Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Le Bernardin •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Le Bernardin VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 16, 2018 6:00 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 27, 2017 7:15 pm
Következő oldal


Bathym & Gráinne
What what what? Oooh! Shinies!


Amikor látom elvigyorodni a koktél választásom után egy „mit is tehetnék” mosollyal húzom fel vállaim és biccentem félre a fejem pár másodpercre.
- Between the sheets… Te is megkóstolhatnád egyszer. Állítólag isteni. – vigyorgom halványan a férfire. Nem én vagyok a legkéjvágyóbb nő a világon, de ezeket a kétértelmű dolgokat direkt hintem el. Tudni akarom, merre és mennyire érdekelt bennem, hogyha arra kerül a sor, tárgyalóképes lehessek. A néha lefelé kalandozó tekintet nem mond semmit. Még én is megnézem, ha valamit kipakolnak a kirakatba, az esztétika engem is érdekel. De ez alapján róla még nem tudom, mit is akar tőlem pontosan. Amikor kihozzák az italt, megköszönöm, majd belekortyolok. Olyan, amilyennek lennie kell, így végül visszateszem az asztalra, a koktélpohár talpán hagyom ujjaim. A kérdésére halkan nevetek egy kicsit.
- Nem mindenre. Szeretek improvizálni. – sokat művelem is. Kénytelen vagyok, hiszen nem tudhatom, ki és mikor akar az életemre törni. Ilyenkor rögtönözni kell, amit ha nem is tökéletesre, de elég jóra fejlesztettem az évek alatt. Nincs olyan tárgy, amiből ne tudnék fegyvert faragni egy perc alatt. Nincs olyan nyelv, amit ne beszélnék már – nos.. kivéve az énokit -, és nincs olyan dolog, amelyet ne szereznék meg magamnak, ha akarom. Amikor ismét megjelenik a pincér, és a rendelésre kerül a sor, kihúzom magam és az étlapra tekintek.
- Én előételnek sonkába tekert sült fügét kérek tagliatellével, főételnek pedig rostonsült lazacszeletet, kókuszos bundában sült zellerrel, korianderes és zöldcitromos mártással. – csukom be az étlapot. Persze Bathym csak elintézi egy „szokásossal”. Majd megtudom mit eszik, mikor megkapja. Amikor a pincér elmegy és felteszi a következő kérdését, én már emelem ajkamhoz a poharat. Mosolygok egyet, kortyolok a férfit figyelve, végül leteszel a poharat.
- A miértek nincsenek benne az alkuban, de ha már kíváncsiságból kérdezted… – kezdek bele és kicsit előre dőlve támaszkodok ismét az asztalra, jobb alkaromat elfektetve rajta magam előtt.
- Oda megyek, ahova akarok. Még akkor is, ha kaptam egy ilyen gyönyörű „tetoválást”. – fordítom fel a kezem az asztalon, hogy a csuklómon láthassa a pecsétet.
- Mondhatjuk úgy, hogy szeretem mások orra alá dörgölni ezt a tényt. Nevezhetjük tinis lázadozásnak apuci és a szabályai ellen. Vagy unaloműzésnek, kalandvágynak. Vagy éppen kérkedésnek, hogy mindennek ellenére is van pofám oda tolni a képem. – vigyorodom el.
- Válaszd ki a neked tetsző választ. – kuncogom, s újra a poharamba kortyolva figyelem a reakciót. A legviccesebb az, hogy tényleg nincs konkrét célom. Egyszerűen azért megyek, mert megtehetem. Az mellékes, hogy utána a látottakkal szolgálhatok másoknak is jó fizetség fejében. Az elsődleges cél még is a kikapcsolódás.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 17, 2017 9:56 pm
Következő oldal


Gráinne & Bathym
An unusual meeting, from businessman to thief.


