Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Never Club •
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 13, 2017 4:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a HaragodMegnevettetem, persze, hogy komolyan gondoltam e, nos, ki tudja, nem is számít, azért én is jót mosolygok, ha már ő is jól szórakozik. Nem terveztem az estére társaságot, ehhez képest egészen kellemesen alakulnak a dolgot. Tegyük hozzá, nem vagyok az a csajozós fajta, aki minden átlagnál 2vel csinosabb nőt röptében elkapna és meghágna. Épp elég nyáladzó bájgúnár van a világban, meghagyom nekik ezt az örömöt. Tény, megvan a magam stílusa, ami vonzó lehet másoknak, nyilván tisztában vagyok vele, de még mennyire. Ettől függetlenül persze egyáltalán nem vetem meg az effajta dolgokat jómagam sem, csupán válogatós vadász vagyok, nem indul meg a vértermelésem másik irányba egy rövid szoknya miatt. De félre az önértékelési gondolatokkal az éterben térjünk vissza a pulthoz, hiszen mindez már vélhetően hamar leesik a körülöttem lévőknek. Vagy éppen nem, tárgytalan.
- És milyen nálad egy ilyen tombolás, Doktornéni?
Kérdezek vissza, ha már így feldobta a labdát, persze, hogy nem hagyom ki, hogy lecsapjam, már a magas labdát, nem őt. Őszinte érdeklődéssel várom a válaszát, ez csak természetes.
Egy parányit nevetek azon, hogy ne lenne képes egy ütésre.
- Ugyan, nem olyan nehéz az. Csak jól bepancsolsz valakinek aztán annyi.
Csóválom meg enyhén a fejem.
- Nézz csak rájuk!
Mutatok a ring felé.
- Nem kell hozzá atomfizikusi végzettség.
Vigyorok a ringet bámulva, ahogy épp egymást csépelik eszelős módon, merthogy a fogadások még tartanak javában, csak mi vontuk ki magunkat a forgalomból. A két jómadarat meg épp a hátsó ajtón cipelik kifelé egy kis sziesztára a sikátorba, onnan meg majd véletlenül eltűnnek valahova, ilyen ez a szakma…
- Persze ha nem csupán bepancsolni akarsz akkor ez így nem teljesen igaz. A 8 általános azért nem árthat.
Húzódik vissza kicsiny mosollyá a vigyor a képemen, ahogy továbbra is őket nézem.
- Sokan azt hiszik egy harcos agyatlan, nem kell hozzá ész. De ha igazán jól akarod csinálni, akkor nagyon is szükséged van rá. Kitalálni az ellenfél következő lépést, reagálni rá, figyelni a környezetet, az ő mozgását, a sajátodat.
Ez alatt a ringben harcolókat figyelem, épp a vörös nadrágos a másik bordáit támadja.
- És ha lassú vagy…
Csapódik be fentről egy jobb horog és tántorodik meg a másik.
- Akkor lecsapnak. De itt még nincs vége.
Lépdel hátra kettőt a képen törölt, a másik pedig nem akar hagyni neki időt már, menne rá.
- A harcos nem attól lesz harcos, hogy legyőzhetetlen vagy sebezhetetlen.
Közben kap még néhányat az, aki megtántorodott, de még talpon van.
- Hanem attól, hogy mindig feláll, és megy tovább, újra és újra míg el nem éri célját.
Szinte elszánt odaadással figyelem a harcolókat miközben beszélek, ez vagyok én, ebből fakadok. Közben a fickó bordáját és fejét védve húzza be karjait az ütéseket blokkolva a ketrecnek dőlve. Aztán hirtelen mozdul a karja, elkapja a másik nyakát és tarkóját, rászorít és lendül a térde. Kettőt szemből, ránt egyet rajta továbbra sem eresztve és beforgatja a másikat, hogy amaz legyen a hideg vasnak és ott folytatja, a térdel kedveskedést a másik bordiának címezve azokat. Egészen addig, míg amaz meg nem rogy, egy bordatörés minimum. Még kettő a földön majd lihegve hátrál ki a másik pedig eszméletlen dől el, mint egy zsák krumpli.
- De még ha el is buksz, hagyj olyan mély nyomot benne, hogy emlékezetes maradjon számára örökre.
"Vidd magaddal akit csak bírsz a halálba, pusztíts csak amennyit tudsz." Mondom, végül mielőtt még italomból kortyolok.
- Egyesek túlmisztifikálják a dolgot.
Vonom meg a vállam és zárom le a gondolatot, a harc az csak harc, semmi több.
Kérdésére felé fordulok parányi nevetésfoszlányt engedve magamnak.
- Lehet. Nem emlékszem rá, mert akkorát kaptam.
