Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Asztalok •
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Asztalok - Page 4 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 17, 2018 11:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Wicked family
Szemeim csak egy pillanatra csillannak fel. Nem tovább, eddig tart az érdeklődésem szavai iránt.
- Zsír, szóval akkor Isten sem dédfater és senki sem az ő gyereke - emelem fel kezemet, pacsit várva, lényegében bárkitől. Közben őrültmód röhögök körbe magamon. Mégis mi mást tehetnék? Nem csak az emberek, de az angyalok is annyira, de annyira hülyék. Na meg sekélyesek. Uncsik. Szánalmasak. És még sorolhatnám őket. - Értetetlen angyalok, nem is az apjuk oszt feszt így hívják, holott nem is szülte őket - vonom meg a vállam.
Ugyan már, ki mondta, hogy Isten pasi? Saját képmására teremtette az embert, nem? Akkor simán lehetne nő is. Ne degradáljuk le a legszebb nemet, csak mert van néhány hímsoviniszta disznó. Uh, nocsak, ilyenekre is képes vagyok ilyenkor. Király!
Imádok bebaszva lenni! A világ legjobb állapota!
- Áh… - legyintek könnyedén. - Nem fájdítom szívem az álmom és a valóság közötti különbségeken… Mindenki tudja, hogy az álmok jobbak… - sóhajtom újra, teátrálisan. Hiszen Belial emléke is sokkal kínzóbb, mint a... Jah nem, ő a valóságban is ilyen kínzó... Talán picit rá is játszok erre a sóhajra, node lássuk csak. Picit megemlítem, hogy van jobb nála és máris ráharap a szálra? Vagy mire… Mire is? Mire is harapnak rá?
Elgondolkozva emelem pilláimat a plafon irányába, már-már szemem teljesen kifordul, felakadnak. Meg sem hallom következő megjegyzését. A zene, a pia, a drog, a füst…
Eh, a füstnek ehhez mi köze?
Kit érdekel?
Hülye liba.
Aki mondja.
Takarodj innen.
Rohadj meg…
- Félre ne érts… - legyintek újra csak, és újra felmutatva mutatóujjam, mert ezúttal bizony az asztal alá okádok, szó szerint, egy-két gyomor tartalmam biza a cipőjére is rákenődik. Kit zavar? Majd lemossa ha akarja. - Bár… leszarom, ha félreértesz… - fogalmam sincs sem arról, hogy kiről hablatyol, sem pedig…
Jaj hát nem kötöm én senki orrára ki lánya vagyok, miért tenném? Akkor is vígan eljátszottam, hogy tudom, vagy épp nem tudom, hogy ki az apám, amikor ténylegesen nem tudtam. Most hogy már eme tudás birtokában vagyok… Upsz de sok itt a tudom. Miért használjuk ezt a szót? Tudom… Tudom… Mit jelent? Honnan jött?
Dicséretére csak megvonom a vállam. Fel sem veszem, hogy tudja mi, vagy épp ki vagyok. Épp az előbb táncolt ide egy üveg pia, amit én boldogan húzok meg, még ha az ábrázatom nem is erről árulkodik. Szemfüles… Én mást használnék, de ráhagyom, jobb ha csak ezt gondolja.
Heheheheheeh…
Jaj ne!
Jaj ne!
Lőjetek agyon!
Engedjetek ki!
Mit akartok tök szép!
TAKARODJATOK A FEJEMBŐL!
Ez szaval. Ez… egy bárba, ahol bömböl a zene, ahol részeg manusok, köztük én is, azt sem tudják, hogy hol van… Szaval. Szaval. SZAVAL!
Izé, most figyelni kellene?
- Jé! Színváltós szem! - örvendezek meg egy pillanatra, amikor azt hiszem, végre vége van ennek… de… Nem…
Unottan dobom magam hátra, kezeimet előbb keresztbe téve. Saját szórakozást találok ki. Hadd szavaljon, mit érdekel engem? Bele sem zavarok, miért tegyem? Szemlátomást magamba is tök jól el tudok lenni. Az üveghez kéz sem kell. A számhoz emelve - csak is gondolattal húzok bele még egyet. Vajon, ha addig innék, amíg szaval… Mennyire ütne meg? Áh, nem ez uncsi lenne.
Inkább csak ásítok. Őt hallgatva elálmosodom. Mit akar ezekkel a szavakkal? Amúgy is, mit hisz, egy részeg felfogja…
Oh, egy falkányi emberke jön be… Mily csinosak, mily vagdosni valóka. Figyelmem csapong, ezt ő is láthatja, lényegében arról, hogy már-már mindenre figyelek csak rá nem.
- Hogy mi? - vonom fel szemöldököm, majd elröhögöm magam. Újra az asztalra dőlök ebbe. - Ez.. Ez… - emelem fel tekintetem, könnyeimet törölgetve, továbbra sem zavar, hogy sminkem is elfolyik… Viszont az egyik törlésnél… Vérem is törlöm. Meglepődve tapasztalom, hogy ez mikor is került oda? Vígan szopogatva azt röhögök tovább. - Hogy ez zavarjon? Hogy egy rohadt angyal legyek? - továbbra is röhögök, hol hátravetem magam az ülésen, hol oldalra, ámbár ekkor a kezemet használom támaszul… Nagyot sóhajtva, szinte már vidáman tekintek a manusra. Na jó, ha nem is ő maga az ördög - vagy mi - attól még vicces.
- Hide el, a legkevésbé sem vágyok olyan lenni, mint Te… - arcomról leolvasható a lenézés, de a sértés is, hogy ilyet feltételeznek rólam. Rólam! Rólam! Hagyjuk már. - Tökéletesen jól érzem magam így, ahogy vagyok.
És megint szaval! Na jó, eddig volt muris. Meg ez a hely is. Menjünk el innen máshova…
Körmöm alján lévő piszkok mégis érdekesebbek. Figyelnem kellene szavaira? Minek? Ezek csak szavak. Semmi jelentőségük nincsen. Rám nézve biztos, hogy nincs.
- Az én bajom, vagy a te bajod? - vonogatom fel szemöldökömet. - Szegény pára, csak nézed itt a halandókat, akik képesek arra, amire te nem. Lelketlen lélek, ki semmit sem érezhet. Mindent, mit annak vél, csak tanult, de nem ösztönszerű. Sose leszel igazán dühös, sem érzéki, sem semmi… Mi halandók, megtehetjük azt, amit ti nem… Szóval… Nem, nem akarok olyan lelketken lenni, mint ti. Imádom az életet - még ha igazából semmit sem érzek. Sem fájdalmat, sem örömöt. Mindent, mit lát, csak színjáték. De neki erről fogalma sincs. Nem is lehet. És nem is lesz. Egy személy tudja, senki több. És ez így is marad. Na jó, legyen kettő, de a másodikat még ki kell fingatnom.
Arról pedig nem is beszélek - egyelőre - hogy amíg ő jelenleg nagyon is képes megdögleni, én nem. Ha meghalok, mi lesz? Juj feltámadok! Tiszta Jézusos! Imádom ezt a sötétséget! Esküszöm csípem a bigét.
- Öhm… - térjünk vissza a tárgyhoz, ami fingom sincs, hogy mi volt… Az óra lassan éjfélt üt… - Egy kis malac… Töf-töf-töf… - sejtelmes mosoly húzódik ajkamra, ahogy a pult fölött hirtelen vér kezd el szivárogni a plafonból. Az emberek az első rémüldözésük után, megbolondulva esnek egymásnak. Mily szép látvány is ez…
[/quote]
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 16, 2018 6:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
A Wicked Family Party
Nagypapi & Cukorborsó
──────────── ────────────