Gráinne egy érdekes nőszemély, kár is volna tagadni. Néhányszor volt hozzá szerencsém életem során. Tudom, hogy az ő hagyatékát kaptam meg Asmodeustól. A herceget már korábban is ismertem és talán a szerencse műve, hogy a nőt száműzték és a kincstárnok szerepe megürült. Asmodeus látott bennem elég fantáziát és nem hoztam hírnevemre szégyent. Néhány év alatt pedig kiépített egy kisebb birodalmat Északon. De mivel a nő büntetése majd lejár és visszatérhet a Pokolba, még jelenthet problémát. Őt ismerve nem is keveset.
Elvigyorodom választásán. Lehet valaki ennyire sikkes? Van benne valami, kár is volna tagadni. Lehet ez vonzó és nagyon taszító is, személye válogatja. Előbbi inkább rám jellemző, utóbbi pedig mindazokra, kik egy dárdára tűzve akarnák őt tudni. Talán van annyira eszes, hogy nálam ezt nem akarja majd elérni. De mivel ő kér tőlem szívességet, lehet a kezemben egy megfelelő ütőkártya.
Kérését vázolja én pedig jó kedélyűen hátradőlök székemben. Rázom is fejem. Drága Gráinne, mi az, ami hozzád nem jut el? Még így is, száműzve, a Pokol egyik hercegének jelenleg legféltettebb titkát tudhatja magáénak. Ha csak nincs olyan bizalmas kapcsolatban Asmodeus-szal, hogy elmondja neki. De akkor már őt is megkérhetné rá, hogy vigye le az eseményre.
Megérkeznek az italok én pedig belekortyolok és mintha egy pillanatra elmerengnék. Borsos ára van kérésének, hiszen nem térhetne vissza oda, ahová jutni szeretne. Ha botrányt kavar esetlegesen, könnyen hozzám köthetik és Asmodeus nem őt fogja elsősorban megbüntetni. Azonban a lehetőség, hogy Gráinne Mhaol jön nekem eggyel, nos...
- Semmi sem kerüli el a figyelmed, nem igaz? - Miközben kimondom szavaim, nem nézek a szépségre, tekintetem a poharamban csörgő jégkockákra összpontosul, ahogy csuklóból mozgatom azt. A nő és köztem egy nagyon érdekes különbség mindig is volt. Míg ő mohó és semmi sem elég, nincsenek nagyon határai, addig én kevesebbel is beérem, ha a nagyobb képben végül többet nyerek. Ezt használhatom ellene.
A pincér ismét megjelenik, ideje vacsorát rendelni. Vannak ételek, miket a Földön bármikor szívesen fogyasztok, az pedig a rák.
- Ideje rendelni. - Biccentek figyelmesen a pincér pofa felé, megadva az elsőbbséget a nőnek. Én már úgy is tudom, mit fogok enni, így egy "A szokásosat" mondattal elintézem a dolgot.
- Mi volna az indokod arra, hogy ott legyél? Fontos lehet, ha már kockáztatod a távol töltött éveid számát. - Mondom ismét hátradőlve, kortyolgatva a whiskey-t. Apró részletek, rezzenések az arcán, ezekre figyelek most. Nézem, melyik szónál csillan a szeme, ahogy elmondja az indokot. Figyelem mondatainak összetettségét; rövidre fogja, túlmagyarázza, vagy talál egy nem túl árulkodó aranyközéputat? Nem is a kérése izgat már, arra tudom a választ. Sokkal inkább a nő maga. Miben rejlik a név, ugyebár.
Megjegyzés: fanolos ||   Credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 02, 2017 2:14 pm
Következő oldal


Bathym & Gráinne
What what what? Oooh! Shinies!


Nem ismerem túlságosan mélyen Bathymot, de azt tudom róla, hogy báránybőrbe búj farkas. A mosoly, a jó modor és a nyájasság mögött ott rejtőzik a veszélyes, vérszomjas fenevad, aki tőből tépi ki a kezed és ver agyon vele, ha neki úgy tartja kedve... ezért sem kívánok bajszot akasztani vele, legalább is míg száműzött vagyok, egészen biztosan nem. A ravaszságomnak hála élhettem túl idáig, sokan akarják már a fejemet, nem kell még egy erős ellenség a listára.
- Én egy "Between the Sheets" koktélt kérek. - nézek a pincérre. Habár az alkohol rajtam sem fog már, még is szeretem az ízét. Főleg a rumét, így nem csoda, hogy egy rumos koktélt kértem ki magamnak. A bókra elmosolyodva pillantok rá.
- Reméltem, hogy tetszeni fog neked. - jelenik meg arcomon egy buja mosoly, ahogy látom, miként méreget, s kissé előre is dől. Mivel azonnal a tárgyra tér, jó magam is kissé előre hajolok, s az asztalra támaszkodom kissé.
- Szeretnék a Pokolba jutni. Konkrét időben és helyre... Pontosabban fogalmazva: szeretnék ott lenni drága hercegünk partiján, keleten. Szeretném, ha az egyik katonával, aki biztosan ott lesz, megbeszélnéd, hogy nyisson nekem egy kaput. Persze ő is megkapná a fizetségét... és te is. - mondom ki egyből, köntörfalazás nélkül, mit akarok. Egyelőre meghallgatom, van-e ellenvetése, vagy nincs, aztán tárgyalhatunk árakról, ha végül belemegy.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 29, 2017 2:45 pm
Következő oldal


Gráinne & Bathym
An unusual meeting, from businessman to thief.


