Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Devil's Advocate Karaoke Bár •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Devil's Advocate Karaoke Bár VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 08, 2020 12:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár GadHg7Q
Devil's Advocate Karaoke Bár Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 22, 2020 9:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


M
ivel ki nem állhatom ha rám akarnak mászni, így teszek róla gyorsan, hogy ez ne történjen meg többször. A tagot felgyújtom a gyászba, nem érdekel, hogy lesz-e következménye. Rosyne játéka megneszeli, hogy itt nagyon nagy baj lesz és menekülőre fogná, de barátnőm nem hagyja futni, mi több csatlakozik az én tevékenységemhez és az ő partnere is a lángok martalékává lesz. Vigyorgok, ezt már igazán szeretem. Alakul a hangulat, már a piát is kezdem érezni. Kikapcsolódás itt jövök!
-Nem, jó lesz itt, csak az emberek... hmm, furcsák.-vonom meg a vállam és körbe tekintek újra. Nem akarok elmenni innen, jó hely ez. Végül közlöm barátnőmmel, hogy terveim vannak. De ennél többet nem mondok, várom, hogy vissza kérdezzen, ami nem sokkal később meg is történik. Most össze kellene szednem magam, hogy szépen fel tudjam vezetni.
-Nos, először is találnom kell magamnak egy olyan angyalt, akinek megvan az angyalpengéje. Bízom benne, hogy nem kell hozzá keménykednem azért, hogy nekem adja.-kezdek bele csendesen és közlebb hajolok Rosynehoz az asztal lapja felett.
-Mivel olykor szoktunk gyakorolni a Főnivel, csiszolgatom mellette a harci tudásom és fejleszt is, így arra gondoltam, hogy egy edzésre invitálom, ahol szépen elintézem a pengével. És remélem fog annyira fájni neki, mint nekem az elmúlt három év.-szegem fel az államat keményen és eltökélten nézek a lányra, míg fel nem teszi kérdését.
-Szerintem segítsünk nekik.-vigyorodom el miközben az utolsó üveg piát is megbontom, bele kortyolok felpattanok és elsikítom magam.
-Úristeeen, meghaltak...-berohanok a tömeg közepébe és az asztalunk felé mutatok, megbolydul a szórakozóhely, mint a méhkas, egymáson taposnak át az emberek, ez olyan röhejes. A plafonra emelem tekintetem és megrázom a fejem. Nem tudnak bulizni. Koncentrálok egy kicsit, majd csettintek ujjaimmal mire a bejárat lángra lobban. Pár ember éppen akkor lépett ki, így ruhájuk meggyullad és már csak ordításuk száll az éjszaka felé. Csillogó szemekkel nézek Rosy-ra, aztán dobbantok egyet, mire megremeg talpunk alatt a föld. Kihívón tekintek tettes társamra, csillogtasson ő is valamit. Had féljen a nép. Jobb érzés mint a drogok.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 20, 2020 11:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Míg játék szerem pörgetésére várunk, Belphi a játék szerem fel piszkálására, rá kérdez, hogy megvolt e az a Kyle, amire válaszólok is amire a barátnőm hümmög egyet, és ennyivel letudja a válaszom, nem úgy a játék szerem aki nagyin féltékeny mint ahogy az kiderül. Barátnőm nek hála elemembe kerülök, mikor elégeti élve a játék szerét, mert az hozzá ért. Így nekem is végeznem kell, ami az igazat megvallva élvezem, majd én lángba borítom a játék szeremet, de előtte még megszerzem a tárcáját, hogy azért valami alap azért legyen a bírtokra. Az élvezetes ölés után, az iránt érdeklődik, hogy hogy érzem magam, és az egyik üveget nekem löki, én pedig fel veszem.
- Fú, ettől elememben lettem. - Mondom, majd fenékig meghúzom az üveget, így a silány elő játékra nem tudok mit reagálni, de nem is tudnék mit mondani. Bár nem tudok nem arra gondolni, hogy ez most kritika akart lenni a részemre, de csak tipp a részemről. Ivás után a felhozatalról beszél, hogy lehetne jobb is.