Vonom meg parányit a vállam még mellé. Talán ez kellően frappáns válasz a kérdésére. De ez lényegében egy igen, az előbbi kis monológ amúgy is kifejtette mi a véleményem a dologról, nem győzhetsz mindig, senki sem legyőzhetetlen. Én sem. Ezzel együtt megyek szembe bármilyen veszéllyel, van, aki bátorságnak hívja, van, aki botorságnak, valójában csak egyetlen betű a különbség a kettő közt. Én személy szerint csak teszem, amit jónak látok. Természetesen közben kíváncsian várok, hogy mit válaszol az ő fajta tombolására, halljuk hát. Enyhe füstfelleg leng körül minket, besárgult lámpák a plafonon, harc viselt pult a hátunk mögött, pont, mint egy koszos pincekocsma, de azért megvan a maga hangulata. A fenti gondolatokból sok mindent levonhat az ifjú (vagy mégsem annyira ifjú?) hölgy, bár a lenti világban ezek nem nagy titkok, én így állok a dolgokhoz nem tagadom. De az is igaz, kevesen ismernek igazán, így talán még is hasznos információ lehet, persze kinek mi ugye...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 6:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


Azt hiszem, félre értett. Sőt, biztosan. Hiába mondtam el korábban, hogy az én tombolásom egészen másfajta, ahogy azt is, hogy jobban szeretem az arcomat egészben. Valószínűleg el is felejtette, amint felötlött fejében a gondolat, hogy talán ringbe lépnék. Ennek ellenére megnevettet, mikor kijelenti, hogy ellenem fogadna. A célzás elér hozzám, nem kis sebességgel. Talán egész jól el lehet vele beszélgetni, mikor úgy véli, nincs körülötte semmi ártalmas. Vagy csak épp a Poklon kívül tartózkodik. Tekintetem a mutatott fickó felé fordítom. Jelenleg is társalog valakivel, gondolom egy jelentkezővel, legalábbis a kinézete alapján.
- Mint már említettem, az én szótáramban kicsit eltér ettől a tombolás fogalma - juttatom eszébe, ezzel lényegében közölve is vele, hogy nem szándékozom bemenni.
Még csak az kellene, hogy valami csetepaté közben kelljen figyelnem arra, hogy ne üssek nagyot. Vagy ami még rondább, hogy egy olyan démonnal kerülök össze, aki bizony ki akarja dekorálni csinos pofim. Egyik sem kellemes gondolat.
- Valószínűleg egy normális ütésre sem vagyok képes - teszek hamis beismerést.
Az, hogy nem vagyok ijedős fajta, nem jelenti azt, hogy fekete övem van küzdősportból. Nem mintha az itt olyan sokat számítana. Persze nem egy hátrány, sőt... viszont aligha mennek be oda jámbor, esetlen teremtmények. Minden bizonnyal képesek egymással felvenni a versenyt, kivéve ha egy-két extrém barbárral kerülnek szembe, mint amilyen a mellettem iszogató alak is. Aztán áttérhetünk az én kérdésemre. Válaszát figyelmesen hallgatom végig, szívva egy újabbat cigimből, olykor pillantva egyet a nekem megtöltött pohárra, mintha vacillálnék. Azt is teszem, ami azt illeti. Nem tudom, hogy meg kellene-e innom az kiöntött kört.
- Előfordult már, hogy kiütöttekodabent? -  érdeklődöm.
Tényleg érdekel, bár kétséges, hogy őszintén válaszol. Lehet, hogy direkt azt mondja, igen. Az is lehet, hogy nagyképűen bejelenti, még soha. Az én dolgom kideríteni az igazságot, ugyanakkor nem valószínű, hogy ilyen fogadási aránnyal küzdene odabent, ha sokszor kikapna.reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 3:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a HaragodElfogadja hát a kínált cigarettát, klasszikus Piros Marlboro. Kap a tűzből is természetesen és aztán és is engedek egy adagot a tüdőmbe.
- A gondtalan lét illúziója.
Jegyzem meg halvány mosollyal amolyan reakcióként az eredeti terveire, néhány ital, pár fogadás, amolyan kikapcsolódás. Érdekes indítékok vezérelnek mindannyiunkat. Mindenkit más és más, példának okáért elgondolkodtató, hogy halomra ölik a halandókat más világi lények s még is ezekben a mondhatni gyászos időkben vannak kik a felüdülést keresik, a béke szigetét. A tomboló lélek számára ez a hely is lehet egy zen templom, egy hely ahol nem kell megfelelni, nem kell parancsot teljesíteni, ahol Önmagad lehetsz. Persze minden csak nézőpont kérdése és ez a kósza gondolat is tova száll az éterben, mintha meg sem történt volna.
Szavaira kíváncsi érdeklődéssel tekintek rá.
- Azt mondjuk még kivárnám, tán még fogadnék is. Természetesen az ellenfélre, legyen az bárki.
Adom vissza a kölcsönt halvány vigyorral, ő is ellenem fogadott hát még szép, hogy én is így teszek. Kíváncsian várom vajon tényleg jelentkezik e a ringbe.
- Ott a fickó, azzal kell egyezkedj, hogy bemehess a ketrecbe.
Biccentek oda fejemmel egy köpcös alakhoz. Középkorú, pocakos figura, piros pozsgás arca meg az aranyozott fogazata pont olyanná teszi mint valami perverz alvilági kerti törpe. Egy pillanatra én is végignézek rajta, jó alakú, sportos lány, hogy mennyire harcias azt nem tudom, de tény nem túl ijedős fajta.