Szemben ücsörgök a vélhetően félvér leányzóval, ördögi mosolyommal. Lábam keresztben, az árnyékba veszik alakom, míg az ő eszelős arcát tompán megvilágítja a gyér bár-fény.
- De, én teremtetettem mind egy szálig, viszont ettől még nem lesznek a "gyerekeim". Miket mesélt neked démoni nemződ rólam?
Kegyetlen selymességgel hahotázok azon a badarságon, amit ez a tudatlan gyermek össze hord itt nekem. Mondjuk ha tényleg félvér, akkor valószínűleg az agya is záp. Tragikus, de nem tudom a szívemre venni.
- "Jobb"? Na, dalolj csak, gébicsem!
Felszalad a szemöldököm, nos, a hiúságom nem engedi szó nélkül hagyni ezt az apró megjegyzést.
- Mellesleg, ha nagyon ragaszkodsz a családi jelzőhöz, akkor a Red Daddy-t preferálnám.
Szúrom közbe, míg ő vihorászik,iszik és okád felváltva. Egy formás pincérnő is megörvendeztet jelenlétével, én pedig szemrebbenés nélkül játszadozom vele. Mikor pillantásom ismét a kis szakadt suhancra esik, azt látom, ő utálkozik. Ez meglep. A nő fenekét megpaskolom, jelezve, hogy távozzon, amit engedelmesen meg is tesz.
- Csak nem Azura potyogtatott ki?! Ó, Teremtőm! Az magyarázná, miért nincs benned egy szemernyi szenvedély sem belőlem!
Nagyot sóhajtok és a szememet forgatom. Szerencsétlen Első Arkomat sikerült úgy össze hoznom, hogy kifelejtettem belőle a bujaságot...teljesen! Borzasztó. De így járt, ez van, ezt kell szeretni. A démonaim többsége "örökölte" ezt a huncut vonásomat, így rögtön arra tudok csak gondolni, hogy a kis csajt ő szülte.

Asztalok - Page 4 3ebdb719a25365d19759db2da607a423

Aztán viszont megakad szemem a sunyi kis vigyorán a pecséteket illetően és ez az őrült, sötét kis mosoly határozottan szimpatikusabbá teszi! Még is csak szorult belé valami belőlem...!
- Szóval így, szemfüles kis félvér vagy te!
Jegyzem meg kiszélesedő vigyorral. Kívülállóként elég bizarr párost alkothatunk, mint két zakkant. Vigyorgunk egymásra ezerrel, egy zavart cafka és egy pedáns fickó. Közelebb hajolok hozzá az asztal felett.
- "Mutasd meg nékem lobogód
Mutasd meg a Jeled
A Bíbor Király Szeme
A Jel,hogy hozzám tartozol.
Én vagyok a mestered
Valóra váltom álmaid
Én vagyok a messiásod
Egy eszelős fajta, ahogy tán sejted."

