Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Wallenberg elit vadászai •
reveal your secrets

Hell or Heaven


elit - Wallenberg elit vadászai VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 14, 2018 12:52 pm
Következő oldalUtolsó frissítés: 2020.11.25.

PB, név cserélhető, csak írjatok előtte az admin fiókra. Élettörténetbéli változtatások is lehetségesek, valamint abba is benne vagyunk, hogy olyan is csatlakozzon a csapathoz, aki itt nincs feltüntetve. Csak dobjon egy PM-et!

Drake Wallenberg  a vezetőjük, akiben egy démon (pestis lovasa) volt elzárva. Elhagyta a várost (ti nem tudtátok a pontos indokot miért távozott, kizárólag a Tanács tagjai), mert tudta, hogy a pecsét, amivel eddig benn tartotta, már nem bírja sokáig. Megborult a hierarchia, a Payne család hatalomra akart törni. Ti vagytok, akik őriztétek a rendet a távollétében, és noha már visszatért, bőven akad még dolgotok, hisz idő közben az eddig elzárt Pestis/Mammon kiszabadult, és a sok tudás, amit Wallenberg fejéből szedett, megmaradt.

A ti feladatotok, hogy a vezetésével újjávarázsoljátok a város védelmét, stratégiáját esetleges támadás esetén, és akkor még az eddig riktaság számba menő, ám egyre elterjedtebb szörnyek megjelenéséről nem is beszéltünk...
Sam Wright (?)
Szabad
Nephilim ereje • Fájdalom manipuláció
Play by • Charlie Hunnam
Kora • 31(?)
Karakter információ
@Kaitlyn Zoé Payne keresettje
Kisebb játék példa:KATT
Infó az usernek a leírás végén
Képessége leírása:
Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Emberekre a leghatásosabb. Angyalokra 29 éve még nem hatott volna, de meggyengülésükkel őket is le lassíthatja. Démonok esetében a megszállt démonokra jobban hatásos, hiszen nekik emberi porhüvelyük van, de úgyszintén le lassíthatja egy kisebb fájdalommal a pokolban születetteket is. Fájdalom lehet akár teljes testre kisugárzó, ami az emberekre hatásosabb a többi lényre csak részleges esetleges fejfájás, ami erős migrén szerű, össze csukló fájdalom lehet, vagy végtag fájdalmak.

Történet:
( #Sam, ) Édesapja korán meghalt a fiú hetedik esztendejében. Nem emlékszik apja arcára, de folyton érezte, hogy valaki figyeli élete során, amit apjának tulajdonított be.(valójában az Angyali anya, vigyázott rá)
Nevelő intézetbe került, ahol hamar megtanulta, ha nem gondoskodik magáról, akkor sebhelyekkel térhet éjszaka nyugovóra, így felvette a kesztyűt. Nem fogadták örökbe e miatt. Kemény harcos faragott belőle, aki gyors volt, és erős, és nem félt senkitől, s semmitől. Mikor már az árvaház sem viselte gondját az utcára került,(16 évesen)
ahol hamar belátta, hogy keményebb hely, mint egy nyamvadék kis árva ház.


18 éves korában egy férfit akart ki rabolni, de nem a legjobba kötött bele, ugyan is
Mr. Payne-nel találta szembe magát, aki katona volt, s most New York város egyik vezető családjainak alapító tagja is egyben.  Hiába akarta kirabolni, ő úgy vélte ebből a srácból lehet valaki, így New Yorkba vitte, ahol egy lakást vett ki neki, és harcra kezdte el tanítani. Sajnos a tanítás nem tartott sokáig, Payne abban az évben meghalt, és a vadász családok kezdték elveszteni hatalmukat.

20 évesen valami megváltozott. Észre vette, hogy néhány gondolata fájdalmat tud generálni, és a háta is iszonyatosan sajog. Szárnyai nőttek, de nem tudta mire vélni, tudta, hogy más, és ezt itt ebben a városban titkolnia kell. Így saját maga vetett véget neki, megvált szárnyaitól levágta azokat egy késsel.
Mikor Drake Wallenberg át vette az "uralmat" hamar bekerült a vadászok közé jó képessége miatt.

kapcsolatunk: Te is, ahogyan én s Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Tudod, hogy valamiért kivételezik velem, és ez neked nem igazán tetszik. Kemény vagy velem, néha ellenséges. De ez csak a látszat, hogy miért? Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, és látod szememben a rajongás Wallenberg iránt, ami pusztán csak rajongásnak is marad, de benned olyan érzelmeket kelt amit nem tudsz hova tenni. Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. De nem tarthat sokáig a fellángolásod. Én személy szerint utállak, idegesítőnek véllek.