Közben egy egy poharat megint megtöltök a választás az övé persze ha menni akar menjen, ha inni akar tegye. Ezen a helyen semmi sem kötelező.
- Itt mindent szabad, de semmit sem muszáj.
Mosolyodom el a pult felé fordulva miközben épp a poharakat töltöm félig-félig, ahogy azt illik.
Kortyolok egy újabbat a sajátomból, túl sok hatása nincs, de valahogy még is, mind szeretjük a földi örömöket nincs ezen mit tagadni. Be kell lássuk mind vonzódunk a halandók világához, így vagy úgy, bolond ki mást mond. Aztán jövök én.
- Nos.
Állapodik meg a tekintetem rajta egy pillanatra míg fordul, hogy a pultnak vessem hátam és úgy szívjam majd a bagót és iszogassam italom, közben persze válaszolok.
- Mindig jön valaki aki jobb, aki okosabb, aki gyorsabb, aki erősebb. Csak a bolond hiszi magát legyőzhetetlennek.
Ez a véleményem, de még hozzáteszem.
- Én sosem győzni megyek.
Kacsintok rá végül egy egészen parányit ahogy felé fordulok az utolsó mondatomnál. Aztán várok még, hogy vajon odamegy e a törpéhez és a ringet kipróbálja e avagy sem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 11, 2017 2:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


Mosolyogva rázom meg fejem az újabb dokizásra. Úgy tűnik, ez már rajtam marad, valahogy azonban nem is bánom. Vicces lehet orvosnak lenni. Állandóan nyílt sebekben turkálni, legálisan kézbe fogni egy még dobogó szívet. Biztos, hogy sebésznek állnék, ha erre adnám a fejem. Azt hiszem, igencsak élvezném.
Keze rendben lesz szerinte és szerintem is. Valójában a műveletek egy része maga is felesleges egy démon esetében, nemhogy a kötözés ilyen karcolásoknál. A felém nyújtott cigit elfogadom. Ajkaim közé tűzöm, gyakorlott mozdulattal, majd közelebb hajolok a tűz kínálásakor.
- Köszönöm! - tudom le ennyivel.
Többet nem érdemel a gesztus, de legalább megkínált. Az is valami. Ráadásul a kabátja felvétele ellenére, nem úgy tűnik, hogy most rögtön távozni készülne, holott megfordult fejemben. Azon is elkezdtem gondolkodni, hogy tarthatnám itt, hogy többet is megtudhassak, végül azonban arra jutottam, hogy ha ő menni akar, senki nem tudná megfékezni. Ezen a helyen legalábbis, nemhogy egy törékeny ember.
- Semmi különleges. Még néhány fogadás, egy-két ital... - fejtegetem esti terveimet.
Meg persze figyelni őt, felvenni vele a kapcsolatot, hátha megtudok valamit... Ezt talán jobb, ha nem tudja. Egyelőre semmiképp. Szívok egyet a kapott cigarettából, ezt követően pedig lassan fújom ki a füstöt, ízlelgetve azt. Kellemes. Épp úgy, mint az egymást püfölő testek látványa.
- Talán egy kis tombolás az én fajtámból - teszem még hozzá, nem elvetve ennek a lehetőségét sem.
Végtére is akad itt bőven izom, ami elszórakoztathatna.
- Na és te? Az volt a terved, hogy addig mész vissza a ringbe újra és újra, míg valaki szét nem ver?
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 10, 2017 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a HaragodLátom azt az apró kis vigyort, veszi a lapot. Miközben ügyeskedik, válaszol is a feltett kérdésre. Kiderül hát halandó háttere. Balhés bátyó, orvos apa, minden adott. A foglalkozására jót mosolygok, aztán hirtelen tűnik is el a képemről a vigyor mikor megint locsol egy keveset a mancsomra. Azért sem nyikkanok meg csupán a képem feszül meg egy pillanatra. Ellenőrzést tart még míg befejezi a kis monológját. Röviden bólintok.
- Ellesz így. Doktornéni.
Ez már ráragad azt hiszem. Gyorsabban gyógyulunk amúgy is, szükségtelen a kötszer. Körbenézek azért még mi itt a helyzet, az emberek már szétszéledtek, van ki visszatért eredeti műveletihez és a kapzsiságát kielégítve köti mindig a következő fogadást, hátha egyszer szerencséje lesz és családjának bevételt biztosíthat. Furcsa dolog, érdekes, nem is tudom, de nem is érdekel. Visszafordulok és a pult mellé rakott, immáron poros kabátomért nyúlok. A robbanást kicsit megpörkölte ezt is, de nem vészes. Magamra húzom és felrántom a cipzárt és már is jobb. A képem még mindig itt ott problémás, de kit érdekel. Zsebemből egy doboz cigaretta kerül elő, felé nyújtom hátha kér. Döntsön bárhogy én kiveszek egy szálat és a számba csúsztatom. Öngyújtó? Nem nem, jó öreg gyufa, az az igazán stílusos. Szikra lobban és parázslik fel, természetesen adok én neki is ha kért, vagyok ennyire jó fej. Egy mély slukk, egy hosszú fújás oldalt aztán kérdezek. *
- És amúgy mi volt az eredeti terv mára?
