Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Művészeti galéria, NY •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 8:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Nem tehetek róla, de kezdem élvezni a helyzetet. Azt eddig is tudtam, hogy ő nem olyan, mint a többi angyal, na de hogy ennyire más? Hogy gond nélkül, felszegett állal szól vissza? Ha nem kellene tőle az a pár hm apróság, még jobban élvezném a kialakult helyzetet.
- Úgy nézek ki, mint valami óvóbácsi? - tárom szét a karjaimat, bár mintha  a szemem mosolyogna. Óvóbácsi. Végül is szeretem a fiatalokat...
- Nem tartok mesedélutánt - fejezem be a gondolatot, egy pillanatig már valamiféle sértett éllel a hangomban.
Le nem venném róla a tekintetem, még akkor sem, amikor újabb lépéseket téve felé egyik kezemmel végigsimítok a falon. Mintha lenne ott valami, amiről csak én tudok, amit csak én látok. Ami nekem segít. Éppenséggel ott pont nincs, de piszok jó színész vagyok.
- Üzlet. Csak az üzlet. Van valamid, ami nekem kell. Kitalálod, mi az? - igazítom meg kicsit a nyakkendőmet, pont úgy, mintha tényleg komoly üzletember lennék és most beszélnék életem legjobb ügyfelével.
- Komolyan a lépcsőn akarsz ácsorogni? Azt hiszed, ott nem érlek el?  - állok kicsit félre, helyet adva neki, hogy lesétáljon elém. - Vagy ennyire félsz tőlem? - oh tudom én jól, hogy ez általában beválik. Csak gyanúsítsd, hogy fél és ember... vagy éppen angyal legyen a talpán, aki tartja magát rezzenéstelenül.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Hosszú ideje már, hogy lekopott rólam a teremtésünknél fogva belénk kódolt megvetés és fenséges harag, melyet a démonok iránt kell éreznünk. Az elvek és a gátlások. Mára nem érzek semmit. Továbbra is olyanok vagyunk, mint a veszett kutya és a macska, de szimplán közömbösek számomra. Nem önt el féktelen dühvel, ha démont látok, nem akarok azonnal szent hadjáratot indítani ellenük, meg kiirtani őket. Megtanultam kompromisszumot kötni. Talán túl hosszú ideje járok elbukva a felszínen. Na de ez a fickó. Benne van valami igazán hátborzongató. Talán csak túl sokba hasonlítunk, ami nem vet rám jó fényt, de képtelen vagyok nem olyan lenni, amilyen. A lelkekkel kiváltom majd minden bűnömet.
Hűvös kifejezéssel állom a förtelem tekintetét, figyelem, ahogy azzal a tenyérbe mászó gúnnyal közelít felém. Nem rántok fegyvert, magasra szegett állal várakozok, ahogy általában mindig, de arra azért ügyelek, hogy minden porcikám készenlétben legyen, ha kell. Hát beszélgessünk.
- És mi lenne, ha te mesélnéd el, mi a fenét akarsz tőlem? - Kérdezek vissza egyenes válasz helyett, egy igazán csípős éllel. Had lássa csak, hogy nem fogok menekülni előle. Hogy távol állok az ártatlan angyaloktól, akiket megkopaszthat. De a felvágott nyelvem ide, vagy oda, egy másodpercre én is megrezdülök, amikor a lépcső alja felé közelít. Futó, alig észrevehető megingás az egész, de jobb félni, mint megijedni ugyebár.
- Feltételezem, nem személyes. Talán üzletről van szó? - Tény, hogy olykor felüti a fejé egy-egy szóbeszéd, hisz miért ingázik egy bukott angyal kísértet járta helyeken? De nagy a világ, sok a név, még több a hülye, én pedig csak egy arc vagyok a tömegben. Honnan tudhatna róla. Igyekszem nem a legrosszabbra gondolni. Az nagyon... rossz lenne.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 11:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Kellenek az igazán nyugodt napok, nem igaz? Legalábbis azt mondják. Én viszont már most érzem az unalom első jeleit. A gondolataim elkalandoznak... és hagyom. Egészen addig, amíg vissza nem ránt a jelenbe, ahogy a pecsétek nemhogy aktiválódnak, de szinte egyszerre visítanak fel. Látogatóm érkezett. Azonnal elvigyorodok, de nem mozdulok az asztal mellől, egyszerűen csak figyelek minden egyes kis rezzenésre, ami beszűrődik. Majd belehasít a hang a csendbe. Ha eddig csak sejtettem is, ki a látogatóm, most már kétség sem fér hozzá.
