Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Devil's Advocate Karaoke Bár •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 22, 2020 9:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


M
ivel ki nem állhatom ha rám akarnak mászni, így teszek róla gyorsan, hogy ez ne történjen meg többször. A tagot felgyújtom a gyászba, nem érdekel, hogy lesz-e következménye. Rosyne játéka megneszeli, hogy itt nagyon nagy baj lesz és menekülőre fogná, de barátnőm nem hagyja futni, mi több csatlakozik az én tevékenységemhez és az ő partnere is a lángok martalékává lesz. Vigyorgok, ezt már igazán szeretem. Alakul a hangulat, már a piát is kezdem érezni. Kikapcsolódás itt jövök!
-Nem, jó lesz itt, csak az emberek... hmm, furcsák.-vonom meg a vállam és körbe tekintek újra. Nem akarok elmenni innen, jó hely ez. Végül közlöm barátnőmmel, hogy terveim vannak. De ennél többet nem mondok, várom, hogy vissza kérdezzen, ami nem sokkal később meg is történik. Most össze kellene szednem magam, hogy szépen fel tudjam vezetni.
-Nos, először is találnom kell magamnak egy olyan angyalt, akinek megvan az angyalpengéje. Bízom benne, hogy nem kell hozzá keménykednem azért, hogy nekem adja.-kezdek bele csendesen és közlebb hajolok Rosynehoz az asztal lapja felett.
-Mivel olykor szoktunk gyakorolni a Főnivel, csiszolgatom mellette a harci tudásom és fejleszt is, így arra gondoltam, hogy egy edzésre invitálom, ahol szépen elintézem a pengével. És remélem fog annyira fájni neki, mint nekem az elmúlt három év.-szegem fel az államat keményen és eltökélten nézek a lányra, míg fel nem teszi kérdését.
-Szerintem segítsünk nekik.-vigyorodom el miközben az utolsó üveg piát is megbontom, bele kortyolok felpattanok és elsikítom magam.
-Úristeeen, meghaltak...-berohanok a tömeg közepébe és az asztalunk felé mutatok, megbolydul a szórakozóhely, mint a méhkas, egymáson taposnak át az emberek, ez olyan röhejes. A plafonra emelem tekintetem és megrázom a fejem. Nem tudnak bulizni. Koncentrálok egy kicsit, majd csettintek ujjaimmal mire a bejárat lángra lobban. Pár ember éppen akkor lépett ki, így ruhájuk meggyullad és már csak ordításuk száll az éjszaka felé. Csillogó szemekkel nézek Rosy-ra, aztán dobbantok egyet, mire megremeg talpunk alatt a föld. Kihívón tekintek tettes társamra, csillogtasson ő is valamit. Had féljen a nép. Jobb érzés mint a drogok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 20, 2020 11:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Míg játék szerem pörgetésére várunk, Belphi a játék szerem fel piszkálására, rá kérdez, hogy megvolt e az a Kyle, amire válaszólok is amire a barátnőm hümmög egyet, és ennyivel letudja a válaszom, nem úgy a játék szerem aki nagyin féltékeny mint ahogy az kiderül. Barátnőm nek hála elemembe kerülök, mikor elégeti élve a játék szerét, mert az hozzá ért. Így nekem is végeznem kell, ami az igazat megvallva élvezem, majd én lángba borítom a játék szeremet, de előtte még megszerzem a tárcáját, hogy azért valami alap azért legyen a bírtokra. Az élvezetes ölés után, az iránt érdeklődik, hogy hogy érzem magam, és az egyik üveget nekem löki, én pedig fel veszem.
- Fú, ettől elememben lettem. - Mondom, majd fenékig meghúzom az üveget, így a silány elő játékra nem tudok mit reagálni, de nem is tudnék mit mondani. Bár nem tudok nem arra gondolni, hogy ez most kritika akart lenni a részemre, de csak tipp a részemről. Ivás után a felhozatalról beszél, hogy lehetne jobb is.
- Mehetünk máshova is, hát ha ott jobb felhozatal lesz. - Ajánlom fel, majd szeretne gondot okozni a főnökének, és a szemembe néz.
- Tök jól hangzik, tetszik az ötket. Mire gondoltál drágám? - Kérdem, mert érdekel, hogy mit eszelt ki. Bírom benne, hogy mindig olyan klassz ötletei vannak, mondjuk azok nekem is vannak. Közben akarnék még inni, de az üveg üres a bánatomra, így az üres üveget el dobom. Nem tudom mire vélni a dolgot, de eddig senki nem figyelt fel rá, hogy nem régiben két nő megölt két pasast, és mégis mindenki nyugiban bulizik.
- Szerinted, mikor fog feltűnni nekik? - Kérdem, bár nekem aztán mindegy, hogy feltűnik e nekik vagy nem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 18, 2020 1:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


