Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Külterületi kocsma és környéke •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


S
osem szórakoztam még ilyen jól szerintem. Fenomenális alakítás, mindkettőnk részéről. A kis vissza szólásáról már nem veszek tudomást. Tudja nagyon jól, ha akarom ő nem mászik ki abból a mélységből. Aztán vissza kanyarodok a lakhatás témájához, ezzel együtt a bizonyosságot adok neki, hogy ezt bizony komolyan gondolom. Nyilván így esik szó a renoválásról is. Olyan régimódi szó, de majd mindjárt kifejtem neki és akkor rájön. De még várok kicsit, mert hagyom hogy kiszónokolja magát, csak aztán kezdek újra a mondandómba.
-Hát mondjuk egy festés, új bútorok, tudod ami egy csajnak kell. Na viccet félre téve. Csak egy festést, vérvörös szobát szeretnék.-magyarázom csak úgy magunk között. Figyelem csendes reakcióit Démonomnak, majd vigyorogni kezdek.
-Ugyan kérlek, ha szét akarnám rúgni a segged, már régen meg tehettem volna, te ezt ugyan olyan jól tudod, mint én. De ha nagyon akarod kimondom, hogy tervben van az, hogy egyszer úgy istenesen elgyepállak, ám arra még várnod kell kedvesem. Nagyobb terveim vannak erre az eshetőségre.-nyilván nem kell mindent az orrára kössek, az pedig amúgy is a vége főcím lesz. Arra még kivárunk ugyebár.
-A feltételeidet elfogadtam. Nem kell félned!-biztosítom felőle újra, majd elcsendesedek utolsóó kérdését hallva. Ezen nem gondolkoztam, hogy időben kellene meghatároznom, meddig maradok nála. Ezzel most megfogott egy cseppet.
-Nos, ha azt vesszük, hogy elrebegted szükséged van rám... Nézzük csak innen a tényeket, ha leváltasz akkor megyek. Hacsak...-elmondtam amit el akartam, de csak kicsúszott egy apró szó még a végén és mielőtt mondat alakulhatott volna belőle olyan erősen haraptam ajkamra hogy egy pillanatra még a vér is kifutott az említett területből. Pfúúú, ez közel volt! Lepcses szám... Az!
-Szóval, ha befejeztük a vacsorát...-tekintek körbe, az asztalok között épp egy zenész társaság hangol.
-Vedd le a zakód és kérj fel táncolni légyszíves.-pillantok rá miközben elveszem a poharam az asztalról. Kortyolok belőle párat és vissza téve eredeti helyére maradék vacsorámnak búcsút is intek. Várakozón pillantok kedvesemre, majd ismét iszok egy keveset. Vajon mit fog most lépni? Oké a gyűrűs szarság full poénba ment, amolyan akarom és kiélem magam dolog volt, sikerült is. Ezt viszont tényleg szeretném. Nagyon is. Mondjuk nem tudom mikor volt utoljára olyan amit ennyire szerettem volna, hogy a férfi megtegyen. Pedig biztosra veszem, hogy volt már pár nyávogásom ilyen vagy olyan téren. Ki tudja. Nos, ha fel kér táncolni, ha nem, még az asztalnál felteszek neki még egy igazán kínos kérdést.
-Válaszolj nekem ŐSZINTÉN Belial! Hgyan hiányoztam neked? Mint a tanácsadód, mint a kiskutyuskád aki ugrik az első szóra, vagy úgy, mint a társad?-még talán a levegő is megfagy egy pillanatra ahogy elhagyják számat a szavak, súlyuk olyan erővel csapódik a másiknak, hogy csoda nem borul el a székkel. Szemem érdeklődő, érzelmektől kavargó, még mindig nem tudom elhinni hogy szó nélkül képes volt magamra hagyni, gyűlölöm érte, bosszús vagyok, sértett... De örülök neki, hogy már itt van, az előző jó kedvem gyenge kis fuvallata is ott csillog íriszeimben. Most talán nem lehet rajtam kiigazodni, de ha választ kapok, akkor bármi lehetséges. Csak legyen velem őszinte. Akkor is ha nem szokása. Megérdemlem!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Meg kell állapítsam magamban, felettébb szórakoztatóan alakult az este. Belphegor...nos, le vagyok nyűgözve. Meg sem gondoltam volna, hogy ilyen alakításra képes a kis drága. Egy igazi drámakirálynő veszett el benne.
A zárójelenet zseniálisra sikerül, Belphegorom a végén a sírba tesz, három-öt méter mélyre elásva. Keveslem, túl sekély az  nekem. Nagyon könnyen kimásznék onnét.
-Én a helyedben kicsit mélyebb gödröt vájnék... - felelem szemtelenül, de már csak halkan és csak neki.  A figyelem lassan újra eltereledik rólunk, mintha mi sem történt volna. Ilyenek az emberek, gyorsan túllépnek mindenen. A közeli asztaloknál még pár múló pillanatig megy a susmogás, de végül az is abbamarad.
-Hallgatlak... - mondom, mikor letelepszik velem szembe, kezem a cigis doboz felé nyújtom és kiveszem az utolsó szálat belőle. Belphegor visszakanyarodik a hozzámköltözős témához, ami arra enged következtetni, hogy a lakásfoglalásomat komolyan gondolta. Fel is pillantok rá, miközben meggyújtom a bagóm. Ráérősen beleszívok egy mélyet, és egy hosszabb pillanatra elgondolkodom szavain.
-Nem lesz gond..- mérlegelve a hallottakat tudom le ennyivel válaszom.
-Bár a kirenoválást nem igazán értem. - vallom meg őszintén. Nem akarom félreérteni, de mégis mit gondol, hol lakom? Nézek rá értetlenül a füstölgő cigaretteszál mögül, de egy fél grimasszal elengedem a dolgot. Aztán előhozakodik még egy aprósággal. Nők...ujjadat nyújtod és az egész karod kell. Ami alapjában semmiség, mégis ahogy előadja...
-Kedves és cuki? Miket nem mondassz! - csodálkozom el rajta szám sarkában megülő sunyi kis vigyorral, talán még a fejem is megingatom közben. Miféle szavak ezek egy démontól? Egy démonnak?
-Hagyd ezt.....és valld csak be egész nyugodtan drágám, hogy szét akarod rúgni a seggem. - szélesedik vigyorom komoly arcát nézve, még fel is nevetek egy pillanatra.
-Nincs akadálya. - felelem mihelyst kis komolyságot erőltetek magamra.