- Micsoda meglepetés! Nem számítottam rád - a hangom érezhetően csöpög a gúnytól, ahogy az utolsó szó kísérőjeként kilépek az irodából. Jó pár lépésre vagyok a lépcső aljától és eszemben sincs közelebb menni. Nem őrültem meg, nem fogok odasétálni és onnan felnézni rá.
- Mi lenne, ha beljebb fáradnál és elmesélnéd, hogy bírtál el három démonommal? - intek a mellettem lévő nyitott ajtóra. Egy pillanatig sem tagadom, hogy én küldtem őket. Nem mintha amúgy titkoltam volna.
- Vagy esetleg sietsz valahova? Megígérhetem, hogy hiába, feleslegesen várnak rád. Nem fogsz odaérni - teszek egy lépést felé, hogyha kell, pillanatok alatt ott teremjek előtte. Nem fogom elengedni. Elég volt abból, hogy másra bízzam a fontos feladatokat. Ha valamit akarok, magamnak kell megszereznem. Nem is értem, ennyi év után, hogy voltam képes elfelejteni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 10:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Max && Sid
Egyesek lebecsülik a tájékozottság hatalmát, de én a saját érdekemben mindig nyitott füllel járok a világban. Így Max nevét is ismerem és tudom, hogy ha valamit akar, azt nagyon akarja. Azt megszerzi. Ez a tény pedig méltán tölthet el aggodalommal azok után, hogy néhány csatlósa az életemre tört. Előzmények és indokok nélkül. Feláll attól az alaktól a szőr a hátamon. Ha valakit, hát egy ilyen erős mágust nem akarhatok ellenségemnek. Nem csak magamnak köszönhetem, hogy ilyen könnyen megúsztam a három erősen középszerű démon támadását. Ám ahelyett, hogy meghúznám magam, úgy döntöttem, magam keresem fel a férfit. A legjobb védekezés a támadás, hm? Ideje elbeszélgetnünk.
Az én tudásommal nem volt nagy kaland visszakeresni Max lehetséges hol létét. Az egyik neki dolgozó, alsóbb rendű démon vérét használtam. Volt még annyi kapcsolatuk, hogy jó eséllyel saccolhassak. Ez a fonal pedig egy művészeti galériába vezet, New York államba. Hogy mit keres a démon ezen a környéken, az engem se nem érint, se nem érdekel.
Arra kellően odafigyelek, hogy meghagyjam magamnak az egérutat. Ez alkalommal biztosra megyek, nem lesz elsietett kapunyitás, hogy csöbörből vödörbe zuhanjak. A kaput, amin át érkezem, az épület egyik emeleti szobájába nyitom, ami egykor irodaként szolgálhatott. Ha hagynám zárulni, jó eséllyel itt ragadhatnék, így felületesen elrejtem, de tudom, hogy nincs sok időm.
A szobából kilépve megfontoltan haladok át a tágas folyosón, a földszintig vezető széles lépcsősorig. Egy lélek sem jár erre, de nem is számítottam másra. Biztosra veszem, hogy épp most sétáltam be az oroszlán barlangjába, Max ideiglenes főhadiszállására. Érzem, ahogy fojtogatnak a pecsétjei, amiket angyalok ellen vésett fel ki tudja hova. Számítottam rá, felvérteztem magam egy-egy rúnával, ami nagyjából kiegyenlíti a hatásukat, így legfeljebb kellemetlenséget okoz a védelme, komoly problémát nem. Mellesleg én is így cselekednék a helyében. Minek védjék a területem mihaszna démonok, amikor ott a saját mágiám.
A lépcső feléig sétálok le, ahol is megállok, tekintetemmel végig pásztázom a földszintet, a meglepően jó állapotban lévő festményeket, s elkiáltom magam. Hagyjuk a táncot és a felesleges köröket.
- Maaaax! Bújj elő! - Nem mondom, hogy nem tartok ettől a démontól, de a hangom igen paprikás. Fő a látszat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 9:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2