Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Templomkert •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 07, 2020 1:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: Drake- Ó, tényleg! Ezt szoktátok tenni, hogy is felejthettem el? - a kezemmel meg is koppintom a fejem oldalról, mintha tényleg elfelejtettem volna, de nyilván nem. A vadászok azokat is bántják, akik az égvilágon semmi rosszat nem tettek, nem minden démon játszik Hasfelmetsző Jacket és egyéb legendás gyilkosokat, akik időnként visszatérnek az emberiség közé, mint gyilkosság 'másoló', de valójában mi tudjuk, hogy ez nem igaz, de mégsem árulhatták el régen a világnak, hogy démonok léteznek. Az emberek mindent, amit nem ismernek tanulmányozni akarnak és megölni, erősebbek akarnak lenni és felé kerekedni. Az egész, már önmagában is nevetséges, mert miért teremtene bárki is olyat, ami elpusztíthatja őt? 
- Tényleg? Akkor mindjárt szólok a démonoknak, hogy mivel csak én voltam ott, csak rám vonatkozik, hogy bejelentkezzek a városba, ők csak közvetetten tegyék. Vigyorgok rá, mert úgy érzem, hogy mint egy vezető próbál kibújni az egyezség alól és akár szembe is menne vele, képes lenne megtámadni engem, ami valljuk be, nem lenne szerencsés végkimenetelű sem neki, sem nekem.
- Nos, nagyon szívesen ráállnék a dologra, de tele van csapdázva a vadászbázis és elég nehéz ott a közlekedés. Szóval, ha kapunk védelmet a kis szolgáimmal, örömest segítünk a feljegyzések fejtegetésében. Csak a béke érdekében védelmet kell kérjek, mert az erőnket nem használhatjuk ugye. Nem olyan nagy kérés ez, én még élvezném is, hogy ott vagyok egy rakás vadász között, akik nem bánthatnak, mert ha megteszik, akkor komolyabb gondjuk is lesz, mint az almamag megkeresése.
- Ó, Zagarral a szobát teljesen leamortizáltuk, nem gondoltam volna, hogy egy vadász ennyire tüzes tud lenni. Biztos nem volt kíváncsi ezekre a részletekre, de én már csak azért az orra alá dörgölöm ugyanolyan gúnyosan, ahogy ő beszél a dologról. A leszakadt függöny, a kitört lábú ágy és persze a felborított székek és földön szanaszét gurult üvegek, amiket mind megittunk, persze velem ellentétben ő nem bírta annyira az alkoholt, de a fogyasztására nem panaszkodhat. 
- Ugyan, démon vagyok, nem érdekel senki más és nem akarok én semmi hasznot húzni ebből, honnan tudod, hogy nem maga Mammon kért meg, hogy mondjam el neked, hol találhatod meg? Vigyorgok rá, mint aki blöfföl csak, elvégre ez is benne lehetne a pakliban, de mégis hihetőbb, hogy kiadom őt, mert valami nézeteltérésem van vele. Igazából viszont, én nagyon is kedvelem a Pestis lovasát. 
- Igen, a Ménész ládája. A mániája, biztos hiányzik neki elkuncogom magam ezen, pedig valójában tudom, hogy teljesen más miatt kell neki, egyáltalán nem vágyik bele, mást sem szeretne oda elzárni.
- Nem érdekelt, mire kell neki az a láda, de akinél ott van, az könnyen előnyös helyzetbe kerülhet vele szemben. Ezért is kell nekem megtalálnom, hogy én legyek az, aki felé kerekedhet, elvégre Mammon erősebb lett és veszélyes.
- Ezt már megígértétek Lucifernek, ha ő tartja magát az alkuhoz, nektek is kell és mivel én bejelentkeztem és lejelentettem mikor hová megyek és kivel találkozom mutatok rá, jelezve, hogy igen, van, aki tud a kis találkánkról így nem aktuális az árszabás, bocsi. El is morzsolok egy láthatatlan könnycseppet, mert engem szórakoztat a magabiztossága, a pimaszkodás és a többi már nem idegesít fel annyira, Zagar miatt megtanultam visszafogni magam, ha velük beszélgetek.
- Szóval, arra gondoltam, hogy beoszthatnál a kedvenc vadászom, Zagar mellé,  hogy segítsek neki és a könyvtárba a bázisotokon is ő kísérgetne engem, hogy körülnézhessek a feljegyzéseitek között, hátha találok valamit. Szóval a hű katonáját kérem csak magam mellé, nem nagy dolog neki, de nekem meg fontos, hogy megnyerhessem a fogadásomat Belial ellen. Semmit sem kérünk ok nélkül, de gyerekes démoni játszmánkat nem fogom az orrára kötni, örüljön, hogy ilyen csekély árat kérek csak.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 05, 2020 4:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Welcome to the city
@Mazikeen && Drake

A környék tisztának tűnt, meglepő módon. Azonban még így sem bízott meg a démonban bármennyire is próbálta a barátságos szerepet játszani.
- Csak a munkámat végeztem. Ezt teszi egy vadász. - vonja meg a vállait hanyag módon. Nem próbált nagyzolni, távol állt tőle az ilyesmi. Csak az igazat mondta, bár a munkája az élete is volt így nem volt nehéz azt jól végezni mert vagy jól csinálja az ember vagy meghal.
- Mert mondjuk kérdeztem. Ami pedig azt a megállapodást illeti. Ha jól emlékszem azt közvetlenül két vadásszal kötötted nekem csak közvetetten volt közöm a dologhoz. Szóval.. figyelek. - arca komor és legalább két lépés távolságra állt a nővel szemben. Nem tervezett leülni, nem akart a szükségesnél is közelebb kerülni hozzá ígyis hányingere volt már csak a gondolattól is, hogy így igyekszik információkra szert tenni. Nem a tőle megszokott volt, de most nem volt célszerű háborút kirobbantani, legalábbis addig nem míg ilyen keveset tudnak az aktuális helyzetről.
