Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Külterületi kocsma és környéke •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
793
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 11:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


T
alán még sosem tűnt ilyen fontosnak egyik kérdésem sem. Bár tényleg nem értem miért olyan fontos nekem... Vagyis tudom, de elég ha az én koponyám mögött van ez a része a dolognak. Nem kell mindent nagy dobra verni. Már a tánctéren vagyunk mikor rájövök, hogy Belial valójában mit is mondott ki. Kicsit lassan dolgozik az agyam, mert hát teljesen elvarázsolt jelenleg, még csoda, hogy nem kérdez rá mi a fészkes van velem. Lehet hogy nem is tudnám szavakba önteni. Vagy inkább jobb szó a nem akarnám szavakba önteni, mert az ciki! És naná hogy nekem, nem neki. El is képzelem, hogy ha ne adj isten elmondanám kétrét görnyedne a röhögéstől. Na neeem, én sosem égetem be magam, az fix! Nem erre találták ki nagyon szerény kis személyemet. Ugyanitt... Ahogy kapcsol az agyam már kérdezek is vissza, ugye hogy nem is megy ki semmi a fejemből, csak a hülye fázis késés... Miért kell ilyen jól kinéznie egy démonnak? Még a gyomrom is görcsben van. Nem tetszik ez nekem. Mindegy, csak sikerül a lényegre térnem és valahol megint elvesznek szavaim Viszályom fejében. Mivel nem tudom megtartani a szemkontaktust fejem a vállán pihentetem inkább, most minden olyan nyugodt, vagy mégsem minden... Ahogy fejem a férfi vállán pihen, a test vtartása változik, de csak egyetlen pillanatra, én mégis megérzem. Merev lesz, nyugtalanítja a nyugalom. Milyen vicces, de tipikus férfi vonás, legalábbis az emberek között. Én mégis kedvesemen vélem most eme emberi jellemet felfedezni. Milyen érdekes, a mindig nyughatatlan Viszály most ideges. De vajon miért? Miért feszült be ennyire? Nem hagy elég időt ezen gondolkodni, megállítja a táncot, csukott szemeim kipattannak ahogy meghallom nevem a szájából. Semmi pimaszság a hangjában, semmi provokatív hang... Kissé megemelem a fejem, hogy rá tudjak nézni, de vajon képes leszek rá?
-Tessék?-hangom a kérdés végén teljesen elhal ahogy megérzem kezét az arcomon. Mire készül már megint? Pilláim feljebb rebbennek hogy láthassam tekintetét. Újabb érdeklődő tekintettel bombázom, miközben kavarognak gondolataim, csak az ujjait érzem a bőrömön és nagyon igyekszem hogy most el ne piruljak. De miért tenném? Na meg mit akar most Ő? Miért kellett a táncot abba hagyni? Lelassul az idő, míg a férfi újra szólásra nyitja a száját. Aztán kimondja azt az igéző mondatot, amin teljesen elképedek. Ez komoly? "Úgy hiányoztál...mint a társam.", még a levegő is kiszalad belőlem, nem tudok hinni a fülemnek. Ki vagy és mit tettél az én Főnökömmel? Na meg velem, de az most igazán mellékes. Komolyan, első hangzásra meg akartam kérdezni, hogy megszállta-e a szent lélek, de azt hiszem sokkot kaptam. Csak nyitom és csukom ajkaimat, de hang nem igazán jön ki rajta. Nem értem, fel nem foghatom. Ismét megpróbálkozom vele, de még mindig semmi, közben kedvesem újabb mondatot fogalmaz meg. Belphi az istenért térj már észre! Te vagy a hang, meg az ész.... Hol van most a nagy önbizalom, meg kaland vágy... Ahh kuss! Majd mindjárt, csak még egy kicsit kérek ebből az időből. A fejére növök... Hmm, ez érdekes, eddig mindig azt hittem, hogy ez sosem történhet meg, mert Őfelsége amúgy betörhetetlen. Belial keze már rég nincs az arcomon, de melegét még ott érzem, egy pillanatra még a szemem is behunyom. Haza értem! Fúj de nyálas kis picsa vagyok, nem baj, én ezt is megtehetem. Ennyi év után meg.... Nos, ne csodálkozzunk a helyzeten.
-Nos, nem szándékozom a fejedre nőni. De egyszer a mestert le fogja hagyni a tanítványa.-odasüss, megtaláltam dallamos hangomat, jó reggelt királylány, ideje volt hogy vissza tértél az élők sorába, már kezdtem magam védtelennek érezni nélküled! Ohh, hogy már újra táncolunk? Mit csinálsz velem Belial? Megrázom a fejem, gyorsan vissza kellene rázódni, nem is értem hogyan lehet ezt épp ésszel kibírni. Vissza hajtom fejem a férfi vállára, eddig is jó volt így, eztán is legyen. Amíg nem szól, hogy zavarja addig én nem zavartatom magam. Aztán csak eszembe ötlik két kérdés. De fel nem emelném a fejem, itt állok szorosan előtte, szóval hallania kell a hangomat.
-Mondd csak, miért feszélyez ennyire a nyugalom Kedvesem?-éppen csak suttogom a mondatot, de a kérdés arra enged hivatkozni, hogy sajnálatos módon már túl jól ismerem Őt. Nehezen tudná az ellenkezőjét mondani. Amíg ezen a válaszon gondolkozik újabb kérdés bukkan elő agyam egy rejtett kis zugából. Gondolkozom, hogy megállítsam-e én a táncot most, vagy... Nem, ezt is jobb lesz így ellőni, mert még a végén... Na jó, örülnék egy repetának, de ez már egy másik kérdés.
-Mondd csak, nem volt meglepő az első csók tőlem?-mire akarok kilyukadni? Az érdekel, hogy mit is gondol az incidensről ő mint pasi? Nyilván nem ez volt az első nyálpingpongja, de velem az első volt. Vajon fog ez miatt bármi is változni köztünk? És inkább én hozzam fel a témát, mint ő, mert ha fordított esetben történne meg a dolog én tuti egy az egyben áthidalnám a kérdését egy másikkal. De ő pasi, biztosan meg említ legalább egy-két dolgot.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
977
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 10:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Vacsora után belemegyek a táncba. Nem először töltjük ilyesmivel a szabadidőnket, szóval ez nem újdonság. Ám mielőtt a parkettra vinném, egy szokatlan kérdést intéz felém. Leplezni sem tudom, hogy igencsak meglep. Szavait követően hosszas hallgatásba burkolózom. Érzem, hogy most kevés lesz a vállvonogatás, és pár komolytalanul odavetett szóval sem éri majd be. Egyenes választ vár. Ahogy nézem őt elrévedt tekintettel az előttem gomolygó cigifüst mögül, azon tűnődöm, láttam-e már kedvesemet ilyen eltökélten választ várni bármire is, de nem igen hiszem. Ja, igen. A válasz. Gondolataimból felrázom magam és belekezdek, mielőtt azt gondolná, hogy felelet nélkül akarnám hagyni. Elnyomom a cigicsikket, lesöpröm magamról a salátás hadművelet romjait, miközben beszélek hozzá. Nem vagyok biztos, hogy figyel rám, mert csak néz rám azokkal a gyönyörű, nagy barna szemeivel és null egyéb reakció. Ami lássuk be, tőle igencsak szokatlan. Mindenesetre a válaszomat - legalábbis, amit én annak gondolok - már előtte állva kapja meg, miközben a kezét fogva a parkettre kísérem a többi táncoló pár közé. Lassú táncba kezdünk, kezem a csípőjén pihen, az övéi a vállaimon nyugszanak. Épp csak megérezzük a ritmust...mint aki most riad fel álmából...kapcsol, mit is mondtam az imént. Én már szinte el is felejtettem, de ő újra előhozakodik a témával.