-Szóval ezt az összebútorozást komolyan gondoltad. Ez esetben...a feltételeimet már ismered. - utalok korábban elmondott házszabályaimra.
-Na de mondd csak...mennyi időt szeretnél nálam tölteni? - érdeklődöm, miközben a cigim végéről a hamut a hamutálba szórom. Komolyan érdekel, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy annak ellenére, hogy két hétnél többet nem szeret egy helyen tölteni, hosszabb távra tervez. Főleg, hogy a renoválást is szóba hozta.

zene: nincs || szószám:336 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


I
szonyatosan jól csinálom ezt, komolyan jelentkezni fogok egy baljós főhősnő szerepre. A virágokat meg majd az öltözőmbe kérem. Mondjuk a szék nem volt tervben, de hát mit ér az előadás látvány elemek nélkül? Hahh? Tehát miután kiderül hogy én ma bizony már nem álmodozom fehér ruhás menyegzőről, mint akit elvágtak ugrok is neki a drágámnak, hogy már aztán a történet amit elkezdtem legyen is befejezve. Nyilván reakció is érkezik, Belial nem hagyja végszó nélkül kellemes szappanoperánkat, az emberek meg.... Ó szent kenyér, ezek mekkora barmok, de hát mit várunk tőlük. Csak egy gyűlölködő pillantást vetek a pusmogókra mielőtt végleg lezárom a nem gyűrűztek meg témát.
-Tudod harminc év múlva te már a föld alatt leszel, olyan három-öt méter mélyen.-eztán nagyon komor arcom a salátás férfit látva teljesen képet cserél. De hogy tisztában legyünk túl nagy lendületten küldtem az ételt, kicsúszott az ujjaim közül a tál és így eshetett meg, hogy szegény Főni le tudta venni csöccsel. De jól célzok. Gól! Jót nevetek végül sikerül vissza ülnöm az asztalhoz. Itt már csak kettőnk közt folyik a mondathalmazok összessége, elég is volt a látványkonyhából, eleget ettek a földi halandók. A férfi megdicsér mire kétszer akkorák lesznek a szemeim. Ez most komoly? Nekem? Ejha! Következő cél a Nobel-díj! Még kicsit mosolygok és kifújom magam, aztán végre a poharamért nyúlok és iszok egy keveset. Jól kiszáradt a szám a nagy perpatvarban.
-Nos, köszönöm az elismerést...-fűzöm össze ujjaimat az asztal lapja felett, majd arcomon rendezem a vonásokat is. Vissza kapom a gyűrűt, amit elmélyesztek a zsebembe egy pillanat alatt. Kedvesem újabb kérdést intéz felém mire megvonom a vállam.
-Mondjuk beszéljük át a részleteket.-felelek végül, kis hatás szünetet hagyva mondandóm után. Ez idő alatt újra töltöm a poharam, nagyon finom ez a bor, eltalálták.
-Amíg mondjuk kirenováltatsz nekem egy szobát meghúzom magam valahol, épp költözés előtt vagyok, nem szeretek két hétnél tovább egy helyen lenni.-magyarázom és visszatérek a megmaradt vacsorámhoz, kicsit élvezném most, ha csak beszélgetnénk. Elfáradtam itt a nagy aktivitásban. Öreg vagyok én már ehhez. Itt pattogni, meg mit tudom én... Majd a többit később.
-Szóval, biztosan nem gond, ha a saját házadban két helységet nem látogathatsz? Vagyis egyet fixen nem, a konyha meg... Nos, enni beengedlek.-vigyorgok mondandóm végén, csak nagyon remélem hogy nem fog kis idő után kihajítani. Meg aztán ki tudja meddig tart rám igényt? Na neeem, abba bele is betegednék hirtelen, engem ne hagyjon el, mert sikítok és abban nem lesz köszönet.
-Amiről viszont az előbb nem beszéltünk... Kellene egy olyan hely is, ahol csiszolhatom a tudásom. Na meg haaa lennél olyan kedves és cuki, tudom ez távol áll tőled Drágám, de talán ha azt nézzük hogy szerény kis személyem kéri, illetőleg időd engedi, lehetnél az edző társam is.-nézek rá nagy komolyan, hát nekem olyan terveim vannak, hogy szerintem ő kiakad a továbbiakban. Na majd kiderül. Mindegy, most láthatja hogy nem viccelek, komolyan beszélek. Hagyom hogy megrágja magában a témát, addig én tovább eszem a lasagne-mat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Már szinte nem is emlékszem honnan indult a beszélgetésünk, de az a három év, újra és újra előkerül, orrom alá dörgölve hibámat. Azt hiszem még jó ideig így lesz. Kár lenne tagadnom, hogy rendesen levert a víz, amikor nagy boldogságában felsikoltott a gyűrű láttán és magára vonva minden figyelmet örömködött, hogy ma este menyasszony lesz belőle. Pár percig azért pörgött az agyam, hogy ebből a kínos szituból, hogy a p*csába másszak ki, de végül csak megoldom. Szavaimat követően egy perc néma csend telepszik körénk, amolyan vihar előtti, baljós fajta. Na most mit lépsz drágaságom? Nézek rá várakozó tekintettel, kicsit talán szemtelen vigyorral is, mire sértődötten, hirtelen rántja ki kezét a kezeim közül, majd...mérgesen felpattan. Dől vele a szék is, ami éleset csattan, amint támlája földet ér. Ó, te jó ég! Emelem rá tekintetem, amikor hangosan kiabálni kezd és Dereknek szólít. Rögtön leesik, most következik a második felvonás. Na vajon most mit talál ki? Sunyi mosolyom az arcomon marad. Biztos vagyok benne, hogy nem marad el, az előző produkciójától. A vendégek tekintetüket újfent felénk fordítják. Még azok is, akik talán az előbb nem figyeltek annyira ránk. A balhék mindig sokkal többeket érdekel, mint a nyálas romantika. Ám most nem látni ellágyult tekinteket, csillogó szempárokat, és a zsepi is a zsebbe marad. Sokkal inkább elkerekedett szemek, csodálkodásra nyílt szájak és elhűlt, megbotránkozó arckifejezések vesznek körül. Kedvesem leolt, mint a szart. Kedvességet nyomokban sem találni szavaiban, így enyhén felvont szemöldökkel hallgatom kiborulását, olyan fejet vágva közben, mintha ez is csak egy szokásos napi műsor lenne otthon.
-Na de Paulina..... - emeltebb hangon szólok a vérig sértett nőhöz.
