Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Külterületi kocsma és környéke •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
783
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


K
ezdeti mérgem amilyen hamar jött úgy illant el, amikor rájöttem hogy mekkora hülyeséget is csináltam így. Belial rezzenéstelen arccal tűrte amit a fejéhez vágtam. Elgondolkodtató, hogy azért, mert igazam van, vagy mert csak nem akar beszélni velem. Nyilván szokatlan számára a kirohanásom, de megérdemelte. Végül is könnyebb úgy megnyugodni, hogy nem reagál. Arra pedig, hogy szüksége van rám, végül csak egy halovány ám pimasz mosolyt kap válaszul egy "szeretném látni" arckifejezéssel karöltve. Az éttermes téma mégis rábillent még egy lapát szart Belial helyzetére és így ezt a labdát is felveszemm jól megpattogtatom a Főni fején. Csak biccentek arra, hogy kíváncsi mit találtam ki neki, helyes, legyen is. Gyönyörű sorozat köröz a fejemben folyamatosan, új és újabb ötletekkel ahogy telnek a napok. Mi több... Nos, ez a jövő zenéje. Tehát elvisz vacsorázni ha törik ha szakad. Nyomós érv... Naná, az enyém, az én csepp számból bukkant ki, tehát nyomós. Végül hódolok kedvenc hobbimnak és újabb földinek kell lemondania szánalmas életéről. Nos... Nem, nem sajnálom, ne hidd azt. Viszont tényleg tetszik a nyelőcsöve, olyan... Mmm véres. Belial is mellénk guggol mire ráemelem tökéletes göndör pilláimat.
-Tetszik kedvesem? Ugye nem veszed el a játékomat?-kérdezek is tőle, majd ahogy szegény pára az utolsókat hörgi csak lemondóan sóhajtok. Na bumm, nem mondta el a nevét, olyan nagy kár. Na majd Adolffal kitalálunk neki valamit.
-El kéne rejteni valahová, ha megvacsiztunk visszajövök érte. Komolyan mondom kell a koponyája, Adolf magányos!-emelem fel mutatóujjam nagy komolyan. Elhangzik a kérdés, hogy mehetünk-e, így végig nézek magamon. Egy-két helyen a ruhám is véres lett, így beülni egy étterembe?
-Alternatíva a gyors tisztálkodásra?-állok fel és végig húzom vékony ujjaimat vértől ragacsos arcomon. Eszembe is jut a kölcsön pulcsi, de aztán megborzongok, kényes orraimat nem fogom kitenni újra annak a bűznek. Hozhattam volna váltó ruhát bakker. Kiestem már Belial ritmusából. Talán el is puhultam. Na majd vissza szokok.
-Rendben, induljunk.-felhagyok azzal, hogy letisztogassam magam, elfér, majd kiírom a fejem fölé, hogy tömeggyilkos. B@szok rá amúgy. Régebben is csináltam már ilyet. Na de hová rejtsem a hullámat? Körbe pillantok, majd elcipelem a legközelebb égő bokorhoz és nemes egyszerűséggel oda hajítom, legalább nem kell megnyúzni. Arra úgyse vinne rá a lélek, így meg max a koponya csontot kell majd lemosnom.
-Te mit fogsz enni? Én annyira elfogadnék egy jó lasagne-t.-magyarázom csacsogva és Belial mellé lépve hozzá dörgölődzöm, mint egy kiscica.
-Sajnálom a kirohanásomat. Igazából nem tudom mi ütött belém. Bocsánatot kérek.-nézek fel rá egy pillanatra, aztán elfordulok.
-Megérdemelted!-köhögöm el magam tisztán hallgatóan és kacagni kezdek. Nem kérek én bocsánatot, nem vagyok gyerek. A Viszály jobb és bal keze, első sorból tanulok el minden szerepet, ezt is.
-Hová fogsz vinni?-kérdezek rá miközben elindulok arra, amerre Belial kis cserjetüze felgyújtott pár alakot a bezárást követően.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
971
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 5:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Mint egy gyanútlan túrázó, akit egy váratlan földcsuszamlás visz el, úgy zúdulnak rám kedvesem háborgó szavai. Első gondolatom: azt a rohadt! Ez aztán nem semmi. Kicsit hirtelen jött kitörése, szinte a torkomnak esik. Meglepettségemben meg is emelem szemöldökeim. Dühösen, villámló tekintettel néz rám, csinos kis pofija haragtól torzul és olyan hangosan "beszél" velem, hogy majdnem túlüvölti a szektabulit. Hát lennének észrevételeim az elhangzottakhoz és válaszolnék is költői kérdéseire, de bölcsebbnek találom ezúttal csendben maradni és hagyni, hogy a kislány kiengedje a fáradt gőzt. Szavaim lehet csak olaj lennének arra a bizonyos tűzre. Egy pillanatra elhallgat, de csak addig míg levegőt vesz, hogy tovább folytathassa méltatlankodását. És mindezt csak azért, mert tőrét megtörölgettem a halott bige szoknyájába? Elképesztőek a nők! Milyen apróságoktól képes eldurranni az agyuk. Mélyet sóhajtok, miközben nyugtázom magamban, hogy esélyesen idén sem én leszek majd az év főnöke cím nyertese. Aztán nagy haragjában ismét eljön a hátrahagyottság kérdése, amin mégsem lépett túl. Mit is mondhatnék erre? Valószínűleg a síromig felemlegeti majd. Vagy magára a sírkövemre vési, csak biztosan ne merüljön feledésbe.
-Igazad van. - ismerem el. Miért is tagadnám a nyilvánvalót? Irányíthatatlan, kiszámíthatatlan vagyok, egyesek szerint kezelhetetlen, meg még komolytalan is. Csúnya, rossz démon vagyok, csak a probléma van velem. Na de milyen legyen a káosz, ha nem ilyen? Ez nem lehet számára újdonság, mindig is ez jellemzett. Ő pedig túl régóta van mellettem, hogy ne lenne ezzel tisztában. A sírás határán, bekönnyesedett szemekkel néz rám és válaszokat követel. Szokatlan így látnom, mert nem jellemző rá az efféle érzelgősség. Azt akarja mondjam ki, hogy nincs rá szükségem. Mielőtt bármit válaszolnék, hagyom, hogy kicsit alább hagyjon a hisztiroham, ami ilyen csúnyán magával ragadta. Miután kiadja magából, ami kicsi szívét nyomta, úgy tűnik némileg megnyugszik.
-Belphegor, Belphegor.. - ingatom meg fejem, és elengedem fejemhez vágott szavait. Ahogy a felmondását is, vagy mi a fene akart az lenni?
-...tudod jól, hogy szükségem van rád. - felelem és lehet mondanom kéne neki még valamit, de inkább nem kockáztatok. Mindenesetre sokkal jobban értékelem őt, mint mutatom. A szektavezér ledermedve néz, ha még nem tojt be eléggé tőlünk, most bizalmasam kitörésétől egészen biztosan tele lett a gatyája. Egy hosszabb pillanat erejéig elrévedünk a nosztalgiában, ám az oszló szektatömeg kicsit bezavar. De gyorsan gondoskodok róla, hogy ne széledjen úgy szét a tömeg. Ez persze némi pánikot kelt, páran meggyulladnak és sikoltozni kezdenek. Ez ad némi pluszt a silány bulihangulathoz. Közben megegyezünk, hogy vacsorára valami olasz kaját eszünk. Az étteremkérdéssel kicsit húzom az agyát, mire Belphegorom elém lép és fenyegetőleg emeli térdét ágyékom közelségébe. Várakozó állásban van, rúgásra készen áll. Hopsz, úgy látom érzékeny téma az étterem is. Lepillantok térdére és elvigyorodom. Ám ami épp a fejemben jár, azt inkább nem öltöm szavakba. Tedd, ne tedd, csinálj valamit, bármit, de ne ott pihentesd a lábad. Még a végén biztatásnak venné, hogy belémrúgjon. Elgondolkodva nézek a kis drágámra, fejem kicsit felszegem, majd oldalra döntöm. Arcom meg sem rezzen, higgadt nyugalommal hallgatom, ahogy "jogaimat" ecseteli.
-Hm...- reagálok ennyit az elhangzottakra, miközben számhoz emelem a bagóm és mélyet szívok belőle. Szépségem tudatja velem, hogy az előbbi nyelves csak felvezetés volt bosszúhadjáratában. Nem marad megtorolatlanul az a három év. Több lépcsősre tervezi a visszavágót, ami azonnal felkelti kíváncsiságomat.
-Dehogy felejtettem. Érdeklődve várom, mit találtál ki... - fújom ki lassan a füstöt, és eresztek meg felé egy sunyi vigyort. Nyilván nem vagyok olyan ostoba, hogy azt gondoljam letol egy szenvedélyes nyelvest, érzékien kicsit megrágja a szám szélét, és akkor minden meg van bocsátva. Haragtartóbb démon ő annál, hogy csak ennyibe hagyjon egy ilyen sérelmet.