-Igen, azt mondtam. - erősítem meg korábbi szavaimat, és talán még bólintok is mellé. Nem hallotta félre. Fenn akad egyetlen szón és a válaszommal sem éri be. Ki akarja mondatni velem. Továbbra sem értem ennek a fontosságát. Mikor lettek ilyen fontosak egy démon számára a szavak? Válaszoltam, de úgy látszik Belphegorom mégsem elégedett. Amúgy meg mi az élet az a Nyuszóka? Ugyanúgy néz rám, ahogy az előbb, az asztalnál ülve. Zavarba ejtő, várakozó pillantással, amire én sem tudok másként visszanézni rá, mint zavartan és értetlenül. Bár tudnám, mi jár abban a csinos kis fejében.
Újabb hosszabb csend telepszik körénk. Táncolunk, kedvesem a fejét a vállamnak dönti, és miközben a zene ütemére mozgunk, úgy a körülöttem lévőket figyelem. Irritálóan nagy a nyugalom itt, és ez a zene... Rövid távon még hagyján, de hosszabb távon nehezen viselem. Nem nekem való az efféle közeg.
Táncunk közben odasúghattam volna neki a választ, de inkább a szemeibe nézve mondom el. Egy pillanatra megállok a táncolók között.
-Belphegor... - szólítom meg kedvesem, és ha felém emeli tekintetét, úgy csípőjéről egyik kezemet az arcára simítom, talán kicsit meg is emelem a fejét. Valószínűleg meglepetten néz majd rám, mire én kicsit elgondolkodva tekintek vissza. Ejj, ez a nőszemély, csak eléri, amit akar. Egy halvány, sunyi vigyor jelenik meg arcomon erre a gondolatra, de csak egy villanásnyi időre, utána újra komolyságot erőltetek magamra. Szóval egyenes válasz...
-Úgy hiányoztál...mint a társam. - mondom ki végül, amit a démonhölgyem hallani akar.
-Vigyáznom kell veled, mert még a végén a fejemre nősz. - húzom el kezem az arcáról, majd újra csípőjére helyezve folytatjuk táncukat még egy kis ideig. Elvigyorodom. Bár néha úgy érzem, hogy ez már meg is történt.


zene: nincs || szószám:473 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
793
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 10:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


E
lérkezettnek láttam az időt egy komolyabb beszélgetésre. Ám előtte még átnyálaztunk pár dolgot, hogy mit szeretnék én ha beköltözöm hozzá. Nem kaptam reakciót a szobám színét illetően, így nyugtáztam hogy nem lesz gond vele. Az edző partneres dologba viszont azért csak bele köt az én kis szívem. Ó! Kérlek, majd rájössz, akkor már nem lesz ilyen nagy a pofid.
-Nos, amíg nem kell kényszerítenem rá téged, addig szerintem nem érdemel szint lépést a kérésem. Csak az edző partnerem leszel, abban nincs semmi.... Nyilván míg be nem jelentem, hogy nagy közönség előtt szeretnélek laposra taposni.-tárom szét karjaimat amolyan mellékesen. Míg befejezem a vacsimat közlök egy újabb dolgot, vagyis inkább kérek. Egy táncot az én szép kiállású lovasommal. Úgy tűnik vevő is rá, ám megakasztom még egy igazán érdekes kérdéssel. Engem nagyon érdekel, hogy pontosan hogyan hiányoztam neki. Látom ahogy arcáról lefagy pillanatnyi jó kedve, még a cigi is majdnem kiesik a kezéből, helyes, a kívánt hatást elértem. Még valahol büszke is vagyok magamra. Sosem láttam még ezt a reakciót tőle, úgy kb senki közelében. Feszülten figyelem őt, nem tudom elképzelni mi zakatolhat a fejében ez pedig idegesít. Legtöbb esetben elég egy pillantást vetnem rá, meg ki se kell mondania hogy mi van, mert levágom. De most... Teljes káosz. A szemöldöke a homloka közepén trónol, mintha már nem is akarna levánszorogni eredeti helyére. Szinte visszafolytom a levegő vételt is, frusztráll ez az egész helyzet, mi van ha nem kapom meg a választ? Mi van ha kinevet és elintézi egy váll rándítással? Nekem kell a válasz! Tudnom kell, hogyan értette! Percek telnek el néma csendben és már úgy vagyok vele, hogy felállok az asztaltól, mire a Viszály végre erőt ad saját nyelvének és megszólal. Mondandója közben feláll és a maradék salátát leporolja ruhájáról. Anyááám az a meglazított nyakkendő... Fékezd magad kisasszony, ez egy fontos pillanat! Csüngök szavain és ahogy átlép az asztal túl feléről mellém, egyszerűen nem tudok elszakadni pillantásától. Franciakulcs! Szavai mágnesként vonzzák a hallójárataim, minden egyes szót elraktároz az elmém, már nem is fogom fel hogyan állok fel a székről, csak az az utolsó mondat zakatol a fejemben "de olyan régóta vagy mellettem, hogy akár a társam is lehetnél.", kattan az agyam mire felismerem a joghézagot... de ekkor már a táncolók között vagyunk karom Belial nyaka körül, az övéi a csípőmön, közelebb lépek hozzá, fejemet a vállára hajtom, úgy hogy alkalom adtán a fülébe súghassak. Még pár pillanatig hagyom, hogy azt higyje át is ugrottam a témán, majd szólásra nyitom ajkaimat.