Mert hát nyilván nem egy bomba az arcába...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 10, 2017 7:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


A poharak egyikét átadom neki, majd megemelem sajátom és lehajtom. Ugyan tényleg mindig jól jön, de nem hiszem, hogy sok bajunk lehetne tőle. Hiába próbálkozunk néha a legerősebbekkel, éppen ezért talán pénzpazarlásnak tűnik az erre való költekezés, mégis... Mintha csak egy pohár üdítő mellett társalogna a démon. Esetemben azonban a mostaninak elégnek kell lennie. Megálljt kell parancsolnom magamnak, s eljátszani, hogy ért is valamit. Furcsa józanon ittasat játszani ahelyett, hogy ittasan próbálnék józant.
Megjegyzésére csak szemem forgatom, de szám sarkába befészkelődik a mosoly. Kezét mindezek ellenére megkapom, így van alkalmam közelebbről szemrevételezni sérüléseit. A szisszenés zene füleimnek, de ahelyett, hogy ezt kinyilvánítanám, leállok az öntözéssel és elnézést kérően pillantok rá. Tudom én, hogy fáj, de a fertőtlenítés az fertőtlenítés. Az üveg így is félig tele kerül vissza a pult maradványára, készen arra, hogy kiöntsék tartalmát.
- Nem, nem vagyok doki. Az apám volt az, a bátyám meg egy bajkeverő, akit gyakran össze kellett foltozni, miután hazaért. Foglalkozásomat tekintve... Főállású fogadáskötő. Ha van ilyen - nevetek fel.
Aprócska mozdulat, míg hajam fülem mögé tűröm, aztán folytatom az operálást. A nagyobb szilánkokat mostanra eltávolítottam. Csak a kisebbek maradtak, abból sincs sok, ugyanakkor következő, fel nem tett kérdése előtt nem érek a kézápolás végére. Egy kicsit elmerengek, ami ábrázatomat illeti. Valójában azon gondolkodom, mi legyen erre a válaszom, bár nem hiszem, hogy olyan nagy különlegesség kellene.
- Láttam már kocsmai verekedéseket. Bár az nem volt ilyen, de... Mostanában elég nagy a káosz - magyarázom, aztán biztonság kedvéért még egy kicsit löttyintek a kipucolt kézre.
Átforgatom ujjaim közt, ellenőrzöm a vágásokat, mint egy jó ápoló, aztán eleresztem végtagját.
- Kötszerem nincs hogy átkötözzem, szóval... be kell érned ennyivel. Ha tisztán tartod, nem lehet gond. Megnézzem esetleg a többit is? - intek fejemmel sérült arcszerkezete felé.
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 10, 2017 6:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a HaragodA pult előtti szakasz úgy néz ki mint ahol éppen gránát robbant. Meg az emberek (vagy egyebek) is egészen pontosan így érzik magukat miközben tápászkodnak. Nem csak én kaptam a jóból. Aki eddig gondolkodott, hogy beszáll a balhéba az vélhetően mostanra letett róla. Páran nekilátnak feltakarítani a maradványokat. Egy röpke pillantást még vetek a körülöttünk lévő káoszra, majd lassan visszaérek a pulthoz ahol már is vár egy teli pohár. Nocsak.
- Az mindig jöhet.
Jegyzem meg az ital kérdésére és emelem is a poharat felé aztán felhajtom. Megtörlöm a képem, pár légvétel közben ő meg méreget, ha ennyire vizsgáló szemekkel figyel akkor inkább zúzódásokat láthat, az előző harcból maradt ajándékok, a bordát érte nagyobb sérülés azon kívül meg a jobb halántékon, a szem mellett nem sokkal holnapra szép lesz, most kevésbé látszik. Aztán persze a kezem kéri, mire kérdőn nézek.
- Kedves, de a férfi dolga a kéz kérés tudtommal. Helyiekkel meg amúgy sem randizom.
Reagálok rögvest humorizálva kicsit. De nézzen rá ha ennyire akar, megnézem én is, s közben töltenék egy következőt de az üveg sehol. A hirtelen éles fájdalomra figyelek fel, merthogy az üveg nála van és leönti a kezem. Egészen parányi szisszenés hagyja el ajkam miközben tekintetem a pult felől oda kapom ténykedésére.
- Ezek szerint doki lehetsz mikor épp nem rossz fogadásokat kötsz, legalább már ezt is tudom.
Jegyzem meg aztán míg bíbelődik és belemerül a koncentrálásba belekérdezek a közepébe, és talán szándékomon kívül zavarom fel az állóvizet.
- Egész jól viseled a helyi eseményeket, ahhoz képest, hogy most vagy itt először.