-Ez nyomós érv. - ismerem el, szóval jár neki az éttermi kaja.
Miután sikerült ezt is megbeszélnünk, figyelmünket újra Luckó személyes ódaírója felé fordíthatjuk. Ránézek Belphegorra és ugyanazt a gonosz csillogást látom a szemeibe, mint annak idején. Kedvelem ezt, a benne lévő elvetemült sötétséget. A szektavezér megszólalni sem tud a félelemtől, annyira beijed démonhölgyem pengéje láttán. Egy pillanat és a fém a fickó nyakába mélyed, a vér meg csak tódul kifelé. Rémülten kapkod a levegőért, reflexből a nyakát tapogatja. A szerencsétlen kapálózásában csak mélyebbre taszítja magába a tőrt, így az felnyársalja őt.
-Ahhh, mint a régi szép időkben. - aljas vigyorral guggolok le haldokló költőnk elé, fél kezemmel térdemre támaszkodom, másikban cigimet tartom, szívok még egy utolsó slukkot, mielőtt a lábam előtt elnyomom a csikket. Még pár hosszabb percig eltart, míg feladja a küzdelmet.
-Akkor, megyünk enni? - pillantok Belphegorom felé a férfi utolsó lélegzetvétele után. Szerencsére nem kell majd messze mennünk. Az ivótól visszább, nem olyan messze van egy étterem, ahol olasz ételek is vannak. Azt mondják, ott kifejezetten jól főznek.

zene: nincs || szószám:747  || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
783
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 12:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


+18
//ugyan cenzúráztam ahol tudtam, de Belphi szája elég mocskosra sikeredett most, felhúzta a főni.//Belial & Belphegor


A
nnyira bosszantó tud lenni ez a démon. Esküszöm tényleg inkább fel kellett volna képelnem, nem még kedveskedni neki. Vagy akkorát alá rúgni, hogy föld körüli pályára álljon valamelyik űrszonda mellett és még három évig nyugtom legyen tőle. Most már belátom jobb volt nélküle. Csak fújtatok a hülyeségén. Amikor visszakapom vérmentesen a tőröm akkor jön az igazi hideg zuhany. Ezt kellett megérnem mellette? Hát szerinte mi a búbánatos balhere vitt rá arra, hogy a szőke holtan zuhanjon össze? Belial hangzatos mondatai az egek közé emelik az amúgy is ultra magas pulzusszámom, ami azóta van, hogy ott a raktárépületben végre rábukkantam. Esküszöm időzített bomba vagyok, aki a jelek szerint azonnal és sikeresen robbanhat.
-Ja b@szom a szád, a szőke miatt! Hát szerinted minek van kitekerve a nyaka heh?-ugrok is neki szóval, szemeim villámokat szórnak és már nem kontrollálom a szavaimat sem.
-Mégis milyen főnök vagy te? Itt hagysz a halál r3tkes f@szán kettővel, eltűnsz, mint Petőfi a ködben... Aztán egy kikúrt kocsmában oda böffented, hogy "Sajnálom." Majd ezek fejében még neked áll feljebb, hogy nem bólogatok mint a jól nevelt kutyuskák, hogy ugyan már Életem előfordul nincsen semmi probléma? Vagy azt vártad, hogy utána a nyakadba borulok és arcon nyallak? Esküszöm te soha semmit nem érdemelsz meg!-hangom oktávokkal feljebb ugrik, de már teszek rá magasról. Showt akart nem? Hát nesze, kibújik a szög a zsákból. Majd most rájön, hogy melyik út megyen itt Budára... A hajamat tépném, esküszöm, de az ahhoz túl értékes. Fortyogok mint a kitörni készülő vulkán, még nem értem el azt a szintet, hogy kiteljesedjen a haragom, de nem állok már messze tőle.
-Tudod, nem is értem minek neked bizalmas? Mész a saját hüŁye fejed után és b@szol arra, hogy esetleg valaki foglalkozna veled. Hola pancser, kilépek a francba, oldd meg az idióta ügyeidet a f@szba egyedül. Én meg keresek egy nyugisabb elfoglaltságot. Remélem ellenvetésed nincs. Az elmúlt három évben is megvoltál te nélkülem prímán. Csak végre mondd ki! Mondd ki az istenért Belial!-düh, kín, szenvedés, harag, bizalmatlanság, fájdalom... A végére még egy-két könnycsepp is kigördül a szememből. Fr@nc essen belé, én nem sírhatok! Egyáltalán hogy gyötörhet ennyi érzelem egyszerre valakit? Ám most nagyon nagyon igénylem a szóváltást, egyszerűen... Aztaaa, ez mind azért, mert megtörölte a tőrömet a szőke szoknyájában... Lucó, mi szoktunk féltékenyek lenni? Én, egy halott halandóra? Elképedek saját magamon, most esik le, hogy amúgy ezeket olyan szinten meggondolatlanul mondtam ki, hogy bárki megkérdőjelezhetné épelméjűségemet. Mély levegőt veszek és oldalt pillantok.
-Oké felejtsd el!-közlöm fél hangosan és inkább a szektavezérre fektetem a hangsúlyt. Visszatérek normál vezérlésre. Csacsogó hangnem, megszokott téma. Halál, vész, meg a többiek. Oké nem tudok elvonatkoztatni az előbbiektől, ez tuti nem én voltam, biztosan megszálltak. Gyilkolni, gyilkolni, gyilkolni... Ki kell engednem a gőzt. Felidézek pár gyöngyszemet a múltból, kedvenc hangjaimat és elkotyogom Belialnak. Mosolyra késztet, hogy emlékszik rá, de új hobbija éppen hidegen hagy.
-Hát nem csak ott lehetnél tüzes.-bököm ki egy alig látható fél mosollyal, de hogy mire gondolok valójában? Ohóóó, azt még magamnak sem vallom be. Végül észreveszem, hogy van aki menekülne, így szólok is Viszályomnak, hogy akció van, ő pedig szép igényesen cselekszik is. Mid ad Lucifer, még sikolyt is hallok. Zene füleimnek. Aztán visszatérek a kaja témára, meg is beszéljük, hogy az olaszt mindketten preferálnánk, ám a kérdésemre kérdés a felelet, enyhe pír önti el arcomat, már veszem is a levegőt, hogy jól beolvassak neki, még meg meri ezt kérdezni, hogy megérdemlem-e? Na várj csak Belial. Fejemben összeáll a kép, elé lépek és édes mosollyal egyik lábam térdben hajlítom, megemelem a nemesebbik része felé, csak éppen oda érintem a térdem, nem szándékozom fájdalmat okozni (még).
-Gondolom itt az ideje elmagyaráznom a jogaidat. Három évem volt rá, hogy papír formát öltsenek. Tudod kedvesem, ha nem szeretnéd a heréidet a manduláid helyén tudni, akkor nem most kezdesz el velem pimaszkodni.-cuki kislányos mosolyom nem hagy alább, de a hatás kedvéért kicsit feljebb emelem a lábam. Szemeimben gonoszkás fény csillan. nem tudja még a kedvesem, hogy milyen ha pont én haragszom. Lóról való lelökés, ugyan már... A bosszú édes, én pedig élvezettel fűszerezem ha kell.
-Tudod több darabos felvonás vár rád egyébként. Ugye nem hitted el, hogy a csókkal mindent meg is oldottam? Egy iciripicirit mintha elfelejtetted volna ki is vagyok. A két szép szemedért pedig nem fogok engedni hogy ne teljesedjenek ki a szeszélyeim. Te pedig vagy eltűröd, vagy menekülőre fogod. Elgondolkodtató, hogy melyik a férfiasabb húzás Belial?!-engedem le a lábam és tapsolok párat, megérdemlem! Legalább én éljenezzek, ha mástól nem kapok elég elismerést.
-Amúgy ott tartottunk, szerényebbre véve a szót, hogy igen, állíthatom hogy megérdemlem. Tudod nem sok f@szparaszt olyan hű, hogy három évig hajkurásszon, kereshettem volna magamnak másik alanyt, hogy a talpnyalója legyek, hogy használjon, mint egy darab rongyot, úgy ahogy te teszed. Tehát igen, elviszel étterembe!-döntöm oldalra a buksimat és kicsit csücsörítek mondandóm végén. Aztán inkább ellépek előle és felhozom, hogy legközelebb talán nekem kellene programot választani, ez a silány felhozatal a mércém alját sem érte el. Főni bele megy én pedig, mint aki jól végezte dolgát visszaguggolok a konferanszié mellé.
-Na figyi, megmutatom miről beszéltem az előbb. Te leszel az alanyom erre a célra. Tehát az fog következni, hogy ismét hátrahúzom a fejed...-kezdek is cselekedni szavaim nyomán, elég határozottan és kiélvezem a rémült pillantását az ipsének.
