Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 02, 2020 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meeting the unknown
@Belphegor • Szószám: 662 • Credit:

Leheletnyire oldalra billentem a fejemet a kijelentésére. Úgy beszél, mintha nem lenne közöttük bevett gyakorlat egymás hátába kést döfni vagy legalábbis rászedni egymást a nekik előnyös kimenetel érdekében. A Pestisnek elég volt, hogy elutasítottam a röhejesen nagy árat követelő ajánlatát az Amara elleni harcban, s lám, máris átértékelte a pozíciójukat a Sötétség viszonylatában. Bizton veszem, nem egyedül van a meglátásaival, ám arra nem vetemedek, heves bizonygatásba kezdjek a számomra idegen szurokszemű előtt, révén, vállvonásával ő is elismeri, végső soron nincsen rálátása a fajtája gondolatvilágára.
Az ok azonban, amiért a meglátása szerint beszélnem kellene, kétkedő szemöldökvonást kényszerít ki belőlem. Mégis mit gondol, nincs sürgetőbb elfoglaltságom, mint egy démonnal cseverészni az utca kellős közepette, puszta okán annak, őt érdekli valami? Feléledőben leledző frusztrációmon nem segít a színjátéka, mellyel el kívánja velem hitetni, mit sem tud Mammon baklövéseiről. Noha elnézve az ábrázatát…
- Komolyan nem tudod? Komolyan el sem tudod képzelni, egy angyal miért harcol egy démon ellen? Te tán nem kísértettél meg soha egyetlen lelket sem, soha nem raboltad el senkinek sem a testét, nem csábítottál bűnbe senkit? - pillantok rá a kételkedésemben kitartva, mialatt elkezdek sétálni körülötte. - Isten adta küldetésetek a világban a halandók lelkének szurokba mártogatása – teszem hozzá ezúttal megvetéstől mentesen. Sokan képtelenek megérteni, hogy dacára a velük kapcsolatos, olykor heves ellenérzéseimnek, elfogadom az univerzumban elfoglalt helyüket, révén, nem is létezhetnének, ha az Úr erre módot nem adott volna nekik. Ő kívánta így, hogy legyenek, próbára tegyék a kétségek között őrlődő, hitetlen lelkeket, így nem is posztom megkérdőjelezni a létjogosultságukat. Ám a létezésük tényének elfogadása nem vonzza magával az elfogadásukat, szeretetüket is.
- Miért, tán szégyelled a fajtádat? - vonom kérdőre ismét, persze nem hagyván figyelmen kívül, Lucifer az, akinek a kérdéseit szócsőként közvetíti felém. Mégis miért tőlem kíván a Sötétségről informálódni a Hajnalcsillag? - Lucifer már bizonyosan mindennemű választ megkapott a talpnyalójától, Pestistől. Vagy talán elhallgatta a tényt, hogy hadakozásba kezdett egy arkangyallal? Hogy fogát kis híján ott hagyva, menekült el a testéből gyáva kutya módjára? S végül képes volt egy olyan halandó bőrébe bújni, aki magába zárta őt? Bizonyosan nem így ecsetelte hőstetteit – apró, leheletnyi mosoly kanyarodik az ajkaimra, kérése ellenére azonban nem állapodok meg a lépdelésemben. Jól érzi, éppen felmérem őt s ebből nem is csinálok titkot. Furcsán viselkedik, furcsák a kérdései, és még nem tudom eldönteni, hová tegyem őt. A gyanúsítgatását illetően nem is méltatom válaszra.
- Vagy nem felelek, s örülhetsz, ha két lábon hagyhatod el San Franciscot – vonom meg a vállaimat, leképezvén az ő mozdulatsorát, melyről tudom, vagy az érdektelenséget, vagy holmi passzív dühöt hivatott kifejezni az emberek világában. Viszont a dacos ellenállása megtörik, és ha a különös indokának taglalgatása nem volna elég a hallgatásomhoz, úgy Ophilia felemlegetése mindenképpen magához ragadja a figyelmemet. Megállapodok a sétában, és összehúzott szemhéjaim alól méregetem tovább a démont.
- Nem hazudtolod meg a fajtádat. Az érdemi ok elhallgatását a szimpátiám kicsikarásával kívánod elkendőzni. Mi dolgod volt neked a nővéremmel? Tán szövetségben álltok? - kitartóan faggatózok, ugyanis nem óhajt összeállni a tudatomban az igazság. Mammon is Ophiliát emlegette nekem, ezért arra engedek következtetni, valamit tudni akarnak róla, valamiért fontos nekik. Véletlen volna, hogy ez a Belphegor nevezetű is éppen az ő nevét veti nekem? Nem hiszem.
- Nem csak rosszak, de a praktikus összedolgozás még nem kívánja meg tőlem a bajtársias érzelmeket, főként, affélékkel nem rendelkezem. Angyal volnék, nem halandó – emlékeztetem, noha be kell látnom, mióta a Földön vagyunk kénytelenek élni, s mióta megjártam a láda sivár poklát, egészen máshogy érintenek a benyomások, mint eddig. Hazudnék, ha azt mondanám, nem kötődök Ophiliához, hogy nem kedvelem Wallenberget, hogy nem fontos nekem a városa. Meg lehetne magyarázni mindazzal, hogy a halandók túlélése érdekében köteleztem el magamat mellette, de valóban csak ennyiről volna szó?
S azt sem tagadhatom, San Francisco pusztulása furcsa, szorító érzetet hagy maga után a mellkasomban. - S te, démon? Gyakorta keresed az angyalok szimpátiáját? Mit szólnak ehhez a feljebb valóid? - billentem oldalra az államat újfent, észre sem véve, miként elegyedek vele ha nem is túl kellemes, ám óhatatlan csevejbe.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 30, 2020 7:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextCassael & Belphegor