...nem kell úgy felkapni a vizet. Ez csak egy gyűrű...húsz-huszonöt....legfeljebb harminc éven belül a te ujjadon is lesz egy, ígérem! - "próbálok javítani" a helyzeten, még egy kacsintást is megeresztek felé. Ettől persze csak még inkább tűzbe jön. Belphegorom úgy érzi a szavak nem elég kemények, hogy kifejezzék mérhetetlen csalódottságát a gyűrűhiány miatt, ezért magához ragadja a salátás edényt és kíméletlenül hozzám b*szarintja. Időm sincs elhajolni haragja elől. Aztán rám borul a nyúltáp. A tál a mellkasomnak vágódik, de az arcom sem ússza meg. Mondjuk úgy, ingyen arcpakolást kapok. Fújtatva törlöm ki démonnőm menüjét a szememből, miközben záporoznak rám haragos szavai. Aztán abbahagyja dühöngését és hangos nevetésbe kezd, amitől csak még inkább duzzad a kérdőjel az emberek feje felett. Nem értik mi történik...
-Ezek nem normálisak... - szól oda az egyik öregasszony a férjének, aki oda se figyel rá, inkább a vacsoráját pusztítja.
-Hm, biztos olaszok.. vagy spanyolok....de inkább olaszok.... - súgják a hátam mögött, mintha ez valami elfogadható magyarázat lenne a kis jelenetünkre. Mindesetre egyetértően bólogatnak, megállapodnak abban, hogy olaszok vagyunk és egy elnéző pillantást vetnek felénk.
-Huh...szép alakítás. - mondom elismerően, miközben egy kóbor salátadarabot pöckölök le két ujjal zakóm válláról. Újabb szalvétáért nyúlok, hogy a képembe zuhant fűszeres ízű öntetet is levakarhassam magamról. Közben szépségem székével együtt visszatelepszik az asztalunkhoz, velem szembe. Elkényelmesedve dőlö hátra székemben és karjaimat mellkasom előtt keresztbe fonom, majd rám jellemző sunyi vigyorral nézek kedvesemre.
-Én is jól szórakoztam, sokat fejlődtél...Belphegor. Nekem is hiányzott már! - teszem meg magamnak hangosan ezt a megállapítást, amit nyugodtan vehet elismerésem jeleként.
-Na meg persze te is. Néha már majdnem teljesen hihető volt a színlelése. Kérdésére bólintok. Ha csak futólag tekintek magunk köré is látom, hogy néhány asztalnál még a viharos fellépés után is mi vagyunk a beszédtéma.
-Az emberek nem változnak. - ingatom meg a fejem lemondó mosollyal, miközben a zakóm zsebébe nyúlok és előhúzva onnan az elkobzott gyűrűt vissza adom neki. Visszaadom a kis játékát.
-Ez jó bemelegítés volt az estére. Mihez lenne még kedved? - kérdezem érdeklődve poharam után nyúlva, majd elvéve azt az asztalról, kortyolok belőle párat. Nem teszem szóvá, de mindazt, ami azóta történt, hogy beléptünk az étterembe, színjátéka részének tekintem, így a lakáskérdést is. Nem tudhatom, mit gondolt komolyan, és mi volt a parasztvakítás része.

zene: nincs || szószám:630 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 6:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


T
otálisan elhagyjuk a ház témát, új praktikáim vannak, amit be is vetek, élvezem a kellemes bájcsevejt is, mondjuk Démonommal minden ilyen eszmecsere felüdítő hatással bír. Mondjuk erre is csak nem régen jöttem rá. No de, térjünk vissza Csipkerózsika történetéhez. Ugyan nem hagyom magam, mert hát nem erről vagyok én híres, de hagyom valamennyire őt is kibontakozni.
-Három évem volt rá, hogy megtanuljak nem bízni benned. Ez marad, nincs mese.-ismét egy utalás a mulasztásra és a vétekre ellenem. Ezt mééég jó sokáig kapni fogja alkalom adtán. Ezen az éjjelen már nem is tudom hányadszorra dörgölöm az orra alá.
-Kénytelen vagyok beérni, magadat nem veszed rá ilyenre, szóval teszek ügyem érdekében és félig felmentelek a munka oroszlár része alól.-bazsajgok vele önfeledten, de már következő lépésem tervezem mondataim közben. A szalvétát az asztalon hagyom végül és furcsa kis mosoly jelzi, hogy megint változik a színdarab látképe. Így esik, hogy csodás kis szám kitárva olyan erős hang jön ki belőle, hogy az étterem egy emberként pillant a mi asztalunk felé. Ez az, közönség! Mondjuk nem százhúsz fős, mint a halott bulin, de így jobban érzem magam. Magamban mulatva figyelem Főnököm reakcióját és egy pillanatra elgondolkozom, hogy felugrom az asztaltól mikor jeleit vélem felfedezni, hogy kiköpné a kortyot ami a szájában akadt. De szerencsémre nem történik meg, így az előadás folytatódhat. Komolyan színészeket megszégyenítően játszom el a boldog majdnem menyasszony szerepét és örömmel konstatálom, hogy mennyire várják az elkövetkezendő perceket a vendégek. Végül talán kisebb sokk után Belial előre hajol az asztal lapján és a kezemért nyúl, hagyom hogy maga felé húzza, majd ajkait elhagyják az első apró szavak, mosolyom sunyi lesz, alattomos, majd mikor a többi mondandóját is kiköhögte egyik szemöldököm a magasba röppen. Ugyan a vendégek már nem ránk figyelnek, de eme verzióra is számítottam, mindenre fel kell készülni ha nekiállsz valaminek. A kudarcra is! Kikapom kezeimet az övéből, majd mély levegőt veszek.
-Ugyan olyan szavahihetetlen vagy, mint mikor úgy döntöttem, hogy járni kezdek veled. Mindenki mondta hogy ne bízzak benned. Én kis naiv ugye?-kiáltok fel és mérhetetlen dühöt mímelve pattanok fel az asztaltól úgy hogy még a szék is felborul.
-Hihetetlen vagy Derek! Azt mondtad ez a nap különleges, mi a gyászért hoztál el akkor vacsorázni? Hát nesze edd meg, rám aztán egy pillanat időt sem kell többé pazarolnod.-mondandóm közben felemelem a kikért salátát és egy az egybe Belial felé lódítom. Ha el is hajol... Nos, a saláta nem egy darabban érkezik ha eldobod ugye? Akkor is kap belőle ha nem akar.