-Szóval csak lehetnék a társad... Akkor most mi is van? Megelégszem a válasszal, ha tényleg ki is mondod, de nem filozofálva Nyuszóka.-húzódom el tőle, de épp csak annyira hogy a szemébe tudjak nézni. Azt hittem társak VAGYUNK nem LEHETNÉK. Homlokomon apró ráncok jelennek meg ahogy ismét várakozón tekintek rá, tudja nagyon jól, ha megkapom a valós választ nem szekálom tovább, de addig hozhatja a kétoldalú ragasztót, mert ma már annyit állítottam a szőnyeg sarkára, hogy felpöndörödik a széle. Miért nem tud oda figyelni arra amit kimond? És én miért akadok fenn egy ilyenen? Valami nem kóser az én fejemben sem, de gondolom érthető, hogy normális választ várok el... Kezdek felocsúdni az előbbi kábulatomból... Azért na három év alatt rendesen kikupálta magát ez a pali. Még mindig franciakulcs... Igazából remélve hogy megkapom a választ visszalépek hozzá, fejem újra a vállára döntöm, valamiért nem tudok tovább a szemeibe nézni. Csendesen hallgatom a lágy dallamot és hagyom, hogy a férfi vezessen. Kicsit olyan érzés így, mintha egy külön világba lennénk. Ritkán csinálunk ilyet, de olyankor úgy meg tudok nyugodni. Hogy minek a hatására? Az Övére!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
977
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 1:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Az éttermi színház mára bezárt, minden előadás lement. Pihenve az előbbi műbalhét kortyolok italomból, majd rágyújtok egy szálra, az utolsóra, amit a cigarettás dobozban találok. Belphegorom vérvörös szobát akar. Nem tudom, mi ez a vérvörös színmánia a démonnőknél, de ha ezt szeretné...
Nem elég a konyha és a szoba, még egy edzőhelyet is szeretne, benne engem edzőpartnerként. Nem tudom megállni, hogy ne tegyek szavaira egy gúnyolódó megjegyzést.
-Azért ha azt a saját lakásomban teszed, az egy magasabb szint. - teszem hozzá nevetve. A feltételeimet elfogadja, nincs is más lehetősége, ha valóban nálam akar lakni. Már csak az a kérdés, mennyi időről beszélünk. Amikor erre rákérdezek egy pillanatra elcsendesedik, majd olyan választ ad, amire csak a homlokomat ráncolom.
-Nem terveztem a leváltásod. Nincs rá okom. - fűzöm hozzá szavaihoz a cigifüst mögül. Miközben nyugtázom magamban, hogy lényegében addig szeretne nálam maradni, míg el nem küldöm. Rendben van.
Körülöttünk hangszeresek mozgolódnak, egy perc próba az összhang kedvéért, majd pillanatokon belül kellemes muzsika tölti meg a teret. Páran felpattannak az asztalaik mellől és a zene ütemére táncba kezdenek. Belphegor is elirigyelheti a mókát, mert szeretné, ha táncolni kérném. Szavaira csak elvigyorodom, majd szívok egyet bagómból. Nem először hallom ezt a kérést, és nem ez lenne az első táncunk sem. Válaszként kibújok ételfoltos zakómból, amit a rám borított salátaöntet hagyott és meglazítom mellé nyakkendőmet is. Ám mielőtt táncba vihetném, kedvesem egy váratlan kérdést tesz fel nekem. Hogy mi? Emelkedik szemöldököm és majdnem a cigarettaszál is kihullik az ujjaim közül. Megfagy a levegő és egy perc kínos csend áll be szavait követően. Nem csak kérdése, de rám szegeződő, várakozó tekintete is összezavar. Szokatlan. Miért néz így rám? Hiába takargatom, csak kiütközik arcomon a meglepettség. Nem is maga a kérdése zavar meg, mert arra nem nehéz a válasz...sokkal inkább az, hogy miért fontos a "hogyan"? Eleve nem is értem, hogy merül fel egyáltalán egy démonba ilyesmi. Ad pár lehetőséget segítségképp, amik közül választhatok, így nem nekem kell válaszokon gondolkodnom. A jeleket figyelve világos, hogy ezt most nem úszhatom meg félrebeszéléssel vagy egy félvállról odavetett könnyed poénnal. Aaaah, ez nem démonnak való beszélgetés. Már úgy tűnhet neki, hogy nem is akarok neki felelni és, hogy szemöldökhúzogatásánál bővebb válaszra nem számíthat tőlem, amikor...
-Nos...- szívok még egy utolsó slukkot a bagómból, s miközben lassan kieresztem tüdőmből a füstöt, elnyomom a csikket a hamutál oldalán.
-Kiskutyámnak? Ne sérts meg...sosem néznélek annak. - kelek fel helyemről, majd lesöpröm ruhámon lógó salátaleveleket. Nem is tudom, hogy jut ez eszébe.
-A tanácsadóm vagy, bár igaz tanácsaidat ritkán fogadom meg...de olyan régóta vagy mellettem, hogy akár a társam is lehetnél. - tűnődöm el ezen egy pillanatig, miközben széke mellé lépek.
-Elfogadható neked, ha válaszként az utolsót mondom? - kérdezem tőle kíváncsian, s közben remélem, hogy elégedett a válaszommal. Na de lapozzunk.
-...de kedvesem, ne törd a buksid ilyeneken. Ez túl emberi. - hajolok fölé egy halvány vigyorral, majd kézfejénél fogva húzom fel a székről és vezetem a többi táncoló közé. Nem mintha ez a táncikálás nem lenne az....
Egy táncparkett egy üres részén megállok, magam elé fordítom drágámat, hagyom, hogy kezeit a vállamra tegye, míg én a sajátjaimat csípőjére csúsztatom, majd lassan táncolni kezdünk a zene dallamára.

zene: nincs || szószám:518 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
793
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


S
osem szórakoztam még ilyen jól szerintem. Fenomenális alakítás, mindkettőnk részéről. A kis vissza szólásáról már nem veszek tudomást. Tudja nagyon jól, ha akarom ő nem mászik ki abból a mélységből. Aztán vissza kanyarodok a lakhatás témájához, ezzel együtt a bizonyosságot adok neki, hogy ezt bizony komolyan gondolom. Nyilván így esik szó a renoválásról is. Olyan régimódi szó, de majd mindjárt kifejtem neki és akkor rájön. De még várok kicsit, mert hagyom hogy kiszónokolja magát, csak aztán kezdek újra a mondandómba.
-Hát mondjuk egy festés, új bútorok, tudod ami egy csajnak kell. Na viccet félre téve. Csak egy festést, vérvörös szobát szeretnék.-magyarázom csak úgy magunk között. Figyelem csendes reakcióit Démonomnak, majd vigyorogni kezdek.
-Ugyan kérlek, ha szét akarnám rúgni a segged, már régen meg tehettem volna, te ezt ugyan olyan jól tudod, mint én. De ha nagyon akarod kimondom, hogy tervben van az, hogy egyszer úgy istenesen elgyepállak, ám arra még várnod kell kedvesem. Nagyobb terveim vannak erre az eshetőségre.-nyilván nem kell mindent az orrára kössek, az pedig amúgy is a vége főcím lesz. Arra még kivárunk ugyebár.