Persze ez csupán megjegyzést, igazság szerint a háttérben inkább az érdekel, hogy ki lehet a rendes életben, már az emberi életében mert erre nem adott még választ. Aztán ki tudja erre hogyan is reagál majd a hirtelen stressz helyzetben. Az emberek már hozzászoktak a jelenlétünkhöz, szinte már valóban megszokottak vagyunk, a mindennapjaikat képezzük. De erre a helyre kevesen tévednek le és azok sem ok nélkül. Egy ártalmatlan megjegyzés csupán míg a körülöttünk lévő rögtönzött káosz lassan visszaáll (részben) eredeti állapotára. A jelen lévők is újra a ketrecet bámulják miután a két pórul járt jómadarat eltakarítják. A fogadások pörögnek tovább.
Én közben végignézek magamon, lássuk be, megpörkölődtem és kaptam is rendesen, itt ott van rajtam némi vér, a sajátomból is. Nem túl komfortos. Egy zuhany rám fér majd.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 10, 2017 11:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


Ütések és rúgások egymásutánja következik. Annak a mamlasznak esélye sincs a választott ellen. Tudja egyáltalán, hogy kivel van dolga? Ha már egyszer nekiesnek, legalább erről informálhatnák saját magukat. Persze akkor minden bizonnyal a sarokban sunnyognának ahelyett, ami itt kialakult. Vagy egyszerűen oka sem lett volna ideérni, mert nem fogad a rossz oldalra. Nem úgy, mint én, aki szándékosan tette.
Belefolyni nem folyok bele, bármennyire szeretné egy részem. Elég nagy részem, ami azt illeti. Ami képes elfelejteni, hogy épp egy ember szerepében tetszelgek. Még jó, hogy ép eszem képes kezelni minden más oldalamat. Később persze megbánom. Akkor, mikor a tűzgolyó felém közelít, erre lökve Abaddon teljes alakját. Ellépek az útból, a lökéshullám azonban elkap és hátra taszít, a tetejére néhány másik elborítottnak. Mindig is a tetején a legjobb a kicsi a rakásnak, azt hiszem. Ruhám ujja megpörkölődött, ennél több bajom viszont nincs. Még szerencse, mert a gyors gyógyulást aligha lehetne megmagyarázni emberként. Őket pedig láthatóan nem zavarja, hogy ország-világ előtt kikiáltják mivoltukat. Akkor engem miért zavarjon? Nem mintha akkora titok lenne mostanra a létezésünk. Egészen... hétköznapivá lettünk.
Igaz, hogy én meghívtam őt egy italra, de mellette nyertem is kettőt. Ez összességében nekem hozott hasznot, több értelemben is. A küzdelemnek hamar vége szakad. Felkelek a tényleges befejezés előtt és a megrongált pulthoz lépve megveszek egy üveg italt, meg kérek hozzá két poharat, amiket tele is töltök. Pont akkorra fordulok meg, hogy láthassam azt az elbűvölő mosolyt, mi nem árulkodik másról, mint démoni aljasságról. Le sem tagadhatom, hogy tetszik, még előtte mosoly kúszik ajkaim szegletébe. A tüzes trükk után megérdemlik a nyaktekerést. Egyébként sem valószínű, hogy olyan hű de ártatlan teremtések járnának ide. Ez az erőszakot kedvelők melegágya.
- Szép mozdulat! Egy italt? - kérdezem meg ha végzett, majd nyújtom is felé a poharat.
Végigmérem őt szép részletesen. Figyelem a szerzett sérüléseit, valamint az előző küzdelmek véres maradványait. Erős, de esze is van. Az ilyen férfiakat öröm kihasználni. Kár, hogy ez most nem az a műsor. Más dolgom van.
- Mutasd a kezed! - kérem, ha felhajtottuk a kitöltött löttyöket.
Valószínűleg hamar be fognak gyógyulni, de előtte nem ártana kivenni az üvegszilánkokat. Az a démon dolgát is megkönnyíti. A vett üvegből nyakon is öntöm a végtagot, ha megkapom, aztán egyesével kihúzgálom a pohármaradványokat.
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 09, 2017 11:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a HaragodAz események igencsak felpörögtek de hát úgy szép az élet ha zajlik nemde? Ennél fogva viszont nem tudok már választ adni megjegyzésére. Hogy rögtönzött partnerem mit csinál a háttérben azt az igazat megvallva abszolúte nem tudom. Vacillálása és elmélkedése is rejtve marad a számomra, én jelenleg a vörös ködben járok, meg az előttem álló állkapcsában, lábbal. A nagy darab fickó az ütéstől megtántorodott a rúgástól meg igencsak instabillá vált alatta a talaj, készül kidőlni de lássuk be szívós fajta. Masszív démon lehet. Épp készülnék folytatni a dolgot, hogy végre bevégezzem, de ekkor hirtelen tűzcsóva robban körülöttünk.