G
yorsan lerendezem a dolgokat, Rosyne kap egy kis támogatást és a fiúk is meglesznek. Legalábbis neki, én nem kívánok vegyülni a földiekkel, már egy játék erejére sem! Így esik hogy a sokadik kör után az én partnerem a tűz martalékává válik. Hát hopsz. Még Barátnőm válaszára hümmögök egyet, erre rá kell kérdeztem, túl egyértelmű volt a válasza, de most mással vagyok még elfoglalva. Az ordítás és a kínlódás kissé felpiszkálja a fantáziámat, mégis unottan fordulok el az égő testtől és nézem ahogy Euphrosyne is megvígja a maga csatáját. Elvigyorodom, ördögien és szinte utolsó betűje után dobom neki öngyújtómat, hogy a másik pasas is a tűz martalékává váljon.
-Szupi, ez megvolt. Hogy érzed magad?-kérdezek rá komiszul és felé lököm az egyik italos üveget.
-Fenékig, aztán lendüljünk be, ez az előjáték silány volt.-közlöm unottan és széttárom karjaimat. Nem sokkal később elkapom az egyik üveg nyakát és felpattanok.
-Tudod, azt hittem jobb lesz ma a felhozatal.-húzom el a szám és újabb cigit húzok elő a dobozomból. Rágyújtok, majd a füstöt kifújva gondolkozóba esek.
-Tudod Drágám, valami igazán nagy gondot szeretnék okozni Belialnak.-pillantok a kékség szemeibe, jelezve, hogy ez biza nagy téma lesz.
-Nem tettem le arról, hogy megjárja az elmúlt három éves eltűnését.-tárom szét karjaimat egy pillanatra, majd magam mellé ejtem kezeimet. Kíváncsi vagyok Rosyne-ben lesz-e annyi vér, hogy vissza kérdezzen erre. Ha valaki alkalmas erre, hogy megtudja terveimet, akkor az Ő lesz. Tudom, hogy nem mondja vissza, megbízhatok benne, anélkül, hogy elárulna. Ezt már olyan régóta tudom, mint ahogy ismerem. Eddig sosem szúrt hátba. Minden apró hisztimet végig hallgatta. Most is megfelelő fémont látom benne titkaim megtartásához.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 17, 2020 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tudom, hogy kitért a válasz adás alól drága barátnőm, de ettől még jól esett, hogy segíteni akar, hogy ne legyen másé a családi bírtok. A srácokhoz visszatérve, egy másik játékot kezdünk játszani, a véres húszast amit anno sokat játszottuk, de már olyan régen játszottam, hogy a játék menete is a feledésbe ment. Eskü, nem hagyom, hogy ez megtörténjen megint. Bár megkopott a tudásom a játékkal kapcsolatban, mégis beszállok, és a drága fiúkák is. Míg Belphi egy aprót pörget meg, én újra töltöm a poharakat. Belphinél és nálam, nem esik le az érme, de a Belphi mellett üllő srácnak igen, és már tudja is, hogy mi lesz a következő teendő. Állva ökölbe tett kézzel az asztal lappra teszi a kezét, Belphi szintén beáll az ellenkező oldalon, céloz és elpöcköli, úgy hogy az érme a srác ökölben lévő kezébe fúródik, s a srácnak innia kell. Közben a mellettem üllő a combomat cirógatja amit hagyok, viszont a lelkük nagyon is érdekel. Most a mellettem ülő jönne, de ő a tapizással van el foglalva, míg én azzal, hogy jó társaságot nyújtsak. De azért hallom mikor barátnőm megszólítja, hogy ő jön de annyira el van veszve a szemeimben, hogy nekem kell megböknöm, hogy figyeljen mert ő következik.
- Igen, megvolt. - Mondom, és Belphi még csak nem is tudja, hogy mennyire bele trafált mind a névvel s azzal, hogy megvolt. Igyekszem nem túl csalódottnak hangzani, nem tudom mennyire sikerült. A fickó gyorsan elélvezett, majd a következőnél úgy bőgött mint Christina Astor miután megerőszakolták. Nem volt még alkalmam neki el mesélni, mert mind a ketten más felé voltunk, megaztán az a este még nekem is nagyon kínos volt. De meghozza a hatását, mert a mellettem ülő rám figyel, és a tekintetéből tisztán látni, hogy van benne féltékenység. Ő is megpörgeti az érmét, de úgy sikerül, hogy az hamar a földre kerül. A fickó már fel is vette a földről az érmét, és a asztalra tette, én pedig készültem, hogy pöckölők ám Belphi hangját hallom, ami egy oktávot lejjebb ugrik, ami többnyire nem jelent jót, majd végig nézem amint a barátnőm lelocsolja a játékszerem barátját, majd megkerülve a játékszerem mögé kerülök aki rémült arccal nézi végig barátja szénné égését. A férfi ordítása zene fülleimnek, élvezettel hallgatom, de itt a haverja is, aki menekülne, csak elvágom az útját. Tekintetében most a rémület látható, a finom kétségbe esett félelem.
El török egy üveget, majd azzal vágom el a nyakát, de úgy, hogy halála lassú legyen. A pénztálcáját elveszem, és a maradék piát a férfira öntöm.
- Belphi drágám, kölcsön kérhetem az öngyújtódat? - Kérdem kárörvendően, s ha megkapom, én is fel gyújtom a férget, aki közben már a földön fetreng kétségbe esetten. Ah a halandók finom kétségbe esése nyami.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


M
iután kihúztam magam Rosyne kérdései alól, vissza térünk az asztalnál ülő a két daliához. Mondjuk engem tényleg nem mozgatnak, de egy darabig el lehet velük szórakozni. Előveszek egy fém apró pénzt és játékra invitálom az asztal társaságot. Nekem nem esik le az asztalról a pénz, kedves barátnőm addig kitölti a következő kört, megszerzi a garast és ő is megpörgeti, az asztalon marad a pénz, kérdőn néz, hogy most mi lenne a feladata, megingatom a fejem, jelezve hogy semmi, aztán átveszem a pénzt és átnyújtom a mellettem lévő srácnak. Ő jól megpörgeti és csak úgy zuhan le az asztalról. Kaján vigyor terül el a képemen, felkapom a földről a pénzt, ő már teszi is le a kezét az asztal lapjára ökölbe szorítva. Bemérem a távolságot és már pöckölöm is kezének a fémet. Az szinte beágyazódik a bőrébe, felszakítva azt az egyik bütyöknél.
-Igyál! Utána már nem érzed.-nyújtom felé a poharat és elveszem a pénzt, úgy ahogy van bőrdarabkával együtt nyújtom át Rosyne elvállt pasasának. Azért a fülem még jó.
-Hajrá Tarzan, te jössz.-biztatom és a kékségre kacsintok, hogy beugrott-e végre neki a játékunk? Remélem nem jött ki a gyakorlatból, mert ezt úgy igazán szerettük csinálni. Végül nem bírom kivárni én is a poharamért nyúlok és eltüntetem a tartalmát. Figyelmem a velem szemben ülőre terelődik, na megpörgeted még azt a pénzt ma, vagy sem? Lusta. Remélem barátnőm oldalba böki, hogy mozduljon már meg, mert utálok várni. Előkapom a cigis dobozom, ismét rágyújtok.
-Mondd csak Rosyne, hogy volt az a múltkori eset Kyle-al? Most akkor d*gtatok vagy sem?-semmi ilyen nem történt amúgy tudomásom szerint, de nagyon érdekelne, hogy a srác aki barátnőm mellett ül, mennyire figyel. Vajon tényleg bejön neki a kékség, vagy csak egy numerára kell neki? Azt látom, hogy szinte a nyálát csorgatja rá. Hát lássuk, most vérszemet kap-e? Közben az én kis partnerem sem marad tétlen, kezét a combomra csúsztatja és ujjai elindulnak felfelé. Na azt már nem! Én nem ilyen csaj vagyok. Rácsapok a kezére és egy dühös pillantással lököm el onnan.
-Ha kedves az életed ezt nem csinálod többet!-hangom egy oktávot ugrik lejjebb, ez soha nem jelent semmi jót. Felveszem az absinthe-os palackot kinyitom és végig locsolom a srác ruháját. Pillanatokkal később előkerül az öngyújtóm is. Engem nem fog k*rvának nézni ez a kis senki! Szénfekete szemekkel pillantok immár a srácra gyújtóm lángja mögül. Mélyen letüdőzöm a cigim és nemes egyszerűséggel hajítom a kis eszközt a srácra, hogy aztán nézzem ahogy lángokba borul.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 06, 2020 2:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Miután Belphi vissza jön az üvegekkel és poharakkal, s a bor, majd az első kört követően nem elöszőr veszem észre, hogy gondolatban nem itt jár, sőt még a férfi sem érdekli aki mellette ül. Egy kis smink igazítás címén bocsánatot kérek a férfiaktól, és drága Belphimmel megywk a női mozsdó felé, jó barinőmet legalább is magam után húzom, és kicsit sem könnyíti meg a dolgom, de végül csak el jutunk oda, és szerencsére se az ajtó elött, sem pebig bent nincs senki, így behúzom és letámadom a kérdéseimmel, akire kapok is választ, meg nemis, de így is jó.
- Köszi, hogy segitesz, ez kedves tőled. - Mondom, és közben megölelem, de nem olyan hosszan. Belphi kéri, hogy térjünk vissza a srácok hoz, amire bólintok és indulunk is. Vissza érve látni, hogy még ott van mind a kettő, aminek örülök. Ott vannak, és nevetgélnek. Hozzájuk ülúnk, és Belphi el mondja, hogy hol is tartunk, majd mind megisszuk a második kör italt is, majd egy másik játékot is fel hoz, közben egy aprót vesz elő és az asztalra teszi. A Belphi melletti férfi bele megy, és az én kis játék szerem is benbe van amire én rá mosolygok. Belphi engem kér meg, hogy töltsem ujra a poharakat, amit örömmel megteszek. Kitöltöm a következő kört, közben Belphi megpörgeti a garazst, és pörögni kezd, de csak az asztalon dölel, nem esik le az asztalról. Míg azt várom, hogy ki lesz a következő, addig a mellettem lévő férfihoz fordulok.
- Egyébként mond csak, van valakid? - Kérdezek, és meg tudom, hogy volt egy felesége, de nem régen váltak el. Miközben meg szerzem a garast, én is megpörgetem, és és nálam is az asztalon dőlel a garas. Gondolom akkor most inni kéne? Vagy az asztalról kell, hogy le essen? Kérdőn is nézek, hogy mi legyen. Igyak, vagy ne?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 8:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