- Az a megállapodás addig érvényes amíg én azt célszerűnek találom. Ha azok a férgek nem jelentkeznek be azonnali hatállyal felbontom az egyezséget és egytől egyig megölöm a városban tartózkodó démonokat. A másik fele pedig. Ha ennyire zavar, hogy lassúak vagyunk nyugodtan befoghatod a kis szolgáidat is a kutatásba, van pár évezrednyi feljegyzés még, jut munka nekik is bőven. - vonja meg ismét vállait miközben határozottan a nő szemébe néz. Nem félt, szinte soha sem tette ha démonnal nézett farkasszemet legyen annak bármekkora hatalma. Megtudta védeni magát, nem egy és nem két démon életét oltotta ki és nem egyet ejtett játszi könnyedséggel csapdába.
- Persze, mindezt azért mert az egyik katonám jól teljesített..- mondja gúnyosan miközben megpróbálta figyelmen kívül hagyni a kósza gondolatot, hogy Zagar mégis miben lehetett ilyen jó, hogy ez a fattyú képes információkat átadni neki. - Sokkal inkább azért teszed szerintem mert Neked is hasznod van abból ha mondjuk üldözni kezdjük azt a szarzsákot. Azt nem tudom miféle haszon lehet az amiért egy fajtád belit dobsz a farkasverembe. - gúnyos vigyorra húzódik szája. Nem érezte magát fölénybe, de semmi pénzért se hagyta volna ki a cukkolását a nőnek hiszen köztudott tény, hogy ha sikerül valakit felidegesíteni akkor az sokkal több dolgot tud kifecsegni mint amennyi alapból szeretne.
Mellkasa előtt fonja össze karjait miközben érdeklődve hallgatja a kis beszámolót Mammon tartózkodási helyéről azonban mikor Ménész ládája kerül szóba meglepődik. Próbálja leplezni, reméli, hogy arcán nem mutatkozott a pillanatnyi meglepődöttség.
- Ménész ládája? - kérdezi érdeklődve. Mégis minek keresné azt a dobozt amibe sikerült bezárni, mire kellene neki az az eszköz ami kiszakította a porhüvelyből amelyre a legtöbb démon pályázna?  S bár kecsegtető ajánlat lenne számára az alku amit Ő sem szeghetne meg a ládát semmi kép sem adná át neki.
- Miért olyan fontos neki az a láda, hogy képes lenne ilyen alkuba belemenni? - ez volt a másik nagy kérdés, ami nem hagyta nyugodni elméjét hiszen csak akkor lehet valami ennyire fontos ha nagy terve van vele és használni is tudja azt… Ami érdekes lenne egyedül hiszen legutóbb mikor Ő kiszökött egy angyal és Abaddon kellett a kinyitásához.
- Gondolom mennyire aprócska lehet az-az ár… Kicsit unalmas... Mi lenne ha most az lenne az ár, hogy Te és a férgeid életben maradtok még egy kis ideig?
background noise • szószám: 545 • Credit:
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextTo: DrakeCsak nézem, hogy komolyan ő lenne, aki így elbánt Mammonnal? Pedig olyan helyes, eljátszadoznék vele is, de jobb nem játszani a tűzzel ugyebár, mert még könnyen megégetem magam.
- Pedig egy lovassal így elbánni, hát ez dicséretet érdemel. Kicsit paranoid alak, nem kicsit tele lehet a gatyája a démonok miatt, ha ennyire nézelődik, de nem is baj, ha tart tőlem egy kicsit.
- Szokták mondani, a tudás hatalom és aki többet tud, annak a kezében a gyeplő, de miért árulnám el neked? A megállapodás arról szólt, hogy tartsam távol a várostól, arról nem, hogy információkkal lássalak el róla. Felelem és közben elvigyorodom, mert a szövegelésem biztos az agyára megy majd a nagy vezetőnek. Egyből bele akar vágni a közepébe és valamiért elvárja, hogy én csak úgy kiadjam a démon társam neki, kész röhej.
- Amúgy még a megállapodásunk sem teljesen érvényes, mert nem kaptam egy árva szót sem a magról, de azt elvárjátok hogy a démonok bejelentkezzenek. Teszem hozzá kicsit neheztelve, csak hogy kiemeljem, hogy tőlünk és most ő tőlem is elvár valamit, de miért is cserébe?
- Na jó, csak mert Zagar olyan jól teljesített talán elárulhatok ezt-azt a látogatásomról Mammonnál. Sóhajtok és adom be a derekam, úgy teszek, mintha tényleg csak a vadászkája miatt lenne minden, titkon remélve, hogy a nyakamba akarja majd varrni, mert őt közel engedem magamhoz.
- Szóval New Orleansban lakik egy szép kúriában, oda jár pihenni és ördögi terveit szövögetni. Jelenleg ti pont nem érdeklitek, mert valami Ménész ládájára van rákattanva, de nagyon, aki azt megszerzi neki, azzal bármilyen alkuba képes belemenni, olyanba, amit még ő sem tud megszegni. Bár én nem mennék egyedül hozzá, elvégre a város hemzseg a démonoktól, de ha kell, megadhatom a pontos címet is, csak egy aprócska ára van. Megemelem a szemöldököm és végignyalok a számon csábosan, jelezve, hogy nekem milyen jellegű terveim lennének fizetség gyanánt.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 10:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Welcome to the city
@Mazikeen && Drake

Egyezség, démonok, New York, Emberek, köztük rohangáló fekete szeműek. Jelenleg mindezek gondolatától csak a hideg rázta. De mint a város vezetője nem engedhette meg magának, hogy mindezek felett lehunyja szemeit. Kötelessége volt az egész hadművelet figyelemmel követése, az egyezség betartatása és annak kiderítése, hogy a másik fél mennyire hajlandó követni a megállapodásba foglaltakat.
Személyesen járt el az ellenőrző pontok vizsgálatában, pár démont is személyesen látogatott meg és ellenőrzött, hogy valóban bejelentkezett e vagy sem. Ha bárki is megpróbált volna ellenállni, menekülni vagy csak nem jelentkezett volna le abban a szent másodpercben felbontotta volna az egyezséget és a városban tartózkodó démonok ellen személyesen indított volna hajtóvadászatot addig a percig míg az összeset ki nem írtja.
