This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Gabriel lakosztálya
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Szomb. Okt. 15, 2016 8:29 pm
Következő oldal
Ana & Gabriel


Az, ami napjainkban zajlik borzalmas. Két arkangyal harcol egymás ellen. Az egyikük védi az emberiséget, a másik pedig el akarja pusztítani őket. Mindez még külső szemlélőként is borzalmasan hangzana, hát még, ha azt is számításba vesszük, hogy az utóbbi egy személyben az én mentorom... és az, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálok. Én pedig ellene döntöttem. Michael-t választottam, hiszen Gab el akarja tüntetni az embereket a föld színéről. Harag, vagy érzelmek ide vagy oda, ez akkoris borzalmas.. és hallatlan dolog. Talán még jobban megutál majd, ha ezt megtudja.. vagy lehet, hogy már tudja is, mindenesetre nem tehettem mást. Nem állhatok mellé, miközben ő ilyesmit tervez.
Valahányszor Michael gyűlést hívott össze San Francisco-ba, én igyekeztem úgy megjelenni rajtuk, hogy lehetőleg minél kevesebb személy figyelmét hívhassam fel magamra. Persze, ez nem mindig jött össze, de.. azért próbálkoztam. Az időm nagy részét inkább a védencemre, Tobias-ra fordítottam, hiszen addig sem kellett gondolnom másra. Kedvelem Tobias-t. Ő egy igazán rendes gyerek. Ő az egyik élő példa rá, hogy az emberi faj nincs velejéig megromolva.  Tobias nem érdemli meg azt a sorsot, amit Gab neki szánt..
Michael mai gyűlésén viszont az átlagosnél is rosszabbul sikerült a figyelemelkerülési kísérletem. Sőt, annyira rosszul, hogy közvetlenül a gyűlés után, mikor készültem távozni, két fura alak támadt rám. A védekezéssel nem mentem valami sokra, hiába is próbálkoztam, sikerült lekötözniük és betuszkolniuk egy sötét kamion csomagtartójába. Elképzelni nem tudtam, mit akarhatnak.. vagyis egy sejtésem támadt. A gyanúm arra engedett következtetni, hogy Gabriel kémjei lehetnek ezek a fatuskók..
Egy idő után meguntam a bárányok számolását, illetve azt, hogy egyre kevésbé érzem a végtagjaimat.. és kezdtem azt hinni, hogy bárhová is visznek engem, soha nem fogunk már odaérni. Aztán újabb hosszúra elnyuló percek után, hirtelen megállt a gépjármű. Gondolatban már készülni kezdtem arra, hogy amint felnyitják a csomagtartót, és elengednek egy jó hatalmasat rúgjak abba a személybe, akit először megpillantok. És ezt meg is tettem, ha másra nem is volt jó a "kísérletem", arra legalább igen, hogy meglepjem a szemeteket.
Aztán egy ismeretlen lakosztályig vonszoltak el engem. Miközben haladtunk egyre inkább felerősödött bennem a korábbi gyanúm is, miszerint valóban Gab-hez visznek engem. Hirtelen nem tudtam eldönteni, ez most voltaképpen jót jelent-e, vagy sem.
nem lett a legjobb 3  // old, but gold muzsika  Wink  

Vendég
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt Szomb. Okt. 15, 2016 7:50 pm
Következő oldal


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Alexander Payne
Yesterday at 11:30 pm
☽ Alex & Karma

Uriel
Yesterday at 9:51 pm
☽ Uriel lakása

Ophilia
Yesterday at 5:19 pm
☽ Don's Place
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/5
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3