- Mehetünk máshova is, hát ha ott jobb felhozatal lesz. - Ajánlom fel, majd szeretne gondot okozni a főnökének, és a szemembe néz.
- Tök jól hangzik, tetszik az ötket. Mire gondoltál drágám? - Kérdem, mert érdekel, hogy mit eszelt ki. Bírom benne, hogy mindig olyan klassz ötletei vannak, mondjuk azok nekem is vannak. Közben akarnék még inni, de az üveg üres a bánatomra, így az üres üveget el dobom. Nem tudom mire vélni a dolgot, de eddig senki nem figyelt fel rá, hogy nem régiben két nő megölt két pasast, és mégis mindenki nyugiban bulizik.
- Szerinted, mikor fog feltűnni nekik? - Kérdem, bár nekem aztán mindegy, hogy feltűnik e nekik vagy nem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár GadHg7Q
Devil's Advocate Karaoke Bár Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 18, 2020 1:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


G
yorsan lerendezem a dolgokat, Rosyne kap egy kis támogatást és a fiúk is meglesznek. Legalábbis neki, én nem kívánok vegyülni a földiekkel, már egy játék erejére sem! Így esik hogy a sokadik kör után az én partnerem a tűz martalékává válik. Hát hopsz. Még Barátnőm válaszára hümmögök egyet, erre rá kell kérdeztem, túl egyértelmű volt a válasza, de most mással vagyok még elfoglalva. Az ordítás és a kínlódás kissé felpiszkálja a fantáziámat, mégis unottan fordulok el az égő testtől és nézem ahogy Euphrosyne is megvígja a maga csatáját. Elvigyorodom, ördögien és szinte utolsó betűje után dobom neki öngyújtómat, hogy a másik pasas is a tűz martalékává váljon.
-Szupi, ez megvolt. Hogy érzed magad?-kérdezek rá komiszul és felé lököm az egyik italos üveget.
-Fenékig, aztán lendüljünk be, ez az előjáték silány volt.-közlöm unottan és széttárom karjaimat. Nem sokkal később elkapom az egyik üveg nyakát és felpattanok.
-Tudod, azt hittem jobb lesz ma a felhozatal.-húzom el a szám és újabb cigit húzok elő a dobozomból. Rágyújtok, majd a füstöt kifújva gondolkozóba esek.
-Tudod Drágám, valami igazán nagy gondot szeretnék okozni Belialnak.-pillantok a kékség szemeibe, jelezve, hogy ez biza nagy téma lesz.
-Nem tettem le arról, hogy megjárja az elmúlt három éves eltűnését.-tárom szét karjaimat egy pillanatra, majd magam mellé ejtem kezeimet. Kíváncsi vagyok Rosyne-ben lesz-e annyi vér, hogy vissza kérdezzen erre. Ha valaki alkalmas erre, hogy megtudja terveimet, akkor az Ő lesz. Tudom, hogy nem mondja vissza, megbízhatok benne, anélkül, hogy elárulna. Ezt már olyan régóta tudom, mint ahogy ismerem. Eddig sosem szúrt hátba. Minden apró hisztimet végig hallgatta. Most is megfelelő fémont látom benne titkaim megtartásához.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 17, 2020 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tudom, hogy kitért a válasz adás alól drága barátnőm, de ettől még jól esett, hogy segíteni akar, hogy ne legyen másé a családi bírtok. A srácokhoz visszatérve, egy másik játékot kezdünk játszani, a véres húszast amit anno sokat játszottuk, de már olyan régen játszottam, hogy a játék menete is a feledésbe ment. Eskü, nem hagyom, hogy ez megtörténjen megint. Bár megkopott a tudásom a játékkal kapcsolatban, mégis beszállok, és a drága fiúkák is. Míg Belphi egy aprót pörget meg, én újra töltöm a poharakat. Belphinél és nálam, nem esik le az érme, de a Belphi mellett üllő srácnak igen, és már tudja is, hogy mi lesz a következő teendő. Állva ökölbe tett kézzel az asztal lappra teszi a kezét, Belphi szintén beáll az ellenkező oldalon, céloz és elpöcköli, úgy hogy az érme a srác ökölben lévő kezébe fúródik, s a srácnak innia kell. Közben a mellettem üllő a combomat cirógatja amit hagyok, viszont a lelkük nagyon is érdekel. Most a mellettem ülő jönne, de ő a tapizással van el foglalva, míg én azzal, hogy jó társaságot nyújtsak. De azért hallom mikor barátnőm megszólítja, hogy ő jön de annyira el van veszve a szemeimben, hogy nekem kell megböknöm, hogy figyeljen mert ő következik.