Már csak egy dolog volt hátra. A démon, aki az Ő testétben is élt. Mammon és a vele kapcsolatos információk. Tudta, hogy egy egyszerű démon semmit se fog tudni vagy mondani hiszen tart majd a lovastól így egyenesen ahhoz intézett levelet akivel az egyezség köttetett. A levél szűkszavú volt és lényegre törő ahogyan Ő maga is.
A postás egy fekete szemű fattyú volt, aki kellő fenyegetést kapott ahhoz, hogy biztos legyen abban, hogy az üzenet eljut majd az illetékeshez. Egy percig sem kételkedett abban, hogy nem így lesz hiszen ki ne akarna találkozni a nagy Drake Wallenberggel.
Nem kellett sokat várnia a válaszlevélre amiben egy kora esti időpont volt feltűntetve. Mint a vadászok vezetője, sokak szemében legenda természetesen nem tervezett felkészületlenül érkezni. A találkozó előtti pár órával kiment a megbeszélt helyszínt, különböző pontokra démoncsapdákat, gyengítő rúnákat helyezett el elkerülve ezzel azt, hogy olyan könnyen meglephessék. Miután ezekkel végzett hazatért és magához vette elmaradhatatlan kellékeit. Szenteltvíz, tőr, lőfegyver, mindenből legalább kettő elrejtve dzsekijében, bokájához és minden olyan ponton ahol könnyedén hozzájuk férhet.  
Percre pontosan érkezett. A démon már várta egy padon ülve. Enyhe fintor jelent meg az alapból komor arcán üdvözlését hallva.
- Nem kell a hízelgés. - tudja le ennyivel a köszönést majd karba tett kézzel áll meg a nővel szemben.
- Egyszerűbb ha azt mondom, hogy minden is. Tudni akarok mindent. Merre van, mit csinál, mik a tervei de még az is érdekel, hogy mikor szarik és milyen állagút. - vonja meg vállait miközben körbepillant nehogy váratlanul érje bármiféle hívatlan látogató.background noise • szószám: 362 • Credit:
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 12:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Drake
  Bár megígértem, hogy a démonok majd bejelentkeznek meg minden, de még nem éles a dolog, elvégre nem teljesítették az alkujukat, így meg nem fogok mindenkit erre kötelezni, de azért Lucifer megüzente, hogy jobban járnak, ha megteszik és amúgy is, ez csak egy város, amúgy meg oda mehetünk, ahová csak szeretnénk, máshol is élnek még megrontandó emberek. Nyilván a többi város nem fog örülni, hogy a démonok játszóterévé válnak, de ez van, nem lehet mindenkinek jó.
Mammontól visszafelé tartok a Plázába, ahol megszálltam és már foglalnám el a szobám, amikor egy démon odalép hozzám. Bejelentkezett, ahogy én is a városba érkezéskor, ám őt Drake Wallenberg felkereste, nahát! Megkönnyebbül, amint átadja a nekem címzett levelét és távozik is. Legszívesebben elkapnám és megbüntetném, amiért ilyen gyáva féreg, de nem tudom hibáztatni, amiért tart ettől a vadásztól. Ki hinné, hogy az én drága pestis lordom miatt keres meg, nem tudom mit akar, de velem lehet alkudozni, főleg most, hogy jobban képben vagyok pár dologgal. 
Keresek valakit, hogy a válaszom továbbítsa neki, hogy mikor is találkozzunk, egy kora esti időpontot adok meg, amikor már kezd sötétedni. Átöltözöm és kicsit még ledőlök pihenni, mielőtt elindulnék, elvégre annyira nem sietős, de előbb szeretnék kiérni és keresek is egy padot, ahová letehetem a csinos kis popóm és várok, amikor meglátom a közeledő alakot, akkor jól megnézem magamnak. A hangja még ha torzítva is hallottam, kicsit ismerősen cseng majd, szinte biztos vagyok benne, hogy ő volt a rádiós ember a megbeszéléskor. Nem állok fel üdvözölni, csak a kezemmel intek neki.
- Nahát, micsoda megtiszteltetés egy igazi vadászlegendával találkozni! Úgy mondom, mint aki tényleg csodálja, de nyilván kiérzi, hogy nem a legjobb értelemben gondolom ezt így, mert ami náluk kiemelkedő, az számunka nagyon idegesítő és nem mondom, hogy nem ölném meg, ha egy kis jelét is mutatja, hogy támadni akar, de nem tehetem, ez nem engem illet meg.
- Mit szeretnél tudni a kis kebelbarátodról? Nyilván információt akar én meg szívesen osztok is meg vele dolgokat, ha úgy hozza az érdekem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Templomkert - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 24, 2018 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 24, 2018 12:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Éjszaka a temetőben
Ophelia x Markan
────────────  rendeer   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Ophelia okos nőnek tűnik, hatalmas tudással. Ehhez kétség sem férhet. Viszont a nagy tudás nem mindig előny, és nem tesz mindenttudóvá. Inkább elbizakodottá. Felhoz egy ősrégi példát, hogy bizonygassa igazát. Hát legyen. Hallgatva a szavait Rómáról és a korabeli lakóiról, a régi világról, a tapasztalatairól, pontosan ez jut eszembe. Elbizakodott. Annyira biztos az évezredek alatt összekapart tudásában, hogy fel sem merül benne, hogy esetleg tévedhet. Mert hogy sok ilyet látott már, sok ilyet hallott már. Persze, ez mindent megmagyaráz. Sebaj. Azt teszem mint mindig. Amit az okoskodó testvéreimmel is szoktam, vagy azoknál, akik azt hiszik jobban ismernek önmagamnál, egyszerűen ráhagyom. Higgye csak hogy hála és az alázat a kulcsa mindennek, pedig a motivációnak ezer más módja van. Ugyanazt az eredményt többféleképp el lehet érni.
