Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Gretna katonai tábor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Gretna katonai tábor VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1069
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 14, 2019 12:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Seth x Belphegor

Majd megszakadok, mire behúzom a fedett részre ezt a szerencsétlen balekot, aki tévedésből belelépdelt a másnak állított csapdába. Mialatt a férfi a földön hever, derekamra csúsztatom a kezeimet, majd meredeken hátradőlök, mire hatalmasat roppan a hátam.
-Basszus. Ahhh...- érzem, ahogy csigolyáim újra a helyükre kerülnek. Csak ezután láncolom egy masszívabbnak látszó székhez a férfit. A művelet közben azért vetek rá egy kóbor pillantás, lecsekkolva miféle szerzet akadt fenn a hálóban.
-Uhh, de rusnya egy démon. - állapítom meg elnézve a kígyóra hajazó pofázatát. - Öcsém, Lulu alaposan kitolt veled, amikor teremtett...Vajon büntetésből kaptál ilyen arcot? - tűnődöm. - Amúgy...azok ott pikkelyek??? - hajolok közelebb fintorogva, mert ilyesmit bevallom még nemigen láttam. Érzek némi késztetést, hogy ujjammal megbökjem kicsit, de ez az érzés gyorsan elillan és átfut rajtam a libabőr. Démonnak hiszem, fel sem merül bennem, hogy ő valami egészen más lehet. Bár fajtámbelinek vélem, mégis óvatosságra intem magam és az ősi, jól bevált módszerhez folyamodom. Megszállom kedvenc testemet. Egy féldémon testet, ha pontos akarok lenni. A táborban élő, emberi léptékben - nyugdíjas éveihez közeledő cimborámhoz tipegek, míg "zsákmányom" az igazak álmát alussza a láncaim ölelésében. Vállammal betámasztom az ajtófélfát, komisz vigyort villantok és intek az öreg felé, aki egy mély sóhajjal veszi tudomásul, újra dolog van. Nem mondhat nemet, hiszen évekkel ezelőtt megállapodtunk. És a tőlem kapott szívességért, így törleszthet. Az orosz hátradől székébe, míg magam kényelmesen elfekszem a kanapén. Testem biztonságba helyezem és egy pillanattal később már a vén csont bőrében tetszelgek. A démonlét egyik legmókásabb része a megszállás. Mi értelme többnek lenni a halandóknál, ha nem élvezzük és használjuk ki démoni képességeinket? Immáron 273. alkalommal öltöm magamra Rick bá porhüvelyét. Ha ruhadarab lenne, azt mondanám, ő a kedvenc kabátom. Nadrágomba mélyesztem kezeim és komótosan ballagok vissza a démonkígyócsávóhoz, ám félúton hatalmasat kordul a gyomrom. Akár egy égzengés. A francba! A félvér test egyik átka az éhség. Nincs mit tenni, teszek egy balkanyart és elsprintelek a sarkon lévő Luc'donaldshoz egy dupla sajtos szenyáért. Amikor visszaérek a "foglyom" még mindig belülről nézi a szemhéját. Megállapítom, nem maradtam le semmiről.
-Anyám, hát jól kiütöttem szerencsétlent. - jegyzem meg azért gondolatban. A következő pillanatban a test megmozdul. Alig nyílik ki a csipája, rögtön "kedves" szavakat intéz felém.
