Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• 80-as út Illinois •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 10, 2017 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Felsegítem őt, és mielőtt felfognám mit teszek, leveszem magamról a harci öltözékemet fedő kapucnis felsőt, és a lányra adom. Egy kicsit furcsán fest, a nála több számmal nagyobb ruhadarabban, arról nem is beszélve, hogy véleményem szerint túlságosan szelíd, kedves, és szeretetreméltó arca van ilyen mintázathoz, de legalább fázni nem fog talán.
-Ugyan...semmiség...
Magamban majdhogynem ötöst adok magamnak, amiért egy halálközeli élmény által sokkolt lány lekommunikál engem. Bravó idióta...látszik, mennyit segít az a sok tízezer év tapasztalat a társalgásban.
-Egyébként, nem szoktam mások gondolataiban olvasni, ah nem muszáj...A tieid is újra biztonságban vannak...mostantól.
Miután visszakísértem, szétnézek a konvojon. Meg kell hagyni, ezek a szemetek tudnak rumlit csinálni. Elgondolkodva nézek végig a szétszórt holmikon, és holttesteken. Talán igazuk van, és ilyen helyzetben az lenne helyes, ha az élőket mentenék bármi áron de...véletlenül tudom, hogy Lia nem értene ebben egyet, és én sem.
-Beülök. Enyém a középső kocsi, úgy tudom álcázni mindhármat.
Mielőtt benyújthatná az igényét egy magyarázatra, a két felborult kocsi egyszerre emelkedik meg, és állnak talpra az éppen maradt mögött, és előtt pár méterre. Először a hátsóra, majd az elsőre teszem a tenyerem, és pár másodperc koncentráció árán a repedések, horpadások, és golyó ütötte nyomok mintha sosem lettek volna tűnnek el. Amint ezzel végeztem, felkarolom az egyik elesettet, és megindulok vele hátra.
-Segítsenek felpakolni a holtakat az utolsó kocsiba. Egy perc indulásig, addig még mindenki pakoljon fel amit lehet.
beszéd közben lopva a középső kocsira pillantok, de aztán teszem a dolgom, mielőtt elfoglalnám a helyem ott én is, Ilianaval szemben. Egy ideig csukott szemmel koncentrálok hanyatt dőlve, és csak akkor tárulnak fel újra mélykék íriszeim, amikor a kocsik újra útnak indulnak. Ha ekkor elkapom a lány pillantását, csak mosolygok rá halványan.
-Rafael - mutatkozom be halkan, most, hogy csak ketten vagyunk itt hátul. A többi katona előtt nem akartam felfedni magam. Talán...talán megúszhatom, hogy Gabriel felelősségre von azért, amit itt tettem ma, és kénytelen leszek Mike oldalára állni, ha senki sem tudja, ki bohóckodott itt, de ugyanakkor, nem örültem volna neki, ha ő nem tudja ki vagyok.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 10, 2017 6:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rafael & Iliana
Dead Man's Road


A katona homlok ráncolva néz az angyalra, hiszen társai már összeszedtek a megmaradt kocsinál egy-két pengét a hullákból. Mindenesetre nem ellenkezik, akkor sem, mikor parancsot kap, mert legalább valaki védi a seggüket. Hátrál két lépést, majd megfordul és elindul vissza a társaihoz. Én az elém guggoló angyalra nézek, és kissé meg is lepődök, mikor a nevemen szólít. A szemeibe nézek, s fura ezzel a kedvességgel szembesülni, mikor társa alig egy perce meg akart ölni. Meglepettségem tovább növeli, ahogy mesteremről, az előző karavánról beszél. Honnan tud ilyenekről? Aztán eszembe jut, hogy Isten teremtményéről van szó. Valószínűleg a gondolataimat olvassa. Ha nem lennék ennyire sokkos az előbbiektől, még talán zavarba is jönnék, hogy valaki a fejemben kutakodik. Most azonban elterelődnek erről a gondolataim, ahogy az előbbi pár perc eseményei kavarognak bennem.