B
e kell valljam magamnak, hogy a férfi igazán... bosszantó?! Nem tudom eldönteni, hogy direkt ilyen, vagy pusztán a tükör előtt gyakorolja ezt... Tényleg ennyire utálkozós?
-Hát... akik a közvetlen közelemben vannak... Nem díjazzák Amara pusztítását.-való igaz, nem tudom mindegyikük álláspontját, sőt igazából csak a magaméval vagyok teljesen tisztában. Elhúzom a számat és valahol igazat kell adnom neki. Finoman vonom meg a vállam végül, ezt a kérdés kört bezsebelheti nyereségnek. Ám hamarosan választ kapok arra is, hogy hogy hívják, az ismerős név hallatára kissé inamba száll a bátorságom is. Szóval Ő az! Azonnal hatalmába kerít ismét a kétségbeesés, fivérem elvesztése aki kezeim által halt meg nem is oly rég. Az ég felé kiáltok csalódottan, dühösen. Ezt a feladatot nem egyedül kellene megcsinálnom, bátyámmal vállvetve kellene itt álljunk. Egyedül vagyok, mint a kisujjam! Mégsem hagyom az angyalt útjára menni, marasztalom pár kérdés erejéig.
-Csak azért, mert érdeklődök. Nincs különösebb oka.-felelek kérdésére miközben enyhén megingatom a fejem. Elküldve Ábelt összeszedem magam és ismét szóra nyitom számat ismét. Kérdéseim záporoznak felé, szinte levegőt sem veszek közben, mikor pillantása megtalál kíváncsivá válok, vajon felel nekem?
-Most nem Mammon a lényeg! De ha már itt tartunk, miért fújsz rá ennyire? Mit tett?-kérdezek rá nemes egyszerűséggel, hangomban leplezetlen kíváncsisággal. A történet egyik felét már hallottam, vajon mi lehet a másik oldalról a sztori? Vajon Cassael elmondja saját szemszögéből a dolgokat? Ám nem sokkal ezután megindul... Körülöttem settenkedik, talán egy fél kört hagyom menni, majd utána fordulok, miközben keselyűként körözik, a tengely közepe pedig én volnék. Két kérdést kapok mire kissé kihúzom magam.
-Lucifert érdekli. És ne szólíts démonnak légyszíves! Belphegor vagyok.-pillantok rá miközben egy halovány mosoly jelenik meg esőtől és könnyeimtől nedves pofimon.
-Jah... Ha lehet, befejeznéd a körözést? Olyan mintha lóvásáron lennénk. Pusztán a fogaimat nem nézed meg....-ujjaimmal apró köröket rajzolok a levegőbe magam elé, prezentálva azt, hogy épp mit csinál az angyal. További szavait hallva mély sóhaj közepette kezdem forgatni szemeimet.
-Most ez komoly? Azért, mert Mammont megemlítettem rögvest én vagyok a gyanúsított? Ez valóban remek.-ennyire nem lehet hinni nekem? Pont nekem? Valóban nem ismer, de akkor ne is ítélkezzen, egyébként sem az ő tisztje. Ütemes lépései egy percre sem csitulnak, így inkább megállok, nem követem tovább, csupán pillantásommal.
-Nem kell megtűrnöd. Felelsz a kérdéseimre és mindketten megyünk a dolgunkra.-vonok vállat, majd barna íriszeimet az övébe fúrom.
-De rendben... Az ok a következő! Angyal vagy! Tehát... ha az eddigi tapasztalataim helyesek az angyalokról... Gondolok itt Ophiliara, akkor... Nos, Ő kedves volt velem.-mondandóm végére egészen elhalkulok, az angyalnő mellett kellemesen éreztem magam amikor találkoztunk és miatta elhittem, hogy minden szárnyas ilyen! Talán... talán valahol Cassael is kedves, még ha most nem is mutatja ezt! Sehogy sem fér a fejembe, hogy miért nem férünk mi meg egymás mellett... Démonok és Angyalok! Ez valahol nagyon is bosszantó!
-Neked eddig csak rossz tapasztalatod van a démonokkal?-kérdezek ismét, valahogy meg kellene, hogy értsem ezt az egészet. Annak idején Raguel is... Ő tudta rólam amit akkor még más nem. És hogy ne süljek fel, hajlandó voltam segíteni Harmóniának, hogy szólhasson fivéreinek, nővéreinek... Akkor is, ha utána Belial borzasztóan dühös lett rám. Nem akartam, hogy kitudódjon féltve őrzött titkom.

