Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Sikátorok •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 20, 2016 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Ashtaroth & Saaphiel

New Orleans, a démonok városa, amitől minden porcikám feszült. A tudat nem tesz nyugodttá, nem segít izmaim ellazulásában. Mit keresek én itt egyáltalán? Miért kell az oroszlán szájába sétálnom? Kockáztatom az épségem, s egyebek. Próbálok Sealiah-ra gondolni, hiszen a felé érzett érzelmeim nem akarnak csitulni. Rá gondolok egy picit, miközben sikátorról sikátorra haladok, hogy minél kevesebbet lássanak a helyiek. Fogalmam sincs mennyire lehetek gyanús a szemükben, de ha rájönnek ki vagyok, akkor minden bizonnyal nekem itt végem. Megállok egy pillanatra, s hosszan felsóhajtok. Ránézek a díszes karórámra a bal csuklómon, aztán tovább indulok. Találkoznom kell egy személlyel, akit Ashtarothnak hívnak. Nem akarok késni, ezért gyorsabb tempóra váltok. Öt percnyi séta kell már, hogy egy eldugott sikátorban találkozzak a személlyel. Gyorsan telnek a percek, s mikor megpillantom annak a sikátornak a bejáratát, akkor egy picit megtorpanok. Koromsötétség, s még a hold sem segít abban, hogy belássak a mélyére. Azt a érzést kelti bennem, hogy magába fog szippantani, s elnyel örökre. Nyelek egyet.
~ Minden rendben lesz, sikerülni fog ~ biztatom saját magam, hogy végre újra elinduljak. Befogad a sötétség, s eltűnök a kivilágított utcáról. Botorkálni kezdek a sikátorban, miközben a szemem próbálom rávenni arra, hogy legalább valami különbséget lássak. Inkénytelenül nyúlok a hátam mögé, ahol elrejtve tartom azt a szép bökőt, ami az önvédelmemet szolgálja. Mellesleg két harcművészetet is tanulok és gyakorlok, ami talán ér valamit. Mindkettő harcművészetben van pár olyan fogás, amivel elég gyorsan és hatékonyan ártalmatlanná tehetek bárkit, kivéve ha erősebb nálam. Ezért kell a tőr, mert az legalább sebet ejt. Magamban számolom a lépéseket, hogy milyen hosszú ez a sikátor, miközben szememmel előre nézek. Nem látok fényt a végén. Egyszer csak nekimegyek a falnak, de szerencsére nem fejelem le. Magamban felrémlik, hogy emlegetett valami falat, hogy áljak meg ott és várjak rá.
- Hát jó – mondom a koromsötétségnek, majd hátamat nekitámasztom a falnak, mert akkor senki sem lephet meg hátulról. Legszívesebben elővenném a kicsi zseblámpám, de félek attól, hogy azzal kellemetlen alakok figyelmét vonnám magamra.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Sikátorok                - Page 3 E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :

Sikátorok                - Page 3 ImhyORe
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Sikátorok                - Page 3 CqPr1KH
☩ Reagok :
156
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 28, 2016 4:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Oh, Death, Well I am Death, none can excel, I'll open the door to heaven or hell.
Oh Death

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7