N
em is értem, hogy Rosyne miért nem bulizott nélkülem rendesen, pedig tudom hogy meg tudta volna oldani. Na nem baj, itt az ideje, hogy kicsit akkor együtt nyomuljunk. Igen ám, de valahogy az én habitusom egy ideje megtört. Paff! Míg elmegyek a piáért és a poharakért nem is igazán figyelek a társaságra, így nem tudom hogy barátném mit csacsog a fiúkkal, a sok zöld az asztalon hever, így kezdem is a töltést.
-Nyugi, elbírtam.-kacsintok a kékségre és vissza telepszem a fiúka mellé. De gondolatban teljesen máshol járok, másról ábrándozok, így történik hogy Rosyne úgy bokán rúg, hogy csak nem felszisszenek fájdalmamban. Ingató fejemre tesz magasról a kedves démon és felpattan, smink igazítás céljából karon ragad és cipel a lány mosdó felé. Ohóóó tudom én mi fog következni, szóval nem tetszésem jeléül kicsit húzatom magam, nem akar velem beszélgetni, és nem most. De mit volt mit tenni, csak oda értünk. Euphrosyne egyből nekem esik, szavai csak úgy záporoznak rám... Elhúzom a számat, túl jól ismer ez a nő már. Nem csoda, ha közel kétszáz éve együtt vagyunk amikor csak időnk engedi. Mély levegőt veszek, de csak vállat rántok. Bele nézek a tükörbe, tényleg máshogy nézek ki. Ez nagyon nem korrekt így. Bele túrok a hajamba, majd a mosdónak dőlve végül bele nézek barátnőm szemeibe.
-Nézd Rosyne! Nem fogok neked hazudni, nem jön be a srác, nem is azért hívtam oda, hogy nyálpingpongozzak vele. Valójában szeretnék neked segíteni, hogy legyen pénzed megvenni a birtokot, vagyis inkább vissza venni. És ahogy láttam elég pénzes figurák. Ha szerencsénk van a lelküket is eladják. Te éldd csak ki magad nyugodtan. Az pedig hogy mi jár az én kis kobakomban, az maradjon az én titkom.-tényleg nem hazudok, az arcomon is láthatja, mindössze úgy elkerültem a kérdését, ahogy nem szégyen. Nem akarok erről beszélni vele, korán van még hozzá.
-Menjünk vissza és élvezd a rivalda fényt. Ígérem később kitérünk rá, de ehhet még innom kell.-adok bizonyosságot, hogy azért nem felejtettem el, hogy kérdezett, csak ne most. Nyitom is a mosdó ajtót, hogy kimasírozzunk rajta, vissza a szép szál legényekhez. Tehát ha sikerül akkor vissza kucorodok az ipse mellé és végre megfogom a poharam.
-Tehát ott tartottunk hogy ki bírja tovább.-szólalok meg ismét és vigyorgok mint a tejbe tök. Gyerünk kislány, menni fog ez. Biztatom magam, persze tudom, hogy barátnémet nem fogom átverni. Na mindegy. Megiszom az újabb pohár bort és vigyorom még gonoszabb lesz.
-Ki játszik véres húszast?-kotrok elő a zsebemből egy apró pénzt és az asztalra csapom. Ez olyan jó mikor már az ember be van mákolva. Szeretem szadizni ezeket az élőlényeket. Az én kis oldaltáskám szinte azonnal közli, hogy benne van, kérdő tekintettel nzek Rosy játékszerére is, hogy vajon bevállalja, vagy sem? Reméljük benne van a buliban.
-Drágám, töltenéd a következő kört?-pillantok a démonnőre és közben elindítom a kis garast. Jól megpörgetem az asztalon, várva hogy nálam leesik vagy sem. Ha leesik én kapok először, ha pedig nem, úgy jön aa következő játékos.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 6:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Jól esik hallani, hogy sokaknak tetszett mind két ének amit el énekeltem, de már mennem kellett, hogy más is hallatassa a hangját, így lemegyek és Belphihez csatlakozom, aki egy asztalnál ül, és nekem jelez, hogy oda menjek amit megteszek. Első kőrben meghúzom a piát, közben veszek egy cigit is amire rágyújtok, majd Belphi megdicsér, hogy még mindig gyönyörű hangom van, amit megköszönök és egy olyan játékba kezdünk, amit rég nem járszottunk, s kicsit bizonytalan vagyok magamban, de nem sokáig mert úgy fest jól csinálom, legalább is eddig Belphi még nem szólt rám. Kezdem kicsit úgy érezni, hogy talán Belphi csak engem mér fel, hogy mennyit tudok, mert ő csak jelez a kiszemeltjének, hogy üljön mellé amit a férfi színtén megtesz. Még csak nem is flörtől vele. Mi van veled Belphi? Talán Belial nak tartogatod mostmár magad? Mindegy is, most nem rá kéne koncentrálnom, hanem erre a csődörre itt mellettem. Kérdezgetni kezdem, hogy tetszett e neki a előadásom, és a kis szentem itt hebeg habog, tiszta zavarban van. Belphi, egy ivós játékot találki, hogy kicsit oldodjanak a gátlásaik a férfiaknak. Belphi szavára, fel állok és a nadrágom zsebében pénzt keresek, s találok egy százast, amit az asztalra teszek.
- Csak ez az egy százasom van. - Kérek bocsánatot Belphitől, majd a két férfi elő veszi a pénz tálcáját, és te jó ég, ezek ketten aztán vastagok. Szó nélkül ki csengetik a százast ők is , majd Belphi el tünik, hogy hozzon még piát. A férfi, a hát támblára teszi a karját, én pedig hozzá bújjok, s tovább faggatom.
- No és melyik szám tettszett jobban? - Kérdem, és a válasza elég egyértelmü volt, bár szerintem ez most a szépségemnek is köszönhetem. Ahogy azt megtudom, neki mind a két szám tetszett, a másiknak pedig az első jött be jobban. A férfi bújjásomra megemelkedik a test hője, és egészen feszült lesz.
- Tudod van más is ami biztosan tetszene neked édes, de az majd később. Egyébként helyi lakosok vagytok, vagy csak üzlet miatt vagytok itt? - Kérdezem, és megtudom, hogy helyiek és üzlet emberek. Közben, Belphi is visszatér még két üveg piát és négy poharat hoz magával.
- Miért nem szóltál, hogy kell segítség? - Kérdem barinőmet, aki teli kézzel tért vissza. Elsőnek a bor kerül fel bontásra, a Belphi melletti férfi által, közben ő el szívja az utolsó slukkot is, majd tölt a bor ból a négy pohárba, majd mind el veszünk egy poharat, és Belphi tósztja után koccintunk, és lehúzzuk a bórt. Észre veszem, hogy Belphi gondolatban, valahol egész máshol jár, és az sem nagyon érdekli, hogy velünk van ez a két elképesztően szívdöglesztő férfi. Bokán is rúgom, és kérdőn nézek rá, mire Belphi csak negrázza a fejét, jelezve nekem, hogy majd, és tölti a második kört. Én fel állok és meg szólalok.
- Uraim, ha picit megbocsáltanak, a hölgyeknek egy kis smink igazítás kell. - Kérek bocsánatot, és megragadom barátnőm kezét, és a női mozsdó felé húzom. Szerencsére nem várakozik senki, így hamar bejutun.
- Van itt valaki? - Kérdem, de válasz nem érkezik, így hozzá fordulok.
- Rendben Belphi, mivan veled? Odakint ott a két szívdöglesztő pasi, de te gondolatban itt sem vagy. Netán szerelmes vagy? Bele zúgtál Belial ba? - Támadom le Belphit, de csak szóban, és nem szószerint.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 1:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