- Azt hiszem... Igen. - fel is tápászkodom lassan, bár még mindig reszketek, mint a kocsonya, de legalább már nincs bennem halál félelem, csupán testem adja ki magából az eddigi feszültséget. Megindulok visszafelé, karjaim még mindig magamhoz szorítom.
- Köszönöm, hogy megmentett minket. - nézek a férfire. Köszönetet érdemel, mert akár hagyhatott is volna minket meghalni, ahogy sok semleges angyal teszi általában. Elsétálok a fákat kidöntött, felborított jármű mellett, s amellett is, amelyből én másztam ki. A harmadik még a kerekein áll, épp most pakolják meg a ládákkal a katonák, amelyeket a többiből hoztak át.
- Uram! Indulunk tovább New Yorkba. Beül, vagy követ? - kérdezi a katona közelebb lépve, mikor meglát minket kisétálni a fák közül. Az úti célunk közelebb van, mint az otthonunk, szóval az ütközet ellenére is úgy tűnik, tartjuk az irányt. Gondolom azért is kérdezi, hogy mennyi hellyel számoljanak, két társa meg is áll a pakolásban és ránk néznek. Táskámat már látom bepakolva. Körbe nézve azonban látom, hogy a holtakat még el sem temették. Nincs idő ilyesmire, mikor kiszolgáltatottan, "lerobbanva" állunk a semmi közepén. Az egyik katona közelebb jön hozzám, megnézi a karom, a sebet a fejemen.
- Semmi komoly. Szálljon be. - mondja és már terelget is a kocsi felé.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 10, 2017 4:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Továbbra is alig hiszem el, amit látok. Hogy kerülhetett ide? Pont ide? Pont most? Úgy értem, mindent összevetve, szerencsés, hogy pont ma került bajba, és mégis. Miféle csúf tréfát űz velem atyám, hogy minduntalan az utamba sodorja a lányt, ki oly gyakran jelent meg a gondolataimban? Habár a csúf nem a legjobb kifejezés...
Figyelem őt, az után is, hogy elvette a felé nyújtott tárgyat, és várom, hogy megszólaljon, de úgy tűnik időre van még szüksége. Legszívesebben leguggolnék hozzá, és átölelve vigasztalnám meg, egyenlőre azonban csak elteszem a kardom, hogy lássa, tőlem már nem kell tartania. Elvégre, ha a másik három veszélyes volt, én még veszélyesebb vagyok, már csak hierarchiai értelemben is. Gondolom ennek köszönhető az, hogy a katona már nem is vesződik vele, hogy fegyvert fogjon rám.
-Ne szedjék össze a kardjaikat. Egy halandóra csak bajt hoznak.
A helyében tuti én is fel akarnék fegyverkezni ezekkel, de sajnos tudom, mit tesz a többi angyal azzal, aki akárcsak a közelébe megy egy ilyen fegyvernek. Csak egyféleképpen lehet hozzájutni, szóval még Michael katonái sem hiszem, hogy kedvesen reagálnának egy ilyen látványára, angyal nélkül. Apropó, Michael katonái...én most hadat üzentem Gabriel-nek? Remélem nem. Most, hogy vége a küzdelemnek, és van időm gondolkodni, újra elfog az émelygés. Megérdemelték amit kaptak, de mégis...á, pokolra velük!
-Kapitány, készüljenek fel az indulásra. Öt percen belül úton szeretnék lenni.
Határozott vagyok, ahogy kiadom a parancsot, annak ellenére, hogy semmi jogom utasítgatni őt. Ez azonban őt még annyira sem érdekli mint engem, hisz már megy is vissza, hogy összeszedje a többi sebesültet. Látom ugyan, hogy lövése sincsen, hogyan fogunk elindulni, és csak reméli, hogy nem az ölemben terveztem hazareptetni őket, de ez még ráér. Ahogy kettesben maradunk, leguggolok Lia elé, és megpróbálok a szemébe nézni. A kezem is megindul, hogy a vállára tegyem, de út közben meggondolom magam, és a földre hullik.