Suttogom neki, a letörölhetetlen vigyorral az arcomon. Ez egy jó kis dal szövege, szeretem. Haverjaim a két német fószer, akik írták és szerezték. Nem is csoda, hogy ilyen jó lett, ismernek, mint a rossz pénzt! Persze nyilvánosan a dal story-ja Stephen King nagysikerű fantasy eposzának, a Setét Toronynak és globál az univerzumának a főgonoszáról szól, a Bíbor Királyról, aki egy transzdimenzionális démon. Jó kis regénysorozat, szeretem.
- "A jobb kezeim, a szolgáim
A katonáim, az eszközeim
Elterjesztik a jó hírt
Találd meg Gyermekeim, gyűjtsd mindőjüket össze
Visszük az összes alacsony férfit
Az összes gyűlölt, gonosz lelket
Egy vágyon osztozunk
Egy őrültön, ahogy tán sejted."

Búgom tovább a kárhozott gyermeknek. Ó, igen! Ez a dal a csontjaimig hatol. És immáron a kis gyomvirág is az asztal fölébe hajol. Durván koppan a feszület a nyakában. Szurokszín szemeim csak egy pillanatra vetülnek rá, majd ismét züllött arcába nézek. Immáron szinte biztosra veszem, hogy félvér. Szóval ha a Pokol újra megnyílik, bizony hason csúszik majd hozzám. És én...sajnos nem szoktam kímélni a fajtáját. A romlott lélek az romlott lélek. Arról nem én tehetek, hogy az egyik szülője pokolfajzat, sem arról, hogy a másik miatt neki is van lelke, így örökké tartó kínzás lesz majd az osztályrésze, ha egyszer a karmaim közé kapom a kis drágát.
- "A Bíbor Királytól érintve
A megmentőtől érintve
A Torony hanyatlik az Itélet Napján
A Bíbor Királytól érintve
A megmentőtől érintve
Ahogy réges-régen megírták."

Csúsznak ki a már-már jóslat-szerű sorok a számon, miközben újra töltök magamnak és én is iszom. Csak a leányzóval ellentétben én jobban bírom a piát. Meglepő módon megfordul a fejemben, hogy fogom ezt a szerencsétlent itt, jómagammal szemben és magammal viszem a városomba. New Orleans-ba, amit megszálltam démonaimmal. Hiába, kaotikus művész-elmém mindenfélét tud ám produkálni.
- "Én vagyok az Angyal, én vagyok a Téboly
Én vagyok a Szó, én vagyok a Törvény
Az igazat beszélem, old fel bánatod bilincsét
Én vagyok a Kulcs, én vagyok az Ajtó"

Rebegem a koszos üvegpoharat vizslatva csontos ujjaim között, hogy aztán ismét közvetlenül a csitrihez szóljak.
- Ó, drágám. Te szegény pára...lélekkel születtél, de nekem olyanom nincsen. Hiszen arkangyal vagyok és ez az, ami szúrja a csőrödet, nemde?
Ismét a bomlott elmét tükröző szemeibe nézek és pillanatra mosolytalan arcom újra kiszélesedik. Zsigerből jönne, hogy kínozzam és büntessem, hiszen én vagyok a fő Kínzómester, hála Atyámnak, aki ilyen kedves beosztást választott nekem.
- "Oh, háború és gonoszság
Szajhák és bűnösök
Fogd a kezem és megmutatom merre menj
Szólíts Lobogónak
Én vagyok a Jó Ember
Én vagyok a Rossz Ember
Fogd a kezem és megmutatom merre menj"

Valóban felhívásnak szánom eme meggyötört, széthullott elmének s léleknek szavaim? Vagy csak játszadozok vele? Egyelőre még nem döntöttem el.
- Igen, mi több, sokkal több nevem van annál...de ezt illene tudni, kislány!
"Megváltó
Ámító
A démon
A Feketébe Öltözött Ember"

Pont kapóra jön a felsorolás a dalból, a Crimson King-ből. Majd kissé unottan dőlök hátra az ülőalkalmatosságon, hogy befejezzem, amit elkezdtem.
- "Az élet csupán egy kerék, semmi több
Csak megy körbe és körbe és kö-
Én vagyok a Kor Nélküli
Én vagyok a “Légió”
Én vagyok az urad
Terrort fogok hozni
Démon vagyok álruhában
Ezrek borzongása
Egyszeriben világok pusztulnak
De az én végső célom
Több mint ez a hanyatlás."

És már meg is ittuk az üveg tartalmát, az utolsó kortyot hajtom le, mikor hitetlenkedni és pattogni meg rágalmazni kezd a kis bugris.
- Ugyan már, drágám! Egy bajod van neked, túl sokat ittál és halandó révén nem bírod úgy az alkoholt, mint én.
Közlöm vele kegyetlen nemtörődömséggel. Mellesleg ez az igazság, porhüvelye veszendő, emberi, káros neki azt a sejtméreg amit literszámra tölt magába. Az én földön túli testemnek meg se kottyan.
Touched by the Crimson King :twisted:
 
