Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Michael főhadiszállása •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


new deal, new possibilities
────────────── ──────────────
@'Natalie Rossmyra'  
Bokám bicsaklik, izmaim megfeszülnek, de a mozdulat oly suta...
Agyamban gondolatok ezrei kóricálnak, így képtelen vagyok belemélyedni a zenébe, nem ránt magával a dallam, nem bújok el egy másik világban... Valamiért ott maradtam  a rögvalóságban, mely hidegen ölelt körbe.
Leengedtem a karjaimat, tehetetlenül nyúltam bele a tüll szoknya fodraiba, puha anyaga megtört ujjaim súlya alatt hasonlóan, ahogy az én hátam görbült meg a terhek alatt.
Nem ez volt az első, hogy bátyáim egyikénél féligazságokkal időzök, de rég éreztem ennyire a titkok nehezét, ahogy megült a levegőben. Annyira megosztottam volna Michaellel, de... nem tehettem. Még biztos nem.
Elhagytam végül szobámat, ha már a tánc nem tudott kizökkenteni, akkor talán valami más. Oh, Phanuel, miért nem érzem úgy, hogy kézben tudom tartani a dolgokat?! Mintha szemcsénként siklana ki az ujjaim közül, akár a homok.
❝Adj hitet és elhiszem neked,
hogy élni szebben is lehet.
Sok okos megvet és nevet,
de te észre sem veszed, csak adsz hitet.❞
Uriel! Uriel! – Egyik testvérem rázott ki saját tekervényeim tébolyából. Meglepetten néztem rá, ahogy felém sietett. Nem is kellett kérdeznem, már beszélt is. – Nem láttad Michaelt?
Nem, én is most indultam megkeresni. Miért?
Fontos lenne, New Yorkból jöttek hozzá. Keressük meg.
Bár ezt terveztük, nem is volt oly meglepő, hogy nem lyukadtunk bátyánk nyomára. Michael egy ideje elhagyta önmagát, vagy legalábbis árnyékává zsugorodott hatalmas fenségességének, nagyon megviselte Faye. Mire képes egy ember? Törékenyek, mulandók, de izzó, szeszélyes életet élnek. Igazából szívem mélyén örültem, hogy Michael elkezdett érezni, pedig elvileg nincs is lelkünk... De Atyánk nem jégszívvel áldott meg minket, meghasonulunk, minél több időt töltünk a halandó világba, ránk tapadnak az ember szokásai, már pedig mióta nincsen Menny...
Teszt mindez, Atyánk tanítása...
Bármennyire is kerestük Michaelt, nem találtuk a nyomát a főhadiszálláson.
Keressétek meg a városban, biztos elintéznivalója akadt.
De akkor a halandóval...
Majd én – mosolyodtam el. Nem szoktam beleavatkozni egyik testvérem ügyébe, inkább csendes megfigyelője voltam mindegyiknek, és ha kellett, ott voltam mellettük. Csak míg egyesek oldalt választottak, én nem. Én mindenkién akartam állni.
Mély levegőt véve sétáltam vissza az előcsarnokba, útközbe eltüntetve a szárnyaimat, nehogy zavaró tényező legyen. Onnan tovább igazítottak, melyik tárgyalóba küldték be a nőt.
Elnézést, hogy ennyire megvárattunk! – léptem be a szobába, és egy kedves mosolyt villantottam a vadásznő felé, kezeimet széttárva enyhén, hogy nálam nincs fegyver vele ellentétben, ha gyanakodna. Barna íriszeim lassan végig vándoroltak lágy vonásain, barna hajának hullámain, öltözékének darabjain. Megakadt a tekintetem a nyakláncán, mely pulzált jelenlétem miatt.
Bizalmat és jókedvűséget sugároztam, mint mindig, hitet és erőt, hogy eloszlassam idegességének és feszélyének hullámait, lecsendesítsem a háborgó elmét a koncentrációra. Itt nincs mitől félnie, hacsaknem önmagától.  – Gondolom, nem engem vártál, azonban bátyám nem tud fogadni. Uriel vagyok – sejtésem szerint fogalma sem volt, hogy ki vagyok, nem szoktam vadászokkal valami sűrűn összefutni, és nem véletlenül... – Remélem, nem gond – fűztem mellé reménykedve, hogy talán most az egyszer én magam is elég leszek ehhez a feladathoz, bár Michael taktikus elméjéhez nem értem fel. Ahogy az emberek is különböznek, úgy nekünk is máshoz vannak képességeink. – Foglalj helyet nyugodtan – intettem, hogy valószínűleg nem azért tett meg ekkora utat, hogy egy-két mondatot szóljon. Már pedig egy jó beszélgetéshez kényelemre van szükség.
És ha megtette, utána én is leültem vigyázva a már átvett szoknyámra, vele szemben.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Michael főhadiszállása - Page 2 3e08e4eb076ed95d98f103cfa6300fa953efe2db