-Hmmmm. - dörmögöm és reakcióm ennyiben ki is merül. Fura a modora, de ennek ellenére előtolom magam. Akár egy szófogadó kölyök, akire ráparancsolt az apja. Alakom előtűnik a szoba homályából, szemei előtt egy vékony, magas, őszes hajú, régimódiasan öltözött férfi terem. Rekedtes, mély hangon intéznék felé egy hellót vagy valami ahhoz hasonlót, a szám még tele van, amit a kólának nevezett édes folyadékkal egy szívószálon keresztül hangos szürcsöléssel öblítek le. Lenyelem a falatot. Nem zavartatom magam, befejezem táplálkozásom. Amikor végzek az utolsó falattal, megtörlöm szám sarkát a Lucifer képével ellátott szalvétával, majd gombócot gyúrok belőle és egy laza csuklómozdulattal dobom a szemeteskosárba. Telibe. Elégett vigyorral markolom meg az egyik széket és húzom-vonom magam után. A földet érő lábával éles, fülsértő hanggal végigkarcolom a padlót. A leláncolt "démonkától" nem is olyan messze megállok, felé fordítom az ülőalkalmatosságot és ellentétesen irányban ülök rá, karjaimat a háttámla tetejére támasztom, államat pedig a karjaimra.
-Ez egy raktárépület. - felelek a kérdésére, bár erre ő maga is rájöhetett. Tipikus raktérhelység kinézete van.
-Azok... - mutatok a testére csavart vasláncokra.
-...óvintézkedésből vannak. - válaszolom miközben hangos zörgéssel felbontok egy zacskó chipset.
-Kérsz? - kínálom meg a "vendégemet" illedelmességből - mert én adok a látszatra, - nem mintha jelenleg lenne szabad keze, amivel a zacskóig nyúlhatna.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 18, 2018 2:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Belphi x Seth

We All Have Demons. I Just Choose To Feed Mine


A New Orleans-i terepszemlém nem volt eredménytelen. Több szempontból sem. Mégha némi fájdalommal is járt, de ezt is betudtam a kötelező rossznak. Áldozatok meghozatala nélkül nincs jutalom. Mindennek megvan a maga ára, nem hullik minden ingyen és bérmentve az öledbe. Elégedett arckifejezéssel szeltem keresztül az erdőt, hogy elérjek a legközelebbi tóig, ami majd hazajuttatott volna, merthogy számomra kedvező alkut kötöttem és már egy kis részben otthon is éreztem magam a városban. Persze azért nem voltam elbizakodott, tisztában voltam vele, hogy még nagyon sok harc és kemény munka áll előttem, hogy elnyerjem azt, amire vágyom jelen esetben. Kicseszni Lucifert, mint macskát szarni és elfoglalni a várost. Jelenlegi kapacitásaimból ennyire még futja. Később meg kiszélesíthetem a palettát, kiterjeszthetem más városokra is. Hagy gyilkolja csak egymást Michael és Gabriel, pusztulna bele mindkettő, könnyebb dolgunk lenne. Utam közben egy agyatlan faszfej nekem jött hátulról, mintha muszáj lett volna neki. Még elnézést sem kért. De ugyan mit is várhatnék egy rohadék pokolszökevénytől?
- Kikerülni luxus? - kérdeztem meg arcomon nuku érzelemmel, mire megfordult.
- Ki a fasz vagy te, he? - kérdezett vissza fennhangon. Éreztem, hogy nem egy erős démon. Nem mintha érdekelt volna, mert a drágalátos urára is nagy ívben szartam. És meg akartam neki mutatni, velem nem érdemes baszakodnia, ha jót akar magának.
- Az, aki megmutatja, hol a helyed. - válaszoltam és telekinézissel a magasba emeltem a nyakánál fogva, az erőmmel szorongatni kezdtem, míg szinte el nem kékült a feje, kapálózott, de mindhiába. Hirtelen eresztettem el, összerogyott és a nyakához kapott. Odasétáltam elé, a hajánál fogva húztam hátra a fejét, hogy a szemembe nézzen. Cittegve megcsóváltam a fejem, majd öklömet megismertettem az orrával. Fájdalmas reccsenést hallatszott, feljajgatott és nekem esett, hátradöntött. A szemei feketén villantak fel, fingom nem volt mire készült, de gondoltam, nem fogom megvárni a végét. Erőlködni kezdett, mintha csak szorulása lett volna, ránc gyűrűzött a homlokán, nyögdécselt.