Idézetek a dalból
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Asztalok - Page 4 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 16, 2018 3:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Wicked family
Szinte már ijedten tekintek az idegen manusra, ki leült velem szembe. Várj, akkor álmaimba, sem ő volt… De ő volt… Lehet, hogy máshol láttam már ezt az arcot! Uh, biztos, hogy itt volt!
- Várj, ha nem te vagy az ördög, akinek a teremtményei a gyermekei is, akkor felejtsd el… Álmomba, amúgy is jobb voltál - dobom magam hátra a széken.
Újra csak visszaemlékszem arra a találkozásra. Ajakmra csalfa mosoly költözik. Miként fojtogatott a vízbe. Miként tekert egy fa köré. Már-már nosztalgikus sóhajtozáson kapom magamat, ahogy az ellopott whiskyt kortyolgatom. Tudnám, hogy ilyen gyönyörök miért csak álmomba történnek velem? Előbb Beliellel, majd ezzel itt ni előttem.
Fingom sincs, hogy ki ez, de vagyok már abban a rohadt állapotban, hogy kurvára ne is érdekeljen. Az alkohol és egyéb szerek eléggé megtették a hatásukat az elmémbe. Amúgy is darabokban lévő agytekervényeimre homály borul, ezért is lehet, hogy fogalmam sincs arról, hogy mi is folyik körülöttam. Vihogok, akár a semmire is. Mint most.
Egészen addig, amíg a pincérnő ide nem jön. Idegenül, fintorral az arcomon nézem végig a közjátékot. Ble, mi ez!? Tényleg… Ez… Uram Atyám! Igen most kivételesen már Atyám, ehhez az kell! Ez mindjárt itt dugja meg az asztalon!
Nem vagyok én prűd. Pf, pont én, aki nemrég egy orgiát rendezett meg. De…
Gyomrom fordul egyet.
- Egy pillanat - fújom fel arcomat, ujjammal megálljt intve. A mellettem húzódó box szélébe kapaszkodva tápászkodok fel, legalább is térdre. A széléhez mászva, hajolok át a másik oldalra és adom ki gyomrom tartalmát, éppen egy ott… kószáló társaság egyik tagjának ölébe.
Vigyorogva tekintek rá. - Sajnálom, de nagyfater undi! - nevetem el magamat, meglapogatva a manu fejét, de tekintetem…
- Uh, pia! - ennyit látok csak, az amúgy is homályba borult tekintetemmel. Valójában tényleg nem sok mindent látok.
Nézzük csak, lényegében semmit, néhány tárgy élesedik ki, közöttük egy pohár rum, az előbb whisky, meg nagyfater arca. S ennyi. A többi homályos, de még így is többet látok, mint amennyit szeretnék.
Őrült röhögésem közepette hajolok vissza az asztalhoz, miután jobban átnyúlva a másik asztaltól elcsaklizom a rumot. Kérdése csak ekkor jut el igazán tudatmig. Pár perc késés, mégis kit érdekel? Vagy zavar? Valakit? Akkor az ki is fáradhat, nincs rá szükségem. Igazából senkire sem, egy személyen kívül, de ő még várat magára. Kettőn. Kettő cukikán. Édespofán. Ble…
Gyomrom újra csak ugrik egyet, saját undorító gondolataim miatt… Ezúttal nem hajolok át a másik boxba, ott úgyis érthetetlen mód nagy a zsivaly. Inkább elintézem gyomorürítési problémáimat az asztal alatt.
- Szóval mi!? Hogy én? Pf… mégis kinek hiszel te engem, hogy ilyet megtennék? - hitetlenül nevetek fel.
Naná, hogy én festettem fel. Milyen buli volt itt. Az évszázad apokalipszist ünneplő bulija. Hiányzik… Köztük a pacika is. De csak, hogy az idegeire menjek, meg hozzon nekem cuki szárnyak angyikákat, akiket tudok kínozgatni szabadidőmbe. Jaj, hol hagytam el a mostani példányomat? Zavaros tekintettel figyelem az álmom kísértőjét és rá kell jönnöm.
Ez nem ő.
De ez a liba még mindig nem távozott. Szemem forgatom csak. Gondolataimat pedig egy újabb adag alkoholra összpontosítom. S láss csodát! Már-már olyan vagyok mint Jézus! Csodákat teszek! Idereppen egy félig teli üveg vodka!
Mert persze az életet optimistán kell szemlélni nem igaz?
- Ez? Csecsebecse? - fogom kezembe a keresztet. Engem nem bánt. De milyen jól lehet ezzel ijetszgetni démoncikákat? Persze, most már nem bánthatom őket, de az elmúlt évszázad hagyományait nehéz levetkőznöm, még nekem is. Mennyit küldtem vissza a pokolba az elmúlt évtized alatt. Újra csak teátrálisan sóhajtom el magamat, majd esztelen és jogtalan röhögésbe kezdek, miközben a medál újra csak az asztalon koppan.
- Fúj neked, van vezetékneved - ugrik meg újra csak a gyomrom. - Figylej már, semmi bajom nem volt, amíg ideértél. Mióta itt vagy, egyszerűen környékez a rosszullét. Mindjárt kiderül, hogy csak hamis vagy, uh, vagy démon, és te vagy a pestisé… Mindent megmagyarázna…  - az aurája, ahogy a rosszullét környékez meg tőle. Tuti csaló. Más nem lehet.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 02, 2018 10:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
A Wicked Family Party
Nagypapi & Cukorborsó
──────────── ────────────