A rókaképűnek volt ideje befejezi varázslatát, feltüzeli a szikrákat így azok hatásfoka igencsak megnő. Lángfelhőként robban közénk. Mire én is reflexből kapom arcom elé a karjaim, ezzel együtt taszít hátra a lökéshullám ami ezzel jár. Hirtelen felvillanó, amolyan helycsináló. A rögtönzött ring is tágabbra nyílik ahogy mindenki kissé hátraesik / tántorodik, a pultig is eljut így a hátrébb húzódók is kapnak a hullámból egy keveset.
Immár tuti felkeltettük a figyelmet, de azt hiszem ennek középpontjában immár a rókaképű áll. A ringben, hogy mi történik valószínűleg már senkit nem érdekel. Szemeim villannak fel, ahogy a földről négykézláb tekintek fel megingatom fejem és önmagam leporolása közben felegyenesedek.
- Ez igen.
Hümmentek egy rövidet amolyan elismerően. Még tán tapsolnék is ha nem lennék épp megpörkölve. Aprón megrázom a fejem ahogy végignézek magamon. Rögtönzött partneremre is vetek egy kóbor pillantást, gondolom túl nagy baja csak nem esett. No nem mintha túlzottan izgatna, csak a miheztartás végett. Kiköpöm a képemben tornyosult kénes ízt amit a levegőből lehet benyelni és annyira nem kellemes. Majd elnyomja a tequila. De most koncentráljunk a jelenre.
Féloldalt állok neki ahogy felegyenesedtem, tekintetem a plafonra emelem, majd egy nagy fújással ismét visszaáll a normál helyzetbe. Hogy ez alatt Leviathan mit tesz azt személy szerint nem tudom, de részemről úgy kezelem, hogy egymagam vagyok, nem számítok én senkire, sosem voltam annak a híve, hogy csak akkor legyen nagy az arcom ha sokan állnak mögöttem. Ó nem, nekem egy szál magamban is kellően nagy az arcom, maximum majd egyszer valaki beveri, előfordulhat. De elég vér van ott ahol lennie kell.
A fickó mostanra már észbe kapott, vélhetően épp a következő lépésen agyal meg persze azon, hogy ettől azért nagyobb problémát akart okozni nekem.
- Egy picit talán megleptél.
Jegyzem is meg, de a következő pillanatban fekete füstként száguldok felé, hogy a következő pillanatban ott teremjek előtte és jobb kézzel felkapva vágjam bele egyenesen a földbe. A szimpla beton talaj megadja magát az erőnek és itt ott megreped. Az ilyesmi nem tesz jót a gerincnek. Arcom édesded, szegletében pajkos mosoly mely mindent elárul, így szólítom meg míg a földre szegezve tartom az immár rémült fickót hiszen felfogta, hogy rossz emberrel, vagy démonnal húzott.
- A csaj legalább egy körre meghívott. jegyzem meg utalva arra a bizonyos Deja vu re, az ő módszere valóban szimpatikusabb volt lássuk be s ezzel neki tudtom nélkül igazat is adok.
Aztán közelebb hajolok s neki mondom a következő mondandóm.
- Legközelebb majd bölcsebb leszel nemde?
Bólintok majd enged a karom s hátat fordítva indulok el vissza a pulthoz és az ismeretlen beszélgetőtársamhoz. Aztán pár lépés után megszólalok ismét Leviathan felé nézve, arcomon halovány kis vigyor.
- Hé Öreg.
Vonom magamra a figyelmét miközben éppen ő is tápászkodik fel.
- Inkább még sem lesz legközelebb.
Fordulok és veszek lendületet, egy újabb rúgást engedek meg magamnak, alacsony rúgás célpont pedig a láb magasságban lévő éppen tápászkodni készülő feje, mint egy focilabda.
Teljes erőből futok rá, hogy reccsenjen a nyaka aztán a maradványait elhagyhassa a fekete felhőbe zárt démon mely uralta. Már persze ha senki nem lép közbe, bár egyelőre nem úgy néz ki...
Never Club - Page 3 687474703a2f2f33332e6d656469612e74756d626c722e636f6d2f74756d626c725f6c7a333676655342763031726f796337716f315f3530302e676966?s=fit&h=360&w=360&q=80

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 09, 2017 12:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


Meglepődtem volna, ha kedvelné a sakkot. Ugyan fondorlatos alak, ebben biztos vagyok, miként abban is, hogy óvatos, nem hiába köt ki efféle helyeken. Szüksége van a levezetésre. Arra, hogy fizikai erejével felülmúljon másokat és péppé verjen.
- Jobb szeretem az egyszerűbb dolgokat és a nyíltságot - mondom, s nem is hazudok akkorát.
Tényleg nincs néha ellenemre a könnyű munka, de szeretem, ha arra kell figyelnem, mikor szólják el magukat, vagy tesznek olyat, amivel elárulják magukat. A sakkról azonban ennyit. Akad jobb témánk is, mondjuk az arcom, mi úgy szép, ahogy van. Egészben. Ezzel pedig egyet is ért, mi mosolyt csal ábrázatomra. Akár folytathatnánk is, ha nem szólna közbe valaki. Vagy valakik. Egyenesen sértő, hogy ezek az alakok az én szavaimmal élnek. Bár én szebben mondtam és a megjelenésem is istennői hozzájuk képest. Na meg én nem követelőztem.