- Igen, megvolt. - Mondom, és Belphi még csak nem is tudja, hogy mennyire bele trafált mind a névvel s azzal, hogy megvolt. Igyekszem nem túl csalódottnak hangzani, nem tudom mennyire sikerült. A fickó gyorsan elélvezett, majd a következőnél úgy bőgött mint Christina Astor miután megerőszakolták. Nem volt még alkalmam neki el mesélni, mert mind a ketten más felé voltunk, megaztán az a este még nekem is nagyon kínos volt. De meghozza a hatását, mert a mellettem ülő rám figyel, és a tekintetéből tisztán látni, hogy van benne féltékenység. Ő is megpörgeti az érmét, de úgy sikerül, hogy az hamar a földre kerül. A fickó már fel is vette a földről az érmét, és a asztalra tette, én pedig készültem, hogy pöckölők ám Belphi hangját hallom, ami egy oktávot lejjebb ugrik, ami többnyire nem jelent jót, majd végig nézem amint a barátnőm lelocsolja a játékszerem barátját, majd megkerülve a játékszerem mögé kerülök aki rémült arccal nézi végig barátja szénné égését. A férfi ordítása zene fülleimnek, élvezettel hallgatom, de itt a haverja is, aki menekülne, csak elvágom az útját. Tekintetében most a rémület látható, a finom kétségbe esett félelem.
El török egy üveget, majd azzal vágom el a nyakát, de úgy, hogy halála lassú legyen. A pénztálcáját elveszem, és a maradék piát a férfira öntöm.
- Belphi drágám, kölcsön kérhetem az öngyújtódat? - Kérdem kárörvendően, s ha megkapom, én is fel gyújtom a férget, aki közben már a földön fetreng kétségbe esetten. Ah a halandók finom kétségbe esése nyami.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár GadHg7Q
Devil's Advocate Karaoke Bár Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


M
iután kihúztam magam Rosyne kérdései alól, vissza térünk az asztalnál ülő a két daliához. Mondjuk engem tényleg nem mozgatnak, de egy darabig el lehet velük szórakozni. Előveszek egy fém apró pénzt és játékra invitálom az asztal társaságot. Nekem nem esik le az asztalról a pénz, kedves barátnőm addig kitölti a következő kört, megszerzi a garast és ő is megpörgeti, az asztalon marad a pénz, kérdőn néz, hogy most mi lenne a feladata, megingatom a fejem, jelezve hogy semmi, aztán átveszem a pénzt és átnyújtom a mellettem lévő srácnak. Ő jól megpörgeti és csak úgy zuhan le az asztalról. Kaján vigyor terül el a képemen, felkapom a földről a pénzt, ő már teszi is le a kezét az asztal lapjára ökölbe szorítva. Bemérem a távolságot és már pöckölöm is kezének a fémet. Az szinte beágyazódik a bőrébe, felszakítva azt az egyik bütyöknél.
-Igyál! Utána már nem érzed.-nyújtom felé a poharat és elveszem a pénzt, úgy ahogy van bőrdarabkával együtt nyújtom át Rosyne elvállt pasasának. Azért a fülem még jó.