- Mi a szar? - kérdeztem meg, miközben éreztem, hogy a mágiája a bőrőmet akarja áttörni. Sikertelenül. Kezdtem unni a dolgot, és mielőtt még beszart volna az erőlködésben, istenesen megfejeltem, majd lerúgtam magamról. Kissé az én fejem is bekongott, de legalább abbamaradt a bosszantó erősimogatás.
- Ez nem volt túl izgalmas. Már ti villásfarkúak sem vagytok a régiek. Hová lett az ősi erő, a pokoli tűz, amitől a halandók maguk alá hugyoztak a félelemtől? Mondjuk nem hibáztatlak érte benneteket, elvégre a főnökötök is leeresztett. Legszívesebben az arcába röhögnék. - húztam el a számat, miközben feltápászkodtam és leporoltam magam. Majd sor kerül rá bizonyosan.
- Legközelebb jól vigyázz, mit csinálsz, ha a fajtámmal kezdesz! - tapostam a nyakára izomból és megvillantottam kígyószemeim, majd nemes egyszerűséggel otthagytam és tovább álltam. Szégyen, mivé lett ez a faj. Anno fenségesek voltak, megvolt a tekintélyük, istenként imádták őket vagy félték a nevüket, manapság pedig? Engedjük is el. Elmélkedésem közepette megéreztem a vas jelenlétét. Körbenéztem, sehol semmi. Furcsálltam a dolgot. A következő pillanatban aztán megérzésem értelmet is nyert, mert a pillanat töredéke alatt került ki a lábam alól a talaj és fordult meg velem a világ. Rendesen beszédültem, ahogy a fejembe vándorolt a vérem, ráadásul a vas jelenléte sem sokat segített szar állapotomon. A levegőben himbálózva homályosan láttam a felém közeledő alakot, aki valami vastartalmú rudat tartott a kezébe.
- Hééééé! Várj! - próbáltam volna leállítani, de már suhant is a vasrúd és a simogatása nem volt kellemes. Sőt. Szépen kiütött vele, az illúzió, amivel elrejtettem leviatán vonásaim, megszűnt. Fingom nem volt, meddig lehetettem kiütve, de mire felébredtem, már egy faszékhez voltam hozzáláncolva. Persze, hogy az is tartalmazott kibebaszott vasat! A fejem kóválygott, legszívesebben kiokádtam volna a Lucifer pofájával reklámozott ebédem. Érzékeltem, hogy a terem sötétjében megbújt valaki, a mágiája erős volt.
- Előtolhatnád a pofád, bárki is vagy és elregélhetnéd, mi a francért kellett egy székhez láncolnod. - mordultam fel. Nem voltam túl jó kedvemben, de a szituáció miatt ez nem is volt meglepő.
- Egyáltalán hol a tökömben vagyok? - tettem fel a kérdést, bár nem sokat számított jelen helyzetben.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 26, 2018 4:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Seth x Belphegor

Egy sűrű lombozatú fa ágai között rejtőzködök az árnyékban és épp visszaszámolok.
-Nyolc.....hét.....hat.....öt..... - közelednek a léptek a csapdám felé.

Minden 8 napja 10 órája és 32 perce kezdődött, amikor békés lustálkodásom közben valaki megzavart. Jóformán még ki sem nyitottam a szemem, de egy büdös nagy zsákban találtam magam. Pár perc alatt leesett, hogy démonrablás áldozata lettem. Fejbe vertek, megkötöztek és bedobtak valami szállítóeszköz hátsó részében, ahol sötét volt és hideg. Órákon át csak zötykölődtünk, mire egy kihalt raktárépülethez értünk. Csak akkor jöttek rá, hogy apró félreértés történt, amikor lekerült a fejemről a zsák. Nem voltam a legjobb kedvemben. Pillanatok alatt kiszabadultam a fogságból és szarrá vertem az elrablóimat. Kivéve egyet, az ötletgazdát. Neki bámulatos módon valahogy sikerült kereket oldania. Sebaj, biztos voltam benne, hogy még találkozunk. Közben kiderült róla, hogy pár jó ismerősömnek is nehézséget okozott, így különleges bosszút tartogattam a számára. Le akartam vadászni és levágni az egyik lábujját, mert az egyik démonpajtim ezt kérte. Nagy lehetett a sérelem.

