Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Róma VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1080
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 11, 2019 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 09, 2019 7:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
Szemlátomást nem nagyon foglalkozik a férfi azzal, hogy a démon szövegel neki. Pontosan jól tudja, hogy egyrészt ez nem más, mint olcsó időhúzás, másrészt meg figyelemelterelés. Vérrel és verejtékkel tanulta meg, hogy az ilyeneknek nem adózhat, egy harcos nem pazarolhatja az értékes másodperceit locsogásra. Neth pedig észreveheti, hogy odakint már nem nyüszög a szolga. Elhalkult minden, a nap tétova fénycsóvái sütnek be, egy-egy madár kéretlen csiripelésén kívül a kettejük hangja töri csak meg a csendet.
- Rád meg egy alapos verés - közli még hidegen, ahogy rohan felé, hogy péppé verje. Nem használ semmit, a puszta kezén és öklén kívül. Na meg a lábán. Az utóbbit a démon sikeresen fogja  meg, ám a kezét már nem tudja megállítani, így a jobb egyenes beköszön az állára.
Mégsem tétlenkedik, nem engedi meg Neth-nek, hogy összeszedje magát, hiába tántorodott el tőle, könnyedén utoléri. Egyet szökken felé, melytől lendületet véve emelkedik a magasba. Két lábát felhúzza, jobb öklét pedig újra a magasba tartja. Ezúttal a magasból támad a szédelgő férfira, kitérni ki tud előle, ám ha meg is teszi, akkor is mellette landol a férfi, ha így tesz, akkor egy félmozdulattal talpát a combjába süllyeszti, megrogyasztva, majd a torkát ragadja meg és kezdi el a fejét ütni.
Ha pedig sikerül a levegőből támadnia, akkor is az arcát éri, de a célja az, hogy a földre kerüljön. Fölé magasodva pedig ugyanazt a mutatványt végrehajtsa, mintha mellé érkezne. Csak verni akarja, ki belőle a szuszt, még akkor is ha tudja, hogy ez értelmetlen, hiszen… Egy démon.
Mégsem hagyhatja büntetlenül azt, amit tett. Hogy betért ide, hogy itt van, hogy letézésének tényével bemocskolja eme helyet.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 29, 2019 7:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 513 Credit:


Látszólag nem foglalkoztatja, hogy a férfi szinte már elvakult a dühtől. Látta a férfin, hogy sikerült teljes mértékben kihozni a sodrából, de ezt csak egy gúnyos mosoly jelezte arcán. Imádta ezt játszani. Az agyukra menni, előhozni vágyaikat, megvesztegetni, ígérni, üzletelni. Hiszen mindent is akart ebbe beletartozott az emberek lelke is. Bár a Pokol zárva volt és az emberek nem képesek meghalni ez nem foglalkoztatta. Az alkukat direkt úgy kötötte, hogy amint kinyílik a Pokol kapuja a vérebek egyből induljanak is az eladott lelkekért. Ezt tervezte most is.
- Na de kérem. Mi ez a rasszizmus? - pillant a férfira miközben az gyűlölködve ejtette ki faji hovatartozását amit egy jól irányzott köpés követett a padlóra. Arra a csodásan feltakarított padlóra.
- Látom szereted dolgoztatni az alattad állókat. - mutat a nyáltócsára majd az ajtó felé aminek túloldalán valószínűleg mg mindig ott nyavajgott a leharcolt szerzet.
Döbbenet ül ki arcára ahogyan figyelemmel követi a férfi reakcióját az erejére. Mintha nem hatna rá, mintha nem is történne semmi, mintha csak állna vele szemben és szuggerálja. Amaz csak dühös tekintettel haladt felé, ki lehetett olvasni a szeméből gondolatait, terveit. Ölni akart. Ez a vágy hajtotta.