-Hajrá Tarzan, te jössz.-biztatom és a kékségre kacsintok, hogy beugrott-e végre neki a játékunk? Remélem nem jött ki a gyakorlatból, mert ezt úgy igazán szerettük csinálni. Végül nem bírom kivárni én is a poharamért nyúlok és eltüntetem a tartalmát. Figyelmem a velem szemben ülőre terelődik, na megpörgeted még azt a pénzt ma, vagy sem? Lusta. Remélem barátnőm oldalba böki, hogy mozduljon már meg, mert utálok várni. Előkapom a cigis dobozom, ismét rágyújtok.
-Mondd csak Rosyne, hogy volt az a múltkori eset Kyle-al? Most akkor d*gtatok vagy sem?-semmi ilyen nem történt amúgy tudomásom szerint, de nagyon érdekelne, hogy a srác aki barátnőm mellett ül, mennyire figyel. Vajon tényleg bejön neki a kékség, vagy csak egy numerára kell neki? Azt látom, hogy szinte a nyálát csorgatja rá. Hát lássuk, most vérszemet kap-e? Közben az én kis partnerem sem marad tétlen, kezét a combomra csúsztatja és ujjai elindulnak felfelé. Na azt már nem! Én nem ilyen csaj vagyok. Rácsapok a kezére és egy dühös pillantással lököm el onnan.
-Ha kedves az életed ezt nem csinálod többet!-hangom egy oktávot ugrik lejjebb, ez soha nem jelent semmi jót. Felveszem az absinthe-os palackot kinyitom és végig locsolom a srác ruháját. Pillanatokkal később előkerül az öngyújtóm is. Engem nem fog k*rvának nézni ez a kis senki! Szénfekete szemekkel pillantok immár a srácra gyújtóm lángja mögül. Mélyen letüdőzöm a cigim és nemes egyszerűséggel hajítom a kis eszközt a srácra, hogy aztán nézzem ahogy lángokba borul.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 2:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Miután Belphi vissza jön az üvegekkel és poharakkal, s a bor, majd az első kört követően nem elöszőr veszem észre, hogy gondolatban nem itt jár, sőt még a férfi sem érdekli aki mellette ül. Egy kis smink igazítás címén bocsánatot kérek a férfiaktól, és drága Belphimmel megywk a női mozsdó felé, jó barinőmet legalább is magam után húzom, és kicsit sem könnyíti meg a dolgom, de végül csak el jutunk oda, és szerencsére se az ajtó elött, sem pebig bent nincs senki, így behúzom és letámadom a kérdéseimmel, akire kapok is választ, meg nemis, de így is jó.
- Köszi, hogy segitesz, ez kedves tőled. - Mondom, és közben megölelem, de nem olyan hosszan. Belphi kéri, hogy térjünk vissza a srácok hoz, amire bólintok és indulunk is. Vissza érve látni, hogy még ott van mind a kettő, aminek örülök. Ott vannak, és nevetgélnek. Hozzájuk ülúnk, és Belphi el mondja, hogy hol is tartunk, majd mind megisszuk a második kör italt is, majd egy másik játékot is fel hoz, közben egy aprót vesz elő és az asztalra teszi. A Belphi melletti férfi bele megy, és az én kis játék szerem is benbe van amire én rá mosolygok. Belphi engem kér meg, hogy töltsem ujra a poharakat, amit örömmel megteszek. Kitöltöm a következő kört, közben Belphi megpörgeti a garazst, és pörögni kezd, de csak az asztalon dölel, nem esik le az asztalról. Míg azt várom, hogy ki lesz a következő, addig a mellettem lévő férfihoz fordulok.
