Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


St Gabriel Church - Page 2 GadHg7Q
St Gabriel Church - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 28, 2020 8:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextCassael & Belphegor


M
inő megdöbbentő dolog, a démon lányát már nyugton sem hagyják, hogy kicsit elveszhessen a gondolatai között, hogy átélje a fájdalmat amit csupán elmém gerjeszt, lévén, hogy lelket azt nem osztogatott nekünk Lucifer. Bosszantó, hogy épp itt, pont most akadnak rám. Mégis a férfi hang arra ösztönöz, hogy lépjek ki a félhomályból, rejtekemből, ahová nem ér el az eső sem. Mondhatnám, hogy bátortalanul lépek ismét a fagyos cseppek alá, de inkább szomorúan, elveszetten teszem, ráncolva szemöldököm köszöntöm az idegent és kérdezek is tőle.
-Nem, én nem itt élek, csupán gondolkodni bújtam el... a világ elől.-nem szándékozom felfedni előtte, hogy ki vagyok, de meglepődök azon, amint közli létjogosultságomat a világban.
-Igen, démon vagyok.-nem rejtem véka alá, ha már kijelentette, valószínűleg Ábel miatt jött rá, láttam ahogy eltekintett mellettem, finoman fújom ki orromon a levegőt, de mivel a Pokoleb figyel rám, így gyorsan visszavesz a morgásból, lábam mellé húzódik, úgy méregeti a férfit aki egy fél lépéssel hátrébb lép tőlünk. Nocsak, tán csak nem fél tőlem? Hiszen semmit nem tettem ellene. Finoman ingatni kezdem a fejem kijelentését hallva, ezt most nem találta el. Semmit sem hajszolok.
-Mint mondtam, gondolkozni jöttem ide, magányra vágytam. Bár álmaimban nem hittem volna, hogy így látom ismét San Franciscot.-ismerem el finoman megvonva a vállaimat. Túl barátságtalan velem, finom ráncok jelennek meg homlokomon s mélyülnek el, amiért mégis felel a kérdésemre. Nem értem Őt!
-Nem szolgáljuk Amarat!-fakadok ki szinte azonnal, hangszínem egy oktávot ugrik feljebb annak hatására, hogy így megítéli a démonokat. Bosszantó, na meg honnan feltételezi ezt, hogy a Sötétség szolgálatába állnánk? Végül kérdésemre választ kapok, nevét könnyedén ejti ki, s testem megfeszül a hírre.
-Cassael....-lehelem miközben ki kezem szorosabban fonódik tőrömre.
-Az az angyal... aki Mammonnal volt a ládában?-kérdezek rá, miközben én is hátrálok egy egész lépést. Fejemben megannyi dolog kezd el pörögni, Lucifer feladata, Mammon szavai... A levegő élesen, sípolva érkezik fogaim közt szájüregembe s onnan tova halad egészen a tüdőmig.
-Várj egy kicsit! Kérlek szépen!-eleresztem fegyverem és felemelem kezeimet, üres tenyereimet felé fordítva.
-Volna pár kérdésem, amit... örülnék ha megválaszolnál. Bár az igazság az, hogy nem a saját kérdéseim.-kezdek bele csendesen, majd egy árulkodó könnycseppet törlök ki a szememből. Ezt a feladatot Lucifer rám és Belethre bízta... A felismeréstől egy émelyítő érzés kerít hatalmába, egy pillanatra elfeketedik tekintetem is.
-Ezt nem egyedül kellene végig csinálnom!-kiáltok fel kétségbeesetten tekintetem az ég felé fordítva. Miért? Miért velem történt ez meg? Felemelem mutatóujjam, hogy egy kis időt kérjek tőle, míg összeszedem magam, hogy értelmesen rá tudjak kérdezni arra, amit Lucifer tudni szeretne. Csizmám orrával a földet piszkálom ami egyre jobban átnedvesedik a folyamatosan záporozó esőtől. Végül leguggolok és egyik kezem Ábel marjára helyezem.
-Menj, had beszélhessek vele nyugodtan. Ha kellesz hívni foglak.-suttogom neki, a Pokoleb még pár hosszabb pillanatig méregeti az angyalt, majd sarkon fordul és magunkra hagy, eltűnik a romok között, de szemmel tart minket.
-Nos... Mivel szemmel láthatóan élsz és virulsz, így az első kérdést magam is meg tudom felelni. Túlélted Amara viharát a múltkor.-egyenesedek fel és mellkasom előtt összefonom karjaimat.
-Tudsz valamit esetleg a Sötétségről? Miért zártad Mammont a ládába? És miért pont a vihar előtt?-ráncolom szemöldököm ismét, pillantását keresve veszek fel kényelmesebb testhelyzetet.
-Illetve... ez már saját kérdés lenne... Miért utálod ennyire a démonokat? Amíg nem láttad meg Ábelt azt hitted halandó vagyok. Nem is találkoztunk még, mégis elítélsz... Nekem is mondtak Rólad rosszat... Óva intettek, hogy vigyázzak ha akcióba lendülsz. De... Úgy hiszem, ha nem lépek fel támadólag ellened, akkor talán máshogy alakul ez a találkozó.-nyelek egyet és remélem, hogy nekem lesz igazam. Mégis fülemben csengenek Pestis szavai... Vigyázzak Cassael-el!