-...négy...három... - lélegzet visszafojtva figyelem a közeledő alakot, miközben várom, hogy belelépjen az előtte csak pár lépésnyire elrejtett csapdába. Kifigyeltem a férfi szokásait. Minden nap a kora délutáni órákban sétál erre, percre pontosan. Ugyanazt csinálja, ugyanakkor, totál kiszámítható.
-...kettő...egy és....kapás. - vigyorodom el démonian, amikor a vasháló foglyul ejti a gyanútlan férfit. Nem látom az arcát, de tuti meglepetésként érte a dolog. Hát ami még ezután jött. Egy vascsővel suhintok egyet a nyaka közé, amitől nagy eséllyel be is kábul. Csak ezután veszem észre, hogy ez nem is az a pasas. Ki a fene ez? És mit keres a hálómban?
-Uhh...ez kínos. - állapítom meg, majd gondolkodni kezdek mit kezdjek vele. Rövid töprengés után elvonszolom a közeli táborba. Bár majd megszakadok, mire behúzom az épületbe, hatalmas darab ez a fickó. Egy lánccal lekötözöm és távolabb, meghúzódva a terem sötétjében várok, míg magához tér.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Gretna katonai tábor VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1069
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 16, 2017 8:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Kíváncsi pillantással figyelem, ahogy a férfi felkel, egy dobozhoz sétál, majd kivesz belőle egy kis erszényt. A hangját hallva kiráz a hideg és izgatott pillantással figyelem, ahogy felém fordul. Szavaira természetesen rá nézek és figyelek, de már szinte megnyalom kiszáradt ajkaim, ahogy függőségem tárgyát tartja a férfi a markában. Amint felém lendíti a zsákot, mint valami ügyes kiscica el is kapom, már azonnal súlyát saccolom.
- Várni fogom, uram! - felelem vidáman, miközben felkelek és a kabátom magamra kapom. Egy belső zsebbe süllyesztem az aranyt, felkapom a kardom és még rá mosolygom a férfire.
- Addig is viszlát! - és már ott sem vagyok. A sarokban az árnyak is rendeződnek, én pedig haza megyek, hogy átszámolhassam és megbecsülhessem az értéket, amit kaptam ezért az aprócska látogatásért.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 7:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Vigyora egyáltalán nem lep meg, nem is nagyon reagálok rá. Felajánlottam neki egy lehetőséget, de mivel kapcsolatunknak lényege az objektivitás lesz, egyetlen esélyt kap. Amint átlép egy határt, vagy elkotyogja az engem érintő, bizalmas dolgokat, kivégzem. Ezt neki is tisztába fogom tenni.
Felhajtom italom maradékát és felállok helyemről ismét. Egy közeli asztalkához sétálok, amin egy díszes fadobozka pihen, leginkább egy ékszerdobozra hasonlít. Kinyitom és egy zsákot veszek ki belőle, éppen akkorát, mi tenyeremben elfér. Mozgatom a kezemben, mire fémes csilingelés hangját lehet hallani. A nő felé fordulok.
- Nem, mára ennyi. Tudod a részleteket, tisztában vagy a történtekkel. - Mondom komoly hangsúllyal, mert ismét lefektetek neki néhány alapszabályt. Tudja, mert ezt már ismeri, hogy a lazaság csak akkor kezdődhet, ha már minden szükséges szabályt ismer az alattam szolgáló egyén. Addig senkivel sem jó pofizok, mert a végén rosszul értelmezi a természetem és azt hiszi, bármit megtehet.
