Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Central Park - Az állatkerttől nem messze •
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


Central Park - Az állatkerttől nem messze VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 22, 2018 5:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Miután kivetett a láda...
Francesca x Markan
────────────  RIP-rop   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Ez a nap is úgy kezdődött, mint bármelyik az elmúlt hétszáz évben. A természet hangjára ébredtem, de amikor kinyitottam a szemem, valami más volt. De ha lelőnek sem tudtam volna megmondani, mi változott. Lassan felülök, nyújtózok egyet, majd szemem előtt elviharzik valami. Olyan gyors, hogy szinte fel sem fogom, de majdnem biztos vagyok, hogy egy emberalakot láttam elsuhanni. Egy embert valami fura fémszerkezeten görnyedve, ami két keréken gurul. Őt két másik követte. Hétszáz év alatt nem láttam senkit idebent a testvéreimen kívül, nem csoda, hogy kissé meglepett a jelenlétük. Elsőre néhány szerencsétlennek gondoltam őket, akikkel hozzánk hasonlóan alaposan elbánt a Teremtő. Elindulok a sötétszürke kemény ösvényen, amin a guruló lovasok is haladtak. Miközben azon tűnődöm, hogy ez mikor került ide? Hét évszázad alatt alaposan kiismertem a doboz világát. Talán nem is volt olyan szeglete, ahol ne fordultam volna meg ez idő alatt legalább egyszer. Út közben elsétálok egy tó mellett. Ez sem volt itt. Egyszer azon kapom magam, hogy egyre kevésbé ismerős a táj és egyre szokatlanabb dolgokat látok. Kezd olyan érzésem lenni, mintha már nem is a ládában lennék. Nagyjából másfél óra telik el, miközben a zöldest járom, de még egyik sziszegő fivérem vagy nővérem sem jött velem szembe, ami azért szokatlan. Egyszer csak zenét hallok a jobbom felől. Próbálok rájönni miféle muzsika, de határozottan nem gregorián. Érdekes dallamok sok hörgéssel. Egy fakanapén két feltűnő külsejű kölyök üldögél, mellőlük szól a zene egy fekete dobozból. Mindketten gyászruhát viselnek. Az egyikről kutyaláncok lógnak és égnek áll a haja, a másiknak pedig fekete szemkötő van a szemén, mint a kalózoknak. Ez nem lenne annyira furcsa, de a gyereknek mindkét szemét eltakarja a fekete tapasz, mégis kilát rajta.
Különös érzés kap el, olyan amit nagyon ritkán érzek. Kezdem magam kényelmetlenül érezni és erősödik bennem a gondolat, hogy tényleg kivetett magából a láda. Ha ez így van, akkor a világ hatalmasat változott. A parkban valami várjátékos műsor megy, sok itt a nép. Váratlanul elém lép egy férfi a tömegből, a program szervezője, aki azt hiszi, hogy a hagyományőrző kör tagja vagyok. Magyaráz valamit, de nehezen követem. Érdekes nyelvjárásban beszél. Rám mutogat, én pedig végignézek magamon, és meg kell hagyni, nem a mai kor szelleméhez illő a kinézetem. Azt hiszem ezen változtatnom kell. Gyors útbaigazítást kapok, így az első utam a fellépők négykerekű fedett szekeréhez vezet, ahol zsákmányolok magamnak valami normálisnak kinéző ruhadarabot. Később megtudom, hogy ezt a mai világ öltönynek nevezi, és a helyet, ahol találtam lakókocsinak. Gyorsan realizálódik bennem, hogy valahogy kijutottam a vén szaros börtönéből. Amint megérint a szabadság gondolata, el is feledkezem a testvéreimről. Eszembe sem jut eltűnődni rajta, hogy vajon ők is kijutottak-e abból az átkozott dobozból. Ehelyett azon gondolkodom, hogyan tovább, majd arra jutok, hogy a legokosabb, ha gyorstalpalót veszek. Hétszáz év lemaradásban voltam, nem ártana behozni ezt a kis kiesést. Távolabbra kerülök a nyüzsgő tömegtől, akik élvezik a színpadi műsort. Egyszer csak egy szokatlan stílusú, monumentális festmény kerül a látóterembe Welcome to New York felirattal. Legalább be tudom azonosítani, hova kerültem. Amint feljebb emelem a tekintetem és távolabbra nézek, ugyanezt a várost látom romokban. Nem hiába mondják, hogy a művészet sokszor túlzó.
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


Central Park - Az állatkerttől nem messze VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 4:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 1:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Azura
A természet ravaszul rátalál a gyengeségeinkre