Szószám: 587
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
293
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 8:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meeting the unknown
@Belphegor • Szószám: 320 • Credit:

Az eddig a templom falainak jótékony óvásába és sötétségébe burkolózó alak lassacskán előlépdel az esőfüggöny csillapíthatatlan zuhatagába, s szemvilágom előtt egy fiatal, alacsony lány, nő bontakozik ki. Feszültnek hat az ábrázata, már amennyire az emberi érzelmeket feldolgozó részegységem helyesen ítélkezik, ám az sem lepne meg, ha valami egészen más húzódna leheletnyire ráncolódó homloka és bizonytalan tekintete mögött. Példának okáért az eső, mely jeges cseppekként súlyt mindent, mi az útjába kerül, s noha a saját, humanoid testem érzéketlen a kellemetlenségre, egy halandót még igen is nyomaszthat. Éppen úgy a tény, a város, melyben meglehet, ő is élt, az enyészetévé lett.
- Itt élsz? Az angyalok többsége már kimenekített mindenkit – érdeklődöm, azonban csakhamar morgásra leszek figyelmes, melyet eddig a viharfellegek zúgása és a túlélők utáni kutatásra való koncentrálás jótékonyan elkendőzött előlem. Összevont szemöldökök alól pillantok el a lány válla felett, és a sötétben vörös szempár villan rám viszonzásul. Pokolkutya…
Némi értelenséggel a vonásaimon fordítom vissza érdeklődésemet az előttem néhány lépéssel ácsorgóra, viszont hiába mustrálom, a körülmények nem fognak varázsütésszerűen megváltozni.
- Démon… - szűröm a fogaim között egy fél métert hátrálva a szurokszeműtől, bár a pengémet egyelőre a kabátom rejtekében hagyom. - Ezt én is kérdezhetném. Feltételezem, nem a megboldogult, de el nem távozott lelkek üdvét hajszolod – vetem oda neki barátságtalanul, mert ugyan meglehet, a Háború lovasával hajlandó voltam összedolgozni, ám nem vagyok köteles a többi pokollakót a keblemre ölelni.
Mégis, olybá tűnik, valóban elképzelése sincs arról, mi történt a várossal, így kelletlen ugyan, de ismét szóra nyitom az ajkaimat.
- San Franciscora lecsapott a Sötétség. Társaidnak továbbíthatnád az igét, kik öntelve hiszik, mentesség a jussuk Amara szolgálataiért – célzok itt legfőképp a Pestisre, noha bizton veszem, rajta kívül még sok ostoba fajtársuk van hasonló véleményen. - Egyébiránt Cassael vagyok, az Úr egyik angyala. S nincs több dolgom veled, pokol teremtménye – jegyzem meg résnyire húzott szemhéjakkal, bár amíg nem bizonyosodok meg róla, nem kerül tőr a hátamba, mihelyst megfordulok, addig nem is moccanok.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


St Gabriel Church - Page 2 GadHg7Q
St Gabriel Church - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 3:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  NextCassael & Belphegor


