Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Könyvtár •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 03, 2018 5:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kyara & Kisa
A halálra vágyó és a halálosztó  • Credit:
A sértő megjegyzést hallva szemöldököm a magasba szökik. Életemben nem mondtak még rám ilyet, ugyanakkor elnézve a lány kinézetét, úgy érzem, nem szabad felhúznom magam szavain. Ha számára jelenlegi kinézete jelenti a szépség tetőfokát, vagy általánosságban véve saját maga, akkor egyszerűen semmi értelme adnom az elferdült véleményére. A könyv címével kapcsolatos hozzáfűznivalójára elmosolyodom. Ó, ha tudná, hogy mennyire értékelne az ember százévnyi magányt, miután hétszáz évig össze volt zárva egy kosárnyi kígyóval.
- Hidd el nekem, nem olyan rossz az.
Persze jómagam mindig is társasági lény voltam. Néhány év múlva biztosan megunnám az önkéntes száműzetést, már amennyiben lenne időm arra, hogy belekezdjek. Egyelőre ettől nem kell tartanom. Időm nagy részét elveszi a tervezgetés és a világ újbóli felfedezése. Az a feltételezés pedig, hogy a boszorkányok igenis léteznek… nevetséges. Ha halandó volnék, talán hinnék neki. Azok után, hogy az angyalok és démonok kiléte ténnyé vált, a boszorkányok sem lennének túl nagy meglepetés, csakhogy én tudom, hogy azok teremtéséhez ránk is szükség van. Más módja nincs, bármilyen förmedvényt is hoznának létre a démonok, azokat közelről sem lehetne boszorkányoknak nevezni.
- Való igaz, egy boszorkány társadalom gyönyörű lenne – értek egyet.
Egy pillanatra lehunyom szemem, ahogy visszaemlékszem azokra az időkre. A természet kellős közepén, távol az emberek zavargásaitól addig, amíg meg nem tanulták kezelni erejüket. Utána engedtük, hogy elvegyüljenek a halandók világában, gyakorolva tudásukat. Várták hívásunkat, könyvekbe foglalták a rólunk szerzett tudást, ami mostanra teljesen semmivé lett. Isten gondoskodott arról, hogy így legyen. Teremtményeinkkel együtt kincseiket is tűzhalálra ítélte. Az viszont érdekelne, hogy ez a csitri itt mit gondol, kik azok a boszorkányok?
- Azok után, hogy hozzám vágtál egy könyvet, kis boszorkány, úgy volna helyénvaló, ha te mutatkoznál be előbb. Utána elmondhatnád, hogy hogyan születnek a boszorkányok, s azt, hogy szerinted kik ők valójában?
Ez alighanem sokkal érdekesebb lesz, mint a könyvek olvasgatása. Ugyan már a gondolata, hogy boszorkányként ismertem el ezt a senkit, bosszantó, a szükség törvényt bont, avagy jelen esetben eszméket. Ha ennek hála közlékenyebb lesz a kis pondró, hát megérte. Ha nem… Nos, még mindig megölhetem, ha túlságosan felbosszant. Van valamilyen ereje, talán halott is marad, ha végzek vele, épp úgy, mint a lelketlen dögök, akik megszállták egykoron gyönyörű világunkat.


reveal your secrets

Kyara Gilberung


Könyvtár - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 03, 2018 5:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Doombringer
Fejembe vidám dalt énekelve haladok előre, fel sem tűnik, hogy esetleg más is lehet itt. Miért is lenne? Senki se jár már manapság ilyen helyekre. Én is csak azért jöttem ide, hogy behozzam a Pici Leviatánkát. Ugyanis szentül hiszem, hogy nem tudna bejutni ide. Mégis hogyan tudna?
Azt sem tudja, mit tud ez az épület. Leragadt a középkori kastélytömböknél, a szénnel bélelt házaknál.
Halkan dúdolom a dallamos dallamot, fejemet ritmusra rázom, miközben a könyveket dobálgatom a hátam mögé.
Egészen addig, amíg valakit el nem találok. Ami csak azért tűnik fel, mert tényleg nem koppan az áldója. Hirtelen fordulok meg, de védekezésem szinte hidegen hagyja a félrehajtott fejű nőt. Végigmérem. Bársonyos, hullámos haj, szinte tökéletes. Sehol egy babaszál, sem egy töredezett vég. Kecses női alak, finom vállak, karcsú derék, falatnyi csípő. Bezzeg a keblei… Na meg a lábai. Szinte fintor ül ki az arcomra, látva a “tökéletes” nőt.
- De undorítóan nézel ki - mondom mindenféle féltékenység nélkül. Na, nem mintha engem nem áldottak volna meg hasonlókkal…
Valójában nem. De még így is csábos tudok lenni, annak, akinek akarok. A többi meg le van kaksizva. Habár ez talán nem jut el a nőcike agyáig. Könnyedén vonok vállat saját gondolataimra is, közben pedig enyhén előrehajolva nevetem el magamat.