K
edves barátném olyan tapsvihart kapott, hogy tényleg meg kellett dicsérjem, de tudja jól, hogy komolyan gondolom. Elvesz egy cigarettát is, meg jól meg húzza a piás üveget, aztán vissza orrozom a whiskey-t tőle miközben rávilágítok a dolgokra, szórakozzunk kicsit. Ki is nézem a saját játékszerem, ó és nézd, vele van a cimbije is, így nem is szarozok sokat oda csalom magunkhoz a fiúkat. Rosyne egyből kapcsol én pedig vigyorogva figyelem ahogy a srác már most a hálójában van. Bele szívok a cigimbe és megpaskolom a helyet magam mellett, mire az én kis aranyosom is helyet foglal. Közelebbről megnézve már feltűnnek az apró hibák rajta. Balhés a srác, kb háromszor már tuti eltörték az orrát. Mondjuk így sem néz ki rosszul, lehet majd a masszőröm ha kinyílnak a kapuk, addigra szépen átvarázsolom egy olyan lénnyé ami engem szolgál. Tekintetem a másik párosra siklik és jól esőn konstatálom, hogy a kékségem milyen remekül veszi fel a szálat, a srác kb nyálcsorgatva figyeli minden mozdulatát. Na kérem erről van szó. Meghúzom az üveget és tovább adom, had legyenek spiccesek a fiúkák is, mert most még eléggé józanok, ez meg nem a legjobb.
-Nos, játsszunk ivó versenyt. Kérem a téteket. Száz dolcsi, hogy Rosynet nem tudjátok megverni benne.-nézek kihívón a fiúkra és kiteszem a kezdő fizetséget. Majd játék közben még emelem a tétet. Átkacsintok a lánynak és elsétálok a pulthoz, hogy kikérjek egy üveg absinthe-ot, vodkát és bort is. Na meg négy darab poharat. Így egyensúlyozok vissza az asztalunkhoz. Lepakolok és végre el is tudom nyomni a bagót az utolsó slukk után. Kifújom a füstöt és megtöltöm a poharakat, kezdjük sorba, egy laza borral, ha az elfogy jön a vodka... És sanda gyanúm, hogy a nyolvan százalékos absintot már csak ketten fogjuk Euphrosyne-nal meginni.
-Az új ismerettségre fiúk. Hajrá Rosyne.-emelem a magasba poharam és miután koccintottunk lehúzom poharam tartalmát. Az én kis játékszerem könnyedén veszi az első akadályt, az ő pohara is hamar üres lesz, kezemet a combjára teszem és gondolataim kis időre elkalandoznak. Megesik amúgy, agyalok, hogy mit fogok csinálni ha beköltözöm Belialhoz. Mély sóhaj hagyja el ajkaimat és újabb cigit veszek ki a dobozból. Egy pillanatra megfeledkezem magamról, szemeim elfeketednek és talán Rosyne rúg bokán az asztal alatt, mire magamhoz térek és megrázva a fejem minden újra emberi lesz. Barátnőm kérdő tekintetére csak megrázom a feje, majd később beszélünk róla. Nem sokon múlt hogy lebukjunk. Ezt későbbre tartogattam. Inkább újra teletöltöm a poharakat, jöhet a második kör.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 12:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Igen, a 47 es Rozwell i kavarodás a kettőnk büszkesége, bár azon kívül volt más is, de egy sem vált olyan híressé mint az. Na jó t van még a Titanic dolog, de ahoz asszem nekünk semmi közünk, legalább is nekem semmi közöm ahoz a dologhoz. A beszélgetést követően, miután az elöző elő adót le fütyülték, Belphi a színpad felé nógat, hogy én is próbáljam meg, és én megyek is, hogy én is énekeljek egyet, amiből aztán kettő lett. A második szám után, viszont a drága közön ségem bánatára, le jövök a színpadról, és keresni kezdem Belphit, aki egy asztalnál van egyedül. Az asztalhoz sétálok és leülök Belphivel szemben, majd elkapom a üveget és jól meghúzom, és veszek egy cigit, közben Belphinek is eszébe jut a Roswell dolog, és mikor mondja, hogy lehetett volna még cifrázni, egyet értően bólintok, közben meg gyújtom a cigit, majd Belphi megdicséri a hangomat, és én örülök neki, hogy büszke rám.
- Köszi Belphi örülök, hogy büszkévé tehetlek. - Mondom, egy sluk után. Majd Belphi játszani szeretne, és én választhatok, de még sem választ hatok, mert Belphi már eldöntötte a játékunkat, és ki is nézett nekünk két tökéletes példányt, akik felé int is, hogy jöjjenek ide, amit meg tesznek. Ezt a játékot már rég játszottuk, és száz százalék, hogy már arra sem emlékszem, hogy ezt hogyan játszottuk, de bele megyek ha már ide lettek hivva.
- Szia csődőr! Lehuppansz mellém? - Kérdem Belphi kiszemeltjének haverjától, majd arrébb csusszanok, hogy le ülhessen mellém. Úgy fest nem kell kétszer kérlelni, és egy kaján vigyorral, mellém is ül. Gondolom a másik is hasonló módon cselekszik, mert őt nem figyelem. Közben megint szívok egy slukot, majd kifújom a füstöt, lassan érzékien.
- Neked, hogy tetszet a két előadásom? - Kérdem, közben kék fürtömet a mutató ujjamra tekerem. A cuki fiú lányos zavarában hebegni makogni kezt, én pedi ezen kuncogok, és lábamat az ő lábához simítom. Nem tudom jól csinálom e, de majd kiderül.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 05, 2020 10:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


