Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Central Park - Az állatkerttől nem messze •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 09, 2018 3:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ophilia & Azura

Ez a rothadó világ sosem érdekelt igazán, így nem is foglalkoztam vele. A pokolban születtem és mivel hamar kiderült, hogy pocsék harcos vagyok, ezért hamar az okkultizmus felé vettem az irányt. Onnantól nem volt visszaút, a labor lett az életem. De nem bánom, hogy nem kellett naphosszat edzenem és a földre jönnöm lelkekért. Nem álmaim melója az egyszer biztos, viszont most, hogy megkaptam azt, amire mindig is vágytam egyből el is vették tőlem. Azt rebesgetik, hogy maga a Sötétség hozta ránk ezt a helyzetet, akinek leghőbb vágya elpusztítani azt, amit a testvére alkotott. Csak rajta, játszadozzanak nyugodtan. Viszont engem hagyjanak ki ebből. De az élet nem kívánság műsor ugye bár. Éppen ezért kötöttem ki itt, New Yorkban, aminek az épületei alig emlékeztetnek a régi önmagukra. A város, ami sosem alszik, átadta magát a romboló sötétségnek. Milyen ironikus. Ha lenne bennem együttérzés, akkor biztosan szánnám. De a Nagyfőnök ezt, ahogy más pozitív érzéseket is kifelejtett belőlem. Viszont a vágy, az kellett természetesen, ami ellen jó ideje harcolok már. De elkalandoztam kicsit a tárgytól és ettől a romba dőlt, sebeit nyalogató világtól.
Mégis kénytelen vagyok itt lenni, de szerencsére van mivel foglalatoskodnom - mielőtt az eredeti céljaimra fókuszálnék-, azzal, amit megéreztem percekkel ezelőtt. A fában olyan erők lakoznak, amiknek nyitva felkeltette az érdeklődésem, itt tartózkodásom óta először. Sajnos körültekintőbbnek kellett volna lennem, a pulzáló erő hatására nem voltam felkészülve. Egy akkora nyomást váltott ki,a mire más is felkapta a fejét, erről tanúskodik az a tény, miszerint egy szőke nő áll előttem. Semmi kétség sem fér hozzá, hogy természetfeletti, rá nézésre azt mondanám, hogy angyal, de az energiája sötét, túlságosan sötét. Valami nem igazán stimmel vele. Mosolya olyan akár a kígyó, aki most akarja a másikba mélyeszteni a tűhegyes méregfogait. Szavai hallatán felhúzom a szemöldököm, majd meglepődve konstatálom, hogy a földből indák buknak elő, végtagjaim felé közeledve. A bokáimat sikerül megszorítaniuk, de a csuklóim felé érkezőket egyetlen mozdulattal hárítottam, mire a növények egyből elszáradtak.
- Ez hatalmas hiba volt a részedről - válaszolok a fenyegetésére, majd lehajtom a csuklyát a fejemről, hogy szemtől szembe tudjak nézni az idegennel - Azt hiszed, hogy pár gaz meg tud akadályozni bármiben is? - teszem fel a kérdést, miközben a lábaimról is eltávolítom az indákat. Arcomról egyetlen érzelmet sem tud leolvasni, fagyott mint mindig. Egy lépéssel közelebb lépek hozzá, lábunk alatt remegni kezd a föld és körülötte egy kisebb körben be is szakad, mintha földrengés lenne.
- Mindig tudtam, hogy az angyalok ostobák, de hogy ennyire? - teszem fel a költői kérdést, miközben körbe sétálom őt kellő távolságból, majd vele szemben megállok és oldalra billentem a fejem.
- De benned van valami más is. Megérintett valami gonosz erő, mintha átjárni a sötétség... - gondolkodom hangosan, miközben fejben már a következő lépést tervezem. El kellene fogni ezt az angyalt és minél több erőt kiszedni belőle. Milyen jól eltudnék játszani vele... egy vágás itt... egy vágás ott... De mindent csak szépen sorjában.

"Ebben a sötét világban, ahol most élek, csúnya, meglepő dolgok, és néha apró csodák is zuhognak rám. Semmit sem vehetek biztosra." luvu
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 07, 2018 8:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To Azura
A természet ravaszul rátalál a gyengeségeinkre