- Te aztán klinikai eset vagy. - ráncolja össze szemöldökét ahogyan a férfi egyre közelebb és közelebb ért hozzá. - Orvos látott már? Ha nem akkor Rád férne na meg egy vödör nyugtató. - vonja meg vállait továbbra is oda-oda szúrva megjegyzéseivel mintha neki sem kéne mitől tartania. Pedig nem volt képzett közelharcban. Mindig a mágiát és a telekinézist használta, soha nem merészkedett közel ellenfeleihez azonban ez a férfi már kartávolságon belül tartózkodott.
- Oh így máris más a leányzó fekvése. - sóhajt egy nagyot majd felkészül az ütés blokkolására. A jól megszokott, csodás és hőn szeretett telekinézissel oldaná meg a helyzetet amikor megpillantja a lába is mely felé tart szélsebesen. Gyorsan kellett döntenie. A lábat tartotta meg a levegőben az ököl nyíl egyenesen csapódott állának. Halk reccsenés jelezte, hogy vagy az állkapcsa tört el vagy pedig egy-két foga bánta a dolgot azonban ennyiben nem állt meg a történet. A rúnákkal felerősített ütés akkora erővel bírt, hogy elvesztette egyensúlyát is, a föld felé kezdett dőlni és a rúgásról is elfeledkezve próbálta meggátolni a padlón való elnyúlást így végül a rúgás csak súrolva oldalát, de érte.
Lihegett, apró kis világító pontokat látott maga előtt, szájából ömlött a vér és végül két örlőfogat köpött az eddig makulátlan padlóra. Sajgott az egész arca, lüktetett a feje az azt ért ütéstől, oldala is enyhén sajgott.
- Mennyi spenótot eszel Te naponta? - erőszakolja ki a továbbra is gúnyos szavakat vérző száján. Végül nehezen, de sikerül kiegyenesednie. Szédült, nagyobb terpeszbe állva tudott csak egyenesen megállni.
Mivel a kapzsiságban rejlő ereje csak feltüzelte a férfit letett annak használatáról. Helyette a mágia beli tudását vette elő. Rontást próbált meg a férfira küldeni, betegséget, egyenesen a tüdejét célozva. Megpróbált tuberkulózist gerjeszteni benne bár nem volt benne biztos, hogy sikerrel jár, de volt még egy terve, de azt csak a legvégső esetre tartogatta.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 27, 2019 11:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
A férfi immár eszelős. Nem válaszol Nethnek, hiszen a dühe hajtja. Betörtek a hajlékába és úgy viselkednek benne, mintha nem az Övé lenne. Mintha nem ő lenne itthon, hanem a démon. Neth. Ez pedig dühíti. Soha, de soha nem engedett be ide embereket, ha nem akarta. A város megmaradt polgárai pedig soha nem is jöttek közelebb, hisz a haragjával kellett volna szembe nézniük. Attól pedig a halandó emberek tartottak.
Így egészen addig, amíg a telekinézissel meg nem állítja az esést.
- Démon – feltételezi, hiszen ilyen pökhendi egy angyal csak nem lehet. Vagy mégis? Nem érdekli. Maga mellé köpi a felgyülemlett nyálát, nem érdekli, hogy a padló olyan lesz, majd feltakarítják.
Most fontosabb dolga az, hogy eltakarítsa innen Netht.
- Megfogod ezt még bánni – teszi hozzá, mintha látszólag nem hatna rá Neth ereje. Lehetséges lenne ez? Tényleg nem hat rá?
Bármennyire is terjeszti az energiát, csak dühös tekintettel halad felé.
- Hogy mit akarok? – ordítja nyálát fröcsögtetve. – A halálod! Senki ember, démon fia nem teheti be ide büntetlenül a lábát – hatalmában állna bármit megadni? Ez kell most a férfinak. Mert neki az kell, hogy megölje ezt a betolakodót.
