Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Városi park •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 07, 2017 3:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


Figyeltem a pörgő-forgó, táncos léptű lánykát, ahogy lassan, de biztosan közeledett felém, már persze ha nem szakította meg ezen bokros teendőjében egy rövidke csevely a Holddal. Mondjuk úgy, színes személyiségnek látszott kései unokám, elűzni néhány percre az unalmat, mit évezredek folyamának sodró folyója, mint mérgező üledéket rakott le szívemre és elmémre, nos erre pont megfelelőnek látszott. Félrebiccentett fejjel figyeltem közeledő lépteit és üdvözlő szavait. Pengeéles ajkaimon tűnő mosoly árnya vonult végig. Tehát nem tudja ki is vagyok, így még érdekesebb lesz a kis csevely. Továbbra is a fának dőlve, némileg merengő tekintettel válaszoltam.
- Édesapám elég sok hasznos dologra megtanított, de ez valahogy kimaradt, ha még jól emlékszem - mosolyogtam, elmémben visszhangot vertek atyám szavai a távoli, oly nagyon távoli múlt ködéből. "Légy hát az Éjszaka fejedelme, szeretett fiam, s velem együtt munkálkodj legkedvesebb teremtményeim tökéletesedésében". - Nem, ha őszinte akarok lenni, ebben is inkább lehetőségeket, távlatokat és eszközöket látott apám. De jól láthatólag te sem élsz a saját tanácsaid szerint hölgyem. Démoni véred ereidben nem óvhat meg egy valódi pokolszülött dühétől vagy erejétől - mutattam rá a tényekre.
Kíváncsian figyeltem bolondosan csapongó szavait és megmártóztam a belőle áradó nyílt életben, mi áradt felém a pórusaiból s mit szomjasan nyeltek ősöreg elmém kavargó asztrális csápjai. Belőlünk, öregekből pontosan ez, mi atyám jelenléte és fénye nélkül lassan, de kérlelhetetlenül kiszárad, elenyészik, az életenergia. Megvagyunk nélküle, de sosem akarunk belegondolni, hogy elszikkadó ereiben szellemünknek mi is tenyészik a helyén, miként mételyezi meg a Teremtő szent alkotását és mivé korcsosítja el a Fény és Egyensúly egykoron tökéletes angyalát. Ellöktem magam a fától és könnyeden sétálni kezdtem, intve a kislánynak, hogy tartson velem. Messze lebbenő balonkabátom oly halvány árnya volt a halandó művészek által rám aggatott palástnak, mint a valóság az Ördög legendájának, vagy éppen ez a kis csitri egy igazi gyermekemnek. Az ő szemébe emeltem mélytüzű tekintetem és őszintén feleltem, miközben kíváncsian ízlelgettem az emlékei és gondolatai különféle szilánkjait. Nem mindenre voltam kíváncsi, csak bele-belenéztem a fejecskéjébe, csapongva mint mérgező nyálú, mégis oly gyönyörű éjszín szárnyú pillangó.
- Nincs félni valóm az itteni démonsereglettől. Sokat, nagyon sokat kéne még tanulniuk ahhoz, hogy valós veszélyt jelenthessenek rám nézve. Te azonban úgy jársz és kelsz közöttük, mint három hetes kis bárány a tigrisektől hemzsegő dzsungelben - ingattam a fejemet. - Veszélyes játék, de hát te szereted a veszélyt... Pedig az élet a maga módján érték, hiszen ha elveszted, magad is pokolra szállsz menthetetlen, megfizeted atyád bűneit. Nem neked mondotta az Úr Ezékiel próféta ajkaival: "A mely lélek vétkezik, annak kell meghalni; a fiú ne viselje az apa vétkét, se az apa ne viselje a fiú vétkét; az igazon legyen az ő igazsága, és a gonoszon az ő gonoszsága." Te már most a Pokol birodalmához tartozol, miért sietteted hát az ítélet óráját, kicsi Kyara? Csak nem odalent reméled meglelni atyád nyomát? - kérdeztem csendesen, mégis hangsúlyosan, hangomban aláhulló jégzajlás dörejének visszhangja, ezerszer hallott ítélet hangja, ezer bűnös fülében.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kyara Gilberung