Mily ismerő hely. Mily nosztalgikus. Alig pár hónapja jártam itt - is. A várost, nem, dehogy kezdem kiismerni, de tény, hogy már otthonosabban mozgok mint előtte. Tudom, hogy tudják, hogy itt vagyok. Hogyne tudnák, hiszen én voltam az, ki az embereknek adta a város határát övező pecsétet. Mely minden természetfeletti lényt azonosít. De jöjjenek csak, találjanak meg.
Majd én is megmutatom nekik, hogy mily hatalomra is tettem szert. A sötétség. Volt idő, amikor azt gondoltam, hogy nincs igaza. Micsoda balga időszakom volt. A sötétségből csak új születhet. Ennek a világnak is pusztulnia kell. Az embereknek, de nem… Nem csak nekik.
Mindenkinek. Mindaddig, amíg az öreg elő nem kerül. Amíg fülét-farkát behúzva Úrnőm elé nem sétál és kér tőle bocsánatot.
Hogy lehettem ennyire vak? Fejemet ingatva figyelem a park növényzetét. Szerencsére a balga emberek gondatlansága miatt a természet visszakövetelte azt, mely jogszerűen az övé. Egyes részei szebben festenek, mint az Amazonas mentén húzódó esőerdők rejtekei. A fákra futó indák, borostyánok a tavasz közeledtével zöldellve burjánzanak. A lombkoronákba békés állatok nyugszanak. Vagy épp békétlenek. Az állatkert megszűnt létezni, állatai a vadonba szöktek, jó néhányuk itt maradt.
Egy bokor mellett elsétálva rezzennek meg zöld levelek. Halk morgás jön ki belőle. Sejtelmes mosolyra húzódnak ajkaim.
Ez az egyetlen dolog, mely még foglalkoztat. A természet. Természetesen ennek is pusztulnia kell majd. A legvégén. De addig, bárki emberfia árt neki, az én erőmmel kell szembe néznie. Amara jelenléte gyengített rajtunk, ám most mégis… mintha erősödtem is volna. Az érintése…
Egy erőhullám csap meg, hajamat hordaná messzire. Fejemet oldalra fordítva vonom össze szemöldökömet. Mintha az imént mondtam volna, hogy…
Aljas mosolyra húzódik ajkam, könnyed léptekkel indulok meg az epicentrum irányába. Nem figyelek arra, hogy mire lépek, így nem is érdekel, ha ágak reccsennek légies lépteim nyomán.
Egy nő az. Ki más? Balgaság, ki az emberekre minden bűnt hoztak. Éva, egykoron.
- Természetesen - mosolygok rá negédesen. Fejemet enyhén félrehajtva állok meg a közelébe. Kezeimet magam előtt összekulcsolva figyelem az idegent, ki az egyik legősibb fát akarja megsérteni.
- Sajnos halálod most lehetetlen, de… - a földből hirtelen indák csapnak elő, s egyenesen a nő bokái, csuklói felé közelednek. Mindeközben nyugodtan állok egy helyben. - Meg kell büntetni, amiért nem tudsz viselkedni a környezetben.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 06, 2018 6:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ophilia & Azura

Miután kidobott magából a pokol teljesen elveszve éreztem magam. A régi megszokott dolgokból semmi sem maradt, legalábbis így gondoltam abban az adott pillanatban. Ott kellett hagynom a labort, benne a kis csecsebecséimmel, mik oly fontosak számomra. Szerencse, hogy az erőm megmaradt, amit itt a földön is tudok kamatoztatni. Igaz, hogy Agramon keresésére kellene indulnom, de egyenlőre az ráér, nincs sok kedvem hozzá,
amellett, hogy azt sem tudom hol van jelenleg. Egy járókelőtől kérdeztem meg, hogy melyik városban vagyok,
aki először furcsán nézett rám, majd azt mondta New York. Mivel nem hagyhatok szemtanúkat magam után ezért megöltem őt, elvettem a nő holmiát, ami kapóra is jött, hiszen ilyen ruhában sokkal emberibbnek nézek ki. Igaz fintorogva vettem magamra a hófehér ruhát és a hozzá tartozó köpenyt, de legalább az utóbbi elrejtett a kíváncsiskodó szemek elől. Egy central park nevű helyen sétálgatok, amin nyomot hagyott az idő és persze a harcok vasfoga is. Unottan nézegetem a sok zöldet, mikor megakad a szemem egy hatalmas, öreg fán, ami sugároz magában valami megmagyarázhatatlan erőt. Tudni akarom, hogy mi az! A fa gyökereihez sétálok,
majd előkapom a táskámból a vésőt és a hozzá tartozó kisebb kalapácsot. Egy jól irányzott ütés és...
- Az ördögbe! - morgom félig hangosan, miközben felkelek a földről. Az ütés következtében egy kisebb lökés ért, amit a fából jövő energiának köszönhetek. Még morgok magamban, mikor megérzem egy másik lény jelenlétét. Oldalra fordítom a fejem, a jövevény irányába.
- Segíthetek? - teszem fel a kérdést, mintha egy egyszerű halandó lennék. Remélem hamar elmegy és végre békén hagy, hogy megnézhessem mi van annak a rohadt fának a belsejében.