Infó az usernek:További részleteket, karakterkapcsolatát majd Pm-ben egyeztetjük. HA A KARAKTERREL kapcsolatban vannak kifogások, vagy más elképzelések a főbb dolgokon kívül, nyitott vagyok. Vetjük kicsit Psycho is a dolgokat, hogy a képessége megőrjíti. Sok minden rejtőzik a karakterben, hiszen már az, hogy nephilim egy elit csapatban sok játékot, bonyodalmakat szülhet, főleg mivel a képességét az érzelmei irányítják.

Olyan romantikus száll lenne, ami eltér a megszokottól. Nem a Happy end fajta. Bonyodalom, s végül nem kell egymásra találni. Jobban fektetném a kapcsolatra a bonyodalmakra a hangsúlyt. Nem szeretem a nagy nyáladzásokat, abban nincs izgalom.
Szóval ne képzeld, hogy nyalni falni fogjuk egymást. xD De valami vonzalmat, ami nem lenne szabad, pár rosszul elkapott pillanat, csók vagy több... Wink Felfeded a titkod, vagy kiderülne amit rejtegetsz, és talán Wallenberg megakarna öletni miatta, valami kis izgit.. kitaláljuk Wink

Választható
Szabad
Rang • A jobb kéz
Play by • Jared Padalecki
Kora • 31
Karakter információA régi módszerek híve vagy. Harcolni tanítottak, ezért harcolsz még ha ennek különösebb okai is vannak. Társaiddal ellentétben súlyos titok nyomja a lelkedet. Félvér vagy, nem is sejtve, hogy tökéletes ellentéted a csapat tagját számlálja. Titkolni vágyod a kilétedet és nem csak az esetleges halálbüntetés miatt. Átélted Drake oldalán a félvér háborút. Bátran harcoltál a városért vívott csatába, ezért is érdemelted ki a helyed a csapatban. Kevesen vannak már a városban, kik oly ügyesen bánnak a fegyverekkel, ahogy te. Legyen az fegyver, lándzsa, balta vagy csak egy egyszerű bot. Te vagy a csapat ereje és olykor esze - ha Natalie az asztalhoz enged - is. Nem szeretsz egyből a falnak menni, sőt mi több.
Jobban szereted a taktikát, ám az újmódi eszközöktől a falra mászol. Tudod, hogy a rúnák a segítségetekre vannak, de valahogy idegenkedsz tőlük. Pedig nem egyszer mentette már meg az életedet. Valahogy mégis számodra, ez annyira... megfoghatatlan, túlvilági. Másvilági. Olyan, ami ellen küzdöttek. Még akkor, ha ezekkel ejtitek csapdába őket.

Feladatod a város védelme, ezt akkor sem hagytad abba, amikor Drake eltávozott közületek. Hittél benne, hitted, hogy visszafog térni. Mindeközben az újonc vadászokat sem hagytad elveszni. Komoly feladatot bíztak rád az évek során. Te neveled ki őket. Te tanítod meg őket harcolni. Vaskezű vagy, ha erről van szó, de mindemellett vicces, kedélyes. A munkádat komolyan veszed a barátaidért pedig a tűzbe mennél. De vajon meddig leszel erre képes? Fajod ereje felemészt lassan. Eddig Draket használtad arra, hogy ne ütközzenek ki rajtad az őrültség jelei, ám amíg nem volt itt, addig egyedül voltál ezzel. Senki sem tud a titokról, de meddig tarthat így?

Ékes tagja vagy a csapatnak és mindenki nagyon, de nagyon vár téged! Igyekezz, ne hagyd, hogy eltunyuljanak, hiszen olykor még őket is karban kell tartani edzés terén Wink
Wink