-Iliana... - szólok hozzá halkan, hogy felhívjam magamra a figyelmét, de ha nem mond semmit továbbra sem, akkor is folytatom:
-A tanítódnak nem esett baja. És neked sem fog. megígérem, hogy vigyázok rátok hazáig rendben?
Megpróbálok biztatóan mosolyogni rá, aztán felállok, és a kezem nyújtom felé megint, hogy felsegítsem.
-Lábra tudsz állni?
Kíváncsi vagyok mit szólnának a testvéreim, ha látnák, mi zajlik most a fejemben. Ha hallanék, ahogy miközben kifelé azt mutatom, hogy én vagyok a leghűvösebb, kötélidegekkel megáldott égi harcos, belül közben a pulzusom a menynek fölé száll.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 10, 2017 3:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rafael & Iliana
Dead Man's Road


A növények közt áttörve keresek magamnak menedéket egy fa mögött. Ujjaim, arcom zsibbad, kiszaladt belőlük a vér a pánikra, amelyet érzek. Sápadtan látom, ahogy menedékem mögül kipillantok, hogy az egyik támadó közelít felém. Nem várom meg, hogy beérjen, újra neki lódulok. Az avarban rejtőző fák gyökerei, elhullott ágai néha megakasztanak, míg végül hirtelen elém nem kerül. Megtorpanok, s fordulnék, hogy másik irányba szaladjak, de egy lökéssel a földre küld. Mire hátamra fordulok, már emeli is a pengét, én pedig szemeim összeszorítva latin imádságra fakadok.
- *Nam et si ambulavero in medio umbrae mortis non timebo mala quoniam tu mecum es virga tua et baculus tuus ipsa me consolata sunt. Parasti in conspectu meo mensam adversus eos qui tribulant me inpinguasti in oleo caput meum et calix meus inebrians quam praeclarus est... - hadarom suttogva, ám a kard nem ér el, a sötétség nem borít el. Kinyitva szemeim nézek fel, ekkor pillantok meg egy másik angyalt, ki előttem, nekem háttal áll. Az angyalokra jellemző furcsa öltözettel bír, arcát egyelőre nem látom, csak mély hangját hallom, ahogy szót vált a másikkal. Apróra összehúzom magam, és még mindig sokkosan figyelem, ahogy a két angyal egymásnak esik. Az ütközet rövid, és a támadóm halálával végződik. Amikor a másik felém fordul, megáll pár pillanatra, ezalatt megtudom figyelni az arcát. Mozdulatára ismét félve rezzenek össze, pedig nem tesz mást, mint kezébe repteti rózsafüzérem és oda nyújtja nekem. Kell pár másodperc, amíg rá tudom venni remegő, a földtől és avartól koszos kezemet, hogy átvegyem lelógó felénél. Megszólalni még így se tudok, hiába akarok. Annyira friss, nehéz az élmény, hogy ajkaimon csak a zilálva vett levegő távozik, hang nem, pedig magamban hálát adok az Úrnak és angyalának, amiért segített. Tekintetem a halottra siklik, majd azonnal el is fordítom a pillantásom, a földre szegezem, míg sérült kezemet mellkasomhoz szorítom a füzérrel együtt. Láttam már hullát, haltak már meg előttem, de ilyesmihez nem vagyok hozzászokva. Fél úton vagyunk New Yorkba és még is elkaptak minket. Csak remélni merem, hogy az előző karavánnal haladt mesteremnek nincsen semmi baja. Pár pillanat múlva lépteket hallani, a túlélő katonák közül egy közelít felénk, valószínűleg azt jön megnézni, hogy élek-e még. A járműveknél a halottakat összegzik, a sérülteket kezdik ellátni.
- Ms. Greer? Ms. Greer! - siet közelebb óvatosan a katona, ahogy meglát a fák közül. Nevemre lassan pillantok irányába, majd vissza az angyalra, akit a katona óvatosan közelít meg, annak ellenére, hogy most mentette meg az életünket.
