Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Raiden the First Iphraem •
reveal your secrets

Raiden


Raiden the First Iphraem  E6c9cd2a704c936808244237c4f0b264
☩ Történetem :
Raiden the First Iphraem  205306
Welcome to the wild no h e r o e s and
v i l l a i n s
we've only begun
so Pick up your weapon and f a c e it
There's B L O O D on the crown,
Raiden the First Iphraem  Sexy-Jason-Momoa-GIFs
☩ Reagok :
180
☩ Rang :
₰ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
₰ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 27, 2016 4:37 pm
Következő oldal


A harcos cserélhet fegyvert, de szívet nem.
Saját
sok


Raiden
Karakter információ
Család - Michael

Mi a beosztásod - Megkeseredett régi bizalmas

Melyik oldalon állsz? - Michaelt akarnám, de elcsesztem

Városod - Sf város

Porhüvelyem neve - -
Jason Momoa
Nope
-
Harcos angyal
S.
Very Happy

Karakter képességeinek leírása


1. Telekinézis  
Harcban zseniálisan hasznát lehet venni, amikor a kardod éppen messzebb van, vagy valaki testéből kell azt kirántanod.

2. Gyógyítás
Ugyan csak nem kell magyaráznom, mint Harcos remek kis mutatvány ez.

3. Emberfeletti erő
Mivel én a mennyek védelmére teremtettem nagyobb erő birtokában is vagyok, mint egy átlag angyal. Célom az volt, hogy védelmezzem a mennyeket. Mára már csak a túlélés fontos.

4. Halhatatlanság
Nem olyan szép is jó, mint ahogyan az elképzelik sokan. Sok mindent láttam, s tapasztaltam. Néhol fájdalmas is ez.

5. Telepátia
hatalmas erőt igényelt, hogy ne lássanak a fejemben néha. Kötelékem Michaelel, s Anael volt csak olyan erős, hogy meghalljam őket.

6. Memória manipuláció
Be kell valljam nem vagyok nagy gyakorlója, ritkán használtam akkor se megfelelően, s bénán. Mindig Michael intézte ezeket a feladatokat.

7. Asztrális kivetülés
Gyakran jelentem meg Anael álmában, vagy csak ágya mellett, hogy lássam aludni. Gyakoroltam, de ugyan csak nem vagyok mestere. Nem tudom magam olyan messzire kivetíteni, ahogyan azt szeretném.

8. Kitűnő érzékek

Valóban. Reflexeimnek nincs párja, szinte olyan, mint ha előre látnám mi lesz a harcban. Ezért is félnek annyian tőlem. S nagyban támaszkodnom is erre a képességemre, az erőm mellet ezt használom a legjobban, s mindig fejlesztem is magam.
De nem egy áldás. Hiába mutatta meg nekem kedvesem az emberi ételeket, italokat számomra az nem volt élvezetes hiszen, minden összetevőt tökéletesen kiérezünk, mi angyalok rajtuk.

9. Mágikus, okkult tudás
Na és most jön a fekete leves. Béna vagyok. Nekem az erőm, s a reflexeim a mindenem, ezek a bigyó nem erősségem. Lássuk csak.
- A valóság elferdítése: Á nem az én műfajom, hatalmas testbe kell az energia, ez pedig sokat el emészt.
-Démonűzés: Kisebb démonok esetében már próbáltam, s volt sikerem is vele. Nagyobbak ellen a fegyverem használom.
- Idézés:Rajzolás megy, képes vagyok meg idézni angyalt, vagy démont.
- Pecsétek, rúnák, csapdák ismerete: Michael mellett meg kellett ezeket tanulnom. Jelentsük megy, alkalmazásuk gyakorlás kérdése.
-Helyrehozás:  Mikor eltörtem Michael csajénak kedvenc vázáját akkor hasznos volt.

10. Energiák
Ebből a buliból kimaradok bocsi. Fajomra nem jellemző.


Minden történet rejthet titkokat
Kedves naplóm!
Ma Jackson végre észre vett! Olyan dögös volt abban a zöld pólóban! Jaaaa, hogy ez nem az a story?
Nos mit akarsz rólam tudni akkor? Talán azt, hogy én vagyok a valaha teremtett legszebb/szexibb angyal? Nos igen. Ez egyértelmű. Nem mindig voltam ilyen mókás, valamikor még a világ teremtetett s Isten megteremtett Michael angyal bizalmasan, na mert igen. Én vagyok az a Csóri, aki azért lett teremtve, hogy Michael őfelsége szolgálja. (Ennyi teremtetett szót!)