-Legyél átkozott és többet senki se figyeljen fel rád. Felhúztam a segged a szarból és neked meg ennyire futotta. Gratulálok!-jó nem bírom tovább.... Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ahogy elnézem a salátás Viszályt kibuggyan belőlem a nevetés, de olyan őszintén, hogy képtelen vagyok abba hagyni.
-Ne haragudj! Esküszöm jövök egy öltönnyel, meg kimosom. Köszönöm hogy bele mentél. Nagyon jól szórakoztam.-most az egyszer tényleg őszintén beszélek, ami nagyon nagy szó, próbálom felállítani a székem, de még mindig annyira ráz a visszafojtott nevetés, hogy elsőre nem is megy. Aztán mire a szék úgy dönt engedelmeskedik nekem meg is nyugszom. Leülök a férfivel szemben, nem foglalkozom most a ruháival többet, félre tolom lasagne-s tányéromat és előre hajolok az asztalon.
-Nem tudod elképzelni mennyire hiányoztál már! Igazán feldobtad az estémet. Láttad hogy bámultak minket? Egy évszázad múlva ezt megint meg kell ismételnünk. Csináljunk belőle rendszert.-most már csak hozzá beszélek és letojom az embereket. Vissza kaptam a Viszályt és csak ez számít. Mondandóm vége ugyan kérlelősre sikerül, persze ha partneremnek nem tetszett a dolog és elveti abban is benne vagyok, tudok még kitalálni pofás sztorit. Az ötlet táram végtelen, de ezzel valószínűleg Belial is tisztában van.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 3:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Mindig elképedek kedvesem sokoldalúságán és találékonyságán. Rafinált egy nőszemély, minden alkalommal bebizonyítja, hogy érdemes volt őt választanom magam mellé. Egy ilyen kis sunyi, égetni való, ördögi nőszemélyt nem találni még egyet a Pokolban.
A lakástéma hirtelen másodlagossá válik, mintha már nem is lenne olyan fontos, csak azt veszem észre, hogy az ékszertelen kézfejét mutogatja felém. Pontosan úgy, ahogy azok a régimódi földi lányok szokták, ha aranykarikára ácsingóznak. Nem vitatom, hogy éppenséggel megérdemelné, bár elismerésemet nem feltétlen egy ujjszorítóval gondolnám kifejezni. Én szeretném, de a démonnő nem hagyja, hogy a gyűrű-kérdés hirtelen feledésbe merüljön, tovább feszegeti a húrt azzal, hogy a zsebéből előkotor egyet. Azt meg hol az életbe szerezte?
-Ja, csak úgy belepottyant... - nem hiszek neki - ...ilyen szövegekkel általában a kleptománok jönnek....vagy más kényszeresek. - jegyzem meg úgy mellékesen. Aztán bevallja, hogy az ékszert a szektabuliból hozta szuvenírként, valamelyik halott bige mellől.
-Naaa, csak nem arra akarsz utalni, hogy nem bízol bennem? - kérdezek vissza hitetlenkedve, miközben ő a lopott portékára bök. Érjem be azzal.
-Kedvesem, komolyan? Használt gyűrű? Te ennyivel beérnéd? - vetek egy pillantást a szóban forgó darabra. Belphegor szalvétás trükkje nem jön össze, ezért taktikát vált aljasul. Italom fogyóban, ezért intek a pincérnő felé utánpótlásért. Kisdrágám Istent a szájára véve kezd neki, majd emelkedettebb hangon, jól hallhatóan, felkeltve az étteremben ülők figyelmét adja elő az "Úristen, mindjárt megkérik a kezem" című drámai darabot. Mint akit örömsokk ér, legyezi magát, piheg, pír szökik arcára. Teljesen extázisa kerül...a semmitől. Aztabüdösk*rvaélet! Fújom ki számból majdnem italom vagy félrenyelem, nem is tudom hirtelen. Igencsak meglepődöm, mikor Belphegorom olyan műsort tol, hogy egy fél pillanatra én is csak nézőként vagyok jelen és el is felejtem, hogy tulajdonképpen hozzám beszél. Miközben mindenki felénk néz, meghatódott mosollyal, egyesek bepárásodott szemekkel, előkerül pár zsepi is...én elképedve figyelem, mennyire hitelesen adja elő a mindjárt frissen eljegyzettet. Le vagyok nyűgözve. Lassan visszadőlök a székbe, hátamat a támlának támasztom. Kezemben italom, amibe bele-belekortyolok. Poharam mögött szélesedik vigyorom, ahogy hallgatom őt. Képzeletben meg is tapsolom. Szép alakítás. Édes drágám, most magasra dobtad azt a labdát, nehéz lesz lecsapni. Ahhoz képest, hogy most provokált ki egy lánykérést és emberi szempárak sokasága szegeződik ránk feszült figyelemmel, különösebben nem érzem magam feszélyezve. De azért b*ssza meg! Ilyen helyzetbe hozni! Belemegyek a játékba. Kortyolok még egyet, mielőtt az asztal szélére tenném poharam, közben több minden átfut az agyamon. Azt hiszem, ez kicsit kínos lesz, na de sebaj. Azt hiszem túl lehet élni. Kicsit megköszörülöm a torkom, sóhajtok egy mélyet csupán a drámai hatás kedvéért. Nekikészülök. Jöjjön, aminek jönnie kell. Essünk túl rajta! Átnyúlok lassan az asztal felett démonhölgyem kezéért, megfogom kézfejét és kicsit magam felé húzom.
-Nem is reméltem, hogy ilyen boldoggá tenne a dolog... - nézek bele mélyen szépségem csillogó szemeibe, halvány mosollyal az arcomon.
-Szinte sajnálom....de be kell valljam, ez a gyűrű sajnos nem a tied. - taglózom le miközben én is hozzá hasonlóan, a megszokottnál kicsit hangosabban beszélek. Csak, hogy a süket is meghallja a terembe, hogy itt ma nem lesz lánykérés.
-Emlékszel Sanyifer barátomra? A jövő hétvégén lesz az esküvője...addig pedig nálam hagyta megőrzésre. - magyarázom olyan komolysággal, mintha valóban így lenne.
-Ahhhhh - közben lemondó sóhaj zengi be a termet és a figyelem többé már nem felénk irányul. Hamar kiveszik az érdeklődés, ha nincs szenzáció.
-De azért ne csüggedj el édesem....a te ujjadon is lesz majd gyűrű...ha eljön az ideje...- teszem hozzá vigasztalásként. Magamhoz veszem a lopott fémkarikát és zakóm belső zsebébe rejtem, majd elégedett démoni vigyor ül ki arcomra, miközben újra poharamért nyúlok.