Rég elfeledett mulatozások, mik a világ hanyatlása után pár röpke évtizeddel ismét pislákolni kezdenek! Csodálatos! Nem csalódok ebben a helyben, talán ismét lesz egy kis élvezet itteni tartózkodásomban. Fekete, piszkosul jóképű árnyként lépek be a mocskos és nyüzsgő szórakozóhelyre. Sose értettem Atyánk miért áldott meg ilyen ellenállhatatlan külsővel és működő nemi szervekkel, ha nem akarta, hogy meghágjuk halandó játékszereit...de hát ki vagyok én, hogy az Ő gondolatait kifürkészhessem? Nem mintha érdekelne, már régen túltettem magam az ehhez hasonló dilemmákon. Most csak állok, megbújva az árnyékban, vörösen izzó szemeimmel:

Asztalok - Page 4 85eO

Elégedett vigyor ül ki borostás arcomra. Körbe pásztázom a helyet és nem esik nehezem kiszúrni a kirívó leányzót a tömegből. Úgy játszadozik az emberekkel, mint egy igazi démoni életművész! Mintha nem is egy lenne közülük, hiába tűnik olybá. Figyelem őt, először csak a bejárat sötét sarkából. Aztán szép lassan kezdek a boxok felé sétálni a whiskeys pohárral a kezemben, de szurokfekete szememet nem levéve a kis cukorborsóról. Kedvemre való amit látok. Úgy tombol, ahogy én szoktam a régi szép időkben, az ujjam köré csavarva minden védtelen emberfajzatot. Nosztalgia? Valahogy eszembe jutnak a Nyomozó szavai, hogy szerinte jó apa lennék, nos, még csak nevelni sem kellett ezt a nőszemélyt, máris olyan olthatatlan tűzzel ég, mint én! Méltán lennék büszke egy ilyen ivadékra, még ha a porontyok gondolata taszít is. Egy korlát mellett lépdelek komótosan, szabad kezemmel játszva a kovácsolt vason. A hölgyike máris a pulton ropja kegyetlen bujasággal kínozva a hímnemű egyedeket, vajon ezt érzik a szülők, ha gyermekeik érdemeit látva büszkeség tölti el izmos szívüket? Fogalmam sincs. De végül az ifjú leány oda botorkál egy asztalhoz és kidől. Mellé érek már, nézem ahogy kinyúlt a földön. Fényesre suvickolt cipőorrom ott virít a mozdulatlan teste mellett. S ő egy hirtelen mozdulattal elkapja az asztal lapját, mire időközben letettem az újra töltött whiskeys poharat és feltápászkodik, már-már rutin-szerűen. Megörül a pohárnak és bájos aljassággal sajátítja ki és le is teszi popóját. Én pedig, önelégülten helyezkedem el vele szemben. A félhomályban pusztán fekete massza vagyok, csupán betegesen fehér arcbőröm és kivillanó, kaján fogsorom világítanak szinte. Fekete haj, fekete szemek, fekete öltöny. Na meg perce a rikítóan pirosló cipőtalp. A kis huncut pedig zsigerből szólít meg! Ez engem is meglep, de az este úgy érzem, izgalmasan indul.
- Nagyfater? Tudtommal nem támasztottam utódot, drágám, így ennek nem sok esélye van.
Kuncogom jókedvűen és intek egy formás pincérnőnek, hogy italt kérek. Ha már ez a kis pokolfajzat elorozta az itókámat. A nő készséggel tipeg hozzám és leteszi elém az italt. Én nem mulasztom el fél karommal magamhoz rántani, amitől ő inkább elfúló nyögést hallat, mintsem megriadtat vagy rosszallót. Hiába, ezt váltom ki a halandók többségéből. Közben viszont nem nézek a nőcskére, a velem szemben ülő lánykára figyelek. Nem mintha nem tudnám megosztani a figyelmemet attól, hogy csak egy irányba összpontosítom pillantásom. A pincérnő dús mellkasa fel-le járkál, egyre hevesebben. Ahogy közelebb húzom, kénytelen térdével megtámaszkodni a bőrbútoron. Szemrebbenés nélkül kalandozik el kezem az egyik hatalmas keblére, ami pont bele illik méretes tenyerembe. A vágy szerencsétlent már maj' szétveti, de én éppen beszélgetek, viszont mellékesen elszórakoztatom ám magunkat, miért is ne. Nem vagyok szégyenlős.
- Nincs semmi az italban, Cukorborsó. Sajnos...még ez előtt az angyali balhé előtt saját extasy-m volt, kisördög alakú tabletták, na azok voltak a jó anyagok! De sajnos kinyírták a "szakácsom". Mellesleg a "Nagyfater" az eléggé öregít, nem tetszik.
Jegyzem meg mindennemű neheztelés nélkül, közben a pincérnő már teljesen bevadult, az ingemben nyúlkál és csókolgatja a nyakamat, ha nem lenne ilyen fiatal, már infarktust kapott volna ettől az eufóriától, az fix.
- Mellesleg, ezeket a jeleket te mázoltad fel mindenhová?
Szabad kezemmel intek a pecsétek felé, majd meghúzom a poharat. Közbe a nő könyörög nekem félhangosan, hogy tegyem a magamévá. Azt rebegi, "Nem tudom ki vagy, de megőrülök, ha nem dolgozol meg!". Én erre csak annyit felelek félvállról a szerencsétlennek, hogy "Tudod jól, ki vagyok, csak nem mered bevallani magadnak". Azért lássa ki vagyok, az előbb még idomaival kacérkodó ujjaim nagyon diszkréten becsusszannak a szűk és falatnyi miniszoknya alá. A magát "unokámnak" tituláló egyén hahotázva rogy a kör alapú, fekete asztalra és a lánca hangosan koppan, legalább is angyali hallásomnak hála túl jól hallom. Tekintetem a szimbólumra siklik és megrándul szám széle. A pincérnő közben megkapta amit akart, a fenekére csapok, hogy távozzon, elhessegetem. Egy szomorú, ám kielégült pillantás után hajlandó is a szoknyáját igazgatva távozni, én pedig továbbra sem szakítva meg a szemkontaktust felkapok egy szalvétát az asztalról és a középső három ujjamat alaposan megtörölgetem, a galacsint elhajítom.
- Miért van az a nyakadban?
Hangom kimért, nem tetszik, amit látok. Jól emlékszem még arra az időre, mikor Atyám megtestesülősdit játszott és emberként próbálta jobb belátásra téríteni ezt a szutyok népet, akik hálából keresztre feszítették. Előtte megpróbáltam megkísérteni, mikor 40 napig elvonult a pusztába, nem akartam elhinni, hogy valóban Ő az. De sajnos ő volt és a körmömre pirított. Emlékszem midőn az emberi hullája előtt ácsorogtam a kereszt tövében, a siránkozó asszonyok hangzavarában. Engem szánt a Fényhozónak, ezért nevezett el így, aztán meg képes volt és saját magát nevezte ki erre a tisztségre, miután engem elzavart a Pokolba! Szinte éget a mellzsebemben az Érmém. Elő is veszem és szokásomhoz híven játszadozni kezdek vele:
Asztalok - Page 4 Tumblr_o6q4l1nN2p1qkheaxo2_250