R
osyne, mint mindig most is ad magára. Miután fel lököm a színpadra és ő ott teszi a szépen meg a jót én addig agyalok egy kicsit. Kell egy kis idő mire vissza zökkenek a lánnyal való kapcsolatomba is. Jó sok ideje nem láttuk egymást. Az a Roswell-i buli... Miután kékségem közli hogy mi is volt egyből kapcsol a kobakom, de nem mondok rá semmit, míg le nem jön a színpadról, és még egy darabig ott is marad, mert a kedves közönség vissza is tapsolja. Így esik, hogy én addig a pulthoz masírozok és kikérek egy egész üveg whiskey-t, egy szabad asztalhoz leülök és onnan bátorítom a lányt. Két ujjamat szám közé illesztem és úgy fütyülök neki vigyorogva. Aztán miután lejön a színpadról intek neki és elé lököm az üveget.
-Most már megvan a Roswell-i balhénk. Azt lehetett volna még cifrázni.-közlöm vigyorogva és körbe kémlelek. Végül előhalászok a zsebemből egy szál cigit és rágyújtok. A dobozt Euphrosyne felé nyújtom, ha kér ki tudja magát szolgálni. Szívok két slukkot és figyelmem barátnőmre összpontosítom.
-Nos, büszke vagyok rád Rosy, nagyon jó hangod van.-dicsérem meg röviden és újra bele szívok a cigarettámba.
-Figyelj csak, mi lenne ha választanál magadnak egy játékot? Nézzük át lehet-e csalni a pokolba.-vigyorgok sunyin, én már találtam valakit míg vártam a lányra, egy igazán formás fazon, kidolgozott váll, keskeny csípő, sötét rövidre nyírt haj. Szemeimmel jelzem Rosyne-nak hogy pillantson oda. Igazán tetszetős a fazon. Már nagyjából tudom is mit csinálok.
-Válassz és hódítsunk. Szerintem a haverja is jó partinak tűnik.-pillantok odébb egyel, kíváncsi vagyok, hogy barátném mit szól ehhez. De szinte meg sem várom a reakcióját, ahogy felénk pillant a két férfi intek nekik, hogy csatlakozzanak hozzánk. Nem sokkal később, már négyen ülünk az asztalnál.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 7:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Kicsit késve, de megérkezem a találkánk helyszínére, amiért letol. Majd megkapom az első pohár piát, amit gyorsan le is húzunk, majd mesélni kezdek, hogy merre voltam míg nem látuk egymást.
- Ugye, hogy mekkora egy barom? - kérdem mikor Belphi is kikel magából a hír hallatán, majd mesélem Roswell es balhénkat, csak Belphi nem emlékszik jó pár balhénkra.
- Volt az a bulink azzal az izével... azzal a... tudod az a barom McFrazer azt hitte, hogy lezuhant ufot talált. - Már arra sem emlékszem, hogy mi volt az a tárgy, de a halandók mondták már ufonak, meteorologiai léggömbnek, a mogul projekt egyik titkos kém leggömbjének is mondták, de tudom, vagy tudjuk, hogy ezek közül egyik sem. Legalább is én tudom. Majd, Belial is szóba kerül, és hogy hozzá is költözik, ezzel kapcsolatban eszembejut, hogy nekem is kéne egy lakás. Közben a soron következő fellépőt kifütyüli a közönség, amire el vigyorodom, majd majd Belphi oldalba bök, hogy menyek én is énekelni.
- Repülök énekelni. - Mondom, majd indulok a színpad felé, hogy megmutassam az ének tudásom. Keresek egy zenét, ami a lényemhez a legközelebbit el is indítom a  zenét, és énekelni kezdek. Innen nézve, tetszik nekik amit adok, de ha nem azt le sz.....om. De szerencsére élvezik, és ez a lényeg. Amint vége az egyiknek, a közönség rá adást kér, és bele kezdek egy másik zenébe, ami ugyan akora lelkesedéssel fogadnak mint az elsőt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 04, 2020 12:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