Aztán Istenről és a szándékairól, a ládába zárás okairól kérdezi a véleményem, de csak egy közhelyesnek mondható választ kap, amit az emberek is oly gyakorta mondanak. Majd az angyal megint feltételezésekbe bocsátkozik.
-Én nem hiszek semmit. Nem foglalkoztat Isten meg a dolgai. Mit, hogyan és miért tesz. - vonom meg a vállamat nemtörődően. A ládába zárásunk remek példa rá. Bezárt, mert be akart. Nem érdekelnek az okok, a lényegen nem változtat. Egy ládába börtönzött nyolcadmagammal, hosszú-hosszú időre elvéve a szabadságunkat.
Az angyal megérinti a kezem, majd eltűnik és vele együtt még az emléke is, mintha ott sem lett volna. Kicsit értetlenül állok a templomkert közepén. A következő pillanatban hangos nyerítés zengi be a környéket. Egy patás jószág vágtat be a sírkövek közé a hátán egy bizarr külsejű lovassal, akinek a feje helyén egy tök van. A lovas egy kapát lóbál a kezébe, mire a lelőtt tolvaj feléled. Az életre keltős jelenet után a tökfej engem bámul, én pedig értetlenül nézek vissza rá. Most mi van? De ő csak mereven néz rám a lángszemeivel, meg az ezerwattos debil vigyorával, mintha belém akarna látni. Valami szokatlan sötétség árad belőle, és olyan érzésem támad, mintha maga a Sötét nagyasszony figyelne. Bár még soha nem láttam őt, és fogalmam sincs milyen lehet. A hosszú szugerálás után végre megszólal és démoni hangon annyit mond, vigyázzak a gondolataimra, mert mindent tud. Felvonom a szemöldököm. Micsoda? Ez a mondat mintha azt sugallná, hogy Amara szemmel tart. Szemmel tart minket.
-Na remek, egy kukkoló. Más se hiányzott. - sóhajtok mélyet, miközben a lovas alak a semmivé foszlik. Újra csendessé és nyugodttá válik a temető. A távolba nézek a sírkövek és a visszatérő felé, aki bizonytalanul botorkál a gödör szélén. Egy darabig szótlanul figyelem a szerencsétlenkedését, majd mikor megunom, lassú léptekkel hagyom el a sírkertet.


Köszönöm én is. ^^
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Templomkert - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 07, 2018 6:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Marcus
Saints should always be judged guilty until they are proved innocent
Gondtalansága nem csak egyenesen ostobaság, de óriási hiba is. Mégis elgondolkozok egy pillanatra, hogy van-e értelme kijavítanom. Van-e értelme győzködnöm? Kellene, azonban úgy döntök, hogy nem így teszek.
Nekem ők Senkik. Amara engem nem erre a célra szánt, ezt úgy vélem, hogy bevégeztem, de akkor mégis miért vagyok ebben a városban? Ez túl sok kérdést felvet, erre sem most fogok válaszolni. Most nem. Nem győzködöm. Ha így akarja gondolni, legyen hát. Még a lánnyal való találkozáskor érezhettem némi sajnálatot az irányukba, ám a férfi teljesen bebizonyítja, hogy miért is letek elzárva. Ezzel a pökkhendiséggel, még az angyalok sem vannak megáldva.
Pedig mi aztán igazán magasra tettük ezt a lécet az évezredek alatt.
- Mindenki így kezdi. Hogy nem féli, amikor pedig a szakadék szélén áll… - mondatomat nem fejezem be, egyszerűen csak megvonom a vállamat. S ezzel egy időben elmémbe egy gondolat szökken szárba.
Túl sokszor láttam már, hogy mi lesz a hozzá hasonlók kimenetele. Úgy vélem, hogy a magam részéről nem éri meg az erőfeszítést. Ha nem hallgat a szép szóra, vagy legalább a józan észre, akkor beszélhetek évszázadokon keresztül.
Persze megértem én, hogy még csak most szabadultak, idegen nekik ez a világ és a hálát is messziről kerülik… Mégis azért…
Ilyen viselkedéssel nem sok barátot szerez ebben a világban. S kevés baráttal egy ismeretlen világban… Még nekik is végzetes lehet.
- Épp az előbb mondtam el, hogy miért. Szerinted ostobaság, én az elmúlt évszázadokban, évezredekben pontosan láttam, hogy miért áll ez a kettő függvényben. Alázattal sokkal nagyobb dolgok hajthatók végre, sokkal erőteljesebbek, mint kényszer alatt - példálózzak a második világhábúrval? Nem értené meg. - Róma esete erre tökéletes - hozom inkább mégis ezt fel. Talán akkor még nem kerültek még be a ládába.
Nem várom el, hogy higgyen nekem, vagy vitába szálljon velem. Lényegében ez… Értelmetlenné is válok pár pillanat múlva.
Megteszi. Csak fejemet hajtom meg oldalra egy pillanatra. Hozzá meg szememet is lehunyom, egyfajta… Köszönet képpen? Higgye, hogy így van. Nem, ne higgye senki, hogy most fogok rohanni, hogy elmondjam Amaranak, amit hallottam. Ugyan már, ennyire nem vagyok túlbuzgó. De ha megkérdezné a véleményem nem hazudnék neki. Én nem bíznék bennük a helyébe. Ezeddig azonban őt sem ostobának ismertem meg.
- Igen, az egyszerű halandók számára kiismerhetetlen - ül ki arcomra egy bájos mosoly. Számomra nem, a választ mégsem találom. De ami késik, nem múlik. Úgyis addig fogok menni az ügy után, amíg ki nem derítem.
Hogy ebben kapok-e majd tőlük segítséget? Ha nem, az sem zavar. Nem ez lenne az első dolog, amit magamtól oldok meg idelent. Feltalálom magamat. - Ti azt hiszitek, hogy mindent csak azért tesz, mert ő úgy látja jónak? - vonom fel a szemöldökömet. - Holott minden, mindennel összefüggésben van - tudatom vele.