- Előre szólok, nem lesz egyszerű a feladatod. Egyetlen esélyed van, úgyhogy kincsként őrizd a lehetőséget. Az első alkalommal, hogy kinyitod a szád olyannak, akinek nem kellene, kivégezlek. - Szúrósan nézek rá, majd vonásaim némileg meglágyulnak.
- Légy résen, ha a földön járok meg foglak látogatni. Ez bármikor lehet. - Lendítem kezemet, a zsák pedig a benne lévő arannyal együtt a nő kezében landol.
- Ne feledd. Magasról lehet a legnagyobbat esni. - Az ajtó felé nézek. Sejtetem vele, hogy ideje mennie. Amit akartam, elintéztem vele, talán még a napját is feldobtam.
- Elmehetsz. - Adom ki útját. Nem lehet elégedetlen. Ugyan még semmit nem tett, amiért jutalmat kaphatott volna, én értek a nő nyelvén. Tudja majd, ha úgy cselekszik, ahogy szeretném, ha konfliktus nem lesz köztünk, sem anyagi probléma, mert bőségesen meg lesz jutalmazva. Ellenkező esetben pedig az arany már nem fog számítani neki többé.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 7:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Elmosolyodom. Próbálom kedvessé varázsolni a mosolyt, de a ravaszdi, elégedett csillogással a szememben inkább lesz "cápavigyor", mint barátságos. Háh.. HÁH! A bukásból egyből a csúcsra! Ennél jobb hírt nem is kaphatnék. Persze ez nagyobb felelősséggel jár, mint a pénz, de teljesen megéri. Objektíven közölni a férfivel az álláspontomat a dolgairól nem lesz nehéz, a lényeg, hogy ne kötődjek hozzá, vagy máshoz, akiről szó lenne. Ami nem nehéz, mert egyetlen és igaz szerelmem a pénz. Azzal pedig soha nem lenne gondom, ha Asmodeus keze alá kerülnék. Az biztos, hogy Jezebeth-el (ahogy ezelőtt is) most is problémáim lesznek, de lerázom majd magamról a dühpamacsot és átlépek felette.
Azért nem kis büszkeséggel tölt el, hogy pont az első herceg akar engem bizalmasának.
- Örömmel fogadom a kinevezést. - mondom végül tovább mosolyogva.
- Örülök, hogy hasznot látsz bennem. - teszem hozzá. Egyrészt szeretek hasznos lenni, mert akkor kellhetek embereknek/démonoknak, másrészről a kapcsolatok sokan segíthetnek nekem sajátos céljaim elérésében. Bár hogy most, jelen pillanatban mi a kérdése, még mindig nem jutottunk el. Még mindig csak felvázolta a történteket és elmondta, hogy keze alá emel. De ezen kívül? Kérdés, kívánság, óhaj, sóhaj?
- De amúgy... A jövőt picit félre téve, a jelenlegi helyzeteden miként segíthetnék? Ha a véleményemet kérdezed erről az egészről, ahhoz gondolkodnom kell egy kicsit. Elég kevés még így is, amit tudok. Háború jellemvonásai pedig még mindig homályosak előttem. - mondom, miközben biccentve elveszem az asztalról a poharat és felhajtom a tartalmát.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 6:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Értékelem, hogy Ragály példáját hozza fel annak érdekében, hogy jobban érezzem magam, de teljesen felesleges. Róla is megvan ily formán a véleményem, de hangoztatni nem szoktam, tiszteletből. Rólam is bőven sokat elmondanak a történtek. Ennél nagyobb megszégyenülés nem érhet egy démon herceget. Azon csodálkozom, hogy Lucifer még nem tépte le a fejem kiáltva ki alkalmatlannak a posztomra.
Megértem azt is, hogy sikerült őt összezavarnom. Nem tudhatja, hogy megkeresésemnek mi áll a hátterében és miért éppen egy tolvajra bízom mindezt. Ha nem dolgozott volna nekem, biztosan nem hozzá fordultam volna. Kellett egy ismerős arc, akinek némileg ismerem a gondolkodását. Akiről tudom, hogy fél engem és mindene a bőrének mentése.
