Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Devil's Advocate Karaoke Bár •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 07, 2017 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Inanna-nak

Inanna hol közelebb, hol távolabb áll hozzám. Igazából nem sokszor futunk össze, még akkor sem, ha amúgy sok bennünk a közös. Most viszont akadt némi probléma, amit Inanna orvosolni szeretne. Igazából engem kéne megbékítenie, de az ilyen játszmák mindig sokkal izgalmasabbak, mint néhány elcsépelt szó. Miközben mindenki más háborúzik, mi azon vagyunk, hogy elszórakoztassuk magunkat. Ezek vagyunk mi. Természetesen kések, mégis csak velünk packáztak a bujaság démonok. Inanna amúgy is sokkal de sokkal jobban élvezi ezeknek a játékoknak a leszervezését. Én már a démonok kiválasztásánál is órákat szenvednék. Remélem mindent sikerült jól elintéznie.

Lassan lépkedek a karaoke bár felé a fekete tűsarkúmban. Lazán beletúrok a hajamba, és átdobom a másik oldalra. Az ilyen tevékenységek nagyon vonzónak tűnnek, és hát miért is ne? Elvégre szórakozni megyek. Amikor a bár bejárata elé érek, megpillantom Inanna-t, aki szintén nagyon szexi, és szinte hasonmások vagyunk: bőrkabát, farmer, hosszú barna haj, gyönyörű vonások. Gunyorosan elmosolyodom.
- Csak semmi pánik, eszem ágában sincs kihagyni ezt a remek játszmát.
Elé állok, és hagyom beszélni. Szervező lévén nagyon lelkes, még aktát is készített. Lassan átveszem, és úgy teszek, mint akit nagyon érdekel, belepillantok: fényképet és egy csomó írást látok mellette, de nem nagyon érdekel. Fiatal démonok, akik szerelmesek, izgalmas és tragikus. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ennek a dolognak mi az előzménye, a vége érdekel. Mindenáron az a célom, hogy ne lehessenek együtt, mert akkor én győzök. Ha Inanna, akkor pedig valahol vadul dugnak majd. Éljen.
- Naná, hogy készen, menjünk.
Megvonom a vállam, visszaadom neki az aktát, és nyitom az ajtót. Móka indul.

Még sosem játszottam ilyesmit vele, így hát jobban meg kell gondolnom, hogy mikor mit teszek. A büszkeség egy nagyon erős érzés, többszörösen is a szex útjában lehet, csak jól kell időzíteni. Magam elé húzom a gin tonicot. Azt hiszem, hogy értem a játékszabályokat.
- Világos. És hogyan kezdődik? Ők bejönnek, leülnek és máris lép egyikünk valamit?
Iszom a szívószálon át az italból, és hagyom, hogy a szénsav és a keserű íz elegye csiklandozza a torkomat. A kaparás, amit utána érzek, tökéletes. Mosolyt villantok Inanna-ra. Bizonyos részben bízom benne, mert a testvérem, ugyanakkor komoly kétségeim vannak afelől, hogy tudja, hogy mi a fairplay. Én csak érzelmet tudok kiváltani, mert a büszke ember büszkeséget érez. Egy démonnal mást nagyon nem lehet kezdeni, hiszen még rontást sem küldhetek. Szívók még egy jó nagyot az italomból. Kezdhetjük.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 04, 2017 10:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Amelia & Inanna
Bûn és bûnhõdés
Hátával türelmesen a falnak simult, még korai lenne bemennie, hiszen se a társa, se a célpontok nem érkeztek meg. Ez a játék egy kicsivel több szervezést igényelt, mint ahogy azt megszokta, mármint sosem szokott ennyit kutakodni, ha valakiket ágyba akar juttatni, de ez most más. Egy játék, egy fogadás, vagy mondhatni verseny. Mert miért ne? Egyszer jön haza és máris kötekedni kezdenek vele. Mondjuk sokkal inkább a kis démonkái, akik ahelyett, hogy tennék a dolgukat más Főbűnök szolgáival kötözködnek. És milyen ügyesen teszik! Sikerült beletaposniuk pár büszkeség démonkába, és még néhány lustaságnak is a fenekére vertek. Na persze ez nem maradhatott szó nélkül, szóval most kénytelen feltakarítani utánuk. Mindegy is ki nyer a végén, a becsülete – már ha egyáltalán van ilyenje – megmarad, és mindenképpen jó mókának néz elébe.
- Csak hogy végre ideértél, már azt hiszem lemaradunk a lehetőségről. – Villant egy mosolyt az érkezőre. Most nem vett fel feltűnő ruhákat, bár még így is biztosan akadnak majd, akik rajta legeltetik a szemüket, esetleg kocsányokat növesztenek. Hiába a szűk farmernek és a bőrkabátnak is megvan a maga szexis bája.
- Remélem elégedett leszel a választásommal. Igyekeztem egyenlő feltételeket biztosítani mindkettőnk számára. – Elvégre szereti a fair playt a maga démoni módján.
- Két fiatal démon, még nincs egy évtizede, hogy meghaltak. – Nyújt át egy aktát. Hiába, ha alaposnak kell lennie, akkor mindent meg is tesz azért, hogy tökéleteset alkosson.
- Együtt nőttek fel emberként, szóval kellően hosszú a történetük. Tele fordulatokkal, amolyan igazi se veled, se nélküled kapcsolat. – Szereti az ilyeneket, mert a több partner mindig több élvezetet jelent. – A fiú végül eladta a lelkét hogy a lány szeresse, a lány meg... bevallom nem kérdeztem. – Vonja meg a vállát. – Most találkoznak először, mióta meghaltak, szóval lesz miről beszélgetniük. – Az meg már más kérdés, hogy mennyire van benne a keze a találkozásban. – Egyikük se az enyém, és nem is a tiéd. A mesterük se hiszem, hogy megharagszik ha kicsit szórakozunk velük. – Amúgy se lehet komoly vége. Ha ő győz, az ágyban vagy a mellékhelyiségben kötnek ki, ha a Büszkeség... akkor valószínűleg soha többé nem állnak szóba egymással.
- Készen állsz? – Mert akkor beülhetnek egy italra, a fiatalok által megbeszélt box közelében. A pontos szabályokat majd egyeztetik amíg meg nem érkeznek a célpontjaik.

- Szóval... arra gondoltam...
– Húzza maga elé a habzó sört miközben kicsit előredől az asztal felett. – Hogy körökben fogunk hatni rájuk. Mindegy, hogy a fiúra, vagy a lányra, de egyszerre csak egy dolgot érezzen... – Különben még azelőtt összezavarnák őket, hogy igazán érdekes lehetne a fogadás.
- Nem kell nagy hatás... és nem feltétlenül kell érzelem. – Elvégre ő tudja mennyire sokat segíthet egy-egy megfelelő mozdulat. – A lényeg, hogy mi is élvezzük ki a dolgot.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5