-...utána előveszem a tőröm, hidd el éles, észre sem fogod venni hogy hozzád értem...-hangom már-már igézően hat a fószerre, én pedig egy határozott mozdulattal vágok bele a nyakába az ádámcsutka alatt. Szélhámos vigyor terül el a képemen ahogy arcomba fröccsen a vér.
-Látod, nem fáj ez. Amúgy igazán szép légcsöved van, komolyan mondom, sosem láttam még ennél szebbet.-hangom annyira komoly, hogy kis híján én nevetek fel.
-Érzed ahogy a tüdődbe csorog a vér? Belial, nézd milyen keményen küzd. Annyira cukorfalat. Adolf mellé kell a koponyája.- kislányos csilingelő hangon jegyzem meg az utolsó mondatot és még mindig nézem ahogy a halál tusa kezeim közt folyik le.
-Neked is adok majd nevet, de ha gondolod elárulhatod a sajátodat is.-ajánlom fel nemes egyszerűséggel a dolgot. Szeretem, na meg ez a fényjáték a lüktető véren. Rendben van, mégis csak jó ötlet volt a bozót tűz.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
971
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Egy pillanatra felötlik bennem a gondolat, hogy most kivételesen megfogadom bizalmasom tanácsát és lekapom az öregasszonyt. Kizárólag azért, hogy megnézzem, milyen arcot vágna Belphegor. De hiába a kíváncsiság...van, amire engem sem visz rá a "lélek". Néhány hosszabb percig csendben kalandozok gondolataimban, vágyakozásban tartva a nagyit. Majd ahelyett, hogy lecsókolnám az öreglányt, inkább kihátrálok és a lehetőséget tovább passzolom az illetékesebbnek. A vénasszony öröméről gondoskodjon inkább a Főnci. A szívszaggató jelenet után, a démonnő visszaszerzi tőrét, miközben cigivel húzza le az egyik szektatagot.
Elvéve tőle fegyverét alaposan megtisztogatom. Már szinte el is feledkeztem arról, hogy tőlem kapta. Felé fordulva még elcsípem a fintort az arcán, ami egyértelmű nemtetszését fejezi ki. Ha tippelnem kéne pusztán a tekintete alapján, valószínűsíteném, hogy tisztítási módszeremben talált valami kivetni valót. Vértől mentesen nyújtom vissza neki, mire durcásan megjegyzi, hogy a tőr ribanc szagú lett.
-Mi? - tör elő belőlem a kérdés, egy pillanatra elgondolkodva, hogy jól hallottam-e szavait. Ribanc szagot mondott? Orrom elé emelem a pengét és megszaglászom. Nem érződik rajta picsaszag, maximum nagyon gyengén az áldozati vér.
-Nem érzek semmit.... - jegyzem meg, majd átadom neki a tulajdonát, már ha a "ribancszag" ellenére is elvenné tőlem.
-Nem értem mi bajod....ezt most a szőke miatt? - kérdezek rá, mert van egy olyan sejtelmem, hogy nem örül, amiért a bögyös hullát használtam törlőrongyként fegyvertisztításra. Én csak hasznosítom, amit találok. A végeredmény számít, nem?  
Felmerül a szektafő sorsa, mit is kezdjünk vele? Lucifernek szüksége lehet-e rá? Jó kérdés.
-Nem igénylem az ilyesmit. - felelem vállrándítással csipkelődő szavaira. Ismer, tudja, hogy mennyire nem tudom értékelni a művészeteket. Vagy legalábbis nem úgy, ahogy kellene.
-Végül is...ártani nem árt, majd eldönti maga, kell-e neki ez a szerencsétlen. - pillantok a megilletődött férfire. Már ha tud időt szakítani ilyen kis semmiségekre bokros teendői között. Újabban nincs sok ideje a démonjaira, jobban lefoglalják az emberi világ dolgai. Szégyen.
-Ja, élénken megvan a kép... - bólintok, miközben a zsebembe mélyesztem a kezem. Sok őrült és mókás dolgot csináltunk már együtt Belphegorral, ami inkább csak nekünk volt szórakozás. Alkalmi játszótársaink már kevésbé élvezték a velünk töltött, kreatív szabadidős programjainkat. Nem csoda, legtöbbször nem élték túl. Látom a földön kuporgó szerencsecsomagon is, hogy elborzad kedvesem szavait hallva. Na igen a vérbemenő részletek gyakran elborzasztják az emberi fület. És még ez nevezi magát sátánistának, szánalom...
-Bár mostanában inkább a lángoló test és a szénné égett tetem látványát élvezem. - teszem hozzá, bár tudom, hogy Belphegorom annyira nincs odáig ezekért a piromán dolgokért. Ez inkább az én hóbortom.
-Naa... - emelem fejem a menekülők irányába. Sunyi vigyor kúszik végig arcomon. Hát mégis csak van remény. Egy kisebb csapat gyorsan távozóra fogja, mikor meglepetten felfedezik a tisztás szélén lobogó hangulatvilágítást és a benne rejlő veszélyeket. A részegebbje, aki már lassan világáról sem tud és avarszinten mozgolódik, viszont a füves közepén marad mit sem sejtve. Ők megérettek a pusztulásra. Kicsit felkorbácsolom a lángokat és bezárom a kört, hogy aki most tervezne távozni a buliból, ne tudjon.
-Az nekem is jó. - bólintok rá. Az olaszok elég jól főznek. Van néhány ételük, amit kifejezetten kedvelek. Zsebemből elhúzom a bagóm és a gyújtóm, ami mindvégig ott lapult. Nem zárkózom el, hogy bizalmasomat kajálni vigyem, mégis muszáj kicsit kötekednem vele. Túl egyszerű volna, ha csak egy szimpla igennel válaszolnék kérdésére.
-Megérdemled te azt, hogy ilyen helyre vigyelek? - kérdezek vissza szemtelen vigyorral, miközben rágyújtok egy szálra. A buli elég várakozáson alulira sikerült, bár meg kell jegyeznem, a romtemplomos összeröffenés ennél ezerszer gázabb volt.
-Rendben. - egyezek bele, hogy a következő programot ő válassza ki, hátha nagyobb szerencséje lesz. Na meg kíváncsi is vagyok, hogy ő milyen elfoglaltságot választana unaloműzésre.

zene: nincs || szószám:584  || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
783
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 9:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


B
elial nem kispályázik, be kell valljam jobban átérzem, mint régebben, határozottan tetszik amit művel. Vigyorogva figyelem miután felszólal a népnek. Na meg persze adom alá a lovat, hogy hát csókolja meg a kedves nagyit is, had örüljön. Azt azért tegyük hozzá, ha megtette volna akkor bizonyosan közbe lépek, azért mindennek van teteje. Szerencséjére kibújik a feladat alól ezt egy jóleső hümmögéssel nyugtázom. Mert volna pont most rám hallgatni. Azért a hatásszünetért még viszont elkapom a frakkját. Lucókánk menyasszonya nem akar kötélnek állni, pech. Már épp indulnék a szekta megsegítésére nagy kegyesen, mikor maguk alá gyűrik a leányzót, így esik, hogy azért csak kivegyem részem a játszmából tőröm előkerül a csizmámból és már repül is. Zsír, tíz pontos, csont nélkül. Így kell ezt kérem szépen. Na ki a zseni? Ja igen, én volnék, oké? Ne is vitatkozz! Mire elfolyik életereje a csajnak a buli elszabadul, Belial tüzeskedni kezd én pedig cigi beszerző útra indulok. Valójában sosincs nálam, én az a tarhálós fajta vagyok. Most sincs ez másképp és amilyen az adjon isten... A srác örüljön neki, hogy egyben maradt. Megőrjítenek a földiek és nem jó értelemben. Visszaszerzem a tőröm s miután elszívom a cigit visszalejtek a Főnihez, hogy reményeim szerint valami tisztítót kunyizzak tőle. Persze hogy nincs nála, de kiveszi a kezemből kedvenc fegyverem és elindul a megnyekkent szőke felé. Én már a konferanszié mellett guggolok, fél szemmel Belialt lesem. Mire oda ér mellém elfintorodok, még nem is reagálok mondandójára. De már új téma csúszik a nyelvemre tőrömre pillantva.
-Ugye tudod, hogy most r!b@nc szagú is lett.-hogy lehet valaki ennyire kegyetlen velem? Kinyújtom a kezem reménykedve abban, hogy visszakapom a pengét, majd visszakanyarodok köztünk lévő emberpalántánkra.
-Annyira drámai vagy. Majd ha te leszel a nagyfőnök, neked zengenek ódákat. Most érd be azzal, hogy itt lehettél. Tudják, hogy létezel.-szavaim csípnek, mint a darázs fullánkja, a szemem sem rebben miközben kimondom egymás után, rendezve a betűhalmazokat. Botrányos ez a démon. Rögtön minden kellene neki, de bezzeg szegény nagyikát magányosan hagyta.
