Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Régi romos McDonald's, párszáz kilóméterre SF-től •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Május 23, 2017 11:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Önkéntelenül megmosolygom a hallottakat. Játék… milyen jó lenne csupán játszani a háborúskodás helyett, vagy csupán megjátszanánk mindezt. Ha olyan lenne ez, mint a gyerekek által kitalált önszórakoztatás, minek végén az összes elesett visszatérhet az élők közé, amint vége a játékidőnek. Bár igencsak távol áll tőlem az ilyesmi, most úgy érzem, én is szívesen részt vennék benne, ha csupán arról lenne szó.
- Játék… Most jó lenne csupán játszani, tudva, hogy egyik testvérünk sem sérül meg.
A gondolat hamar elveszik. A baj már megtörtént, a valódi csata kezdetét vette, s jó páran áldozatául estek már ennek a szétbomlásnak. Nem tudnám megmondani, hogy kettő, vagy inkább három részre szakadtunk-e. Igaz, vannak térfelet nem választók, mint például a mellettem lévő arkangyal, de nem hiszem, hogy túl sokan lennének. Szemöldököm felvonom feleletére, de ismételten csak mosolyogni tudok a hallottakon.
- Az engem is meglepett volna.
Egy ilyen helyen élni… Nincs szükségünk élelemre, így számunkra nem akadály, de… nem lehet túl kényelmes. Igaz, én sem élek fényűző életet. Még házam sincs, néhányakkal ellentétben. Ha alszom, egy tetőn teszem, még egy ágyat sem engedve meg magamnak, az viszont én vagyok, és mégiscsak vannak körülöttem élőlények. Olyanok, akikkel szóba elegyedhetem alkalomadtán, még ha csupán egy köszönés erejéig is. Ezzel azt hiszem, meg is válaszoltam kérdését magamnak. Nem kell túl sokat agyalnom azon, miféle feleletet adjak.
- Nincs bajom az egyedülléttel, de úgy vélem, néha még nekünk is szükségünk van társaságra. Nekem is. A hosszú egyedüllét még egy angyalt is magányossá tehet. Nem így gondolod?
Nem azt mondom, hogy bárkivel leállnék órákon át csevegni. Az egyszerűen távol állna tőlem, nem vagyok annyira társasági angyal, de önmagában a tudat, hogy vannak körülöttem mások, hogy egy-egy szót intézhetek hozzájuk, megnyugtat és örömmel tölt el.
 Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 15, 2017 5:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Néha utálom a saját legendámat. Kívülről úgy tűnik, semmi sem könnyebb, mint arkangyalként harcolni, és igaz, hogy rengeteg előnyöm van egy átlagosabb természetfelettivel szemben, de az igazság az, hogy bármikor becsúszhat egy sérülés, bármikor történhet valami, amire nem számítasz, és akkor aztán hiába vagy erősebb, csak a szerencsén múlik, hogy túléled. Ha túléled. A testvéreimnek talán elég azt hinniük, hogy Isten az ő oldalukon áll, és ezért úgyis megúsznak minden csatát, ahogy eddig történt.
-Néha mindenkinek szüksége van segítségre. És van, hogy még én is közhelyeket szajkózok. Attól még igaz. Ha nem eshetne bajunk, ez nem harc lenne, csak valami játék...
És továbbra sem próbál rávenni, hogy csatlakozzak hozzá, bármelyik oldalon is áll. Igaz, Cassael nevéből van egy sejtésem, hogy az Michael serege lenne. Talán ő lenne ott az egyetlen angyal, aki tudja, hogy fölösleges? A végén még megkedvelem.
-Hát, nem is Happy meal menüt szerettem volna.
Körbenézek a pusztításon újra. Most, fél óra elteltével nehéz megmondani, mi volt része a tájképnek eddig is, és mi az, amit én adtam hozzá, vagy éppen vettem el. Alapvetően romboltam én is, de ennek a bolygónak a legtöbb részén ez már oly mindegy.
-És amúgy is, szeretek egyedül lenni. No és te?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 12, 2017 3:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Szavait megmosolygom. Való igaz, hogy az öröklét több időt jelent, mint azt valaki el merné képzelni. A halandók számára nyilván felfoghatatlan létünk ezen momentuma. El sem tudják képzelni, milyen lehet évezredeken át létezni, miközben kívülről szemléljük a világot. Szerintem békés volt és pihentető. Örültem hogy csupán a démonokkal kellett foglalkoznunk időnként. Való igaz, nekünk harcosoknak sem volt akkoriban sok tennivalónk, mégis megteremtettünk. Meglehet, Isten előre látta hogy mi fog történni. Talán el is tervezte mindezt, végtére is minden az ő akarata szerint történik.
