Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Művészeti galéria, NY •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Művészeti galéria, NY VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 07, 2017 9:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next- Szóval guberáló vagy. – Sziszegem felé a szavakat, amikor számomra is nyilvánvalóbbá válik, honnan tud rólam. Egy nyomorult guberáló, úgy tűnik rengeteg szabadidővel és éles ésszel. Rühellem az ilyet, mert pont olyan messzire képesek elmenni, mint én. Bár felteszem, én a jóval türelmetlenebb fajtából származom, mint ő. Hisz bele sem gondolok, mennyi időbe telhetett. Vagy talán csak a véletlen műve volt. Sőt, talán Isten ezzel akar próbára tenni. Hogy meddig mennék el a lelkek védelmében! Idővel úgyis kiderül. De előbb ezt éljem túl.
- Picsába... – Épp csak magamnak jegyzem meg a kis hangulatjelzést, amikor a förtelem csatlósai felbukkannak. Mozdulatlanul állok, még akkor is, amikor a lángok szétnyílnak, s utat engednek nekik. Hozzám. Látom, hogy nem sietnek, ki akarják élvezni minden percét annak, hogy közre fognak, én pedig – látszólag – esélytelenül állok velük szemben. Tekintetem még utoljára Maximilianra emelem. Zöld íriszeim figyelmeztetőek, vészjóslóak. De sajnos mindketten érezhetjük,hogy üres fenyegetés az egész. Viszont van még egy kártya a zsebemben.
Lerántom a bőrdzsekim cipzárját, alatta a topból kivan a hasam. Nem öltözök így, csak ha szükséges, most pedig az. A feszes hason egy vérrel festett pecsét díszeleg. De időt sem adok a démonnak, hogy szemügyre vegye. Óénoki szavak közt a tenyeremmel aktiválom, s egy klónom jelenik meg mellettem, aki Maxra támad. Illúzió az egész, mi sem nyilvánvalóbb. De a mágia mégis arra késztet minden démont a teremben, hogy a jelenésem támadja, ne engem. Látnak engem, de képtelenek rám figyelni. Van ennek a varázslatnak jóval fejlettebb változata is, de képtelen lennék használni. Így is sok energiámba kerül, ha nem akarom használni a lelkeket. Úgyhogy kihasználva a néhány másodpercet, amim van, a tűzfal felé kezdek rohanni, amiről szintén tudom,hogy illúzió. Bicegve, de átvetem magam rajta, a lépcsőkre érkezve. Szaporán szedem a fokokat, a folyosó csempéit, majd hátra sem nézve ugrok át a portálon, amit nyitva hagytam. A túloldalra érkezve bezárom és fáradtan dőlök neki az első felületnek. Most még nem győzhettem volna, de legalább már tudom, ki az, aki az életemre tör és miért.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 19, 2017 9:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Eddig komolyan meg sem fordult a fejemben, hogy eláruljam, honnan tudok a lelkekről. Addig nem, amíg nem vagyok biztos benne, hogy nekem megéri. De most már tudom, hogy nem megy el innen. Nem engedem el. Öt perc, amíg még fel kell tartóztatnom, aztán úgyis becsődülnek a démonjaim. Akkor meg miért ne beszéljek?
Támadok és hárítok, de amint érzem a kis fájdalmas vágást a csuklómnál, kiesik a penge a kezemből. Abban a másodpercben rúgok bele, hogy végigcsússzon a padlón, keresztül a folyosót elzáró tűzön. Nem fogom hagyni, hogy akár csak hozzáérjen.
Már nem akarom azonnal letámadni a késsel. Nem akarom itt és most kivéreztetni. El akarom kapni és éreztetni vele a hm kellemetlenséget, amit minden egyes harccal töltött perccel okozott.
Most viszont, hogy lényegében tényleges fegyver nélkül maradtam... máris járatom a szám. Az időhúzás. Ez a lényeg. Egy lépést hátrálok, végig a folyosó közepén maradva és tárom szét a karjaimat. Mintha arra biztatnám, hogy öljön csak meg.