Nem várom el, hogy megértse. Sose láttam magam sem, számomra is annyira ismeretlen kiléte, mint számára. Mégis ha összevetem, hogy az elmúlt évezredek alatt, miként cselekedett…
- Már több lény is ismer titeket. Démonok, angyalok, nem rég San Franciscoban váltatok ismerté, igaz ha a pletykák igazat, nem mindannyian voltatok ott - de számos testvérem és néhány démon is részt vett egy ottani csatába. Vállamat könnyedén felvonom újra csak. A helyzeti előnyük megvolt.
Nem tudtak vele jól élni. Ez van, ettől még nem fog megállni a világ, viszont…
Ajkamra halvány mosoly ül ki. Válasza nem épp kielégítő számomra.
Egy pillanat alatt tűnök el és jelenek meg közvetlenül előtte. Csak kézfejét érintem meg ujjbegyemmel.
Ígéretet tettem egy szőke kígyónak. Emlékeit a ma estéről nem kitörlöm… Egyszerűen csak megváltoztatom. Marcus nem látott ma engem, ellenben a viaskodó férfiakat igen. Ahogy azt is, miként temetik el a harmadikat. Én mégsem beszélgettem itt vele.
Egy fekete paripa vágtatott be a temetőbe, szemei tűzben égnek, orrából narancssárga párát fúj ki. A farka azonban… A szivárvány színeibe játszik. Rajta egy nehéz kabátot viselő alak ült. Csizmájára ráragadt a sár, kabátja koromfekete, csatjai rozsdásak már, mintha a föld alól került volna elő. A feje pedig… A nyakát szinte látni sem lehet, de felette tíz centivel egy tök lebeg. Szemei gonoszul vannak kifaragva, benne lámpás világít. Kezében egy halálfejes kapa.
Látja Marcus, hogy miként támad fel a férfi, ám mégis úgy éli meg, mintha a lovas támasztaná fel. Aki ekkor pont rá tekint.
Megtorpan egy pillanatra, figyeli a kígyót. A férfiban olyan érzés támad, mintha a velőjéig látnának. Mintha valaki figyelnél. Mintha Amara figyelné.
Halkan szólalok meg, Ő mégis azt látja, hogy a Tökfej szól hozzá.
- Vigyázz miket Gondolsz, mert Mindent tudok… - ajkamra galád vigyor terül szét…
A látomás egy pillanat alatt válik semmivé, ahogy én is úgy tűnök el a férfi szeme elől, ahogy jöttem. Nem emlékszik rám, az Amaratól kapott erőm biztosít erről. Egy kis emlékmanipuláció, mi az nekünk angyaloknak nem igaz?
Arra mégis tisztán emlékszik, hogy Amara miként figyelmeztette őt… Hihi.
Credit Köszöntem a játékot! ^^
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 30, 2018 11:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Éjszaka a temetőben
Ophelia x Markan
────────────  rendeer   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Kötelező hála és szolgálat, mint fizetőeszköz egy nem kért segítségért. Erről van szó. Látom a lány arcán a meglepettséget és, hogy a válaszom nem épp a kedvére való. Ordít róla, hogy mást várt. Vajon miért is? Leviatán vagyok, nem ember. Miért is kéne emberi érzéseket produkálnom bárki felé is? Majd hálálkodok, ha úgy van kedvem. Minden, ami kényszerből fakad, nálam zsákutca. És általában, abban nem sok köszönet. Andariel is rájött erre elég hamar, hogy a megszokott kis módszerei nálam hasztalanok. Az angyal kérdésével érzékelteti Őasszonysága végtelen hatalmát. Mintha csak emlékeztetni akarna, hogy egy pillanatra se feledkezzek meg róla, mennyivel felettem áll és mennyire kiszolgáltatott vagyok vele szembe. Nem vagyok ostoba, enélkül is tisztában vagyok az esélyeimmel. Még a régi erőm birtokában, testvéreim segítségével sem biztos, hogy képes lennék fölé kerekedni. Nem mintha foglalkoztatnának a világ hatalmi játszmái. Ezt meghagyom azoknak, akik nagyravágyók, vagy jobb célt nem találtak.
Rizikós? Hm, meglehet. - halványan elmosolyodom a gondolatra és eszembe jutnak az évezredek, amiket magam mögött hagytam. Ráemelem a tekintetem a szőkeségre. Ő sem mai csirke már. Tudhatná, hogy aki ennyi időt megélt,- halhatatlanság ide vagy oda - azt már nem sok minden riasztja meg. Még az elmúlás gondolata sem.
Nem félem a halált. - mondom ki őszintén, ahogy korábban a húgomnak is tettem. - Ha Amara a tiszteletlenségem miatt ölne meg, hát tegye. - vonok vállat közönyösen. Bár elég kicsinyes húzás lenne még tőle is. Árad belőlem az érdektelenség, de miért is izgatnám magam? Komolyan gondolom a szavaimat, ami nem azt jelenti, hogy vágyom a halált és ne volnának hosszútávú céljaim. Szeretem az emberi világot és nagyon is megvannak a magam kis tervei. Csupán arról van szó, ha egy magasabb erő el akar söpörni a föld színéről, úgyis megteszi. Akár hálás vagyok, akár nem. Nem gondolom, hogy ezen múlna az életben maradás. Ezt a tényt pedig hajlandó és kénytelen vagyok elfogadni. Isten is a ládába zárt, mert ehhez volt kedve és semmit sem tehettem ellene. Nem kérdezte előtte, hogy van-e kedvem hozzá? Beugranék-e egy hosszabb időre? Döntött és csapódott a dobozfedél. A láda óta mind jól tudjuk, ebben a világban semmire sincs garancia. Bármelyik pillanatban vehet az életünk 180 fokos fordulatot. Ahogy voltaképpen eddig is. Ugyanazon a földön éltem évszázadokon, évezredeken keresztül és birodalmak váltották egymást a fejem felett. Egy idő után már nem is követtem, melyik nép királyának szolgálatában állok. A változás természetessé vált számomra, így könnyen is viselem, ha jön egy újabb. Félreértés ne essék, ez nem jelenti azt, hogy szó nélkül beletörődnék és ne harcolnék ez ellen, ha lehetőséget látnék rá. Egyszerűen csak belátom, hogy széllel szemben pisálni, nincs értelme. Inkább kivárom a szélcsendet.