-Kínos kis félreértés, nemdebár?

zene: nincs || szószám:576 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


A
rany szívem... Komolyan azt hitte, hogy már mindent megélt mellettem? Sajnálatosan kell közölnöm, a nagyérdeművel is, hogy ez egy olyan sport amit a nők, főleg ha az a nő én vagyok nem mellesleg még démon is. Na már most, ha hatványt és gyököt is vonsz még akkor is halálosabb praktiáim vannak, mintha ellőnnék a lábad ágyú golyóval. Azért ez sacc per kb mindent elmondott ugye? Visszatérve az én kis szívemre... Nem elég, hogy lakhatást kérek tőle, különböző feltételek mellett próbálom ezt megtenni, mondjuk én nem próbálkozom hanem megteszem ugyebár. Az étel pazarlással hamar felhagyok, eltaláltam, arcot töröl, ennyi. Falatozok tovább, míg nem ismét kattan az agyam egyet és újabb agytekervény gyűrő szómenésben és kérdés áradatban részesítem a férfit, nem hagyom a témát csak úgy elülni még a lelkiterrort sem vetem meg, így kapok egy többé kevésbé kielégítő választ. Ácsi királybácsi, nem így írjuk meg a történet végét. Így esik, hogy kotorászni kezdek kabátom zsebében és előkerül egy gyűrű. Belial elképedése zene füleimnek, ám ártatlan arcot vágok.
-Hát tudod, csak úgy a zsebembe pottyant.-jegyzem meg úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy csak úgy gyűrű terem a zsebekben. Még a homlokom is megdörzsölöm és egy pillanatig eltűnődöm.
-Ó megvan...-szólalok meg végül fél hangosan és az asztalra csapok.
-Tudod a szöszkéd ujjáról nyúltam le... Vagy akit szíven dobtam a tőrömmel. A két csaj közül az egyik tuti hordta. Bocs, a részletekre nem emlékszem, régen volt.-vallok színt vigyorogva aztán mikor Belial szavait hallom ismét ciccegni kezdek és a fejem rázom.
-Tudod Kicsikém ha egy ilyen fontos dolgot rád bízok, akkor akár a határozatlan idejű szerződésem is lejárhatna melletted. Ezzel kell itt beérned!-bökök a mondandóm végén a kis karikára, tekintetem pedig a másikéba vésem. Ha törik ha nem, de ezt most vagy eljátssza, vagy én csapok patáliát. Mindkettő kecsegtet szép reményekkel, tehát egyiket sem bánom. Végül elveszek egy szalvétát és kölcsönzök egy tollat, majd a remek művet a Főni orra elé emelem. Mintha nem értené, próbál.... Veszett kutya módjára próbál kibújni az elé fektetett kényszer alól. De ez nem az a játék. Itt ez most véresen komoly. Nincs mellék vágány, hiába próbálkozik. Pedig nagyon jól csinálja, csak nem tizen éves fruska vagyok.
-Nem talált Főni!-ingatom a fejem rosszallóan, majd mély levegőt veszek. Jöjjön aminek jönnie kell.
-Úristen Szívem... Ez, ez a gyűrű... Én nem néztem volna ki belőled soha!-annyira emelem fel a hangom hogy az asztaloknál ülő vendégek felénk emeljék tekintetüket, legtöbbjük igazán érdeklődve.
-Annyira hihetetlen, de hát mikor, hogyan oldottad ezt meg? Ki segített?-még némi pírt is sikerül csikarni az arcomra miközben kezemmel elkezdem legyezni magam. Már csak szemeim sugallják a kihívást a test játékom a kedves nézőknek arról árulkodik, hogy itt biza ma nagy valószínűséggel lánykérésnek lehetnek szemtanúi. Az persze nem kerüli el a figyelmem, mikor Belial ismét italt kér. Csak nem melegszik a talaj Husi? Nem lennék a helyedben amúgy. Mondjuk ha elképzelem hogy én mit csinálnék... Nos, gyorsan túl lennék rajta, kifújnám magam meghajolnék a tapsra a remek színpadi előadásomért és ennék tovább nyugodtan. No de ez én vagyok Belial meg egérutat keres. Nem baj, mulattat hogy ennyire nem érzi a dolgot.
-Ugye tudod, hogy személyesebb lett volna otthon?-ígéretet hagyok a vendégeknek a felsüléssel kapcsolatban is, mit meg nem ér a dráma? Azt úgyis jobban szeretik... Ezek a... -Na ne beszélj csúnyán Belphi- szóval mivel az emberi faj ennyire megérett a pusztulásra, így nem is értem hogy mit várunk... Irigyek egymásra, tehát ha most Belial eljátssza hogy bizony megkéri a kezem és netán mégis nemet mondok neki azt jobban szeretnék az emberek, mintha igent rebegnék, mert ha már ők nem boldogok más se legyen.... Volt időm ezt kitapasztalni itt közöttük... Némelyik rosszabb, mint én, pedig az már nagy szó.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 3:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Látom azt a szemtelen huncutságot a szemeiben, miközben ágyamra vagy -ba pályázik. Nem bánom, vigye, de áttolni neki kell majd a szobájába. Visszaütöm a magas labdát, ami láthatóan nem tetszik neki. Még a száját is elhúzza. Megjegyzésére csak széttárom karomat és gúnyos vigyorral csak annyit mondok: Hiszen ismersz!
Belphegorom ma több arcát is megmutatja. Egy villanásnyi időre előbújik belőle a gyermek is. Mint a humanoid kölykök az óvodában etetéskor, úgy játszadozik az étellel. Villája hegyére vesz egy falatot és galád vigyorral az arcán engem vesz célba. Na bumm! Háborús játékában az első lövedék célt téveszt és egy ártatlan esik áldozatul. A második kísérlet viszont betalál, csak mert hagyom. Rövidre zárom játékát, így a móka hamar véget ér.