Nem sértődőm meg a nő szavain, miért tegyem? Érzem a belőle áradó lenézést, a szánalmat, mégsem reagálok rá. Rendületlenül állok és mosolygok rá. Hiszen minden szava igaz. Nekünk nem adatott meg a szabad akarat, de soha egy percig sem sírtam utána. Isten alatt is pontosan tudtam, hogy mi a dolgom, ahogy Amara alatt is tudom, mi a feladatom. Nem kérdőjeleztem meg egyiket sem soha, miért tenném?
A világ mindig így működött, mindig is így fog. Ezen semmi és senki sem fog változtatni, egyedül talán Amara. Ezek észre sem veszik, hogy Isten elhagyta őket. Igen, a démonokat is. Szegről-végről az ő teremtményei. Lehet, hogy közvetlenül Lucifer teremtette őket, de egy apró részletet kihagytak. Lucifernek Isten adta azt az erőt, amivel képes ezt megtenni.
Az emberek, a démonok, de már az angyalok is elvannak a saját maguk kis dolgaikkal. Saját világukban élik életüket, az összképet képtelenek látni.
Nem is baj. Ez is csak az én malmomra fogja hajtani a vizet.
- Szánakozni, vagy örülni kell, ennek a sakk-mattnak? - mosolygom gyengéden, fejemet enyhén félrehajtva. Nem igazán az én dolgom eldönteni, hogy balga dolog-e a saját kis apró terveinkkel foglalkozni. Nem. Már nem. Már belefáradtam, hogy egykor Isten oldalán mindenkit győzködni próbáltam, hogy tenni kell az ellen, hogy ne érjen minden véget.
És lám, most is mit csinálok? Egy démonnőt próbálok meggyőzni arról, hogy a világ, melyet ismer hamarosan megszűnik létezni. Úgy ahogy nekem is, úgy neki is már csak napjai, hetei, tán csak hónapjai vannak hátra. Csettintésre eltűnik a világ és még csak fel sem fogja senki fogni, hogy mi történik. Eltűnünk az enyészetbe, mintha soha nem is léteztünk volna. Saját létünkről sem fogunk tudni, elménk megszűnik létezni.
De azt hiszi, hogy ez csak valami tréfa, hogy ez csak egy vicc. Nem baj.
- Egyetlen rizsszem is átdöntheti a mérleget, és egyetlen lény is eldöntheti egy egész emberiség sorsát - idézem - picit pontatlanul - egy kedvelt mesefilm öreg bölcs császárját. Nem is értem miért tudta Gabriel a kínaiakat kiirtani. Ők értették meg a legjobban a világ működését. Ők kerültek legközelebb ahhoz, hogy milyen is a túlvilág. És lám, nem ők voltak, akik mellüket döngetve hirdették Istennek igéjét. Ők azok voltak, akik a történelem folyamán a legnagyobb békét hozták el Ázsiában. Ez a különbség ember és ember között.
Ám ez most lényegtelen. Ami fontos, ami itt van. Ebben a pillanatban. Ő és én. A két szőkeség.
Mégis mondd olyat, mondd egyetlen egy olyan dolgot, ami minden megváltoztat. Ami felkelti érdeklődésemet.
Nem érdekel, hogy ereje súrolja bőrömet. Nem hat meg a halál gondolata sem. Saját életem soha nem volt fontosabb, mint annál, mi a dolgom valójában.
- Az arkok egységéről megvan a véleményem, de hamarosan te is rá fogsz jönni. Tervezhet Lucifer akármit, testvérei nem lesznek soha egységesek - egymásnak sem segítettek, azon egy testvérének sem, ki a legkevésbé érdemelte meg a szenvedést. Kit mindenkit szeretett és mindenki szerette őt. Vajon hol lehet, most Ő? Már ez sem számít.
Nekem már ez sem számít.
Történik valami. A sunyi. Kijátszott! Ajkamra nevetés tódul, csilingelő hangom törti be a kettőnk közötti teret. Lenéztem őt és lám.
Fejemet szórakozottan rázom meg. Nem, valahogy nem idegesít a tudata, egyszerűen csak mulattat. Megmutatja önön magam balgaságát. Hiszékenységét és nagyképűségét.
- Viszlát a halálba - köszönök el magam is, nevetve. Jókedvűen. Nem gondoltam volna, hogy ez is meg fog ma velem történni. - Nem csak az embereknek kell tanulni hibáikból - jegyzem meg magamnak.
Mikor pedig a nő már eltűnik, lassan a fához lépek, melynek nemrég ártott. Maradék erőmmel begyógyítom a sebét.
- Már nem fogtok ti sem sokáig szenvedni az emberiség bűne miatt - nyugtatom, de kit? Magamat, vagy egy élettelennek tetsző növényt?
Maradék erőm is elhagy. Összerogyok a fa tövébe. Az erőnk… egyre csak fog.

Én is köszönöm a játékot  luvu
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 18, 2018 8:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ophilia & Azura

Fekete füst gomolyog körülöttem, aminek hála nem vakít el a mennyek kapujának látványa, vagy annak illúziója. Mivel sosem jártam ott - szerencsére -, így fogalmam sincs, hogy ez valódi vagy egy olyan illúzió, mint az előbbi gyatra pokolkép. Ahogy az angyalra pillantok semmi jót se nézek ki belőle. A fekete felhőn át is tisztán látom, amint fekete szárnyait fehérré változtatja, mintha az annyira lényeges lenne. Szemeimet fogatom ezen tette láttán. Méghogy mi démonok vagyunk az ostobák, ezt a hiúságot látva nem gondolnám. Költői kérdésére nem szándékozok válaszolni, hiszen tudom, hogy megteszi egyedül is. Mégis mit keresek én itt? Egyedül is elvan magában a tollaska, tökéletes párbeszédeket folytat le a segítségem nélkül. Szánakozó pillantását már szóra se méltatom igazán, inkább csak teátrálisan sóhajtok egyet. Igen, apránként kezdek unatkozni, ami nálam semmi jót se jelent. Szavai hallatán tapsolok párat, majd undorodva mérem végig fehérlő lényét.
- Azt meghagyjátok nekünk, ami így tökéletes. De veletek ellentétben, mi rendelkezünk olyasmivel, amit az emberek szabadakaratnak neveznek. Lucifer teremtett minket, de nem feltétlen vagyunk hozzá hűségesek, míg ti Isten nevében háborúztok mindenki ellen - forgatom a szemeimet, majd mintha elfelejtettem volna valamit a fejemhez emelem a kézfejem - Jajj, bocsánat! Majd' elfelejtettem, egyesek inkább Amara nevében cselekednek - tettem hozzá mérhetetlen gúnnyan a hangomban. Nem a személyével van bajom, talán egy másik időben, mondom TALÁN, jóban is lehettünk volna. Nem is igazán az eszméivel van a baj, hanem azzal, ahogy ezek hatására gondolkodik. Azt hiszi, hogy egy magasztos terv részese és feladata van, amit mindenáron teljesítenie kell. És így újra visszakanyarodhatunk a rabszolgaáshoz és a pesztrákhoz, akik a magasabban lévőket kiszolgálják, mit nekünk modern világ. Éljen a diktatúra!  Veled ellentétben blabla így, blablabla úgy... Nem unja még ezt? Halvány mosolyra húzódik a szám széle. Fogalma sincs, hogy ki áll előtte, azt hiszi, hogy csak egy egyszerű démon vagyok. Ő, drágaságom! Hatalmasat tévedsz. Én leszek Lucifer új első lordja, hiszen a pozíció megüresedett, én pesig betartom az ígéretem. Hagyom hadd lépkedjen felém a bárányokra hasonlító kis fellegein, még mindig hányingerkeltő.
- Nem szándékozom megosztani veled a lépéseimet. Elég annyit tudnod, hogy valaki csúnya sakk-mattot fog kapni tőlem - vigyorgok sunyin felé, de gondolataimban mást képzeltem az arca helyére - Mégis miért tennék bármit is Amara ellen? Ahogy hallottam arra már van éppen elég jelentkező így is - vonok vállat egyszerűen. Nem érdekel az, hogy mi van Amarával vagy az angyalokkal, sőt a világ ügyes-bajos dolgai sem tudnak meghatni. Egyedül a tervemet akarom véghez vinni, nekem már csak az számít ezen a rothadó világnak gúnyolt romhalmazon. Kérdésére csak halgatok, miért beszélnék olyan dologról, amit valószínűleg nem érek meg? Minek lássak tovább? Nem a tudatlanságom folytán burkolózok némaságba, inkább az érdektelenségem okán. Látom ahogy szemei összehúzódnak, majd apránként elfeketedik, mire kissé oldalra döntöm a fejemet. Két fekete írisz néz farkasszemet egymással, akik közül az egyik egy angyal, akinek a szíve sötétebb mint a pokol legmélyebb bugyra. Ostobább mint azt valaha is gondoltam, mosollyal az arcán biztosít arról, hogy igazam van a halálával kapcsolatban. A halált egyikünk sem féli, a magam részéről régen hozzászoktam, a vér látványa már nem ráz meg. A vaksága és bukott eszméi miatt az, ami... egy szárnyaszegett, szerencsétlen tollas, aki nem lát tovább az orránál. A tárgyalás szó hallatán végre értelemről árulkodik a tekintete. Remek! Mégsem olyan őrült, mint ahogy azt mutatja. A kezét leengedi ereje apránként szerte foszlik és vele együtt az a rohadt fény illúzió is kámforrá válik és újra a park elvadult képe tárul elénk. A belőlem áradó erő oldalról hozzáér, mielőtt visszahúzódna a testembe, ahová való.
- Temérdek információval rendelkezem a pokolról, a démonokról és arról is, hogy Lucifer mit tervez a testvérkéivel karöltve Amara ellen - válaszolok kissé sejtelmesen. Kezemből már eltűnt a tőröm, de megvágott tenyeremből cseppenként folyik a vérem, ami megszínezi a kavicsokat. A türelem rózsát terem, vagyis most az esetemben egy kis egérutat. Tisztában vagyok vele, hogy az angyal ereje is fogyóban van, ahogy az enyém is lemerülni készül. Élveztem a vele való beszélgetést, sok új információhoz jutottam, de több időm nincs rá. Nem menekülni készülök, sosem menekülök! Egyszerűen csak máshol van dolgom, meg kell erősödnöm még jobban, hogy elfoglaljam a megfelelő helyemet azon a bizonyos sakktáblán.
- Nagyon élveztem ezt a csevelyt, de eluntam magam. Tudod, hogy van ez nálunk, azok a fránya önös érdekek - egyetlen pillanat erejéig lebiggyesztem az alsó ajkamat, mintha megbánnám a bűneimet - amivel nem is rendelkezem -, majd vállat vonok - Találkozunk legközelebb, Tollaska! - teszem hozzá búcsúzóul. Összeérintem a két tenyerem, mire szemeimben felizzik a pokol tüzének fénye, aztán kámforrá válok, percekig csak fekete köd marad utánam.