Szószám: 517
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 4:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meeting the unknown
@Belphegor • Szószám: 513 • Credit:

Amennyiben őszinte benyomásokat kívánnék meghatározni a démonnal kapcsolatban, úgy a lényemmel együtt teremtetett ellenérzésen kívül kitüntetett helyen szerepelne a zavarodottság. Halandóként beszél, mentesen a szurokszeműekre oly jellemző gúnytól és önhittségtől, noha egykönnyen nem hagyom magamat megvezetni. Látott már ez az univerzum megannyi fajtársát az ártalmatlanság köpenyébe bújva. Igaz, mindhiába, még a bosszús felcsattanása sem óhajt idomulni a nagy átlag vonásaiba. Tán még fiatal, tán még nem létezett eleget démonként ahhoz, hogy képes legyen egykori, emberi naivitását levetkőzni magáról. Ez sok mindent megmagyarázna.
- Ezt az összes fajtársaddal átbeszélted? - billentem oldalra leheletnyire a fejemet, kétkedéssel telt íriszekkel mustrálva alacsony, törékenynek ható alakját. - Azokkal, akik a hataloméhségen nem látnak tovább, vagy úgy gondolják, Isten ellenpólusaként hasonulnak meg a Sötétséggel – teszem hozzá, egyik szemöldökömet hagyván a homlokom irányába araszolni.
Szórakozott hitetlenkedésem azonban nem tart tovább, mint a nevem felismeréstől csöpögő, meglehetősen halk elismétlése. Tud rólam, legalábbis az Úr adta megszólításommal tisztában van, s momentumokon belül ki is derül, milyen úton. Mammon… Hogy miért nem lepődök meg, a megátalkodott pokolfattya körbekiabálta a létezésemet a vérei között… Még kevésbé fűlik a fogam ahhoz, a halandóak kutatása helyett egy démonnal pazaroljam értékes időmet, ám túlontúl finomkodó kérlelése megakaszt. Nem a tény, maga, hanem az a bosszantó kíváncsiság; mit adott még rólam tovább a Pestis?
Kiábrándult sóhajjal cövekelek le a helyemen, bár elégedetten konstatálva a hátrálását.
- S mégis mondd, Lucifer fattya, miért is tartoznék neked bármi felelettel? - ismét a magasba szökkennek szemöldökeim, melyek kitartóan fészkelik magukat a helyükre a démon zavarodott, kusza megnyilvánulásainak oltárán. Szemeiben könny csillan, melyek a következő momentumban elfeketednek, majd pedig az ég felé kiált, akárha ott sem volnék. Talán megzápult az agya, vagy elromlott a teremtése folyamán. Amire mégis képes vagyok rádöbbenni a szavaiból, hogy meg lett bízva a kihallgatásommal, és nem egyedül. Csakhogy a társa valamiért cserben hagyta.
Úgy határozok, meghallgatom a kérdéseit a mihez tartás végett, ugyanis a kérdések egyúttal válaszok is a sajátjaimra. Ki és mit akar rólam olyannyira megtudni, hogy a szolgáit utánam küldje? Türelmetlenül futtatom végig a pillantásomat az esőfüggönybe ölelkezett környéken, míg elküldi az ölebét, s csak azután fordítom rá vissza a tekintetemet, hogy ismét nekem címezi a mondanivalóját.
- Pf – óhatatlanul tör fel belőlem egy lenyűgözött levegőáramlat. - A Pestis úgy hitte, ennyivel megszabadulhat tőlem? - vonom kérdőre visszaöltve magamra a szórakozottságot, noha a váratlan kérdések folyama megakaszt a nem leplezett gúnyosságomban, és visszaköveteli a zavart az ábrázatomra. Hunyorra húzott szemhéjakkal ocsúdok fel az ácsorgásból, s kezdek el kimért tempóban lépkedni körülötte.
- Kinek a kérdései ezek, démon? S ki vagy te? - szegezem neki az érdeklődésemet válaszok helyett. Amiként a halandók mondanák, nem most jöttem le a fal… lépcsőről? Nem, ennek az égvilágon semmi értelme. Falvéső? Az emberek és a furcsa frázisaik…
- Pedig hallgatnod kellene rájuk, vigyáznod kellene. Ismered Mammont, birtokában vagy afféle információknak, melyeket nagy eséllyel tőle kaptál. Semmi okom ártalmatlanságot és pártatlanságot feltételezni rólad, inkább az ellenkezőjét – magyarázom neki higgadtan, lépteimben ráérős kitartással. - Ahogyan arra is kifejezett és érdemleges okot kell adni, hogy megtűrjek egy szurokszeműt. A tiéd mi lenne? - ezúttal megállapodok a sétámban, hogy kutakodó tekintetemet egyenest rá szegezhessem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 28, 2020 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextCassael & Belphegor