H
ogy kerültem ismét San Franciscoba? Valójában magam sem tudom. Csak azt tudom, hogy Oroszországból hazafelé tartottunk amikor... amikor történt az az eset. Nehezen sikerül feldolgoznom, hogy megöltem a saját bátyámat. Nem tudom elhinni, hogy ilyen ellenségesen lépett fel velünk szemben... A húgával és egykori Lovasfivérével. Belial kérte, hogy kicsit maradjunk most egy helyben, dolgozzam fel a dolgot, aztán ismét bele csapunk a lecsóba, de nekem valamiért még mindig nehezebb. Rohadék érzelmek! Talán másfél hete, hogy hazaértünk New Orleansba, de egyszerűen nem találtam a helyem, nem akartam átragasztani a feszültségem Kedvesemre és abban sem voltam biztos, hogy így kellene, hogy lásson. Bár kifelé aligha mutattam, belül teljesen megbomlottam, annak dacára, hogy az iker kettősség ismét egy testben vert tanyát. Képtelen vagyok kezelni azt a pluszt ami most bennem van. Egy figyelmetlenebb pillanatomban az elementáris képességeim elszabadulnak. Így döntök és elhagyom kis időre a házunkat, hogy összeszedjem magam. Természetesen nem szó nélkül megyek el, pár napot kérek és Ábelt útitársamul. Jobb ha nem vagyok egyedül, ki tudja kivel futok össze. Szerencsére a pokoleb nem tiltakozik egy kis kirándulás ellen, így kényelmesen kis hátitáskával indulok útnak, hogy aztán megérkezzek hosszú hosszú gyaloglás után..... Hova lett San Francisco? Hüledezve nézem a romokat és próbálok oda eljutni, ahol újra találkoztunk Belial-al... Úgy gondolom, hogy talán kicsit jól esne nem létező lelkemnek, ha elmerülnék a közelmúlt történéseiben. Ám a helyet mivel már eleve legyalulta Amara amikor ott jártunk, így a romok közt most még annyit sem találok meg. Sötét fellegek húzódnak az égen ahogy felpillantok. Összefogom magamon a kiskabátom, övemen kitapintom hatezer éves társamat, a csavart pengéjű tőrt, amit Lordomtól kaptam az ezredik munkába állásom évfordulójára, amivel először edzett velem.... Elmosolyodok az emlékre, de sötét szívemet mardossa a dolog Beleth miatt. Arcomat az ég felé fordítom és hagyom, hogy az esőcseppek betelítsék. Egy templomnál találom magam hosszú kóborlások után, az egyik fal tövébe húzódom a sűrűsödő eső elől, majd leülve a tövébe Ábel mellém telepszik és fejét felhúzott térdeimre fekteti. Egészen belemélyedek a gondolataimba, a miértekre keresem a választ és már csak arra figyelek fel, hogy a pokoleb eszeveszett morgásba kezd. Ekkor hallom meg a lépteket, felkapva a fejem csendre intem társamat, majd felállva kissé meglapulok a homályban. De épp annyira, hogy észrevegyen az aki most érkezik. S lám törik a jég, hozzám is szól, legalábbis a vélt irányba hallatszik a férfi hangja. Mikor azt mondja Isten gyermeke, egy fintort sikerül elmorzsolnom, de legyen, megmutatkozom előtte. Könnytől csillogó szemekkel lépek ismét a felhők alá, hogy szél zilálta barna hajzuhatagommal keretezett arcomat megpillanthassa.
-Üdv...-nyelek nagyot ahogy ráeszmélek, ezt a tagot még sosem láttam, de Ábel fura feszültsége mellettem rám is átragad.
-Köszönöm jól vagyok. Nincs bajom.-francokat nincs Belphi... Mély levegőt véve állok meg pár lépéssel előtte.
-Te tudod mi történt itt? Ó, bocsánat. Ki vagy te?-nyúlok kabátom alá balommal és ujjaim tőröm markolatára simulnak. Oldalra pillantva látom, hogy a pokoleb minden izma ugrásra feszül, csupán a fejem ingatom finoman, még nem kell a hőst játszania.
-Mit keresel erre?-a miért nem hagysz békén sokkal találóbb lett volna, de a gondolataim közt nagyobb káosz van, mint amit Belial valaha képes lenne teremteni.

Szószám: 513
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
293
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 1:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Meeting the unknown
@Belphegor • Szószám: 315 • Credit:

Cipőtalpaim a város egykori nyüzsgéséhez képest fülsértő ürességgel koppannak a nedves, repedezett, porral és sárral fedett utcaköveken. Kabátomba belekap a szél, hűvös, dermesztő fuvallat, melyet kérészéltű momentumokon belül kövér esőcseppek zuhataga követ. Hunyorgó tekintetemet a sötétlő, esti égboltra vezetem, s szinte hallom, ahogyan a Mennyek elkeseredetten siratják az örökkön elveszett lelkeket. Noha már senki sincsen odafent, hogy osztozhasson a bánatában, itt, a Földön kell helytállnunk és mélabú helyett az utolsó menthető életek felkutatására koncentrálnunk...
Pillantásomat az előttem elterülő, romos templom épületére vezetem, melyet egykoron, még Atyánk eltűnésének ideje előtt Gabriel arkangyal tiszteletére emeltek. Különös, hogy sosem nevezték át, dacára mindannak, mit fivérünk elkövetett az emberiség ellen. S ha ismernénk, képesek volnánk felfogni a komédia fogalmát, még akár humorosnak is nevezhetnénk a tényt, Isten nélkül, Gabriel szeretete nélkül is az utolsó mentsvára még most is sokaknak ez a szent hely volt; ide menekültek elrebegni imáikat, reményében annak, az áldott falak felerősítik hangjukat és elvezetik hozzájuk az angyalokat. Ám a templom hiányzó fele azt sugallja, számtalan imát kapott a szárnyára a Sötétség vihara, s vezette őket a semmibe.
Megállapodok a sétámban, a lényemre zúduló különös fáradtsággal és ólomsúllyal küszködve. Talán ez a valódi szomorúság, tán ezt érzik a röpkeéltűek, mikor arról beszélnek, a mellkasukba hasító érzés, akár a forró tűzben égetett penge, mely a bordáik közé ékelődik. Nem lehetek benne biztos, azonban kétségtelen, hatással van nem csupán rám, hanem számtalan fivéremre és nővéremre San Francisco bukása. Az emberekkel együtt testvérek százai vesztek oda, afféle bátor katonák, angyalok, akik a létezésük utolsó szegmentumáig kitartottak Atyánk teremtése mellett. Mégsem hagyom magamat a kétségbeesés örvényében veszni, megemelem a szemeimet, kiélesítem az érzékeimet, és esetleges túlélők után kutatok.
Azonban várakozásaim ellenére meglep, mikor a sötétségből egy alakot vélek kibontakozni.
- Haló…? - szólítom meg bizonytalanul, ugyanis nem szeretném megrémiszteni és azzal együtt elijeszteni. - Megsérültél? Lépj elő a sötétből, Isten gyermeke – kérem, legalábbis arra törekszem, az utasító élt száműzzem a hangomból.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