A könyv lehull és mintha mondana valamit. Hirtelen egyenesedek fel, szememet ide oda kapkodom, próbálom eszembe idézni, hogy mit is mondott. Biztos, hogy fontos volt. De, mi, mi, mi lehetett az?
- Az egy hasznos könyv! Száz év magány! Vigyázz, mert a végén még te is ennyi időre végzed egyedül - vigyorgok rá szemelenül, magam sem értem, hogy miért mondom ezt neki.
Sebaj, hiszen egy sokkal, de sokkal érdekesebb témára terelődik a beszélgetésünk. Az utóbbi napokba egyre többször hallom ezt a szót. Újra emlékszem arra, amikor a másik pikkelykeskével egy tornyot romboltunk le. Noha ez inkább az én erőm volt, meg tán az övé, de amit azután vettem a fejembe. Azt senki sem fogja elraktározni magának.
- Oh, dehogynem - hajolok meg előtte. Egyik kezemet ehhez a hátam mögé rakom, a másikat a szívem felé. Mozdulatomat Kín is utánozza. Kócos hajam a szemembe lóg, s ahogy felnézek, eltakarja az egész acomat.
Könnyedén seprem ezt félre, és magabiztosan állok a nő előtt. Ajkam szegletébe parányi mosollyal. Mintha csak apámat látnám. De hát… kell egy kis hasonlóság kettőnk között, nem igaz?
- Hogyne léteznénk! Mindjárt megsértődöm ezen a feltételezésen! - egyik kezemet csípőmre teszem, kissé oldalra is döntöm azt. Fejem félrehajtom, hajam a föld irányába lóg. Méltán mondhatom magamról, hogy banya tanonc lettem. Noha épp erőt nem tudnak nekem átadni, de üsse kavics. Mással is megelégszem tőlük. - Igaz még csak egyedül vagyok, de így kezdődik minden gyönyörű társadalom, nem igaz? - nevetem el magamat, őrült módjára. Hogy minden igaz-e, amit mondok? Ki tudja?
Jó persze, én.
Dehogy tudod.
Kussolj.
Brüh…
Szóval én tudom, hogy mi igaz és mi nem. De neki egyelőre nem kell.
- Egyáltalán te ki vagy, aki megkérdőjelezi az én kivagyiságomat? - pislogok rá nagyokat. Nem célom ártani neki. Még nem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 28, 2018 3:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kyara & Kisa
A halálra vágyó és a halálosztó  • Credit:
Sok időt elvesztegettem felesleges könyvek keresésével, ezért is álltam le vele. A puffanások, melyek az általam leejtett könyvek érkezését jelezték, abba maradtak, amint más ötletem támad. A kapkodás távol áll tőlem. Bár ezúttal már nem veszem le a könyveket a polcokról, elolvasom a gerincükre írt betűket, hátha mégis megakad szemem valami olyanon, amibe talán érdemes belelesni. Ujjaim végigsiklanak a borítókon. Körmeim szinte némán koppannak, ahogy egyik könyvről a másikra térnek át lépteim során. Semmi… Talán rossz sorban járok, aminek gondolata még egy lapáttal tesz egyébként sem rózsás kedvemre. Eleve az sértő, hogy ennek az emberek által gondozott helynek a személyzete nem szedett elő nekem mindent, mire ideértem. Ha felfedtem volna előttük felsőbbrendűségem, minden bizonnyal könnyebb dolgom lenne, csakhogy amíg nem vagyok tisztában a világ valódi állásával, akár hiba is lehetne a későbbiekre nézve.
Békésnek egyáltalán nem mondható érzelmeim tovább fokozódnak az idegtépő koppanásokat hallva. Akár hízelgésnek is vehetném, hogy valaki ily módon utánozni próbálja nagyságomat, ha nem zavarna abban, amit tenni szeretnék. Három sorral odébb találom meg a fülsértés forrását. A földre hulló tárgyak zajában elvegyülnek lépteim neszei, miközben közeledek a lányhoz. A következő kötet azonban figyelmeztetés nélkül indul meg felém. Karom magam elé kapva állítom meg a vaskos példányt. Ujjaimmal csupán néhány pillanatig fogok rá, amíg elolvasom a kopott betűket, majd hagyom, hagy jusson a többi sorsára. Fejem enyhén oldalra billentem, mialatt végtagom visszatér oldalam mellé.
- Ha hozzám vágsz egy könyvet, legalább olyat, aminek hasznát veszem. Más esetben, ha még egyszer előfordul, lenyomom a torkodon, kislány – figyelmeztetem.