Egészen messziről kiszúrom a nőt. Csodás ruhát visel, szép ékszerekkel összeállítva, ahogyan én azt szeretem. Mivel ezzel is foglalkozom, ha valaki egy szép ékszer mellé rusnya ruhát ölt magára, ezzel elrontva az összhatást, nos.. Egészen dühítően hat rám és furcsa dolgokra vagyok képes. De Gráinne hozzám hasonló, így érzéke is van hozzá, hogyan jelenjen meg az alkalomhoz illően. Ismét remek munkát végzett.
Felállok székemből, hogy köszöntsem őt. Miért is lenne szükség ilyesfajta formalitásra - gondolom, ahogy kezét nyújtja felém. Ahelyett, hogy megszorítanom, ajkaimhoz emelem a finom kacsót és csókot lehelek rá. Már nem vagyok vadember, ahogyan régen, igazán nem nagyon nehézség egy szépségnek kezet csókolni. Talán annyira viszont már ismer, hogy sosem szabad elhamarkodottan ítélni, ha rólam van szó. És inkább negatív értelemben. Nyájasságom, úri modorom és választékos beszédem annak álcája, mennyire rohadok legbelül. Ha nőket már nem is verek, gyilkolni számomra nem kötelesség, ahogy a katonáknak. Élvezem, mert hatalmam jelképe.
Helyet foglal én pedig mosolygok rá. Kényelmesen hátradőlök székemben, a pincér pedig azonnal megkörnyékez minket. Megkérdezi mit akarunk inni.
- Hozzon még egy whiskey-t jéggel. A hölgynek pedig amit óhajt. - Mosolygok továbbra is. Hagyom, hogy a számlámra - Asmodeus számlájára - fogyasszon, tőlem bármilyen drága löttyöt magába dönthet. Talán rá, démoni hatalma nélkül hatással is lehet az emberi szutyok, mit alkoholnak mernek nevezni. Számomra olyan, mint a poshadt almalé jéggel. Az is elcseszett elmémnek köszönhető, hogy még is tudom élvezni.
- Csodásan festesz Gráinne. Minden elismerésem. - Biccentek felé, hogy ezt testemmel is jelezzem, bár egészen biztos vagyok benne, hogy mindezzel ő is tisztában van. Ennyire határozott, ám száműzött démonnal még nem volt szerencsém találkozni.
- Való igaz, szorít az idő. Rengeteg elintézni valóm lenne. Így kérlek, vázold, mire lenne szükséged. - Térek azonnal a tárgyra. Lenne kedvem eszmecserét folytatni vele, a közelgő menyegző azonban rengeteg előkészületet igényel, így mint kincstárnok és Asmodeus bizalmas barátja, rengeteg minden rám hárult. Pedig még nem is biztos, hogy a Lovas igent mond.
Megjegyzés: fanolos ||   Credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 06, 2017 10:59 pm
Következő oldal


Bathym & Gráinne
What what what? Oooh! Shinies!


Le akartam jutni a Pokolba. Úgy tűnt, buli lesz oda lent, és én ott akartam lenni. Több okból is, és mindegyik az üzlethez vezet. Bár nem mondom, a kíváncsiság is nagyon hajtott. "Haza" többféleképpen lehet menni. Az állandó, vagy idézett kapukon át. Mivel az előbbit túlságosan őrzik, nem juthatok le száműzöttként ott, de valaki más nyithat nekem ajtót lefelé. Általában bármilyen démon megtenné, azonban most nem mindegy a hely és az idő. Ezért egy belső kapcsolat kellett, aki éppen akkor és oda nyit nekem kaput, ahova én akarom, nem csak úgy randomra.
Az ehhez legmegfelelőbb démon egy katona lenne, aki elmegy parádézni a főnökkel keletre, azonban nem tudom, kik lesznek ebben a csoportban... Ezért kell beszélnem valaki olyannal, aki biztosra tudja. És ki lehetne más, mint a "helyettesem", Bathym? Üzentem is neki, hogy találkozni szeretnék vele, s hamarosan meg is kaptam a válaszomat.
Kiöltöztem, egy kellően csinos és kihívó ruhába. Tudom jól, hogy szereti másokon legeltetni a szemeit, nekem pedig nincsenek gátlásaim semmilyen téren. Ha nézni szeretne, megkapja a kirakatot. A hely elérése nem nehéz. New York nagy város, és gazdagon könnyű fuvart találni...legyen az démoni, vagy emberi. Talán 5 percet, ha kések, többet nem. Akkor is csak azért, mert nem száradt meg a gyöngyházra festett körmöm időben. Ezt a kincset még valami majomtól kaptam. Vagy loptam? Már nem is emlékszem.  A lényeg, hogy a fehér ruhához egészen jól passzol.
Belépek, fehér magassarkúm ritmusosan kopog, ahogy ringó csípővel, vállamon vékony, hosszú pántú kistáskával besétálok, magam mögött kellemes, édes illatfelhőt hagyva. Azt hiszem, a parfümöt sem én vettem... Egy kérdés, és már irányítanak is a megfelelő asztalhoz. Amint a férfire látok, elmosolyodom, fejem kissé megemelve, a tőlem megszokott egyszerre pimasz, egyszerre csábos, de összességében inkább ravasz pillantással lépek oda hozzá.
- Bathym! - nyújtom a kezem, hogy kezet fogjak vele, arcomon továbbra is a bájos mosollyal.
- Örülök, hogy sikerült összehozni ezt a találkát. Féltem, hogy nem lesz rám időd. - mondom, egy gyors pillantással végig mérve, mielőtt neki állok, hogy leüljek a székre. Kecses lábaimat keresztbe téve pillantok a férfire. Hagyom, hogy ő irányítsa ezt a beszélgetést, alkudozást. Tudom, hogy szeret irányítani... én pedig inkább idomulok. Úgy hogy egészen addig nem hozom fel a "munkát", míg ő meg nem teszi az első megjegyzést rá. Amíg nem kíváncsi arra, mit akarok.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 25, 2017 1:42 pm
Következő oldal