- Kösz a segítséget. Michael harcosa...? - kérdezi, míg egy pillantást vet rám, hogy lássa, mennyire vagyok sérült, tudok-e járni.

*Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem. Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 10, 2017 1:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Repülés közben még mindig az elmúlt napok eseményei járnak a fejemben. Nem, nem váltottuk meg a világot, ez tény, és amikor láttam, mekkora szenvedéllyel harcol nem csak Gabriel, de még Ramiél is, elkönyveltem magamban, hogy ha békét is kötnek valaha, azt ez a generáció aligha éli meg. Viszont, mégis együtt dolgoztunk, és ráadásul sikerült kiszabadítani a harmónia angyalát, ami azért egy fontos lépés. Nem mondom, hogy reményt adott, az azért túlzás, de ha úgy vesszük, most már van remény a reményre. Jobb híján ezzel kell beérnem egyenlőre...

Hatalmas szárnyaimon magasabb siklok, fel a felhők fölé, ahol szinte már fülsüketítően süvít a szél, s én csukott szemmel adom át magam az érzésnek. Jó érzés egy kicsit magam lenni itt minden felett. Túl sok minden jár a fejemben mostanában.
Gabriel megkért, hogy csatlakozzak hozzá...újra. Próbálom bókként felfogni, minden esetre kétlem, hogy örült a válasznak.
Megint láttam azt a lányt a templom körül, amikor Sophie-val lementünk a piacra. Szerencsére a lányom ezt nem vette észre. Képzelem milyen hisztit csapott volna. Azt hiszem kezdi elviselni a létezésem, de még mindig messze vagyunk attól, hogy idilli legyen a kapcsolatunk. Csodálatos gyerek egyébként, bár jobb ha nem hallja meg, hogy gyerekként gondolok rá, akkor nincs az a harmónia angyal, aki el tudná érni, hogy lehiggadjon. És ha már itt tartunk, Raguel...meg értem, miért csinálja amit tesz, de mégis...félek, hogy ismét ki kell majd menteni, ha nem vigyáz. Vagy akkor is, ha igen, csak ezúttal a bátyámtól.
Szóval igen, rám fér, hogy kitisztítsam kicsit a fejem. Dolgok, amikre nem szabad gondolni, mert mindig megmosolyogtat, dolgok amik elszomorítanak, vagy épp haraggal töltenek el. Lehet miből válogatni. A vicc az, hogy mintha még New York-ban is láttam volna őt, igaz csak egy pillanatra, és már el is tűnt a tömegben. tényleg jobb lesz, ha a feladataimra koncentrálok, vagy egyenlőre inkább az üres égbolt békéjére.


Sajnos odalent már nem vevő a táj erre a békére. Már messze a horizonton kiszúrom az akkor még matchbox méretű romokat, és a kép nem lesz szebb akkor sem, amikor közelebb érek. Darabokra tört autók, összeégett holttestek, és több ezer döglégy fogad, melyek azonnal szerte repülnek, ahogy nagy port kavarva landolok, hogy körbenézzek. Merev arccal nézek körbe, majd koncentrálni kezdtek, mire minden megdermed körülöttem, majd a felhők irányt változtatnak az égen, és a legyek rükvercben repülnek vissza a szenes holttestek kevés éppen maradt húsára. Hamarosan egy homályosabb, de elevenebb képet, ahol szellemként sétálok a csata kellős közepén. A támadókat csupán egy pillantásra méltatom, ennyi elég, hogy megjegyezzem az arcukat, és azt, hogyan helyezkednek egy támadáskor. Nagyon gyakorlottnak tűnnek, mint akik már rengetegszer csinálták ezt, és ettől felfordul a gyomrom. A vezetőjük mellé lépek, és a szárnya felett ránézek a kezében tartott térképre. Egy pillanatra összerezzen, mint akit rossz érzés fog el, de aztán nem foglalkozik velem, és pedig nyugodtan megszemlélhetem, mi van nála. Tudják merre járnak a karavánok. Az összes. Ami balszerencséjükre azt jelenti, én is tudom hol lesznek. Kipipálja ezt helyszínt, akár valami házimunkát, mielőtt elillan az álvalóság, helyet adva az igazinak, én pedig visszafordulok majdhogynem arra, amerről jöttem. Bele kell húznom, de még odaérhetek.