M
inő megdöbbentő dolog, a démon lányát már nyugton sem hagyják, hogy kicsit elveszhessen a gondolatai között, hogy átélje a fájdalmat amit csupán elmém gerjeszt, lévén, hogy lelket azt nem osztogatott nekünk Lucifer. Bosszantó, hogy épp itt, pont most akadnak rám. Mégis a férfi hang arra ösztönöz, hogy lépjek ki a félhomályból, rejtekemből, ahová nem ér el az eső sem. Mondhatnám, hogy bátortalanul lépek ismét a fagyos cseppek alá, de inkább szomorúan, elveszetten teszem, ráncolva szemöldököm köszöntöm az idegent és kérdezek is tőle.
-Nem, én nem itt élek, csupán gondolkodni bújtam el... a világ elől.-nem szándékozom felfedni előtte, hogy ki vagyok, de meglepődök azon, amint közli létjogosultságomat a világban.
-Igen, démon vagyok.-nem rejtem véka alá, ha már kijelentette, valószínűleg Ábel miatt jött rá, láttam ahogy eltekintett mellettem, finoman fújom ki orromon a levegőt, de mivel a Pokoleb figyel rám, így gyorsan visszavesz a morgásból, lábam mellé húzódik, úgy méregeti a férfit aki egy fél lépéssel hátrébb lép tőlünk. Nocsak, tán csak nem fél tőlem? Hiszen semmit nem tettem ellene. Finoman ingatni kezdem a fejem kijelentését hallva, ezt most nem találta el. Semmit sem hajszolok.
-Mint mondtam, gondolkozni jöttem ide, magányra vágytam. Bár álmaimban nem hittem volna, hogy így látom ismét San Franciscot.-ismerem el finoman megvonva a vállaimat. Túl barátságtalan velem, finom ráncok jelennek meg homlokomon s mélyülnek el, amiért mégis felel a kérdésemre. Nem értem Őt!
-Nem szolgáljuk Amarat!-fakadok ki szinte azonnal, hangszínem egy oktávot ugrik feljebb annak hatására, hogy így megítéli a démonokat. Bosszantó, na meg honnan feltételezi ezt, hogy a Sötétség szolgálatába állnánk? Végül kérdésemre választ kapok, nevét könnyedén ejti ki, s testem megfeszül a hírre.
-Cassael....-lehelem miközben ki kezem szorosabban fonódik tőrömre.
-Az az angyal... aki Mammonnal volt a ládában?-kérdezek rá, miközben én is hátrálok egy egész lépést. Fejemben megannyi dolog kezd el pörögni, Lucifer feladata, Mammon szavai... A levegő élesen, sípolva érkezik fogaim közt szájüregembe s onnan tova halad egészen a tüdőmig.
-Várj egy kicsit! Kérlek szépen!-eleresztem fegyverem és felemelem kezeimet, üres tenyereimet felé fordítva.
-Volna pár kérdésem, amit... örülnék ha megválaszolnál. Bár az igazság az, hogy nem a saját kérdéseim.-kezdek bele csendesen, majd egy árulkodó könnycseppet törlök ki a szememből. Ezt a feladatot Lucifer rám és Belethre bízta... A felismeréstől egy émelyítő érzés kerít hatalmába, egy pillanatra elfeketedik tekintetem is.
-Ezt nem egyedül kellene végig csinálnom!-kiáltok fel kétségbeesetten tekintetem az ég felé fordítva. Miért? Miért velem történt ez meg? Felemelem mutatóujjam, hogy egy kis időt kérjek tőle, míg összeszedem magam, hogy értelmesen rá tudjak kérdezni arra, amit Lucifer tudni szeretne. Csizmám orrával a földet piszkálom ami egyre jobban átnedvesedik a folyamatosan záporozó esőtől. Végül leguggolok és egyik kezem Ábel marjára helyezem.
-Menj, had beszélhessek vele nyugodtan. Ha kellesz hívni foglak.-suttogom neki, a Pokoleb még pár hosszabb pillanatig méregeti az angyalt, majd sarkon fordul és magunkra hagy, eltűnik a romok között, de szemmel tart minket.
-Nos... Mivel szemmel láthatóan élsz és virulsz, így az első kérdést magam is meg tudom felelni. Túlélted Amara viharát a múltkor.-egyenesedek fel és mellkasom előtt összefonom karjaimat.
-Tudsz valamit esetleg a Sötétségről? Miért zártad Mammont a ládába? És miért pont a vihar előtt?-ráncolom szemöldököm ismét, pillantását keresve veszek fel kényelmesebb testhelyzetet.
-Illetve... ez már saját kérdés lenne... Miért utálod ennyire a démonokat? Amíg nem láttad meg Ábelt azt hitted halandó vagyok. Nem is találkoztunk még, mégis elítélsz... Nekem is mondtak Rólad rosszat... Óva intettek, hogy vigyázzak ha akcióba lendülsz. De... Úgy hiszem, ha nem lépek fel támadólag ellened, akkor talán máshogy alakul ez a találkozó.-nyelek egyet és remélem, hogy nekem lesz igazam. Mégis fülemben csengenek Pestis szavai... Vigyázzak Cassael-el!

Szószám: 587
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 7:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meeting the unknown
@Belphegor • Szószám: 320 • Credit:

Az eddig a templom falainak jótékony óvásába és sötétségébe burkolózó alak lassacskán előlépdel az esőfüggöny csillapíthatatlan zuhatagába, s szemvilágom előtt egy fiatal, alacsony lány, nő bontakozik ki. Feszültnek hat az ábrázata, már amennyire az emberi érzelmeket feldolgozó részegységem helyesen ítélkezik, ám az sem lepne meg, ha valami egészen más húzódna leheletnyire ráncolódó homloka és bizonytalan tekintete mögött. Példának okáért az eső, mely jeges cseppekként súlyt mindent, mi az útjába kerül, s noha a saját, humanoid testem érzéketlen a kellemetlenségre, egy halandót még igen is nyomaszthat. Éppen úgy a tény, a város, melyben meglehet, ő is élt, az enyészetévé lett.
- Itt élsz? Az angyalok többsége már kimenekített mindenkit – érdeklődöm, azonban csakhamar morgásra leszek figyelmes, melyet eddig a viharfellegek zúgása és a túlélők utáni kutatásra való koncentrálás jótékonyan elkendőzött előlem. Összevont szemöldökök alól pillantok el a lány válla felett, és a sötétben vörös szempár villan rám viszonzásul. Pokolkutya…
Némi értelenséggel a vonásaimon fordítom vissza érdeklődésemet az előttem néhány lépéssel ácsorgóra, viszont hiába mustrálom, a körülmények nem fognak varázsütésszerűen megváltozni.
- Démon… - szűröm a fogaim között egy fél métert hátrálva a szurokszeműtől, bár a pengémet egyelőre a kabátom rejtekében hagyom. - Ezt én is kérdezhetném. Feltételezem, nem a megboldogult, de el nem távozott lelkek üdvét hajszolod – vetem oda neki barátságtalanul, mert ugyan meglehet, a Háború lovasával hajlandó voltam összedolgozni, ám nem vagyok köteles a többi pokollakót a keblemre ölelni.
Mégis, olybá tűnik, valóban elképzelése sincs arról, mi történt a várossal, így kelletlen ugyan, de ismét szóra nyitom az ajkaimat.
- San Franciscora lecsapott a Sötétség. Társaidnak továbbíthatnád az igét, kik öntelve hiszik, mentesség a jussuk Amara szolgálataiért – célzok itt legfőképp a Pestisre, noha bizton veszem, rajta kívül még sok ostoba fajtársuk van hasonló véleményen. - Egyébiránt Cassael vagyok, az Úr egyik angyala. S nincs több dolgom veled, pokol teremtménye – jegyzem meg résnyire húzott szemhéjakkal, bár amíg nem bizonyosodok meg róla, nem kerül tőr a hátamba, mihelyst megfordulok, addig nem is moccanok.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 2:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextCassael & Belphegor