-Semmit...nem érdekes. - hagyom ennyibe. Épp csak letörlöm arcomról a kajamaradékot, mikor újabb váratlan kérdéssel találom szembe magam. Összeköltözésünk alkalmából démonhölgyem egy csekély apróságot vár tőlem. Gyűrűt szeretne az ujjára. Visszakérdezek a bizonyosság kedvéért, nem-e valami nyelvbotlásról van-e szó? Mire egy határozott bólintással erősíti meg, hogy nem értettem semmit félre. Karikát kér az ujjára. Na így bútorozz össze egy démonnővel. Gyűrű helyett a lakásom kulcsát ajánlom, vele együtt szabad bejárást otthonomba. Ami nálam amúgy rohadt nagy szó, mivel senkit nem engedtem még be így az életterembe. Úgy hiszem ezzel jobban járna, mármint a kulcsokkal....minthogy valami fémdarab feszüljön az ujja körül. Egészségtelen! Na meg...ha már gyűrű...végül is a kulcscsomón is van egy fémkarika. Ám ő csak fejet ráz, szemet forgat és kitart az ékszer mellett. Ó, te nő! Sóhajtok fel magamban, mikor bedobja az érzelmi zsarolós kártyát. Persze várható, majd pont ezt hagyná ki. Meg kell hagyni nagyon jól csinálja, ha nem ismerném, még lehet be is venném. De tudom, hogy nem beszél komolyan, miért is vágyna bármilyen démon ilyesmire? Ez felénk nem szokás. Bár akadnak elrettentő kivételek, akárcsak a jó öreg Loki esete.
-Ugyan drágám...hát persze, hogy megérdemled. - felelem megnyugtatásként és kb. ennyiben is hagynám, ha nem kotorna elő kabátja zsebéből egy ujjra valót. Ruhája zsebéből kimarkol valamit, de ökölbe szorított keze miatt nem látom mi az. Egy pillanatig az asztal lapján pihenteti, és csak a fém baljós koppanása sejteti, mit is rejteget a markában. Na ne már! Karjaimat az asztallapra teszem és némi érdeklődéssel hajolok előrébb.
-Ezt meg mégis honnan szedted? - bukik ki belőlem a kérdés, szemöldökeim a magasba, mikor meglátom előtte a csillogó fémdarabot.
-Hmm... - kedvesemre pillantok, majd a gyűrűre. Kihívás szagot érzek. Poharamat leteszem magam elé, ujjaimmal a pohár oldalán dobolok.
-Elszomorítasz...hát azt se hagyod, hogy én válasszak ki neked egy csinos darabot? - ingatom meg a fejem csalódottságot színlelve. Teszek némi megjegyzést ételháborúja okán túltengő energiáira, mire elővesz egy fehér szalvétát, majd egy kölcsöntollal lendületes firkálásba kezd. Míg elvan, kortyolok néhányat az italomból. Mikor végez széles vigyorral az arcán fordítja felém művét, melyen három szó szerepel csupa nagybetűvel. "Na én most ezzel mit kezdjek?" pillantással nézek rá. Esküvő. Buli. Feszültséglevezetés. Kortyolok még kettőt a whiskeyből, miközben újra széles, sunyi vigyor telepedik az arcomra.
-Egy esküvői bulin akarsz balhézni? - hatásszünet - Megoldható. - nevetem el magam. Ezen ne múljon, hát keresünk egy nászmenetet. Intek közben a pincérlánynak, hogy hozzon még italt.

zene: nincs || szószám:507 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 10:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


U
gye nem is olyan nehéz ilyen dolgokról beszélgetni? Hogy kínos-e? Kötve hinném! Én bármit, megtorlatlanul kimondok. Pont ilyen az összeköltözős dolog is. Azt a vigyort láttam Belial! De elkenném a képén, csak úgy a miheztartás végett. De hát, nem lehet mindent egyszerre. Csak úgy pattognak a mondatok közöttünk, aztán mikor a magas labdát a démon lecsapja elhúzom a számat.
-Te már megint CSAK AZT akarod?-nyilván tudom mit fog erre mondani, na meg azt is hogyan. Előre forgatom a szemeimet, de nem tudok túl komoly maradni. Az a vigyora ott van a szemem előtt, igazi férfi nem?! Ennek fejében kezdem meg a világrengető ételhadműveletet, teljesen elvonja a figyelmem a démon leigázása és csak kacagok azon is hogy az egyik lasagne golyóbis túl messzire repült. Végül egy laza csukló mozdulattal indítom a következőt, de mivel nem látom hogyan csapódott be, így már csak a kijelentésre pillantok fel.
-Hogy, mit mondtál? Ó ne hragudj, nem láttam. Újra kezdhetném?-vigyorgok a képes felét törlő démonomra. De már nem dobálózom, inkább tényleg eszek. Kiéltem magam. Egyenlőre. Ám ismételten kérdéssel bombázom, méghozzá megint egy kényes témát érintek. Bár, kinek kényes... Mert nekem nagyon nem az. Így igen is villogtatom előtte gyűrűtlen ujjam, hogy ugyan már vedd a lapot félnótás. Visszakérdésére nemes egyszerűséggel csak bólintok, hát hogyne szeretnék? -Egyébként sehogy.- Az kell nekem, plusz szabályok, meg alul rendeltség... Nem most másztam le a falvédőről kérem szépen. Következő mondata mégis szomorúságot ültet arcomra -mindent a színjátszásért ugyebár-.
-Hát tényleg nem érek annyi, hogy egy kis aprósággal meglepj?-kérdezek rá teljesen elképedve. Egy "mivel érdemeltem ezt ki" fejet vágva ismét egy falat étel villázok ajkaim mögé.
-Na persze... Kulcs, mikor a legtöbb időmet veled töltöm... Ennyél rosszabb kifogást nem hallottam még az emberek között sem.-rázom meg a fejem és szemem is megpördül párszor. Ezzel a démonnal is csak a baj van. Mondom mást kellene keressek. Kriminális mit kibírok érte. Ismét egy kérdés, amivel csak maga alatt vágja a fát. Hogy lehet ezt így megoldani... Belenyúlok a kis kabátom zsebébe, kotorászok egy ideig, majd felcsillannak a szemeim. Apró kezem ökölbe szorítva az asztal lapjára helyezem, majd tenyérrel lefelé lefordítom, de akkor már a jól hallók apró fémes koppanást vélhetnek felfedezni.
-Nos...-kezdek bele alig hallhatóan majd Belial felé tolom a kezem.
-Csak abban az esetben vagyok hajlandó Veled levezetni a felesleges feszültséget, ha most...-felemelem a kezem, hogy a démon láthassa az apró kis ezüst gyűrűt, amit most vagy a szőke bigéről nyúltam le, vagy Lucó "menyasszonyáról", már nem tudom pontosan. Lényeg a lényeg, visszahúzom kacsómat és várom a műsort. Arcomon a tedd meg ha mered kifejezés ül ravasz mosollyal. Aztán elveszek egy fehér szalvétát a tartóból és az arra járó pincér lánytól kölcsön kérem a tollát. Nyomtatott betűkkel pedig a következő szavakat írom a papírra.
