Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Nephilim képesség nyilvántartó •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Nephilim képesség nyilvántartó VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 13, 2019 11:02 pm
Következő oldal


FIGYELEM!
Utolsó frissítés:  2021.04.01.

• Taggelés szabályai: nagyon fontos odafigyelni, ha a karaktered neve kereszt- és vezetéknévből áll, ugyanis akkor macskakörmözni kell.
pl: @"Kiss Ibolya" amennyiben a karakter neve egyetlen névből áll, akkor pl: @Ibolya

Ez nem egy foglaló, csak egy nyilvántartó nephilimeknek. Itt olvashatjátok, hogy milyen képességekkel rendelkeznek a nephilim csoport tagjai.

•Képesség börze: https://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t29-kepesseg-borze#35

NE töröld a [ code ] részt!

Kód:
[code]<div id="playby"><pasi>≫ @Név </pasi></div><div id="playby">Képesség neve</div><div id="kepesleir">Képesség bemutatása. </div>[/code]

Kód:
[code]<div id="playby"><nő>≫ @Név </nő></div><div id="playby">Képesség neve</div><div id="kepesleir">Képesség bemutatása. </div>[/code]


Képesség nyilvántartó


Pszichometria
Képes információkat megtudni egy tárgy, hely, netán egy személy múltjáról érintés által, vagy egyszerűen csak a közelében tartózkodással.
Egyelőre még meg sem jelent igazán a képessége, érintéssel is sok gyakorlásba fog telni neki felfedni egy közönséges tárgy történetét, nem hogy egy helyét.


Lélekvándorlás
Képes akár egy órára kilépni a testéből, de test nélkül fokozatosan elenyészik a lelke. Minél tovább marad test nélkül, annál hosszabb pihenésre lesz szüksége miután bejutott egy testbe. A lelke érzelmek és vágyak által vezérelve  egy másik, lélekkel rendelkező testhez sodródhat, amit képes lehet megszállni és irányítani, ha nála gyengébb a célpont. Mivel az érzések és vágyak nem mindig biztos vagy állandó dolgok, megesik, hogy nem olyan célpontnál köt ki, mint amilyennél szeretett volna. A saját teste lélek nélkül kómaszerű állapotba kerül, de a szükségleteit pont úgy ki kell elégíteni mintha benne lenne, ezért nem tölthet túl sok időt távol tőle. A testén kívül nem képes irányítani azt, viszont kissé gyengítve, de érzi ami vele történik.


Idő-manipuláció
Képes manipulálni az időt. A képessége alap esetben három teremtmény időérzékelését képest felborítani, de ha kipihent állapotban használja az erejét, akkor akár öt lényt is képes ’megfagyasztani’ vagy lelassítani. Nem szükséges, hogy lássa a célpontjait, mert ötven méteres körzetben mindenképp működik az ereje. Némi tesztelés után, kiderült számára, hogy öt percig képes megállítani az időt, és tíz percig pedig lassítani. Azonban, ha erősebb démon vagy angyal ellen próbálja bevetni az erejét, akkor némileg változik a helyzet, még akkor is, ha tökéletesen kipihent állapotban van. Gyakorlás után is csak egy percig tud egy erőtől duzzadó démont mozdulatlanul tartani. A sebezhető angyalokat is hasonló ideig képes megfagyasztani, az erősebb példányokkal viszont nem bír, és csak a lassítás hat rájuk ugyancsak egy percig.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2