Ahogy elé ér, nem is vár sokat, rögtön indítja jobb kezét, egy horgos ütéssel és mellé a lábát is, hogy a veséjét rúgja. Karján felizzik több rúna is, mely plusz erőt kölcsönöz neki.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 2:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 413 Credit:


Nem értette, hogy a férfi mitől olyan feldúlt. Hiszen nem kezdett rombolásba, nem ölte meg a szolgát sem pedig könnyedén megtehette volna, csak egy csettints lett volna annak kivégzése. Feltűnt neki az ökölbe szorított kéz és az is, hogy a férfi egyre közelebb lép hozzá, de nem tulajdonított neki nagy figyelmet. Nem félt tőle bár lehet kellett volna hiszen testét számos ismeretlen rúna tarkította és a fizikuma is edzettebb volt mint Neki bár Ő soha nem a fizikai erejét használta hiszen soha nem volt erre szüksége.
- Pontosan azt hiszem, hogy azt teszek amit akarok. Természetemből adódik. - legyint egyet nemtörődöm módon miközben megvillantja a férfinak ébenfekete szemeit. Talán elhamarkodott volt talán nem, de úgy érezte jónak ha már fenyegetőzésnél tartunk tudja, hogy mivel van dolga. Azonban a férfi továbbra is csak közeledett és közeledett, mintha nem is érdekelné az, hogy mivel van dolga, mintha nem is tartana tőle és ez kellemetlenül érintette a kapzsiság démonát.
- Akarja? - csillannak fel szemei a szó hallatán. Ez az egyetlen apró és kicsi szó fogta meg az egészből. A mellette becsapódó ütésre még szeme sem rebbent. Gúnyos vigyor terült el az arcán miközben leporolja a vállára hullott törmelék morzsákat. Azonban még mielőtt újabb mondatba kezdhetne a férfi közel hajolt hozzá vicsorogva majd megragadta a torkát. A gúnyos vigyor átváltott bárgyú mosolyba jelezve, hogy ezzel a fajta erőszakossággal semmit sem fog elérni.
- Úgy beszél mintha megöltem volna azt a szerencsétlen porhüvelynek sem való roncsot. Pedig nem tettem. - forgatja meg szemeit ezzel is tovább hergelve a férfit szándékosan. - Na de ott tartottunk, hogy azt mondta, hogy akarja. - kacsint rá azonban mg mielőtt folytathatta volna közölték vele, hogy nincs szívesen látva és elhajították mint a szemetet.
A telekinézis csodás lehetőségeinek tárháza állt rendelkezésére így a levegőben sikerült a saját testén alkalmazva megállítani magát ezzel meggátolva a csúnya koppanás a csodás márványpadlón. Hangtalanul ér a talpa a földhöz. Megigazítja öltözékét, még le is porolja azt látványosan mintha bármi is összekoszolhatta volna.
- Ezek szerint nem az-az alkudozós típus. - sóhajt egy nagyot majd a Lucifer által ráruházott erőt veszi elő a kis titkos zsebéből. A kapzsiság. Megfertőzi az emberek elméjét, felerősíti a vágyat és ez a férfi az utolsó sejtjéig az volt legalábbis annak érezte így megpróbálta ezt a természetfeletti mérget bejuttatni annak tudatába miközben sátáni vigyor terült el az arcán.
- Na mondd csak mit AKARSZ még? Ha úgy nézzük hatalmamban áll bármit megadni. - tárja szét maga előtt karjait mintha nem lenne mitől félni még úgy sem, hogy az előbb lett a torkánál fogva elhajítva.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 21, 2019 12:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
Az épület tulajdonosa szemmel láthatóan nem örül annak, amit lát. Sőt. Haragjába öklét szorongatja, fenyegetőleg lép egyre közelebb és közelebb a férfihoz.
- Azt hiszi, hogy csak úgy betörhet és azt művelhet, amit csak akar? – kérdezi fennhangon, ahogy egyre közelebb lép. Láthatóan nincs nála fegyver, de Nethnél sem lát. Fizikai fölényben érzi magát a csenevész test láttán, még akkor is ha tudja, nem emberrel van dolga. Reménykedik a félvérben, de nem lehet biztos benne. Mégsem tart tőle, vajon ez mitől lehet?
