Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• 4. szektor, utcák •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


4. szektor, utcák - Page 9 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 16, 2017 3:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Loriel & Ophilia
I'm here for you


Egy fa óvó takarást biztosít a tűző nap elől, a levelek eltakarják előlünk, ám az aranysárga égitest mégis rendületlen próbálja keresni az utat. Ehhez nagy segítséget kap a lágy szellőtől, mi az utcán sétálók haját, ruháját borzolja.
Szívem repes – már ha érezhet ilyet – amikor Lorielt meglátom, s viszonozza ölelésemet. Furcsa mosolya, mintha őszintévé váltana, ám mikor elengedem, ez a pillanatnyi jókedv eltűnik arcáról. Nagy levegőt véve szólalnék meg, kezeimmel vállait fogom. Megszólalni mégsem tudok, hisz elkezdi a történetét, érdekes felvezetéssel.
Enyhén oldalra hajtom a fejemet, alsó ajkamat egy pillanatra megharapom. Összevont szemöldökkel hallgatom a kedves szavát.
- Loriel, mi történt? – szólalok meg végül, látva, hogy történetét csak elkezdte, folytatni mégis képtelen egyelőre. Biztató mosollyal próbálom lelkét nyugtatni, hogy velem lehet őszinte. A mennybe is számos alkalommal beszélgettünk már, nincs oka hinnie, hogy nem segítenék neki. Igaz, az utóbbi évtizedekbe elég sok minden változott, s úgy tartják, nem tudhatod ki a barátod és ki az ellenséged. De ez valóban így lenne?
Gondolataim rögös ösvényéről a kedves szavai rántanak vissza, s szemöldökeimet újra összevonva, immár teljes odaadással tudok rá figyelni. Figyelek… Mégis valahol a közepén elvesztem a fonalat.
- Várj, várj, várj – szakítom valahol félbe, vagy talán már a végénél? – Kezdjük elölről, csakhogy nekem is világos legyen. Szóval, - kezdek bele most magam – csak hogy jól értem: meg kellett volna ölnöd egy Nephilimet, nem tetted, elhoztad, és most kezd felnőni? Pontosan hány évvel ezelőtt kaptad a megbízást erre? Kitől? – teszem fel az első kérdést, mely igazán érdekel. Haladjunk szép sorjában. Lépésről, lépésre tárjuk fel az ügyet, hogy aztán a megfelelő segítséget próbáljam nyújtani számára.
- Gyere sétáljunk – ölelem át vállát, s magamhoz szorítom – Még a végén elkezdenek ránk furcsán nézni – nevetem el magamat.
- Útközben, meg kitaláljuk, mi legyen. Tudod az emberi természet igen furcsa, szeszélyes és sokszor kiszámíthatatlan. Próbálj meg mindent elmondani, pontosan, ami az elmúlt években történt – kérem segítségét, hogy ténylegesen megértsem.Music§§ szószám 312 §§ Nyuhuuuuu :3 <3 §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 15, 2017 2:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ophilia & Loriel

"I need your help..."