-A feltételeidet elfogadtam. Nem kell félned!-biztosítom felőle újra, majd elcsendesedek utolsóó kérdését hallva. Ezen nem gondolkoztam, hogy időben kellene meghatároznom, meddig maradok nála. Ezzel most megfogott egy cseppet.
-Nos, ha azt vesszük, hogy elrebegted szükséged van rám... Nézzük csak innen a tényeket, ha leváltasz akkor megyek. Hacsak...-elmondtam amit el akartam, de csak kicsúszott egy apró szó még a végén és mielőtt mondat alakulhatott volna belőle olyan erősen haraptam ajkamra hogy egy pillanatra még a vér is kifutott az említett területből. Pfúúú, ez közel volt! Lepcses szám... Az!
-Szóval, ha befejeztük a vacsorát...-tekintek körbe, az asztalok között épp egy zenész társaság hangol.
-Vedd le a zakód és kérj fel táncolni légyszíves.-pillantok rá miközben elveszem a poharam az asztalról. Kortyolok belőle párat és vissza téve eredeti helyére maradék vacsorámnak búcsút is intek. Várakozón pillantok kedvesemre, majd ismét iszok egy keveset. Vajon mit fog most lépni? Oké a gyűrűs szarság full poénba ment, amolyan akarom és kiélem magam dolog volt, sikerült is. Ezt viszont tényleg szeretném. Nagyon is. Mondjuk nem tudom mikor volt utoljára olyan amit ennyire szerettem volna, hogy a férfi megtegyen. Pedig biztosra veszem, hogy volt már pár nyávogásom ilyen vagy olyan téren. Ki tudja. Nos, ha fel kér táncolni, ha nem, még az asztalnál felteszek neki még egy igazán kínos kérdést.
-Válaszolj nekem ŐSZINTÉN Belial! Hgyan hiányoztam neked? Mint a tanácsadód, mint a kiskutyuskád aki ugrik az első szóra, vagy úgy, mint a társad?-még talán a levegő is megfagy egy pillanatra ahogy elhagyják számat a szavak, súlyuk olyan erővel csapódik a másiknak, hogy csoda nem borul el a székkel. Szemem érdeklődő, érzelmektől kavargó, még mindig nem tudom elhinni hogy szó nélkül képes volt magamra hagyni, gyűlölöm érte, bosszús vagyok, sértett... De örülök neki, hogy már itt van, az előző jó kedvem gyenge kis fuvallata is ott csillog íriszeimben. Most talán nem lehet rajtam kiigazodni, de ha választ kapok, akkor bármi lehetséges. Csak legyen velem őszinte. Akkor is ha nem szokása. Megérdemlem!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
977
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Meg kell állapítsam magamban, felettébb szórakoztatóan alakult az este. Belphegor...nos, le vagyok nyűgözve. Meg sem gondoltam volna, hogy ilyen alakításra képes a kis drága. Egy igazi drámakirálynő veszett el benne.
A zárójelenet zseniálisra sikerül, Belphegorom a végén a sírba tesz, három-öt méter mélyre elásva. Keveslem, túl sekély az  nekem. Nagyon könnyen kimásznék onnét.
-Én a helyedben kicsit mélyebb gödröt vájnék... - felelem szemtelenül, de már csak halkan és csak neki.  A figyelem lassan újra eltereledik rólunk, mintha mi sem történt volna. Ilyenek az emberek, gyorsan túllépnek mindenen. A közeli asztaloknál még pár múló pillanatig megy a susmogás, de végül az is abbamarad.
-Hallgatlak... - mondom, mikor letelepszik velem szembe, kezem a cigis doboz felé nyújtom és kiveszem az utolsó szálat belőle. Belphegor visszakanyarodik a hozzámköltözős témához, ami arra enged következtetni, hogy a lakásfoglalásomat komolyan gondolta. Fel is pillantok rá, miközben meggyújtom a bagóm. Ráérősen beleszívok egy mélyet, és egy hosszabb pillanatra elgondolkodom szavain.
-Nem lesz gond..- mérlegelve a hallottakat tudom le ennyivel válaszom.
-Bár a kirenoválást nem igazán értem. - vallom meg őszintén. Nem akarom félreérteni, de mégis mit gondol, hol lakom? Nézek rá értetlenül a füstölgő cigaretteszál mögül, de egy fél grimasszal elengedem a dolgot. Aztán előhozakodik még egy aprósággal. Nők...ujjadat nyújtod és az egész karod kell. Ami alapjában semmiség, mégis ahogy előadja...
-Kedves és cuki? Miket nem mondassz! - csodálkozom el rajta szám sarkában megülő sunyi kis vigyorral, talán még a fejem is megingatom közben. Miféle szavak ezek egy démontól? Egy démonnak?
-Hagyd ezt.....és valld csak be egész nyugodtan drágám, hogy szét akarod rúgni a seggem. - szélesedik vigyorom komoly arcát nézve, még fel is nevetek egy pillanatra.
-Nincs akadálya. - felelem mihelyst kis komolyságot erőltetek magamra.
-Szóval ezt az összebútorozást komolyan gondoltad. Ez esetben...a feltételeimet már ismered. - utalok korábban elmondott házszabályaimra.
-Na de mondd csak...mennyi időt szeretnél nálam tölteni? - érdeklődöm, miközben a cigim végéről a hamut a hamutálba szórom. Komolyan érdekel, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy annak ellenére, hogy két hétnél többet nem szeret egy helyen tölteni, hosszabb távra tervez. Főleg, hogy a renoválást is szóba hozta.

zene: nincs || szószám:336 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
793
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


I
szonyatosan jól csinálom ezt, komolyan jelentkezni fogok egy baljós főhősnő szerepre. A virágokat meg majd az öltözőmbe kérem. Mondjuk a szék nem volt tervben, de hát mit ér az előadás látvány elemek nélkül? Hahh? Tehát miután kiderül hogy én ma bizony már nem álmodozom fehér ruhás menyegzőről, mint akit elvágtak ugrok is neki a drágámnak, hogy már aztán a történet amit elkezdtem legyen is befejezve. Nyilván reakció is érkezik, Belial nem hagyja végszó nélkül kellemes szappanoperánkat, az emberek meg.... Ó szent kenyér, ezek mekkora barmok, de hát mit várunk tőlük. Csak egy gyűlölködő pillantást vetek a pusmogókra mielőtt végleg lezárom a nem gyűrűztek meg témát.
-Tudod harminc év múlva te már a föld alatt leszel, olyan három-öt méter mélyen.-eztán nagyon komor arcom a salátás férfit látva teljesen képet cserél. De hogy tisztában legyünk túl nagy lendületten küldtem az ételt, kicsúszott az ujjaim közül a tál és így eshetett meg, hogy szegény Főni le tudta venni csöccsel. De jól célzok. Gól! Jót nevetek végül sikerül vissza ülnöm az asztalhoz. Itt már csak kettőnk közt folyik a mondathalmazok összessége, elég is volt a látványkonyhából, eleget ettek a földi halandók. A férfi megdicsér mire kétszer akkorák lesznek a szemeim. Ez most komoly? Nekem? Ejha! Következő cél a Nobel-díj! Még kicsit mosolygok és kifújom magam, aztán végre a poharamért nyúlok és iszok egy keveset. Jól kiszáradt a szám a nagy perpatvarban.