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
463
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 11, 2019 8:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Everything is negotiable...
Uriel & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 655 • Zene; Thnks fr th mmrs»
«Small lights
have a way of beein seen
in a dark world.»
- Te teljesen megőrültél - sóhajtok, lehajtott fejjel. A levegőt lassan fújom ki az ajkaimon keresztül, lélektükreimet csak egy pillanatra hunyom le, miközben a szoba közepén állok. Újra kinyitom és szembenézek a tükörrel, hajamat hátrasimítom, így láthatóvá válnak az angyaltollakból készített füllbevaló. - Ez ízléstelen most - húzom el a szám kelletlenül és kiveszem mindkét fülemből. Ám az egyikből még egy tollat is kiveszek.
- Esküszöm, ha nem fog működni én valakit nagyon, de nagyon meg fogok verni - rázom le magamról a feszültséget. Szétnézek szerény hajlékomba. Ennél több rúnát már nem is rajzolhattam volna fel az elmúlt napokban a falakra. A padló tele van csapdákkal, az ajtón egy hatalmas rúna díszeleg. Bármi démon, vagy angyal tartózkodik a helyen, vagy illetéktelen lép be a lépcsőházba azonnal jelez, halványan kezd el derengeni.
Nem állítom, hogy nem rémültem halálra Mammon látogatása óta. Csoda, hogy most az egyetlen reményt az angyalokban látom? Elvileg béke köttetett, elvileg a segítségünkre vannak. Mégsem látunk semmit. A Tanács pedig semmit sem mondd, hogy mi hangzott el a tárgyaláson. Mi vagyunk, azok, akik kockáztatják nap, mint nap az életüket.
Mi vagyunk, akik meghalunk, majd nem támadunk fel, ám attól a fájdalom örökké veled marad, a félelem, ahogy az utolsó leheleted hagyja el ajkaidat. Fejem megrázom.
Ha bárki rájönne arra, amire most készülök biztos vagyok benne, hogy kivágnának nem csak a vadászok közül, de a városból is.
Mégsem hagyhatom ennyiben a dolgokat. Szeretnék előre lépni. Szeretném ha a város előre lépne.
Újra farkasszemet nézek a tükörrel.
Egyszerű fekete bőrnadrágot viselek, mely úgy simul a lábaimhoz, mintha rá lett volna öntve - arról inkább nem beszélek, hogy tíz percembe tartott felvennem. Lábamat egy magasabb, ám vastag sarkú fűzős csizma díszíti, mely hatására pár centivel magasabb vagyok a kelleténél. Felsőtestemen áttetsző vöröses színárnyalatú hosszúujjú felső, mely alól kilátszik a csipkézett, de azért nagy felületet lefedő melltartóm. Hajam lágy hullámokban hull a hátamra, sminkem csalafinta. Alig látszódik, mégis kiemeli szememet, ajkamra ezúttal egy szolidabb árnyalatú vörös rúzst kentem.
A nyakamba pedig egy hosszant megnyúló kereszt lóg, egészen mélyen. A közepén pedig egy sárgás kő foglal helyet. Gondoltam, ha már úgyis jelzi a természetfelettit, akkor legyen már divatos is.
Combomra egy szíjat erősítettem, melyben angyalpengém lapul meg.
Nem fenyegetni kívánok odamenni.
Még egyszer egy nagy levegőt veszek, lehunyom a szemem és csak kigondolom a helyet.
San Francisco. Ahol Michael van.
Mintha a köldökömnél rántanának be, egy vákuum, a lábam alól hirtelen eltűnik a talaj és mintha zuhanásba kezdenék. Ám mielőtt még felsikolthatnék, vagy csak levegőt vennék, érek újra földet. Két kezemet mégis kiterítem magam mellé, hogy megőrizzem ellensúlyomat. Eddig tökéletes hajam, most hirtelen lett kócos, mintha menetszél csapta volna össze.
Riadalmamnál egy pult mögött álló hölgy riadalma nagyobb. Pár másodpercig nézünk farkasszemet, a keresztem égköve pedig halvány sárgás fénnyel kezd el pulzálni.
Szóval jó helyen járok.