N
em is tudom, mikor láthattam utoljára angyalt... Már több, mint két évtized eltelt azóta, hogy eljöttem San Franciscóból, s ez idő alatt nem sűrűn fordultak meg fajtámbeliek errefelé. Vagy ha mégis, ügyesen elkerültük egymást. Talán jobb is volt így, hiszen egy árulóval nem valószínű, hogy kedvesen bánt volna bármelyik mennybéli is.
Éppen ezért hívtam segítségül Ophilia-t, akiről bizton állíthatom, hogy nem ítélne el a tetteimért. Csak remélni merem, hogy nem tévedek.
Erőltetett mosolyom kiszélesedik, amikor angyaltársam a nevemen szólít, s örömmel ölelek vissza, amint ő a karjaiba zár. Kérdésére arcomról eltűnik a korábbi jókedvnek minden jele, helyette fáradtság és tehetetlenség marad.
- Csináltam valamit néhány éve... - sóhajtok fel - Aminek most iszom meg a levét.
Hangomban nyoma sincs a lelkesedésnek, ami nem is csoda, hiszen a jelenlegi helyzetemben semmi okom sincs vidulni.
Mielőtt még elkezdeném mesélni Ophilia-nak a történteket, alaposan össze kell szednem a gondolataimat. Visszanyúlok elmém legmélyére, azon emlékek közé, amelyeket eddig szerettem volna minél jobban elnyomni.
- Kezdem elveszteni az irányítást egy nephilim felett... Még annak idején San Franciscóban kaptam a megbízást, hogy végezzem ki, de ehelyett megszöktettem az anyjával együtt. Itt élnek a városban, én pedig állandó felügyelet alatt tartom őket. Vagyis csak tartottam, de ahogy a gyerek idősebb lett, gyakran észrevette, hogy figyelem. Kénytelen voltam visszavonulót fújni.
Itt tartok egy kis szünetet, hogy két levegővétel közt átgondoljak mindent a kölyökkel kapcsolatban. Ekkor jutnak eszembe azok az aprócska pillanatok, amikor tekintetünk ismét találkozott, s én amint csak lehetett, igyekeztem eltűnni a család közeléből. Legalább is arra a néhány órára, amíg a poronty el nem felejtett ismét.
- Később azonban kezdett nagyon megváltozni. Elege lett az állandó rejtőzködésből, már az édesanyjával is gyakran összeveszett, s visszautasító lett másokkal szemben. A fajtánkat pedig már egyenesen gyűlöli. Úgy hiszi, miattunk nem élhet szabadon... És ez valahol igaz is. - ekkor megszakítom a szemkontaktust Ophilia-val, csak magam elé bámulok - Nem tudom, mit tehetnék, hogy nyugton maradjon. Ha megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot, azonnal a halálba kívánna... Főleg, ha megtudná, hogy miattam van ez az egész. Abban reménykedem, hogy te talán tudnál adni nekem néhány jó tanácsot...
Ismét Ophilia-ra pillantok, szemeimben - a bűntudat mellett - a remény halvány fénye csillan. Úgy érzem, ő meg fogja érteni a helyzetemet, és nem fog elutasítani csak azért, mert megsajnáltam egy halandót, és az ő félangyal gyermekét. Harcos angyal létemre sose gondoltam volna, hogy erre valaha is képes leszek, és emiatt meg fogom tagadni a feletteseim parancsát... Mégis képes voltam rá, ami mélyen legbelül kellemetlen érzésekkel tölt el.


Zenécske ↬ 415 ↫ Whiiiii *0*

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


4. szektor, utcák - Page 9 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
777
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 15, 2017 10:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Loriel & Ophilia


New York, az egykori nyüzsgő nagyváros. Élettel teli, zajos, bajos, mégis oly lenyűgöző város. Korábbi fénye habár megcsappant, a fentmaradt városok közül továbbra is ők a legelevenebbek. Mintha nem akarnát volna elfogadni a tényt, hogy háborúban állnak a természetfelettivel. Körbevették fallal a várost, a hadsereg és a rendőrség felügyeli a területeket, hogy emberen kívül más teremtmény ne juthasson a hatalmas városba.
Próbálkozásuk megmosolyogtató, de még ő maguk sem képesek megállítani bejutásunkat, mi sem jobb bizonyíték itt létem. S persze jövetelem célja.
Elsősorban Carice miatt vagyok itt. Hiányzik a barátnőm, kit lassan negyedévszázada nem láttam, kinek sorsát nem követtem nyomon. Szívembe fájdalom mar, nem tudom, hogy él-e még, vagy egyáltalán itt van-e még. De ismerem, tudom, hogy mennyire szerette ezt a várost. Valamint Jack is idevonzott. Vagyis az utolsó neve, melyet tudtommal használt idelent a földön. Őt is itt láttam utoljára a mennyekből, még a háború kirobbanása előtt. Mióta lejöttem napról, napra egyre erősebb az elhatározásom, hogy megkeressem. Egyszerre érzek emiatt izgatottságot és rémületet is. Annyi évtized telt már el, mi van ha teljesen megváltozott? Esetleg én? Ha többé nem fogunk tudni beszélgetni?
Az utcákat járva megrázom a fejemet. Nem gondolhatok erre.
Furcsa számomra, hogy szárnyaimat a hátamba rejtve kell hordanom. Eddig sose volt probléma, hogy kibontott tollaimat magam köré rendezzem, úgy éljem a mindennapi életemet. Most mégis kicsit feszengek, és viszket is a hátam.
Határozottan haladok előre, hisz a fentebbe említett két személyek még ráérnek arra, hogy felkeressem őket. Most egy újabb angyaltársamhoz igyekezek, ki nemrég keresett fel. Megérezte jelenlétemet a városba és találkozóra hívott. Örültem hangjának, hisz oly régen láttam már aranyos arcocskáját.
Egy kisebb parkba vezetnek lépteim, követve jelenlétéből áradó erőt, míg végre meg nem pillantom.
- Loriel! - üdvözlöm nevén, mosollyal arcomon. Közelebb érve hozzá óvón ölelem át, ahogy mindig is tettem, amikor újra találkoztunk a mennybe. - Mi történt veled? - engedem el, s ujjaimmal végigsímítok arcán.
- Mi a baj? - vonom össze szemöldökömet. A háború óta nem tekintettem a Földre, nem tudom, hogy mik történtek idelent, ahogy azt sem, hogy testvéreimmel mi történt idelent.