Ez ostobaság. - jegyzem meg következő mondatát hallva.
Miért kellene, hogy függvénye legyen? - kérdezek vissza kíváncsian. Lehet vannak, akiknél elengedhetetlen feltétele, hogy jól végezzék a feladatukat, de nálam az ilyesmi nem szükségszerű tényező. Nincs is jelentősége, sosem volt. Anyánknál sem. A tisztelet és a hála legkisebb morzsáját sem mutattam soha irányába, mégis engedelmes voltam. Ő fegyvert követelt tőlem, és én a legjobb tudásom szerint próbáltam eleget tenni. Nem miatta. Magam miatt.
Nem tudom, mi célt szolgálnék Amara terveiben, nem ismerem a szándékait, de ha elkerülhetetlen a törlesztés...hát legyen. Megteszem, amit kell. - adok egy halvány együttműködésre utaló jelet. Nem ismeretlen számomra ez a helyzet. Szolgálni valaki más érdekeit. Anyánk idején is ezt tettük. Andariel eszközei voltunk, egészen addig a napig, míg meg nem találtuk a módját, hogy megszabaduljunk tőle. Amarával sem tennék másként. Szolgálnám, míg rá nem jönnék, hogyan söpörhetem félre.
Kérdésére egy pillanatra elgondolkodom. Mi is volt az oka? Vad hajtás Isten rendezett virágoskertjében, ami veszélyt és egyben lehetőséget is rejt. Ezek vagyunk mi. Lehet még maga a Teremtő sem tudta, mit kezdjen velünk, ezért jobbnak látta, ha elpusztításunk helyett egy ládába börtönöz minket, míg kitalálja, hogyan tovább. Világos volt, hogy a boszorkányteremtős incidens után, nem hagyhatta a leviket szabadon kószálni a nagyvilágban. Kímélet? Ugyan! Sokkal inkább átgondolt taktika egy elhamarkodott lépés helyett.
Ahogy az emberek mondanák, Isten útjai kifürkészhetetlenek. - említem válaszul, ezt a közszájon forgó elhasznált, mégis nagyon is igaz mondatot.
Ki tudhatná, hogy a vén szakállas mit miért tesz? De pont egy angyal ne tudná ezt? - mosolyodom el.
Némi meglepettséggel hallgatom Ophelia szavait, amint fivérem újabb kulturtetteinek hatásairól beszél. Lényegében Seth elérte, hogy világ tudomást szerezzen a létezésünkről. Az érdeklődés középpontjába kerültünk.
Fantasztikus. - vetett szét a boldogság a nagy újság hallatán. Inkább nem is akartam tudni, hogy ezt hogy sikerült elintéznie. De nem aggódtam. Eddig is kerültem a feltűnést. A képességeimet is csak akkor használtam, ha muszáj volt. Ha pedig arra volt szükség, elfedtem a nyomaimat.
Szóval, tudnak rólunk, de nem tudják mit keressenek. - tűnődöm el egy pillanatra. Legalábbis egyelőre, így állunk.
Így azt se, hogy nézünk ki. - gondolom tovább, majd az angyalra emelem ismét a tekintetem.
Calynak köszönhetően egyedül te vagy, aki ismeri az arcunk. - nézek elmélyedve az előttem álló veszélyforrásra, aki tulajdonképpen bármikor leleplezhetne minket. Persze Istenen és Amarán kívül. Átfut az agyamon, hogy azt teszem, amit korábban ilyen helyzetekben tettem. De végül nem kísérlem meg megölni őt, több szempontból sem.
Őszintén nem tudom, mit mondhatnék. - felelek ennyit végül a lány kérdésére.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Templomkert - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 30, 2018 3:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Marcus
Saints should always be judged guilty until they are proved innocent
Szemöldökömet könnyedén felvonom, mikor a sírkőre telepedett férfi újra megszólal. Halk prüszkölést hallhat csak tőlem, amikor orromon egyszerre nagyobb mennyiségű levegőt fújok ki. Hát persze, ők is egy olyan teremtmények, megmagyarázza. Mégis… Azt mondom, még ha Luciferrel szemben lennének ilyenek, megérteném. Neki nincs nagy hatalma elpusztítani őket, miért is lennének hálásak irányába.
Magyarázható ez azzal, hogy új világba léptek, nem tudják még, milyen erőviszonyok álltak fel a frontvonalakon.
- Elég rizikós egy olyan entitással szembe hálátlannak lenni, aki egy csettintésre bármikor elpusztít bármit, nem gondolod? - teszem fel a költői kérdést, de választ rá igazából nem várok.
Vélhetőleg erre is fog valami magyarázatot adni, de később, amikor egyedül lesz, talán elgondolkozik rajta. Vagy nem teszi meg. Számos birodalmat végignéztem már, miként pusztul el, pont az olyanok hozzállása miatt, mint ennek a férfié is. Amara pedig körültekintőbb. Nem fog semmilyen hibába esni, nem fog senkitől sem semmilyen engedélyt kérni. Neki végképp nincsenek érzései, ezt mindkét alkalommal megtapasztalhattam.
- S milyen szolgáltatást tudsz nyújtani hála nélkül? Kelletlenül megcsinálod, mert kell, felületesen, összecsapottan - és pont ilyen kell egy olyannak, mint Amara?
Balga, ha azt hiszi, hogy igen, de ezért már ne az én fejem fájjon. Én megtettem mindent, amire kért. Az én feladatomat bevégeztettem.
- Nem hiszem, hanem tudom - javítom ki a férfit. Csendesen, szelíden. Hangom nyugodt, nem sértődöm meg, amiért azt hiszi, hogy csak egy egyszerű angyal vagyok. Egyszerű titkokkal.