-Nos, köszönöm az elismerést...-fűzöm össze ujjaimat az asztal lapja felett, majd arcomon rendezem a vonásokat is. Vissza kapom a gyűrűt, amit elmélyesztek a zsebembe egy pillanat alatt. Kedvesem újabb kérdést intéz felém mire megvonom a vállam.
-Mondjuk beszéljük át a részleteket.-felelek végül, kis hatás szünetet hagyva mondandóm után. Ez idő alatt újra töltöm a poharam, nagyon finom ez a bor, eltalálták.
-Amíg mondjuk kirenováltatsz nekem egy szobát meghúzom magam valahol, épp költözés előtt vagyok, nem szeretek két hétnél tovább egy helyen lenni.-magyarázom és visszatérek a megmaradt vacsorámhoz, kicsit élvezném most, ha csak beszélgetnénk. Elfáradtam itt a nagy aktivitásban. Öreg vagyok én már ehhez. Itt pattogni, meg mit tudom én... Majd a többit később.
-Szóval, biztosan nem gond, ha a saját házadban két helységet nem látogathatsz? Vagyis egyet fixen nem, a konyha meg... Nos, enni beengedlek.-vigyorgok mondandóm végén, csak nagyon remélem hogy nem fog kis idő után kihajítani. Meg aztán ki tudja meddig tart rám igényt? Na neeem, abba bele is betegednék hirtelen, engem ne hagyjon el, mert sikítok és abban nem lesz köszönet.
-Amiről viszont az előbb nem beszéltünk... Kellene egy olyan hely is, ahol csiszolhatom a tudásom. Na meg haaa lennél olyan kedves és cuki, tudom ez távol áll tőled Drágám, de talán ha azt nézzük hogy szerény kis személyem kéri, illetőleg időd engedi, lehetnél az edző társam is.-nézek rá nagy komolyan, hát nekem olyan terveim vannak, hogy szerintem ő kiakad a továbbiakban. Na majd kiderül. Mindegy, most láthatja hogy nem viccelek, komolyan beszélek. Hagyom hogy megrágja magában a témát, addig én tovább eszem a lasagne-mat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
977
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Már szinte nem is emlékszem honnan indult a beszélgetésünk, de az a három év, újra és újra előkerül, orrom alá dörgölve hibámat. Azt hiszem még jó ideig így lesz. Kár lenne tagadnom, hogy rendesen levert a víz, amikor nagy boldogságában felsikoltott a gyűrű láttán és magára vonva minden figyelmet örömködött, hogy ma este menyasszony lesz belőle. Pár percig azért pörgött az agyam, hogy ebből a kínos szituból, hogy a p*csába másszak ki, de végül csak megoldom. Szavaimat követően egy perc néma csend telepszik körénk, amolyan vihar előtti, baljós fajta. Na most mit lépsz drágaságom? Nézek rá várakozó tekintettel, kicsit talán szemtelen vigyorral is, mire sértődötten, hirtelen rántja ki kezét a kezeim közül, majd...mérgesen felpattan. Dől vele a szék is, ami éleset csattan, amint támlája földet ér. Ó, te jó ég! Emelem rá tekintetem, amikor hangosan kiabálni kezd és Dereknek szólít. Rögtön leesik, most következik a második felvonás. Na vajon most mit talál ki? Sunyi mosolyom az arcomon marad. Biztos vagyok benne, hogy nem marad el, az előző produkciójától. A vendégek tekintetüket újfent felénk fordítják. Még azok is, akik talán az előbb nem figyeltek annyira ránk. A balhék mindig sokkal többeket érdekel, mint a nyálas romantika. Ám most nem látni ellágyult tekinteket, csillogó szempárokat, és a zsepi is a zsebbe marad. Sokkal inkább elkerekedett szemek, csodálkodásra nyílt szájak és elhűlt, megbotránkozó arckifejezések vesznek körül. Kedvesem leolt, mint a szart. Kedvességet nyomokban sem találni szavaiban, így enyhén felvont szemöldökkel hallgatom kiborulását, olyan fejet vágva közben, mintha ez is csak egy szokásos napi műsor lenne otthon.
-Na de Paulina..... - emeltebb hangon szólok a vérig sértett nőhöz.
...nem kell úgy felkapni a vizet. Ez csak egy gyűrű...húsz-huszonöt....legfeljebb harminc éven belül a te ujjadon is lesz egy, ígérem! - "próbálok javítani" a helyzeten, még egy kacsintást is megeresztek felé. Ettől persze csak még inkább tűzbe jön. Belphegorom úgy érzi a szavak nem elég kemények, hogy kifejezzék mérhetetlen csalódottságát a gyűrűhiány miatt, ezért magához ragadja a salátás edényt és kíméletlenül hozzám b*szarintja. Időm sincs elhajolni haragja elől. Aztán rám borul a nyúltáp. A tál a mellkasomnak vágódik, de az arcom sem ússza meg. Mondjuk úgy, ingyen arcpakolást kapok. Fújtatva törlöm ki démonnőm menüjét a szememből, miközben záporoznak rám haragos szavai. Aztán abbahagyja dühöngését és hangos nevetésbe kezd, amitől csak még inkább duzzad a kérdőjel az emberek feje felett. Nem értik mi történik...
-Ezek nem normálisak... - szól oda az egyik öregasszony a férjének, aki oda se figyel rá, inkább a vacsoráját pusztítja.
-Hm, biztos olaszok.. vagy spanyolok....de inkább olaszok.... - súgják a hátam mögött, mintha ez valami elfogadható magyarázat lenne a kis jelenetünkre. Mindesetre egyetértően bólogatnak, megállapodnak abban, hogy olaszok vagyunk és egy elnéző pillantást vetnek felénk.
-Huh...szép alakítás. - mondom elismerően, miközben egy kóbor salátadarabot pöckölök le két ujjal zakóm válláról. Újabb szalvétáért nyúlok, hogy a képembe zuhant fűszeres ízű öntetet is levakarhassam magamról. Közben szépségem székével együtt visszatelepszik az asztalunkhoz, velem szembe. Elkényelmesedve dőlö hátra székemben és karjaimat mellkasom előtt keresztbe fonom, majd rám jellemző sunyi vigyorral nézek kedvesemre.
-Én is jól szórakoztam, sokat fejlődtél...Belphegor. Nekem is hiányzott már! - teszem meg magamnak hangosan ezt a megállapítást, amit nyugodtan vehet elismerésem jeleként.