H
ogy kerültem ismét San Franciscoba? Valójában magam sem tudom. Csak azt tudom, hogy Oroszországból hazafelé tartottunk amikor... amikor történt az az eset. Nehezen sikerül feldolgoznom, hogy megöltem a saját bátyámat. Nem tudom elhinni, hogy ilyen ellenségesen lépett fel velünk szemben... A húgával és egykori Lovasfivérével. Belial kérte, hogy kicsit maradjunk most egy helyben, dolgozzam fel a dolgot, aztán ismét bele csapunk a lecsóba, de nekem valamiért még mindig nehezebb. Rohadék érzelmek! Talán másfél hete, hogy hazaértünk New Orleansba, de egyszerűen nem találtam a helyem, nem akartam átragasztani a feszültségem Kedvesemre és abban sem voltam biztos, hogy így kellene, hogy lásson. Bár kifelé aligha mutattam, belül teljesen megbomlottam, annak dacára, hogy az iker kettősség ismét egy testben vert tanyát. Képtelen vagyok kezelni azt a pluszt ami most bennem van. Egy figyelmetlenebb pillanatomban az elementáris képességeim elszabadulnak. Így döntök és elhagyom kis időre a házunkat, hogy összeszedjem magam. Természetesen nem szó nélkül megyek el, pár napot kérek és Ábelt útitársamul. Jobb ha nem vagyok egyedül, ki tudja kivel futok össze. Szerencsére a pokoleb nem tiltakozik egy kis kirándulás ellen, így kényelmesen kis hátitáskával indulok útnak, hogy aztán megérkezzek hosszú hosszú gyaloglás után..... Hova lett San Francisco? Hüledezve nézem a romokat és próbálok oda eljutni, ahol újra találkoztunk Belial-al... Úgy gondolom, hogy talán kicsit jól esne nem létező lelkemnek, ha elmerülnék a közelmúlt történéseiben. Ám a helyet mivel már eleve legyalulta Amara amikor ott jártunk, így a romok közt most még annyit sem találok meg. Sötét fellegek húzódnak az égen ahogy felpillantok. Összefogom magamon a kiskabátom, övemen kitapintom hatezer éves társamat, a csavart pengéjű tőrt, amit Lordomtól kaptam az ezredik munkába állásom évfordulójára, amivel először edzett velem.... Elmosolyodok az emlékre, de sötét szívemet mardossa a dolog Beleth miatt. Arcomat az ég felé fordítom és hagyom, hogy az esőcseppek betelítsék. Egy templomnál találom magam hosszú kóborlások után, az egyik fal tövébe húzódom a sűrűsödő eső elől, majd leülve a tövébe Ábel mellém telepszik és fejét felhúzott térdeimre fekteti. Egészen belemélyedek a gondolataimba, a miértekre keresem a választ és már csak arra figyelek fel, hogy a pokoleb eszeveszett morgásba kezd. Ekkor hallom meg a lépteket, felkapva a fejem csendre intem társamat, majd felállva kissé meglapulok a homályban. De épp annyira, hogy észrevegyen az aki most érkezik. S lám törik a jég, hozzám is szól, legalábbis a vélt irányba hallatszik a férfi hangja. Mikor azt mondja Isten gyermeke, egy fintort sikerül elmorzsolnom, de legyen, megmutatkozom előtte. Könnytől csillogó szemekkel lépek ismét a felhők alá, hogy szél zilálta barna hajzuhatagommal keretezett arcomat megpillanthassa.
-Üdv...-nyelek nagyot ahogy ráeszmélek, ezt a tagot még sosem láttam, de Ábel fura feszültsége mellettem rám is átragad.
-Köszönöm jól vagyok. Nincs bajom.-francokat nincs Belphi... Mély levegőt véve állok meg pár lépéssel előtte.
-Te tudod mi történt itt? Ó, bocsánat. Ki vagy te?-nyúlok kabátom alá balommal és ujjaim tőröm markolatára simulnak. Oldalra pillantva látom, hogy a pokoleb minden izma ugrásra feszül, csupán a fejem ingatom finoman, még nem kell a hőst játszania.
-Mit keresel erre?-a miért nem hagysz békén sokkal találóbb lett volna, de a gondolataim közt nagyobb káosz van, mint amit Belial valaha képes lenne teremteni.