I
gazából nagyon vártam már kedves barátnőmet, de amiért késett kicsit letolom. De tényleg örülök hogy végre ide ért. Kapja is az első italát a kékség és miután lecsúszik a pohár tartalma kérdésekkel kezdem bombázni. Euphrosyne szépen válaszol is mindegyikre nekem pedig felfelé szökik a szemöldököm. Pedig bírtam azt a birtokot én is.
-Mi az hogy árulja? Hát menjen már vissza édes anyucikájába... Jobb dolga nincs? Ne így akarjon meggazdagodni!-buknak ki belőlem a szavak enyhe méreggel. Remélem a lány megszerzi valahogy, ha nem akkor segítek neki. Megemlíti Roswellt, uhh az a hely hagy némi kivetni valót az életemben.
-Ott mit is csináltunk? Bocsi, kicsit szita az agyam egy-egy sztorinál. Mit műveltünk mi Roswell-ben?-kérdezek rá, mert azt tudom, hogy ott volt valami nagy durranás, de így nem ugrik be, hiába gyepálom az agytekervényeimet. Végül aztán ahogy kifütyüli a közönség a színpadon lévő jövevényt oldalba bököm barátnőmet.
-Menj! Te jössz. Varázsold el a népet.-vigyorgok rá és a színpad felé lököm Rosyne-t. Szórakozzunk kicsit, aztán szerintem felgyújtom az egész kócerájt úgy ahogy van. De előtte még kiiszom a bárt. Mert miért is ne tenném? Kis mértékben gyógyszer nagy mértékben orvosság. Ám most figyelmem a kékségre korlátozom, lássuk még mindig olyan jó hangja van, mint régen, vagy kopott a tudása azóta? Abban is reménykedem, hogy nem viszakozik, mert akkor nagyon fogok morogni. Elsiklottam afölött, hogy neki is kellene rendes szállás, de amíg fent illegeti magát a színpadon addig elgondolkozom, hogy merre üthetné fel a tanyáját. Belialt tuti nem fogom tudni meggyőzni, hogy egy kicsit is de legalább meghúzhassa magát. Esetleg vehetnék neki egy házat... nem tudom hogy örülne-e neki?!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 03, 2020 7:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Kicsit késve, de megérkezem a találkozónk helyszínére, ahova Belphivel beszéltem meg a találkozónkat, ő már korábban itt van mint én, és nagyon nincs jó kedve. Köszönök, amit viszonoz és el mondja, hogy lehetnék pontosabb, amire nincs mit reagálnom. Egy ölelést is megejtünk, és úgy fest Belphi megvan nélkülem, én nem is hiányoztam neki. Közben egy dagadék is megérkezik, két pohár piával, s az egyik hozzám kerül, a másik Belphihez kerül.
- Fenékig. - Mondom én is, majd lehúzom. Ezt követően, arról érdeklődik, hogy merre voltam, és miről maradt le.
- Voltam otthon, megnéztem a hülye bátyám hülye leszármazotjait, hogy mivan velük. Az egyik barom leszármazott árulja a bírtokot. Remélem a torkán akad a kaviár. Meg vissza mentem Roswellbe, a mi kis félre siklott egyik bulink nak hála most nagyon híres lett. Bevalom, hogy próbáltam egyedül bulizni, de mind elég lapos lett, ugyhogy semmi jóról nem maradtál le. - Mesélem rövíden, majd megtudom, hogy meglett Belial és barinőm hozzá költözik.
- Ennek örülök, mármint, hogy lesz hol laknod. Még nekem is kéne találnom egy otthont. - Mondom, majd eszembe jut, hogy kikéne rámolni egy bankot, hogy megszerezzem a bírtokot. Mindig is rüheltem a családomat, de azért a bírtokot nem szeretném egy idegen birtokában legyen. Bár az is tény, hogy nem lennék mindig otthon, és hát egyedül a családi bírtokon, nem valami jó móka.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 02, 2020 5:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


M
ocsok módon utálom ha nem figyelnek oda, így esik hogy megkezdetlen italom poharastul repül mély zuhanásba a padló felé. Mocskos hájtenger.... Így neki is durranok és elküldöm italért, hát a fene megette, ingyen volt és meg se ihattam... Majd most lesz másik. Miközben várom a tohonyát tekintetemmel a bejáratot fixírozom, hogy Rosyne mikor hajlandó végre beesni rajta. Számolom a perceket, vernyákol a színpadon lévő valaki... Csak megy fel bennem a pumpa.... Az italom végre hozzám kerül, karomat feltartom, hogy a csóka ne menjen sehová, majd kiakasztom az állkapcsom és egy szuszra megiszom a pohár tartalmát.
-Még kettőt, köszi!-adom vissza a poharat, majd végre elkapom a kék fürtöket pillantásommal. Itt volt az ideje. Rosy hozzám trappol és már halom is kedves csacsogását.
-Szia Csajszi, örülök hogy ide értél, bár lehetnél kicsit pontosabb is.-bököm oldalba, majd hagyom hogy megöleljen én pedig viszonzom. Aztán visszaér az estém elrontója a két pohárral.
-Na egészségedre Rosyne! Fenékig!-nyújtom át az egyik poharat, majd elhajtom a kifutófiúmat.
-Mondd csak merre jártál eddig? Van valami buli amiből kimaradtam?-teszek fel két kérdést is, miközben intek barátnőmnek, hogy menjünk beljebb. Ez az este nem lesz fényes ha ilyen lapos a hangulat. Ha megittuk a piánkat tuti kikérek egy üveg whiskey-t, mert a vinnyogós bamba emberekhez valami erős kell.
-Képzeld megtaláltam Belialt. Költözöm hozzá.-jegyzem meg csak úgy mellékesen és figyelem ahogy cserélődnek az emberek a színpadon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Euphrosyne