"A tűz ellen tűzzel lehet harcolni."
részemről ez egy záró, ha nem baj  *q*
köszönöm a játékot luvu
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 15, 2018 10:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Azura
A természet ravaszul rátalál a gyengeségeinkre


A menny illúziója az otthon melegét sugározza felém. Pontosan emlékszem milyen volt odafent élni. Minden egyes négyzetcentijére úgy emlékszem, mintha csak tegnap jöttem volna le onnan. A hangulatára, fényére. Az otthont keltő érzések, mind itt vannak most velünk. A tisztaság és a jóság ígéretének kapuja tornyosul felénk, ajtaja mégis zárva van. Körülöttünk minden hófehér, aranyszállal font kapu csak mely színt visz életünkben. No meg mi.
Bontott szárnyaimat könnyedén újra hófehérré varázsolom. Amilyen volt nemrégen. Sokkal jobban tetszik így, mint fekete valójában. Ezt képviselje csak a velem szemben álló démon.
Vádaskodására és költői kérdésére szerény mosollyal az ajkamon hajtom le a fejemet. Számat halk kuncogás hagyja el. Annyira tipikus a gondolkozása neki is, de ezért még hibáztatni sem lehetne.  Miért kellene? Ilyen a természetük, eleve ilyennek teremtették… És akkor azt most hagyjuk ki, hogy nekem sem épp ilyennek kellene lennem, de hát…
A gondolkodásom nem változott, legfeljebb az iránya.
- Tudod, hogy mi az, mely a legjobban megkülönböztet egy angyalt egy démontól? - tekintek fel szánakozóan pillantva végig rajta, fejem enyhén félrehajtva. - Mi még a legrosszabb formánkban sem önző mód viselkedünk - nem, egy pillanatig sem féltem életemet.
Sokan félreértik pálfordulásomat, holott ez a legegyszerűbb dolog a világon. Amara megmutatta nekem az igazságot, mely eddig titkolva volt előttünk. Atyánk kétszínű játékának bábjai vagyunk csak babaházába semmi több. Mindenki foggal körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy ez nincs így.
Nem látnak túl saját önzőségükön, nem látják, hogy minek kell bekövetkeznie, amiből majd egy jobb, egy szebb keletkezhet. Egy normálisabb világ, ahol a pokol valódi pokol lesz, nem pedig az, amit Lucifer teremtett… Amara hatalmához és lényeihez képest ők is csak senkik - ahogy magunk is. Nem csak őket nézem le, de magunkat.
Az egyetemes törvényeket mindenkinek mindig be kell tartania, mégis ezt felejtette el a legjobban az öreg. Ennek pedig hát ez lesz az ára, ha tetszik nekik, ha nem.
- Nem is kellett mondanod, nem is kell, hogy így hidd. Elegen teszik meg helyetted. Veled ellentétben én pontosan tudom, hogy hol is helyezkedem el a sakktáblán, hogy mi lesz a következő lépésem és hogy annak mi lesz a következménye. A kérdés csak az, hogy te miként lépsz? Te is beállsz azok közé, akik a pálya széléről, ölbe tett kézzel végignézik, hogy mi lesz a vége? Vagy épp te leszel, aki majd tenni fog Amara ellen? - húzom aljas félmosolyra az ajkamat. Lépteimet lassan vezetem felé a Central Park kavicsos kövén. Most mégis olyan, mintha apró bárányfelhők kavarodnának minden léptemmel. - Pontosan tudom, hogy mi lesz a következménye Amara valódi pusztításának. De én képes vagyok ezen tovább látni, hát te? - húzom össze enyhén szememet. Íriszeim feketévé változnak, akár egy démonnak. Teljesen groteszk módon festhetek a megtestesült tisztaság képével, ahogy szemem és szívem koromfekete füstként terjeng körülöttem.
- Tudom - mosolygom. Egy percig sem félem a halált, soha nem is féltem, és nem is fogom. Azzal sem áltatom magam, hogy egy magasztosabb cél miatt fogok meghalni. Egyszerűen tudom, hogy mindennek vége lesz. Ha pedig az öreg úgy dönt, hogy újra teremti világát tudni fogja, hogy a Sötétség nélkül nem teheti. Vagy újra megteszi, kíváncsi lennék, hogy mennyiszer játszották már ezt le.
Erőnk egymásnak feszül és úgy tűnik döntetlen lesz. Ennyit bírnék ki csak jelenleg? Legyen hát, ezzel jobb tisztába lenni. A feladatom egyszerűbb, de képtelen leszek megtenni, ha ennél több időre lenne szükségem. Véges ez, ki kell tapasztalnom, mennyit bírok és mik a korlátaim. Nem bukhatok el. Nem, amíg feladatom be nem teljesítem, ez ilyen egyszerű.
A démonnő szavait hallva szemöldököm egy pillanatra a magasba szökken. Kezem leengedve hagyom, hogy erőm semmivé legyen. Vélhetőleg az ő fekete ereje egyenesen felém csap. Féloldalasan engedem el, a menny illúziója megtör és visszatérünk a parkba.
Erőink lökéshulláma is véget ér, eddig égnek álló hajunk puhán simul vissza vállunkra, hátunkra. Szárnyaimat elrejtve, normális íriszekkel ám félrehajtott fejjel tekintek rá.
- Nocsak. Ha egyforma az erőnk, az csak egyet jelenthet… Mégis milyen tárgyalási alappal tudnál előrukkolni? - valóban érdekel. A világ folyamatosan elbukott, mert képtelenek voltak tárgyalni. Tanulok az emberek hibáiból, ebből is előnyt tudnék kovácsolni magamnak.