Szószám: 513
reveal your secrets

Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
295
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 12:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meeting the unknown
@Belphegor • Szószám: 315 • Credit:

Cipőtalpaim a város egykori nyüzsgéséhez képest fülsértő ürességgel koppannak a nedves, repedezett, porral és sárral fedett utcaköveken. Kabátomba belekap a szél, hűvös, dermesztő fuvallat, melyet kérészéltű momentumokon belül kövér esőcseppek zuhataga követ. Hunyorgó tekintetemet a sötétlő, esti égboltra vezetem, s szinte hallom, ahogyan a Mennyek elkeseredetten siratják az örökkön elveszett lelkeket. Noha már senki sincsen odafent, hogy osztozhasson a bánatában, itt, a Földön kell helytállnunk és mélabú helyett az utolsó menthető életek felkutatására koncentrálnunk...
Pillantásomat az előttem elterülő, romos templom épületére vezetem, melyet egykoron, még Atyánk eltűnésének ideje előtt Gabriel arkangyal tiszteletére emeltek. Különös, hogy sosem nevezték át, dacára mindannak, mit fivérünk elkövetett az emberiség ellen. S ha ismernénk, képesek volnánk felfogni a komédia fogalmát, még akár humorosnak is nevezhetnénk a tényt, Isten nélkül, Gabriel szeretete nélkül is az utolsó mentsvára még most is sokaknak ez a szent hely volt; ide menekültek elrebegni imáikat, reményében annak, az áldott falak felerősítik hangjukat és elvezetik hozzájuk az angyalokat. Ám a templom hiányzó fele azt sugallja, számtalan imát kapott a szárnyára a Sötétség vihara, s vezette őket a semmibe.
Megállapodok a sétámban, a lényemre zúduló különös fáradtsággal és ólomsúllyal küszködve. Talán ez a valódi szomorúság, tán ezt érzik a röpkeéltűek, mikor arról beszélnek, a mellkasukba hasító érzés, akár a forró tűzben égetett penge, mely a bordáik közé ékelődik. Nem lehetek benne biztos, azonban kétségtelen, hatással van nem csupán rám, hanem számtalan fivéremre és nővéremre San Francisco bukása. Az emberekkel együtt testvérek százai vesztek oda, afféle bátor katonák, angyalok, akik a létezésük utolsó szegmentumáig kitartottak Atyánk teremtése mellett. Mégsem hagyom magamat a kétségbeesés örvényében veszni, megemelem a szemeimet, kiélesítem az érzékeimet, és esetleges túlélők után kutatok.
Azonban várakozásaim ellenére meglep, mikor a sötétségből egy alakot vélek kibontakozni.
- Haló…? - szólítom meg bizonytalanul, ugyanis nem szeretném megrémiszteni és azzal együtt elijeszteni. - Megsérültél? Lépj elő a sötétből, Isten gyermeke – kérem, legalábbis arra törekszem, az utasító élt száműzzem a hangomból.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Hell or Heaven


St Gabriel Church - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 20, 2019 8:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Ophilia


