Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Jelenlegi Világleírás •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Jelenlegi Világleírás VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1101
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 07, 2017 1:11 am
Következő oldal


A Sötétség eljövetele
“Thunder and lightning, it's like the end of the world”A 29 éve történteket megélő halandók szinte már el is felejtették, milyen szembesülni a pusztítással, egy olyan erővel, amellyel nem szállhatnak harcba. Sokan ebbe a világba születtek, angyalok uralta és démonok fertőzte koszfészekbe, amelyben az emberiség mégis talpon maradt és viszonylagos békével vette körbe magát.
Ám egy verőfényes kora délutánon iszonyattal teli emlékeztetőt kaptak arról, többé már nem ringathatják magukat az érintetlenség ábrándjába…

Az itt leírtak 3 éve történtek a játéktéren!


Városok

Legelsőként San Francisco esett áldozatul a Földet sújtó természeti katasztrófák mindent elsöprő erejének. Az égbe nyúló, zúgó hullámok csaptak le a városra, védelmet ígérő falai felett pedig olyan fekete és zabolázatlan vihar tombolt, amilyet még nem látott az emberiség. Az angyalok készítette kupola hamar elesett, és ott már sejtették páran, hogy nem egyszerű természeti jelenségről van szó. De hogy miről pontosan? Azt senki nem tudta megmondani.
Az épületek zömét romba döntő, tüzeket és halált hozó sorscsapás egy nap alatt vonult át a városon, pusztítást és kétségbeesést hagyva maga után. Csakhogy itt még nem ért véget a lakosság megpróbáltatása. A következő napon sűrű, fekete füstgomolyag járta be az utcákat, lesett be a megmaradt házak ablakain, aztán, amilyen némán végighaladt a városon, olyan békés csendben is andalgott tova megpróbált falain kívülre. Látványos károkat nem okozott, arra azonban senki nem gondolt, hogy magukban kell keresni a hibát. Talán még most sem tudják a városok lakói, de a füst az angyali, emberi, és egyéb fél-lények tudatát fertőzte meg gonoszsággal. Nem mindenki fogékony rá, ám, akiben megvetette a lábát a sötétség, az egyelőre csendben meghúzódik az árnyak között.

Egy héten belül az összes, fennmaradt várost elérte a dupla hullámban érkező ítélet, sokan az Egyház oltalmát keresik azóta, mások éppen, hogy végleg elfordultak Istentől, neki tulajdonítva a szenvedéseiket. A túlélőknek nincsen egyszerű dolguk, a falak már nem nyújtanak védelmet, sokan hajlék, víz és élelem nélkül maradtak, arról nem is beszélve, hogy különös pletykák kaptak szárnyra furcsa lényekről, ami egyáltalán nem segít a pánikhangulaton.

Azóta történt:
San Francisco és Las Vegas a Sötétség újabb csapásának esett áldozatul. Elérte őket egy pusztító vihar Amara jóvoltából, és sajnos egyik város sem tudta megakadályozni azt, hogy végigsöpörjön rajta. Az angyalok városában sokan váltak egyenlővé a semmivel, a maradék Gabriel párti angyal pedig szétszéledt a világban. San Francisco is komoly veszteségeket szenvedett, egy csekély, romos része maradt csupán hátra, azonban teljesen élhetetlenné és lakhatatlanná vált. A túlélő emberek és angyalok New Yorkba menekültek.


Menny és Pokol

A földfelszínen zajló katasztrófák megannyi lázadó démonnak és Gábriel párti angyalnak hatott ösztönzőleg az emberek további sanyargatására. Mintha tálcán kínálták volna nekik a vágyaik beteljesülését, csakhogy előbb-utóbb őket is utolérte a végítélet. A Pokolból és a Mennyből egyszerre kaptak szárnyra a hírek, miszerint az általuk őrzött lelkek semmivé lettek, de még utánanézni sem volt ideje senkinek, ugyanis egyszer csak elzárult Alvilág és Édenkert egyaránt, kivetve magukból minden lényüket.
A Mennyben maradt angyalok, és a Pokol démonai, egyéb rémképei a Földre száműzettek, mindannyian érzik, hogy képességeikben meggyengültek, egyedül a démoni energiák, amelyek mindenkor erősebbnek hatnak a világban.

A Mennyek és a Pokol bezáródásának következményeképpen azon halandók (vagy lélekkel rendelkező lények), kik a lezárulást követően meghalnak, bizony nem maradnak holtak, hanem feltámadnak. Nem zombiként kell őket elképzelni, egyszerűen olyan, mintha meg sem történt volna a haláluk. Sérüléseik begyógyulnak, legfeljebb akkor adódhat probléma, ha a testrészeik a világ különböző pontjaira kerülnek...


Háttér információk

Amara, a Sötétség egy ideje kiszabadult Pokolbéli börtönéből, ahova a teremtés hajnalán Isten és a segítségére lévő arkangyalok zárták. Egyedüli célja Fivére megtalálása és az általa teremtett világ elpusztítása, amelynek előkészületeiről most kezdett igazán gondoskodni.
Nevét, hollétét és céljait szinte senki nem ismeri, Pokolbéli rabságáról pedig néhány démon tud csupán. Lucifer persze, illetve arkangyal fivérei emlékezhetnek még az évmilliókkal korábban történtekre.


Kalandok és a játékot érintő tudnivalók

• •  A történet kijátszására természetesen egyéni játékokban is sor kerülhet, sőt, támogatjuk a magánakciókat és a fantázia szabadon eresztését. Csupán annyit kérünk, hogyha valami, a történet szempontjából fontos eseményt játszotok ki, tudassátok az adminsággal annak érdekében, hogy mi is beleszőhessük a ti ötleteiteket a játékmenetbe, és ne maradjanak észrevétlenül az alkotásaitok. *-*

• •  Azok számára, akik nem tudják még, hogyan vessék bele magukat az új világ rendjébe - illetve mindenki másnak is -, kalandokat fogunk hirdetni, amelyek reményeink szerint szép lassan előreviszik az eseményeket általatok.

Ezek a kalandok lehetnek mesélő által koordináltak, vagy mesélő nélküliek, avagy a jelentkezés után a résztvevők kapni fognak egy bővebb információkat tartalmazó leírást, a játék céljával karöltve, és onnantól kezdve rajtatok fog állni, hogyan oldjátok meg a feladatot :') Előfordulhat, hogy bizonyos szerepekre is lehet jelentkezni, ezt majd a gyakorlatban meglátjátok.
Amennyiben elakadás lenne, vagy több segítségre van szükség, bármikor megkereshetitek az aktuális játékhirdető admint, aki esetleg egy-egy reaggal vagy külsős információval segít nektek továbblendülni az akadályokon.

• •  Értelemszerűen a Mennyben és a Pokolban egyelőre nem lehet új játékot kezdeni, mivel elérhetetlen a karakterek számára.


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5