- Ebben erősen kételkedtem amikor Háborúval álltam szemben. Ha Cassael nem gyógyít meg, már nem lennék köztetek - ismerem be.
Igaz, más eset nem volt, amikor ily közel kerültem volna az elmúláshoz. Valahogy akkor sem aggasztott túlzottan. Sokkal jobban féltettem az embereket mint saját magamat, s csupán testvérem törődése volt mi megmentett. Senki más nem törődött vele, nem vette észre, vagy egyszerűen... talán csak bíztak abban, hogy szólok, ha komolyabb a baj.
Ha nem akar valamiről beszélni, nem erőltetném, amennyiben pedig tudni sem tudnék róla, hát nem áll fenn a kényszerű témakerülés lehetősége. A kérdésemre végül mégis választ ad. Figyelmesen hallgatom, elgondolkodva a hallottakon. Nem hiszem, hogy Raguel képes lenne bárkit utálni. Az pedig, hogy ki melyik oldalt választotta, vagy melyiket nem, nem számít túl sokat. Mindenkinek a saját döntése, amivel szembe kell néznie. Én is megteszem minden egyes nap, állandóan mérlegelve, jól döntöttem-e. Tudom mivel jár az, ha sehová nem csatlakozol. Vagy elkerülnek, vagy megpróbálnak győzködni. Láttam már nem egy esetet, s az, hogy valaki mindezek ellenére semleges tud maradni és azt tudja tenni amit jónak lát, becsülendő. Úgy érzem ők sokkal közelebb állnak önmaguk megtalálásához, mint én magam.
- Ezért vagy itt kint, távol mindentől? - érdeklődöm, mert ez igencsak közrejátszhat a dologban.
 Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 10, 2017 11:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Felvonom a szemöldököm. A szerénység nem olyan ritka erény a miféléknél, még manapság sem, de Aliyah elég érdekesen műveli. Ezen a ponton már muszáj olvasnom az elméjében, nem annyira a kíváncsiság miatt, inkább csak nem szeretnék fölösleges köröket lefutni azzal, hogy rákérdezek ezt jól értettem-e. A jelek szerint igen.
-Az öröklét egyik "előnye", sosem fogyok ki a hétfő délutánokból...
Egyébként is, nem érzem időpazarlásnak ezt. Néha nem árt szóba állni olyan angyallal is, aki nem akarja a halálom, hogy közösen öljük meg a többi angyalt. Ő legalábbis megtartja magának, ha ilyen ambíciói vannak. Többet nem is kérnék.
-Sok mindenről nem akarok beszélni. nem fogod tudni, hogy mik azok, mert nem hozom fel őket.
Egy picit talán színtelenebb a hangom, mint amilyennek szándékoztam, azért meg is engedek egy halványabb mosolyt utána, nehogy félreértse.
-Nos, Raguel...hát rajta kívül mindenkinek azt mondtam, hogy tőlem elmehet egyenesen a pokolba de rám ne számítsanak ebben az őrültségben. illetve...a lányok közül talán senkivel sem vesztem össze, és Luciferrel sem emiatt....nehéz megmondani manapság.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 04, 2017 1:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Értetlenül nézek fel rá, amikor meghallom kérdését. Fejem megrázom, jelezve, hogy fogalmam sincs, mire gondol. Tényleg nem tudom. Úgy érzem, azon az estén képtelen lettem volna elengedni őt, aminek meg is lett volna az eredménye. Valószínűleg a megölt emberek miatt, de... nem tagadhatom, hogy energiái éppúgy hatottak rám, bármennyire igyekeztem ellenállni neki.
Megint ugyanaz. Szerinte sem hibáztam, legalábbis ami a döntésemet illeti, mikor azonban tovább folytatja, mintha kicsit megnyugodnék. Mégiscsak felrótt nekem valamit, amivel kapcsolatban teljesen egyetértek. Nem tudtam őt elintézni. Felülkerekedett rajtam, meglehetősen könnyedén, és lényegében ebből fakadt minden probléma. Ha sikerült volna elintéznem, mindez nem történik meg.
- Kis híján megölt. Sokat kell gyakorolnom ahhoz, hogy tovább jussak egy kar levágásánál. Biztos vagy benne, hogy rám akarod pazarolni az időd? - kérdem, mert bár felajánlotta, közel sem vagyok biztos abban, hogy ez neki megérné.