- Egyébként mond csak, van valakid? - Kérdezek, és meg tudom, hogy volt egy felesége, de nem régen váltak el. Miközben meg szerzem a garast, én is megpörgetem, és és nálam is az asztalon dőlel a garas. Gondolom akkor most inni kéne? Vagy az asztalról kell, hogy le essen? Kérdőn is nézek, hogy mi legyen. Igyak, vagy ne?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár GadHg7Q
Devil's Advocate Karaoke Bár Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 8:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


N
em is értem, hogy Rosyne miért nem bulizott nélkülem rendesen, pedig tudom hogy meg tudta volna oldani. Na nem baj, itt az ideje, hogy kicsit akkor együtt nyomuljunk. Igen ám, de valahogy az én habitusom egy ideje megtört. Paff! Míg elmegyek a piáért és a poharakért nem is igazán figyelek a társaságra, így nem tudom hogy barátném mit csacsog a fiúkkal, a sok zöld az asztalon hever, így kezdem is a töltést.
-Nyugi, elbírtam.-kacsintok a kékségre és vissza telepszem a fiúka mellé. De gondolatban teljesen máshol járok, másról ábrándozok, így történik hogy Rosyne úgy bokán rúg, hogy csak nem felszisszenek fájdalmamban. Ingató fejemre tesz magasról a kedves démon és felpattan, smink igazítás céljából karon ragad és cipel a lány mosdó felé. Ohóóó tudom én mi fog következni, szóval nem tetszésem jeléül kicsit húzatom magam, nem akar velem beszélgetni, és nem most. De mit volt mit tenni, csak oda értünk. Euphrosyne egyből nekem esik, szavai csak úgy záporoznak rám... Elhúzom a számat, túl jól ismer ez a nő már. Nem csoda, ha közel kétszáz éve együtt vagyunk amikor csak időnk engedi. Mély levegőt veszek, de csak vállat rántok. Bele nézek a tükörbe, tényleg máshogy nézek ki. Ez nagyon nem korrekt így. Bele túrok a hajamba, majd a mosdónak dőlve végül bele nézek barátnőm szemeibe.
-Nézd Rosyne! Nem fogok neked hazudni, nem jön be a srác, nem is azért hívtam oda, hogy nyálpingpongozzak vele. Valójában szeretnék neked segíteni, hogy legyen pénzed megvenni a birtokot, vagyis inkább vissza venni. És ahogy láttam elég pénzes figurák. Ha szerencsénk van a lelküket is eladják. Te éldd csak ki magad nyugodtan. Az pedig hogy mi jár az én kis kobakomban, az maradjon az én titkom.-tényleg nem hazudok, az arcomon is láthatja, mindössze úgy elkerültem a kérdését, ahogy nem szégyen. Nem akarok erről beszélni vele, korán van még hozzá.
-Menjünk vissza és élvezd a rivalda fényt. Ígérem később kitérünk rá, de ehhet még innom kell.-adok bizonyosságot, hogy azért nem felejtettem el, hogy kérdezett, csak ne most. Nyitom is a mosdó ajtót, hogy kimasírozzunk rajta, vissza a szép szál legényekhez. Tehát ha sikerül akkor vissza kucorodok az ipse mellé és végre megfogom a poharam.
-Tehát ott tartottunk hogy ki bírja tovább.-szólalok meg ismét és vigyorgok mint a tejbe tök. Gyerünk kislány, menni fog ez. Biztatom magam, persze tudom, hogy barátnémet nem fogom átverni. Na mindegy. Megiszom az újabb pohár bort és vigyorom még gonoszabb lesz.
-Ki játszik véres húszast?-kotrok elő a zsebemből egy apró pénzt és az asztalra csapom. Ez olyan jó mikor már az ember be van mákolva. Szeretem szadizni ezeket az élőlényeket. Az én kis oldaltáskám szinte azonnal közli, hogy benne van, kérdő tekintettel nzek Rosy játékszerére is, hogy vajon bevállalja, vagy sem? Reméljük benne van a buliban.