A "csatára" az egyetlen szó, ami körülírhatja a megalázó. Az előző karavánban a 3 angyal követte ugyan a taktikát, de valójában csak játszottak az emberekkel, mint macska az egérrel, mielőtt felfalja. Egyetlen golyó sem érte őket, miközben ők gond nélkül vágták áldozataik, vagy épp fordították láthatatlan erejükkel ellenük saját puskáikat.
Nem könnyű olyan szögben érkezni, ami pont tökéletes arra, hogy kitörjük valakinek a nyakát, de kellő gyakorlással nem lehetetlen, a trükk csak az, hogy akkor vegye észre a támadást, amikor már éppen csakhogy túl késő. Pontosan ezt történik a legszélső harcossal. Ő sokkal gyorsabban, és bénultabban hullik a földre, mint a halandó, akit eddig szorongatott. Míg ő négykézláb csúszva menekül el előlem akár egy rák, és felveszem a másik angyalpengét a földről, és tulajdonosa koponyájába szúrom.
Gyorsan haladva, egyesével csapok le rájuk. bár már az első halálkor érezték, hogy baj van, nincs elég idejük reagálni rám, és gyülekezni, igaz hamarosan nincsenek is elegen ehhez. A második angyal eleste után már csak egy marad, aki elszakad a többiektől, hogy üldözőbe vegyen valakit. Megtalálom az áldozata rózsafüzérét egy bokron, és követem, bár az energiáit nem érzékelem. Tudja, hogy bajban van, csak azt nem, hogy mekkorában. Ha ezt felfogná, menekülne, ahelyett, hogy lesújtana a reszkető lányra. Mielőtt azonban fegyvere húst érhetne, megáll a levegőben, és képtelen előrébb mozdítani. Először nem érti, aztán amikor egy még nagyobb erő fellöki, már az én irányomba néz. Megpörgetem a két kardot a kezemben, ahogy közé, és áldozata közé állok. Arckifejezésem, testtartásom, egész lényem ordítja szavak nélkül, hogy takarodjon innen. Sajnos az ő arckifejezése azt kérdezi, most mi lesz? Mintha az egész egy vicc lenne.
-Kitalálom, elbuktam a szárnyaim? -Köpi felém gúnyosan, és már talpra is pattan. Azonban láthatja a tekintetemben, hogy legfeljebb egy másik Arknál úszná meg ennyivel, mert aztán még mindig gúnyosan újra kérdez:
-Ugyan, tényleg megölnél egy birkáért?
-Sok testvérem megöltem már, testvér.
Ekkor rengeteg érzelem árad felőle. Harag, félelem, gyász, felismerés, hogy miért nem érzi a társait. Ordítva ront nekem, minden hatalmát maga előtt összpontosítva, hogy ne tehessem meg vele azt, amit az előbb. Nem is tervezem. Társa kardjával a mellkasában esik össze, és rogy a földre. Ez után fordulok csak a lány felé, és ahogy meglátom őt, egy pillanatra ledermedek. Úgy két másodpercig csak állok, és nézem őt némán, mint aki nem hisz a szemeinek, majd oldalra tartom a kezeimet, és sebesen suhan a kezembe a rózsafüzére, amit aztán felé nyújtok.