Tekintetem a felemelkedő tárgyra vetődik. A könyvreptetés módjából már rájöttem, hogy nem emberrel van dolgom, s most még inkább megerősödik bennem ez a tény. Démonnak mégsem mondanám, angyalnak még kevésbé. Közel sem érzek benne annyi erőt, mint azokban a végtermékekben, amik a fenti és a lenti szemétdombról kerültek erre a földre. A földre, ami évszázadokon át zengte nevünket és istenített minket. Az itteni olvasmányok azonban egyetlen szóval sem említenek minket. Nevünkről megfeledkeztek, minden egyes cselekedetünkkel együtt. Ezért nem lehetnek ezek mások, mint hamis mesék, melyeket a minket bebörtönző hatalom írt.
- Mivel tudom, hogy boszorkányok nem léteznek… Mi vagy te?
Valódi kilétem továbbra is elrejtem. Ez a torzszülött, legyen ő bármi, nem méltó arra, hogy megmutassam neki önmagam. Persze ha így tennék, akkor véget vethetnék szánalmas életének. Egyáltalán nem elvetendő gondolat, s legalább láthatnám, hogy igaz-e az a pletyka, miszerint ezen a világon immáron egyetlen lélektartó sem képes meghalni. Néhányak szerint nem maradt más, mint a szenvedés, amitől örök életükben kínlódhatnak. Vergődhetnek a porban, saját vérükben fetrengve, sírva a megbékítő halál után, miközben beleik kétségbeesetten próbálják testükben tartani. Még a gondolata is elragadó. A tudat, hogy Isten kedvenc teremtményei ilyen létre lettek kárhoztatva. Vajon ez a lány élvezné annyira, mint én, ha hasonló sorsban részesíteném?


reveal your secrets

Kyara Gilberung


Könyvtár - Page 2 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 16, 2018 3:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Doombringer
A könyvtárral szembeni utcasarkon állva vígan szopogatom a nyalókát, mit nemrég szereztem egy ördögfajzat kölyökkel. Hogy bömbölt az az idióta. Hogy a szívébe… Nem, most erre nem gondolhatok. Hermészt be kell jutattnom ebbe az épületbe, ám előtte még nekem is át kellene jutnom az őrökön.
Vajon ismernek engem?
Kit érdekel!? Hahaha.
Sajnos érdekel, miként terelhetném el a figyelmüket, hogy ne tűnjön fel nekik jogtalan behatorlásom. Ajkamra csal csalfa mosoly egyre szélesebbre és szélesebbre húzódik. Mily luciferális ötlet már ez!
Torokköszörülés kíséretébe rázom meg a fejemet és rendezem arcvonásaimat. A legkevésbé sem izgat, hogy ábrázatom nem épp bizalomgerjesztő. Éjszakai tivornyázás nyomait viselem. Szakadt harisnya, felemás cipő, kócos - nagyon kóóócos - haj, elfojt smink. De a kis színjátékomhoz ez épp most jól is fog jönni. Magamba ördögi röhögést hallatva riadt tekintettel futok oda a könyvtár előtt tornyosuló pasashoz.
- Segítsen kérem! - jajveszékelek hangosan, remegő hangon. Egész lényem beleremeg, ahogy hátrapillantva, mintha egy üldőzőtől tartanék. Két kezemmel erősen szorítom meg a vadász felkarját. Könnybelábadt szemmel, rémülten tekintek fel rá. - Egy.. egy démon, a kutyájával! Idági üldözött, elkapot és… - vádlimra mutatok, ahol viselek egy vágás nyomot. Igazából meg sem lehetne mondani, hogy kutyakarom, vagy épp egy kés szántott végig rajtam.
Luciferem, mi történt velem tegnap éjszaka? Több sötétfoltom is van ezt illetően.
Az ostobáknak több sem kell. Nyugtató szavakkal illetve, hagynak ott a lépcső tetején. Alakzatba rendeződve az épületet körbejárják, a legostobább, pedig abba az irányba megy, ahol a veszélyt sejtetően hátra fordultam.
- Ez könnyen ment - vonom meg a vállamat vigyorogva, kiegyenesedve. Megfordulva nem vesztegetem az időt, könnyedén a könyvtárba nyitok. Ebbe az épület egy-két részén régi könyvek találhatók meg.
Több rúnát, pecsétet tartalmazó vaskos példányok, melyeket olykor hasznát veszem. Emiatt is őrzik ennyire ezt a helyet. Kisbicskámat előhúzva rövidnadrágom zsebéből, ujjamat megvágva vérem kenem a kilincsre. Bicskaheggyel rajzolok bele egy kisebb pecsétet. Persze emberekre nem hat, de minden más természetfeletti, ki átlépi az ajtót, amíg bent vagyok? Megérzem. Az erejét, de csak ennyit. Valami hasonlóról Hermész is gagyogott nekem, de a tegnap éjszakától…
Túl sok volt a rum.