St Gabriel Church - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 20, 2019 9:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


St Gabriel Church - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 19, 2019 12:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Ramiél
If the soul is left in darkness, sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sins, but the who causes the darkness
Szemöldököm egy pillanatra vonom csak fel kétkedőn. Kifürkészhetetlenek. Persze, azok számára, kinek nem adatott meg a tudás hatalma. Számomra mindig logikusnak tűntek a lépései, megvolt a maguk oka, képes voltam átlátni. Az utolsó lépésig bezárólag és úgy tűnik, hogy ez most csak tovább folytatódik a kígyók tekintetébe.
- Épp nekünk, neked és nekem nem kellene, hogy az legyen - teszek még hozzá ennyit, de vállam meg is vonom. Végül is, nem szükséges ezen vitatkoznunk, mások a nézeteink. Ezen úgy tűnik nem változtat az sem, hogy ketten vagyunk egy egész világ ellen.
De miért is beszélünk egy olyan lényről, kinek a létezéséről magasról teszünk? Miért akarom még most is bizonyítani, hogy számítunk neki, holott pontosan tudom, hogy nem így van?
- Épeszű lény nem hagyja el a járt utat, jártalanért. De mégis mi lenne abban a móka? Elég ideig voltunk már birkák, hogy kövessük a pásztort - immár szabadok vagyunk. Talán mi lennénk a báránybőrbe bújt farkasok?
Talán. Talán azok voltunk s oly tökéletesen rejtőzködtünk, hogy még Ő sem vette észre. Igen. Megjött a magabiztosságom az utóbbi időbe és nem is vagyok hajlandó ezt véka alá rejteni.
- Tévedsz Ramiél… - fűzöm mondadójához. Az én hitem valóban nem abban rejlik, amit tudni vélek. Hanem abban, amit tudok. Azonban - A jövő nem kifürkészhetetlen. Nem számomra. A történelem mindig újra és újra ismtéli magát, ez most sincs másként. Egyszerűen csak fel kell ismerni a mintákat, amik kiszúrják a szemünket, mégsem látjuk őket. A jövőt mi alakítjuk, úgy ahogy mi akarjuk. Innentől kezdve pedig nem kiszámíthatatlan - ha ismersz minden emberi lényt, ha ismered a legtöbb lény viselkedését, reakcióját, pontosan ki tudod számolni, hogy mire miként reagálnak.
Hittem ezt, aztán jött egy démon, ki keresztbe vágta ezt az egészet, mert teljesen logikátlanul viselkedik. Kinek nem tudom kiszámítani a következő lépését. Őrjítő.
Figyelem a kaput, mit nyitott, hallgatom a szavait. Ajkaimra őszinte, szelíd mosoly ül.
- Követlek bárhova, Ramiél - talán a vakhitem nem is annyira a felsőbb hatalmak köré rendeződött. Ha belegondolok, hogy ki állt mindig mellettem, ki hitt mindig is bennem… Figyelem a férfi arcvonásait, ajkainak vonását. Kacsintással kísért szemráncainak mélységét.
Nem is kérdés, hogy követem, lépek egyet, majd még egyet, a kapu felé, hogy a sötétség előbb elnyeljen, majd vakító világosságba lépjek át vele együtt...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 16, 2019 8:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ophilia
A tekintete csalfa. Megtorlást ígér, közben pedig titkokat leplez. Olyan ingoványos talajra tévedtünk egyszeriben, amit egy hozzám hasonló lény már tapasztalatból kikerül. Nem kell erre felelnem, úgyhogy szélesen elvigyorodom a tekintetén és én is meghúzom a vállaimat. Már korábban szűkszavúan ugyan, de kimondtam a véleményemet erre vonatkozóan.
- Atyánk útjai kifürkészhetetlenek.
Elgondolkodtam én is egy röpke ideig a leviatánok elzárásának miértjét hallgatva, és van benne igazság. Ugyanakkor ott van az az oldal, ami még előlünk is elzárva létezik és kétlem hogy Amara bepillantást engedne nekünk. Atyánk pedig sosem tette.
- Én egyre inkább úgy érzem, hogy nem akarok olyan útra tévedni, amit már előttem kitapostak. Inkább fordulnék egyet jobbra, a járatlan felé.
Átvitt értelem, burkolt célzás annak tudatában, hogy valóban nincs kedvem a számunkra elérhetetlent kergetni. Felesleges időpocsékolás. Nyilván ha meg elérhetővé teszik, akkor ott már olyan érdekek feszülnek megint egymásnak, melyek minket csak bábukként mozgósítanának az elképzelt terv vonalán. A következő kijelentésére bólintok, de aztán felüti fejét a kétely. A szavaim megzavarták? Vagy már előtte is így gondolta? Látom a tekintetében.
- Abban biztos vagyok, hogy a hited nem abban rejlik, amit ismerni vélsz. Én pedig csak két dologban hiszek. Az egyik, hogy az elmúlás halál biztos. A másik, hogy a jövő ismeretlen mindenki előtt.
Most már csak hinnie kellene abban, amiből amúgy is hitet merít. Lehet hogy hamarosan összecsapunk azokkal, akik tenni óhajtanak az Úrnő ellen. Lehet hogy azok lesznek életem utolsó percei, de az is lehet hogy nem. Lehet hogy Amara elpusztít mindent, az is lehet hogy nem. Talán Atyánk előkerül, de az is lehet hogy soha már. Talán azt hiszi most rólam, hogy könnyelműen fogom fel a helyzetünket, de ez nem így van. Elég ha csak feleleveníti az emlékeit.
- Van egy hely...jó régen jártam már ott...
Hirtelen ötlettől vezérelve nyílik meg a dimenzió kapu, majd az Aratót is újra a másik kezembe kerítem.
- Megteszem az első lépéseket, te pedig folytasd!
Látva a játékos tekintetét, én sem tudom komolyan venni a dolgot. Hívjuk kalandozásnak! Ezért is kacsintok rá a mondat közben, és invitálom a fejemmel, bólintva az átjáró felé. Válasz a kérdésére és ha benne van, akkor egy szempillantása alatt a föld másik pontján fogunk kikötni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