Sajnálom a késedelmet :$ esedezem bűnöm megbocsátásáért  luvu
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 05, 2018 12:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ophilia & Azura

A velem szemben álló szőkeség egy másik esetben, életben talán kellemes társaság lehetne. Elnézem arcát, régen kedves lehetett, de valami megváltozott benne. Találkoztam már olyan angyalokkal, akik mindent a harcra tettek fel és hittek Gabriel eszméiben, de ők nem olyanok voltak mint az előttem álló. Benne van valami megmagyarázhatatlan sötétség, még a mivolta ellenére is. Ha egy angyalt magába szippantja a sötétség az nem bukottá válik? Jobb és békésebb esetben valószínű ez történne, de a mostani helyzetben, mikor Amara a földet járva... Senki se foglalkozik ilyen mellékes dolgokkal. Ahogy látom a saját testvéreit is megveti, mintha semmit sem jelentenének számára.
Olybá tűnik, hogy a tollpihe jobban emlékeztet egy démonra, mint a legtöbb pokollakó. Szavaiba könnyedén beleköthetnék, de mégsem teszem. Minek teregessem ki az összes kátyámat? Úgy nincs értelme a játéknak. Ha már játéknál tartunk, egyenlőre úgy mozog a sakktáblán, ahogy azt előre látni véltem. Sugárzik belőle az arrogancia, felsőbbrendűség és egy csipetnyi büszkeség is, ezzekkel a vonásokkal jómagam is rendelkezek, ezt sosem tagadtam. Ahogy szemeit forgatja elgondolkodom egy pillanatra, ha nem kísérti meg a valaha élt legnagyobb gonosz, akkor milyen lenne? Talán egymás tükörképei lennénk, akik a maguk oldalán állnak és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a teremtőjük szava szerint cselekedjenek. De az idők változnak, ahogy mi is...
Ahogy a mennyek kapuja előtt állunk érzem a belőle áradó tisztaságot, aminek köszönhetően undorodva fintorgok felé. Bahh, ez a fényesség olyan nyomorultul hamisnak tűnik számomra. Nem a valódisága miatt, hanem azért, amit képvisel, a jóság, az a sok erény, béke, harmónia, szeretet. Badarság az összes! Nincs értelme egynek sem. Az ujjaimon keresztül is érzékelem, ahogy a fény növekszik, van egy olyan érzésem, hogy az angyal alakváltása is közrejátszik a dologban. Mielőtt ropogósra sülnék én is alakot váltok, a sötétség jólesően nyaldossa bőrömet, magába szippant. Fekete ereimen fut keresztül az összes eddig elnyomott erő, bennem pulzás az a sötétség, ami minden démon alkotóeleme. Ennek köszönhetően leengedem kezemet, így látom a velem szemben álló fényhalmazt. Szavai hallatán egyet ciccentek, jelezve nem tetszésemet.
- Nem jobban mint te! Egy olyan urat szolgálsz, aki ugyanúgy veled is végezni fog. Mondd így mi értelme van a szánalmas kis életednek? - nem riaszt meg azzal, hogy közelebb lép hozzám, mielőtt bámit is mondhatna a költői kérdésemet meg is válaszolom - Semmi Nem tud megijeszteni, sem angyali ereje, sem az elém táruló látvány. Tisztában vagyok vele, ha Amara átveszi az uralmat, akkor minden amit most ismerünk az eltűnik a föld színéről, sőt lehet a föld is megszűnik létezni és nem marad más csak a mérhetetlen sötétség. Ennek a tudásnak a birtokában számolom a hátralevő életem és próbálom kihozni belőle a legtöbbet. Nem fogok állást fogalani, ki akarok maradni a harcokból. Önző lennék? Igen! Érdekel? Nem. Nincs bennem semmifelé megbánás. A többi démonnal ellentétben én nem érzek vágyat arra, hogy minden egyes idegszálammal Lucifert szolgáljam, csak mert ő teremtett. A tollaska úgy nevet, mint aki egy elmagyógyintézetből szabadult, Amara biztos kiégette az agya egy részét, mikor elültette benne a sötétség magját. Hogy említettem már az intézetet? Lehetséges. Azokhoz a kínoznivaló lelkekhez hasonlít, akik még nem törtek meg egészen, de az épelméjüket már elvesztették, ők egyetlen apró szalmaszálba kapaszkodnak mielőtt végleg végük lenne.
- Ácsi! Tollaska, te valamit nagyon félre érthettél az előbb... Egyetlen szóval sem mondtam, hogy mi, démonok lennék az egyensúly másik pólusai. Amara sakktábláján te is csak egy feláldozható paraszt vagy, semmi több - válaszolok, ajkam széle gonosz mosolyra görbül. Fogalmam sincs mit hisz magáról ez a szárnyas, de az biztos, hogy többet mint, amit kellene. Az egyszínű karácsonyi égősor végre megáll a villogásban. Hála a magasságos Lucifernek. Már kezdtem azt hinni, hogy tényleg zárlatos lett a szöszi. Ahogy végigfuttatom a pillantásom rajta kiszúrom az egyetlen pontot, ami fekete rajta, még hozzá a szívét.
- Nicsak! Valaki nagyon rossz angyal volt - rázom meg a fejem, mint egy idősebb testvér, aki megszidja a kicsit - Idők kérdése és belehalsz abba - bökök fejemmel a tátongó űr felé. Egy angyal sem létezhet sokáig így, őket úgy teremtették, hogy csak fény, szeretet, jóság és a sok blablablaaa legyen bennük. Az a feketeség jelzi Amara keze munkáját. Fennhéjázó szavai hallatán magasba emelkedik az egyik szemöldököm, kezd végre kíváncsivá tenni. Kik szolgálhatják hűen a sötétséget, akik ereje nagyobb? Ő nem lehet, bármennyit fitogtatja is az erejét nincs benne több szufla, a duracell apránként lemerül és itt a földön nehezebb feltölteni mint valaha. A kérdését válaszra sem méltatom, nem fogom lebuktatni magam, hogy kevesebb vagyok a lovasoknál. Hiába a második lor tanácsadója lettem, akkor sem vagyok több egy egyszerű démonnál, aki a maga erejéből felmászott a ranglétrán. Ahogy kettőnk ereje egymásnak feszül a levegőben apró szikrák keletkeznek, még így is érzem a belőle áradó fényt.
- Ha igazán harcba bocsátkozunk abból egyikünk sem jön ki győztesen. Ne legyenek kézelgéseid, ugyanakkor erővel rendelkezünk. Tárgyaljunk! - vetem fel egy kósza ötletként a dolgot. Van egy olyan érzésem, hogy nemleges választ fogok kapni erre a lépésemre, de ez sem tántorít el. Maradt még annyi erőm, hogy ha akarom akkor egy kisebb pecsét segítségével eltudom magam teleportálni egy másik helyre a városon belül. A füsttől nem láthatja, de a kezemben egy kisebb tőr jelenik meg, aminek a segítségével könnyedén a tenyerembe tudom vésni a megfelelő szimbólumot.