Bukfencet vető gyomorral indulok útnak a felsőbb emeleteknek. Halkan dúdolgatva egy dalt, mit tegnap hallottam először. Valami banda adta az aláfestő zenét. Kinek van erre ideje manapság? Emberek, pf…
A sorok között sétálva dobálgatok le minden könyvet, ami nem érdekel. Hogy kézzel teszem ezt? Ugyan már, mégis mire gondoltok ti? Ne legyetek ennyire abszurdak már.
Szemem forgatva dobok el egy újabbat. Megpörög a levegőben, pont úgy, ahogy a szemem is forog. De ahelyett, hogy a földön hallanám a csattanásást… nem hallom. Vélhetőleg valakinek nekiütközött. Mert előbb csak halk puffanás, majd csak a csattanás. Szemöldököm ráncolva fordulok meg. Egy nőci áll velem szembe, én pedig kidüllesztett szemekkel nézek oldalra.
- Nem én voltam - kezdem, kezem felemelve. Fel sem tűnik, hogy Kínom követi mozdulatom és a fejem fölött jelenik meg. Éles kis szerszám, két szemmel is most már fogakkal is vicsorog az idegen nőre.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 13, 2018 1:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Kyara & Kisa
A halálra vágyó és a halálosztó  • Credit:
Nem elég, hogy Isten évszázadokon át bezárva tartott bennünket, még most is az időmet rabolja. A sok évnyi kihagyás után kénytelen vagyok kutakodni egy keveset. Fogalmam sincs arról, mi történt addig, amíg nem járhattunk kedvünkre az emberek között. Minden terv azon áll, vagy bukik, hogy mennyi információ birtokában van a tervező. Ez tehát az első lépés hatalmunk visszaszerzése felé, mégsem találok semmi használhatót.
Egykoron az emberiség minden tudása megtalálható volt a világ könyvtáraiban, a könyvek azonban, amiket eddig találtam, alig mondanak valamit. Üres, összefoglaló szavak, gyermeteg esti mesékhez, semmi konkrétum. Nem csoda, hogy az emberiség a kihalás szélén jár. Ha egy halom üresfejű fajankót akarok, akkor nincs probléma, csakhogy ha nem érem be ennyivel, többre megyek egy állatkerttel. Az állatok fejlődnek az eléjük kerülő kihívások által, ezek a halandó korcsok viszont nem képesek másra, csak nyavalygásra.
Régen szerettem őket. Jól érezhetően elkülönültek egymástól, más nyelvet beszéltek, máshogy éltek, erőre törekedtek. Most már tényleg olyanok, mint ahogy a Biblia leírja. Ugyanannak az egy létformának tükörképei. Egyformán selejtesek. Jobban jártak volna, ha majmok maradnak.
Újabb könyv hullik a földre, felkavarva ott a port. A gazdaság fejlődéséről szólt. Arról, hogyan tették az egyedit egyformán unalmassá. A kreativitás és egyéniség meggyilkolásáról, miközben azt hitegették az emberekkel, hogy ez majd jót tesz nekik és egyenlővé válnak. Ez soha nem fog megtörténni. Mindig lesznek gazdagok és szegények, ha pedig ideiglenesen mégis csoda történne, megmarad még az emberi természet, mi hamar véget vet neki. Éppúgy megbújik bennük a törekvés, mint bennünk. Nem érnék be annyival, ami a másiknak is van, többet akarnak. Lényegében a háborúk is erről szóltak. Többek akartak lenni a másiknál. Nekünk nincs szükségünk arra, hogy tömegeket mészároljunk le ennek megmutatására. Mi többek vagyunk, fenségesebbek, mint Isten fiai és leányai.
Ahelyett, hogy újabb könyvet vennék le a rozoga polcokról, járkálni kezdek a sorok között. Tekintetem ide-oda jár, többnyire a falat szemlélve. A régiek tudták, hogy az értékes köteteket el kell rejteni. A régebbi iratokat a föld alá dugták, ahonnan több idejük volt kimenekíteni a fontos dokumentumokat baj esetén. Egy ilyen helyet keresek. Remélem, hogy az emberiség nem fejlődött annyira vissza, hogy megfeledkezzen erről a rég bevált módszerről.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 19, 2017 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Apunak *-* <3

Ahogy Zach morogva és fél szemmel, de engem nézve távozott, rosszallóan pillantottam apura. Valahogy nem tetszett a tekintete, és örültem, hogy én már nem tudtam az ő gondolataiban olvasni, különben esélyes, hogy nem reagáltam volna valami fényesen.
- Igen, tudom, de a fenébe is. Az apám vagy, melyik gyerek ne állna neki keresni a nemzőit, ha tudja, hogy vannak-voltak? Elvégre kettőn áll a vásár, apukám – nem rajongtam a közhelyekért, pontosan azért, mert túlságosan is igazak voltak, és nem véletlenül lettek azok kitalálva. Ideges voltam, nem kicsit. Apa számonkérése jogos volt, és bár számítottam rá, hogy nem egy nyakba borulós találkozás lesz, ha eljön a pillanat, mégis csalódott voltam. Nem, nem Rafael személyében. Sokkal inkább saját magamban.