Egy ideig a levitáltatott érmét figyelem, majd a lány szavaira kapom fel ismét a pillantásom és visszatér az élet arcomba.
- Nagyon is valóságos vagyok. Már ha "Nagypapi" alatt engem, Lucifer Morningstar-t érted.
Ördögi vigyort villantok rá, túl tökéletes arccal, túl hibátlan és rikítóan fehérlő fogsorral.Zene:
 
reveal your secrets

Kyara Gilberung


Asztalok - Page 4 Tumblr_inline_novarlFg8q1szaa83_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
216
☩ Rang :
I'm daddys little crazy girl
☩ Play by :
Kaya Scodelario
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 27, 2018 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Wicked family
Valamiért vonz ez a bár. Magam sem értem, hogy miért. De egyszerűen csak tudom, hogy vonz. Muszáj ide újra és újra visszajárnom. Talán a maga bujasága és sötétsége miatt. Itt az ember igazán az lehet, aki valójában. Egy rothadó lélek, ezernyi bűnös kívánsággal szívében. Itt levehetik a mindennapi álarcukat. Itt igazán megmutathatják valódi arcukat.
Itt igazán önmaguk lehetnek. Én pedig kedvem lelem elnézni a buja vágyaikat, erkölcstelen viselkedésüket. Úgy szemlélik a lengén öltözött lánykákat, mintha még életükbe nem láttak volna ilyesmit. Tegyük hozzá, hogy ebben a városba nem is sűrűn fordul ilyen elő.
Nemrég egy éjszakára kivettem ezt a helyet. Nagyobb forgalma volt, mint bármikor, most mégsem ismer fel engem senki. Nincs is ezzel baj, így újra nagy elánnal tudom magam belevetni az éjszakába.
Nem kell hozzá sok idő és máris pár férfi középpontjába kerülök - nem, nem akarok tudomást venni azon pecsétekről, melyeket idefestettem fel. Vérrel - hol emberivel, hol állatéval, festékkel. Alkohollal, krétával. Épp mikor mit találtam - épp mihez mi kellett.
Se nem a megmaradt koponyákra, habár az új italos üvegeket abba helyezik őket. Kezdek divatot teremteni! Haha!
Jaj hol is jártam. Ja igen, néhány könnyedén megvezethető vadbaromnál. Még erőmet sem kell használni és ingyen hozzák az italokat. Ma nem akarok nagy őrültséget, sem gyilkolászást. Egyszerűen csak le akarom magam inni. Fenékig.
Meg egyéb dolgokat is, de ezekre nemsokára úgy is visszatérek.
Az előbbieket elmondva lehet az, hogy percekkel később már magastalpú bakancsomba a  pult tetején járkálgatok, kísérő kezek tartanak meg térdemnél. Még több perccel később már azon hasalva, nevetve hagyom, hogy idegen férfiak igyanak hasamról, mindenféle undormányokat, miket csak ráöntenek. Közbe persze én is kapom őket elég hevesen. Egy óra sem kell ahhoz, hogy tudatom elszökjön a túlvilágra. Nem baj, ma legyen nekik egy szép estéjük. Ennyit ők is megérdemelnek. Velük együtt nevetek én is. Amíg ők részegségükbe, én ezt betudom bomlott elmémnek.
A pulton ülve, lábammal ölelem át az egyik fiatal fickó derekát. Nemrég valami finomságot ajánlott nekem. Most pedig kacéran vigyorogva kéreti magát.
Szemem egy pillanatra megvillan. Engedem derekát, cipőm talpa mellkasára simul. Könnyedén rúgok rajta egyet. Ha nem akarja nekem megadni, ami neki van, akkor nem is kell.
Engem nem lehet zsarolni, én vagyok, ki másokat zsarolni szokott.
És nézzétek a veszett férfi ösztönt. Máris jön pitizni, hogy enélkül is megadja. Egy feltétellel… Persze, hogy eggyel…
Nyelvére helyez valami fehér bogyót. Mohón csillannak meg kékeszöld íriszeim. A férfi felé hajolva lopom ezt el tőle, pár pillanatig egymásba gabalyodva.
Az események innentől kezdve pörögnek fel. Fogalmam sincs, hogy miként kerülök egy böhöm nagy állat nyakába. Odafent csápolok valami régelmúlt zenére. Mintha Guns n’ roses lenne, de már ez sem jut el az agyamig. Pedig éneklek vele. Vagyis valami hang kijön a torkomból.
Alattam az ogre megbotlik egy asztalba, vészesen közelgünk a föld irányába. Még ekkor próbálok elválni tőle, én egy asztal és egy boksz közé esek be.
Percekre elválok tudatomtól, senki sem foglalkozik velem már. Elmúlt az újdonságom varázsa, ott fekszek. Kezem végül megtalálja az asztal lapját. Nehezen tápászkodom fel rajta, és lám!
Valaki itt hagyta a whiskyjét! Elkényelmesedve a bőrülésen, fel sem tűnik, hogy halántékomról apró csíkban folyik vérem. Ebcsont, beforr.
Inkább csak vidáman húzom meg az italt, mire valaki helyet foglal velem szembe.
- Nagyfater! - örülök meg a jelenlévőnek. Aztán csak gyanúsan húzom össze szemöldökömet. - Wow… Valamit ütőset beletehettek ebbe, ha megint azt képzelem, hogy velem szemben van a nagyfater - pislogok nagyok a pohárra. Onnan nézek fel újra lopva, de az alak továbbra is ott ül. Ne, meg ne kérdezd, hogy honnan tudom, hogy ő az, vagyis de tudom. De fingom sincs, hogy miért tudom miként néz ki. Az asztalon eldőlve kezdek bele hangos röhögésbe, felkönyökölve rajta kócos hajam mögül tekintek a fickóra. Nyakamba lógó kereszt az asztal lapján koppan, a körülöttünk lévő zajtól mégsem hallatszódik. - Áh, nem, te tuti nem vagy valós. Vagy! Mindig, de mindig megtalálod azt a pillanatot, amikor teljesen be vagyok nyomva. Nem, inkább csak megint nem vagy valós. Avagy mégis, de akkor meg fene nagy unokakomplexusod van, hogy te engem követsz! - hiszen nem is oly régen New Orleansba futottam vele össze. Az estéből semmire sem emlékszem, csak foszlányokra. Az arcára mégis. Mégis hiába kérdeztem meg bárkit utána: a pokol urát hónapok óta nem látták a városba és ha megjött volna, biztos nem velem bájcsevegett volna. Habár egy jó húzása mégis volt. Na tessék elmém, kápráztass el. Most is vajon vízbe fogom magam fojtani, azt gondolva, hogy ő teszi ezt meg velem?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 26, 2018 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