- Több ezer éven keresztül sosem volt problémám az érzéseimmel. - Elkalandozó tekintetem most a nőre szegezem. Én is észrevettem magamon, hogy az elmerengés egyértelmű jelét adja, mennyire nehezen viselem a körülöttem zajló eseményeket.
- Ezért sosem volt tanácsosom, akivel beszélhettem volna ezekről. - Hátradőlök a hófehér kanapén, de még mindig csak őt nézem. Sóhajtok.
- Most pedig azt érzem, bármikor leomolhatnak a falaim. Beszélnem kell valakivel a történtekről. - Végül felállok a kanapéról, hogy ismét töltsek magunknak italt. Még ha ezek a löttyök nincsenek is túlzottan hatással rám, keserű íze nyugtatólag hat az idegeimre. És bármire, ami képes most erre, szükségem van.
- Nem kell megsimogatnod a buksimat és azt mondani, hogy minden rendben lesz. Akkor Jezebeth-tel beszéltem volna először. De ő érzelmileg közel áll hozzám. Olyan személyt kerestem, aki objektíven tud ítélni, nem az érzelmi oldalát nézi. - Visszaülök, ahonnan felálltam. Poharát elé csúsztatom az üvegasztalon, én pedig kortyolni kezdem a sajátomat.
- Számítok rád Gráinne. Nem feltétlenül csak most, hanem a büntetésed letöltését követően is. Létrehoztál valamit az Északi régióban és nem lenne fair, ha nem adnék érte semmit sem vissza. Egy helyet ajánlok fel neked a palotában. Mellettem. - Zárom rövidre a végét. Remélem így már nem tűnik teljes katyvasznak ez az egész számára, bár ha igen, akkor azt is meg tudom érteni. Talán én sem tudok teljesen tisztán gondolkozni a történtek után. Egyszer üvöltenék, egyszer hisztérikusan nevetnék, de egyiket sem tehetem. Olyan álarcot kell viselnem, ami szöges ellentétben áll önnön érzéseimmel. Talán kiérezheti a történetből mindannak súlyát. Ehhez nem kellenek érzelmek, csak egyfajta meglátás.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Pontosan nem tudom, miért nevet, de az arcára kiülő enyhe meglepettség arra engedett következtetni, hogy nagyjából jó vizeken evezek. Hiába... ha sok-sok apró démontól szerzett információ nagy része megegyezik, úgy hogy ők függetlenek egymástól, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az a pletyka igaz. Persze akadt rengeteg haszontalan infó is, mint hogy ki erőszakolt meg kit, meg hogy Háború feni a fogát az északi régióra és még egy csomó olyan dolog, amelyet egyszer hallottam felbukkanni, de ezek főleg tarkításnak hallatszanak. Még is mi a francért kezdene háborút Háború a Pokolban, mikor a felszínen készülődik egyre éppen?
Aztán Asmodeus neki áll annak, hogy elmondja, mi történt, én pedig érzem, hogy valami nagyon-nagy érzelmi szarviharba tenyereltem bele és a férfi ezt fogja rám zúdítani, vagy legalább is mutat belőle valamit. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a szavai közben elmerengés, a maga elé meredés, a vallomása... Miért mondd el nekem ilyeneket? Hülye kérdés. Könnyíteni akar a lelkén.
Becsukom eddig enyhén tátott számat és sóhajtok. Most látom csak igazán, hogy a titánnak vélt vezérem mennyire esendő is a színfalak mögött. Pár másodpercig csak nézem, mintha az elmondottak igazságtartalmát elemezném, pedig csak azon gondolkodom, hogy mit mondjak mind erre.