Itt van, teljesült az álmom, amit kaptam kijelentést, beigazult, és most tessék, milyen hálátlan kis dögként viselkedtem. Gabrielnek az irántunk való utálatán én már egyáltalán nem csodálkozom immár, most, hogy sikerült egy pillanatra szájjártatás helyett magamba néznem.
Hiszen apám megmentette az életemet azzal, hogy elrejtett a fenébe, és nem is keresett. Csúnya sors várt volna rám, ha kiderül, mi vagyok, de azért bántott a gondolat, ami felmerült bennem: talán nem bízott Istenben eléggé ahhoz, hogy megtartson? Legalább ő, ha anya nem… Szerették egymást egyáltalán?
Összezavart ez a felfedezés, hogy apám itt állt előttem, láttam, hallottam, akármi meg is érinthettem volna. Valamiért még sem jött meg hozzá a bátorságom. Nem akartam még jobban bemocskolni őt, így is bőven elég szégyenfolt az életére nézve, hogy léteztem. Már az is kisebb csoda, hogy Zachriel elfogadott az elmúlt idő alatt, amióta itt dolgoztam. Zach valóban szimpatikus volt, már azzal kiérdemelte az első piros pontját, hogy nem mészárolt le helyben. Sőt, megváltozott, amióta nem egyedül bujdosott, rejtegette magát, sorstársra talált. Őrangyal lévén pedig csak kötelességét teljesítette abban, hogy engem védelmezett, néha még önmagamtól is, és apának nem kéne tipikus lányos apukaként viselkednie legalább most az egyszer. – Ne. Csak ne, tudom, mire gondolsz, nem, nincs képességem rá, csak sokat olvastam már a lányos apukák természetéről. Eszedbe se jusson bántani. Emberből is vagyok, tudok kegyetlen lenni, de pont veled nem akarok, ne kényszeríts rá.
Higgadtan figyelmeztettem, hogy Zachért bizony harapok.
- Apa – szoknom kellett, hogy ezzel a szóval illessem az előttem álló Rafaelt. Hiszen olyan hatalmas, én mi vagyok hozzá képest? Egy gyenge kis félig ember, félig angyal teremtmény, a szárnyamat se biztos, hogy tudnám használni. Első adandó alkalommal elrejtettem, amint megjelentek, nem repültem még velük egyszer sem. Márpedig San Franciscóba Mihályhoz másképp nehéz lesz eljutni innen, New Yorkból. Csak a városból kellene valahogy biztonságban kiérnünk, lelepleződés nélkül.
- Nem hibáztathatod Gabrielt. Ebből is csak az látszik, mennyire fontos neki az Úr. Vissza kell őt hozni, rá kellene beszélnem, hogy nyugtassa meg szegényt. De előbb Mihályt kell leállítani, mert elegem van már nekem is ebből az egymás aprításából. Most viszont nem ez a legfontosabb. Van valami, amit neked is látnod kell.
Erősen az emlékre koncentráltam, amikor a templomban találkoztam Raguellel, és beszélgettünk az Úrról. Felismertem, hogy angyal, és csodálkoztam akkor, hogy jobban tudta, ki vagyok én, mint én magam. És a feltevése, miszerint Isten szólna hozzám… bevált. Erősen a kijelentésre és arra a hangra koncentráltam, ami akkor a fejembe férkőzött. Apa biztos felismeri, ha az valóban az Úr hangja volt.

Idézet :
Mély hang csendül Shopia fejében, különbözik az angyala hangjától, csak ő hallja.
- Türelem, gyermekem! Ő is téged keres. Hamarosan találkoztok.
Egy kis ideig tud a külvilágra reagálni, aztán ismét felcseng még utóljára ez a hang.
- "A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve." Kérlek add át ezt az üzenetet Mihálynak. Ha kérdezi kitől van, mondd hogy Istentől.
Ezután már hiába kérlelné többet, a hang elnémul, nem hallja többé.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 18, 2017 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Elképzelhető, hogy nem csak hagyományból fogom élve megnyúzni ezt a srácot. Ahogy az is, hogy ehhez előbb egy tűzőgéppel vissza kell rá kapcsoznom a bőrét, ha még sokszor ajánlgatja, hogy olvassak valaki gondolataiban, miközben az a valaki hallja is ezt.
-Azért nem kerestelek, mert pontosan tudtam hol vagy. Hogy miért nem voltam veled...nos, ne haragudj, de...feltűnt ugye, hogy kitört az apokalipszis háborúja?