Azt nem állítom, hogy nem vívtam meg életem csatáját. Mire megértettem magam valakivel. Persze az az egy penge elég is volt, hogy fenyegető lényként tituláljanak. S mire elmondtam, hogy ki vagyok és miért jöttem? Szerintem órákba telt, bár ebbe nem vagyok biztos. Türelmem többször vesztettem el, ám a derűs, kedves mosoly egyszer sem tűnt el az arcomról, sőt mi több. Még a hangnemem sem háborodott fel!
Bezzeg, amikor mi fogadtuk őket!
Persze ez nem ezen múlik, csak akkor is.
Jó, amikor mi fogadtuk őket, de nem, mert először semmi probléma sem volt. A bálon meg csak óvintézkedés miatt masíroztunk körbe-körbe. Na de!
Ez most lényegtelen.
Ami számít, hogy túlvagyok egy roppant hosszú procedúrán, majd egy szobába kísértek be. Egyik falát plafonig érő könyvespolcok tarkítják. Az ablak alatt egy hosszanti kanapé foglal helyet, előtte egy kávézóasztallal, két szélén pedig egy-egy fotel. Olyan lehet mint a mi szalonunk. Van még itt egy másik asztal, mely inkább íróasztalnak néz ki, bár a fene sem tudja, hiszen üres.
Az egyik falon, pedig a város térképe, melyet már több színnel is átfestettek. Ezt tanulmányozom, amíg várok valakire, akivel tudnék érdemben is beszélgetni. Mégsem tűnik fel, hogy az ujjamra simuló gyűrűt hüvelykujjammal forgatom körbe és körbe, hogy az idegességem levezessem valahol.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Michael főhadiszállása - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1059
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 24, 2019 5:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Michael főhadiszállása - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 05, 2019 5:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My Dearest Brother
Gabriel&&Michael zene  • Credit:
- Drága öcsém ne húzd fel magad. Még mindig hiszem visszatér, arra nem gondoltál azért nem tért vissza eddig mert mészárolod a kedvenceit? - Igen, mind tudtuk az emberek a kedvencek az angyalok tovább fejlesztett változatai hiszen mi képünkre teremtettek, csak ők lelket is kaptak. Utolsó mondatára nem válaszolok nem ismerembe, amit tudok. Miattuk ment el, vagy is csak sejtem. Hiszen a föld mit teremtett nekik pusztították, s önállóan cselekedtek. De nincs Jing Jang nélkül semmi se.
- Hízelgő, hogy így kihozlak még a sodrodból. - Eresztek el egy gyengéd mosolyt.
- Mindennek oka van drága testvérem, atyánk bizonyosan közöttünk van , s talán az egyik katonádként figyel téged. - Még mindig mosolygok, ahogyan ő kitör, mint egy kis gyerek. De óvatosan ez a gyermek ilyenkor igázott le mindenkit, mikor az apját siratta.
- Hajlandó vagyok én is bármire, hogy a nő ismét elzárva vagy holtan legyen. Sőt ha ésszerű kérésed lenne engednék is a javadra. Tudnánk békében élni testvérem. Világ elég nagy mindenkinek, s a pokol s a menny visszatér még nagyobb lesz. Nincs szükség öldöklésre, s nénénk legyőzése utánra is értem. Szövetségre lépünk, s te uralkodhatsz tovább ahogyan jól esik, az emberek meg élhetnek békében, de senki nem megy a másik területére. Miért ne lenne jó gy neked? S talán ettől végre ő is hazatérne, hogy látja a béként.- Hajolok közelebb, s szinte suttogva mondom, hiszen nem akarok már mást, csak vissza kapni régi fivérem.   
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 05, 2019 4:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My dearest brother
Michael & Gabriel
zenei aláfestés • szószám: 657• Credit:

'Rendben van, akkor hát hagyjuk a nőt és térjünk rá a betegesnek titulált hisztériámra. Arra a hisztériára, amit mindannyiunkért tettem, helyettetek. Ti is megijedtetek, ne tagadd le! Együtt kerestük égre és földre, de sehol nem találtuk, te meg mit csináltál egy idő után? Na mit? Ez az, semmit. Csináltad a nagy semmit, a nem törődömséget, a legyintgetést, hogy hagyjuk, ne aggodalmaskodjunk, majd visszajön és rendben lesz minden. Igen? Úgy látod most is, hogy rendben van minden? Rendben van, hogy egymás torkának esünk majdnem napi rendszerességgel? De megkérdem én, itt és most! Miből gondolod, hogy nem miattuk ment el?' - dobom le az asztalra a tollat, ami pöttyös csészém apró tányérkáján landol néhányat csilingelve, majd megáll és a csörömpölés elhal, hogy a városra telepedő csöndet ne zavarja meg, miközben balommal széles mozdulattal mutatok végig a házakon, újjáépített vagy lerobbant épületeken, hogy aztán visszaejtsem a karfára. - 'Áruld el nekem kérlek, hogy mi örömöt okoztak neki az életben? Semmit! Már a teremtésük pillanatában tudtuk, hogy nem lesz ez így jó, nem szabadna megtenni. Még te is figyelmeztetted Atyánkat, hogy vigyázzon, de nem hallgatott senkire. Tudom, most jön az a rész, hogy ő a hibás, hogy hagyta idáig elfajulni a dolgokat, mégsem tudok teljes egészében ráharagudni, mert ő csak szeretetet akart adni. Egy olyan helyet akart, egy olyan világot, amire öröm ránézni, ahol szeretet, megértés és béke uralkodik, de sorra becsapták. Kihasználták az örökös megbocsájtását, kizsigerelték, végignézették vele nem egyszer, ahogy ez a nép egymást mészárolja le válogatott, kegyetlen módszerekkel és még volt képük számon kérni, hogy na bezzeg ilyenkor hol a jó Isten. Beteges hisztériának nevezed a jogos megbosszulást, a megtorlást?' - lassan kieresztve a levegőt hajtom le a fejemet és nézek az ölembe csüggedten, ujjaim pedig elkezdenek a karfán dobolni lassú egymás utánban, akár a pók, miközben elindul a kiszemelt áldozat felé. Szövetségre fogunk mi valaha lépni, vagy célszerű lenne felállnom és távoznom? Kérdésére mégis felkapom a fejemet és homlokomat ráncokba gyűrve, kérdőn tekintek rá, majd a hátam mögött felsorakozott seregre, akik most úgy állnak mozdulatlanul, akár az agyagbábok. Merednek a semmibe, csak állnak és a parancsra várnak. Azt csinálják, amire teremtve lettek, amire jók és használhatók.
'Micsoda? Dehogy eszek rajtuk bármit is. Jézusom, még hogy ezekhez kötődni... ismerem őket Michael, mint a tenyeremet, egytől egyig, némelyikre ráfér a nevelés, tudom, de erről majd én gondoskodom. A rád vonatkozó kérdésemre pedig a válaszom annyi, hogy hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem és nekem sem esik jól, hogy haragban állunk, amikor pontosan nekünk kellene összetartanunk, de olyan éles ellentét húzódik közöttünk, aminek a vonalát egyikünk sem hajlandó átlépni, mert nem enged a sajátjából. Biztosítékot nem tudok neked adni, csak ígéretet tenni. Mindannyiunk érdeke, hogy nagynénénk ne kerülhessen hatalomra soha, míg világ a világ, így hajlandó vagyok ellenséges nézeteimet félretenni, mivel jól tudom, hogy ez az együttműködésünk ára. Sajátjaim között kiadom a parancsot, hogy aki egy ujjal is hozzányúl egy emberhez ártó célzattal, azt megbocsájthatatlan bűnként kezeljük és halál vár rá. Ez az én ígéretem, amit megtartok, amíg céljaink közösek, de Amara legyőzése után újra le kell ülnünk.' - viszonzom Michael pillantását és bízom benne, hogy számára jelenleg ennyi bőségesen elég lesz ahhoz, hogy a megállapodásunk megszülessen, s ezt akár nevezhetjük hosszútávú tervnek is. És számomra mi lesz a garancia, hogy nem támadsz hátba, drága fivérem?