Volt idő mikor képzelt, lelkiismeretem nem létezett még. Mikor parancsra öltem gondolkodás nélkül. Egyiptomban mészároltam az első szülöttéket s megtisztítottuk a földet a rosszaktól, mit úgy ismernek az özönvíz. Gyermekek torkát vágtam el gondolkodás nélkül, s asszonyokat tettem özvegyé. Sose kételkedtem Michaelbe s annak szavaiban, mindig barátok, társak voltunk. Neki lettem teremtve így azt hittem mindig, hogy örökké vele leszek, ami egy angyalnak sok idő.

Sokat jártam az emberek között szolgálatim alatt. Sokat gondolkodtam az érzésekről, hogy nekünk miért nem adatott meg, és vajon miért tagadta meg tőlünk a lelket atyánk?
Emberek között sok mindent felfedeztem, szerelmet, haragot, barátságot.
Egyre jobban váltam emberibbé. Ami persze büntetendő lett volna, s nem csak ez.
Szerelmes lettem a testvéremben. Ezt így mai fejjel kimondva nem túl fincsi, de akkor nem gondolkodtam.
Anael! Szépséges fehér hajú angyalom. Nekem más nem létezett, s bűnbe estünk együtt.
Ő is ahogyan én, megirigyelte az emberi szerelmet, sokszor járt a földön, ugyan is Isten kijelölte itt egy fontos feladatra.

Anael volt az, kinek legfőbb feladata az volt, hogy Jézus megfoganjon, s ellássa a ki jelölt feladatát. Ő volt ki Mária mellett volt, hogy óvja a fiát. Így Anael megtanult szeretni, s az emberi érzelmek rabja lett. Rajongott értük. Beszéde, gesztusa egyre inkább emberiek lettek, s kezdte elfeledni honnan is jött. Egyre inkább az angyalok ellen volt, mikor látta, hogy az angyalok sokszor avatkoznak az emberek életebe.
Michaelnek kellett jelentenie így találkoztunk.

Hiába próbáltuk nem tudtuk megállni a szerelmet. Így egymáséje lettünk, fuu de nyálas. Szóval jó nagyokat k******!Fuu Raiden ne légy ilyen na!

A nő tudta, hogy Michael volt a felelős az egyiptomi mészárlásért, valamint a bibliába özönvízként bevonult öldöklésért. Egyre inkább vetette meg. Így kezdetben engem is.
Volt időm, mikor Michael nem tartott velem. Így nekem se kellett több. Azt kezdtem képzelni van lelkem, s a lelkem egybe forr a nőével. Megmutatta az emberi szokásokat, a helyeket, ételeket.
És akkor jött a kamaty party! Tudom, már megint elpoénkodom, de ez vagyok én. Nem tudok sokáig komoly lenni. Már nem vagyok angyal!

strong>Mikor Anael feladata véget ért, s Jézus meghalt, vissza rendeltek a mennyekben.
Sokszor láttam utána szomorúnak, hiába minden ereje, hogy ezt palástolja. Nem találta a helyét, s ezáltal én sem.
Mikor egy nap az egyik katona felfedte szerelmünket, s Sariel elé elhurcoltak. Anael szárnyait ott helyben, gondolkodás nélkül elvette az hóhérok angyala. Mikor az én szárnyaim jöttek volna Michael megmentett.
Elém ugrott s kérlelte húgát eresszen el! Besározta Anaelt. Azt suttogta nővéremék, hogy büntetés öt illeti meg jobban, ami addigra megtörtént, s nem csupán bűnbe vitt, hanem embernek képzeli magát, s kezdi elfeledni atyánkat, megveti testvéreit!

Nem hittem benne, hogy meg ment. Sarielt még nem láttam megbocsájtani  abban az időben. Anaelt kitaszítottak bukottként oda ahova mindig vágyott,az emberke közé. S Michael megértette velem, hogy soha többé nem ellenkezem és vele leszek bármi történjen. Sose láttam félelmet a szemben, de akkor az nap igen. Ekkor tudatosult bennem mit jelent valakinek megtemetve lenni s valaki családja lenni. JÓ CIMBIK LETTÜNK MISIVEL! tudom kuss és folytassam.