St Gabriel Church - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 19, 2019 11:36 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Ramiél
If the soul is left in darkness, sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sins, but the who causes the darkness
Szemöldököm egy pillanatra vonom csak fel kétkedőn. Kifürkészhetetlenek. Persze, azok számára, kinek nem adatott meg a tudás hatalma. Számomra mindig logikusnak tűntek a lépései, megvolt a maguk oka, képes voltam átlátni. Az utolsó lépésig bezárólag és úgy tűnik, hogy ez most csak tovább folytatódik a kígyók tekintetébe.
- Épp nekünk, neked és nekem nem kellene, hogy az legyen - teszek még hozzá ennyit, de vállam meg is vonom. Végül is, nem szükséges ezen vitatkoznunk, mások a nézeteink. Ezen úgy tűnik nem változtat az sem, hogy ketten vagyunk egy egész világ ellen.
De miért is beszélünk egy olyan lényről, kinek a létezéséről magasról teszünk? Miért akarom még most is bizonyítani, hogy számítunk neki, holott pontosan tudom, hogy nem így van?
- Épeszű lény nem hagyja el a járt utat, jártalanért. De mégis mi lenne abban a móka? Elég ideig voltunk már birkák, hogy kövessük a pásztort - immár szabadok vagyunk. Talán mi lennénk a báránybőrbe bújt farkasok?
Talán. Talán azok voltunk s oly tökéletesen rejtőzködtünk, hogy még Ő sem vette észre. Igen. Megjött a magabiztosságom az utóbbi időbe és nem is vagyok hajlandó ezt véka alá rejteni.
- Tévedsz Ramiél… - fűzöm mondadójához. Az én hitem valóban nem abban rejlik, amit tudni vélek. Hanem abban, amit tudok. Azonban - A jövő nem kifürkészhetetlen. Nem számomra. A történelem mindig újra és újra ismtéli magát, ez most sincs másként. Egyszerűen csak fel kell ismerni a mintákat, amik kiszúrják a szemünket, mégsem látjuk őket. A jövőt mi alakítjuk, úgy ahogy mi akarjuk. Innentől kezdve pedig nem kiszámíthatatlan - ha ismersz minden emberi lényt, ha ismered a legtöbb lény viselkedését, reakcióját, pontosan ki tudod számolni, hogy mire miként reagálnak.
Hittem ezt, aztán jött egy démon, ki keresztbe vágta ezt az egészet, mert teljesen logikátlanul viselkedik. Kinek nem tudom kiszámítani a következő lépését. Őrjítő.
Figyelem a kaput, mit nyitott, hallgatom a szavait. Ajkaimra őszinte, szelíd mosoly ül.
- Követlek bárhova, Ramiél - talán a vakhitem nem is annyira a felsőbb hatalmak köré rendeződött. Ha belegondolok, hogy ki állt mindig mellettem, ki hitt mindig is bennem… Figyelem a férfi arcvonásait, ajkainak vonását. Kacsintással kísért szemráncainak mélységét.
Nem is kérdés, hogy követem, lépek egyet, majd még egyet, a kapu felé, hogy a sötétség előbb elnyeljen, majd vakító világosságba lépjek át vele együtt...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 16, 2019 7:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ophilia
A tekintete csalfa. Megtorlást ígér, közben pedig titkokat leplez. Olyan ingoványos talajra tévedtünk egyszeriben, amit egy hozzám hasonló lény már tapasztalatból kikerül. Nem kell erre felelnem, úgyhogy szélesen elvigyorodom a tekintetén és én is meghúzom a vállaimat. Már korábban szűkszavúan ugyan, de kimondtam a véleményemet erre vonatkozóan.
- Atyánk útjai kifürkészhetetlenek.
Elgondolkodtam én is egy röpke ideig a leviatánok elzárásának miértjét hallgatva, és van benne igazság. Ugyanakkor ott van az az oldal, ami még előlünk is elzárva létezik és kétlem hogy Amara bepillantást engedne nekünk. Atyánk pedig sosem tette.
- Én egyre inkább úgy érzem, hogy nem akarok olyan útra tévedni, amit már előttem kitapostak. Inkább fordulnék egyet jobbra, a járatlan felé.
Átvitt értelem, burkolt célzás annak tudatában, hogy valóban nincs kedvem a számunkra elérhetetlent kergetni. Felesleges időpocsékolás. Nyilván ha meg elérhetővé teszik, akkor ott már olyan érdekek feszülnek megint egymásnak, melyek minket csak bábukként mozgósítanának az elképzelt terv vonalán. A következő kijelentésére bólintok, de aztán felüti fejét a kétely. A szavaim megzavarták? Vagy már előtte is így gondolta? Látom a tekintetében.
- Abban biztos vagyok, hogy a hited nem abban rejlik, amit ismerni vélsz. Én pedig csak két dologban hiszek. Az egyik, hogy az elmúlás halál biztos. A másik, hogy a jövő ismeretlen mindenki előtt.
Most már csak hinnie kellene abban, amiből amúgy is hitet merít. Lehet hogy hamarosan összecsapunk azokkal, akik tenni óhajtanak az Úrnő ellen. Lehet hogy azok lesznek életem utolsó percei, de az is lehet hogy nem. Lehet hogy Amara elpusztít mindent, az is lehet hogy nem. Talán Atyánk előkerül, de az is lehet hogy soha már. Talán azt hiszi most rólam, hogy könnyelműen fogom fel a helyzetünket, de ez nem így van. Elég ha csak feleleveníti az emlékeit.
- Van egy hely...jó régen jártam már ott...
Hirtelen ötlettől vezérelve nyílik meg a dimenzió kapu, majd az Aratót is újra a másik kezembe kerítem.
- Megteszem az első lépéseket, te pedig folytasd!
Látva a játékos tekintetét, én sem tudom komolyan venni a dolgot. Hívjuk kalandozásnak! Ezért is kacsintok rá a mondat közben, és invitálom a fejemmel, bólintva az átjáró felé. Válasz a kérdésére és ha benne van, akkor egy szempillantása alatt a föld másik pontján fogunk kikötni.
reveal your secrets