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Michael főhadiszállása - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 05, 2019 4:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My Dearest Brother
Gabriel&&Michael zene  • Credit:
- Édes fivérem, kezdesz untatni. Kérlek ne az én szívügyeimet tárgyaljuk már meg. - Eresztek kikényszeredett mosolyt arcomra. Int, s megérkezik egy kis jegyzet füzet. Mit tekintettemmel követem. Mire készül már megint? Komolyan leríja itt nekem a dolgokat?
- Nem mondtam, hogy írd össze fivérem. - Kuncogok fel. - Nem kéne semmit újra építened, ha nem jött volna a beteges hisztid 28 éve. - Legszívesebben kortyolnék, de félek hátha valami olyan van benne, ami nem tenne jót. "te mit szeretsz ezekben? " teszi fel a kérdést, mit szemforgatással intézek. Lesütöm a szemem.
- Ha azt hiszed istenként imádnak tévedsz, nagyon is sokan megvetnek engem, téves véleménnyel vagy az emberekről fivérem, és a testvér ölésről te is tudnál mesélni. És te mit eszel ezeken a seggnyalókon. Nem hiányzom? Én, ki ténylegesen szerettelek, s nem félelemből csak, vagy seggnyalásból?
De inkább azt mond, mi a biztosítékom arra, hogy nem vágsz át? És nem támadsz ellenem? Vagy mi lesz a sötétség legyőzése után? Mond miért kellene benned bíznom? -
Teszem fel a kérdést előre hajolva, mélyen a szemeibe nézve. Gabriel volt régen a mindenem. Ő volt az a testvérem, aki nélkül nem tudtam lélegzetet venni se, most pedig idáig jutottunk. Ide, hogy már nem bízunk a másikban, mikor életem adtam volna érte régen.  
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 11, 2019 10:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My dearest brother
Michael & Gabriel
zenei aláfestés • szószám: 622• Credit:

'Nem tudod, hogy mit éreztél az embered iránt? Igen, szégyellem is magam miatta mélységesen, hogy a szőrtelen teee... a nőnek miattam kellett jobb életre szenderülnie, bizonyos értelemben, szánom bánom. De az, hogy nem tudod, hogy mit éreztél iránta az hogyan függ össze azzal, hogy a púptól a hátadon meg kell védeni a várost? Ti mióta is voltatok együtt? Már ha ezt annak a romantikus hangvételű kapcsolatnak lehet nevezni, amit a köznyelven szerelemnek neveznek. Belőled inkább csak a vágyódó hőst nézném ki, aki beteges mód kukkolja mindenhonnan áhított szíve hölgyét, amíg az a sok nézés hatására be nem adja a derekát önként és dalolva, ahelyett, hogy fölvenné a leggyorsabb cipőt, amit pénzért kapni lehet és úgy elfutna, hogy porvihart kavar maga után. Bár ezekbe a nagy, szomorú szemekbe ki nem szeret bele? Na de visszatérve a szóban forgó kérdésre, ami ezt a harmóniában és érzelmekben dúskáló kapcsolatot illeti; ez ilyen évek óta tartó érzelmi kötődés volt, vagy mostanában húztad ki magad és mantráztad magadnak a tükör előtt, hogy igent fog mondani a hervadt csokor rózsádra, amivel odaállítottál elé?' - épphogy nem felejtkezem meg az eredeti indokról, amiét a szomszédból átsétáltam és megvendégeltem magam meghívás nélkül a fára mászókkal teli városban. Ahol egyes elvárások szerint nem ücsörögnöm kéne egy teaasztalnál és Michael romantikától túlfűtött életét kéne kiveséznem, amiből mind tudjuk, hogy túl sok mindent nem fogunk megtudni, mert drága bátyám, ha akar, akkor a hallgatás mintaszobra tud lenni, egy igazi, megrendíthetetlen kőszikla, ami akkor nyitja ki következő alkalommal a száját, ha úgy gondolja, hogy a társalgás a továbbiakban már érdemben tud zajlani. Válaszát meg sem várva intek egyet, mire pöttyös csészém mellett terem egy igencsak vaskos jegyzettömb, hófehér lapjai égnek a vágytól, hogy teleírjam őket mindenféle értelmetlen Michael által kiötölt bugyuta feltétellel, tintával teli golyóstollam hegyével pedig türelmetlenül rajzol pontokat a lap sarkába, majd bátyám szavai nyomán szinte felszántja az íróeszköz az üres teret, meghódítja és beborítja tintával, habér ezekhez a feltételekhez egyetlen egy papírfecni is elég lett volna.
'Ennyi? Legközelebb elég lenne annyit mondanod, hogy amit idáig tönkretettem, azt építsem újra és hagyjam békén és tudni fogom, hogy mikről beszélsz. Erre elpazarolni a papírt... de rendben. Nem azt mondom, hogy rendben, rendben, hanem, rendben, átgondolom, alszom rá egyet, vagy mit mondanak erre ezek a... áh, mindegy, gondolom ne sértegessem őket. Az én feltételeim ennél sokkalta bonyolultabbak, mert én pont a te felsorolásod ellentétét akartam mondani. De érdekes, nem? Váoh! A porfészkem meg egy kis tatarozásra szorul és minden rendben lesz vele. De komolyra fordítva a szót, lényegében sakk - matt helyzetben vagyunk abból a szempontból, hogy mind a ketten azt akarjuk, amit a másik nem. Hadd kérdezzem már meg; te mit szeretsz ezekben? Áruld el nekem. Mi az, ami miatt azt mondod, hogy ezeknek a kétlábúaknak élniük kell? Mi jót tettek ők veled, hogy még a saját véreddel is ölre mész miattuk? azon kívül, hogy a lábadat csókolva imádnak és hálálkodnak, mert nem hagyod nekik, hogy porszemet csináljak belőlük. Az Atyánk teremtményeit ne kezdd el, hallgattam eleget, nekem a te véleményedre van szükségem, nem arra, amit rád erőltettek.' - kapom el a tollat és kezdem el csavargatni a végén lévő kupakot. Meg akarom őt érteni, az égre bizony, hogy meg. Miért ennyire naiv még mindig ezekkel kapcsolatban, hogyan mondhatja, hogy van bennük jóság, amikor ott ült ő is Atyánk mellett és látta, hogy mennyi kínt és gyötrelmet okoznak egymás számára puszta élvezetből, féltékenységből, önzőségből, arról nem beszélve, aki megteremtette őket? Több kell ide, hogy meggyőzz, drága bátyám, mint az, hogy képesek szeretni.