- Ragályt vadászok kapták el, ha hihetek a híreknek. Egyszerű, halandó kisemberek. - mondom, s lehet, elsőre egy idegen nem értené, de én tudom, hogy Asmodeus mekkora szégyenként éli meg a fogságát. Már a seregét is a szárnyasok gyűlöletére képzi, amely saját érzelmeiből fakadnak. Ezzel a mondattal vigasztalni akartam: egy nála hatalmasabb démont az angyaloknál gyengébb teremtmények tartanak fogva nagy valószínűséggel. Nincs értelme rágódnia ezen, nem került folt a becsületére. Bármennyire is gyűlölik az angyalokat a skacok, erősek, főleg tömegben. Aztán halkan sóhajtok és hátra dőlök, kicsit megvakarom a nyakamat, miközben azon gondolkodom, mit mondhatnék még.
- Nem vagyok túl jó az érzelmek terén, hogy őszinte legyek. Mármint... - veszek egy mély levegőt és ismét előre dőlök. - Ha meg akarok kaparintani valamit, tudom, hogyan manipuláljak bárkit, tudom, kinek mire van szüksége és eltudom játszani a nagy szerelmest, vagy a hideg seggfejet, ha az kell. De azért, mert ezt kitudom használni, nem tudom, hogy miként lehetnék a segítségedre. - mondom kissé lassan, elmerengő hangon, mert gondolataim közben formálom a szavakat.
- Nem tudom, mit tehetek érted. Hogy miért hívtál ide. Hogy.. miért fogadtál a bizalmadba és mondtad ezt el nekem. - értetlenül állok az eset előtt. Kitárulkozott nekem, de nem tudom, miért. Az egész annyira váratlanul ér, hogy összezavarodom tőle. Kicsit félni is kezdek... Ha meglennék kötözve, vagy fegyver lenne az oldalán, biztosra venném, hogy ez egy gyilkosság előtti vallomás. Nem mintha bármilyen fegyver kellene neki, hogy itt helyben egy mozdulattal agyon tudjon ütni...

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 3:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Gráinne & Asmodeus
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool


Mire a mondandója végére ér, hangosan kitör belőlem a nevetés. Elképesztő, mennyit beszélnek rólunk és mennyi pletyka kering. Bár jobban belegondolva az igazságot szűkítette le pár mondatba, de akkor is meglepő, mennyire tisztában van a dolgokkal. Lehet nem is tanácsosnak, sokkal inkább kémnek kellene magamhoz vennem. Ezért kap Gráinne egy jó pontot.
Bólintok, tovább nem is firtatom az általa mondottakat. Úgy is azért jöttem, hogy én mondjam el a sajátjaimat.
- Együtt voltunk. Hegyeket is megmásztam volna, hogy ez így is maradjon. - Kezdem neki, arcom már nem komoly, de nem is látszik rajta, mennyire vagyok ténylegesen összetörve. Minden perc, amit a nő nélkül kell töltenem, szinte fojtogat.
- Sokat veszekedtünk, voltak nézeteltéréseink, de mi mindig így működtünk. Nem gondoltam többet bele. - Felsóhajtok, de arcvonásaimat még mindig igyekszem egyben tartani. Hiába akarok valakinek erről beszélni, teljesen megtörtnek senki előtt nem mutatkoznék.
- De Ashtaroth... Ahogy változni kezdett, érezni, szeretni, teljesen elvesztette az összhangot. Önmagával, Háborúval harcolt. Később már rangját, rátermettségét, talán az épp eszét is megkérdőjelezték miattam. - Kinézek a közeli ablakon át. Tartok egy kis szünetet. Próbálom összeszedni a gondolataimat.
- Pár hónapja angyalok ragadtak magukkal. Nincs emlékképem arról, hogy sikerült nekik. Végig láncon lógva egy pincerészben tartottak. A láncok elzárták erőimet és nem tudtam tenni semmit. Kínoztak éjjel s nappal is. Aztán egy nő kiszabadított. Valami démon, nem mutatkozott be. - Mély levegőt veszek és bent tartom egy ideig. Amit ezután mondani fogok neki a legnehezebb része az egésznek, pedig most vallottam be egy tolvajnak, hogy angyalok ilyen szinten meggyaláztak egy herceget.