-Drágám, töltenéd a következő kört?-pillantok a démonnőre és közben elindítom a kis garast. Jól megpörgetem az asztalon, várva hogy nálam leesik vagy sem. Ha leesik én kapok először, ha pedig nem, úgy jön aa következő játékos.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 6:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Jól esik hallani, hogy sokaknak tetszett mind két ének amit el énekeltem, de már mennem kellett, hogy más is hallatassa a hangját, így lemegyek és Belphihez csatlakozom, aki egy asztalnál ül, és nekem jelez, hogy oda menjek amit megteszek. Első kőrben meghúzom a piát, közben veszek egy cigit is amire rágyújtok, majd Belphi megdicsér, hogy még mindig gyönyörű hangom van, amit megköszönök és egy olyan játékba kezdünk, amit rég nem járszottunk, s kicsit bizonytalan vagyok magamban, de nem sokáig mert úgy fest jól csinálom, legalább is eddig Belphi még nem szólt rám. Kezdem kicsit úgy érezni, hogy talán Belphi csak engem mér fel, hogy mennyit tudok, mert ő csak jelez a kiszemeltjének, hogy üljön mellé amit a férfi színtén megtesz. Még csak nem is flörtől vele. Mi van veled Belphi? Talán Belial nak tartogatod mostmár magad? Mindegy is, most nem rá kéne koncentrálnom, hanem erre a csődörre itt mellettem. Kérdezgetni kezdem, hogy tetszett e neki a előadásom, és a kis szentem itt hebeg habog, tiszta zavarban van. Belphi, egy ivós játékot találki, hogy kicsit oldodjanak a gátlásaik a férfiaknak. Belphi szavára, fel állok és a nadrágom zsebében pénzt keresek, s találok egy százast, amit az asztalra teszek.
- Csak ez az egy százasom van. - Kérek bocsánatot Belphitől, majd a két férfi elő veszi a pénz tálcáját, és te jó ég, ezek ketten aztán vastagok. Szó nélkül ki csengetik a százast ők is , majd Belphi el tünik, hogy hozzon még piát. A férfi, a hát támblára teszi a karját, én pedig hozzá bújjok, s tovább faggatom.
- No és melyik szám tettszett jobban? - Kérdem, és a válasza elég egyértelmü volt, bár szerintem ez most a szépségemnek is köszönhetem. Ahogy azt megtudom, neki mind a két szám tetszett, a másiknak pedig az első jött be jobban. A férfi bújjásomra megemelkedik a test hője, és egészen feszült lesz.
- Tudod van más is ami biztosan tetszene neked édes, de az majd később. Egyébként helyi lakosok vagytok, vagy csak üzlet miatt vagytok itt? - Kérdezem, és megtudom, hogy helyiek és üzlet emberek. Közben, Belphi is visszatér még két üveg piát és négy poharat hoz magával.
- Miért nem szóltál, hogy kell segítség? - Kérdem barinőmet, aki teli kézzel tért vissza. Elsőnek a bor kerül fel bontásra, a Belphi melletti férfi által, közben ő el szívja az utolsó slukkot is, majd tölt a bor ból a négy pohárba, majd mind el veszünk egy poharat, és Belphi tósztja után koccintunk, és lehúzzuk a bórt. Észre veszem, hogy Belphi gondolatban, valahol egész máshol jár, és az sem nagyon érdekli, hogy velünk van ez a két elképesztően szívdöglesztő férfi. Bokán is rúgom, és kérdőn nézek rá, mire Belphi csak negrázza a fejét, jelezve nekem, hogy majd, és tölti a második kört. Én fel állok és meg szólalok.
- Uraim, ha picit megbocsáltanak, a hölgyeknek egy kis smink igazítás kell. - Kérek bocsánatot, és megragadom barátnőm kezét, és a női mozsdó felé húzom. Szerencsére nem várakozik senki, így hamar bejutun.
- Van itt valaki? - Kérdem, de válasz nem érkezik, így hozzá fordulok.