Aztán felsóhajtok, és szigorú tekintetem lassan visszavezetem az angyalfiúra. Nagyjából úgy nézek rá, mint egy újoncra, aki nemcsak nem tudta lefutni a távot időben, de a végén pofára is esett egy pocsolyába, és beterítette az őrmestert sárral.
-Fiam, eljött az a pont, amikor be kell bizonyítanod, hogy jó, és hűséges angyal vagy, aki szeretné megtartani a szárnyait, és követi a felettese utasítását. Szóval, most menj, és hozz fejenként egy forrócsokit és sütit.
Az égvilágon semmi sem utal arra, hogy viccelnék. Nem is szólalok meg addig, amíg nem engedelmeskedik, csak nézek rá úgy, mint aki át akarja döfni a tekintetével. Ha megteszi, halványan elmosolyodom, és visszafordulok Sophie felé.
-Szimpatikus srác. Ami téged illet, tudom, hogy nem igazságos ami veled történik. Nem ez volt a szándékom...de nem azért jöttem, hogy mentegetőzzem. Azt szeretném, ha megígérnéd, hogy mostantól jobban vigyázol. Gabriel szentül hiszi, hogy minden Nefilim szálka apám szemében, és amíg egyiktek is él, ő nem fog visszatérni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 12, 2017 10:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Apucinak *-*

A mi helyzetünk nem volt könnyű. Egy nephilim és egy védencét többször is elvesztett őrangyal, akit többen is becsaptak már… tökéletesen zsák a foltját-eset, szerény véleményem szerint. Talán nem véletlenül ragaszkodtunk így egymáshoz, Zach, meg én.
Zachriel született védelmező, de néha nem ártott nekem sem figyelmeztetni őt, mielőtt még túlzásba viszi.
Zach, ha nem tudnád, hallja minden gondolatunkat, és ha ő az apám, akkor nem ajánlatos felhergelni. Remélem, azért valami fogalmad csak van arról, hogy milyenek az apák, ha a lányukat idegen férfival látják… - ez szerencsére elégnek bizonyult ahhoz, hogy némileg vissza fogja magát, és most már csak szolidan vicsorgott nemzőmre.
Valamiért hittem neki, hogy ő volt az.
- Igazából előbb gondoltam volna valami alacsonyabb rangú lányának, semmint arkangyalénak. Hogy is mondjam… túlságosan ártatlan. Nézzen csak bele a fejébe, és megérti, mire célzok.
- Hé! – duzzogtam, de igaza volt. Utáltam, amikor igaza volt, gyűlöltem, hogy gyenge vagyok, és Istennek nagyon nyakatekert humora lehetett, hogy pont egy nephilimet akart elküldeni Mihályhoz, hogy felvilágosítsam, miből is van kikövezve a Pokolra vezető út.
Bármi emlékem is volt? Bármi? Akkor az árvaház előtti emlékeim miért hiányoznak?
- Akkor ki törölte ki? Miért nem kerestél soha? Egy nyamvadt árvaházban éltem le az életemet, pedig vannak szüleim. Ajánlom, hogy alapos indokkal állj elő, ami még hihető is – halál nyugodt hangon kértem, illetve mit kértem, követeltem, hogy számoljon be az igazságról. Tényleg erőszak szüleménye vagyok, vagy ez csak valami hülye rágalom, amit a nyakába varrtak?
Arra a feltevésre, miszerint kisebb csoda, hogy Gabriel figyelmét nem keltettük fel seregestől, Zach feloldódott, jobb kedvű lett, és térdét csapkodva nevetett. – Ez jó, ez hatalmas vicc. Gabrielt biztos nem érdekelné pont Ő. Nem mintha nem végeztél volna jó munkát, de… nem harcos, ha nem vetted volna észre.
- Zach, fogd be mára, így is szépen bemutatkoztál – toltam le. – Apa… hiányoztál. Hogy kérheted azt tőlem, hogy mondjak le rólad?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 12, 2017 1:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Nem igazán hat meg az ifjú angyal agresszív fellépése, azonban nem is reagálok rá úgy, mint mással tenném. Hogy őszinte legyek, valahol megértem, sőt, együtt érzek vele. Nem lehet könnyű a helyzetében lenni, és az, hogy a kedveséért kiáll valaki olyan elé, aki egy mozdulattal elintézhetné szinte már becsülendő. Mindemellett láthatóan jó irányba tereli a lányomat, szóval nem áll szándékom rossz színben feltüntetni szegény srácot előtte. Ha Sophie vele akar lenni, hát áldásom rá.
Ugyanakkor, ha kettesben maradok a fiúval, élve megnyúzom, mert csak.
A civakodásukba most sem szólok bele, csak amikor Zach kijelenti, hogy nem lehetek én az apa, hisz csak ránk kell nézni.
-Miért, talán sok Arkangyal gyermekével találkoztál már Fiam?