-Na meg persze te is. Néha már majdnem teljesen hihető volt a színlelése. Kérdésére bólintok. Ha csak futólag tekintek magunk köré is látom, hogy néhány asztalnál még a viharos fellépés után is mi vagyunk a beszédtéma.
-Az emberek nem változnak. - ingatom meg a fejem lemondó mosollyal, miközben a zakóm zsebébe nyúlok és előhúzva onnan az elkobzott gyűrűt vissza adom neki. Visszaadom a kis játékát.
-Ez jó bemelegítés volt az estére. Mihez lenne még kedved? - kérdezem érdeklődve poharam után nyúlva, majd elvéve azt az asztalról, kortyolok belőle párat. Nem teszem szóvá, de mindazt, ami azóta történt, hogy beléptünk az étterembe, színjátéka részének tekintem, így a lakáskérdést is. Nem tudhatom, mit gondolt komolyan, és mi volt a parasztvakítás része.

zene: nincs || szószám:630 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
793
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 6:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


T
otálisan elhagyjuk a ház témát, új praktikáim vannak, amit be is vetek, élvezem a kellemes bájcsevejt is, mondjuk Démonommal minden ilyen eszmecsere felüdítő hatással bír. Mondjuk erre is csak nem régen jöttem rá. No de, térjünk vissza Csipkerózsika történetéhez. Ugyan nem hagyom magam, mert hát nem erről vagyok én híres, de hagyom valamennyire őt is kibontakozni.
-Három évem volt rá, hogy megtanuljak nem bízni benned. Ez marad, nincs mese.-ismét egy utalás a mulasztásra és a vétekre ellenem. Ezt mééég jó sokáig kapni fogja alkalom adtán. Ezen az éjjelen már nem is tudom hányadszorra dörgölöm az orra alá.
-Kénytelen vagyok beérni, magadat nem veszed rá ilyenre, szóval teszek ügyem érdekében és félig felmentelek a munka oroszlár része alól.-bazsajgok vele önfeledten, de már következő lépésem tervezem mondataim közben. A szalvétát az asztalon hagyom végül és furcsa kis mosoly jelzi, hogy megint változik a színdarab látképe. Így esik, hogy csodás kis szám kitárva olyan erős hang jön ki belőle, hogy az étterem egy emberként pillant a mi asztalunk felé. Ez az, közönség! Mondjuk nem százhúsz fős, mint a halott bulin, de így jobban érzem magam. Magamban mulatva figyelem Főnököm reakcióját és egy pillanatra elgondolkozom, hogy felugrom az asztaltól mikor jeleit vélem felfedezni, hogy kiköpné a kortyot ami a szájában akadt. De szerencsémre nem történik meg, így az előadás folytatódhat. Komolyan színészeket megszégyenítően játszom el a boldog majdnem menyasszony szerepét és örömmel konstatálom, hogy mennyire várják az elkövetkezendő perceket a vendégek. Végül talán kisebb sokk után Belial előre hajol az asztal lapján és a kezemért nyúl, hagyom hogy maga felé húzza, majd ajkait elhagyják az első apró szavak, mosolyom sunyi lesz, alattomos, majd mikor a többi mondandóját is kiköhögte egyik szemöldököm a magasba röppen. Ugyan a vendégek már nem ránk figyelnek, de eme verzióra is számítottam, mindenre fel kell készülni ha nekiállsz valaminek. A kudarcra is! Kikapom kezeimet az övéből, majd mély levegőt veszek.
-Ugyan olyan szavahihetetlen vagy, mint mikor úgy döntöttem, hogy járni kezdek veled. Mindenki mondta hogy ne bízzak benned. Én kis naiv ugye?-kiáltok fel és mérhetetlen dühöt mímelve pattanok fel az asztaltól úgy hogy még a szék is felborul.
-Hihetetlen vagy Derek! Azt mondtad ez a nap különleges, mi a gyászért hoztál el akkor vacsorázni? Hát nesze edd meg, rám aztán egy pillanat időt sem kell többé pazarolnod.-mondandóm közben felemelem a kikért salátát és egy az egybe Belial felé lódítom. Ha el is hajol... Nos, a saláta nem egy darabban érkezik ha eldobod ugye? Akkor is kap belőle ha nem akar.
-Legyél átkozott és többet senki se figyeljen fel rád. Felhúztam a segged a szarból és neked meg ennyire futotta. Gratulálok!-jó nem bírom tovább.... Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ahogy elnézem a salátás Viszályt kibuggyan belőlem a nevetés, de olyan őszintén, hogy képtelen vagyok abba hagyni.
-Ne haragudj! Esküszöm jövök egy öltönnyel, meg kimosom. Köszönöm hogy bele mentél. Nagyon jól szórakoztam.-most az egyszer tényleg őszintén beszélek, ami nagyon nagy szó, próbálom felállítani a székem, de még mindig annyira ráz a visszafojtott nevetés, hogy elsőre nem is megy. Aztán mire a szék úgy dönt engedelmeskedik nekem meg is nyugszom. Leülök a férfivel szemben, nem foglalkozom most a ruháival többet, félre tolom lasagne-s tányéromat és előre hajolok az asztalon.
-Nem tudod elképzelni mennyire hiányoztál már! Igazán feldobtad az estémet. Láttad hogy bámultak minket? Egy évszázad múlva ezt megint meg kell ismételnünk. Csináljunk belőle rendszert.-most már csak hozzá beszélek és letojom az embereket. Vissza kaptam a Viszályt és csak ez számít. Mondandóm vége ugyan kérlelősre sikerül, persze ha partneremnek nem tetszett a dolog és elveti abban is benne vagyok, tudok még kitalálni pofás sztorit. Az ötlet táram végtelen, de ezzel valószínűleg Belial is tisztában van.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
977
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 3:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Mindig elképedek kedvesem sokoldalúságán és találékonyságán. Rafinált egy nőszemély, minden alkalommal bebizonyítja, hogy érdemes volt őt választanom magam mellé. Egy ilyen kis sunyi, égetni való, ördögi nőszemélyt nem találni még egyet a Pokolban.
A lakástéma hirtelen másodlagossá válik, mintha már nem is lenne olyan fontos, csak azt veszem észre, hogy az ékszertelen kézfejét mutogatja felém. Pontosan úgy, ahogy azok a régimódi földi lányok szokták, ha aranykarikára ácsingóznak. Nem vitatom, hogy éppenséggel megérdemelné, bár elismerésemet nem feltétlen egy ujjszorítóval gondolnám kifejezni. Én szeretném, de a démonnő nem hagyja, hogy a gyűrű-kérdés hirtelen feledésbe merüljön, tovább feszegeti a húrt azzal, hogy a zsebéből előkotor egyet. Azt meg hol az életbe szerezte?