- Rendben Belphi, mivan veled? Odakint ott a két szívdöglesztő pasi, de te gondolatban itt sem vagy. Netán szerelmes vagy? Bele zúgtál Belial ba? - Támadom le Belphit, de csak szóban, és nem szószerint.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár GadHg7Q
Devil's Advocate Karaoke Bár Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 1:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


K
edves barátném olyan tapsvihart kapott, hogy tényleg meg kellett dicsérjem, de tudja jól, hogy komolyan gondolom. Elvesz egy cigarettát is, meg jól meg húzza a piás üveget, aztán vissza orrozom a whiskey-t tőle miközben rávilágítok a dolgokra, szórakozzunk kicsit. Ki is nézem a saját játékszerem, ó és nézd, vele van a cimbije is, így nem is szarozok sokat oda csalom magunkhoz a fiúkat. Rosyne egyből kapcsol én pedig vigyorogva figyelem ahogy a srác már most a hálójában van. Bele szívok a cigimbe és megpaskolom a helyet magam mellett, mire az én kis aranyosom is helyet foglal. Közelebbről megnézve már feltűnnek az apró hibák rajta. Balhés a srác, kb háromszor már tuti eltörték az orrát. Mondjuk így sem néz ki rosszul, lehet majd a masszőröm ha kinyílnak a kapuk, addigra szépen átvarázsolom egy olyan lénnyé ami engem szolgál. Tekintetem a másik párosra siklik és jól esőn konstatálom, hogy a kékségem milyen remekül veszi fel a szálat, a srác kb nyálcsorgatva figyeli minden mozdulatát. Na kérem erről van szó. Meghúzom az üveget és tovább adom, had legyenek spiccesek a fiúkák is, mert most még eléggé józanok, ez meg nem a legjobb.
-Nos, játsszunk ivó versenyt. Kérem a téteket. Száz dolcsi, hogy Rosynet nem tudjátok megverni benne.-nézek kihívón a fiúkra és kiteszem a kezdő fizetséget. Majd játék közben még emelem a tétet. Átkacsintok a lánynak és elsétálok a pulthoz, hogy kikérjek egy üveg absinthe-ot, vodkát és bort is. Na meg négy darab poharat. Így egyensúlyozok vissza az asztalunkhoz. Lepakolok és végre el is tudom nyomni a bagót az utolsó slukk után. Kifújom a füstöt és megtöltöm a poharakat, kezdjük sorba, egy laza borral, ha az elfogy jön a vodka... És sanda gyanúm, hogy a nyolvan százalékos absintot már csak ketten fogjuk Euphrosyne-nal meginni.
-Az új ismerettségre fiúk. Hajrá Rosyne.-emelem a magasba poharam és miután koccintottunk lehúzom poharam tartalmát. Az én kis játékszerem könnyedén veszi az első akadályt, az ő pohara is hamar üres lesz, kezemet a combjára teszem és gondolataim kis időre elkalandoznak. Megesik amúgy, agyalok, hogy mit fogok csinálni ha beköltözöm Belialhoz. Mély sóhaj hagyja el ajkaimat és újabb cigit veszek ki a dobozból. Egy pillanatra megfeledkezem magamról, szemeim elfeketednek és talán Rosyne rúg bokán az asztal alatt, mire magamhoz térek és megrázva a fejem minden újra emberi lesz. Barátnőm kérdő tekintetére csak megrázom a feje, majd később beszélünk róla. Nem sokon múlt hogy lebukjunk. Ezt későbbre tartogattam. Inkább újra teletöltöm a poharakat, jöhet a második kör.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 12:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Igen, a 47 es Rozwell i kavarodás a kettőnk büszkesége, bár azon kívül volt más is, de egy sem vált olyan híressé mint az. Na jó t van még a Titanic dolog, de ahoz asszem nekünk semmi közünk, legalább is nekem semmi közöm ahoz a dologhoz. A beszélgetést követően, miután az elöző elő adót le fütyülték, Belphi a színpad felé nógat, hogy én is próbáljam meg, és én megyek is, hogy én is énekeljek egyet, amiből aztán kettő lett. A második szám után, viszont a drága közön ségem bánatára, le jövök a színpadról, és keresni kezdem Belphit, aki egy asztalnál van egyedül. Az asztalhoz sétálok és leülök Belphivel szemben, majd elkapom a üveget és jól meghúzom, és veszek egy cigit, közben Belphinek is eszébe jut a Roswell dolog, és mikor mondja, hogy lehetett volna még cifrázni, egyet értően bólintok, közben meg gyújtom a cigit, majd Belphi megdicséri a hangomat, és én örülök neki, hogy büszke rám.