Gráinne & Bathym
An unusual meeting, from businessman to thief.


Ritkán járok a Földön, dolgos kis teendőim közepette az üzletre és az egyéb munkáimra jut csupán idő. De időről-időre, mikor maga az üzlet kívánja, visszateszem lábaim régi otthonom talajára, bár nem töltök sok időt idefent. Szabadidőt semmiképp sem. Túlságosan is hozzászoktam új otthonomhoz, néha évek telnek el anélkül, hogy a földre vágyódnék. Akkor sem a táj, vagy az egyéb jellemzők vonzanak. Mindig az üzlet az első, a magánélet fogalma nálam már nem igen jöhet szóba.
Ahogy Asmodeus lánykérésének napja közeledett, egy különleges személy keresett meg, valószínűleg hasonlóan különleges kéréssel, bár ezt nem részletezte. De szüksége volt a szolgáltaimra, én pedig a közös főnökből kifolyólag is igyekeztem úriemberként megszervezni ezt a találkozót. Hajtott a kíváncsiság, ahogy mindig is, plusz a hölgyek valahogy mindig jó alanyoknak bizonyulnak egy-egy újdonság kipróbálására. Sóhajtok a gondolatra, hisz most sem szexuális jellegű gondolatok ostromolnak, hanem az új szereim bevetése a gyakorlatba. Még jó, hogy a környezetemben nem pedzegetik férfiasságomat. Nem is nagyon mernék.
Korábban érkezem New York egyik leghíresebb francia éttermébe. Kevés csillogás, sokkal inkább letisztult, minimalista jellegű. Üzletemberek, cégigazgatók folytatnak itt órákig tartó tárgyalásokat, valamint az alvilág fejesei szerveznek családtagjaiknak különleges alkalmakra vacsorákat. A hely a felső tízezer pénztárcájára lett tervezve és úgy is működik, de ma este Asmodeusnak és a kincstárának hála erre semmilyen gondunk nem lehet, mivel Asmodeus pénztárcája az én pénztárcám is.
Zakómért nyúlnak, amint belépek, engem már ismernek ezen a helyen. Hazai pályára hívattam a nőt és üzentem neki, hogy tegyen ki magáért, öltözzön nagyon csinosan. A hely is megkívánja, de az sem baj, ha küllemével az én kedvemre tesz. Egy szépséges nőnek sokkal hamarabb adok engedményt, bár ha Gránira gondolok, akkor biztosan megvannak erre a saját eszközei is.
Feltűröm ingem alkaromra, hogy ne legyen útban majd, ha étkezni kezdünk és így vezetnek az asztalunkhoz. Órámra pillantva konstatálom, hogy még bő 15 perc, míg megérkezik, ha csak nem dönt a nőies késés mellett. Baromira nem érdekel, végtelenül türelmes vagyok, ami ezt a témát illeti. Addig is rendelek magamnak egy whiskey-t jéggel a látszat kedvéért, mert mint tudjuk, semmilyen hatással nincsen ránk az emberek alkoholnak nevezett, ízetlen löttye.
Megjegyzés: fanolos ||   Credit
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2