-Én amondó vagyok belefér még egy kedveskedés Lucónak. Legalább lesz egy költője. Amúgy mondd már, van neki?-vigyorgok, mint egy eszelős, azt hittem kiestem a ritmusból az elmúlt három évben, de most egészséges büszkeség önt el. Ugyan nem törődöm azzal, hogy vissza kaptam-e a tőrt vagy sem, elengedem emberünket, jól elgémberedhetett a nyaka.
-Te emlékszel még arra, hogy milyen mikor egy tüdő tele megy vérrel és már csak hörög és nyuszít, nem kap levegőt... Nekem ez annyira hiányzik.-a lustán pislákoló bokor tűzben még mindig az egybe gyűlteket figyelem. Pár ember már teljesen kiütötte magát, többen minket figyelnek, félve pislognak felénk, illetve van olyan is, aki kap az alkalmon és elindul a "kijárat" felé.
-Nézd már, ott szöknek.-intek fejemmel egy kisebb csoport felé. Na jó, nem kell mindenki, de még egy kicsit had érezzem a vér szagát! Felállok és kinyújtóztatom lábaimat, elzsibbadtak kicsit. Mély levegőt veszek majd tekintetem az égre emelem.
-Valami olaszt ennék. És te??-intézem kérdésem Belialnak, ugyan percekkel ez előtt tette fel a kérdést, de volt jobb dolgom is, mint erre felelni. Mondjuk nem étterembe akarok menni, inkább most én motoznék kicsit a konyhában. Csak azt nem tudom hogy kedves Viszályunkhoz megyünk-e, vagy legyek jófej és ajánljak fel egy utat hozzám a kis bérleményembe... Megrázom a fejem, na azt már nem, hozzám ugyan nem jön fel.
-Elviszel étterembe?-újabb fogós kérdés már ugrott is a két verzió amit elképzeltem. Inkább meghivatom magam. Érdekes lett az este, de valami még igazán hiányzik belőle. Mondjuk az igazi velőt rázó sikolyok. Zavar a csend, a nép meg inkább bulizik, ezek kajak nem tudják a protokollt? Vagy ennyire romlottak? A pia is gyatra... Csak whiskey, ne már, nincs keményebb? Komolyan a kocsmában jobb volt a hangulat, mint itt. Bele rúgok a földbe, amolyan ideg levezetésképpen.
-Hát legközelebb én választok programot.-jegyzem meg unottan és körmeimet kezdem vizslatni jelzésképp, hogy történhetne amúgy még valami. Lehet hogy várnunk kellett volna kicsit? Emberek... nem tudnak bulizni!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
971
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 26, 2020 7:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Azt kell mondjam, hogy a kisdrágám alaposan meglepett. Mindig tudtam, hogy sokoldalú, de azt nem gondoltam róla, hogy ilyen kis buja is tud lenni. Igaz érzéki csókját azzal zárja, hogy durván fogait a számba mélyeszti, még a vérem is kiserken, de ez egyáltalán nem zavar. Ennyi kis kellemetlenség igazán belefér egy ilyen heves nyelves után. Ez volt a revansa, amiért szó nélkül otthagytam három éve. Hát ilyen büntetést bármikor bevállalok.
A démonnő műsora után én következem. Kiválasztok az egybegyűltek közül egy szemrevaló kislányt, akinek a lelkét majd Lucifernek kell áldozniuk. Kisebb zűrzavar tör ki emiatt. Hirtelen megjelenik mellettem "öreganyám" csücsörítő ajkakkal, hályogos szemeiben várakozó csillogással. Láthatóan még nem tett le arról, hogy az ördögtől csókot kapjon és ezáltal örök tagságot nyerjen a Pokol bugyraiban. Hát ez még itt van? Lepődöm meg kicsit jelenlétén. Belphegorom persze nem bírja ki.  Huncut démoni vigyorral az arcán odaszól, hogy adjam meg a nénének amit akar.
-Hm... - esek gondolkodóba. Tudom, hogy csak heccel a kis drágám, de ő a tanácsadóm, lehet hogy hallgatnom kéne rá??? Úgy teszek, mint aki komolyan fontolóra veszi bizalmasa szavait. Karba öltött kézzel fordulok a lelkes, csókra vágyó nagyi felé és nézem meg magamnak úgy igazán. Kicsit el is időzik rajta tekintetem, miközben teszek egy gyors állapotfelmérést. Elég fonnyadt már ez a test és elég elhasznált is.... Ha fiatalabb lenne az öreglány vagy 15-20 évvel, talán bevállalnám, így viszont valahogy nem visz rá a gusztus. Amúgy is miért rontanám el vele a szám ízét az előbbi édes csók után?
-Ígéretes lélek, a mamáért személyesen Lucifer érkezik majd... - hazudok neki, bár úgy tűnik nem bánja, ha a Pokol ura személyesen csókolja át a túlvilágra. A tömeg közben intézi Lucifer menyasszonyának sorsát. A kislánynak nem volt ínyére a kényszeresküvő és már szökött volna, szerencsére szektacsaládja résen volt és megakadályozta ebben.
-Ha gondolod.. - felelem és már suhan is a démonnő tőre egyenesen a báránykánk szívébe. Öröm látni, hogy bizalmasom nem vesztett a kézügyességéből.
A tűz amit közben elszabadítottam, lassan észrevétlenül veszi körbe a tisztás közepén bulizó szektatömeget. A kör ugyan nem zárul be teljesen. Egy csapásirány megmarad, amin az élelmesebbek és kevésbé bódultak el tudnak surranni, már ha felismerik a menekülő útvonalat. Vagy a veszélyt magát.
-Igazad lehet. Várok...ha kicsit józanodnak, talán érdekesebb lesz a játék... - mondom, majd teszek róla, hogy a lángok ideiglenesen alább hagyjanak és amolyan hangulatelemként maradjanak meg. Közben Belphegor elindul cigibeszerző útra. Elrohan mielőtt elmondhatnám, hogy amúgy nálam is van, hiszen én sem vetem meg a nikotin örömeit. De nem szólok utána, hagyom, hogy női erélyességgel, magától, némi kötözködéssel és erőszakkal lejmoljon cigit magának. Mikor visszatér a zsákmánnyal tőrét is magával hozza, még az áldozat vérétől mocskosan.
-Nem tartok magamnál. - felelem, miközben finoman kihúzom ujjai közül vérmaszatos pengéjét, amit közvetlenül az orrom előtt lebegtet. A kitört nyakú dögös szőkeség teste mellé lépek, aki pár lépésnyire a földön pihen meredt tekintettel. Ejj, de kár érte. Belphegor hevességében nyakát szegte, de azért még így holtában is lehet haszna...törlőrongyként. Bár tudjuk, hogy mióta a kapuk zárva, egy ilyen halál nem tart túl sokáig. Bármelyik pillanatban visszatérhet belé az élet. Leguggolok a tetem mellé és a véres fegyvert szoknyája szélében megtörölgetem. Nem is tart sokáig a tisztogatás. A démonnő kérdésére tekintetemet az összeroggyant szektamester felé fordítom.
-Nem tudom a Főnök hogy vélekedne, de én nem tartanám sokra...bár nekem nem is írt dicsőítő verset.... - motyogom. Elég csak ránézni, szánalmas. Viszont az evés ötletét igen jónak találom, bár ritkán hódolok az efféle emberi szokásoknak.
-Te mit ennél, kedvesem? - kérdezem, miközben felkelek a szőke mellől és barátocskánk másik oldalára állok őt jelenlétemmel nyomasztani.

zene: nincs || szószám:584  || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
783
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 10:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


M
ár istenesen untam a várakozást, de gondolom ez nem meglepő felénk. Nem is vagyok a türelmemről híres, főleg ha azt vesszük, hogy Belial folyamat megvárakoztat. Megvárom míg bevonulunk körbe és elkezdi a dicsőítést a manus. Nekem ez nem kell, az nélkül is itt vagyok. Míg a megfelelő pillanatra várok addig kapucnim takarásában hagyom, hogy szemeim elfeketetdjenek, csak utána dobom le a pulcsit és lépek a pasashoz aki rám pillantva... Nem is értem hogy nem szarta össze magát. Na mindegy, odalépek a Főni szöszkéjéhez és teszek róla, hogy most ne vonja el jobban a figyelmét. Csak a nevem hallom mire gonosz mosoly ül ajkaimra, hogy halott prédám elengedve hagyjam földre zuhanni. Megrántom a vállam és egy hangosabb hopsz hagyja el ajkaimat, a nép mozgolódni kezd, végre, élet basszus. Pillanatokkal később Belialt kézen fogva lépkedek a nagyérdemű elé, hogy aztán tudtukra adjam miként lehetnek ők is a sátán szolgái. Noha kacsa az egész, attól még a műsort folytatom. Szerencsémre a Viszály sem ellenkezik, így érzéki csókban részesítem őnagyságát, ha állításaim nem csalnak, az elsőben. Úúúú... Jó választás mi? Lehetne ennél romantikusabb? Na ne röhögtess... Romantika, hol élünk mi, diannás üvegben? Érzem ahogy a démon keze derekamra csúszik és közelebb is von magához, ennek hatsára bele kell mosolyogjak a csókba. Igazi showman az ember. De nem tarthat sokáig a jó világ, hiszen büntetésképp megharapom a száját s láss csodát még a vére is kiserken. Erről van szó. Elégedetten tekintek fel rá dolgom végeztével és megnyalom szám szélét, hiszen én is véres lettem kissé.