St Gabriel Church - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 27, 2018 8:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Ramiél
If the soul is left in darkness, sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sins, but the who causes the darkness
Költőinek hangzó kérdésére hetykén vonom fel a jobb vállamat. Államat közelítem felé, ehhez fejemet némileg félre is hajtom. Zöldeskék szemeimmel így tekintek rá. Igazából valóban elgondolkoztat a kérdése, hogy mit tenne Amara, ha nem számára kedvező irányba fordítanánk az eseményeket.
- Feltéve, ha tudomást szerez róla, nem igaz? - mosolyom aljas, tekintetembe a alávaló fény csillan meg. Ajkam szegletében ott vibrál ez a mosoly, s el nem tűnik, még akkor sem, ha a vállaimat leengedem. - Hogy mi az érdekük? - ezen elgondolkozom. Még nem sikerült minden egyes emlékképet a helyére illeszteni, amit Calypsotól kaptam. De egy-két dologra már rájöhettem. - Erő? A háttérben munkálkodtak… Vagyis volt olyan, aki igen… - szemöldökeimet összevonom.
Valahogy túl homályos még.
- Mégis ennél több oka kellett, hogy legyen, hogy el legyene zárva, nem igaz? - még a legaljasabb démont sem zárta el így.
Mi lehet a motivációjuk? Vajon ha megkérdezném a tengerek úrnőjét, ő elmondaná nekem? Kötve hiszem egy próbát mégis megérhet majd. Majd. Ha odáig eljutok. Most mégis itt van dolgom, Ramiéllel.
- Akkor mégis, miként? Miként akarod kilesni, ha nem ott vagyunk… Ooooh - hirtelen jön a felismerés. Asztrális kivetülés. De akkor is tudnunk kellene, hogy hol hívná össze őket. - De ha össze is hívná őket, ha Amara meg is keresné őket, honnan tudjuk, hogy merre vannak? - noha annak is van értelme, amit ő mond…
Ha szüksége van ránk, hív. Ha nem hív, akkor… - Az is lehet, hogy nem arra a “munkára” van ránk szüksége. Teljesen mást is elvárhat tőlünk - vonom meg a vállamat. Nekem ugyanis csak egy dolgom volt vele. Innentől kezdve…
Oh, nem. Édes Ophilia, te nem vagy szabad. Rabszolga vagy a Sötétség zászlója alatt. Bárhogy is próbálta a démon elhitetni veled, hogy szabad vagy… Nem vagy az. Soha nem voltál és soha nem is leszel. Ez mégsem ok arra…
Keze érintésére hirtelen ráz ki a hideg. Szempilláim megremegve emelem az arkra a tekintetem.
- Tudod, azt hittem, hogy képes leszek vakon követni még egyszer valakit. Úgy értem, Ramiél, ő legalább nem hazudik, de hogy felé is vakhitem legyen? - ez a költői kérdés azonban most tőlem jön. Nagy levegőt veszek, mielőtt folytatnám. - Ne végy mérget arra, hogy miként végződhet ez. Vannak még, akik harcolni akarnak ellene… - az már más, hogy nem biztos, hogy sok sikerrel. De végül csak lehajtott fejjel nevetem el magam. - Az az igazság… Hogy soha nem szórakoztam még - emelem fel újra a tekintetem, kissé összevonva szemöldököm, miközben ajkaimat mosolyra húzom. - Fogalmam sincs, hogy miként fogja hozza - vonom fel ezúttal mindkét vállamat, s alsó ajkaimba harapok.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 19, 2018 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ophilia
Csendben bólintok, megerősítve a szavait, noha maga a folyamat mindenkinek egyéni, így neki is saját magának kell végig mennie ezen. És akkor abba ne is menjünk bele nekem mit jelent tanulni. Szóval ezért sem mondok több okosnak vélhető kijelentést ezzel kapcsolatban, csak figyelem. Témánál vagyunk. Nem értem miért kellene Amara-nak megjelennie előttünk, vagy bármit is az orrunkra kötnie, avagy sem. Ezeknek az összefüggéseknek a keresgélése fárasztó elfoglaltság.
- Azt csinálunk, amit akarunk, amíg az ő javát szolgáljuk. És ha neki nem tetszik valami, azt hamar a tudomásunkra fogja juttatni. Nem igaz?
Vonom meg a vállaimat a felesleges aggódását látva és hallva. Hát nem teljesen mindegy? De!
- Úgy vélem az olyanok számára mint ők, nincsenek oldalak, csak érdekek. Én arra vagyok kíváncsi, nekik mi az érdekük.
Logikus. Mert szerintem aki nemrég szabadult egy hosszú fogságból, annak az elmúlás kicsit sem az érdeke. Bár meglehet tévedek, elvégre a hosszú fogság kikezdi az elmét, az egyént, és könyörtelenül a perem szélére taszít, ahonnan csak egy lépés az elmúlás. Így valóban nem lehet még csak megtippelni sem, nekik mi az érdekük és ettől olyan bonyolult ez. Kezdem a gondolatmenetem kifejtését, de megzavar. Húha! No, ezt így nem gondoltam végig!
- Kukkolni? Eredetileg nem erre gondoltam.
Folytatom, de ekkor megint jön egy teljesen ide illő kijelentés, amivel felteszi a pontot az i-re. Rendszer hiba! Folyamat leáll! Kék ablak. Stagnál. Miről is akartam beszélni? Vagy hol a fenében tartottunk? Közben elgondolkodva figyelem miként számolgat az ujjain számunkra érdektelen lehetséges történéseket. Mert ha összehívja őket, ha nem...nekünk az miért érdekes? Mit vetítene előre?
- Ő is azt csinál amit akar. Ha ehhez szüksége van ránk, akkor minket is oda hív, ha nem, úgy valóban nem fogunk tudni róla.
Igen, ebben teljesen egyet értünk, de én nem erről beszéltem. Nagyon messze kerültünk mind a kettőnk témájától, de valahol félúton ütközött az egyének hülyesége.
- Jah! Arra gondoltam menjünk mi magunk és látogassuk meg ezeket az izéket. De most hogy felhoztad a kihallgatás lehetőségét, igen..ez sokkal jobb ötletnek tűnik.
Aztán finoman megérintem a szabad kezemmel az övét, amin már biztos abba hagyta a kiszámolósdit.
- Nincs szükséged arra, hogy kihallgasd az Úrnőt! Egyikünknek sem! Hiszen pontosan tudjuk hogyan fog végződni ez az egész. Szóval! Mindenki végezze a dolgát, de az nincs megtiltva hogy közben szórakozzunk!
Az az igazság hogy kezdem elveszíteni a realitás érzékemet, az a sok bégető birka meg cseppet sem szórakoztat. Tehát. Ha tehetem. Márpedig miért ne tehetném! Nos, inkább tennék még egy kitérőt vele, vagy kettőt. Bánom is én!
- Még ha rosszul is alakul, abban az esetben sem tennénk az Úrnő akarata ellenére. Technikailag nem csinálunk neki ezzel kárt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