// luv //

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Michael főhadiszállása - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 08, 2019 5:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My Dearest Brother
Gabriel&&Michael zene  • Credit:
Nevetése olyan volt, mint egy bolondé, mint egy ördögi kacaj, mit Lucifernél is jobban csinál. Majd ismét a szokásos semmit mondó hosszú szöveg, ami beszédét jellemezte tört fel.
- Nem tudhatom mi volt ez, mit a nő iránt érezhettem, hiszen miattad a város védelméért feladta a lelkét. - Vetem a szemére, bár úgy sem hatja majd meg szavaim, s a mögöttes fájdalom mit most érzek. Át verte az egyik démon, hiszen a város most is csak pusztulásban él. Szabad idős tevékenységein megforgatom barna szemeim, s felmérem magam körül a helyzetet. Figyelve, ne támadjon senki lesből, s gondolatok között vájkálok, ki hagyván testvérem. Tudná, ha benn járnék az elméjében , s ezt vég szükség esetre tartogatom.
Ha tudná, hogy #Lucifer ellene szövetkezett, s fel ajánlotta nekem szövetségét, más lenne a helyzet. De így, hogy szeretett nőmből démon martalék lett, s Lucifer ezt hagyta, s át verte őt, nem mentette meg a várost, hiába az alkunk már nem bízom meg benne, s első adandó alkalommal kardomra szúrom, ha megtehetem.
- Már is sejtettem. - Felelem, Ha jól tudom ezt hívják szarkazmusnak, de én nem fejlesztettem tökélyre emberi lényem.
- Sok mindenben, drága fivérem. - Sóhajtom, majd szemébe nézek.
- Elengedni az embereket, Raident és persze békén hagyni őket. Én nem akarom a halálod, én szeretlek, ez a legnagyobb bűnöm miért Sariel vehetné szárnyaim, de nem okoz gondot egy suhintás, ha kell. - Mondom.
- Te maradsz a porfészkedben, és New York, San Fransico biztonságosan élhet. - Biccentem enyhén oldalra fejem, s komolyságom át járja minden porcikám.
Lehunyom szemem, s megrezzen az arcom, de nyugodt maradok, mikor vezetőség egyik tagról beszél, s említi meg, hogy nem hallott. Ha nem lenne most káosz már rég halott lenne a nő.
- És te mit akarsz? - Kérdezem visszatérve a listához.
||Drágám, ne haragudj. Ehhez csend és türelem oda figyelés szükséges, és ez a decemberi hónap ezt nem tette lehetővé számomra.  s4h4h ||
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 6:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My dearest brother
Michael & Gabriel
zenei aláfestés • szószám: 795• Credit:

Hogy ééén? Olyan lennék, mint ezek a majmok itt, akik Michael angyalainak segítségével úgy iszkoltak be a menedékhelyeikre, mint csótányok a résekbe, hogyha a ház tulajdonosa felkapcsolja a világítást? Lefelé görbülő ajkakkal hagyom abba a csészémen való dobolást és meglepve, sőt megsértve emelem kezemet a mellkasomhoz, magamra mutatva ezzel, némán feltéve a kérdést: Én hasonlítok az emberekre? Én? Engem meg mer ezzel sérteni? Ráadásul pont ő, aki úgy tartja ezeket, mint koszos kis házi kedvenceket? Pont ő, aki szerelmet vallott egy ilyen csúszómászónak? Nem fog neki tetszeni, hogy már megint szórakozom, egyáltalán nem. Türelmetlen lesz, sóhajtozni fog, forgatni fogja a szemét, dünnyögni fog az orra alatt, csak úgy, mint eddig bármikor, hogyha nem haladt elég tempósan a dolog. És ez nem minősül emberinek? A türelmetlenség, a folytonos elégedetlenség? Hogy szinte megállás nélkül csettintve jelzi nekem, hogy haladjak, mert ő nem ér rá egész nap. Ugyan mi dolgod lenne, drága bátyám? Fent a biztonságot nyújtó várad sarkában pityeregni és a régi szép emlékeket felidézni? Igazad van, ez fontosabb, nem is tartalak fel! Végül fölösleges sértett szónoklat helyett, ahogyan azt várná, nevetésben török ki és kezemet hanyagul a karfára ejtve könyökölök a bőrrel borított részre és támasztom államat a tenyerembe.
'A teájuk nagyon finom, főleg a zöldek. Úgy hallottam, hogy fogyasztó hatással bírnak, talán kipróbálhatnád, mintha kissé... nem is tudom, kerekebb lenne az arcod a megszokottnál. Nem sikerült még leadni a jól tápláltságot gyász időszakban ezek szerint. De egyébként az ő viselkedésük felvétele kapcsán te sem panaszkodhatsz, pláne pont te nem, aki szerelembe esett egy emberrel. Ez mi, ha nem túlontúl emberi? Félre ne érts, már rég távol vagyok attól, hogy pálcát törjek magunk fölött, mi is eléggé furcsán kezdtünk viselkedni a röpke huszonhét év alatt, amióta itt vagyunk. Én teázom, labdával dobálózom, mert megnyugtat és bevallom néha a nőknek szóló újságokban lévő rejtvényeket is meg szoktam fejteni. Olyan ostoba nyereményeket tudnak felajánlani ott, hogy az borzalmas, de két percre legalább lefoglalom magam. Neked is ki kéne próbálni, hogyha nem vagy hozzá túlságosan magasabb rendű, hogy ilyen alantas dolgokban örömödet leld.' - láttam én Michaelt valaha is örülni? De tényleg. Bármikor az eddigi életünk során, láttam én őt bármikor mosolyogni, nevetni, vagy csak pár percig nem olyannak lenni, mint aki valami savanyút tartogat a szájában? Nyilván volt ilyen, de egyértelmű, hogy ez nem az én társaságomban valósult meg soha, legalábbis a nő minden kétséget kizáróan mosolyra fakaszthatta, vagy egy aprócska, nagyon halovány, szabad szemmel nem látható rándulást a szája szegletében kicsikarhatott belőle. Aki mást mond, az hazudik.
'Ha már így megkérdezted, minek tagadjam? Idegesítőek na, te is tudod jól, hogy nem én leszek az, aki a keblére öleli majd őket, hogyha minden jobbra fordul.' - borzongok meg kicsit a gondolattól, hogy egy ilyen fajzat akár örömében hirtelen megölelve akár egy kicsit is hozzám érjen. Mintha fertőző betegségek széles skálájának hordozói lennének, amit hogyha átadnak nekem, rögtön elsorvadok, mint a gondozatlan növény és az enyészeté leszek. Még az sem csal mosolyt az arcomra, hogy segítségért nyúló kezemet megragadta és elfogadta, ismét azok lehetünk, akiknek Atyánk teremtett minket, testvérek.
'Sejtettem, hogy a segítségedet nem adod ingyen, magam lepődtem meg volna a legjobban, hogyha ez feltétel nélkül érkezik. Rendben, min kellene változtatnom szerinted? Van pár tippem és a te listád is elég hosszú lehet, azért meghallgatom őket.' - vakargatom meg borostás államat, mialatt a teáskanna ismét a levegőbe emelkedik és színültig tölti a kis pöttyös csészét.
'Thea Pritchard... hm - hm - hm... hosszú fekete haj, magas és folyton sírdogál? Egy ideje nem követem már nyomon sajnos a hollétét. Annyit biztosra tudok mondani, hogy nem halt meg.' - veszem magamhoz a poharat és kortyolok belőle nagyokat. Őt is vissza kéne ide hozni? Nem lehetne egy szép egyenes vágással rátérni arra, hogy rendben, most béke van, keressük meg a többieket és a könnyes összeborulást mellőzve állítsuk meg a pestist, ami éppen a világunkat igyekszik lerombolni? Komolyan még egy embert vissza kéne ide hozni? Remélem nem az lesz a következő, hogy támasszam fel a kedves elhunytat, mert akkor inkább kisétálok és hagyom, hogy tovább bomlassza le a saját agyát a tornyába bezárva. Miből gondoltam, hogy ez egyszerű lesz?