- Ha leszúrsz, soha nem tudod meg, honnan tudok a lelkekről - mondom, hogy egy kicsit lenyugtassam. Hogy lássa a lehetőséget, talán beszélek. Hogy várjon még egy percet és hagyja, hogy közöljem, amit tudni akar.
Végül fonom össze a hátam mögött a kezeimet és húzom egy féloldalas, önelégült vigyorra a szám.
- Olvasgattam. Ennyi a nagy titok. Fizettem az információért és akkora szerencsém volt, hogy sok haszontalan szemét között pont rád akadtam - szélesedik ki a vigyor, a hangomon pedig hallani, hogy milyen őrült büszke vagyok magamra. Mintha életeken harcoltam volna keresztül magam az információért.
- Most pedig... - folytatom, mintha lenne még valami fontos részlet, amit közölnöm kell vele. De a tekintetem már nem rá vetül. Már nem őt nézem azzal az elégedett vigyorra az arcomon, hanem el a válla fölött, mögé.
Csak négyen vannak. Négy fekete szemű démon, egyik kezében az elrúgott késem. A legjobbjaim a tűz mögött. Abban a pillanatban ott a mozdulat, amivel eloltom az útjukat álló lángokat. Hadd jöjjenek.
- Jót beszélgettünk, Sidous. Hamarosan folytatjuk. Gondold át, mit szeretnél mondani, mielőtt kipróbálom rajtad a pengét.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 14, 2017 8:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nem tudom, mi a megbotránkoztatóbb. Hogy azt mondja, a zsenge virágszálakat szereti, vagy az, hogy nekem ettől se le, se fel nem ívelődik a szemöldököm. Az emberi gyarlóság oly sok formájának voltam már szemtanúja, vagy épp irigylője, hogy lényegében fel sem tűnik, hol van ebben a mondatban a hiba. Persze kisebb gondom is nagyobb ennél. Nem túl elegánsan hódítom meg a földszintre vezető lépcsőket, de hamar talpon vagyok, s szűröm Max felé a figyelmeztető szavakat, mire ő felel. Nem tetszik nekem ez az egész. Húzza az időt. Ami nagy gond, mert kétlem, hogy pusztán azért tenné, mert oly kellemesnek véli a társaságom. Most, hogy benne vagyok a dolgok velejében, nem is értem, min buzdultam fel ennyire, hogy idecsörtettem. Én meg a temperamentumom. Congrats.
- Nem szeretem az elvarratlan szálakat. – Igen, sokat megérne egy név, de az is lehet, hogy csak blöfföl. Hogy megvett egy rakat információt, amiből mazsolázni kezdett és így jutott el hozzám. Véletlenül. Nem is tudom, hogy ez a jobb, vagy a rosszabb opció lenne-e. Talán előbbi. Hisz ha szimplán megvette az információt, bárki más is megtehette. Majd mikor a pecsétről kezd áradozni, magasra vonom a szemöldököm. – Oh, azt mondod? Azt? – A lépcső tetejéről már szemügyre vettem a pecsétet, ami akkor is látszott a falon. Most pedig, hogy tudtomra adja, mennyi időnk is van, hogy támad... választás híján én is hagyom a csevegést. Öt perc nem sok, de ahhoz elég, hogy lelépjek, ha kell. Amikor Max nekem ront, előbb serényen védekezek, minden csapásánál alaposan szemügyre véve a pengéjét díszítő rúnákat. Hisz ez a cél. S amikor eleget láttam, nagy lendülettel talpalom mellkason. Az angyalpengémmel sújtok le, egyenesen csuklóra megyek, hogy essen már ki az a rohadt kés a kezeiből, majd igyekszem bevinni a halálos döfést.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 30, 2017 8:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
- Nem vedd sértésnek, édesem, de a fiatalabbakat szeretem - nem is értem, miért közlöm ezt vele, talán csak azért, mert megtehetem. Mert miért ne? Talán látni akarom az arcát, ha esetleg valamilyen fura okból kifolyólag összetenné a képet rólam. A szavaim a vigyorom, eléggé megalapozzák.