☽ A Little Wicked Family

Nagypapi x Cukorborsó

 

Luci nem mehetsz ide, nem mehetsz oda...A fenéket nem! Mindig is rühelltem, mikor meg akarták mondani mit és hogyan csináljak. Vagyis nem mindig, az Idők Kezdetén még alázatosan hullottam alá a Pokolba Atyám kedvéért. De az már a múlté. Már réges-régen a magam ura vagyok! Szóval, úgy döntöttem, hogy ellátogatok az Új Vár városába. Miért is ne? Azt csicseregték a madarak, hogy van ott egy jó didibár! Ki nem hagynám! Örömömre szolgál, hogy végre kezdi összekapni magát a földi lakosság és újjá építeni a kártyavárként összeomlott világukat. Hiszen nincs jobb hely a szórakozásra, mint ez a pöcegödör! Ezért is jöttem fel a halandókhoz. A szívem megszakadt, mikor a testvéreim mindent tönkre tettek! Pedig itt aztán lehet tombolni...szex, pia, drogok! Én pedig szeretem halmozni az élvezeteket. Játszi könnyedséggel slisszoltam be a városba, magasról téve a vadászokra és a többi csürhére. Engem a bár érdekel! Úgy is régen szórakoztam már egy jót. Az ilyen helyeket nem tűrik meg bárhol az új világrendben. A saját báromat pedig néha már unom, sajnos. Kis vérfrissítésre vágytam, hát jöttem. Talpig feketét viselek-a legdrágább kelméket, amiket még a világvége előtt szereztem be-egy leheletnyi bordóval, ami kimerül a díszkendőmben és a cipőm talpában. Csak stílusosan! Ahogy viszont beteszem a lábam, széles, önelégült vigyorommal, megérzek valamit. Egy különös, még is ismerős jelenlétet. Kátrány-fekete szemeimmel pásztázom a terepet, közben meg stírölgetek pár dögös és alul öltözött pincérnőt és táncost: Határozottan kedvemre való ez a hely! Maze-nek is tetszene, bár fogalmam sincs, jelenleg merre járhat. Lehet, hogy éppen kufircol vagy egy halandót kínoz unalmában, az ő dolga. Majd ajánlom neki, ha újra össze futunk. Most viszont, ez az illat felkeltette az érdeklődésemet! Ki lehet ez? Körbe fordulok, egy pincérnő az orrom elé tart egy tálcát, közepes minőségű whiskey várakozik rajta, amit nem is hagyok veszendőbe! Rá mosolygok, felhajtom és mikor elhalad, alaposan megnézem a hátsó fertáját. Egyik kezemmel zsebemben, másikban a pohárral indulok meg kereső utamra. Nincs nehéz dolgom: csak követnem kell a szagomat! Hiszen ez az érdekes a dologban, a lény kipárlása valamelyest a sajátoméra emlékeztet. Csak nem egy alkotásom fattya?! Én nem ítélkezem. Tudjuk hogy megy ez: Ördögporontyaim fel mászkáltak mindig is, most meg mind itt lebzsel. Össze fekszenek ezzel-azzal, hiszen szükségletei mindenkinek vannak, a vérmérsékletüket pedig amúgy is tőlem "örökölték". És...ahogy körbe nézek, már ki is szúrom a kicsikét! Fogom magam és megindulok egyenesen felé. Egy magányos asztalnál ücsörög. Én pedig kérdezés nélkül leülök vele nagyjából szemközt a fekete bőrülésre. Sarokasztal, félhold alakban húzódik a bőrbútor és egy kerek asztal van a közepén. Lábamat keresztbe teszem, szenvtelenül piros cipőtalpam rá nevet az ifjú hölgyikére. Én pedig kezeimet össze kulcsolom a térdemen, miután leraktam a whiskey-s poharat.
- Mintha lenne valami közünk egymáshoz, drágám, nem gondolod?
Kérdezem tőle mézes-mázos, ördögi hangomon. De a sátáni ábrázatomat nem mutatom meg neki, egyelőre legalább is. Persze ez az egész csak megérzés részemről, de szeretek veszélyesen élni.