- Az a szolga tehet arról, hogy ez a ház pont úgy nézzen ki, ahogy Én akarom! Én! Nem úgy, ahogy te, vagy bárki más – üvölti, és már a trón mellett is van. Kezét továbbra is ökölbe tartva , csap el Neth feje mellett, ökle a trónszék hátát éri. Fából készült ülőalkalmatosság megreped, a rá festett arany díszítések leperegnek, a démon vállára. Vészesen közel hajol a férfihoz, vicsorít rá, még halk morgást is hallat. Szemmel láthatóan nem szereti, ha a territóriumába lépnek.
Másik kezével megragadja Neth torkát.
- Nem tudom, hogy ki küldött, vagy miért jött, de ebbe a házba nem szívesen látott vendég – sziszegi fogai között és ha nem történik más, úgy a legtöbb erejét felhasználva ránt egyet a démonon. Félrelép a trónszék mellé és könnyed mozdulattal hajítja a paldóra, a tócsa közelébe. Ha nem állítja meg magát, akkor a fényesre suvickolt márványon csúszik pár métert Neth.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 357 Credit:


A pompa, az arany, a csoda mely védte a helyet teljes mértékben elvakította. Kapzsisága még soha nem volt ilyen élénk mint jelen pillanatban. Nem érdekelte senki és semmi csak az, hogy megszerezze ezt és csak a magáénak tudhassa. Ezért is volt annyira zavaró számára a leharcolt kinézetű szolga.
Siránkozása közel sem hatotta meg. Számos embert hallott már könyörögni, de egyik sem tudta meghatni csak tette amit tennie kellett. Így volt ez most is. A férfi a földön csúszva távozott a teremből míg a vödör tartalma pedig a korábban fényesre sikált padlóra ömlött és folyt amerre látott. Az ajtó becsukása még Őt is meglepte. Nem szándékozott ennyire kizárni Őt hisz biztos volt benne, hogy elég nyomatékosan a tudtára adta, hogy távoznia kell miután kitessékelte.
A padlón elterülő mocskos víz látványára undor ül ki az arcára. Bemocskolta a ezt a pompás helyet így végül egy lomha kézmozdulattal és egy kis mágiával vagyis telekinézissel azt is megpróbálta kitessékelni a helyiségből pontosan oda ahol valószínűleg az öreget is küldte.
A trónt nem élvezhette oly nyugodtan mint ahogyan azt Ő maga gondolta. Váratlanul csapódik ki mellette az ajtó ahonnan egy férfi lép elő. Öltözéke szokatlan volt számára teste azonban figyelemfelkeltően izmos volt: Bár ami a legjobban felkeltette érdeklődését, hogy rúnák borították a gondosan felépített izomzattal megáldott emberi testet. Egyet kettőt még maga is felismert, de a legtöbb ismeretlen volt számára. Úgy vélte saját készítésűek.
- Koszos víz mint láthatja. - mutat az éppen kifelé folydogáló mocskos lére. Ügyet sem vetve arra, hogy valószínűleg a trón s az épület jogos tulajdonosa áll most vele szemben. A trónból nem állt fel. Továbbra is ült. Lábait keresztbe tette, teljesen kényelembe helyezte magát.
- Azt én is kérdezhetném, hogy maga kicsoda. - tárta szét karjait egy gúnyos vigyorral arcán. - Véletlenül kerültem erre a helyre, de mivel megtetszett azt láttam jónak ha elfoglalom. - vonta meg vállait. Hiszen nem félt. Lehet kellett volna, de elvakította a vágy.
- A szolga? Nos Őt kitessékeltem. rontja az összképet. - mutatott végig a csodásan kialakítot helyiségen.