Nem mintha sokáig szórakoztatnám magam, másra kell figyelnem és tényleg nem tudhatom pontosan, hogy alakul majd ez az egész. Túl sokat bízok a véletlenre, én is tudom, hogy nem kellene, de most már késő. Teszem, amit az ösztöneim diktálnak. Kihasználom a kínálkozó lehetőséget, kiengedem a kutyát, használom a tudásom...
... majd engedem, hogy egy pillanatnyi nevetés visszhangozzon a folyosón, amikor hallom, hogy végül földet ér a lépcső alján.
Ekkor már sietősen indulok felé, de a lépcsőnél lassítok. Sőt, megállok, onnan nézek le rá és hallgatom végig a fenyegető mondatot. Abban a pillanatban nagyobb sebességre kapcsol az agyam. Vajon milyen meglepetést tartogat még?
- Ennyi mindent megér neked egy név? - indulok ráérősen le a lépcsőn. - Ennyi trükköt bevetnél, hogy megtudd? - folytatom, le nem véve róla a tekintetem, ahogy a penge szorításán sem engedek.
- Tudod, van nálunk egy szabály. Nem az, hogy nem adom ki a forrásaimat, ugyan. Hanem az, hogyha valaki vagy valami aktiválja azt a pecsétet - intek a háta mögé, ahol most már elég láthatóan pulzálni kezdett egy nagy vörös jel. - ...akkor piszok hamar megjelenik pár a legjobb démonaim közül - jelentem ki, ahogy máris sietősebbre veszem újra.
- Vess be mindent, amíg még tudsz. Van még öt percünk kettesben - lépek le az utolsó lépcsőfokon, még mindig azért tartva egy kis távolságot. Még mindig kiélezett érzékekkel.
...és hozom magammal az ajtókat csendben emésztő tüzet. Nem őt magát gyújtom, egyszerűen csak mögötte a folyosót, a menekülés útját. Majd vágok. Nem ész nélkül, de szinte esztelen gyorsasággal újra és újra, ha csak tehetem. Nem az jár a fejemben, hogy azonnal megszerezzem a lelkeket, csak az, hogy megsérüljön. Hogy fájjon neki. Hogy legyengítsem. A többi majd jön magától.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 30, 2017 11:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Mindennek van forrása. Neki is bizonyára volt valahol szeme és füle, aki épp jókor volt jó helyen ahhoz, hogy gyanút fogjon. Bevallom, az utóbbi hónapok, talán évek teltével egyre inkább felelőtlen lettem. Gőgössé tett, hogy az angyalok egymással foglalkoznak, a démonok pedig a megmaradt emberiségen falatoznak. Rákaptam az ízére annak, hogy velem nem foglalkozik senki. Épp csak annyit kellett tennem, hogy elkerülöm a potenciális ellenfeleket, vagy elég ügyesen keverem a lapjaimat ahhoz, hogy az előnyömre fordítsam az eseményeket. De úgy tűnik, ennek a táncnak itt van vége. Hogy is szól az a földi mondás? Addig jár a korsó a kútra, amíg...