St Gabriel Church - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 27, 2018 1:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Ramiél
If the soul is left in darkness, sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sins, but the who causes the darkness
Tanulni mindabból, amit eddig láttunk?
- Ha megtennénk jó néhány lépéssel a többiek előtt járnánk - kezdem el rágcsálni újra alsó ajkamat. Tanulni. Ehhez több idő kell és csend. Legfőképp magány, egy halom papír, toll. Mindent le kell írnom, egymás mellé tennem. Kielemeznem, mi az amit én láttam mik lehetnek azok, amiket nem láttam, de megtörténtek és kézzel látható jegyei vannak. Ebből egy mintát összeállítani.
Elmém teljesen máshol jár, szemeim üvegesek lesznek, testem enyhén akkor rázkódik meg, amikor Ramiél újra hozzámszól.
Sűrű pislogásokkal karöltve tekintek fel rá. Segítő kezét elfogadom, felhúzom magam. Lábaim alatt sercegnek az üvegtörmelkék. Újra elveszek elmémbe. Mi lenne az a hely, ahol békében tudnék…
Oh, drága Alexandria, te elhagyatott gyönyörű könyvtár. Mégis túl evidens. Túl sokan keresnének ott. Olyan helyet kell találnom, amire senki sem gondolná, hogy ott vagyok. Az utóbbi időben túl sokan leptek meg jelenlétükkel, vagy mert tudták, hogy merre is járok. Ennek itt most vége fog szakadni.
- Ha megjelenik előttük - teszem hozzá. - Nem tudom, hogy miért hívta őket életre. Nem tudják ők sem. Ha tippelnem kellene csak káoszt akar szítani a világba. Megjelent egy új faj, melyről senki sem tud semmit. Választhatnak oldalt, de össze is foghatnak mindenki ellen. Ismeretlenek számunkra, talán még azt sem tudjuk, hogy miként lehet megölni őket, habár… Az angyalpenge elég sok mindenre megoldás, nem? - mosolygok rá. Hát igen, az enyém fennragadt a mennybe. Mert volt időszak, amikor voltam annyira gyermeteg, hogy elhiggyem: senkinek sem akarok ártani, de…
Ne térjünk el a tárgytól, mert az ark éppen valami fontosan mondd. Én pedig úgy pislogok rá, mint borjú az új kapura, ki nem hisz a fülének. Kettőt pislogok újra. Majd újra csak kettőt.
- Most jól értem, hogy ki akarod kukkolni őket? - pislogok nagyokat. Ekkor előveszem a kezemet, nevetve fogom meg a mutatóujjam, aki épp számol. - Egy, fogalmunk sincs, hogy összehívja-e őket. Kettő - fogom meg ezúttal a mutatóujjam. - Ha meg is teszi, mégis mi ezt honnan tudnánk meg? Habár ezt még ki is tudnám küszöbölni - vallom be, de akkor is ott van még egy, amivel a középső ujjamat fogom meg. - Amara egy istenség. Előtte ugyanúgy nincsenek rejtve dolgok, mint az Öreg elől. Előle nem tudunk elbújni, pontosan tudná, ha épp kihallgatjuk őket, hacsaaaak. Szerinted Amara mennyire ismeri a régmúlt lehallgató készülékeit? - végül is mindenre van valamilyen megoldás, nem igaz?
S ki vagyok én, ha nem az, aki mindenre találjon is egyet?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 9:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