-Finom vagy.-jegyzem meg csak úgy mellékesen és a konferanszié mellé telepszem, hagyom Belialt kibontakozni. Természetesen a halandók szemei még csillognak az előbb produkált bemutatótól és van aki rögtön kapni is szeretne a csókból. Ezen hangosan felnevetek, nem tudom visszafogni magam. Főleg mikor elképzelem a nyanyát a Főnin lógni ezzel a céllal.
-Ugyan Bel, add meg neki amit akar.-biztatom a démont ördögi vigyorral, persze cseppet sem gondoltam komolyan ugyebár. Aztán pofámra lakatot növesztek hátradőlve figyelem a műsort. De mikor a véráldozat nem nyugszik felpattanok és a Főni mellé libbenek.
-Menjek, segítsek nekik?-pillantok a tömegre, akik igyekeznek lefogni a lánykát, ám csalódottan veszem észre, hogy sikerül is nekik, majd pillanatokon belül előkapom a tőrömet, egy mindig van a lábbelimben, és egy tökéletesen ívelt dobással a visítozó szívébe hajítom a pengét.
-Hopp, ezzel megvolnánk.-ütöm össze tenyereimet és Belialra kacsintok. Közben imádott démonom újfent pirománkodni kezd. Szemeimet forgatom de egy szót sem szólok. Most komolyan, pörkölt embereket akar? Csak megrázom a fejem és ciccegni kezdek. Belial kérdésére pedig oldalra billentem a fejem.
-Szerintem túl mámorosak még, hogy felfogják itt ma mind meghalnak.-tárom szét karjaimat amolyan nem is tudom mit vársz stílusban. Elfogadom a papír poharat benne a whiskey-vel, majd nekidőlök a démonnak.
-Jobb ha elkezded, nem akarok sült ember szagot, tudod hogy utálom. Szóval kérlek!-nem szoktam ilyen szépen beszélni vele, de ha nem akar újabb nyávogást akkor cselekszik. Végül kiiszom a poharam és elindulok a tömeg felé.
-Szükségem van egy cigire.-jelentem ki ha netán a főni rá akarna kérdezni hirtelen távozásomra. Na meg nincs kedvem nekiállni megbeszélni az előző eseményeket sem. Amúgy fingom sincs hogy jutott eszembe ez az egész. Végül kiválasztok egy kissé izmosabb fazont, póló van rajta, sötét farmer. Végig mérem, aztán megkocogtatom a vállát. Kissé komótosan felém fordul, és beleböfög a pofámba egy „mi kéne“ hangzatú kérdést. Szemem forgatva hessegetem el a gondolatot, hogy úgy izomból mellbe vágjam, végül egy kis száj csücsörítés után pilláimat rebegtetve közlöm vele, hogy "B@szd meg egy cigi kell ha nem akarsz meghalni." Szerencséjére kapok egy szálat sőt, nagy kegyesen még egy gyújtót is előhalászik nadrágja zsebéből. Rágyújtok, élvezettel telve hagyom, hogy a mérgező füst kitöltse a belsőmet, majd egy biccentést követve elsétálok. Ugyanis tervezem, hogy kedvenc tőrömet azért csak vissza szerzem. Így odasétálva a holt nőhöz leguggolok és kihúzom a mellkasából a fémet.
-Rossz szertartás, kaszabolt halott. Ilyen az élet kiscsibém.-motyogom a hullának nemes egyszerűséggel miközben megrántom a vállam. Lassanként elszívom a cigarettát, így vissza sétálok Belial mellé.
-Van egy zsepid? Maszatos lett. Tőled kaptam!-fogom hüvelykujjam és középsőujjam közé a tőr markolatát és meglebegtetem Belial előtt nagy cicaszemekkel. Nem szeretem ha dzsuvásak maradnak a fegyverek, berozsdásodhatnak aztán megeszi őket a fene. Még a hideg is kirázott a gondolatra. Mindegyik fémre gondosan ügyeltem. Igaz egyik sem volt annyira a kedvencem, mint ez ami még mindig a főnim orra előtt billegett ujjaim között.
-Éhes vagyok.-jegyzem meg fél hangosan, a konferanszié még mindig ott kuporog. Már nem akar játszani? De kár... Pillantásom oda kapom, aztán elmorfondírozom.
-Szerinted neki mennyire örülne Lucó?-teszem fel a kérdést a démonnak, de szemeimet nem veszem le a fickóról, még a végén meglép. Oda is ugrok mellé, ezzel a frászt hozva rá, megragadom azt a kevéske kis haját és hátra rántom a fejét. Azt figyelem hol kellene szép igényesen elmetszeni a gigáját. Nézni ahogy levegőért kapkod, de már nem fog kapni... Gyermeki ábrázattal tekintek társamra, hogy mit tegyek ilyen esetben?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
971
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 25, 2020 11:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Míg a szektavezér az észt osztja és prédikál, bizalmasom példáját követve én is szemezgetek az összegyűltekből. Kit rántsak le magammal a Pokolba? Mondjuk nem most rögtön tervezem elragadni lelküket, hiszen a kapuk még zárva vannak és a fene tudja, mikor tárulnak ki újra. Ez a kellemetlen és igencsak zavaró helyzet azonban nem gátol meg abban, hogy előre tervezzek. Meg is akad a szemem egy ígéretes, igen dekoratív csomagolású lelken, persze bizalmasom nem ért egyet a választásommal aminek azonnal hangot is ad.
-Ugyan kedvesem, hová gondolsz? Nem a helyedre néztem ki őt. - intézem szavaim megnyugtatásként, mert látom rajta, hogy kicsit befeszült.
-Miért akarnék helyetted mást magam mellé, amikor olyan elégedett vagyok veled? - kérdezek vissza, közben a szektavezér ujja rajtunk állapodik meg, ezáltal kiválasztottak leszünk. Bármit is jelentsen ez. Nem húzzuk az időt, gyorsan becsatlakozunk a többi "szerencséshez", ha már az a különös megtiszteltetés ért bennünket, hogy Lucifer szemei ránk tikkeltek. A szektafő egy Luckót méltató költemény szavalásába kezd, amit ő maga írt a Pokol urának tiszteletére. Először csak szólózik, majd a harmadik versszak körül a tömeg egy hangként ismétli kántálását.
Belphegoromra bízom a kezdést, pörgesse fel kicsit a bulit, bár tudom, nincs oda a nyilvános szereplésekért. Démonhölgyem ennek ellenére egy pillanat alatt átveszi a szót és zavarja meg a már-már idillinek ható közös mormolást. Kizökkenti és a totális frászt hozza a szektafőre és az őt buzgón követő hívekre. Pokoli jól csinálja.
-Belphegor. - ingatom meg a fejem szám sarkában galád vigyorral, amikor kipécézi a kis szőkémet, és egy laza, de annál határozottabb mozdulattal roppantja ki nyakcsigolyáit mindenki szeme láttára. A kétségbeesett nő arcára még látom kiülni a rémületet. Csak egy félsikoly hagyja el dús ajkait, mielőtt kedvesem a nyakát szegi. A holtan összezuhanó női test látványa gyors futásra készteti a gyávákat és a komolytalanokat. A legtöbben maradnak és pislognak mint hal a szatyorban. Földbe gyökerezett lábakkal, tátott, féllábszárig érő állkapcsokkal és hatalmasra kerekedő szemekkel tekintenek felénk. Csak néhány elvetemült pokolravaló humanoid arcán látni örömteli, élveteg vigyort. A kisdrágám gyorsan helyreteszi a tévhiteket a Főnci szemeivel kapcsolatban. Jó ha tudják, Luckó szeme nem ráng be, ha pokolra termett lelkeket lát. Tanácsadóm úgy dönt, hogy rajtam fogja prezentálni, mire számítson az áhítatos, pokolimádó tömeg. Nem ellenkezem, amikor Belphegor kézen ragad és magával húz. Bármire is készül, szó nélkül belemegyek a játékába, elvégre szórakozni jöttünk. Hangosan felkacagnék, mikor elhiteti ezekkel a nyomorultakkal, hogy nem kell más a pokoli tagsághoz csupán egy csók az ördögtől - mégsem teszem, inkább csak egy sunyi vigyorral a képemen kommentálom a hallottak. Ujjait a tarkómon érzem, hagyom hogy maga felé húzzon, puha ajkait az enyémre tapassza. Viszonozom csókját. Egyik kezemet a derekára simítom és ösztönösen vonom közelebb magamhoz. Mikor nyelvét a számhoz érinti, bebocsátást engedek neki, majd nyelvünkkel finom játszadozásba kezdünk. A kissé fűtött csókjelenetünket látva, az elébb még félelemtől reszkető szektafőnök kigúvadt szemekkel bámul ránk. Hát igen, lemosva érezheti magát a "színpadról". A démonnő közben megszabadít enyhén bűzlő kölcsönöltözékemtől is, amire már amúgy sincs szükség. A hirtelen jövő éles fájdalom, amint vadul a számba harap csak még édesebbé teszi az egészet. Fogaival nem ereszt, mélyen húsomba váj, mire kiserken sötét vérem is. Halkan az arcomba suttog, szavaira szélesedő mosolyom lesz a válasz. Édes csókja után ajkamba mar, ez volna a beígért revans? Bevallom, a hátrahagyott évek miatt nem egészen ilyen megtorlásra számítottam. Inkább gondoltam, hogy egy jól irányzott láblendítéssel küldi repülőpályára a heréimet, közel 120 ember szeme láttára olyan lendülettel, hogy még 2050 karácsonyakor is azt várom majd, mikor kerülnek végre leszálló ágba. Nem bánom, hogy nem így tett.