- Ha lehet, ne hasonlíts hozzájuk. Én kellemesebb társaság vagyok - húzom le kapott italom.
Az eseményeket csak szemlélem. A legtöbbeknek fel sem tűnnek a különös jelek, mik a harcolók mibenlétére utalnak, én viszont tudom, mit keressek. Már ha keresném. Ezúttal inkább azt mondják el nekem, mekkora állat után is kell utána járnom. Szívás. Nem az, hogy itt püfölik egymást előttem, bár az sem szép látvány. Így nem, hogy az egész mondhatni társalgásom útjában áll. Ugyanakkor megtanultam használni a lehetőségeket, tehát ebből próbálok meg információkat leszűrni. A reklamálók is démonok. Az egyik biztosan, csakhogy ennek ellenére sem lépek közbe. Én végtére is egy ember vagyok, aki... Annyira azért nem lepődik meg. Aki fogad, az elég sok szennyel találkozhat, manapság az alvilágból is. Amit tehetek ez esetben, hogy valamivel odébb állok, teret adva a küzdőfeleknek. Az emberekből mostanra már kialakult az új ring. Nincs más dolguk, mint lerendezni benne. Igen, maradjanak csak középen.
Vagy talán mégis tehetek valamit? Nagyon kísért a gondolat, hogy ha mást nem, legalább egy jobbost behúzzak a varázsolni készülőnek. Esetleg hozzávághatnék egy poharat. Ez is lesz! Minden bizonnyal szuperebb társaságnak tűnnék, ha beszállnék a buliba, legalább annyira, hogy megzavarom a fickót. Nyilvánvalóan készül valamire, annyi nem árthat, ha nekivágom a kezemben lévő üres üvegtárgyat. Ááá, nem! Inkább kivárok. Csak egy kicsit, hogy meglássam, miként is lesz. Minden bizonnyal le tudja rendezni, ha nem, hát még közbeléphetek. Más esetben még mindig ott lesz a vágások ápolása és az üvegszilánkok eltávolítása az ökléből.
reveal your secrets

Abaddon


Never Club - Page 3 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 07, 2017 10:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Leviathan & Abaddon
Szárnyalj szabadon, engedd csak, hogy irányítson a Haragod- Bevallom én sem túlzottan szívlelem, kissé lassú az én vérmérsékletemnek, persze kinek mi ugye.
Válaszolom röviden a sakkra és fejezem ki viszonylagos együttérzésemet.
- Persze azért meg van a maga haszna. Az apró lépések, a taktika.
Egészítem ki azért a dolgot mert hát így kerek ugye, de közben a ketrecet figyelem, újabb őrültek lépnek a ringbe. Ezekről lerí, hogy nem éppen halandók, vagy csak nagyon elcseszettek. Az egyik fekete bőrű és több mint két méter, a másik, nos az sem sokkal marad el. Egyetértőn bólintok mind a pofija épségére mind pedig a nyerés dologra.
- Abszolúte egyetértek.
Nagyjából eddig jutok mert itt nyílik szét a tömeg és a közelgő kis csapat immáron néhány méterre előttünk áll. A termetes bikaként fújtatva áll, mögötte a rókaképű a szószóló, hát ki más is volna? Tisztára mint valami elcseszett rajzfilmfigura. Mozdulatlanul állok támasztva a pultot, egy pillantást vetek a nagyobbra, konstatálom a lényeget aztán siklik is tovább a tekintet a másikra. Fröcsögve adja tudtomra nem tetszését.
- Lógsz egy rakás pénzel faszikám, buktam miattad!
Közben én jóízűen lehúzom a következő tequilát is. Miután lehajtottam rögtönzött beszélgetőpartnerem felé fordulok.
- Olyan Deja Vu-m van.
Mondok ennyit parányi vigyorral de meg sem várom mit reagál, mert a következő pillanatban lendül a bal karom hely a poharat tartja. A nagydarab feje irányába hajítom a feles poharat. Szinte lelassul a világ ahogy komótosan perdül egyet a levegőben és halad célja felé. Fej magasságban. Aztán követem. Nagyjából 2 méter lehet a távolság köztünk, ennyi lendület elég is lesz. A jobb kar hátrahúzva a pultról indítva meg egy kellően határozott egyenes ütést. Ahogy sosem szoktam úgy most sem fogom vissza magam, a két méter távot teljesen kihasználva ütök ki egy egyenes ütést egyenest az arcába. Csak út közben eltrafálom a repülő poharat is még mielőtt az arcába csapódna. Van előnye a démoni erőnek és gyorsaságnak. Az eredménye pedig (ha minden jól megy) akkor az üveg feles pohárral együtt épül bele egy ököl az arcába. Szilánkok hasítják a pofázmányát, meg persze az én öklömet de hát kit érdekel? Ahogy az ütés becsapódik a pult mögötti falon repedés szalad végig, némi por hullik alá s állapodik meg a fa bárpulton. A fickó hátratántorodik a nép szét is rebben, hogy helyet adjon neki, nehogy már rájuk zuhanjon ugye véletlen. S ha már így helyet csináltam akkor folytatom is a mozdulatsort, nehogy már jól érezze magát. Már persze ha valaki nem lép közbe. Amennyiben nem úgy egy fordulat, fel a levegőbe és a centrifugális erőt kihasználva (nehéz szó, de éljen a gravitáció) perdül a lábam és csapódik be immáron elemi erővel az arcába.