"A tűz ellen tűzzel lehet harcolni."
bocsánat a késésért luvu
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 24, 2018 9:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Azura
A természet ravaszul rátalál a gyengeségeinkre


A szőke fürtökkel keretezett arcot szemlélem. Be kell látnom, hogy Luciferben is megmaradt ama szépérzék, melyet Atyánk is követett. Az ő teremtményei is mind hibátlanok, nincs közöttük egy hibás, vagy épp selejtes termék sem. Esztétikailag legalább annyira állják meg a helyüket a démonok, mint az angyalok is. De ez csak természetes. Az emberek kellett meggyőzniük nekik is, és ocsmány képpel ez nehezen megy, habár… Ki miként gondolja, nem igaz? Nem egy démont láttam már, ki ocsmány boszorkány képét vette fel ezernyi bibircsókkal az arcán így szerzett lelkeket magának. Mit gondoltok ezek a mesék vajon honnan vannak?
Biztos, hogy nem a légből kapták őket és nem is az angyalok műve ez. Más időkben még értékelném is a kreativitásukat, de ahogy azt mondani szokták… Idők jönnek és mennek, a Föld nem állandó, folyamatos változásokon megy keresztül.
- Amit a tollaim mutatnának, csak töredéke mindannak, mi valóban bennünk sejlik. Szégyen, de sok testvérem még maguk sem tudják, hogy mikre is képesek - a testvér szónál arcom enyhe fintorba fordul, barna íriszeimből a merő undor olvasható ki. Már rég nem tartom azokat a lényeket annak. Tettek róla, hogy ne. Ostoba népek, kik saját acsargásukon túl nem látnak, kik egy világot képtelenek irányítani. Kik, csakmert az öreg lelépett, azt hiszik feljogosítja őket arra, hogy elpusztítsanak… Oh, várjatok, hogy ez még az én érdekeimet is szolgálhatja most már?
Nem sok dolgot kellene megerősíteni, csakhogy Gabriel tovább irtsa az embereket. Ezek után úgysem fog megállni. Megölnie kell minden démont, minden angyalt…
Elpazaroljuk időnket, erőnket. Ősi tudásokat hagytunk kárba veszni, de én vissza tudom őket hozni. Én emlékszem rájuk, hisz mindenre emlékszem, mi valaha a Földön zajlott. Minden ősi varázsigére, egy bökkenőt kivéve.
Nem minden őénoki szöveget fejtettem még meg. S ebben már Ramiél sincs segítségemre.
- Hát persze, hogy szereted - felelem leereszkedően. Démon, mégis mit vártam tőle. Noha ha azt nézzük, hogy én angyalként miként viselkedek vele szemben. Mégsem hinném, hogy ő maga Amara szolgálatában állna. Nem feltétlenül kell minden csatlósáról tudnom. Elég ha a saját hovatartozásomat tudom, és a saját feladatomat ismerem, erre kell koncentrálnom.
De egy kis szórakozás senkinek sem árt.
Karjaimat a mellkasom előtt keresztbe téve, szemem forgatva figyelek a szőkeségre. Emiatt még jóba is lehetnénk, de… Akárcsak én, úgy ő is pökkhendi, de ez így van rendjén.
A menny kapuja előtt állva, amaz halkan, nesztelenül nyílik ki. Aranyozott rácsai magasztosak, odabentről a tisztaság árad kifelé. A béke, a nyugalom, minden mit a menny jelent. Pontosan vissza tudok adni minden apró részletét, hangulatát, illatát, frissességét. Nem hiányolom ezt a helyet, de talán betekintést nyújthatnék egy démonnak, hogy milyen is az ellentétes oldal. Persze, csak ha megérdemli.
A kapu kinyitásával egyenes arányosságban izzik lényem egyre fényesebben. Erőm kevés lehetne, mégis érzem magamban, hogy van elég. Kérdésére és feleletére lesajnáló mosollyal felelek neki.
- Te annyira ostoba vagy. Mit gondolsz, ha Ez a világ elpusztul, akkor veled mi lesz? Bárki, aki itt van túlél? Túlélhet bárki bármit, ha a Sötétség átveszi a tényleges uralmat? Az Öreg nélkül vajmi kevés esélyetek van, ti is legalább olyan porbafingóak vagytok vele szemben, mint az angyalok - lépek egyet közelebb hozzá. Figyelem a füst miként kebelezi be lényét. Már nem is néz le annyira, helyes. Ajakamra pimasz mosoly fut. Ez a világ mindenkivel - velem együtt - el fog pusztulni. És bármit megteszek, hogy ez megtörténjen.
Mindent újra kell kezdeni, az elejétől.
- Ti sem vagytok mások, mint Isten ócska bábjai, ne legyenek képzelgéseid. A valód sötétség, nem Lucifer, ő csak egy szolga - nevetek halkan. - Szolga, mint te vagy én. A valódi egyensúly másik pólusa nem ti vagytok, ti semmik vagytok az ő hatalmához képest - ahhoz képest, amiket ő alkotott meg. Lényem egy pontnál megáll fényleni. Szívem helyén fekete pont jelenik meg ebben. Hát persze, hiszen azt kitépte testvérem, a Sötétséggel itatta át.
- Az erőviszonyok megváltoztak, melyekről nektek fogalmatok nincs. A te okkult tudásod, bármily hatalmas is legyen, eltörpül azok erejétől, kik hűségesen szolgálják immár Amarat - hadd higgye, hogy most épp magamra, vagy épp másokra gondolok. De én engedtem ki a Leviatánokat, jó eséllyel nem találkozott még velük.
Az öreg nem hiába zárta el őket. Veszélyesebbek bármely démonhoz képest. - Amúgy is, Amarát egykor a lovasok és az arkok zárták el. Erőd felér hozzájuk? - teszem fel a költői kérdést, fejemet enyhén félre hajtva. Izzik közöttünk a levegő, mégsem támadunk egymásra. Kivárunk, a másikra. Bőrömet cirógatja erejének hatalmassága. Nem egy egyszerű démonnal van dolgom, ezt már láthatom. A sakktáblára új figurák léptek fel és a világnak még fogalma sincs róla. Amara ereje napról napra egyre nő, hála a menny és a pokol lelkeinek. Senki sem fogja tudni őt legyőzni, csak Ő. De Ő meg nincs és nem is fog visszatérni.
Eme világnak vesznie kell, még ha vissza is tér, a Pokolnak vesznie kell… Újat kell létrehozni, Amara valódi teremtményeivel. Az egyensúly csak így fog örökké fennmaradni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 19, 2018 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ophilia & Azura