Nekem nem ártana. Ugyan nem tudnék minden nap ide eljönni, de hetente egyszer-kétszer beleférne a város vigyázása mellett. Akár felderítésnek is mondhatnám. Amit viszont mondott, az elgondolkodtat. Tényleg nem áll vele szóba senki? Mintha csak Cassael esetét látnám magam előtt. Hiába segített nekünk akkor, tehetett akármit, mintha nem akarták volna elfogadni, csak azért, mert független. Ha nem vagyok ott, valószínűleg azt sem hagyták volna neki, hogy segítsen. Egyszerűen nem értem ezt a felfogást. Attól, hogy nem választott oldalt, ugyanúgy a testvérünk, miként azok is, akik az ellenkező térfélen állnak. Akármit teszünk egymással, ez a kötelék eltörölhetetlen.
- Miért nem állnak szóba veled? - szökik ki belőlem a kellemetlen kérdés - Ha nem akarsz, ne válaszolj! - teszem hozzá gyorsan, jelezve, hogy egyáltalán nem erőszak.
Semmi közöm hozzá, ez az ő ügyük, nem az enyém. Nekik kell túltenniük magukat a nézeteltéréseiken, igaz, ez csupán akkor igaz, ha minket többieket nem érint.
 Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 04, 2017 12:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Szívesen hallgat....puszta udvariasságból nem próbálok meg olvasni a gondolataiban, hogy megtudjam ezt csak udvariasságból mondta-e. Én tényleg szívesen hallgatom őt, még akkor is, ha ő láthatóan nem szívesen mesél. A történet végén bólintok, és a szemeibe nézve felelek:
-Tudod, hogy nevezik azt, aki hagyja a háborút szabadon garázdálkodni, és reménykedik, hátha minden rendben lesz?
Megrázom a fejem. Szerintem lenne pár tippje. Nem is firtatom ezt tovább, inkább elmondom a véleményem róla:
-Az ítélőképességeddel nincs semmi probléma. Ha nem lépsz közbe, most amiatt marnád magad, és könnyen lehet, hogy ugyanaz történt volna...vagy még rosszabb. Szerintem én most ismétlem magam...
Mély levegőt veszek, és visszagondolok. Tényleg úgy hangzik, mintha ilyet mondtam volna már. Attól még igazam van!
-Az egyetlen, amit felróhatunk neked, hogy nem tudtál felülkerekedni az egyik legerősebb démonon. Ezen talán segíthetünk....
Megpörgetem a kardot a kezemben, és figyelem, ahogy csillog rajta a napfény, majd újra a szemeibe nézek.
-Kell egy új edzőpartner úgyis, most, hogy egyik testvérem sem áll szóba velem...vagy én velük, részletkérdés. minden esetre, ha van kedved, én itt vagyok minden nap.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 04, 2017 12:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Rövidre sikerült küzdelmünknek úgy tűnik, vége. Karjaim magam mellé engedem, amint látom, hogy Rafael helyet foglal. Utána ballagok, ugyanakkor nem foglalok helyet. Képtelen vagyok rá, főleg, mikor a számomra közel sem kellemes téma kerül terítékre. Visszakérdezésére csendben nézek rá. Tudja ő jól, hogy mire értem, eleve ő hozta fel, hogy semmit nem használ. Talán igaza van, s valóban, közben is ki-kizökkentem koncentrációmból. Túl könnyen, ennek köszönhetően pedig még egy sütő is eltalált, amit más esetben könnyedén félre löktem volna, vagy elkerülhettem volna. Komoly bajom nem lett belőle, de lehetett volna, vagy éppenséggel másoknak. Össze kell szednem magam!
Bölcselkedését csendben hallgatom. Arcom elkomorodik a fejtegetéseket hallgatva, mik nem állnak távol a valóságtól, csakhogy túlontúl közel sincsenek hozzá. Mi van akkor, ha mégis az én hibám volt? Nem akárkivel álltam szemben. Visszavonulhattam volna, megadta rá a lehetőséget, de... képtelen voltam rá. Meglehet, ha tisztában lenne a konkrétumokkal, ő is más véleményen lenne. Tudni akarom. Azt akarom, hogy valaki a dolgok teljes ismeretében ítélkezzen felettem, ugyanakkor nem akarok ezzel terhelni senkit. A monológos megjegyzésére halványan elmosolyodom.
- Ne aggódj emiatt, szívesen hallgatlak!
Addig sem nekem kell beszélnem, bár engem túlzottan a csend sem zavar. Szíves örömest elnézelődöm, vagy teszem saját dolgomat, bármiféle szövegelés nélkül, már amikor úgy érzem, semmi szükség arra, hogy megszólaljak. Most úgy érzem, ezek után mondanom kellene valamit.
- Háború volt. A városban osont éjszaka. Akkor még csupán annyit tudtam róla, hogy egy démon, akit elkezdtem követni, mivel egy másik nyomában járt. Láthatóan üldözte. Később meg is ölte, de előtte... megölt két embert. Ha korábban közbelépek, talán életben maradnak. Vagy ha később nem lépek közbe, meglehet, csendesen kiosont volna ahelyett, hogy több áldozatot szed, összedöntve egy épületet. Így is úgy is lelépett, akár el is engedhettem volna. Akkor nem dől össze az a ház - magyarázom.