to Ophilia
- Komolyan?
Meglepődök a szavait hallva. Közben elveszem a kezem, mert úgy érzem, menten összeroskad itt nekem és mivel felállni készül, inkább segítő kezet nyújtok neki ebben.
- Semmit sem tanultál mindazokból, amit eddig láttál?
Nem, nem hiszem. Mi, arkok, a kezdetek óta létezünk, és nem merném azt állítani, hogy mindent tudó lennék, vagy hogy semmiből sem tanultam, azt meg főképp nem, hogy nem kellett tanulnom. Atyánk Mennybéli zsarnokságához képest az, amit Amara elvár tőlünk, számomra egy könnyű séta a parkban. Ophilia mintha másképp gondolná. A baj csupán az, hogy vannak részek, amikre nem emlékszem. Talán pont azért, mert nem fontosak. De bosszant, egyre inkább dühít a tudat, hogy amióta itt beszélgetünk, úgy érzem, mint aki égve hagyta otthon a rezsót és amiatt le fog égni a lakás.
- Igen, próbát tehetnénk.
Elkalandoztam, de a kérdése lecsengett, hangosan. Először magamra mutatok.
- Érdekelne a reakciójuk egy olyan esetben, amikor maga a Sötétség szolgája tesz jelenést előttük.
Most pedig rá.
- És akadna egy olyan, aki észrevétlenül kiértékelné a látottakat.
Cinkos mosoly húzódik az arcomra, mert igazából az észrevétlen lehet tökéletesen a szemünk előtt is ám. Persze, Ophiliára gondolok.
- Noha az Úrnővel történt beszélgetésünk alatt egy szó sem esett róluk, így nem az én dolgom lenne rájuk kopogtatni az ajtót. Viszont így meg sincs tiltva. Te tanulni akarsz, én meg kíváncsi vagyok, mit kaptam még tőle.
Igazából azokra a lényekre is, habár az elmém mostanában folyton azt sugallja hogy ami nincs velem, az vesszen. Ebből fakadóan élvezem a romlást, a pusztulást és minden olyan dolgot, amit korábban nem. Ebbe a körbe beletartozik a randalírozás is. Élvezettel vertem szét a templom berendezéseit és kergettem szanaszét a lökött embereket. A penge élére hányni őket majdnem olyan örömteli volt, mint az előbbi tánc Ophiliával.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


