Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Piedmont VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1058
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 10, 2018 2:30 am
Következő oldal


***
szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 22, 2017 10:43 pm
Következő oldal


Raguel & Aliyah


Amióta csatlakoztam a várost őrző angyalokhoz, gyakrabban sérülök meg. Korábban nem sikerült ilyen rövid időközönként, amin nem ártana elgondolkodnom. Nem arról van szó, hogy kevesebb a harc. Az élet-halál küzdelmek miatt nem kellett aggódni, de gyakorolni gyakoroltunk, ami alatt szerezhettünk néhány törött csontot, vagy karcolásokat. Ez más. Az emberek tennének sebezhetőbbé? Elterelik a figyelmem, képtelen vagyok kizárni a jelenlétüket, csak a harcra koncentrálni a közelükben. Védelemre szorulnak a természetfeletti ellen, s ha két halhatatlan összecsap, ott veszélyben vannak.
Egy időre… elegem van a küzdelemből. Most, talán először, tényleg pihenni szeretnék, valamivel távolabb a várostól. Ezzel az indokkal választottam Piedmontot. Már egy hete, hogy egy halandó látszatát keltve elvegyültem lakosai között. Eleinte kissé gyanakodva, de mégis kedvesen fogadtak, mint új jövevényt. Elfogadták a segítséget és felajánlották saját erejüket annak érdekében, hogy boldogulni tudjak a kis közösségben. Ez az elvegyülés segített egy kicsit jobban megismerni őket. Megerősítettek abban a hitemben, hogy jó döntés az emberiség védelmére kelni. Hiba lenne egy, vagy akár sokak hibája miatt kiirtani azokat, akik még a jó úton járnak. Ennyi erővel… minket is le lehetne mészárolni bukottaink miatt.
Csupán néhány perce tartó álomból riadok fel. A hűvös, éjszakai levegővel vér szaga szökik az istállóba, hogy keveredjen a friss szalma illatával, elárasztva mindent. Orrom húzva szippantok mélyebbet, próbálva behatárolni annak forrását. Álcám magamon tartva lépek ki az épületből. Fejem jobbra-balra fordítva nézelődök, de semmi. Mintha egy gyermek felsírt volna egy pillanatra, csakhogy ő is elhallgat. Tudom, hogy merre találom a csöppség otthonát. A vér pedig egyre jobban érezhető, ahogy egy holthoz, s egy fölötte síró asszonyhoz közeledem.
- Mi történt? – kérdem azonnal, közelebb érve életjeleket keresve azon, kin tudom, hogy felesleges.
Valaki végzett vele, ugyanakkor nem csak vele. Másokkal is. Vágás nyomát fedezem fel a tetemen. Akár ellenzi az őt sirató, akár nem, gyorsan egyéb nyomokat kezdek el keresni, hátha árulkodik majd nekem valami arról, ki, vagy mi forgatta a gyilkos pengét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raguel


Piedmont 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 26, 2017 10:05 pm
Következő oldal


Aliyah & Raguel
Quest for Salvation
Whispers in the Mist • Üzenet: +18 • Credit:

Némán figyelem az ágyon nyugvó párt. A fehér lepedőn terjedő vörös folt sietve terjeszkedik testüktől az ágy széle felé, ahol a takaró vonalát követve végig szalad rajta, s annak végén összegyűlik, hogy aztán meleg, az éj sötétjében fekete cseppekben hódítsa meg magának a padlót is. Angyalpengémet letörölve tűzöm azt vissza oldalamra. Ez az egyetlen fényes dolog rajtam. Fehér ruhámat rozsdabarnára cseréltem, sápadt arcomat, fénytelenül kutató kék szemeimet nagyobb csuklya takarja. Elfedem a kilétem, és a nyomaim. Angyali érzékeimet tompítja a sűrű vér szaga. Piedmont elég közel van San Franciscohoz, annyira, hogy Gabriel katonái nem támadják meg őket, de elég távol ahhoz, hogy ön fenntartsák magukat... Legalább is eddig. Az alig 30 fős csoportnak több mint a fele halott. Egy a mezőn, a többiek az ágyaikban. Egyenként, lassan megyek el értük. Legtöbbjüket álmukban kapom el, hogy még csak ne is érezhessék a fájdalmat, akár ez a pár. Gyereksírásra kapom fel a fejem. Egy csecsemőére. Azonnal elhátrálok a szülők hálójából, s felsétálok az emeletre. A hangot követve egyszerűen találom meg a kisdedet, hátán feküdve, vörösre színeződött arccal sír. Halkan sóhajtva veszem a karomba. Idejét sem tudom, mikor volt utoljára csecsemő a kezemben. Harmonikus békémből engedek rá egy kicsit, figyelem, miként nyugszik meg. Gyors léptek zaját hallom kintről, először megtorpannak a másik szobában, végül közelednek, de nem nézek hátra az ajtóba. A gyereket figyelem egyre, ahogy nyugodtan alszik a karomban. Ártatlan... gyenge... kiszolgáltatott... bűntelen... Nem akarom ezt tenni, de muszáj lesz.
- Tedd le Lucast, te szörnyeteg! - sziszegi nekem a valószínűsíthetően családtag. Talán a nagybátyja. Nem számít. Leengedem a kezem, de a mozdulat közben az egyik oldalamról már repül is a pengém, s áll a férfi szívébe. Megdöbbennie sincs szinte ideje. Pár másodperc, és összeesik. A kard visszarepül leengedett kezembe, én pedig rámarkolok. A másik kezemben tartott csecsemőt figyelve teszem vissza a bölcsőbe. Egy apró csókot lehelek a homlokára, mielőtt elemelkednék tőle. Még figyelem pár másodpercig nyugodt, alvó arcát...
Amikor kilépek a szobából, már a bölcső átázott aljáról is csöpög életének nedve.
Ismét üresebbnek érzem magamat. Minden egyes kioltott élettel távolabbnak látom magamat a régi valómtól. Egyre kedvetlenebb, üresebb leszek. Érzelem mentes. Először sírtam. Zokogtam. Aztán egyre könnyebb lett. Általában segít, ha belenézhetek a fejükbe és látom, hogy bűnösök... de az ilyen ártatlan lelkek nem érdemlik meg... és még is... kénytelen vagyok ezt tenni. Kénytelen vagyok egyedül tenni, mert Gabriel már nem Atyánkat követi. Valami egészen elhomályosította látását, olyannyira, hogy saját testvéreire emelt kardot. Én sose tennék ilyesmit.
Leemelem egyik oldalamról az egyik angyalpengét, ahogy a sötétben, a magas fűben sétálni kezdek. Konkrét célom van. Próbál megbújni, de tudom, hogy ott van. Észrevette a másik halottat. Eddig annak a vállán sírt, de látta, hogy kijövök az épületből. A nő is megfog halni. Ahogy a szeretője a harmadik házban, s a barátai a többiben.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raguel


Piedmont 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 26, 2017 8:35 pm
Következő oldal


***
Piedmont 100_6332
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6