- Talán tudnék mit ajánlani, ha kevésbé visszataszító gúnyát választasz. - Célzok a porhüvelyre, ha már az élete nem elég jó ár. Persze nem szokásom a testemmel fizetni, de heccelni annál inkább. Általában ezt sajnos a hátrányomra teszem. Ő is érezheti a hangomon, hogy saját magam felkínálása a legkevésbé sem komoly. De elég időt vesz el ahhoz, hogy a pecsét, ami őt tartja a tenyerem égetve gyengülni kezdjen, s a kutya kiszabadul. Érzem, ahogy közeledik, hallom, ahogy megveszve acsarog felénk. Engem szemel ki. Végül nem tehetek mást, elengedem a démont és hátat fordítva neki, gyors mozdulattal döföm át a nyakát a dögnek az angyalpengémmel. Egy másodperc az egész és már fordulnék is vissza, de ilyen helyzetben a másodperc is túl hosszú időnek számít. Erős nyomást érzek, a lábaim elemelkednek a földtől, érzem, ahogy a gondolataival hátra ránt. Miután a levegőbe repülök, a lépcsősor tetején érek földet, onnan pedig nem túl elegánsan gurulok le a földszintig. Egy emberi test csúnyán összetörte volna magát, de angyalként még bukottan is szívósabb vagyok.
- Utoljára figyelmeztetlek, Max. – Nehézkesen állok fel, ám hamar talpon vagyok. A hangom halk, olyan tónusban beszélve hozzá, mint amikor valaki dühből üvölteni akar, de csendesnek kell lennie, így csak visszafogottan, ingerülten szűri a szavakat. De hogy mire figyelmeztetem? És milyen kártya van a kezemben? Hát azt egyikünk sem tudja, arra viszont már rájöhetett, hogy én is tartogatok még meglepetéseket.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 29, 2017 6:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Villan a düh a szemeimben, amikor meglátom a tenyerébe vésett pecsétet. Az agyamban végigpörög, hogy mi lehet a hatása. Bosszant. Az nem kifejezés! Forr bennem a düh, amiért engedtem az akaratomnak és kapkodtam. Amiért félig ész nélkül nekimentem. De mindez még nem jelenti, hogy végem.
- Mit kezdenél a válasszal? - kérdezek vissza, de persze eszemben sincs felelni. Nem fogom közölni vele, hogy milyen úton, kin keresztül jutottam az információhoz. Nem mintha félteném a forrásom. Ha eltűnik a süllyesztőben, akkor eltűnik. A győzelem örömét nem akarom megadni.
- ...és mit kapok, ha elmondom? Ha elmondok egy helyet vagy egy becenevet? - hm végül is, talán rá lehetne venni a válaszadásra, ha elég jó ajánlatot kapok cserébe. Bármi és bárki megvehető a megfelelő árért, csak az enyém magasabb, mint másoké.
- Az életem nem elég jó ajánlat - teszem hozzá, de itt már elég egyértelmű, hogy csak az időt húzom. Egyre jobban dühít a tehetetlenségem, hogy képtelen vagyok mozdulni. Hogy itt van ő, a kés a markomban és mégsem tudom elvenni, amit akarok.
Talán a dühömnek köszönhető, talán egyszerűen csak kezd hosszúra nyúlni a pecsét, amit tartani kellene, de minden erőm beleadva próbálkozok egy apró mozdulattal. Egyetlen csettintés, egyetlen apró parancsnak megfelelő mozzanat, hogy nyíljon az ajtó, ami mögött a kutya van. Hallani a pillanatnyi beálló csendet majd a körmök sietős hangját.
- Szerinted kit fog megtámadni? Engem, aki félholtra kínozta és akitől fél, vagy téged, az idegent? - vállalom a kockázatot, hogy engem szagol ki a dög. Hogy legyőzve az ösztöneit nekem ront. Ennyit megér a szabadulásom.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 29, 2017 8:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Nem. - Felelem mogorván. Nem vagyok kíváncsi az ég világon semmire. Egy adott információért jöttem, nem vagyok a felesleges körök híve. Legalábbis vele biztosan nem. Némán figyelem, ahogy a mágikus késével játszadozik, s bár halkan és aprókat szuszogok, a mellkasom egyre hevesebb emelkedésbe és süllyedésbe kezd. Nem mintha ettől megtörnék.