"Ebben a sötét világban, ahol most élek, csúnya, meglepő dolgok, és néha apró csodák is zuhognak rám. Semmit sem vehetek biztosra." luvu
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 11, 2017 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
szabad a játéktér
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 25, 2017 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Sara & Ophilia
As I grew up, one of my strongest allies has been my sister.


A lány válaszán kissé megdöbbenek, s eme döbbenet egy pillanatra kiül ábrázatomra is, amely aztán szelíd mosollyá futja ki magát. Körbetekintve próbálok keresni bármi olyan helyet, melyet az előbb említett nekem. A mennyekben láttam már hogy néz ki egy ilyen fagyizó, de itt idelent? Mh.
- Biztos, hogy erre kellene lennie? – tekintek aztán vissza szelíd, meleg mosollyal az ábrázatomon, pár sűrű pislogás közepette. A két fickó nem messze tőlünk megtorpan és a régi állatkert bejáratát kezdik el gyanúsan szemlélgetni. Mindezt csak periférikus látásomból észlelem. Egy percig sem szeretném jelét adni feléjük, hogy kiszúrtam őket, avagy gyanúsnak találnám. Talán tényleg nem is ártó szándékkal közelednek.
- Oh sajnálom – hajtom le egy pillanatra a fejemet. – Akkor egyedül vagy itt? – kérdezem épelméjűen. Szívem lassan megszakad. Egy apró teremtésnek sem kellene egyedül eme világban kint koslatnia. Még akkor sem, amikor elvileg a legvédettebb városban van. Én is élő példája vagyok annak, hogy bizony átszűrődnek a rostán néhány természetfeletti. S ha nekem sikerült, akkor… Kérdésére egy pillanatra meglepődöm – újra – de csak pár pillanat, amíg összeszedem a gondolataim és már válaszolok is neki.
- Nem, nincsenek itt – felelem mosolyogva – Mondd csak elkísérhetlek egy darabig? Nem szívesen töltöm egyedül a szabadidőmet, s talán neked sem ártana, nem igaz? – lépek hozzá eggyel közelebb, figyelve apró rezdüléseit. – Nem félsz idekint egyedül?
Kérdem tőle gyengéden és Ha esetleg belement remek ajánlatomba, így mellé sétálva fektetem lágyan kezem vállára. Ha meg mégse, akkor csak egyenesen állok vele szemben, alig egy lépés távolságra tőle.


To my little Sis' luvu§§ szószám 359 §§ music: Forgotten City
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 23, 2017 5:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Az idő szép, a felhők is szépek, és kellemes illatok keringenek az utcán, ahogy hazafelé sétálok. A fagylalt maradványai már csak az arcomon látszanak, és bár egy foltot sikerül lenyalnom, a többi már igazán nem érdekel. Halkan dúdolgatok, de valahol a halántékomon úgy érzem, mintha valaki bámulna… már majdnem megfordulok, amikor hirtelen elém ugrik egy gyönyörű, szőke lány, én pedig megtorpanok.
- Hát… fagyiért. – mondom úgy, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna, de közben jól végigmérem, kissé összehúzott tekintettel. Létezik, hogy ismerem valahonnét? De hogy felejthettem volna el?
- Meghaltak. – vonom meg a vállam, feltételezve, hogy a kérdés a vér szerinti szüleimre vonatkozott. Persze ettől még itt lehetnek valahol… csak épp szellemként. A nagyi néha mondogatja, hogy még vigyáznak rám, ha nem is látom őket.
- A te szüleid talán itt vannak? – szúrok vissza, hátha összezavarom vele, mert egyébként elég gyanús. Ha nem lenne ilyen szép, talán már elszaladtam volna.
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
786
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 21, 2017 1:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Sara & Ophilia
As I grew up, one of my strongest allies has been my sister.