-Ezt elvesztetted.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 09, 2017 7:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rafael & Iliana
Dead Man's Road


A páncélozott katonai személyszállító halk motorzúgással zötykölődött az úton. Már vagy 28 órája úton voltunk, s eddig csak akkor álltunk meg, amíg sofőrt cseréltek, vagy 5-5 percre, míg ettünk és kis és nagy dolgokat végeztünk a szabadban. Még éjjel sem álltunk meg. A nappal, fénnyel feltöltött akkumulátorok vittek tovább minket a sötétben. Hátul nem utaztunk túl sokan. Négyen, ebből kettő rögtön katona volt. Én és egy másik férfi voltunk egyedül civilek. Más utas nem volt, plusz ládákat tettek be mellénk, amelyek tartalmáról fogalmam sincs, de nem is faggatóztam róla. Általában élelem, vagy technika, egyéb dolog szokott benne lenni, néha levelezés, amelyet SF-ból NY-ba küldenek. Ezen a kocsin kívül még kettő halad a természet által megtördelt és szinte teljesen elpusztított úton. Azokon csak katonák és ládák utaznak, ahogy néztem. Az utazás első felében meglehetősen izgultam, mert életemben először hagytam el San Francisco falait. Ha nincs Faye, talán sose juthattam volna ki, márpedig el kell mennem New Yorkba. A rácsozott ablakokon bámultam az eget és imádkoztam, hogy a baj elkerüljön minket. Szerintem ezzel korán utastársaim agyára mentem, mivel a kezdeti jó modoruk hamar oda lett. A feszültség végül addig-addig csökkent, amíg el nem tűnt. Úgy tűnik, biztonságosan és észrevétlenül haladunk egyik városból a másikba, a vadonon át.
Csendesen olvasgattam a könyvemet, az ablakon beszűrődő napfénynél amelyet a sporttáskámban hoztam, mikor hirtelen megállt a karaván. Felpillantva a könyvből az utasokra pillantottam és épp akkor, mikor szóra nyitottam volna a számat, különös zajok csapták meg a fülemet. Kiabálás, lövés, fém hangos csattanása. Ahogy kinéztem az ablakon, láttam, hogy az előttünk lévő járművet, mint egy könnyed kis labdát dobta arrébb valami, fákat letarolva. Kinyílt ajtajából emberek estek ki, s tűntek el a bokrok közt.
- Ó te jó ég! - kerekedik el a szemem a látványra. A kocsi motorja ismét felzúg, és tolatnánk, a katonák elől kiabálnak egymással, de fel sem fogom. Falfehérré válok és hangosan felsikoltok, mikor érzem és látom, hogy ez a jármű is a feje tetejére áll. A lekötözött ládák kicsúszva a helyikről megindulnak a térben, s engem is csak a centrifugális erő tart a kocsi falánál. Nem tudom, hányat pördülünk, talán kettőt, vagy hármat. Ez alatt mindannyian összerázódunk az elszabadult ládákkal, táskákkal, s mire megállunk, már minden és mindenki összevissza hever a fejre állt járműben. Én sokkosan fekszem egy láda alatt, remegve és halkan nyüszögve figyelem, ahogy az oldalsó ajtókat az egyik katona kinyitja, s kiugrik a társával. A lövéseket távoli zajnak hallom, s ahogy a másik oldalra fordítom a fejem, a másik utaséval találkozik a pillantásom. Mereven néz rám, pislogás nélkül. Kell pár pillanat, míg felfogom, hogy fején egy akkora rés van, hogy gond nélkül bele lelehet látni a koponyájába.
Nagy nehezen sikerül lelökni sajgó hátamról a ládát és még mindig reszketve tántorgok az ajtóhoz. Halántékomból érzem meleg véremet szivárogni és jobb kezem is biztosan nagyon fájna, ha az adrenalin nem nyomna el bennem minden fájdalmat. Nem nézek körbe, csak kimászok és a lövésekkel ellentétes irányba futni kezdek a növényzetben. Még a rózsafüzéremet is elhagyom, egy bokron akad fenn, de hirtelen nem tudok ezzel törődni. Látásom beszűkül, szinte csak a szívverésem hallom. Hátra pillantok, hogy üldöz-e valami, de semmit nem látok. Egy kidőlt, kissé korhadt fa mögé rejtőzöm el és várom, hogy végül elcsendesedjen a fegyver ropogás.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 09, 2017 6:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


80-as út Illinois - Page 2 D4eivuoxqe8c8to3neku
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2