A magam részéről ezzel rövidre is zárom a vitát az arkangyal genetikáról. Aztán viszont felvonom az egyik szemöldököm Sophie verbális rohamára. A végén még oldalra is döntöm a fejem. Nem ijedek meg a hangjától, sőt, az arckifejezésemből azt lehet kiolvasni, hogy inkább mintha szórakoztatna ami itt történik.
-1 éves sem voltál amikor elmentem. Bármi emléked is volt, meghagytam neked.
Tényleg arra célzott, hogy erőszakkal rontottam meg az anyját? Hát ez...legalábbis érdekes. Minden esetre mindkettőnknek jobb, ha nem megyek bele a történetbe, hogyan vesztettem el a szüzességem egy földi asszonnyal, aki rendkívül hálás volt nekem, amiért megmentettem őt.
-És egyébként eszem ágában sincs elvinni sehova. Csupán azt szeretném, ha végre felhagynál ezzel az eszement kereséssel. Kisebb csoda, hogy nem keltetted még fel Gabriel seregének a figyelmét mostanra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 11, 2017 2:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Apucinak *-*

Zach mogorva vonásai nem szűntek meg továbbra sem. Végig gyanakvóan méregette az arkangyalt, és igyekezett kitakarni a látóteréből. Védelmező a drága, de hát őrangyal, csak a dolgát végzi. Nem hittem volna, hogy különösebben mást is érezne irántam, nekik azt nem szabad. Igaz, hogy jó páran azóta megszegték a szabályt. Köztük a jó édes apám is.
- És honnan tudjam, hogy akarsz-e ártani neki – mutogatott rám a szabad kezével.  – Az a dolgom, hogy megvédjem, ha már hozzám csapódott. Honnan tudjam, hogy nem utálod-e azért, amilyen.
- Zach, elég lesz.
- Nem, nem elég. És nem, nem fogom elengedni. Tudod, valakinek kötelessége lenne megvédeni téged, és roppant zabos vagyok rá, amiért most meg el akarja venni. Hol a bánatban volt huszonhét évig, mit gondolsz? Nem azért, hogy szidjam Őt, de mégis, egy idióta volt, amiért Neki adott téged. Roppant kedves egy ősöd van… nem kéne megtudnod, ki ő.
- De én akarom. Zach, nem védhetsz meg örökösen mindentől. Kedves tőled, de…
- De?
- Van, amivel nekem kell szembe néznem. Szerintem Ő is így akarná, különben nem állna itt egy arkangyal az orrunk előtt.
- Legyen, de figyelmeztetlek, egy rossz mozdulat, és soha többé egy személy közelébe se engedlek. Nem veszíthetlek el, most, hogy nem vagyok egyedül ebben a városban.
- A-a, az felejtős – megmutattam a képet az angyalnak az emlékeimből, a hangról, ami kimondta, hogy mi kell mondanom és kinek, kinek a parancsára. Nem akarom egy cethal gyomrában végezni, mint Jónás próféta. Blöe, nem kicsit undorító az a kép, nem is csodálom, ha a cethal eset után Jónás inkább ment melózni, minthogy a Nagyfőnök szétcincálja az idegeit…
- H… hogy mi? – Valahogy nem bírta felfogni az agyam a válaszát. Ő lenne… ő lenne az? Annyira abszurdnak tűnt, és erre még Zach is eltátotta a száját.
- Khm, Zach, nem hinném, hogy látni szeretné a manduládat…
- Ja, igen, bocsánat… de ez… kizárt. Nannie nem lehet a maga lánya…
Pedig nagyon is úgy tűnt, ez az igazság. Azonban az eltervezettek helyett homlokegyenest máshogy reagáltam. Az emberi részem szólt belőlem, az a kislány, aki árvaházban nőtt fel, holott voltak szülei, és csak egy igazságot hallott, a másikat nem. emlékek híján nagyon kevésből tudtam elhelyezni magam a világban.
- Te szemét dög. Nem, Zach, ez apa-lánya dolog, amennyiben igazat mond. Évekig kerestelek. Ha te vetted el az emlékeim rólad, szégyelld magad. Pláne, ha erőszakból születtem – és ez egy nem kicsi célzás volt arra, hogy tudni szeretném az ő verzióját is, de villámgyorsan, amíg félig-meddig jó kedvemben vagyok. Nem, nem ítélhet szobafogságra, úgyis el kell mennem SF-be, ha jót akarok mindenkinek.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 11, 2017 1:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Végtelen türelemmel hallgatom végig a páros civakodását. Egyszer sem szólok közbe, amíg egymás közt megvitatják, mit lenne okos dolog csinálni, és mit nem ebben a helyzetben. Mikor végre elhallgattak, és látszólag úgy határoznak, hogy nem szaladnak el, és nem is támadnak nekem - ami elmondhatatlanul megnyugtat - újra végigmérem őket. Elsőként a fiúhoz szólok.