Never Club - Page 3 4mwrv47q7gbrm86fciqj
A hevességem ismét kivetül, még jobban mint az előbb: a fejünk feletti armatúra szétrobban szikrákkal szórva be a környéket. Felhúztak, az pedig nem egészséges dolog.
Persze eddigre már a rókaképű is felfogja, hogy rossz irányba jött. Nem is rest ügyeskedni valamit. Egészen pontosan mágiát készül használni, ha már szikrák gyúltak hát erősít rajtuk, vélhetően közepes okkult tudással bír így szítja fel a tüzet körülöttünk, legalább is erre készül. S ki tudja még kinek szúrt szemet a kis felfordulás, lássuk be, vélhetően nem keveseknek...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 02, 2017 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Abaddon & Leviathan
Ha óvatosan szórakozunk, az már nem is szórakozás.


Annyira ostoba nem vagyok, hogy megjátsszak egy dupla vagy semmi játékot, mikor előtte tettem szert egy jelentős összegre. Mondjuk más kérdés, ha egyáltalán nincs szükségem rá és nyilvánvaló a győzelmi esélyem. Ez az, ami ritka. Nem hiába lesznek olyanok az arányok, amilyenek. Mint például a jelenleg mellettem tartózkodó fickó esetében. Ha rá fogadok, nos... az olyan, mintha ötvennel mennék az autópályán, becsatolt övvel, bukósisakkal a fejemen, hogy véletlen se lehessen bajom az autóban. Semmi rizikó. Egy ilyen meccsen pedig nem valószínű, hogy úgy dönt, hagyja magát, lévén akkor szétverik, méghozzá elég csúnyán.
Ha most kellene ledöntenem a felest, biztos a torkomon akadna a sakk hallatán. Furcsállva nézek rá, elhúzott szájjal, még akkor is, ha látszik rajta, hogy nem gondolja komolyan. Aztán jön egy másik lehetőség. Visszatekintek a "ringre", szemlélve az ottani eseményeket, tanulmányozva a bent levőket, láthatóan gondolkodva a dolgon.
- Azok egyike vagyok, akik a sakkot nem neveznék sportnak. Ugyanakkor nem is becsülöm le. Ami a harcot illeti... Az arcom sokkal szebb egészben - mosolyodom el a végére.
A fogadás megköttetett, s még csak a lelkem sem igényelte. Ez aztán a nagyszerű alku! Bár arra is kész lettem volna, hogy az efféle igényeket hárítsam. Nem egyszer előfordult már, hogy mialatt embernek adtam ki magam, egy-két démon megkörnyékezett a lelkemre vágyva. Ha tudnák, hogy már semmi értelme ezért törni magukat... Ennek ellenére nem tagadom, jól szórakozom olyankor.
Akármennyire nem vágna földhöz a kettő, jobban mondva négy, vagy inkább nyolc feles ára, merthogy akkor már magamnak is kérnék ugyanannyit, mint amennyit neki kell, nem szeretek veszíteni. Pillantásom úgy függ a ketrecre, mint Barbie a frissen változtatott kirakatra. Közben fél füllel társaságom magyarázatát hallgatom. Nem a győzelemről vagy a vereségről szól? Dehogynem! Számomra és mindenki számára aki csupán megfigyelőként van jelen, arról szól.
- Nem, nem látok.
Nincs bíró, ez viszont nem meglepetés. Már rég észrevettem, nagyjából az első általam látott mérkőzésnél, amikor is az egyik tag péppé verte a másikat. Jobb is így. Nincs helye finomkodásnak, nincs megállás, a vér pedig folyik, kések, vagy bármilyen más fegyver nélkül. Valójában a lehető legerősebb fegyverrel küzdenek. A testükkel. Mit ér a kard, ha nincs ki forgassa? Minden a személyen múlik. Nyertem!
- A tombolás az én szótáramban egészen mást jelent. Lehet, hogy neked és azoknak, akik bemennek oda, a "tombolásról" szól, számomra azonban édes mindegy mennyire verik szét egymást, vagy tombolják ki magukat, amíg az nyer, akinek kell. Én. - fordulok felé mosolyogva.
A győzelem mindig örömmel tölt el. A sikeres fogadás is egyfajta pozitív élmény. A megfelelő megfigyelés eredménye, bár ezúttal rizikós volt. Mikor eltört kedvezményezettem karja, azt hittem, vége van. Örülök neki, hogy a melákban nem csak erő volt, de kellő mértékű düh is birtokába került, hála a kiterített prédának.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2