ESKÜVŐ
BULI
FESZÜLTSÉGLEVEZETÉS
Felemelem magam elé hogy kedvenc főnököm is jól láthassa, de még mindig vigyorgok.
-Hát van ennél fontosabb ilyen esetben?-már nem sok hiányzik ahhoz, hogy kitörjön belőlem a nevetés, de még tartom magam egy kicsit. Veszek is egy falatot a számba, majd pillantásom kérdőre változik "Nos? Teszel valamit, vagy csak úgy ülsz ott?" Természetesen mindkét variációra van reakciól, előre megfontolt, kigondolt válaszok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 30, 2020 9:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Összeköltözni Belphegorral. Nem gondoltam, hogy ez lesz a vacsoratémánk. De nem zárkózom el a dolog elől. Akár még érdekes is lehet. Unatkozni mindenesetre biztosan nem fogok. Villára szúrom az első falatot, és nekilátok a bolognaimnak. Kicsit szokatlan, mégis kellemes, ahogy az ízek szétfutnak a számban. Ritkán eszem, azt hiszem elszoktam az emberi étkektől és az ízvilágtól. Kisdrágám elmondja óhajait, majd én is szólok pár, a házamban érvényes kitételről, mivel számolnia kell, ha nálam lakik majd. Az első fő szabályomon némileg elcsodálkozik. Mikor pillogva visszakérdez, hogy mi rejtegetni valóm lehet előtte, csak egy széles, sunyi vigyorral felelek. Jaj drágám, majd pont elárulom. Nincsenek illúzióim. Biztos vagyok benne, megpróbálja majd felderíteni a titkaimat, hiszen nőből van. Hajtja a női kíváncsiság. Na meg már milyen dolog az, hogy nem mondok el neki mindent? Pont neki, a bizalmasomnak. Közben jut csak eszembe, hogy talán a kutyákról is szólnom kéne neki, de inkább meghagyom meglepetésnek.
Egy szoba és a konyha. Ez az amit kérne. Lehet, hogy bölcsebb lett volna magamban tartani, de inkább még most derüljön ki, ha valamit szeretne, ezért rákérdezek van-e más egyéb kívánsága?
-Micsoda? - bukik ki belőlem a kérdés nem túl hangosan, mikor benyögi, hogy az ágyamban aludna. Sejtettem, hogy nem fogja tudni kihagyni a lehetőséget, hogy ne ugrasson. Figyelem, ahogy édesen kacag, ez engem is mosolygásra késztet.
-Ha az ágyamat akarod........rendben van, megkaphatod. - bólintok rá könnyedén.
-Nem használom sokkal többet, mint a konyhát. - teszem hozzá, majd bekapok egy falatot. Persze nagyon jól tudom, hogy nem így értette az ágyfoglalást, és erre a képemen virrító galád vigyor a legfőbb bizonyíték.
Gyerekes módon ételcsatába kezd, de lövését elvéti, így a másik asztalon landol a falat egy másik vendég kávéjában. Ám nem adja fel, már nyesi is a következő lövedéknek valót. Úgy hiszem, mindenképpen el akar találni.
-Köszi, de nem kell. - rázom meg a fejem, mikor a számba akar pöckölni egy nagyobb darabot az ételéből.
-Ha olyan finom egyed inkább és ne dobálózz vele. - dorgálom meg kicsit, miközben újra célba vesz. Sóhajtok egy mélyet. Essünk túl rajta. Nem hajolok el, ezért a második találat az arcomat éri. Pffff.
-Most örülhetsz. Eltaláltál. - nyúlok egy szalvétáért és megtörlöm lasange-zsíros pofámat.
-Túl sok a feles energiád, drágám. Le kéne vezetni.... - jegyzem meg egy halvány vigyorral. Ezután megemlíti a gyűrűt. Úgy gondolja, ha már együtt élünk, jár neki egy karika. Miközben ezt mondja félreérthetetlenül a gyűrűs ujjára mutogat, csak hogy egyértelmű legyen a dolog nekem is. Hát ezen nem tudok nem elmosolyodni. Kortyolok egyet italomból, míg ő tányérjáról csipeget.
-Gyűrűt szeretnél kedvesem? - kérdezek vissza a jelekből olvasva, legalább olyan komolysággal, ahogy ő a kérdését nekem szegezte. Magam elé nézek egy pillanatra, miközben tányérom mellé rakom poharam, majd hümmögök egyet, mint aki komolyan fontolóra veszi a dolgot.
-Nos...kaphatsz azt is.......de szerintem hasznosabb lenne a házba bejutás szempontjából, ha inkább kulcsot adnék neked. - nézek rá sunyi mosollyal.
-Van még valami fontos, amiről beszélnünk kellene? - érdeklődöm bizalmasomtól.

zene: nincs || szószám:476 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 10:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


C
sendesen kezdek egy talán mindkettőnk számára kényes témába. Igazából még most sem tudom hogy ötlött a fejembe. De hát ha már belefolytam végig kell vinnem. Mert ugye nem arról vagyok híres, hogy visszavonulót fújok ha belekezdek valamibe. Halgatag vagyok, míg démonom reagál a szavaimra, jobb most tisztázni mindent, amíg még nem éles a dolog. Utána már rizikósabb kikanalazni a szart magunk alól ugyebár. Örülök, hogy nem kell a bejárónőjének is lennem, épp elég az ami körül vesz vele kapcsolatban. Egy halvány mosolyt elengedek, de mikor a más egyébre kérdez ismét eltűnődök. Hamis fény csillan a szememben.
-A te ágyadban alszom!-határozott kijelentés volt, némi szarkazmussal. De csak elnevetem magam.
-Bocs, nem tudtam kihagyni. De egy próbát megérne.-ötletelek tovább kaján vigyorral. Ugyan már ezt senki sem gondolja komolyan ugye? Jó mert én sem! Persze a fejemben már sok-sok variáció ugrott fel ezzel kapcsolatban. Kitúrni a főnit az ágyból, elorrozni a kedvenc kispárnáját... Amúgy van neki ilyen? És nem utolsó sorban egy takaró elkobzás az éjszaka közepén. Nem vagyok komplett.
-Csak szép tágas szoba legyen, ahol megvan a személyes terem és még te is kopogva jöhetsz be.-kuncogok csendesen. Végül rá kérdezek a szabályaira. Oldalra döntöm a fejem egy hitetlenkedő pillantás keretein belül.