Devil's Advocate Karaoke Bár Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
Rangtalan
☩ Play by :
alissa white-gluz
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 11:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Egy igazi baromnál húzom meg magam, de csak rövíd időre míg itt vagyok ebben a városban, mert itt van jelenleg dolgom. Egyenlőre, még kersgélek kutatok, romlott lelkek után, s ugyan találtam is, de még idő kell, hogy megszerezzem őket a pokolnak, de ma nem azzal foglalkozom, hanem csak kirúgok a hámból, Belphivel aki egy karaoke bárban akart velem találkozni, gondolom kigúnyoljuk a fellépőket, ezzel megfosztjuk őket a maradék önbizalmuktól. Ez ugyan csak tip, és nem biztos, hogy ez lesz. Nekem aztán mindegy. Elég lengén öltöztem, pedig elég langyos az idő. Céltudatosan megyek egyenesen a célom felé, a bár ba ahol Belphivel találkozom. Utoljára mikor egymást láttuk, Belphi düh problémáival nem tudtam mihez kezdeni, s most csak remélni merem, hogy most nem kell ez miatt tartanom, de minden esetre mindenre fel kell készülni. Utam során, egy utcai zenészbe botlok, de nem értem, hogy mit keres itt mikor, más utcai zenészek ilyenkor már otthon vannak, és nem kint az utcán zenélnek. Egy időre magával ragad a zene, és megfeletkezem róla, hogy tovább kéne mennem. Amint véget ért a zene, tovább is megyek azzal a hiszemmel, hogy még van időm bőven. Lassan közeledem a karaoke bár felé, ahonnan zene hallatszik és a világ leg irritálobb hangja. Mikor belépek a bár ba, meglátom a barátnőmet, amint keresgél a tekintetével. Egyértelmü, hogy engem keres, révén velem akart itt találkozni.
- Belphi, szia csajszi jó téged újra látni. - köszönök, amit a közelébe érek.
- Nagyon hiányoztál. Egyébként régóta itt vagy? - Kérdem, s megölelem őt ahogy a baráti barátnők szokták egymást, majd elengedem és jól megnézem, ha már egy jó ideje nem láttam.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Devil's Advocate Karaoke Bár Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
348
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 01, 2020 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextEuphrosyne & Belphegor


N
em mondom el hogy kerültem ide! Itt vagyok és ez a lényeg. Ám tőlem ez megszokott, mert hol itt vagyok, hol ott. Néha még amott is, de arról nem beszélünk. Tehát nézzük csak... New Orleans a jazz városa... Jól emlékszem? Bizonyára! Nem tudom... Tojom le... Kackackac. Szóval Este van, nagyon sötét... Sötét van? Oké körül néztem, igen sötét van, tehát este, vagy napszemüveg van rajtam? Nem, az nincs, van helyette egy acélbetétes bakancs -igen benne van a tőröm,meg se kérdezd-, egy farmer rakott szoknya, na meg egy spagetti pántos fekete top, olyan has villantós erre pedig még felkaptam a kis bőrdzsekimet és készen vagyok. Az éjszaka elég langyos, nincs az a búvár hideg mikor összekoccannak a fogaid. Hülye hasonlat volt tudom, ne szólalj meg. Egy karaoke bárba tartok itt a nagy kihalt utcákon, lövésem sincs minek mondtam azt Rosynak, hogy itt találkozzunk, na majd menet közben kitalálok valamit. Kivételes alkalmak egyike, amikor van nálam egy doboz cigi, jobb szeretek lejmolni, az célra vezetőbb. Na mindegy, kicsivel később belököm a bár ajtaját és belépek. A pofámba tolul az olcsó sör szaga, meg a bent lévők izzadság szaga is. Nem sok kell, hogy hányjak egyet, de tartom magam. Oda libbenek a pulthoz és édesen közlöm kívánságomat a csapossal, végül meg is hívatom magam vele az italomra.
-Nagyon édes vagy. Köszönöm.-vigyorgok rá, majd elfordulok a bájgúnártól és a tömeget vizslatom. Egy félnótás épp most áll a színpadra, hogy nekilásson vernyákolni. Ahj ne mááár! Miért kellett ezt kiválasztanom? Hallgatja a balh3rém a sztárparádét, Euphrosyne-t keresem tekintetemmel, majd elveszem italomat a pultról és felállva elindulok az emberek között, hát én leszedem a színpadról az ipsét. Ahogy suhanok nagy döngő léptekkel az emberkék között egyszer csak istentelen nagy ütést érzek az oldalamon, kibillenek egyensúlyomból és repül a kezemből a pohár is. Ezt nem hiszem el, hogy velem történik meg. Pillanatokon belül megtalálom azt a pontot ahonnan vissza tudom hozni egyenesbe a dőlés szögemet, de pilláim alól már rendesen villámok repkednek kifelé.
-Hát normális vagy te állat? Figyelj oda, mert nem csak te vagy itt.-pirítok rá a durván százharminc kilós fazonra. De mivel nem igazán méltat figyelemre így mérgemben olyat rúgok a lábába, hogy az acél mögött az én nagylábujjam is igen csak besajog. Erre végre felém tekint tohonya.
-Jössz nekem egy itallal!-mutatok a széttört pohárra a lábam mellett, és mivel most tényleg mérges vagyok még a szemeim is olyan feketék, mint egyébként a pokolban kéne lenniük. Na kapcsol is a fánkzabáló és indul meg a pult felé, én pedig az ajtóra szegezem tekintetem.
-Rosy, utálom ha késnek!-motyogom magam elé.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Devil's Advocate Karaoke Bár VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
894
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 5:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Amelia & Inanna
Bûn és bûnhõdés
Ami azt illeti őt is megmosolyogtatja kettejük hasonlósága. Hányszor de hányszor hallotta vissza, hogy a Büszkeségnél nem él csábosabb démon a föld kerekén? Ha erre a címre hajt, hát legyen, ő aztán sose akart első lenni, azt se igazán érti pontosan hogyan került főbűni pozícióba. Valószínűleg érti a dolgát. Más ötlete nincs, hiszen aktívan sosem pályázott erre a pozícióra.
- Ó hát ki tudja. A büszkeség néha a józan ész útjába áll. – Vigyorodik el. Na jó, volt kitől tanulniuk az alatta szolgálóknak, de a magas labdákat kínszenvedés kihagyni. Ez mondjuk igaz rá is, a kéjvágy se éppen arról híres, hogy megfelelő döntéseket hoznak az emberek a hatása alatt. Gondoljunk csak az édes Borgia pápára. Nagyot sóhajt a felmerülő emlék hatására. Valójában hiányoznak számára azok az idők, mikor még rejtve sétálhatott a városok utcáin, mikor még csak kevés démon járta a Teremtés felszínét.

- Szerintem egy pár mondatot még nyugodtan beszélgethetnek. Bár, ami azt illeti… - Vonja meg a vállát. – Nem feltétlenül kéne kihagyni egy jó lehetőséget se. – És talán már az első mondatoknál akad valami, amit felhasználhatnak. Persze az az igazság, hogy készült… Kicsit előre dolgozott, na nem a démonokon, őket tényleg érintetlenül hagyta.
- Ha viszont azonnal nekik esünk, akkor kérlek engedd meg, hogy én kezdjek. A kezdeti lökés elég, hogy sokáig viaskodjanak a menni vagy maradni között. – Ha a másikon múlna talán sose ülnek le egymással beszélgetni, szóval a hosszan tartó szórakozás érdekében jobb, ha ő fogja a kezébe a gyeplőt.