El telt rengeteg sok év, s én sose kételkedem, sose cáfolta rá a férfira aki megmentett. Az emberi viselkedést igyekeztem elfojtani. Mindent mit szerelemtől tanultam próbáltam. De nem ment. Irigy voltam a lélekért, ami nem lehetett az enyém, s vágytam vissza a szeretett nő karjaiba. Vigyáznom kellett a gondolatokra, hiszen nem hallhatták meg ezt ellenséges fülek.


Megtörtént amitől féltem miután Isten elhagyott bennünket. Az angyalok lázongtak. Elindult Gábriel hadjárata az emberek ellen,s a menny fele támogatta is őt. Gábriel mészárlásba kezdett, s eluralkodott a földön a káosz. Felettem Anaelt pedig azt se tudtam hol van, vagy ki oldalán fog állni. Tudtam, hogy Michaelén semmiképpen sem.
Csata megkezdődött, s részletekbe nem megyek bele. Michael sose volt az a hatalmas ember szerető, de akkor úgy érezte melléjük kell állnia, hiszen senki nem tette. Ezért tettük mi is azt, amit kellett.

Eltelt 25 év
, Michael felépített egy várost, ahogyan megépült New York elzárkózó városa is. híreim voltak, hogy Anael ott talált menedéket. Michael egyre jobban a szemem előtt lett szerelemes, s én nem hittem a szememnek. Faye Cartelle, a főnök, hát persze ki más is lenne. Nekem számos szeretőm akadt, s fel vettem a mai stílusom.

Eltelt 29 év, s nekem játszottak az elmémmel. Azura megzavarta az,s olyanokra kényszerültem, amit nem akartam. Gabriel oldalán találtam magam, s öltem, titkokat adtam át neki. Lemondtam az első Iphraem  szerepéről is. Elhagytam őt, s elárultam a családom. Legszívesebben magam vágnám le a szárnyaim, de meg kell mentenem. Faye démon lett, s Michael összeomlott. San Francisco a pusztulás szélén van.

És végre a szabadság. Valami megmagyarázhatatlan dolog hirtelen kirántott a sötétségből, s a fény felé teret. Lassan visszakaptam a régi életem, de a történéseket nem. Emlékeim a komályba vesztek.
Valami megtört bennem. Nem tudom mi, de olyan érzések kavarognak benne, amit rég éreztem, s olyan emlékek törnek fel, amik fájdalmat generálnak. Nem fizikai, hanem nem létező lelkem sújtják. Sokat töltöttem az emberek között, hogy eltanuljak ezt azt, s van mit nem akartam.
Véres képek ugranak be, s ahogyan tántorgom az erdőben meg meg állva kapaszkodom meg egy fában s ráznak meg ezek az emlékképek. Sikítozó gyerekek, elvágott torkok. Mi ez? S akkor tudatosul bennem, hogy ez én voltam.
Összerogyok az egyik tölgyfa alatt. Hatalmas férfi test most olyan, mintha egy gyermeké lenne. két kezem közé temetem arcom, s cikáznak gondolatok, kinek nem merek teret adni, de úgy érzem kell, mert belülről marnak szét.
Történések után öt nap telt el, s meg ébredek, egy fakunyhóban, amit elhagyatottan találtam. Volt, hogy sokáig meg se kottyant, ha nem aludtam, hiszen nekünk erre nincs szükségünk, de most úgy érzem csak azt tenném. Nem a testem az elmém a fáradt. Hogy lehet ez? Minden neszre megrezzenek akár egy ijedt gyermek, olyan vagyok, mint aki csak árnyéka önmagának.
Kezdenek eszembe jutni a dolgok. Hogy miket tettem, hogy Gabriel mellé álltam, s otthagytam őt. Ott hagytam Michaelt, akinek teremtett isten, akinek teremtés óta hű szolgája voltam, de a legfontosabb, hogy barátja. Nem viszonoztam, mikor megmentett a hóhértól, még mai napig se tudom hogyan. Hálám az volt, hogy elárultam, de miért? Mi történt? Tudom, hogy magamtól nem tettem volna ezt, valaminek történnie kellett. S nem nyugszom még ki nem derítsem. De ami a legfontosabb, meg kell keresnem, s jóvá kell tennem mindent. Meg kell bocsájtson, vagy ölessen meg, mert így ezekkel a rémképekkel a fejemben nem tudok élni.Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Everybody
There's a room where the light won't find you
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2