-Nem gondolod komolyan, hogy nem fedezem fel az új dolgokat ugye? Mégis mi rejtegetni valód lehet még előttem Kedvesem?-teszek fel két kérdést és elmorfondírozom.
-A második az magától értetődő. Nem rendezek házibulit nélküled!-míg az első mondatot teljesen komolyan mondom ki, a második már inkább viccesre sikeredik. Most mit csináljak? Ilyen vagyok. Komolytalan. A következő mondatra csak megvonom a vállam. Nem készült fel... Pont ő? Na ne vicceljünk.
-Rendben van, majd menet közben kiderül ha valami nem tetszik.-kacsintok rá és már a következő hadjáratot indítom Belial ellen. Levágok egy darabot az ételemből és már hajítom is villámról a főni felé. Sajnos sikerül kitérnie a lövedék elől, nevetnem kell, a mögötte lévő asztalnál ülő vendég kávéjában landol.
-Szép hárítás, de még nem végeztem. Amúgy finom, nyisd ki a szád, bele találok, megkóstolhatod.-vigyorgok tovább és a következő falatot is a villára szúrom majd megcélzom vele a Viszályt magát. Muszáj felpörgetni, a lapos buli még mindig ott van a fejemben.
-Mondd Belial ááá.-gügyögöm és újra elindítom a lasagne darabot, nem is figyelek mi lesz a sorsa, újabb falatot vágok, de ezt most a számba rakom. Mire lenyelem újabb obszcén kérdés bújik ki ajkaim közül.
-Nos, mi lesz a gyűrűvel?-már-már vágyakozva pillantok rá, csak azért hogy megértse mire is gondolok pontosan rábökök a gyűrűs ujjamra. Várom arcán a reakciót, kíváncsi leszek mit lép erre? Szégyen a futás de hasznos? Nyilván míg arcom rezzenéstelen addig nem jöhet rá, hogy újfent viccelek vele.
-Ha már összeköltözünk...-teszem még hozzá nagyon nagyon komolyan. Unatkozást mímelve a tányéromban kezdek turkálni. Semmis falatokat helyezek a számba, rágom kicsit, aztán újabb falat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1108
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 29, 2020 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Épp az étlapot böngészem nem túl elmélyülten, amikor felvetődik a lakhatás kérdése. Míg tálalják vacsoránk van időm átgondolni, mit is feleljek erre a szokatlan kérdésre. Magamtól valószínűleg nem jutott volna eszembe ilyesmi. Mégsem tartom olyan rossz ötletnek, hogy hozzámköltözzön Belphegor. De vajon jó ötlet-e, tudva hogy bosszút forral ellenem a hátrahagyott évekért? Kiderül. Ártatlan megjegyzésemre elfintorodik, pedig még csak halvány gondolatban sem merült fel, hogy seprűt adjak a kezébe és ráeresszem a lakásra.
-Félreértettél kedvesem. És már amúgy is van bejárónőm. - vigyorodom el. A takarítás problémája megoldott. Persze muszáj a szememre vetnie, hogy a balhéink után ő takarítgatott. Bár a mai napig nem fér a fejembe, hogy miért tette? A munkakörünkben alapjáraton nem szerepelnek olyan feladatok, mint a romeltakarítás. Ez legyen az emberek dolga.
-A játszóhelyeink és a lakásom két külön dolog drágám. A legfőbb különbség, hogy a kettő közül a lakásom szent. - adok választ arra, miért is érdekel, hogy rendszerető-e. Teljesen más a hozzáállásom a két dologhoz, a házamban megvetem a felfordulást.
-A kutya sem piszkít oda, ahol alszik. - teszem hozzá ezt a szinte már emberinek hangzó mondatot. A holmijait illetően, saját bevallása szerint nincs sok cucca, de ez majd akkor derül ki valójában, ha bebőröndöz hozzám. A rendtartási szokásainál jobban már csak a költözésével járó változások érdekelnek jobban. Türelmesen várok és közben italomból kortyolok párat, míg gondolataiból visszaszáll hozzám. Kicsit elkalandozik a drágám.
-Szóval egy szoba és a konyha.- szúrom villámat a tésztába, majd elmosolyogva nézek rá, mikor kiderül, hogy igazi kis konyhatündér lett és főzőtudományát szeretné kiélni ott.
-Szoba van, a konyhát pedig...mivel ritkán eszem, főzni meg nem tudok....nem használom annál többre, minthogy az ablakpárkányán ülve szívjam el a dohányt. Befoglalhatod. - bólintok rá.
-Rendben. Más egyéb? - kérdezek rá, hátha eszébe jut még valami. Jobb tisztázni még itt a legelején. Közben nekilátok a bolognaimnak.
-Két fő szabály van. Egy...ahova nem szabad bemenni, oda nem mész be...- bár ha hajtaná a kíváncsiság, egész nyugodtan, de ne csodálkozzon, ha valami csúnya dologba sétál. Tele van a lakhelyem rúnákkal, csapdákkal és egyéb nyalánkságokkal. Az utóbbi három évben nem csak bujkáltam és rohangásztam a nagyvilágban, tekintélyes időt szenteltem ezek megismerésére. Mondhatni rendesen elmélyültem a rúnakészítés rejtelmeibe, míg ő a konyhatudományát fejlesztette.
-...kettő...az engedélyem és tudtomon kívül nélkül senki sem léphet a házamba. - Azt hiszem ez a kitétel nem szorul különösebb magyarázatra.
-Bizonyára akad még néhány jelentéktelennek tűnő apróság, ami még szóba jöhet. Nézd el nekem, váratlanul ért a kérdés, nem készültem. -  jegyzem enyhe gúnnyal a hangomban. Egy rövidebb időre csend telepszik körénk. Miközben békésen eszegetek kedvesem szórakozni kezd. Egy darabot az ételéből, villája hegyéről felém röppent, de észlelem a közelgő veszélyt és még azelőtt oldalra döntöm a fejem, hogy a falat eltalálna. Arcom helyett a mögöttem lévő asztal felé repül, és az ott ülő öregasszony kávéjában landol.
-Ennyire nem ízlik? - kérdezek rá, miközben figyelem, ahogy a következő lövedéknek valót faragja le ételéből. Közben magam mögül hallom, ahogy az öregnő panaszkodik a pincérlánynak, hogy valami fura dolog úszik a kávéjában.

zene: nincs || szószám:487 || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Ki vagyok én? (lételméleti kérdések)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 47 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7