A nap kezd alábukni a horizonton, gyönyörű narancsos és rózsaszínes színekkel vonva be az eget. Amíg pedig magam mögé tekintek, már az éjfekete égbolt figyel rám. A természet ama szépsége, melyet valószínűleg soha nem fogok megunni, hogy gyönyörködhessek benne.
Így teszem ezt most is. A park eme részét nem tették még helyre, tán nem is akarják már. Az állatkertből elszabadult állatok ma már a városon kívüli vadonban leltek új életre, talán már az elmúlt évek alatt sokszorosodtak is. Az egyik fa ágán ülve lóbálom a lábamat. Kezeimet a fa ágán megtámasztva figyelem az eget.
Elmerengek az elmúlt hetek eseményein és próbálom összerakni fejbe, hogy mi is történt a világban az elmúlt huszonöt évben. A világ teljesen kifordult magából, az angyalok egymás ellen fordultak, a démonok angyalokkal szövetkeznek. Az emberek üldözik mindkét fajt. Teljes jogossággal bizalmatlanok, szívükbe gyűlölet fecskendezett Gabriel tettei. Pedig régen minden annyira egyszerű volt. Mi, angyalok képviseltük a fényt az életben, amíg a démonok a sötétséget. Tökéletes összhangot teremtettük az emberek életében, kik ebből mit sem sejtettek. Vagy ha mégis, igazán kevesen voltak azok, kik felfedezték a világunk valódiságát.
De ez így is volt rendjén. Atyánk ezt rendelte el számunkra, mi pedig vakon követtük.
Most pedig, amikor elmegy valahova, elengedi hosszú évezredek után a kezünket, teljes őrültek módjára kezdünk el viselkedni. Mintha mindig a kezünket kellene fognia ahhoz, hogy betartsuk a törvényeit, az akaratát. Mintha nem lett volna elég időnk megtanulni, hogy mi számára a legfontosabb…
Halkan sóhajtom el magamat, egy pillanatra letekintve, ahogy látom, ahogy egy kislány sétál egyedül a park eme részén. Szemöldökömet összevonom, hiszen ez így nem lenne helyén valón. Mögötte pár méterre pedig két marcona alak követi, feszülten figyelve a törékeny csöppség alakját.
Egy újabb rossz érzés kerít hatalmába, s nem sokat gondolkozva ugrok le a fa tetejéről, rejtve szárnyaimat ebben a városban. Mosolyogva sétálok a lány felé, úgy téve, mintha a másik két alakot nem látnám.
- Szia, mond miért sétálsz itt egyedül? – teszem fel az egyetlen buta kérdést, amely most így eszembe jut. Nem is tudom, hogy mit várok el, amikor egy számára teljesen vad idegen odamegy hozzá mosolyogva. A bizalmatlanok városába. – A szüleid itt vannak valahol? – nézek szét, várva válaszára.


To my little Sis' luvu§§ szószám 359 §§
reveal your secrets

Abaddon


Central Park - Az állatkerttől nem messze - Page 2 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
356
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 25, 2017 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Shalizaya & Abaddon
Egyszerű véletlen?Pár nap telt még el csupán, a szálak lassacskán szövődnek. Épp egy újabbat igyekszem megfonni. Keresek valakit, hogy fontos szál lesz e avagy sem, nos ez majd kiderül...

Hajdanán zöldellő fák és széles réteken sütkérező fiatalság árasztotta el a helyet. Tavain megannyi kicsiny makett hajó árboca lengedezett, kacagó hangú gyermekek figyelték ahogy suhannak a felszínen. Papírsárkányt eregetők s andalgó párok megannyi titkos búvóhelyéül szolgált. Mára megkopott a küllem, szürke s nyomasztónak mondható, a helyenként romos házak karmokként ölelik körbe a hatalmas teret a lombok fölé tornyosodva adva tettetett védelmet. Nekem személy szerint mondjuk nincs bajom vele, meg van a maga hangulata. Na de félre az andalgást, dolgom van!
Kimért léptekkel haladok keresztül a park szegényes lélekszámú közegén, akad azért néhány mozgó lény itt ott de személy szerint magam vagyok. Egyszerű farmer, fekete vászon cipő. felül bőrdzseki csak úgy lezseren, a szemüveget magamon hagytam az irattár után, amolyan dizájn elem, jól áll nem? Pár napos borosta, az a kellemes fajta, kicsiny szakáll és bajusz is díszeleg. Az esernyő fontos alkotó elem hiszen éppen esős idő van, mondják a halandók "veri az ördög a feleségét" pedig ha tudnák, hogy az nem egészen így néz ki. Mondjuk bánom is én mit csinál Lucifer azzal a némberrel, vagy épp amelyikkel. Kanyarodjunk is vissza a jelen helyzetre, átlagos New York küllemem tökéletesen beleolvad a környezetbe. Mint említette keresek valakit, egy lányt egészen pontosan kinek állítólag Agramonhoz van köze. Kiderül majd mennyire, csupán két dolgot tudtam meg, hova olykor felszökik a felszínre, a szabadság édes íze, nem nehéz összerakni a kirakós ezen részét. Meg persze egy nevet, Shalizaya. A szabadság után áhító többnyire nagy tömeget keres, kiélni magát s azon dolgokat kóstolja melyeket fogságában nem tehet. De gyakorta kereshet magányos helyet, hol úgy igazán egyedül és szabadon lehet. Ezért kezdtem itt, a Central Parkban, épp az állatkert mellett haladok el mikor a távolban egy alak bontakozik ki előttem, nem messze van egy tó, mintha az mellett lépdelne. Az utam arra visz, hát elindulok irányába. Az eső tompán kopog ernyőmön és lépteim nyomán ütemes zajt csapnak a határozott mozdulatok. Nem is osonok, nem sunnyogok, átlagos New York magányos sétálni vágyó fiatalember vagyok...

Central Park - Az állatkerttől nem messze - Page 2 Cropped-central-park
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2