-Lenyűgöző alakítás. - mondom elismerően és talán némi büszkeséggel is. Amint elválnak ajkaink, lenyalom számról a vérem, majd ujjaimmal végigsimítok hajamon megigazítva összeborzolt tincseimet. Közben tekintetem a nézőtérre téved, ami még mindig telve van.
-Én is akarok egy csókot az ördögtől. - kiált fel egy szépéletű az első sorokból. Az öreg néne lelkesen, csillogó szemekkel néz és csücsörít felém, hát meg kell hagyni elég elkötelezettnek tűnik.
-Csak mindent sorjában, mami... - intem türelemre "öreganyámat".
-Előbb...Lucifer bizonyosságot vár tőletek, hogy lássa annyira imádjátok őt, mint ahogy mondjátok. - közlöm az összegyűltekkel sugallva feléjük, hogy áldozatra lesz szükség.
-Te ott... - mutatok az egyik dús keblű kislányra. -...te leszel Lucifer menyasszonya.
Némi pánikérzés kapja el a kicsikét. Idegesen kapkodja a fejét, mint aki nem akarja elhinni, hogy hozzá beszélnek. Megsúgom nekik közben, hogy az áldozat természetesen véráldozatot jelent. Mi mást is jelenthetne? Mikor ez a tény tudatosul benne, megpróbál elfutni, ám a sátánimádó klubtársak lefogják és nem hagyják ellógni. Ez közös érdek, értsd meg! Próbálják meggyőzni, hogy dobja be a lelkét a közösbe. A lány hajthatatlan, sikít és rúgkapál, de esélye sincs, a tömeg legyűri. Előkerül egy tőr, ami gyorsan a lány szívébe végzi.
-Lucifer most elégedett, érzi őszinte imádatotokat. - tudatom velük, miután az áldozati bárány lassan elvérezve kimúl. Csak a hatás kedvéért, és mert mániám a gyújtogatás lángra lobbantok néhány közeli bokrot, hogy egyértelmű jelnek vegyék Őpokolsága elégedettségét.
-Lucifer közeleg... - nyögöm még be úgy mellékesen. A szektaklub örömteljes éljenzésbe kezd és újra előkerülnek az italok, mindeközben senki nem veszi észre, hogy a cserjetűz terjedni kezd és lassan tüzes körként járja körben a sátánidéző esti program résztvevőit.
-Szerinted mikor fog nekik leesni, hogy csapdába estek? - lépek démonhölgyem mellé, s közben egy pohár whiskeyt is nyújtok felé.

zene: nincs || szószám:859  || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
783
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 24, 2020 9:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


N
a már most, elég sok minden történt az elmúlt pár órában, az érzelmek skáláját is megjártam, hiszen volt itt méreg, meg minden egyéb, nyafi, vigyorgás stb. A szavakat mélyen elraktározom magamban, még jó hogy figyeljen rám, ezt amúgy meg el is várom, pont. A szekta gyűlés nem villanyoz fel mégsem annyira, hiszen ultra lapos, kevesen is vannak, ennek meg hangot is adok, de hála Lucónak Belial megkegyelmez és a tettek mezejére lép. A kölcsön ruci ultra büdös, dől belőle a fű szag, a férfi persze rögvest beszól, mire nyelvet öltöttem rá, ösztönös cselekedett volt a végén egy vigyort engedek el és kapucnimat én is a szemembe húzom miközben a tömegbe veszünk, végre kezdődik a buli és az emberek is elő keveredtek. Végre valami mozgás, ezt vártam. Gyorsan az első sorba is keveredünk, hogy a lehető legjobb pozícióban álljunk ahhoz amikor cselekedni kell. Szemrevételezem az alanyokat és váltunk egy két szót Beliallal, amikor a nőre pillant felszisszenek.
-Szóval már le is cserélsz?-pillantok rá és már látom magam előtt ahogy véletlenül elválik a szöszke feje a nyakától. Nem is értem min húztam fel magam hirtelen, talán túl sok a feszültség, inkább iszok pár kortyot a whiskey-ből és igyekszem elterelni a gondolataimat, hiszen én is pasikat szemeltem ki. Esküszöm tutira meghülyültem, nem vágom mi ez. A konferanszié belekezd a nagyvolumenű dologba is.
-Ideje volt!-suttogom magam elé kisebb gőggel a hangomban és kihúzom magam mikor az ipse ránk mutat. Kiiszom poharam maradékát, megnyalom a szám szélét. Lucó ránk kacsintott, meghalok a szövegtől. Pláne mikor főnököm megszólal mellettem.
-Ha ezek a gyászkeresztek tudnák, hogy Lucó nem szokott kacsintgatni... Hát menjünk, mutassuk meg nekik, hogyan működik ez a dolog.-csatlakozom Lovasom oldalán a "kiválasztottakhoz", már most látom, hogy mekkora idióta az a pasas, szívesen megszólalnék, de már csak a tekintetünk kommunikál a démonnal, ajkam pimasz vigyorra húzódik. Szóval kezdjem amikor én szeretném? Már régóta készen állok. Nemes egyszerűséggel veszem le végre a bűzlő pulóvert magamról, beletúrva a hajamba még rákacsintok Belialra és oda lejtek a mi kedves konferansziénkhoz. Egy határozott mozdulattal magam felé fordítom, majd elkapom a pillantását, édes arcomra kiül az a bizonyos fagyos mosoly, amikor látni az emberek szemében a rémületet, a srác nem tud elszakadni szemeim látványától, hüledezve próbál valamit kipréselni magából.
-Ugye nem gondoltad, hogy ezt neked köszönhetem?-búgom neki és elengedve őt a földre rogy. Megfordulok a tömeggel szembe, mivel szerencsémre a szöszit is beválogatta ez a jó madár nekem, aki most itt reszket a lábamnál, így nem esik nehezemre oda sétálni hozzá, hogy aztán egy könnyed mozdulattal két kezem közé fogjam a fejét és kecses kis nyakát egy határozott csavarással megroppantsam, néma sikolyát ezzel a szájára fagyasszam végleg.
-Nos, ha már Lucifert várjuk, szögezzük le, Ő nem kacsintgat. De elküld engem, nektek, hogy csemegézzek romlott kis lelketekből, hogy valóban alkalmasak vagytok-e szolgálni.-tekintek körbe, de inkább a tömegen, mint a "kiválasztottakon". Végül csak-csak megakad a pillantásom a főnökömön. Felkacagok.
-Te! Gyere csak. Kérlek had prezentáljam az egybegyűlt népségnek, mi is fog velük most történni.-lépek Belial elé és ha hagyja kezét megfogva kiválunk a kiscsoportból. Füléhez hajolva elsuttogom neki, hogy még mindig utálok a középpontba lenni, szóval jön és már most segít.
-Az ördög csókja után teljes jogú tagok is lehettek.-szavaim az emberekhez szólnak, az hogy nem valós, már részlet kérdés nekik. Tekintetem viszom démonom szemeit tartják fogva. Apró ujjaim a tarkójára csusszannak és bízva abban hogy hagyja is magát lehúzom magamhoz, végül magabiztosan veszem birtokba ajkait, majd ha enged Viszály uraság, nyelvem is befurakszik szájába, hogy aztán csatára hívja a férfiét, közben kezeim megszabadítják a kölcsön pulcsitól is. Szexisebb a saját textiljeibe. Bele túrok a hajába, majd nyelvem visszahúzva még eljátszom ajkaival, és ha már kellőképpen elborítottam az agyát az érzéssel egy váratlan pillanatban teljes erőből ráharapok alsó ajkára. Úgy sziszegem a szájába a szavakat.