- Viszont ha Ő a maga szolgája akkor valószínűleg az épület is az Ön tulajdonban volt eddig.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
Neth úgy hatol be az épületbe, mint a kés a vajon. Senki nem állja útját, az a kis piszokfolt mégis zavarja. Olyannyira, hogy akár telekinézist is alkalmaz arra, hogy kitessékelje a teremből.
- Ne, ne, ne, kérem, ne! – könyörög a férfi, ahogy próbál kapaszkodni bármibe. Hirtelen érte az idegen támadása. A megkopott alumínium vödör felborul, a víz a szélrózsa minden irányába folyik, a koszos szennylé, most még csúfabbá teszi a helyet, mint a férfi. Ki próbál kapaszkodni, de nincs más, csak a márványpadló. – Ne, ha a gazdám megtudja, megöl, kérem! – könyörög, ám sokat úgy tűnik, hogy nem segít. A férfi hamar kint találja magát és még az ajtó is bezárul előtte. Hogy ezt Neth okozta volna e? Meglehet, ám biztos nem lehet benne.
Mégis kintről egyszerre hallatszódik be a szolga nyöszörgő sírása, mint ahogy a madarak kedves csiripelése. Groteszk, ám Neth-et ezt mit sem zavarja. Zavartalanul ül bele a trónba, mintha csak a sajátja lenne.
És ekkor csapódik ki mellette az ajtó.
- Mégis mi folyik itt? – rohan be egy tógába öltözött férfi. Különös viselet ez, még a világvége közepén is. Számára mégis kényelmes. Fekete szövet a jobb vállánál bukik át a hátára, és egy ékes bőrszíj fogja össze a derekánál.
- Ki maga, és mégis mit keres itt? Hol a szolgám? – szemei kutakodnak, ám a felborult vödrön túl nem talál semmit. Így szikrázó égszínkék szemeit visszavezeti a démonra. A férfi termete magas, szikár. Haja göndör, orra fitos, álla gödrös. Szemei érdeklődve tekintenek a világra, izmai arról árulkodnak, hogy napi rendszerességgel gyúrja azokat. Testén több rúna is található egyet-kettőt még a démon is felismerhet, néhányuk azonban ismeretlenek még számára is. Saját készítésűek lehetnek.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 6:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 342 Credit:


Hetek óta csak kóvályog a világban. Elveszítette céljait és érdeklődését minden iránt. Az, hogy az emberek nem halhatnak meg elvette tőle kedvenc foglalkozását. Bár mint a kapzsiság démona nem csak az emberi lelkek megszámlálhatatlan seregére vágyott. Erőt, hatalmat, vagyont mindent akart, ami másé. Volt amit megtudott szerezni és volt amit nem. Ilyen a pokol és annak trónja. Korábbi lakhelye befagyott, a földre száműztek megannyian. Maga lett volna a paradicsom ha nem szól közbe az a bizonyos apró tény, hogy az embereket nem lehetett megölni így a lelküket sem lehetett megszerezni. Meggyengült, megtört. Végül pedig a világ körül kezdett el utazni, hogy erre megoldást találhasson. Hiszen olyan nincs, hogy valamit nem szerezhet meg hiszen kell neki, akarja.
Talán így jutott el Rómába is. Vagy már csak céltalanul kóválygott maga sem tudta. Megannyi földrészt és várost bejárt, de mindenhol ugyanaz fogadta. Vagy kihalt, élettelen táj vagy emberek amelyek még olvasni sem tudnak már és saját ürülékükben fetrengenek. S bár első ránézésre ebben Róma sem különbözött ahogy haladt előre egy építményre lett figyelmes mely ugyan abban a pompában tündökölt mint a nagy háború előtt- Mintha elkerülték volna a csapások, mintha valami fenséges erő védte volna. Szemei ismét a kapzsiság lángjaiban égtek. Nem tudta mi okozhatja ezt a csodát, de magáénak akarta tudni. Meg akarta szerezni hiszen ezzel lehet a Poklot is meg tudná nyitni és olyan pompában tarthatja mint amilyen az volt korábban.