- Köszi Belphi örülök, hogy büszkévé tehetlek. - Mondom, egy sluk után. Majd Belphi játszani szeretne, és én választhatok, de még sem választ hatok, mert Belphi már eldöntötte a játékunkat, és ki is nézett nekünk két tökéletes példányt, akik felé int is, hogy jöjjenek ide, amit meg tesznek. Ezt a játékot már rég játszottuk, és száz százalék, hogy már arra sem emlékszem, hogy ezt hogyan játszottuk, de bele megyek ha már ide lettek hivva.
- Szia csődőr! Lehuppansz mellém? - Kérdem Belphi kiszemeltjének haverjától, majd arrébb csusszanok, hogy le ülhessen mellém. Úgy fest nem kell kétszer kérlelni, és egy kaján vigyorral, mellém is ül. Gondolom a másik is hasonló módon cselekszik, mert őt nem figyelem. Közben megint szívok egy slukot, majd kifújom a füstöt, lassan érzékien.
- Neked, hogy tetszet a két előadásom? - Kérdem, közben kék fürtömet a mutató ujjamra tekerem. A cuki fiú lányos zavarában hebegni makogni kezt, én pedi ezen kuncogok, és lábamat az ő lábához simítom. Nem tudom jól csinálom e, de majd kiderül.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár GadHg7Q
Devil's Advocate Karaoke Bár Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 10:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


R
osyne, mint mindig most is ad magára. Miután fel lököm a színpadra és ő ott teszi a szépen meg a jót én addig agyalok egy kicsit. Kell egy kis idő mire vissza zökkenek a lánnyal való kapcsolatomba is. Jó sok ideje nem láttuk egymást. Az a Roswell-i buli... Miután kékségem közli hogy mi is volt egyből kapcsol a kobakom, de nem mondok rá semmit, míg le nem jön a színpadról, és még egy darabig ott is marad, mert a kedves közönség vissza is tapsolja. Így esik, hogy én addig a pulthoz masírozok és kikérek egy egész üveg whiskey-t, egy szabad asztalhoz leülök és onnan bátorítom a lányt. Két ujjamat szám közé illesztem és úgy fütyülök neki vigyorogva. Aztán miután lejön a színpadról intek neki és elé lököm az üveget.
-Most már megvan a Roswell-i balhénk. Azt lehetett volna még cifrázni.-közlöm vigyorogva és körbe kémlelek. Végül előhalászok a zsebemből egy szál cigit és rágyújtok. A dobozt Euphrosyne felé nyújtom, ha kér ki tudja magát szolgálni. Szívok két slukkot és figyelmem barátnőmre összpontosítom.
-Nos, büszke vagyok rád Rosy, nagyon jó hangod van.-dicsérem meg röviden és újra bele szívok a cigarettámba.
-Figyelj csak, mi lenne ha választanál magadnak egy játékot? Nézzük át lehet-e csalni a pokolba.-vigyorgok sunyin, én már találtam valakit míg vártam a lányra, egy igazán formás fazon, kidolgozott váll, keskeny csípő, sötét rövidre nyírt haj. Szemeimmel jelzem Rosyne-nak hogy pillantson oda. Igazán tetszetős a fazon. Már nagyjából tudom is mit csinálok.
-Válassz és hódítsunk. Szerintem a haverja is jó partinak tűnik.-pillantok odébb egyel, kíváncsi vagyok, hogy barátném mit szól ehhez. De szinte meg sem várom a reakcióját, ahogy felénk pillant a két férfi intek nekik, hogy csatlakozzanak hozzánk. Nem sokkal később, már négyen ülünk az asztalnál.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7