- Szegény, szegény Maximilian. - Duruzsolom felé, egy igen ellenszenves, halovány bájmosollyal. - Mi lesz veled, ha túlélem a találkozásunkat, hm? - Egy szemtől szembeni harcra nem biztos, hogy készen állok, de arra ügyeltem, hogy ha már idejövök, legyen védelmem és egérutam is. Túl hosszú ideje élek már ahhoz, hogy lebecsüljem az ellenfeleimet, különösen, ha valaki olyanról van szó, mint ő. De úgy látom, az érzés nem kölcsönös. Ami azért valljuk meg, valahol mélyen szórakoztató. Szívesen megnézném a tekintetét az utolsó másodperceiben, amikor haldokolva rádöbben, hogy rossz lóra tett. Nem ő lenne az első.
- Tudtam jól. - Tényleg ilyen ostobának nézik az angyalokat? Még ha bukott is vagyok. Tudtam jól, hogy várni fog, egyikünk sem ostoba. Ezzel pedig azt is leleplezem, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, hogy nem jöttem védelem nélkül. A kutya veszett ugatására összerezzenek, de előtte még épp tudom tompítani a vágását az angyalpengémmel. Fegyvereink nyers hanggal feszülnek egymásnak, de sikerül kitérnem. Innentől pedig vigyáznom kell magamra, hisz láthatóan nem húzza az időt, ha már tálcán kínáltam fel magam.
- Nem tudsz te semmit. - Sziszegem felé, majd egyik karom felé nyújtom, teljesen magam elé emelve és kinyújtva, a tenyerem mutatom felé. A tenyerembe egy pecsét van karcolva. Láthatja, hogy még viszonylag friss. - Ostoba démon. - A pecsét sápadtan felfénylik, a szemben álló démon pedig átmenetileg megbénul. Gyors tűzoltás, de amíg tartani tudom, addig előnybe helyez. Láthatóan nagy koncentrációt igényel, de biztosan tartom egy helyben.
- Utoljára kérdezem. Kitől van az információd?! - Forgatom meg az angyalpengém másik kezemben az ujjaim közt, hogy lássa, nem blöffölök.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 8:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Honnan tudok róla? Elhiszi egy pillanatig is, hogy erre válaszolok? Csak oldalra biccentem a fejem
- Rossz kérdés. Esetleg másra nem vagy kíváncsi? - adom meg neki a lehetőséget, bár inkább azért, hogy ha lenne folytatás, arra is egyszerű hallgatással felelhessek.
De láthatóan nincs kedvem tovább beszélgetni, már így is túl sok időt pazaroltam el rá. Nem most, hanem úgy mindent összevetve.
- Ismerős, igaz? - húzom vigyorra a szám, ahogy kicsit megforgatom a levegőben a kést. Szeretném, ha látná, ha tudná, aztán máris fonódnak szorosabban az ujjaim a markolat köré.
Elég egyértelmű válasz ez a kérdésére is. Kellenek nekem azok a lelkek. Ha egy újabb ellenség az ára, akkor az. Nem mintha bíznék benne, hogy túléli. Nincs annyi türelmem, hogy igazán precízen, óvatosan csináljam. Főleg, ha nem marad nyugton.
- Állítólag csak az első vágások fájnak igazán - utána pedig kiderül, a leírások elég sokfélén fogalmaztak az egyszer biztos.
Már igyekszek is felé, nem bajlódva a lángokkal, amik megnyugtató recsegéssel emésztik a két ajtót. Nem futok, egyszerűen csak sietősen szedem a lábaimat, a kést magam mellett tartva, a szivart pedig lehajítva a földre. Csillan a rúnás penge, egyetlen gyors mozdulat, semmi több. A karjába próbálok vágni. Belevágni. Megvágni. Állítólag éget a legkisebb vágás is. Pedig ennek még nincs is köze a lelkekhez.
- Miért jöttél ide? Tudnod kellett, hogy várlak. Tudnod kellett, hogy nem foglak elengedni. A lelkek a józan eszed is elveszik? Ezért gondolod, hogy elhiszem, felhasználnád az utolsó csepp erejüket is? - faggatom, miközben le sem veszem a tekintetem a kezéről.