-Ha ártani akarnék neked Zachriel, semmit sem tehetnél ellene. - jegyzem meg nem túl kedvesen, színtelen hangon. Nem kiáltok, sőt, mondhatni könyvtárhoz illő erővel beszélek, mégis az én baritonom zengi körbe a teret. Szemeim szigorúan csillognak, leginkább a fiú felé. Nem szeretem, ha valaki csak úgy kikürtöli a nevem, mint valami hírességnek, azt pedig pláne nem, ha közben a lányom kezét fogja.
Azt már nem teszem hozzá, hogy ne fáradjon a gondolatátvitellel, hisz azt is hallom. Elég kínos ez a helyzet Sophie számára így is.
-Erre az isten parancsa dologra még visszatérünk... - Mondom továbbra is szigorúan villantva a szemem Sophie felé, de aztán lehúzom a fejemről a kapucnit, és ettől mintha a vonásaim ellágyulnának egy hangyányit. Továbbra is elég katonás az arckifejezésem, de legalább békésebb.
-Én vagyok az apád.
Mély levegőt veszek, és hagyom, hogy ez a kijelentés ott lógjon a levegőben egy darabig. Közben a kezem a mellényzsebem felé mozdul, és kissé gyűrött fényképet nyújtok át a lánynak. A polaroid képen Sophie Édesanyja szerepel, még fiatal korában, nagyjából abból az időből, amikor megismertem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 11, 2017 12:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Apucinak *-*

- Nézd, Nannie. Tudom, hogy jó lenne, de… engem kezd egy kicsit idegesíteni az apa-komplexusod. Én itt vagyok neked, nem elég? – fordult hozzám pont, amikor lépteket hallottunk, szétrebbentünk. Nem, ez nem jó ötlet, s hiába, hogy angyal volt az is, akivel találkoztunk, nyíltan mutogatni magát nem vallott okos elmére. Rémülten húzódtam angyalom mögé, szégyellősen vállába fúrva az arcom.
- Zach, ő meg ki? Ismered? Öh… - kicsit zavartan pillantottam le összefonódott kezünkre. Zachet nem éppen barátságos hangulatban találta fajtársa, és ha még ehhez féltékenység is társul… ajjaj.
- Inkább ne szólalj meg. Olaj lenne a tűzre, Nanniem.
- Honnan kéne tudnom? Nincs rá biztosíték, és el a mancsokkal tőle. Hozzám tartozik.
- Erre semmi szükség, Zach.
- Már hogyne volna? Egek, nem tudom, ki volt az apád, de az biztos, hogy nem lehetett valami nagy harcos… téged ismerve.
- Kösz, ez igazán kedves volt – forgattam a szemem, de azért jól esett a törődése. – Ki vagy te? Miért jöttél ide? Nyilván keresel valamit, de tényleg tudnunk kell, hogy velünk vagy-e.
Zachnek igaza volt. Az angyal előtte ma ragyogó kék szemével elbűvölő, bármelyik földi halandót simán elszédíthetné.
- Á-á, kisasszony, maradsz itt mögöttem. Eszedbe se jusson…
- És ha ő az, Zach? Nem akarom elüldözni, a fenébe is. Szükségem van rá, te tudod a legjobban. Tudni akarom az igazat végre – vágta ma szavába. Nem volt szép tőlem, tényleg nem, azonnal meg is bántam, látva az arckifejezését.
- Mielőtt még komplett idiótát csinálnál belőlünk, R… Rafael. Mit nézel, ő az, igen, arkangyal. Nem, nem kérdezem meg tőle.
- Miért nem?
- Mert utána mennél akkor. De van egy fontosabb dolgod is, Isten parancsa előbbre való.
Gyűlöltem, amikor Zachrielnek igaza volt. Neki mindig igaza volt. Mihály után kellett volna mennem, San Franciscóba, elvinni az üzenetet, de egyszerűen most képtelen voltam bírni magammal. Egy arkangyal állt előttünk, ez kinézetéből is lerítt, méltóságából is, és nem akartam elszalasztani a lehetőségemet, hogy megtaláljam az apámat. Kac, kac, Istenkém, csodás a humorod, tényleg… gyakorolj kicsit még, mert nem röhögök.
- Nem fogok. Tudom, hogy AZ fontosabb – nem tettem hozzá nyíltan, de a gondolataimban közöltem vele, hogy egyébként sem szándékoztam őt egy szál magára hagyni New Yorkban.
Viszont ez akár tetszik neki, akár nem, ki kellett mondanom. Túl sokáig nyomtam el ezt a hangot.
- Mondd, nem ismered tán az apámat? Nem tudsz róla, ki lehet? – ha az életébe nem is akar vissza, nem bánom. Csak az emlékeimet kapjam vissza. Nem veheti el tőlem csak úgy, azzal korlátoz a szabad akaratomban. Hiszen félig ember vagyok.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2