St Gabriel Church - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
780
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 4:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


To Ramiél
If the soul is left in darkness, sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sins, but the who causes the darkness
A megvilágosodás hirtelen jön meg számomra. Halk “oh” hagyja el ajkaimat, miközben hallgatom a bölcs ark szavait. Hát persze, így már minden világos, de nem értem. Egykor a rébuszokban beszélteket is pontosan megértettem. Most pedig…
- Mindig is az emberek voltak. Gabriel és azért választotta őket célpontul. Nem miattunk, angyalok miatt, vagy épp démonok miatt fog Isten visszatérni. Habár kérdéses, hogyha minden lélek eltűnik az emberekből, az is mennyire fogja majd érdekelni - gondolkozom, csupán csak hangosan vállaimat vonogatva.
Ha engem kérdeznek semennyire. Ha engem kérdeznek Amara csak az idejét vesztegeti, semmi értelme sincs annak, amit csinál. De persze engem megint senki sem kérdez. Miért is tennék? Továbbra is csak egy bábu vagyok, semmi több. Ezúttal nem az Öreg kezébe, hanem a Sötétség kezében. Egyik kutya a másik eb.
- Láttunk már nagyobb csodákat. Na meg jelenleg még a démonok is jobban védik az embereket, mint az angyalok. Gondolj csak bele ha nincs lélek, nincs porhüvely, nem tudnak mit megszállni. Igazad van borítékolható. Viszont egy rizsszem is képes átállítani a mérleg nyelvét. Így egy angyal, vagy démon is képes lehet az egész előnyünket megfordítani - nem lehetünk, most nem, olyan balgák, hogy azt higgyük, mi vagyunk a nyeregbe. - Minden nagy birodalom ebbe bukott bele, legalább mi legyünk már előrelátóbbak - vonom fel kérdőn az egyik szemöldököm.
A legnagyobb ark és a legtöbbet tudó angyal nehogy már abba a hibába essen. Ez egyszerűen… Csak szörnyű lenne.
Lopva figyelem a mozdulatát, miközben a padhoz sétál. A jókora kaszát veszi a kezébe. Valahogy  ijesztő, de egyben jól is áll neki. Amolyan… pont hozzá illik. Érdekes, hogy Isten sose látta ezt, de Amara rögtön. Szemöldököm csak egy pillanatra vonom össze, mielőtt újra megszólalhatna.
Nevemre akaratlanul is kissé összerázkódom. Kezei súlya alatt úgy érzem, hogy menten összeroppan a válam. De nem azért, mert rá nehézkedne. Mintha minden, egyszerre most ülne a vállamra. Amara terhe, a saját terhem, az, hogy senki sem képes belátni az igazat, de nem csak most. Eddig sem.
- De… - kezdenék bele, hiszen igaza van. - Persze, a kihívások, igaz? Eddig túl egyszerű volt nekem is minden. Mindent végignéztem, így nem kellett pluszba semmit sem tanulnom - sóhajtok egy hatalmasat.
Talán ez zavarna? Ugyan már, ez a kihívás nem fog megállítani. Ez legalább végre egy olyan, amelyet könnyedén el is érhetem.
- Próbát? Pontosan mire gondolsz? - vonom fel mindkét szemöldököm egyszerre. Magam mellett megtámaszkodva tolom fel magam is álló helyzetbe. Szakadt ruhámról lesöpröm az üvegszilánkokat.
Az előbbi mélabúságom szinte semmivé lett. Arcomra derűs mosoly költözik. Mintha az előbbi nem is velünk történt volna meg.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7