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Michael főhadiszállása - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 13, 2018 2:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My Dearest Brother
Gabriel&&Michael zene  • Credit:

Megforgatom szavaira a szemem. Ez az egy, amit remekül megtanultam. Csészén dobogva hallgat végig, ezzel se tisztel meg. Mi féle játékot űz? Az elöbb gonolkodás nálkül ront be, s veri szét a várost, majd leül velem teázni? Raiden egyenlőre nem látom, szerintem szándékosan nemhozta magával, hogy az alku bitos lábakon álljon. Ha meglátnám, meginganék, s fájóan vetném ré tekintettem. Mi volt miért így elárult, s kiadta titkaim? De nem veszem magamra, kimért arccal figyelem őt, majd ismét nagy levegő, s monológjába kezd. Részvét? Ezen felhorkanok. Végül is zseniális volt, virág heyett öldöklés. Csodás! Akkor lesz megnyugvás számomra, ha Lucifer szájából hallom ezt. Vele az egyességet megszüntettm. Számomra az hallott lett, amikor szerelmem életét vetette el egyik démonja.
- Most sértegetsz még egy ideig, vagy rá térsz a lényegre drága öcsém? -Kérdezem türelmetlenkedve, hiszen a mellé beszélést nagyon is unom. Egyenes szoktam lenni. Emberi érzelmek megtanulása hijján.
- Ahhozt képest mennyire gylölöd atyánk lényeit, az embereket, egészen jól felvetted magadra ezt a formát. Teázgatsz, s úgy beszélsz, mint ők. - Vizslatom a tekintetét, miután befejezte a kop kop viccét. Se nem volt kedvem, időm megfejteni az embereket. ezekben Raiden volt a segítségemre, mindig ő beszélt helyettem, magányos lyukamat sose hagytam el. Nem vágytam ölelésre, babák csokolgatására. De ő tanult, kitanulta Gabrielt azok viselkedését, kiket gyűlöl s fog is még évekig. HIába nekünk ez a 27 év úgy szállt el, mint egy gondolat, embereknek nem így van.
- Gondolom bántja a nem létező lelked, hogy nem tudsz embert gyilkoni. - Pillantok körbe a vért, mit maga után hagyott. Bár hiába mind ennek. Kínzás fájjóbb, tudván, hogy nem halsz meg. Lelketlen szörnyek, mint mi képesek vagyunk rá, ahogyan az elöbbi szétszabdalt harcosa is bizonyítja, akit megöltem.
- Segitek, de pár dolgot változtatnod kell, ha segítek. Gondolom sötétség legyőzésével, ugyan úgy folytatod a kisfiús szereped, s reméled ezzel apánk visszatér. - Mondom.
- Például Thea Pritchard, nem tudsz róla valamit? - Klrdezem érdeklődő tekintettel.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 10, 2018 5:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My dearest brother
Michael & Gabriel
zenei aláfestés • szószám: 877• Credit:

'Akkor legközelebb kopogok vagy kiabálok. Rendben?' - nyújtóztatom ki lábaimat és nézem bakancsom elkoszolódott, megkopott orrát, amin a szürkés por már egy ideje vastagon ücsörög és egészen addig nem fog onnan eltávozni, amíg rá nem veszem magam, hogy kisuvickoljam. Vagy majd megkérek valakit, valamelyik újoncot, azok annak is örülnek, hogyha elmegyek mellettük, hát még ha a cipőmet is fogdoshatják. Húha mi lesz ott! Össze is vesznek rajta. Ujjaim lassan dobolnak csészém oldalán és tekintetemet az ég felé emelve hallgatom Michael szidalmait, melyeket válogatás nélkül szór rám, de a türelem nagy erény, ahogy szokták mondogatni azoknak, akik azonnal akarnak mindent és rögtön a tárgyra térnének. Tény, hogy mondhatni félig - meddig jogosan kapom most ezeket a fejemre, elhibáztam néhány dolgot, azzal kezdve, hogy sosem adtam Michaelnek egyetlen kiadós nyaklevest sem, holott néhányszor megérdemelte volna, viszont az ember nem bántja a testvérét még akkor sem, amikor a legkuszábbak a gondolatai. Pedig hogy viszketett a tenyerem jó pár alkalommal arra a pofonra és tudom, hogy százszorosan akarta volna visszaadni, hogy utána sértődött gyerek módjára hátat fordítva eltűnjön a szemem elől és sosem látta volna be, hogy jogos volt, mégis az én lelkem maga lett volna a nyugalom szigete.
'Szerintem több okból is jó lenne a közöttünk lévő viszonyt ápolgatni és szépíteni, kezdve ott, hogy mint láthatod, én vagyok az egyetlen testvéred, aki részvétnyilvánítás gyanánt megjelent előtted. Sírt látogatni nem szeretnék, már meg ne haragudj, odáig a sajnálatom nem terjed ki. Másodszor, melyik testvérünk foglalkozik egyáltalán a minket körülvevő problémákkal? Mindegyik ki tudja hol van, lézengenek, lustálkodnak vagy éppen csodákat tesznek kisebb településeken, hogy meggyógyítsák a rég elfeledett betegségben szenvedőket, mint például a leprásokat, vagy a vakoknak adják vissza a szemük világát, nyomorékokat állítanak fel a székekből és diktálják, hogy mi kerüljön az új Bibliába, már ha lesz ilyen. Bár ez csak az én véleményem, magunk között sem vagyok a legnépszerűbbek egyike és gyanítom a halálhíremre vállvonás lenne a válasz, de lehet, hogy ők is mesterkednek valamiben, csak nekünk valamiért nem akarják elmondani. Vagy te ezekről másként vélekedsz? Buta kérdés, persze, hogy máshogy, gondolom úgyis tudod, hogy ki mit csinál, hiszen te vagy a családban a legelső, a szeretetteljes, a nagy testvér, aki szemmel tartja a többieket és a távolból vigyáz rájuk. Harmadjára pedig töröld már le ezt a búskomor ábrázatodat, teljesen lelomboz és magamra veszem, amit mondtál.' - de tudom, hogy úgysem érdekelné, úgy örül most nekem, mint fájó púpnak a hát közepén. Annak örülne a legjobban, ha fognám a kis holmimat és felszívódnék, visszamennék Vegasba a csőcselékkel együtt, vagy ha a Sötétség teljesen elnyelne minket és egyúttal fel is lélegezne, hogy az emberek rovarirtása befejeződött egy időre, amíg nem jön egy másik hozzám hasonló, ugyanezen elveket vallva. Talán még kezet is csókolna a Sötétségnek és mindenféle békekötéseket szervezne vele. Áh, a Sötétség nem csak engem fenyeget, hanem az egész világot, beleértve őt is, testvéreinket is és az emberiséget is. Minden faj, minden képviselőjét.
'Igen, tudom, hogy nem szereted a humort, mert a kopp - kopp vicceket sem érted, mindig olyan bugyuta fejet vágsz, ha elkezdem.' - horkanok fel teámba kortyolva, míg visszaidézem magam elé az első kopp - kopp vicc játékunkat Michaellel és nem értette sosem, hogy miért kell megkérdeznie ki az, amikor nincs is ajtó sehol, amit ki lehetne nyitni, hogy megnézze ki az, amikor nagy nehezen rávette magát arra, hogy megkérdezze ki az, a válasz után már könyörögni kellett neki, hogy kérdezzen vissza, hogy elhangozhasson a csattanó, a vicc lényege, de kínos csend és egy idióta vigyorgás lett a vége, nem beszélve arról, hogy Michael olyan látványosan forgatta a szemeit, hogy azt hittem kiesnek a helyükről.
'Gondolom te is észrevetted, hogy a Sötétség igen csak terjeszkedik és növekedik, szinte a sarkunkban van és ha ideér ki tudja mivel fog ez járni, gondolom túl sok jóval nem. Egyre csak vakarom a fejem, hogy mi lehetne a megoldás erre a problémára. Szövetségest keressünk benne, vagy készüljünk fel minden eshetőségre, ami az eljövetelével fog járni? Persze számomra olyan érvek szólnak mellette, ami részedről kizáró oknak minősülne minden tekintetben, mégis valami azt súgja, hogy ne legyek ostoba és ne rohanjak egy látszólag jól hangzó ígéret elé meggondolás nélkül, üljek fölötte, de ne túl sokat, mert az óra ketyeg. Tanácsért és összefogásért jöttem hozzád, nem azért, hogy a döntéseim elől a hátad mögé bújjak, ez sosem vallott rám. A segítségedet kérem.' - teszem vissza a csészét az asztalra és ujjaimmal ismét malmozva pillantok fivéremre, várva a válaszát, reménykedve abban, hogy egy kicsit félreteszi a kétkedését és mind a kettőnk számára kedvező válaszokkal fog majd szolgálni, ami segít abban, hogy az így is romokban heverő világ ne pusztuljon tovább.
   