A pár hamar megérkezik, igazán nem kell sokat várniuk a csinos, fiatal lányra és a feltűnően jóképű fiúra. Értelemszerűen sokkal jobban kinéző testeket választottak maguknak, mint azt nem is olyan régen még birtokoltak, szóval nagy az esélye a testi vonzalom ismételt kialakulásának. A fiú előzékeny, még az ajtón is előre engedi azt, akiért eladta a lelkét. Pont a mellettük lévő boksz-ban foglalnak helyet, ehhez mondjuk van némi köze Inannának, aki a lehetséges ülőhelyek számát saját embereivel korlátozta. Kiválóan fognak viszont mindent hallani, és a kicsit zavart pillantásokat, halvány pírt is jól megszemlélhetik ilyen közelségből.
- Hát… nem gondoltam volna, hogy valaha is újra látlak Joshep. Igazság szerint egyáltalán… nem hittem volna, hogy bárki ismerőssel még találkozom... tudod… a körülmények miatt… – Kezdi kicsit zavartan a fiatal lány, mert valószínűleg már az ideúton is kicsit feszélyezte a közéjük telepedő csend.
- Ami azt illeti engem is meglepett, de tudod ez valahogy… - Kezd válaszolni a fiú, ám a pincér megjelenése félbeszakítja a mondandóját. A felszolgáló, azon felül, hogy szeretné felvenni a rendelésüket egy szál kaméliát tesz a hölgy elé az asztalra, majd a fiú felé int.
-  Az úr kérte, hogy kedves hölgye ne maradjon ajándék nélkül. – Közli a férfi. – Mit hozhatok? – Teszi fel a fontos kérdést, miután a rá bízott feladatot letudta. A lány meglepetten pislog a virágra, de látszik, hogy azonnal el is érzékenyül.
- A kedvencem, hát emlékeztél? – Veszi kezébe a virágot és az orrához érinti, hogy megszagolja. – Nehéz lehet errefelé ilyesmit kapni. – Telitalálat, mármint Inanna annak értékeli a kis trükkjét.
- Öh… igen… persze… - Mosolyodik el a fiú a kezdeti zavartság után. Valószínűleg éppen azt veszi sorra, hogy miért is nem emlékszik ő ilyesmire, de ahelyett, hogy megmondaná az igazat, csak hagyja, hogy tovább sodorja a folyó. – Én… egy sört kérek. Világosat. – Pillant a pincérre, majd vissza egykori partnerére. – Te is? – Mert úgy emlékszik ebben még egyezett az ízlésük.
- Ó hát… én jó ideje nem iszom sört. Valami koktélt… vodkásat. – Adja le a rendelését, de ennél pontosabban nem is kell meghatároznia, hogy mit akar. Kicsit szegényes a választék a háború kezdete óta.
- Én léptem. – Támasztja meg állát összefűzött ujjain Inanna, miközben Ameliára emeli a tekintetét. Lényegében olyan ez, mint egy sakkjátszma. Most, hogy elkezdik felemlegetni a múltat ezernyi lehetőség adódik, hogy a másik viszályt szítson. Volt bőven ellentét már gyerekkorukban is, de a kérdés az, hogy valóban alfától és omegától kezdik-e el a beszélgetést, vagy inkább az utolsó külön töltött éveikre lesznek kíváncsiak.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 07, 2017 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Inanna-nak

Inanna hol közelebb, hol távolabb áll hozzám. Igazából nem sokszor futunk össze, még akkor sem, ha amúgy sok bennünk a közös. Most viszont akadt némi probléma, amit Inanna orvosolni szeretne. Igazából engem kéne megbékítenie, de az ilyen játszmák mindig sokkal izgalmasabbak, mint néhány elcsépelt szó. Miközben mindenki más háborúzik, mi azon vagyunk, hogy elszórakoztassuk magunkat. Ezek vagyunk mi. Természetesen kések, mégis csak velünk packáztak a bujaság démonok. Inanna amúgy is sokkal de sokkal jobban élvezi ezeknek a játékoknak a leszervezését. Én már a démonok kiválasztásánál is órákat szenvednék. Remélem mindent sikerült jól elintéznie.

Lassan lépkedek a karaoke bár felé a fekete tűsarkúmban. Lazán beletúrok a hajamba, és átdobom a másik oldalra. Az ilyen tevékenységek nagyon vonzónak tűnnek, és hát miért is ne? Elvégre szórakozni megyek. Amikor a bár bejárata elé érek, megpillantom Inanna-t, aki szintén nagyon szexi, és szinte hasonmások vagyunk: bőrkabát, farmer, hosszú barna haj, gyönyörű vonások. Gunyorosan elmosolyodom.
- Csak semmi pánik, eszem ágában sincs kihagyni ezt a remek játszmát.
Elé állok, és hagyom beszélni. Szervező lévén nagyon lelkes, még aktát is készített. Lassan átveszem, és úgy teszek, mint akit nagyon érdekel, belepillantok: fényképet és egy csomó írást látok mellette, de nem nagyon érdekel. Fiatal démonok, akik szerelmesek, izgalmas és tragikus. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ennek a dolognak mi az előzménye, a vége érdekel. Mindenáron az a célom, hogy ne lehessenek együtt, mert akkor én győzök. Ha Inanna, akkor pedig valahol vadul dugnak majd. Éljen.
- Naná, hogy készen, menjünk.
Megvonom a vállam, visszaadom neki az aktát, és nyitom az ajtót. Móka indul.

Még sosem játszottam ilyesmit vele, így hát jobban meg kell gondolnom, hogy mikor mit teszek. A büszkeség egy nagyon erős érzés, többszörösen is a szex útjában lehet, csak jól kell időzíteni. Magam elé húzom a gin tonicot. Azt hiszem, hogy értem a játékszabályokat.
- Világos. És hogyan kezdődik? Ők bejönnek, leülnek és máris lép egyikünk valamit?
Iszom a szívószálon át az italból, és hagyom, hogy a szénsav és a keserű íz elegye csiklandozza a torkomat. A kaparás, amit utána érzek, tökéletes. Mosolyt villantok Inanna-ra. Bizonyos részben bízom benne, mert a testvérem, ugyanakkor komoly kétségeim vannak afelől, hogy tudja, hogy mi a fairplay. Én csak érzelmet tudok kiváltani, mert a büszke ember büszkeséget érez. Egy démonnal mást nagyon nem lehet kezdeni, hiszen még rontást sem küldhetek. Szívók még egy jó nagyot az italomból. Kezdhetjük.


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/7
Leviatán
8/2
Angyal
7
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
4
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
7