Ophilia


St Gabriel Church - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 27, 2018 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Ramiél
If the soul is left in darkness, sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sins, but the who causes the darkness
Költőinek hangzó kérdésére hetykén vonom fel a jobb vállamat. Államat közelítem felé, ehhez fejemet némileg félre is hajtom. Zöldeskék szemeimmel így tekintek rá. Igazából valóban elgondolkoztat a kérdése, hogy mit tenne Amara, ha nem számára kedvező irányba fordítanánk az eseményeket.
- Feltéve, ha tudomást szerez róla, nem igaz? - mosolyom aljas, tekintetembe a alávaló fény csillan meg. Ajkam szegletében ott vibrál ez a mosoly, s el nem tűnik, még akkor sem, ha a vállaimat leengedem. - Hogy mi az érdekük? - ezen elgondolkozom. Még nem sikerült minden egyes emlékképet a helyére illeszteni, amit Calypsotól kaptam. De egy-két dologra már rájöhettem. - Erő? A háttérben munkálkodtak… Vagyis volt olyan, aki igen… - szemöldökeimet összevonom.
Valahogy túl homályos még.
- Mégis ennél több oka kellett, hogy legyen, hogy el legyene zárva, nem igaz? - még a legaljasabb démont sem zárta el így.
Mi lehet a motivációjuk? Vajon ha megkérdezném a tengerek úrnőjét, ő elmondaná nekem? Kötve hiszem egy próbát mégis megérhet majd. Majd. Ha odáig eljutok. Most mégis itt van dolgom, Ramiéllel.
- Akkor mégis, miként? Miként akarod kilesni, ha nem ott vagyunk… Ooooh - hirtelen jön a felismerés. Asztrális kivetülés. De akkor is tudnunk kellene, hogy hol hívná össze őket. - De ha össze is hívná őket, ha Amara meg is keresné őket, honnan tudjuk, hogy merre vannak? - noha annak is van értelme, amit ő mond…
Ha szüksége van ránk, hív. Ha nem hív, akkor… - Az is lehet, hogy nem arra a “munkára” van ránk szüksége. Teljesen mást is elvárhat tőlünk - vonom meg a vállamat. Nekem ugyanis csak egy dolgom volt vele. Innentől kezdve…
Oh, nem. Édes Ophilia, te nem vagy szabad. Rabszolga vagy a Sötétség zászlója alatt. Bárhogy is próbálta a démon elhitetni veled, hogy szabad vagy… Nem vagy az. Soha nem voltál és soha nem is leszel. Ez mégsem ok arra…
Keze érintésére hirtelen ráz ki a hideg. Szempilláim megremegve emelem az arkra a tekintetem.
- Tudod, azt hittem, hogy képes leszek vakon követni még egyszer valakit. Úgy értem, Ramiél, ő legalább nem hazudik, de hogy felé is vakhitem legyen? - ez a költői kérdés azonban most tőlem jön. Nagy levegőt veszek, mielőtt folytatnám. - Ne végy mérget arra, hogy miként végződhet ez. Vannak még, akik harcolni akarnak ellene… - az már más, hogy nem biztos, hogy sok sikerrel. De végül csak lehajtott fejjel nevetem el magam. - Az az igazság… Hogy soha nem szórakoztam még - emelem fel újra a tekintetem, kissé összevonva szemöldököm, miközben ajkaimat mosolyra húzom. - Fogalmam sincs, hogy miként fogja hozza - vonom fel ezúttal mindkét vállamat, s alsó ajkaimba harapok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 19, 2018 9:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ophilia
Csendben bólintok, megerősítve a szavait, noha maga a folyamat mindenkinek egyéni, így neki is saját magának kell végig mennie ezen. És akkor abba ne is menjünk bele nekem mit jelent tanulni. Szóval ezért sem mondok több okosnak vélhető kijelentést ezzel kapcsolatban, csak figyelem. Témánál vagyunk. Nem értem miért kellene Amara-nak megjelennie előttünk, vagy bármit is az orrunkra kötnie, avagy sem. Ezeknek az összefüggéseknek a keresgélése fárasztó elfoglaltság.
- Azt csinálunk, amit akarunk, amíg az ő javát szolgáljuk. És ha neki nem tetszik valami, azt hamar a tudomásunkra fogja juttatni. Nem igaz?
Vonom meg a vállaimat a felesleges aggódását látva és hallva. Hát nem teljesen mindegy? De!
- Úgy vélem az olyanok számára mint ők, nincsenek oldalak, csak érdekek. Én arra vagyok kíváncsi, nekik mi az érdekük.
Logikus. Mert szerintem aki nemrég szabadult egy hosszú fogságból, annak az elmúlás kicsit sem az érdeke. Bár meglehet tévedek, elvégre a hosszú fogság kikezdi az elmét, az egyént, és könyörtelenül a perem szélére taszít, ahonnan csak egy lépés az elmúlás. Így valóban nem lehet még csak megtippelni sem, nekik mi az érdekük és ettől olyan bonyolult ez. Kezdem a gondolatmenetem kifejtését, de megzavar. Húha! No, ezt így nem gondoltam végig!
- Kukkolni? Eredetileg nem erre gondoltam.
Folytatom, de ekkor megint jön egy teljesen ide illő kijelentés, amivel felteszi a pontot az i-re. Rendszer hiba! Folyamat leáll! Kék ablak. Stagnál. Miről is akartam beszélni? Vagy hol a fenében tartottunk? Közben elgondolkodva figyelem miként számolgat az ujjain számunkra érdektelen lehetséges történéseket. Mert ha összehívja őket, ha nem...nekünk az miért érdekes? Mit vetítene előre?
- Ő is azt csinál amit akar. Ha ehhez szüksége van ránk, akkor minket is oda hív, ha nem, úgy valóban nem fogunk tudni róla.
Igen, ebben teljesen egyet értünk, de én nem erről beszéltem. Nagyon messze kerültünk mind a kettőnk témájától, de valahol félúton ütközött az egyének hülyesége.
- Jah! Arra gondoltam menjünk mi magunk és látogassuk meg ezeket az izéket. De most hogy felhoztad a kihallgatás lehetőségét, igen..ez sokkal jobb ötletnek tűnik.
Aztán finoman megérintem a szabad kezemmel az övét, amin már biztos abba hagyta a kiszámolósdit.
- Nincs szükséged arra, hogy kihallgasd az Úrnőt! Egyikünknek sem! Hiszen pontosan tudjuk hogyan fog végződni ez az egész. Szóval! Mindenki végezze a dolgát, de az nincs megtiltva hogy közben szórakozzunk!
Az az igazság hogy kezdem elveszíteni a realitás érzékemet, az a sok bégető birka meg cseppet sem szórakoztat. Tehát. Ha tehetem. Márpedig miért ne tehetném! Nos, inkább tennék még egy kitérőt vele, vagy kettőt. Bánom is én!
- Még ha rosszul is alakul, abban az esetben sem tennénk az Úrnő akarata ellenére. Technikailag nem csinálunk neki ezzel kárt.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2