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Michael...


Michael főhadiszállása - Page 2 Tumblr_onkm3o5ntt1vn2lb7o8_r1_250
☩ Történetem :
☩ Reagok :
88
☩ Rang :
Első Arkangyal
☩ Play by :
Keanu Reeves
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 09, 2018 4:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


My Dearest Brother
Gabriel&&Michael zene  • Credit:
Bohockodása nem vissz minekt előrébb, csak az időmet húzza. Integet egyenesen az orrom elött, mire elfintorodom. HIáb a levegő, hiába a formázása a szavaknak még némán áll elöttem, s nem fél. De miért is tenné? Hiszen tőlem fél legkevésbé, elment az esze, nem más.
Ismét a gyerekes viselkedésé a főszerep. Hátrál.  
Magam mellé engedem véres pengém, miről friss vér csordul a földre. Figyelem Gabrielt, de magam mögé is figyelnem kell, hiszen lássuk be én még képes vagyok a halálra.
- Biztosíthatlak fivérem, hogy valóban nem volt megnyerő. - Vágok szavába, izmaim még megfeszülnek, s pillantom az embereket, kinek arcán ott a rémület.
- Miért bízzak meg benned, mikor fájdalmat hozol csak el közénk? - Kérdezem suttogva. De mikor látom, hogy valóban így gondolja, Sofielre pillantok s szemlesütésel jelzem, hogy lassan, de igyekezzenek ők is így tenni.
LÁtom testvérem megbomlott elméjét újra feltörni, mikor teával kínál, s én csak kezemet feltartva jelzem, hogy nem kell. El teszem pengém, s helyet foglalok.
- Te elmédből már nem udom mire számíthatok fivérem. - Vetem oda neki első kérdésére, majd tovbb hallgatom. Hiszen beszélni azt szeret. Fejemben olvasni? Cska próbálja meg. Az én elmém zárt kapu mások elött. El biccentem fejem, s felfonom szemöldököm, még egy kis mosoly is végig húzodik szám szélén. Békülni?
- Nem kenyerem a humor, így ne viccelődj. - Vettem oda, mert szavai nem tűnnek valósnak. Sem a cinikusság, miket az emberektől tanulhatott. Sose voltam jó az emberek megismerésében.
Faye említése hallatán megrándulok, s elvetem pillantásom. Majd vissza rá, mikor a közös problémáinkkal jön. Nem szakíom még félbe várom mi lesz belőle.
- Beszélj. - Sose voltam a szavak embere. és most sem fárasztom monológokkal.
Sejtésem van miféle dolgok ezek.  
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6