Nem, kevesen képesek felfogni azt, hogy lényegében Mindenről tudok, amit valaha a világon létrehoztak, teremtettek. Minden egyes fűszál növekedését végigkísértem. Minden egyes emberi létet figyelemmel kísértem, minden egyes élőlény útján ott voltam. Mindent láttam, mindent hallottam, ami valaha az elmúlt évezredek során megtörtént a világba. S valljuk be, ezt nem tudná rajtam kívül senki sem épp ésszel elviselni.
- Igen, pontosan olyan vagyok. Rajtatok kívül mindenről tudok - de ami késik nem múlik. Róluk is mindent tudni fogok idővel. Csak időre van szükségem és türelemre.
Látva a világ jelenlegi mozgását, erre még van időm. Isten nem akar előjönni, Amaranak ő kell. A terveiben szerepel, hogy előcsalogassa és akkor pusztítson el mindent. De vajon Amara lesz annyira türelmes, hogy kivárja, amíg előbújik?
Kérdéses, de majd meglátjuk.
- Vélhetőleg ennek oka volt. A kérdésem csak az, hogy szerinted mi volt ez. Miért akart titeket ennyire eltüntetni a föld felszínéről is? Nem elpusztítani, pedig megtehette volna. Számos lényt kiirtott már. Titeket mégis megkímélt - hiszen ez is a kímélet egyik formája, nem igaz?
Ez továbbra is foglalkoztat, hogy miért. Nem áll össze a kép. Nem látom át, hogy mi oka lehetett volna erre. Megvolt és ha megvolt, annak elég nyomósnak kellett lennie. De miért? Miről tud Isten, amiről senki sem? Legfeljebb Amara. Ő tudott róluk, de honnan? Az ő lényét még én sem értem meg, ahogy Istenét sem.
- Az egész világ, az angyalok és démonok beszélnek rólatok. Kíváncsiak rátok. Nem csodálkoznék, ha egy idő után vadásznának rátok. Ki akarnák deríteni, hogy mik vagytok, honnan jöttek. És legfőképpen miért. Megválaszolnád hát nekik ezt? - hajtom oldalra a fejemet. Egyszerű kérdés ez, semmi több. De vajon nekik választ adna? És nekem, Amara egyik szolgálólányának?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 19, 2018 5:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Éjszaka a temetőben
Ophelia x Markan
────────────  rendeer   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Elsétálok az angyal mellett, majd az egyik magasabb sír peremére telepszem le. A benne fekvőt úgysem zavarja, hogy ülőalkalmatosságnak használom lakhelyét, a rokonok pedig nincsenek a közelbe, hogy ezt látva megbotránkozzanak rajta. A kezeimet magam mellé, a hideg gránitra teszem és megtámaszkodom, miközben értetlen pillantást vetek a szőkére érdekes témaváltása miatt. "Nagyon szexi az öccse" - tudom meg tőle. Ezzel az információval nem tudok mit kezdeni, így elengedem a fülem mellett. A sötétség említésére kicsúszik a számon három, tiszteletlennek hangzó szó, mire az angyal ezt a szememre is veti.
Hálátlan? Nos meglehet. A hála sosem volt erényem...- ismerem be a szőkének könnyed vállrándítással. A családunkban a hála, a tisztelet, a bizalom és a hasonló emberi értékek, mind idegen fogalmak. Nem divatoltunk soha ilyesmivel még anyánk felé sem. Megjegyzésén egy pillanatra azért elgondolkodom. Miért is kellene tisztelnem Amarát? Csak mert kiszabadított a ládából? Tény, hogy az ő közbenjárásának köszönhetjük szabadságunk. Jár is érte neki a piros pötty, de nem érzem, hogy egy kösz-nél többet érdemelne a fáradozása. Persze mind tudtuk, ennyivel nem ússzuk meg. A Nagyasszony nem a jótévő, önzetlen szeretet nevében csapta fel a dobozfedőt és eresztett ki minket, hanem mert az érdekei ezt kívánták. Erre Caly is felhívta a figyelmemet, nem mintha magamtól nem jöttem volna rá. De míg kíváncsi húgom elébe rohanna a dolgoknak, hogy megtudja mifélék, addig én megvárnám, hogy a Sötétség maga kopogtasson be és fedje fel előttünk szándékait.
Amara szolgálatot vár tőlünk, nem pedig hálálkodást. Vagy tévednék? - kérdezek vissza. Úgy hiszem egy feladat elvégzése megy ezek nélkül is.
Kérdésemre egyértelmű választ kapok, ami talán kicsit magyarázkodásba is csap át.
Ne hidd! Elhiszem neked, hogy te ezt élvezed. - nem ő lenne az első, akit ismerek, aki él-hal a titkokért, és élvezettel gyűjtene be minden infómorzsát.
Akkor te olyan vagy, mint egy két lábon járó könyvtár. - amiből jelen felállás szerint hiányzik pár levitémás kötet. Csendben hallgatom a szavait, amint kendőzetlen őszinteséggel vágja az arcomba, mennyire kifakultunk a világból. Mi tagadás, pontosan ez az igazság. Nem tudom milyen reakciót remél tőlem, talán meglepettséget, vagy dühöt amiatt, hogy Isten, így elbánt velünk?
Lássuk be, azért kitett magáért. - jegyzem meg halványan elmosolyodva, nyomokban felvélni szavaimban némi elismerést. De egyáltalán nem tűnik úgy, mintha engem a feledés ténye a legkisebb mértékben is felkavarna. Testvéreimmel ellentétben sosem érdekelt a hírnév, ahogy az sem hajtott, hogy nyomot hagyjak a világban. Ha végiggondolom a Vén szivarnak nem sok ellomolnivalója volt utánam. Sokkal szívesebben maradtam a háttérben "szolgálva" kiskirályokat a közeli keleten. Fegyvert adtam kezükbe, amivel megvívhatták véres háborúikat. Azt hitték őket szolgálom, de valójában ők szolgálták az én érdekeimet, közvetve anyánkét. Nem voltak egyebek kísérleti alanyoknál, akik jól jöttek, ha fegyvertesztelésre került sor.