Választható
Szabad
Rang • A kínzó
Play by • Richard Harmon?
Kora • 30
Karakter információSokban különbözöl a csapatod tagjaitól ez pedig sokszor rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra. Mégis kitartottok egymás mellett. Te is elfogadod őket, hogy remek képességekkel rendelkezel és ők is kénytelenek ezt beismerni veled szemben. Ugyanis nincs kint mind a négy kereked. Hamarabb tudnak grimasz, vagy undorító arccal nézni rád, mintsem őszinte mosollyal. De hát hibáztatod őket emiatt? Hiszen egy kínzó vagy. Hamarabb vagy képes az ellenséget megölni, minthogy kihallgasd őket, ami sokszor okoz problémát.
Mélyebben mégsem szólnak meg érte, tudják, hogy milyen körülmények között nőttél fel. A családi idill az apokalipszison innen és túl sem nagyon jellemzett titeket. Apád alkoholista volt, ki erőszeretettel emelt kezet rátok, nem számolva a következményekkel. A pohár akkor telt be nálad, amikor a húgodhoz nyúlt. Nem épp finoman, nem épp illedelmes helyeken. Gyermek voltál még, mégis kést mártottál a hátába, majd pedig a torkát metszetted. Tekinteted rideg volt, amikor rá emelted. Sokat nem is foglalkoztál a hörgő férfival. Húgodhoz fordultál és ölelted át, hogy védd a lelkét.

A kínzás mestere vagy. Rendkívül igaz, hogy az emberi kreativitás ebben a témában teljesedett ki igazán. Vélhetőleg senki sem bírja végignézni a munkáidat - talán még Drake sem. A legtöbben inkább a sarokba adják ki ebédüket, vagy csak elájulnak az első vér láttán - noha elitek ők is.
Nem kíméled az áldozataidat. Kegyetlen vagy, de annak kell lenned. Élet-halál harcot hívtok a természetfelettivel. Senkinek sem kegyelmezhetsz, ha az a városodnak akar ártani. Ezért vagy annyira értékes a csapat számára. Valamint a testi adottságaid miatt. Alacsony és vékony vagy, bármely helyre észrevétlenül be tudsz lopózni és információt szerezni. Egy szebb világba tökéletes tolvaj lehetett volna belőled.


Választható
Szabad
Rang • A pap
Play by • Dominic Cooper (?)
Kora • 34
Karakter információAmikor szüleid elhagytak, akkor még egy szebb világát élte a város. Nem voltak angyalok, sem pedig démonok. Leginkább az foglalkoztatta a világot, hogy a Szovjetunió és az Egyesült Államok párharcát ki fogja vívni. Ezért is eshetett meg, hogy az árvaházad nem más volt, mint egy papnevelde. A helyet mégsem sikerült elpusztítaniuk, a város új vezetése pedig megbékélt velük.
Az angyalok seregének támadását követően nem volt kérdés, hogy mivé nevelnek és te sem ellenkeztél ez ellen. Annyira. Csak kicsit. De hát fiatal voltál és naiv és a félvérek sem akarták az egész várost még akkor elpusztítatani. Nálad is akkor változott meg sok minden, legfőképpen a nézeteid.
Gyerekkorodba jó kapcsolatot ápoltál a Payne család legidősebb fivérével, majd később az egész családdal. Amikor kikerültél a neveldéből ideiglenesen még náluk is lakhattál, amíg el nem döntöd, hogy mit is szeretnél igazán. Hova is szeretnél kerülni.
Majd eldöntötted. Wallenberg csapatád szeretnéd erősíteni. Természetesen a család nagy támogatását adta. Mindent megtettek annak érdekébe, hogy a csapatba kerülj.
Oh, hogy most már ezt mennyire bánhatják. Ugyanis most a barátod és az anyja is azon van, hogy átvegye a hatalmat Drake elől. Téged akarnak erre használni, de engedsz nekik? Engedsz a pletykáknak, melyek ők találtak ki, hogy miért is ment el Drake?
Avagy ezek nem pletykák. Kiben bízol, a társaidban, a barátaidban, vagy akiket akaratlanul is a családodnak nézel?
Nehéz kérdés ez, mire hamarosan választ kell adnod. Hamarosan utat kell választanod. Addig is te vagy az, aki a csapatot ellátja szenteltvízzel és szentelt fegyverekekkel. Áldást mondasz rájuk és démonokat űzöl ki ártatlan emberekből. Mert ahogy másoknak is, úgy neked is az az elsődleges, hogy a civilek biztonságban legyenek.