Igazság szerint sosem kedveltem az angyalokat, mindig is felszínes, pökhendi alakoknak képzeltem őket, akik úgy táncolnak, ahogy az apjuk fütyül. Aztán mikor az megunta a banánt és felszívódott ők jó testvérek módjára egymást gyilkolják. Brávó! Jobban el sem lehetett rendezni a dolgokat... Mit bánom én! Öljék csak egymást, ontsanak minél több vért a sajátjukból, de ezt mind tegyék a mennyekben. Nekünk, démonoknak meg hagyják meg a földet, hadd végezzük a dolgunkat. Lucifer nem azért teremtett minket, hogy az angyalok bugyuta háborújában foglaljunk állást és induljunk háborúba az emberiségért. Nem! Éppen azért nem is vagyok hajlandó részt venni benne. Ugyanakkor ez mind megváltozott a Sötétség felbukkanásával és a legtöbben új főkolompost találtak, aki ellen rovább vívhatják az értelmetlen háborújukat. Oké, az kicsit engem is bosszant, hogy a pokol bezárult, de majd itt a földön kialakítok magamnak egy másik labort. A hozzávalókat nehezebben fogom beszerezni, de legalább lesz valami kihívás az egészben, ami pedig a főnökömet illeti. Na igen, őt is meg kell keresnem idővel, hiszen nem véletlen neeztek ki mellé, valakinek meg kell nyugtatnia, hogy ne feszüljön rá nagyon a dolgokra.
Az angyalokról alkotott véleményemen semmit se változtatott az előttem álló szőkeség, aki annyival többre tartja magát csak mert őt isten teremtette. Ugyanakkor mégsem az atyját magasztalja, hanem annak egyetlen testvérét, Amarát, aki miatt ilyen helyzetbe került a világ. Minő meglepetés. Lenne. De már bármit kinézek ezekből a tollpihékből, bármikor lemehet az eszük. Ahogy a természetről papol csak a szemeimet forgatom, hiszen egyáltalán nem tud érdekelni. Sőt! Elveszem tőle, amire szükségem van, ebből a szempontból tartom csak hasznosnak. Nevetése olyan, mint aki most szabadult egy elmegyógyintézetből, szavai pedig erre csak rátesznek egy lapáttal. Szólásra nyílnak az ajkaim, hogy biztosítsam affelől nem gondolom ostobának, inkább más jelzőket tudnék rá mondani. De megtartom magamnak eme hosszas eszmefuttatást, hiszen nincs időm ilyesmire. Egy angyal valódi ereje? Ugyan, ahhoz nekem csak egy tollra van szükségem meg természetesen a laborra a többi már megy magától. Mindig is érdekelt, hogy mit rejtenek magukba ezek a teremtmények.
- Ha annyira mutogatós kedvedben vagy, tőlem fitogtathatod az erődet. De semmi szükség rá. Inkább adj egy tollat, abból is könnyedén kiderítem, hogy milyen is az "igazi" erőtök - válaszolok hanyagul, meg sem hallva a sértését, amit a démonokra mondott. A kis mutatványa valóban szépre sikerült, egyes részletek hasonlítanak is a pokolra, de a nagyja olyan messze áll a valóságtól, hogy nem tudom nevessek vagy sírjak-e inkább. Támadásom elől nem tér ki, a felé küldött tűzgolyó egyszeráen csak lelassul, látom, amint a kezét nyújtja felé mielőtt a kezéhez érne fellobban nagyobb lángra. Hallom, ahogy serceg a bőre, majd megcsap az égett hús szaga, ami kissebb mosolyra késztet, hiszen az otthonomra emlékeztet. Legyek kreatívabb? Eléggé humoros ezt hallani egy angyal szájából, akit megfertőzött a sötétség. Nem, még nem mutatom meg, hogy valójában mire vagyok képes, nem akarom elhasználni az erőm nagy részét. Ha egy valamit megtanultam a kiképzések alatt az a taktika, időzítés és a megfelelő stratégia.
- Komolyan azt hiszed, hogy ezzel bármit is elakartam érni? Ugyan dehogy! Szeretem érezni az égett hús szagát -  vonok vállat, mjad folytatom a támadást. Nem fogom ilyen könnyedén feladni a harcot, főleg nem egy angyal ellen, aki olyan nagynak képzeli magát. Szárnyait kibontva lassít a lökésemen, de pár lépéssel hátrébb kerül, aminek köszönhetően kisebb előnyre teszek szert. Akrobatamutatványait unottan szemlélem és várom a következő lépését. A környezet körülöttünk változni kezd a pokol képét egy sokkal fényesebb váltja fel, egy kapu előtt állunk, amiből erőteljes fényár zúdul rám. Sosem láttam a mennyek kapuját, de ha jól sejtem ottvagyunk. Azaz lehetséges, hogy ez egy újabb illúzió a pihétől, sőt valószínű mivel a menny is zárva van akár a pokol, amellett pedig a drágalátos fénye beszennyeződött, így nem gondolnám, hogy oly könnyedén oda vihetne mindkettőnket. Ahogy a teste egyre világosodik önkéntelen a szemeim elé teszem a kezemet, hogy ne kelljen látnom ezt az ocsmány fényrengeteget. Kérdése hallatán nevetnem kell. A halál sosem riasztott, ahogy most sem.
- Világok pusztulnak és jönnek létre egyfolytában. Miért is kellene tőle félnem? Az egyetlen, ami állandó az a fény és a sötétség. Mindannyian abból teremtettünk és a kettő nem létezhet egymás nélkül - ahogy beszélek közben apránként kiengedem az erőmet, körbe leng egy megfoghatatlan, fekete füstgombolyag, ami apránként az egész testemet beteríti. Kezemet leengedem, míg szemeim teljesen elfehérednek.
- Mit akarsz valójában? Én egy parányi porszem vagyok a gépezetben, semmit sem érsz el a megölésemmel - világítok rá a tényekre, ami egyszerű hazugság a részemről - Gondolkodj kicsit! Egy okkultistának még hasznát is vehetné Amara - teszem hozzá, hátha maradt benne némi ész és nem mentek el teljesennála.  