A palota belseje pont annyira volt csodálatos állapotban mint  külseje. Sehol egy porszem, sehol egy romos, megrepedt fal. Mintha megfagyott volna az idő akkor amikor ezt a területet háború perzselte fel. Gyönyörködve haladt az építmény falai között. érezte, hogy ez kell neki. Ez egy státuszszimbólum lehetne zsebében azonban a gyönyörködésben egy nem oda illő, toprongyos ember jelenléte zavarta meg. Rontotta az összképet. Undor jelent meg arcán majd játszi könnyedséggel és egy kis telekinézissel kitessékelte a gyönyörű helyiségből a rozoga vénembert. [i]Nem kell ide ilyen ocsmányság.[i] futott át agyán mikor megpillantotta a trónt. A vágy hajtotta. Meg akarta szerezni így gondolkodás nélkül sietett oda és foglalt helyet egy elégedett vigyor kíséretében.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
A város dicsfénye eltűnt az évtizedek alatt. Az egyikori fényűző város mára kopott és elhagyatottá válik. Alig él itt már csak egy maroknyi ember, kiknek valahogy sikerült Gabriel pusztítása elől elmenekülni. Újranépesíteni a várost? Nem sikerült nekik. A vezetők száma is mindössze egy, a lakók nagy része pedig lent él a város nyugati részén. Mégis vannak nagyravágyó emberek, kik bemerészkedtek a városba, az elmúlt idők dicső épületeit foglalták el.
Ilyen a Quirinale-palota, mely mégis meg tudta tartani fényét. Bárki ránéz az épületre, mintha az idő vasfoga nem érintette volna meg a falát, a ablakait, ejtóit. Ugyanúgy áll, mint huszonnyolc évvel ezelőtt. De mégis miként lehet ez?
A belső terében pedig nem taláni egy apró porszemet sem. Minen aranyozott keret, festés úgy pompállik, mint megépítése idején. A márványpadló fényessége bizonyít arról, hogy bizony itt még enni is lehet. Aki erre jár és körbejárja az épületet magányra lel. Egyértelmű jelek bizonyítják, hogy él itt valaki, mégsem találni senkit. A közbeszéd szerint egy régi mágnás család sarja foglalta el a házat, ki nem volt hajlandó behódolni az új világnak. Gazdagságban született és azt is kívánja megtartani.
A néptelenség ma azonban elmarad. Aki körbejárja a helyet, láthatja hogy az egyik csarnokban a márványpadlót egy szakadt, tépett ruhákat viselő férfi mossa. Teste vékony, az éhezéstől, csontjai kilátszódnak. Arca fakó, haja fénytelen, csomókban van már csak meg neki. Szemei beesettek, ahogy orcája is. Látni rajta, hogy egykor jóképű lehetett, ma már bozontos szemöldöke is a múlté, göröngyös álla is felszívódott egészen az állkapcsáig.
Egy szerény aluminíium vödörbe mártja a koszos kendőjét, és azzal suvickolja a termet, melynek végén egy trónszék várja gázdaját. A nap aranyló fénye elönti a termet a régi festményeken megcsillan, az aranyfoglalatok szemkápráztatóak. Egy csöppnyi fényűzés a legsötétebb órákban is.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Róma VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1080
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 07, 2018 9:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Róma Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
782
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 01, 2017 8:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Anutem & Ophilia
A cél módfelett fontos, de ami igazán számít: az Út, amelyen odajutsz


Fejem hasonlóan hajtom félre, akár ő. Mintha egymás tükörképei lennénk így. Annyi különbséggel, hogy az emberek más nembe sorolnak minket. Mi meg más kasztba.