Az már tényleg csak a véletlen kérdése, hogy felhangzik valamelyik szobából az ugatás. Bárcsak az enyém lenne! Bárcsak pokolkutya lenne! De csak egy sima utcára vetett dög. A mély hangja viszont gyönyörűen visszhangzik a folyosón.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 28, 2017 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextIndokolatlannak tűnhet, hogy felfelé hátrálok a lépcsőn, de nem harcolni jöttem, hanem információért. Olyanért, amit nem vehetek meg bárhol, amit magamnak kell megszereznem. Akkor is, ha ez a fickó a frászt hozza rám. A tenyérbe mászó stílusáról nem is beszélve. Még a szagán is érezni, hogy vérbeli démon. Jelzésére, hogy fegyvertelen, hasonló stílusban reagálok, mint amit tőle kaptam. Az lehet, hogy nem vagyok egy harcos angyal, de arcom van.
- Összekeversz a csupasz főemlősökkel, drágám. - Komor éllel ejtem ki a becézést, melyet ő maga is használt. S amikor végre megtudom, hogy mit is akar tőlem, már az utolsó két lépcsőfokot rovom. Megrettenve dobban nagyot a szívem, de a tekintetemen tartom a hűvös eleganciát. Kezdhetnék tagadásba is, előadva, hogy fogalmam sincs, miről beszél. Végül talán meg is győzhetném. De nem teszem, nem rám vallana. Helyette visszakérdezek. Játszunk hát nyílt lapokkal.
- Honnan tudsz róla? - A következő kérdésem az lenne, hogy tud-e róla más is, hogy el kell-e hallgattatnom mást is. De hosszú, hosszú ideje élek már, s jól ismerem a förtelem fajtáját. Aki itt számomra ellenfél lenne, az Max számára konkurencia. Neki sem lehet érdeke, hogy köztudott legyen. Ez persze csak feltételezés, nem tudhatom, mi jár a fejében, csak feltételezhetem, hogy egyedül dolgozik. ...A kis bűvésztrükkjére szemem sem rebben. Csak futólag és hűvösen tekintek a nem messze lángoló ajtókra. Könnyedén kiolthatnám a tüzet. Kár, hogy én nem az a személy vagyok, akivel farok méregetésbe kezdhet, így figyelmen kívül hagyom.
A hamarosan előkerülő fegyver azonban nem marad reakció nélkül. A figyelmem máris magáénak tudhatja. Egy újabb bizonyíték, hogy valóban az ő démonai támadtak rám nem régiben, hisz az egyiküknél hasonlóan rúnázott kés volt.
- Elég ellenséged van már, Max. Biztosan akarsz még egyet? Egy olyat, mint én? - Valaki olyat, akiben ilyen mérhetetlen erő van? Megszámlálhatatlan, kiapadhatatlan emberi lélek öleli körül a kegyemet. A hangom figyelmeztető. Veszélyes. Ostoba, ha alábecsül. A kérdés az, hogy vajon blöffölök, vagy tényleg használnám őket önvédelemre. Ugyan, ne becsülje le egy bukott angyal gerinctelenségét.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 27, 2017 5:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Nem akar játszani? Kis híján egy csalódott arcot is kicsikarok magamból, de nem felelek. Később is csak a fejem rázom meg lemondóan, miközben végignézem, ahogy vissza, felfelé megy a lépcsőn. Legyen.
Gondolkodás nélkül indulok meg utána, nem sietve, de azért szedve a lábaimat. Eszembe sincs megvárni, amíg felér és ezt követően megindulni. Csak szépen, összhangban vele.
- Ugyan már, drágám - vigyorodok el, ahogy letéved a tekintetem a csillogó pengére, majd széttárom a karjaimat. Mintha csak azt jelezném, fegyvertelen vagyok.
Nem mintha hihetni lehetne nekem egy pillanatig is.