"A tűz ellen tűzzel lehet harcolni."
bocsánat a késésért luvu
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 03, 2018 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Azura
A természet ravaszul rátalál a gyengeségeinkre


Szórakoztat eme teremtmény. A régi énem nem állt volna le vele vitatkozni, sőt mi több, látván, hogy mily elveszett eme világba, még segítettem volna is neki. Vagy csak útbaigazítom, ha rájövök, hogy egy kis démonnal van dolgom. Igen, talán így tettem volna, hiszen volt idő, amikor a jó oldalt képviseltem. Amikor… történjen bármi is, álltam volna az ütéseket és a pofonokat. Újra és újra felálltam, hogy tovább haladjak, Atyám tanából merítkezve az erőt. Légy állhatatos, jámbor, figyelmes, segítőkész.
Hisz nem csak az embereknek, de a démonoknak is szükségük van a jóra, még ha ezt be sem vallják. Képtelenek teljes mértékben gonoszak lenni, ugyanis épp egy angyal teremtette őket. Újra és újra elfeledkeznek ama apróságról, hogy Lucifer nem más, mint egy arkangyal.
Sőt, ő ennél is több. Nem azért ment le a pokolba - a közhiedelemmel ellentétbe - mert annyira összeveszett volna Istennel. Ugyan már, senki se legyen ennyire balga. Nem Lucifer lett volna az első és egyetlen kit Atyánk megöl.
Utasításra alkotta meg a poklot és minden teremtményét.
Ahogy ezt a nőt is. Nem más ő, mint egy angyal keze munkája.
S még ők beszélnek álszentségről. Nevethetnékem támad.
- Épp eleget. A természet végre visszakövetelte, mi a saját jussa. Senki sem árthatna neki újra - somolygom orrom alatt. Nem fecsérlek időt abba, hogy bárkit is megismerjek. Eme idő lejárt már, sajnálom aranyom. Már rohadtul nem érdekel, hogy ki, vagy minek a démona vagy. Már csak egy dolog érdekel. Mégpedig hogy elpusztítsalak.
Nem vagy más a szemembe, mint egy rothadt alma, szép külsővel. Helyet adok kitépett szívemben az angyalok alapvető viselkedésének bármilyen démonnal szemben.
Kérdésére akaratlanul is hangosan nevetem el magamat.
- Persze, hiszen emellett teljesen ostoba is vagyok, nem igaz? - pislogok rá szerényen. - Megmutassak neked mindent, amire egy angyal Valójában képes? Ne tévesszen meg aranyom, de a legtöbb démonnak fogalma sincs erről. Még sokunknak sincs fogalma mi a valódi erőnk - s ezzel egy időben becsülöm le saját népemet is.
Játszunk itt, reptetjük a tárgyakat, emlékeket törlünk. Harcolunk a „jó” oldalán. Holott már tudom, nincs egyetemes jó vagy gonosz, nincs egyetemes igazság, vagy hazugság, ez mind több rétű. Ahogy maga az erőnk is. Oly hatalmasak voltunk, melyekre ma már kevés démon emlékszik.
Egykor számunkra is megvolt a mágia hatalmának tudása, az elemek irányítása. Az évezredek alatt elfelejtettük, feljegyzések maradtak csak róla.
Nem hogy mi nem emlékszünk erre, de talán már a démonok sem. Azt hiszik, hogy övék minden hatalom, csakhogy… Amíg őket egy angyal teremtette, minket Isten. Erőink nyilván sok mindenben különböznek.
Viszont nem ostoba a kis csibe. Megérdemelt, elismerő mosollyal nyugtázom szavait.
- Valóban, világéletemben rejtve volt előlem - jegyzem meg a pokolra. Sose pillanthattam le, oda az erőm már nem terjedt ki. Nem mintha a Földön kívül lett volna időm mást is megfigyelni. Egyszerre, több helyen több esemény is futott. Nem csak azok az érdemre valóak, ahol az angyalok és a démonok is megjelentek.
Támadásom elől mégis kitér a kicsike. Mosolyom egyre szélesebb. Nézzük, hogy mire megyek ama tudással, melyet az évezredek alatt szedtem össze.
Sértegetésére nem válaszolok, tudom mire megy ki a játék. Többször láttam már.
- Ez rajtam nem fog fogni, valami újat találj ki - utalok itt szavaira, tűzgolyója elől mégsem térek ki. Merészen nézek a démonnő szemeibe, ajkamon jóleső mosollyal. Mielőtt azonban belém csapódna a golyó, az lelassul, kezemet nyújtom ki felé. A jelenség lassan táncol hozzá közel, felé lebegve, lobban nagyra.
- Tényleg azt hiszed, ha meg is pörkölsz, érsz azzal valamit? - engedem egyre lejjebb a lángot, hagyván, hogy kezemet égesse. A bőr égett illata tölti be az illúzió által keltett poklot. - Kreatívabb is lehetnél - ugyan már, ne nézzetek így.
Egy démont mindig is könnyebb lesz elpusztítani, mint egy angyalt.
Hátralökését is engedem neki, hadd érezze magát nyeregbe. Szárnyaimat bontva lassítom le azt, a valóságban egy elkorhadt padon bukdácsolok át. Átlendülve felette, fordulok meg a levegőben, lábaimmal a földre érve, féltérdre ereszkedve.
- Mondd hát - tekintek rá, a környezetet lassan változtatva. A pokol után, a Menny tökéletes kapujába invitálom, képet engedve neki otthonom  valódiságából. Fekete szárnyaim a földet nyaldossák, lényem egyre világosabbá válik, amíg szemem ónfeketévé nem változnak. - Mennyire féled a halált? A világ tényleges pusztulását?

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 31, 2018 11:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ophilia & Azura