-Ja, csak úgy belepottyant... - nem hiszek neki - ...ilyen szövegekkel általában a kleptománok jönnek....vagy más kényszeresek. - jegyzem meg úgy mellékesen. Aztán bevallja, hogy az ékszert a szektabuliból hozta szuvenírként, valamelyik halott bige mellől.
-Naaa, csak nem arra akarsz utalni, hogy nem bízol bennem? - kérdezek vissza hitetlenkedve, miközben ő a lopott portékára bök. Érjem be azzal.
-Kedvesem, komolyan? Használt gyűrű? Te ennyivel beérnéd? - vetek egy pillantást a szóban forgó darabra. Belphegor szalvétás trükkje nem jön össze, ezért taktikát vált aljasul. Italom fogyóban, ezért intek a pincérnő felé utánpótlásért. Kisdrágám Istent a szájára véve kezd neki, majd emelkedettebb hangon, jól hallhatóan, felkeltve az étteremben ülők figyelmét adja elő az "Úristen, mindjárt megkérik a kezem" című drámai darabot. Mint akit örömsokk ér, legyezi magát, piheg, pír szökik arcára. Teljesen extázisa kerül...a semmitől. Aztabüdösk*rvaélet! Fújom ki számból majdnem italom vagy félrenyelem, nem is tudom hirtelen. Igencsak meglepődöm, mikor Belphegorom olyan műsort tol, hogy egy fél pillanatra én is csak nézőként vagyok jelen és el is felejtem, hogy tulajdonképpen hozzám beszél. Miközben mindenki felénk néz, meghatódott mosollyal, egyesek bepárásodott szemekkel, előkerül pár zsepi is...én elképedve figyelem, mennyire hitelesen adja elő a mindjárt frissen eljegyzettet. Le vagyok nyűgözve. Lassan visszadőlök a székbe, hátamat a támlának támasztom. Kezemben italom, amibe bele-belekortyolok. Poharam mögött szélesedik vigyorom, ahogy hallgatom őt. Képzeletben meg is tapsolom. Szép alakítás. Édes drágám, most magasra dobtad azt a labdát, nehéz lesz lecsapni. Ahhoz képest, hogy most provokált ki egy lánykérést és emberi szempárak sokasága szegeződik ránk feszült figyelemmel, különösebben nem érzem magam feszélyezve. De azért b*ssza meg! Ilyen helyzetbe hozni! Belemegyek a játékba. Kortyolok még egyet, mielőtt az asztal szélére tenném poharam, közben több minden átfut az agyamon. Azt hiszem, ez kicsit kínos lesz, na de sebaj. Azt hiszem túl lehet élni. Kicsit megköszörülöm a torkom, sóhajtok egy mélyet csupán a drámai hatás kedvéért. Nekikészülök. Jöjjön, aminek jönnie kell. Essünk túl rajta! Átnyúlok lassan az asztal felett démonhölgyem kezéért, megfogom kézfejét és kicsit magam felé húzom.
-Nem is reméltem, hogy ilyen boldoggá tenne a dolog... - nézek bele mélyen szépségem csillogó szemeibe, halvány mosollyal az arcomon.
-Szinte sajnálom....de be kell valljam, ez a gyűrű sajnos nem a tied. - taglózom le miközben én is hozzá hasonlóan, a megszokottnál kicsit hangosabban beszélek. Csak, hogy a süket is meghallja a terembe, hogy itt ma nem lesz lánykérés.
-Emlékszel Sanyifer barátomra? A jövő hétvégén lesz az esküvője...addig pedig nálam hagyta megőrzésre. - magyarázom olyan komolysággal, mintha valóban így lenne.
-Ahhhhh - közben lemondó sóhaj zengi be a termet és a figyelem többé már nem felénk irányul. Hamar kiveszik az érdeklődés, ha nincs szenzáció.
-De azért ne csüggedj el édesem....a te ujjadon is lesz majd gyűrű...ha eljön az ideje...- teszem hozzá vigasztalásként. Magamhoz veszem a lopott fémkarikát és zakóm belső zsebébe rejtem, majd elégedett démoni vigyor ül ki arcomra, miközben újra poharamért nyúlok.
-Kínos kis félreértés, nemdebár?

zene: nincs || szószám:576 || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 GadHg7Q
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
793
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  NextBelial & Belphegor


A
rany szívem... Komolyan azt hitte, hogy már mindent megélt mellettem? Sajnálatosan kell közölnöm, a nagyérdeművel is, hogy ez egy olyan sport amit a nők, főleg ha az a nő én vagyok nem mellesleg még démon is. Na már most, ha hatványt és gyököt is vonsz még akkor is halálosabb praktiáim vannak, mintha ellőnnék a lábad ágyú golyóval. Azért ez sacc per kb mindent elmondott ugye? Visszatérve az én kis szívemre... Nem elég, hogy lakhatást kérek tőle, különböző feltételek mellett próbálom ezt megtenni, mondjuk én nem próbálkozom hanem megteszem ugyebár. Az étel pazarlással hamar felhagyok, eltaláltam, arcot töröl, ennyi. Falatozok tovább, míg nem ismét kattan az agyam egyet és újabb agytekervény gyűrő szómenésben és kérdés áradatban részesítem a férfit, nem hagyom a témát csak úgy elülni még a lelkiterrort sem vetem meg, így kapok egy többé kevésbé kielégítő választ. Ácsi királybácsi, nem így írjuk meg a történet végét. Így esik, hogy kotorászni kezdek kabátom zsebében és előkerül egy gyűrű. Belial elképedése zene füleimnek, ám ártatlan arcot vágok.
-Hát tudod, csak úgy a zsebembe pottyant.-jegyzem meg úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy csak úgy gyűrű terem a zsebekben. Még a homlokom is megdörzsölöm és egy pillanatig eltűnődöm.
-Ó megvan...-szólalok meg végül fél hangosan és az asztalra csapok.
-Tudod a szöszkéd ujjáról nyúltam le... Vagy akit szíven dobtam a tőrömmel. A két csaj közül az egyik tuti hordta. Bocs, a részletekre nem emlékszem, régen volt.-vallok színt vigyorogva aztán mikor Belial szavait hallom ismét ciccegni kezdek és a fejem rázom.
-Tudod Kicsikém ha egy ilyen fontos dolgot rád bízok, akkor akár a határozatlan idejű szerződésem is lejárhatna melletted. Ezzel kell itt beérned!-bökök a mondandóm végén a kis karikára, tekintetem pedig a másikéba vésem. Ha törik ha nem, de ezt most vagy eljátssza, vagy én csapok patáliát. Mindkettő kecsegtet szép reményekkel, tehát egyiket sem bánom. Végül elveszek egy szalvétát és kölcsönzök egy tollat, majd a remek művet a Főni orra elé emelem. Mintha nem értené, próbál.... Veszett kutya módjára próbál kibújni az elé fektetett kényszer alól. De ez nem az a játék. Itt ez most véresen komoly. Nincs mellék vágány, hiába próbálkozik. Pedig nagyon jól csinálja, csak nem tizen éves fruska vagyok.