De a bedobozolást túlzásnak tartom. - emiatt van bennem némi harag irányába, főleg, hogy engem sosem kötött le igazán a boszorkányokkal való játszadozás, mégis ugyanazt a büntetést kaptam, mint a többiek. Mindegy, engedjük is el.
Hallottam valamit. - ismerem el, hogy a san fransisco-i történések valamelyest hozzám is eljutottak.
De nem követtem az eseményeket. - teszem  hozzá egy hanyag vállrándítással. Épp csak azt nem  mondom ki, hogy volt jobb dolgom.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Templomkert - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 18, 2018 6:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


To Marcus
Saints should always be judged guilty until they are proved innocent
Megjegyzésére fújtatva mosolyodom el. Ajkamon sejtelmes mosoly táncol, mit talán nem is igazán láthat a sötétség végett. Noha nem tudhatom, hogy pontosan mennyire is élesek az érzékei neki is. Hiszen lényegében semmit sem tudok róluk, ezekről az entitásokról.
Viszont van abban valami, amit mond. Ki vállalná fel? Vannak olyanok, kik még mindig küzdenek, de mégis mi végre teszik meg ezt is? Semmi célt nem érnek el vele, hisz mire odakerülnek már régen késő lesz, erről mégis mélyen hallgatok.
Ha kell, akkor nem mondom el senkinek, még csak az esélyt sem adva meg arra, hogy segítsenek neki. Habár a férfit illetően ettől nem tartok. Tartozik Amaranak a szabadságát illetően, miért is árulnák el?
- Így hát valóban nem lesz más sorsa a világnak - hajtom a fejemet oldalra. Ők is részesei a gépezetnek, hogy így végezze a világ. Hogy miért azt jómagam sem tudom, és azt sem, hogy a Sötét NagyÚrnő mégis miként szerzett tudomást létezésükről.
De tényleg, miként? Hiszen a létezésük minden irmagját kitörölte Isten a történelemlapokról. Vagy mégsem tette volna? Oly gondolat ez, mely teljesen megragadja az elmémet és tudom, hogy egy magányos éjszakámon végig fogom pörgetni elmémet az után kutatva. Hol hagyott róluk bármiféle kiindulópontot.
- Beszélhetünk másról is - vonom meg a vállamat. - Phanuel öcsém nagyon szexi, példának okáért - vevő vagyok bármilyen beszélgetésre, amíg az értelmet is szül. Az utóbbi időben tele vagyok agyatlan emberek, vagy épp angyalok társaságával. Nem árt egy kis változatosság, ez az egész csak rajta áll.
Hisz mint bárki is jól tudja, semmi rossznak nem vagyok az elrontója. Nem akar erről beszélni? Legyen, habár…
- Ez egy elég hálátlan hangem volt a részedről ő felé - teszem még hozzá, csak úgy mellékesen megemlítve.
Nem az én tisztem megítélni, hogy ki milyen tisztelettel adózik a másik iránt. Főleg szabadítója és Úrnője iránt. A magam részéről tudom, hogy teljes tiszteletem és hűségem őt övezi. És ahogy az imén is említettem nem látom okát, hogy Marcus is miért ne viseltetne így irányába.
Megjegyzésére akaratlanul is felvonom a szemöldökömet. Mintha csak a húgát hallanám. Persze az egyszerű lények - és lássuk be az angyalokon kívül mindenki azok - el sem tudják képzelni, hogy milyen is lehet ez.
- Erre lettem teremtve. Ez nem teher, ez kiváltság és lássuk be előny, szinte mindenkivel szembe. Létezésem értelme, hogy a világ minden egyes dolgáról, mindent tudjak, arról is, ha egy fűszál meghajlik, arról is, ha egy új gyermek érkezik a világra. Ha egy másik lélek elbukik, minden. Ez nem teher, korán sem az. De nem csodálkozom, ha ezt nehezen hiszed el. A hozzád hasonlók elméjét teljesen kiégetné az a tudásmennyiség, melyet én hordozok - ilyen ez.
Senki sem lehet egyforma, valójában két angyal sem. Közöttünk sem lenne mindenki képes arra, hogy fel tudja fogni azt, amit nekem kell. Viszont nekem több ezer éves tapasztalatom van abban, hogy miként lássam egészében a világot. Nem állítom, hogy most egyszerűbb a dolgom, hiszen nem az.
- Ami azt illeti, de. Vagyis nem, a leviatánok, mint tengeri szörnyek létezése számomra is köztudott volt. Eddigi tudásom szerint az angyalok irtották ki az összeset. Mint a húgodtól megtudtam, ez nem igaz, az utolsót Andariel ölte meg, ám előtte még nemzett tőle nyolc utódot. De rólatok? - és ezzel lényegében válaszolok is a következő kérdésére.
- Isten eltörölte a világról az irmagjaitokat is. Eddig úgy tudtuk, hogy a boszorkányok nem mások voltak, mint megszálló démonok, de ez sem így van. A ti tanítványaitok voltak. Ahogy a ládába elzárt titeket, úgy eltüntett minden nyomot rólatok mindenhonnan. Még az én feljegyzéseimről is. Mindezt úgy, hogy senkinek sem tűnt fel semmi. A feledés homályába végeztétek - felelem kegyetlen őszinteséggel. De talán neki is jobb, ha tudja, senki sem ismeri őket.
Ismerte őket.
- Habár a legutóbbi események San Franciscoba előtérbe helyezett titeket. Már nem csak én vagyok az egyetlen, ki tud rólatok - ha a hír igaz, mi ott járja. Az egyik leviatán garázdálkodott ott és volt olyan szerencsés, hogy lerombolta a fél várost. Balga lény, elég rossz munkát végzett ott. És még önmagukat is felfedték. Fejemet kelletlenül csóválom meg a sötét, nyári éjszakán.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7