- Atyánk nem táplálta belénk az érzelmeket, épp azért, hogy parancsait megkérdőjelezés nélkül hajtsuk végre. Nem, nem hinném, hogy ezelőtt bárkiben lett volna bármilyen… Érzelem, maradjunk akkor ennél a kifejezésnél.  Tény, hogy a Sötétség mindannyiunkra hatással van. De Atyánk iránti hűségünk miatt nem engedhetjük meg magunknak, hogy érezni véljünk - ugyanis kitartok az álláspontom mellett: nem érzünk. Megtanulunk, s azok, kik sokáig élnek emberek közelében, kik huzamosabb ideig ki vannak téve a mindennapi érzelmek megfigyelésének és hatásának is, az előbb utóbb átveszi ezeket. Én is, magamon is látom, mégsem hiszem, hogy érzenék. Megtanulhatunk, reflexszerűvé válhat, azonban ez nem valóságos.
Tekintetem az egyre közelebb lépő harcosra emelem.
- Egy harcos nem attól lesz harcos, hogy mily… ha jól sejtem azt kívánod mondani, hogy számodra nem volt harcoshoz méltó az a cselekedet? Mert nem volt benne kihívás? Azon a gyermekek, kiket akkor megöltetek félvér gyermekek voltak. Az egyiptomi embereket abban az időben rengeteg démon szállt meg. Atyánk nem akarta, hogy sokan tudjátok ezt. Ha haragból, dühből forgatja kardját egy harcos az nem más, mint szimpla erőszak. Mi a jó képviselőinek kellene lennünk - s lám, újabb bizonysága, hogy elméletben mennyire is ott vagyok a pályán, s…
Mh, nem várt fejlemény, amikor átkarol. Egy halk Oh kicsusszan a számon, majd egyre elkerekedőbb szemekkel hallgatom szavait, s tán neveletlenség, de a végén is mintha egy kissé elnevetném magam. Halkan, s amúgy sem sokáig, hiszen még különösebb dolgot tesz.
Csókját nem tudom viszonozni, nevethetnékem lassan a tetőfokára hág. Kezeimet a férfi mellkasára csúsztatva próbálom eltolni magamtól.
- A megerőszakolás pszichológiája az embereknél igen egyszerű. A férfiak többnyire azért hajtják végre, hogy a nő felett átvegyék a hatalmat, megalázzák. Nem csak testi, hanem lelki terrorba is tartsák őket. A megaláztatás érzésével azonban nehéz együtt élni, sokat képtelenek is. Csakhogy, itt a bökkenő. Azt mondod, hogy letéped ruháim és magadévá teszel? - újra elnevetem magam. - Az emberek egyik kedvenc, de igen találó fogalma velünk kapcsolatban a nemtelenség. Bennünk nincs szégyenérzet. Ha meztelenül is állnánk egymással szemben, sem jelentene semmit, ruháinkkal csak felvesszük az emberek évezredek alatt kialakult szokását - nevetek továbbra is képtelenségén. Habár még mindig ez lehetne az egyik legkegyesebb, mely az utóbbi időben történt velem. Na jó, nem vicces, sokan tényleg túl sokáig élünk az emberek között, hogy tán úgy is véljünk gondolkodni. Oh, szép világ, mi lesz veled, ha visszaállsz régi kerékvágásba.
A dolgok azonban gyorsan változnak körülöttünk.
- Mi? Hogy? - értetlenkedek egy pillanatig, majd látva, ahogy előhúzza a kardját. - Oh, hogy ezt komolyan gondoltad - lehelem elhalóan, majd a sújtó kardtól függően mozdulok el. Ha vízszintesen vág, akkor egyszerűen csak lehajolok, de ha függőlegesen, akkor kitérek jobbra. Azonban ha átlósan, akkor csak szép lassan lépdelek hátra, amíg egy idő után - gondolom - el nem esek egy kőben. Vagy egy kő hirtelen rá nem zuhan kardját tartó kezére. Tényleg!
Ez jó ötlet, már csak keresnem kellene…

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7