- Őket akarom. Odabent. A lelkeket. Mindet - közlöm egyszerűen, bár most már hallani a hangomban valamiféle dühöt remegni. Nem vagyok ideges, szimplán csak nem szeretem, hogy már így több időt kellett eljátszanom az egészre. Rá.
- Ideadhatod őket, vagy ki fogom vágni. Ugye nem hitted, hogy senki nem akarja őket? Hogy megtarthatod és így... visszakönyörgöd magad? - kérdezem most már erősen gúnyos hangon. Tudom én jól az okait. Tudom, mi a terve, még ha a legnagyobb részletekbe nem is ástam magam bele.
Most jönne, hogy támadok, igaz? Most, hogy közöltem vele, mit akarok. De nem ugrok neki, egyszerűen csak előások egy szivart majd egy nagy lángra állított öngyújtót. Tűz. Az imádott játékszereim egyike. Felvigyorgok rá és máris dolgozok a jól begyakorolt mágián. Semmi különös, csak a folyosó oldalain lévő első két ajtó alját borítom lángba. Nem fog felégni minden, de gyönyörűen néz ki.
- Ha nyugton maradsz, hamar kivágom őket belőled - azt nem teszem hozzá, hogy mindez rá milyen hatással lesz pontosan. A szivart viszont tovább lógatva a számban máris előkerül a saját kis késem, láthatóan különös jelekkel végigvésve.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 26, 2017 11:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next- Megvallom, sosem szerettem a konkurenciát. – A démon úgy kétszáz év előnnyel tapasztaltabb, én pedig akkor lennék igazán erőm teljében, ha felhasználnám a lelkeket, de lényegében ennyi a különbség. Meg elenyésző mértékű angyali gátlás, hogy a legocsmányabb mágiákig ne tévedjek el. Az pedig, hogy nem szeretem a konkurenciát, természetesen azt jelenti, hogy szeretem hatalmas ívben elkerülni. Tény, hogy magam is kereskedem mágiával, de sosem volt szempont a piac, vagy a ranglétra. Csupán én és a céljaim. Ilyen esetben pedig jobb minél távolabb a potenciális veszélytől. Amilyen Max is. Gratulálok, Sidous, megint megcsináltad. A távol maradás a bajtól nem biztos, hogy azt jelenti, sétálj az oroszlán barlangjába, ez tény. De az is tény, hogy jobb rövidre zárni a dolgot, mint menekülni. Nincs időm ilyen ostobaságokra.
- Úgy nézek ki, mint aki szívesen játszana? – Duruzsolom felé elutasítóan, epésen. Egészen halkan, de jól érthetően. Enyhe megérzés volt az, hogy a hideg is kiráz ettől a fickótól. De minél több időt töltök vele egy légtérben, ez az érzés annál erősebbé válik. Nem ölök meggondolatlanul, sem feleslegesen. Valahol még mindig angyal vagyok. De ezt a démont öröm lesz karóba húzni.
Figyelem a közeledtét, zöld tekintetemmel követem az ujjai mozgását a falon. Ennyire amatőrnek néz? Azt hiszi nem érzek bizsergést a pecsétek közelében, vagy felé? Olyan, mintha hideg-meleget játszanánk. Ő pedig komolyan el akarja hitetni velem, hogy ahol hideg, ott forró? Apró, kísérteties mosoly kúszik az arcomra. Ő vár, hogy lesétáljak a lépcsőn, mire én hátrálni kezdek és hátramenetben lassan felsétálok az emeletre. A tekintetem hamar ismét fagyossá válik. Mindkettőnknek drága az ideje én pedig nem fogok játszadozni. Ha nem felel, hát csináljuk máshogy. Ujjaim közé csúsztatom az angyalpengém, figyelmeztetésként, hogy beszéljen. Most még részben megnyugtató az, hogy maga mondta, valamit akar tőlem. Akár élve is kellhetek neki.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2