Városi park - Page 5 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


To Lucius
Kissé kacsázva haladok az sötét éjben az elhagyatott utcán. A lámpák fénye már rég nem pislákol fel a városba, érkezésemkor sem zavart, most miért tenném. Kibontott hajam az arcomba lóg, kócos tincseim ide-oda szállnak az éjbe. Több napos ruhám kissé megszakadt már, nadrágom továbbra sem lett hosszabb. New Orleans. A zene városa.
Ezt nehezen tudnám elvitatni tőle. A közeli krimóba, hol démonok tanyáznak elég kellemes zene terjengett. Nem mondom szórakoztató társaság volt, de amennyire érdekeltek engem, ugyan annyira is untattak is. Nem sokáig nevettem velük, adtam be számukra, hogy újonnan érkezett démon vagyok, ki testet szált csak meg.
Vékony ujjaim egy kósza, elhagyatott üveg nyaka köré csavarodott, a következő percbe meg már kint jártam az utcán.
Senkit sem érdekelt. Mégis miért érdekelné őket? Mocskos, erkölcstelen démonok ezek, semmi többek. Olyanok mint én, mint bárki más ember. Gyarló, becstelen, önző.
Lassan érek egy park széléhez, egy pillanatra megállva. Elkezdek dőlni az egyik irányba, lábammal oldalra lépve támasztom ki magamat. Fejemet hirtelen hajtom hátra, ajkaimra tapasztva a keserű nedűvel teli üveget. Arcom grimaszba fordul. Amióta megkóstoltam a kamiont, valahogy a többi alkohol silánynak tűnik.
Üres tekintetem megáll a hold ezüstösen derengő fényénél. Már-már teliholdat formáz. Lustán hajtom oldalra a fejemet, miközben azt teljesen hátrahajtom. S ahogy nézem, kezdek rájönni, hogy úgy néz ki, mint egy lyukas fejű vén csotrogány. Szemei hatalmasra tágulnak, szemöldökei vastagok, orrának léptéke befedi a fél arcát, ajkai pedig teljesen vékonyak.
Hangosan nevetek fel a sötét, magányos éjszakába.
- Perverz kukkoló vagy! - mutatok fel az égre az üveget tartó kezemmel, majd újra előrelendítve a fejemet indulok tovább. Talpam alatt megcsikordul az egykor gondos kaviccsal ágyazott sétány. Halkan dúdolgatok egy dalt, mely egyre csak erősödik és erősödik torkomból, míg nem énekelni nem kezdek.
Fejemet újra felszegve teszek meg egy fordulatot táncolva. Ekkor szemem sarkából mintha egy alakot pillanatnék meg. Hirtelen állok meg és kezdek bele újra oktalan nevetésbe, hogy aztán csípőre tett kézzel figyeljem az alakot. Tán férfi. Sötét van és egy fa alatt áll. Mit látok én belőle? Semmit.
- Nem mondták neked a szüleid, hogy ne csatangolj az éjszakába egyedül!? - csattanok fel, mintha egy óvó nagynéni lennék, de arcom komolysága pillanatok alatt eltűnik ábrázatomról, hogy újra hangosan nevethessek fel. - Csak vicc volt - legyintek. - De azt mondták, hogy nem ildomos ilyenkor idekint járni - veszem lejjebb a hangomat kissé, ahogy közelebb ólálkodok az alakhoz. Még mindig nem látom milyen lény ez. - Azt mondják, hogy nagyon csúnya alakok járnak ám erre. Ilyen kis sötét szemű, hátsó szándékúak ám - suttogom már szinte, megpróbálva komolyan tekintettel bólintani. Na, mi van? Én csak jót akarok! Csak figyelmeztetem a bajra. Teljesen őszinték a szándékaim, ch.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 5:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


New Orleans egykori szépen gondozott városi parkja nem éppen vendégmarasztaló hely mostanság, nem kápráztat el szépségével senkit. Gaz veri fel, gyomnövények fojtják meg egykori virágait, apró, miniatűr allegóriája ez az egész teremtésnek, hol az általam vetett gyomok ölték meg az Atyám által hullajtott magvakat, s miként az idetévedők lábai teszik a maradék dísznövényekkel, éppúgy tiporja el fiatalabb bátyám az Úr művének maradékát. A halál, az elmúlás és a pusztulás miazmáját okádta a világra az egykori park, mégis valahogy ez tette igazán ékkővé a számomra, a nyugalom kicsiny szigetévé. A halandók az éjt a félelmek, az erőszak és a rossz szándékok idejének tartják, nem értik az ajándékot, mit Atyám adott nekik, a pihenés, a nyugalom idejét. A halandók félik a halált, mi semmi más, csak egy új, egy örökkön tartó lét kezdete, hol letéphetik mindannak gyümölcsét, mit életükben tettek. Ki édes almát, ki savanyú meggyet, ez már aligha az én ügyem. én szerettem a halált és a nyugalmat. olykor egy kis változatosság volt az árulással, vérrel és őrjöngő indulatokkal teli világban.
Olykor pedig új játékszert sodort utamba a vak sors, miként ezen az estén is. A parkban felbukkanó fiatal nő sziluettje rebbent át a Hold kékezüst köpenyének fényén, nem tudhattam keres-e valamit, valakit, vagy csak megy, amerre a lába viszi, csak egyet tudhattam. Idáig éreztem a belőle áradó tompa energiát, mi a Pokol sajátja. Az egyik unokám. Mindettől függetlenül szemrevaló teremtés, adott esetben mi nem vesszük olyan szigorúan a vérfertőzést sem... de majd kiderül. Talán percnyi, múló élvezettöredéknél többre is futja majd neki létezésem óceánjának egy cseppjeként, vagy még erre sem lesz elegendő. Az idő, ez a mindig készséges és sohasem engedelmes szuka, majd az idő lesz, aki megválaszolja ezt a kérdést. Ódon tölgyfa törzsének támaszkodtam karba font kezekkel, várva, hogy megtegye az első lépéseket felém. Megcsikordult egy kő a talpa alatt. Csontoratórium, porrá omló reves sírok hűlt kripták mélyén. Lábad már felém fordult kicsi lányka, az ösvényed megválasztottad, az ítéletedet pedig el nem kerülheted. Nem én döntöttem így, de nem habozok felhasználni céljaimhoz, ha alkalmas vagy másra is, mint porcelánbabaként mosolyogni a semmiben, drótjait szaggató marionettbábúként az apokalipszis kürtszavára táncolva. Majd kiderül. Jöjj hát gyermekem, jöjj hát...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 06, 2017 5:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7