-Tudod Kedvesem, rájöttem, hogy nem akarlak megütni, ha revansot akarok venni, akkor tényleg élvezzem legalább.-minden egyes szó után még mélyebben hatolt fogam a húsába, végül elengedtem, végig simítottam a mellkasán, és helyet foglaltam a konferanszié mellett, hogy végig nézhessem a Főni műsorát, ő jobb ebben.
-Figyuzz hapsikám, ez lesz az igazi kiválasztás. Ha megnyugodtál te is csatlakozhatsz ígérem.-bököm oldalba egy kacagás kíséretében. Felhúzom térdeimet és onnan vizslatom hogy hányan maradtunk amúgy.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
971
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 24, 2020 1:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Nem lep meg, hogy nevethetnéke támad szavaim hallatán. Ha azt vesszük, hogy fogalmaztam meg a "problémát", valóban gyerekesnek tűnhet. De...hogy maga vágyik a helyemre, vagy mást szánna oda, számomra részlet kérdés. Nem ringatom magam illúziókba, a démonok hazugok, mint jómagam is. Igazán nem lehet megbízni bennük. Mégis ha már némi bizalmat szavazok lovas és bizalmasa között - talán elvárható, hogy a tőrt más hátába állítsa, ne az enyémbe. Na de mindegyis. Astarte a zsákban van és hamarosan oda kerül, ahová való, egy kiszáradt kút fenekére.
-Oh, ne gondold, hogy alábecsüllek. Tudom, hogy ravasz kis nőszemély vagy. Jobb is odafigyelnem rád!- jegyzem meg sunyi vigyorral és nem tagadom, kedvelem benne ezt a tulajdonságát. A tisztáshoz érve csalódással egybekötött meglepetés ér minket. Belphegort jobban, mint engem. Csalódottságának rögtön hangot is ad, mintha bármit tudnék tenni ellene. A nagy szektabuli előtt épp csak néhány ember lézeng a tisztáson, mikor ilyenkorra már tobzódniuk kellene. Ha öltözékük nem jelezné, hogy az esti programért vannak itt, könnyen hihetnénk róluk, hogy csak eltévedtek.
-Igazad van, elég vérszegény ez a parti. - döntöm oldalra kicsit a fejem miközben az érkezőkre figyelek. Megfordul a fejembe, hogy talán szigorúak vagyunk és nekünk túl nagyok az elvárásaink, de csak egy múló pillanatra. Ez a buli eddig gáz.
Aztán támad egy ötletem, amivel talán Belphegorom morcossága is enyhülne. Nem is gondolkodom, csak finoman megragadom a kezét és vonom magam után, de lábai nem követik őt. Hátra is pillantok, hogy megnézzem földbe gyökeredzett-e vagy miért nem jön, de végül csak megindul ő is. Kicsit távolabb a tisztástól két partizni vágyó lesz az áldozatunk. Két istenes fejcsapást mérek rájuk, amitől gyorsan eszméletüket vesztik és a földre heverednek. Előre láthatólag mély alvásban töltik majd a következő pár órát, így egyenkabátjukra nem igen lesz szükségük. Kölcsönvéve a partiszerkót az egyiket azonnal magamra is öltöm, a másikat bizalmasomnak adom. Ám a könnyen szerzett álruhában azonnal kivetnivalót talál.
-Ugyan Belphegor ne légy ilyen finnyás, egy kis izzadságszagba még senki nem halt bele... - jegyzem meg, majd közelebb hajolva hozzá szagolok ruhájába, hogy eldöntsem valóban olyan rettenetes bűzt áraszt magából, ahogy a démonnő állítja, vagy nem több nála ez puszta nyafogásnál.
-Huh, ez tényleg elég tömény. - húzom el a fejem némi fintorral, mikor orromat megcsapja a mariserdő jellegzetes aromája. Meg kell állapítanom, hogy a ruhadarabbal, ami nekem jutott, sokkal jobban jártam. Ezen csak egy enyhe hónaljszag keveredik a sült krumpli zsíros szagával és némi dohánnyal. De végeredményben egyik sem halálos, néhány órát ki lehet bírni bennük.
-...nem kell sokáig viselned...gondolj erre. - teszem hozzá. Túllépve alkalmi ruházatunk hibáin csatlakozunk be a közben egész nagyra, nagyjából száz főre duzzadt tömegbe. Na ez már valami. Néhány embert ugyan félre kell löknünk, míg elfoglaljuk a helyünket, de végül csak az első sorba furakszunk. Innen lesz jó látni a műsort. Kicsit várakozón szemlélem, amikor betoppan a koma. Olyan rég láttam egy jó szektashowt, remélem nem tolják el.
-Oh, legyen igazad. - fűzöm hozzá a démonnő szavaihoz. Kis drágám fejét a vállamra hajtja, miközben épp kortyolok egyet papírpoharamból, szemem sarkából rá pillantok. Belphegorom a kölcsön felső zsebében kincset is talál. Látom sem kell, mire bukkant, a zsebből áradó fűszag pontosan elárulja. Jót mosolygok azon, ahogy a levegőt kapkodja.
Az előadás közben sorra vesszük a résztvevőket is.
-Ja, az a nő is ígéretes ott...meg az a kölyök... - bökök fejemmel a szőkére és a mellette ülőre.
-Ne nevettess, nem hagyom el a testem, csak ha az életem függ tőle. - mondom nevetve. Bár lehet még akkor sem. Eléggé megszoktam már jelenlegi formám, na meg melyik lovas mondhatja el magáról, hogy eredetijében maradt? Háború lemondott és átadta erejét, Halált elkaszálták, Mammon meg...nos a kis balesete után új csomagolást kapott. Azt hiszem büszke lehetek, hogy az enyém még ennyi idő után is kitart, pedig ami azt illeti, nem igazán kíméltem. Miközben gondolataimban kalandozok a sátán prófétája szövegel, az egybegyűltek meg tátott szájjal, felcsillanó szemekkel, remegve isszák minden egyes rohadt szavát.
-És te...és teee...meg teee. - mutogat az üreg random emberekre.
-És ti ketten. - mutatóujja ránk szegeződik, mire értetlenül emelkedik meg szemöldököm. Mi a szar???
-Ti mindannyian, gyertek...legyetek a sátán szolgái. Kiválasztottak vagytok. Ma éjjel Lucifer rátok kacsintott.....- integet, hogy ne késlekedjünk.
-Hallod ezt Kedvesem? Luckó ránk kacsintott. - pillantok bizalmasomra galád vigyorral. Arcomon látszik, hogy kacagva röhögnék fel, de mély levegőt és nagy erőt veszek magamon, hogy visszafojtsam gúnyos nevetésem.
-Éljen Lucifeeeeeeeer! - ordibálja közben a pasas, miközben köré gyűlnek a kiválasztottak. Mivel a szócső ujja ránk is mutatott, mi sem maradhattunk ülve.
-Milyen szerencsések. De lennék a helyükbe... - suttogják körülöttünk. Odagyűlünk mi is a többi szerencséshez, miközben előadóművészünk drámai előadással és egy Lucifert méltató örömódával folytatja a parasztvakítást és próbál kapcsolatot teremteni a túloldallal. Azt hiszem eljött a mi időnk. Belphegorra nézek, ha készen áll, kezdheti.

zene: nincs || szószám:769  || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
783
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 23, 2020 10:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


-Na most ne haragudj meg. Inkább kinevetnélek. Ez gyerekes... Ilyet véres sértésnek venni... Ha a helyedre pályázott volna, naaa, akkor megértem. Meg hát... Példának okáért, ha én ilyet tervezek, te nem jössz rá, csak akkor amikor már a földön csücsülsz én pedig a seggem verem a földhöz annyira kinevetlek. Esélyed sem lenne másra szemet vetni!-válaszolok egy az egyben a témára. Na meg én nem hagynám magam, hogy zsákba dugjon. Ha sikerülne is neki, az max úgy hogy előbb bebújik ő, majd csak aztán én. Azért ne gondoljuk már, hogy ilyen egyszerű eset vagyok. A lehető leghamarabb távozunk a fekvehányóból, kisebb port kavarva magunk után, hiszen fizetni luxus. Menet közben a motyótól megválunk, amit nem is sajnálok, mert nem kell oda egy plusz probléma nekünk. Jól akarom érezni magam. Ám az első felvonás egyáltalán nem tetszik, kevesen vannak, tökre punnyadt a hangulat, piánk sincsen. Igen is kiverem a hisztit a főninek. Én azt hittem hogy majd jó nagy pörgés lesz, elvegyülünk meg ilyenek. Tényleg, elsőre ez így akkora csalódás, hogy el sem hinnétek. Az meg cseppet sem tetszik mikor Belial csitítgatni próbál, ezt ugye nem gondolta komolyan.