- Elborzasztott, amire visszajöttem. Ashtaroth teljesen meg volt törve. Hiányzott egy karja, bár nem kérdeztem tőle, hogyan veszítette el, de van sejtésem róla. Már egy ideje a bőröm alá mászott, hogy nem tesz jót neki, hogy velem van. De abban a pillanatban szinte arcon csapott a felismerés. Teljesen tönkretettem őt. Végül azt hazudtam neki, hogy direkt tűntem el szó nélkül, mert már nem bírom a drámát, meg ezt az egészet. Egyenesen az arcába hazudtam. - Fejezem be a kis történetemet, közben annyira elkalandoztam, hogy nem is nagyon néztem a nőre. Most viszont ráemelem tekintetem, hogy láthassam reakcióit. De arra is kíváncsi vagyok, mit tudna minderre mondani.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 3:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Asmodeus & Gráinne
What did you say? Love? Wow. I mean... really?


Úgy tűnik, "sikerül" megnyernem magamnak a férfit, bár szerintem inkább csak a félelmemben bízik vele szemben. Jól is teszi, mert nem vagyok a fájdalmak híve. Úgy tűnik, szavaim után meg is enyhül egy kicsit. Komolyan figyelem, míg ő arra kér, hogy fejtsem ki, mit tudok róla és Ashtarothról. A démon neve egy másodpercre nem ugrik be, aztán rájövök, hogy Háborúról beszélünk. Hát persze... Az alsóbb rétegek ritkán nevezik nevén a tiszteket, mert pofátlanság. Mindig csak hercegek, lordok, arkdémonok, lovasokként vannak említve. Persze, névről is ismerjük őket, de a rangok említése még is gyakoribb.
Közben, mint valami amőba, mindenféle irányban kinyúltak képzeletbeli karjaim, hogy a meglévő információimat róluk mind-mind egy helyre kaparjam. A démonok pletykás népség, főleg az alja népe, akik szinte szó szerint a semmibe olvadnak már... mint ahogy én is. Senki nem figyel ránk, egyszer felhasználható, értéktelen semmik vagyunk. Hátra dőlök, lábamat keresztbe teszem.
- Lássuk csak... 7-8 hónapja körülbelül olyasmit rebesgettek, hogy egymásnak estetek... A katonák közül néhányan felemlegették Harag és Háború szikráit, aztán a hirtelen elsöprő kéjt... - itt egy kicsit elvigyorodom, de aztán köhintek egyet és újra komolyságot erőltetve magamra folytatom.
- Mindenki arról beszélt, hogy összejöttetek. Meg hogy mi lesz így a régiókkal, seregekkel. Azután olyasmiket hallottam, hogy az életedre tört, a saját kastélyodban, éjjel. Tanácsot kellett küldenem a jelenlegi helyettesemnek, hogy kivel javíttassa a falakat, kivel a legolcsóbb. - iigen... még ha száműztek is, vannak dolgok, amiben még mindig jó vagyok, és ez a spórolás. Ha pedig a jelenlegi kincstárnoka villogni akar a tudásával, hát most lelepleztem, hogy suttyomban azért néha kér tőlem tanácsokat.
- A kincstárnok szerint meg kellett volna ölnöd, mikor lehetőséged adódott rá. Aztán valami olyasmit hallottam, hogy ki kellett menteni őt valami szorult helyzetből, nem messze New Orleanstól. Ezek után nem sokkal kerestek fel, hogy nem láttalak-e. Néhányan arra tippeltek, hogy Háború másodszorra már sikeresen tett el láb alól, sokan dühösek is rá, vagy legalább is voltak, hiszen itt vagy és élsz. - ennyi, amiről tudok és ezeknek az információknak a fele talán nem is igaz, hiszen ezek csak pletykák a pór nép között.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7