Ez az új helyzet kissé megrémített, egy idegen városban találtam magam, amit talán fénykorában láttam egyszer. Ahhoz képest, hogy Agramon mellett álltam az egyik pillanatban, most teljesen egyedül maradtam. Túl sok új információ és inger ért egyetlen másodperc ereje alatt. De nem adhatom fel a vágyaimat, az álmaimat és a céljaimat sem. Megfogom őt találni és megmutatom neki, hogy mennyire vittem. De mindezek előtt még több erőre van szükségem. A fában lévő energia éppen abban segített volna, ha nem feledkezek meg egyfajta pajzs felállításáról, így a lökés hátra terített. Ha ennyi nem lett volna elég, még egy angyal is ide tévedt, aki nagyon erősnek gondolja magát. Ilyen ostoba. Szavai hallatán csak a szemeimet forgatom, komolyan hogy lehet ennyire fontos neki ez a fa. Szánalmas. Hiszen az emberek tucatnyi esőerdőt irtottak ki, ahogy fák millióit is kivágták, hogy legyen tűzifájuk vagy, hogy épületeket hozzanak létre. Sosem értettem az angyalokat és nem is fogom őket.
- Sosem becsültem le a kicsi erőt, minden abból indul ki - válaszolok majd elnevetem magam - Én sem vagyok különb? Ugyan! Mit tudsz te rólam tollaska? - teszem fel a költői kérdést temérdek gúnnyal a hangomban. Gyűlölöm az olyanokat, akik képesek egyetlen pillantás alapján ítélni és azt hiszik, hogy egyből mindent tudnak a másikról. Mégis arcom ugyanolyan hűvös, ahogy eddig, egyetlen érzést sem mutatok felé, minek is tenném. Megállás nélkül mosolyog, mintha más arcvonásai nem is lennének, egyre irritativabb ez a lény. Szívesen megnyúznám és apránként tépném ki a tollait, mást nem is érdemel. Halkan nevet akár egy elmebeteg, aki kiszökött az intézetből, általában az embereket szoktak a kisebb démonok ilyen állapotba kergetni, nem az angyalokat, ahhoz egy sokkal hatalmasabb erőre lenne szükség. Magasba szökik az egyik szemöldököm hangos elmélkedése hallatán. Még hogy nincs annyi hatalmunk, mint nekik. Bah, ennek a madárkának elmentek otthonról egy jó ideje.
- Most jön az a rész, hogy elkezded fitogtatni a "hatalmas" erődet? - a hatalmas szónál idézőjeleket rajzolok a levegőbe. Arrogáns, nagyképű az előttem álló szőkeség mindazok ellenére, hogy egyenlőre én vagyok jobb helyzetben. De van annyi eszem, hogy tudjam az ereje felét sem mutatta meg, a katonaságnál töltött idő legalább erre jó volt. Az elméletet tökéletesen megtanultam és tisztában voltam a különböző technikákkal. Kérdését követően a pokolban kötünk ki, meglepődötten pillantok körbe, majd apró mosoly jelenik meg a szám sarkában. Nagyon látványos és hiteles a kis elmetrükkje, de okkultistaként találkoztam már hasonlóval, oly mértékű tudással rendelkezem, aminek hála nem esek bele a csapdába. A forró levegő a hajunkat fújja, de ebből a melegségből hiányzik a pokol igazi tüze és a levegő nincs telve a kén jellegzetes illatával. Keresztbe fonom mellkasom előtt a kezeimet, állom a pillantását egyetlen percre sem ijedek meg. Felém lép, mire felemelem a fejem, a talaj alatta ketté nyílik és láva kavarog körülöttünk. Kuncogok csak megrázva a fejem, majd egy sóhajjal közelebb lépek hozzá.
- Páratlan a kis előadásod, de helyenként hiányos a pokol ábrázolásod. Tudod minden a részletekben rejlik és ez - mutatok körbe a kezemmel - eléggé pontatlan - kacsintok. Nem hinném, hogy Amara pont egy angyalt ruházott fel az erejével, a nagy sötétség se lehet ennyire meggondolatlan. Hunyorít, majd egy erősebb széllökéssel próbál egy sziklának nyomni, de félig kitérek a támadása elől, így csak annyit tud elérni, hogy egy lépést hátráljak.
- Csak ennyire vagy képes Amara erejének segítségével is? - nevetek, majd kezembe egy tűzgolyót idézek, amit el is hajítok felé. Ha kitér előle, akkor egy közeli fába csapódik, ami sercegő hangot ad magából, ha sikerül eltalálnom, akkor az egyik karján találja el a támadásom.
- A rossz oldalon álltok? Fel kell, hogy világosítsalak, de egyik oldalt sem képviselem - jegyzem meg, majd újabb támadást indítok felé, a kezem felemelve egy széllökéssel próbálom hátrébb taszítani a képzeletbeli lávának.

"Ebben a sötét világban, ahol most élek, csúnya, meglepő dolgok, és néha apró csodák is zuhognak rám. Semmit sem vehetek biztosra." luvu
reveal your secrets

Ophilia


Central Park - Az állatkerttől nem messze Mektupp
☩ Történetem :
☩ Reagok :
785
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 17, 2018 7:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To Azura
A természet ravaszul rátalál a gyengeségeinkre


Fejem enyhén félrehajtva emelem a szőke nő felé. Nem evilági lény, ebben biztos vagyok. Azok nem bánnának ily balgán a természettel, még akkor sem ha lelkük mind pusztulásra ítéltetett. Meg amúgy is, ilyen ruhákat manapság már ki hord? Na ugye.
De biztos vagyok abban is, hogy nem angyal. Azokat egy az egytől ismerem. Ha meg mégis az lenne, ékes bizonyítéka lenne annak, hogy Atyánk még létezik. Ennek pedig minden írmagját ki kell irtanom. A remény elveszett a világ számára, nem engedhetem, hogy az elburjánzon közöttünk. Az emberek között.
Somolyogva pillantok az idegen szemeibe, enyémbe csepp félelem sem lapul. Mily erőre is vagyok képes! Miről voltam eddig képes lemondani, el sem hiszem. Ha az Úrnőm, nem mutatja meg nekem, még mindig vak lennék világunkra.
- Hibának inkább azt nevezném, hogy egy ártatlan élőlényt akartál bántani - hiszen efelett továbbra sem hunyhatok szemet. Ha már pusztulni fog a világ, legalább abban a valójában, melyben léteznie kellene. Az emberek nélkül, csak a természet és semmi más. - Az apró erő lebecsülése mindig is balgaságra vallott. Látom te sem vagy különb - mosolygok továbbra is sejtelmesen. Hogy mire is célzok? Idővel valószínűleg megtudja majd.
A föld rázkódására meg sem moccanok. Ajkam mosolygása mit sem veszít erejéből. Nyugodtan állok vele szemben, pillantását állva. Fejemet enyhén felemelve tekintek rá. Kezeimet magam előtt kulcsolom össze. Halk kuncogás hagyja el az ajkamat.
- Ha jól gondolom pokolbéli teremtmény vagy - hajtom le a fejem végül, tovább nevetve halkan. - Mindig is csodáltam mennyire oda vagytok az erőtökért, holott fele annyi hatalmotok sincs, mint nekünk - arról pedig inkább nem beszélek, hogy a magunk részéről is mennyire elpazaroljuk az erőnket. Nem használjuk azt ki teljesen.
- Oh, csak mintha? - lepődöm meg, aprókat pislogva. A következő pillanatban pedig már a pokolban is találjuk magunkat. Vagyis valójában nem, de nem hinném, hogy találkozott már egy igazi angyallal is. Nem tudja, hogy mit is jelent a manipuláció a valódi alakjában. Akár hiheti azt is, hogy visszakerültünk a kénköves pokol egyik bugyrába. A forró levegő kócolja hajunkat. - Pontosítok, úgy tűnik, ennél még ostobább is vagy, de hát mit is vártam volna tőled - fordulok felé, állva minden pillantását, szórakozva vele. - Amara oly erőt adott nekem, hogy lám - mutatok körbe, egyet lépve előre. A talaj alattam ketté nyílik, látom, ahogy a pirosló láva kavarog felfelé. - Még a Pokol sem tud elpusztítani. A rossz oldalon álltok - hunyorítok a nőre, s egy egyszerű fuvallattal kényszerítem hátra egy ódonnak tetsző szikla falának - valójában meg csak egy fának a parkba.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2