-Látszik hogy csak emberek... Mi ilyenkor jószerével már szétvertük a fél kecót.-forgatom szemeimet lábammal a dobogást még mindig nem tudtam abba hagyni. Sajnos pontosan meg tudom számolni hányan vannak a kis tisztáson. Felszisszenek kínomban és az ajkamba harapok mielőtt a csalódottságom kiáltás formájában holdvilágot látna. Aztán megérzem a Viszály kezét a sajátomon, különösebben nem tulajdonítok neki nagy figyelmet, de a három év távolléte után kicsit szokatlan hogy így "kezdeményezzen", egy hosszúnak tűnő pillanatig még elindulnom sem sikerül, kezem majdnek kicsúszik az övéből, de végül összekapom magam és kissé nyújtott lépéssel beérem így nem hagy el. Miközben haladunk a bokrok mögött tekintetem csak nem tudja elengedni egymásba fonódott kezeinket. Furcsa... Na mindegy, mikor megállunk megrázom a fejem, elhessegetek minden zavaró gondolatot és már csak a két ütést hallom. Belial felé pillantva egy kapucnis felsőt nyújt felém. Bizarr megoldás, de most tökéletes. Legalábbis addig annak gondoltam, míg magamra nem kaptam a textilt.
-Ahhj Belial!-morcosan fújom ki a levegőt és nem hiszek az orromnak... Ezt a bűzt ki nem állhatom.
-Inkább járok egy hónapig a te gönceidben, de ez itt annyit füvezett, hogy nyugodtan elszállhatok Hollandiáig.-sziszegem kedvenc Lovasomnak, el is tervezem, hogy az egyik zakóját megfújom majd kölcsönbe örökre. Végül megindulunk az összenép felé és Kedvesem ismét a kezem után nyúl, mondjuk most már annyira nem lep meg vele. Készségesen fogom meg a kezét, aztán meg....... Jé, hogy eltűnt az én kicsi csajos kacsóm benne. Medve talp. Jót kuncogok a saját belső monológomon, aztán mire észhez térek már az első sorban találom magam. Na hát kérem erről van szó! Hálásan pislogok fel a férfire majd ahogy poharat kapunk és a démon megfújja a piát is csillogó szemeimet az előttünk lévő területre szegezem. Szemem sarkából látom ahogy Belial kitölti az alkoholt a poharakba, majd mikor nekem szeretné nyújtani az egyiket felé fordulok. Átvéve az olcsó kis papírpoharat megemelem a férfi felé, aztán hagyom hogy megpróbáljon magával ragadni a konferanszé kántálása. Majdnem kiköpöm a piát mikor Lucót említi az ipse... Ám ahogy hallom Belial sem hagyja szó nélkül a dolgot.
-Mondtam már, hogy bárgyú birkák ezek? Remélem egy kettő menekülni kezd, a félelem íze jó.-pillantok körbe a férfi válla fölött, majd fejemet az említett testrészének döntöm és belenyúlok a kölcsön felső zsebébe... Mit ad az ég... Egy doboz cigi. Kinyitva viszont megint megcsap a fű szaga. Ne már! Nagy levegőt veszek, végül visszacsúsztatom a muníciót a zsebbe, talán még hasznos is lehet. Meg kellene győződni a mai este hitelességéről, vagyis inkább adjunk neki hitelt.
-Még jó hogy bérelt helyük van, csak nem mindegy mi lesz még belőlük. Mondjuk egy két szebb pofijú lehetne a kifutó fiúm, vagy a masszőröm. Esetleg valamelyiket megszállhatnád és....-hé, hé, hé, lassan a testtel, azért nekem is lakatot kellene tennem a számra, icipicit szaladt csak el a ló velem. Bájos mosollyal fordulok vissza a manusra a kör közepén és várom hogy mikor jön el a mi időnk.
-Bele húzhatna, nem tudja hogy Lucót nem várakoztatjok meg?-suttogom Belialnak egy vigyor kíséretében, aztán hagyom hogy az izgalom végig fusson a gerincemen, a tarkómtól egyre lejjebb. Fészkelődök a démon mellett, egyértelmű, hogy már nem bírok magammal, így mielőtt bármit elrontok bele csimpaszkodom Belial karjába ha nem veszi zokon. Menet közben nagyjából eldöntöm, hogy kivel lehetne alkut kötni ma éjjel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
971
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 23, 2020 2:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Szeretem azt elhitetni a világgal, hogy nem vagyok képes semmit sem komolyan venni és a szórakozáson kívül más nem is érdekel. Ezt sikeresen be is veszik, ámbár ez nem is állhatna távolabb a valóságtól. Az arcomra gyakran kiülő pofátlan, sunyi vigyorral és komolytalan viselkedésemel jól leplezem szándékaimat. A fene se akarja, hogy kiismerjék.
-Mi az hogy ennyi? Nem elég ez? Naa..azért van, amit még én is komolyan veszek. - könyöklök fel az asztalra és támaszkodok meg mindkét kezemmel.
-Igaz, nem tudhatom, de őszintén sajnálnám, ha neked is valami efféle büntit kellene kitalálnom. - vetek egy futó pillantást a zsákra, majd újra a démonnő szemeibe nézek.
-Na meg macerás lenne a helyedre új démont keresni. - teszem hozzá mellékesen halvány komisz vigyorral.
Közben elérkezik az idő a szórakozásra. Fizetés nélkül hagyjuk magunk mögött az italozót, ami kelt némi felháborodást, de az efféle emberi nyűgökkel mi démonok nem törődünk. A tulaj úgyis kigazdálkodja valahogy a veszteséget. Az ottani árak meg..pffff...kész rablás. Menetben a zsákot is sikerül behajítanom a kiszáradt kútba, így több gondom azzal sem lesz. Belphegorom közben sajnálatát fejezi ki, amiért távozóban nem kaptunk fel pár üveg italt útravalónak. Igaza van, ezt kellett volna tennünk, de mégsem tartok tőle, hogy szomjazni fogunk.
-Ne aggódj, kiszáradás nem fenyeget...ilyen sátánváró összeröffenéseken piából nincs hiány. - felelem, közben rápillantok az órámra. Idő van, de az emberek még mindig csak fészkelődnek és alig vannak egy maréknyian. Úgy tűnik, ők sem a pontosság megtestesítői. Belphegor hisztis kislány üzemmódba vált. Látványos nyafogásba kezd, türelmetlenül toporog, rángatja a karomat, mintha rajtam múlana a kezdés.
-Naaa, türelem kedveském...mindjárt beindul a buli. - intem kicsit le nyughatatlan bizalmasom.
-Gyere, van egy ötletem. - fogom meg a kezét és magammal vonva őt, a bokrok takarásában lapulva vágunk át a liget túloldalára. Az egyik dúsabb susnás mögött hirtelen megállunk, mikor két csuhás fazon halad el előttünk. Kapok az alkalmon és berántom őket magunkhoz. Egy-egy jól irányzott ütéssel buliképtelenné teszem őket. Felső ruházatuk gyorsan megszabadítom őket, ezzel meg is váltom a jegyünket az első sorba. Egyiket magamra kapom, a másikat pedig Belphegoromnak adom.
-Indulhatunk is.... - kabátom kapucni részét az arcomba húzva sétálok vissza. A liget közepén addigra már kész tömeg gyűlt össze, ami elégedett mosolyt csal arcomra. Na csak lesz itt valami. Ismét kedvesem keze után nyúlok és ha sikerül megfognom, magammal húzom az első sorba. Úgy is tudom, hogy a legjobb helyről akarja végignézni a produkciót. Épp csak elfoglaljuk a helyünket, amikor befut az előadó is. Feltűnését hangos kántálás és örömteli üdvözlégy kíséri, majd felemeli jobb kezét és a tömeg egy csapásra elnémul. A beszéde elején a romlott világról beszél és a démoni szövetség szükségességéről. Megkezdődik a piaosztás. Felénk nyújtják a poharakat meg az üveget, a poharakból leveszek kettőt, a többit tovább adom, a piát viszont ott tartom magunknál. Nehogy már egy pohár itallal szúrják ki a szemünket. Kitöltöm, ha jól látom whiskeyt és az egyiket Belphegornak adom.
-Bérelt helyünk van a Pokolban. Ez így rendeltetett..... - kiáltja hangosan és hangjától zeng a közeli erdő.
-Ma éjjel...megnyílik a kapu... - kezével a levegőt simogatja maga mellett, mintha egy ott lévő láthatatlan átjáró lenne ott.
-....Lucifer küldöttei jönnek majd el értünk. - mutató és középső ujját összezárva feje fölé emeli. Ez akár a követek számát is jelentheti.
-Ez így...vicces lesz. - vigyorgok papírpoharam mögül.

zene: nincs || szószám:531  || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Ki vagyok én? (lételméleti kérdések)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/5
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5