-Nem talált Főni!-ingatom a fejem rosszallóan, majd mély levegőt veszek. Jöjjön aminek jönnie kell.
-Úristen Szívem... Ez, ez a gyűrű... Én nem néztem volna ki belőled soha!-annyira emelem fel a hangom hogy az asztaloknál ülő vendégek felénk emeljék tekintetüket, legtöbbjük igazán érdeklődve.
-Annyira hihetetlen, de hát mikor, hogyan oldottad ezt meg? Ki segített?-még némi pírt is sikerül csikarni az arcomra miközben kezemmel elkezdem legyezni magam. Már csak szemeim sugallják a kihívást a test játékom a kedves nézőknek arról árulkodik, hogy itt biza ma nagy valószínűséggel lánykérésnek lehetnek szemtanúi. Az persze nem kerüli el a figyelmem, mikor Belial ismét italt kér. Csak nem melegszik a talaj Husi? Nem lennék a helyedben amúgy. Mondjuk ha elképzelem hogy én mit csinálnék... Nos, gyorsan túl lennék rajta, kifújnám magam meghajolnék a tapsra a remek színpadi előadásomért és ennék tovább nyugodtan. No de ez én vagyok Belial meg egérutat keres. Nem baj, mulattat hogy ennyire nem érzi a dolgot.
-Ugye tudod, hogy személyesebb lett volna otthon?-ígéretet hagyok a vendégeknek a felsüléssel kapcsolatban is, mit meg nem ér a dráma? Azt úgyis jobban szeretik... Ezek a... -Na ne beszélj csúnyán Belphi- szóval mivel az emberi faj ennyire megérett a pusztulásra, így nem is értem hogy mit várunk... Irigyek egymásra, tehát ha most Belial eljátssza hogy bizony megkéri a kezem és netán mégis nemet mondok neki azt jobban szeretnék az emberek, mintha igent rebegnék, mert ha már ők nem boldogok más se legyen.... Volt időm ezt kitapasztalni itt közöttük... Némelyik rosszabb, mint én, pedig az már nagy szó.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Külterületi kocsma és környéke - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Külterületi kocsma és környéke - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
977
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 31, 2020 3:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


Buli a szektásokkal
Belphegor & Belial
Látom azt a szemtelen huncutságot a szemeiben, miközben ágyamra vagy -ba pályázik. Nem bánom, vigye, de áttolni neki kell majd a szobájába. Visszaütöm a magas labdát, ami láthatóan nem tetszik neki. Még a száját is elhúzza. Megjegyzésére csak széttárom karomat és gúnyos vigyorral csak annyit mondok: Hiszen ismersz!
Belphegorom ma több arcát is megmutatja. Egy villanásnyi időre előbújik belőle a gyermek is. Mint a humanoid kölykök az óvodában etetéskor, úgy játszadozik az étellel. Villája hegyére vesz egy falatot és galád vigyorral az arcán engem vesz célba. Na bumm! Háborús játékában az első lövedék célt téveszt és egy ártatlan esik áldozatul. A második kísérlet viszont betalál, csak mert hagyom. Rövidre zárom játékát, így a móka hamar véget ér.
-Semmit...nem érdekes. - hagyom ennyibe. Épp csak letörlöm arcomról a kajamaradékot, mikor újabb váratlan kérdéssel találom szembe magam. Összeköltözésünk alkalmából démonhölgyem egy csekély apróságot vár tőlem. Gyűrűt szeretne az ujjára. Visszakérdezek a bizonyosság kedvéért, nem-e valami nyelvbotlásról van-e szó? Mire egy határozott bólintással erősíti meg, hogy nem értettem semmit félre. Karikát kér az ujjára. Na így bútorozz össze egy démonnővel. Gyűrű helyett a lakásom kulcsát ajánlom, vele együtt szabad bejárást otthonomba. Ami nálam amúgy rohadt nagy szó, mivel senkit nem engedtem még be így az életterembe. Úgy hiszem ezzel jobban járna, mármint a kulcsokkal....minthogy valami fémdarab feszüljön az ujja körül. Egészségtelen! Na meg...ha már gyűrű...végül is a kulcscsomón is van egy fémkarika. Ám ő csak fejet ráz, szemet forgat és kitart az ékszer mellett. Ó, te nő! Sóhajtok fel magamban, mikor bedobja az érzelmi zsarolós kártyát. Persze várható, majd pont ezt hagyná ki. Meg kell hagyni nagyon jól csinálja, ha nem ismerném, még lehet be is venném. De tudom, hogy nem beszél komolyan, miért is vágyna bármilyen démon ilyesmire? Ez felénk nem szokás. Bár akadnak elrettentő kivételek, akárcsak a jó öreg Loki esete.
-Ugyan drágám...hát persze, hogy megérdemled. - felelem megnyugtatásként és kb. ennyiben is hagynám, ha nem kotorna elő kabátja zsebéből egy ujjra valót. Ruhája zsebéből kimarkol valamit, de ökölbe szorított keze miatt nem látom mi az. Egy pillanatig az asztal lapján pihenteti, és csak a fém baljós koppanása sejteti, mit is rejteget a markában. Na ne már! Karjaimat az asztallapra teszem és némi érdeklődéssel hajolok előrébb.
-Ezt meg mégis honnan szedted? - bukik ki belőlem a kérdés, szemöldökeim a magasba, mikor meglátom előtte a csillogó fémdarabot.
-Hmm... - kedvesemre pillantok, majd a gyűrűre. Kihívás szagot érzek. Poharamat leteszem magam elé, ujjaimmal a pohár oldalán dobolok.
-Elszomorítasz...hát azt se hagyod, hogy én válasszak ki neked egy csinos darabot? - ingatom meg a fejem csalódottságot színlelve. Teszek némi megjegyzést ételháborúja okán túltengő energiáira, mire elővesz egy fehér szalvétát, majd egy kölcsöntollal lendületes firkálásba kezd. Míg elvan, kortyolok néhányat az italomból. Mikor végez széles vigyorral az arcán fordítja felém művét, melyen három szó szerepel csupa nagybetűvel. "Na én most ezzel mit kezdjek?" pillantással nézek rá. Esküvő. Buli. Feszültséglevezetés. Kortyolok még kettőt a whiskeyből, miközben újra széles, sunyi vigyor telepedik az arcomra.
-Egy esküvői bulin akarsz balhézni? - hatásszünet - Megoldható. - nevetem el magam. Ezen ne múljon, hát keresünk egy nászmenetet. Intek közben a pincérlánynak, hogy hozzon még italt.

zene: nincs || szószám:507 || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Ki vagyok én? (lételméleti kérdések)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5