Alan Bradley Davis
Foglalt
Rang • A segítő
Play by • David Giuntoli
Kora • 35
Karakter információAz életed fenekestül felfordult életed első pár éve után. Noha a legtöbb ismerősöddel ellentétben te nem vagy árva, családodat nem ölték meg sem angyalok sem pedig démonok. Valójában egy teljesen átlagos ember is lehetnél. Ha nem vadász lenné. Nincsenek különleges képességeid. Nem vagy sem nephilim, sem pedig félvér - noha azt sem tudod, hogy a saját csapatodban vannak ilyenek. Számodra ugyanis lehetetlen, hogy bármi hasonlóval kerülj közelebb. Újra már nem. Gyermekként még azért akartál vadász lenni, hogy jót tegyél az emberekért, mert hittél egy szebb világ eljövetelébe. Naiv és idealista voltál. És ekkor következett be a félvérek inváziója. Ott voltál, jelen voltál és harcoltál, bátran és kitartással. Mégsem felejted el az emberek sikolyait, a félvérek elszánt és őrült tekintetét. Ahogy társaid ellened fordultak. Itt váltál végleg elszánttá: vadász leszel, nem is akármilyen. Az egyik legjobb. Nagyszerű harcos vagy, nem okoz gondot sem a távolsági, sem pedig a közelharci fegyverek használata - habár az utóbbit jobban kedveled. A csapat ereje közé tartozol. Mások mellett te sem futsz a falnak, szívesen kikéred társaid véleményét, aktív résztvevője vagy a csapat munkának: soha, de soha nem magánakciózol.
A tudástól nem zárkózol el és remek szakértője vagy te is a rúnáknak, még ha nem is szívesen használod őket. Annak a híve vagy, hogy jobb mindenről inkább tudni, minthogy meglepetéseket hozzanak neked.

A város védelmét akkor is fenntartottad, amikor Drake nem volt itt. A tanács habár megpróbált közétek állni, éket verni a csapatba, de leginkább Drakebe vetett hitetekbe. Hogy ez nálad mennyire sikerült? A társaid nem hagyták magukat és ha kellett volt köztük olyan, aki fejbe kólintott, hogyha te így tettél volna. Azonban most hogy visszatért, miként reagálsz arra, ami vele történt?
Van benned humor, noha tudod, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje. A munkádat komolyan veszed a barátaidért pedig a tűzbe mennél. De vajon akkor is, ha tudnád, hogy a legtöbben félvérek vagy épp nephilimek? Fontosabb számodra a bajtársiság, vagy ezzel újra eszedbe jutnak a 8 évvel ezelőtt történtek?

A csapat értékes tagja vagy és mindenki nagyon vár téged! Egyre jobban bővülünk, Drake csapata és lelkesen, hogy összefussanak veled a játéktéren!
Wink


Natalie Rossmyra
Foglalt
Rang • Az okostojás
Play by • Meghan Ory
Kora • 27
Karakter információProblémás gyerek volt, így a szülei az akkori vadászcsalád egyikéhez adták. 9 éves volt, és már akkor remek kiképzést kapott. Erre lett nevelve, és ő ezt imádja. Soha nem akart másik életet. Okkultizmust tanult, habár ember létére ugye nem használhatja élesben azt. A ráolvasásokat papoktól tanulta. Latinul, írni olvasni remekül tud. A csapat értékes tagja.

Vadászképességeinek leírása: Egy igazi pasis csaj. Vagány, szeszélyes és magabiztos. Harcban is ezek a jellemvonások mutatkoznak meg nála. Nem csak csinos, hanem okos is. Ő az esze a csapatnak. Rengeteg mitológiát ismer és a démon-angyalrúnákat tekintetében is élben jár a csapatban - habár használni nem feltétlen képes mindegyiket.


Kaitlyn Zoé Payne
Foglalt
Rang • Kezdő
Play by • Alycia Debnam-Carey
Kora • 25
Karakter információAz alapító vadászcsaládok egyikének tagja. Meglepő, de bekerült nemrég a csapatba. Wallenberg képezi, s a többiek is néha. Nagyon emocionális ember, néha túlságosan is. Szereti az életet. Rajong Wallenbergért, amit anyja nem néz jó szemmel. Örökbefogadott gyermek, de nem sejti. Van egy féltestvére, aki hamarosan az életébe kerül, félig démon félig ember húga. Legkisebb testvére Alexander a mindene, s a legjobb barátja. Többi testvérével nem a legjobb a kapcsolata. Anyját kerüli, bár szereti, de nem kedveli azt, amit képvisel. Még mindig igazi kamaszként tud vele viselkedni.

Vadászképességeinek leírása: A közelharc nem az erőssége és még dolgoznia kell rajta. Fiatalság bolondság, nála ez tökéletesen igaz. Önfejű, és gyakran meggondolatlan, de Wallenberg mégis lát benne valamit. Kiképzés alatt van.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2