Music §§ Nagyon is :3 Remélem az enyém is számodra. §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 14, 2017 7:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ophilia & Loriel

"I need your help..."

A
zt remélné az ember - esetemben angyal -, hogy minden rosszban van valami jó. Hogy az alagút végén ott vár majd a fény, a boldogság és a nyugalom. Ez mind nem több, mint puszta átverés. Egy csata után ugyanis csak romok, kétségbeesés és szenvedés marad. Az idő talán minden sebet begyógyíthat, de egy ilyen mélyet nem tüntethet el csak úgy.
Én pontosan ilyen heget látok magam előtt elterülve, New York utcáinak képében. Elszomorít, hogy ilyen lett a világ. Hiányoznak a mosolygós arcok, az élettel teli nagyvárosok, amiket korábban annyira szerettem figyelni fentről. Mostanra ezekből szinte semmi nem maradt, csupán halovány emlékeit találom itt-ott. Ha nem éltem volna, amikor az emberi faj még szebb időszakát élte meg, nem is hinném el, hogy valaha ez a világ színes volt, csodálatos és egyéni... Egy igazi mestermű, amit a háború tett tönkre.
Azonban, ahogy elsétálok lezúzott épületek között, néhol nyomát látom a reménynek. Felcsillan néhány szempárban az az aprócska szikra, ami mindig is erőt adott, még a legsötétebb időkben is. Az emberiség egy nehéz, fagyos télen esett túl, s most bontja ki első virágait, a tavasz közeledtét várva.
Már számát se tudom, hány éve, hogy New Yorkba érkeztem. Árulóként, egy halandó nővel, s nephilim gyermekével az oldalamon kerestem fel a várost, a jobb élet után kutatva. Legalább is számukra szerettem volna egy biztonságosabb jövőt biztosítani - még ha nagy árat is kellett ezért fizetnem. Hazugság és csalás árán, bevállalva a bűntudat terhét, sikerült megmentenem két életet. Azóta se sikerült tisztáznom magammal, hogy helyesen döntöttem e, vagy sem.
Ahogy múltak az évtizedek, egyre nehezebbé vált az árnyak közt maradnom. A poronty lassan felcseperedett, s kezdte unni már a bujkálást. Egy-két éve édesanyja már majdnem teljesen elvesztette az irányítást felette. A fiúból férfi lett, azonban lélekben olyan volt, mint egy kalitkába zárt madár. Ki akart szabadulni, nyugodtan élni, anélkül, hogy rejtegetnie kéne valós személyét. Ellenszenve a fajom iránt napról napra nőtt, mostanra pedig már szinte gyűlöletté vált.
Eleinte nem akartam belefolyni az életébe, ezért kissé eltávolodtam tőle és az anyjától, de eddig tartott a türelmem. Már régóta tehetetlennek érzem magam, ezért is kerestem fel egy régi barátomat, Ophilia-t. Úgy gondolom, ő talán tudna segíteni nekem az ügy megoldásában - legalább is nagyon remélem.
Elhaladok egy kisebb park maradványai mellett, s egy hirtelen gondolattól vezérelve meg is állok itt, hogy Ophilia érkezésekor ne legyek mozgásban, elvégre úgy nehezebb lenne megtalálnunk egymást. Egy darabig csak csendben kémlelem az eget, a földet és a járókelőket, azonban nem sokkal később egy furcsa érzés fog el. Pontosan tudom, mit jelent ez.
Egy angyal. S ha jól sejtem, pont az, akire várok.
- Örülök, hogy eljöttél, Ophilia. - szólalok meg félhangosan, s teszek egy száznyolcvan fokos fordulatot a tengelyem körül. Arcomra kiül egy mosoly-féleség, amely már majdnem hasonlít az igazira. - Nagyon jól jönne a segítséged.


Music ↬ 464 ↫ Remélem megteszi :3

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7