Megjelenés:
Asztalok - Page 4 006d24f949971703ec23e70f5be07e55
Music of your soul:
 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 19, 2017 11:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


- Megint elmész? - tekint rám érdeklődve Kuroka az én drága "Titkárnőm" bár igazából inkább a "Társam" a megfelelő kifejezés rá az eltelt hosszú évek után, amelyek alatt közösen fáradoztunk a kis mini birodalmam azaz, a Dél-keleti Régió irányításán, és felvirágoztatásán. Na jó az utóbbi egy kicsit talán erős kifejezés, de jómagam mindig is ügyeltem rá, hogy az én régióm területén gördülékenyen menjenek a dolgok, és ne legyenek túlzottan nagy problémák. Nem egyszerű dolog, de igyekeztem mindig is a legtöbbet kihozni abból, ami a rendelkezésemre állt. - Igen muszáj, de ígérem igyekszem nem sokáig elmaradni. - felelek neki egy fél-mosollyal. - De ne aggódj maradt némi papírmunka az irodámban, szóval nem fogsz unatkozni. - kacsintok rá a lányra. - Vagyis megint minden melót velem akarsz elvégeztetni. - vonja fel a szemöldökét. - Nem mindent csak amire nincs időm. - vonom meg a vállamat, miközben magamra terítem a kabátomat. - Ha valaki keresne, akkor a könyvtáramban vagyok, és ne zargassanak. - fordulok még egyszer a lány felé, aki bólint a szavaimra. Tudja már, hogy mi a dörgés, szóval nem kell magyarázkodni Neki. És a másik legjobb tulajdonsága, hogy nem kérdezősködik. Tisztában van vele, hogy amiről tudnia kell, arról tudni is fog...
Nem sokkal később egy kapu segítségével immár New York utcáit rovom. Mivel van saját testem szerencsére, így nem kell más emberek megszállásával vesződnöm, ami csak plusz macera meg kockázat lenne, és nyugodt szívvel sétálgatok fel s alá az emberek világában. Persze most már ez sem olyan biztonságos sajnos, mint régen. Pedig jómagam szerettem időt tölteni az emberek között, mert érdekesnek találtam őket, és mindig volt valami csetlő botló dolguk, amivel elszórakoztattak főleg ott Keleten. Ott mindig kitaláltak valamit a kis szentjeim...Elég átlagos ruhákat viselek így még csak ki sem lógok igazán a sorból, és fütyörészve haladok az úti célom felé. Nemrég egy bukott angyal vette fel velem a kapcsolatot - pedig rájuk annyira nem jellemző, hogy olyan nagyon lelkesednének értem, és bájcsevejre hívnának - mégpedig azért mert üzletet akar velem kötni. Bevallom őszintén felkeltette az érdeklődésemet a dolog, szóval ha más nem legalább meghallgatom, amit akar. Amúgy is már fel akartam nézni egy ideje. Mostanában úgyis csak akkor jártam idefent ha "Apu"-val akartam találkozni...
- Ez most komoly? - szalad ki a számon, amikor végre elérek a bukott által megadott találkaponthoz, amiről kiderül, hogy nem más - peregjenek a dobok - mint egy...sztriptízbár. Bár be kell, hogy valljam a BeelzeBoobs nagyon kis hangzatos név. Kíváncsi vagyok, hogy az ötlet ihletőjének is ennyire tetszene-e...Mindazonáltal nem habozok tovább hanem fogom magamat, és belépek a "vendéglátóipari egységbe",ahol aztán először a pulthoz sétálok, és rendelek magamnak egy szimpla italt, hogy ezután egy félreeső asztalnál foglaljak helyet, hacsak nem jelenik meg az újdonsült, potenciális "üzlettársam", hogy máshol foglaljunk helyet.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2