Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Könyvtár •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 11, 2017 12:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York...a város, ahova elvileg azért jöttem, hogy szemmel tartsam az én kedves, de sajnos túlságosan hiszékeny lányomat, mielőtt megöletné magát. A lelkem mélyén egy kis hang szüntelenül próbál jobb belátásra bírni, vagy legalább arra, hogy ismerjem be ha másnak nem, csak magamnak, hogy látogatásom valódi oka épp a zárdában van, Sophie ugyanis egy felnőtt nő, aki tökéletesen tud vigyázni magára. Bár tényleg ez volna a helyzet.
Amikor elkezdett abban a könyvtárban dolgozni, amit többek közt egy földre szállt angyal is munkahelyének választott nem kicsit voltam ideges, de idővel be kellett látnom, hogy ha bántani akarná őt égi kollégám, már régesrég megtette volna. Szomorú vagy sem, zsarolni engem nincs sok értelme. A politikai befolyásom elhanyagolható, ráadásul vagyok olyan bolond, hogy neki támadjak annak, aki ezzel próbálkozna, szóval az egyetlen indok amiért valaki ártani akarhatna nefilim lányomnak az, ha utálja a nefilimeket.
Asztrális alakomban figyelem őket, és hallgatom a beszélgetésüket, miközben a valódi testem a könyvtár tetején üldögél, egy eldugott helyen. A szívem szorul össze őt hallva, és bár jó okom volt mindenre amit tettem, kicsit mégis bűntudatom van, amiért elhagytam őt, és amiért még most is hagyom a sötétben tapogatózni. Talán a tegnap esti csalódás, talán a valamivel korábbi halál közeli élmény, és kis családom egyik felének viszont látása miatt, nem tudom, de úgy döntök, ideje véget vetni ennek.
Hangosan nyikorogva tárul fel a tetőtérre vezető ajtó, ahova elvileg csak a karbantartónak van kulcs,a és ő sem szokott oda feljárni. Megfontolt léptekkel haladok Sophie pultja felé, s ezúttal nem fáradok semmilyen álcával. Az angyaloktól megszokott harci ruházatot viselem, arcom azonban eltakarja a ragyogó fehér kapucni. Leányom asztalának másik oldalán állok meg, és szép lassan emelem rá tekintetem. Ragyogó kék szemeim szinte világítanak rá a kapucni árnyékában.
-A barátodnak igaza van. Sokkal diszkrétebbnek kéne lenned.
Semmi szia, vagy hasonló, csak így. Mentségemre legyen mondva, úgy éreztem nem árt kicsit a fiú pártját fogni, ugyanis angyaltőreim látványa egyértelműen felzaklatja Sophie pártfogóját. Eléggé ahhoz, hogy egyik kezével a lányom kezét keresse, másikkal pedig a saját fegyverét, ám mielőtt hülyeséget csinálhatna rászólok.
-Ne. Nem akarlak bántani, és őt sem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 21, 2017 10:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Apucinak
~New York egyik könyvtárában~

Szokatlanul hűvös délutáni nap volt ez, amikor beértem a könyvtárba, közben angyalom morcos képpel meredt rám, lábával, csípőre tett kézzel állt előttem, lábával idegesen dobolt a padlózaton.
- Meg vagy húzatva, Nannie?! – fakadt ki rám, amin úgy érezte, kellő figyelmet kap tőlem.
- Én? Miért? – újabban Nannie-nak becézett, amihez még mindig nehezen szoktam hozzá. Kedveltem, meg minden, de a becézési jogot szerettem volna apunak meghagyni, már ha egyáltalán van rá esély, hogy még az életem során megtalálom. Ez csakis Isten akaratán múlik.
- Az meg rajtam, hogy életben maradsz-e, ostoba fruska.
- De most miért veszekszel velem már megint? És miért turkálsz a fejemben?
- Templomba mész… teljesen elmentek neked otthonról?! – És leesett, hogy mi baja volt velem. – Túl nyílt vagy. Lehetnél zárkózottabb is, mondtam már, hogy hiába félig fajtársaid vagyunk, attól még veszélyesek a többiek.
- De akármelyikük lehetne az apukám…
- Á, szóval ez az indítékod. Istenem, segíts meg! – sóhajtott. – Alig várom, hogy megtaláljuk, hidd el, én is.
- Ne haragudj – pislogtam rá ártatlan szemekkel, hátha meghatom vele. Ezúttal nem értem cél, ez van. Rossz napja lehetett.
- Figyelj, babám, most már csak pár arkangyalnyi lehetőségünk maradt, de mégsem állíthatok oda mindhez megkérdezni, hogy nincs-e ilyen nevű lánya. Ki lenne olyan eszement bevallani ezt manapság? – gondterhelten rogytunk le a székünkre, a gép elé, és még jó, hogy nem sokan lézengtek ilyen időben. Kevesebb esélye volt annak így, hogy pont kifogjon minket ez vadász.
New York nem a legbiztonságosabb hely egy félvérnek és egy telivér harcos angyalnak.
Bár az angyalom műszakja lejárt, azért velem maradt, tuti ami tuti alapon, ha gáz lenne, ne legyek egyedül, védtelenül.
- Biztos nincs több emléked?
- Nincs. Kicsi voltam, amikor megszöktem. Féltem a nagypapámtól, több nem maradt.
- Mikor vesztetted el az emlékeid?
- Jó kérdés… akárki törölte ki őket, egy jó nagy szemét volt.
- Kicsit talán moderáld magad, mutasd meg az angyalibb oldalad is – fintorgott rám. Nem igazán szerette, ha a manapság használatos, „modern” nyelvezet rám ragadt.
- Jó-jó, meg ne egyél.
- Ne nevezd szemétnek, örülj neki, hogy megkímélt egy csomó rossztól.
- Igazad van. Csak tudod, azon gondolkodom, hogy… hátha…
- Hátha az apád volt? Ki tudja. Nem voltam ott, nem tartottam gyertyát. Pálcát sem fogok törni fölöttetek, Nannie, ha már itt vagy, itt vagy. Törődj bele, jobban járnátok mindketten – bölcs tanács, de ismerhetne már annyira, hogy makacs is voltam annyira, hogy ne hallgassak rá.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 21, 2017 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


...
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2