Hátam a mellettünk lévő épület egyik elég magas falmaradványának döntöm. Karjaim keresztbe fonva meredek magam elé. Hiába mondja azt, hogy nem az én hibám, tudom, hogy akár az is lehetne. Talán pont erre várok. Hogy valaki azt mondja, miattam történt az egész.
 Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 03, 2017 2:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


-Hmmm....
Elgondolkodva mérem végig őt. Végül is, 20-30 év nem sok a mi életünkben, és az utóbbi időszak rengeteg újdonságot hozott az életünkben, így nem csoda, hogy sokunk kénytelen elhagyni a komfort zónáját....vagy éppen semmibe veszi atyánk parancsait ugyebár, ha engem is be akarunk vonni ebbe.
-Mit csinálok gyakran?
Persze sejtem, mire gondol. Nem is szeretném húzni az idejét, szóval leülök Ronald McDonald kidőlt, félbe vágott szobrára, és felnézek az égre, mialatt a valóság visszanyeri eredeti formáját, és a romok a helyükre kúsznak, a tiszta ég pedig újra megtelik felhőkkel.
-Nézd, a helyzet az, hogy az életben semmire sincs jó válasz....többek között ez sem az. Én vén vagyok mint az univerzum, de még én is csak sejthetem, hogy nekem mi a jó...másoknál legfeljebb ráhibázhatok. Viszont...van egy kínai sütibe illő bölcsességem, amit elégé megkedveltem. Valahogy úgy szól, hogy a cél nem szentesíti az eszközt, mert a világ örök, és sosem érünk a célba, az "eszköz" viszont örökre meghatároz minket...egek, már én is unom hallgatni magam. Nézd, csak azt szeretném mondani, hogy bármi is történt, biztos vagyok benne, hogy nem a te hibád volt. Azt tetted, amit helyesnek gondoltál, valaki pedig ártani akart, és felteszem sikerült neki. Ha nem lépsz közbe, rosszabb lett volna, vagy pont ugyanilyen rossz, de te legalább megpróbáltad.
Leugrom a babáról, és megrázom a fejem.
-No, ezért nem szoktam dumálni....hajlamos vagyok monológokra.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 30, 2017 12:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


A sütő egyenesen neki repül, majd lelassulva hirtelen megáll, hogy aztán a földön kössön ki. Elmosolyodva hallgatom szavait. Igen, ő kezdte, meg is lepett vele rendesen. Az, hogy visszalöktem felé, csupán annak következménye, hogy valahogy el kellett távolítanom magamról a rozsdás eszközt. Így legalább haszna is volt. Vagy mégsem. Valószínűleg így is, úgy is megvárta volna, amíg összeszedem magam.
Kissé döbbenten hallgatom szavait. Próbálok uralkodni arcvonásaimon, ennek ellenére megfeszülök. Nem, fogalmam sem volt. Most viszont segít, úgy érzem. Eltereli a figyelmem, segít másra összpontosítanom. A harcra. Igaz, vannak megingásaim, de attól még javarészt tudok arra figyelni, amire szükséges.
- Fogalmam sincs. Még sosem volt ilyen - ismerem be.
Láttam már számos csatát, részt vettem bennük, láttam társakat elhullani, miként embereket is, válogatott borzalmakban volt része érzékeimnek, de egyikért sem éreztem magam hibásnak. Miért pont most? Miért épp emiatt? Erre sem tudok választ adni. A lényeg, hogy át kell vészelnem úgy, hogy arra fókuszálok, amire kell. Nem támadok, helyette várok. Csökkentem a távolságot mindössze néhány méterre, majd megállok, rezdüléseit szemlélve.
- Gyakran csinálod ezt? - érdeklődöm, mert kíváncsi lettem.
Ha mindazt átéli amit én, többször is megélte, hogy képes ennyire szilárdan állni előttem? Hogy tudja túltenni magát rajta, ha a küzdelem nem segít? Tudni akarom!
 Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 30, 2017 11:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Némi aggodalommal figyelem, hogy eltalálja őt a sütő. Konkrétan le vagyok döbbenve. Meg sem fordult a fejemben, hogy el fogom találni vele. Pár másodpercig azon vagyok, hogy segítsek neki, és csak akkor sóhajtok fel megkönnyebbülten, amikor felém repül a konyhai eszköz. Kezem közben külön életet él, és mindkét tenyerem rátapad a konyhai eszközre, behorpasztva azt, lábaim pedig nagy port vernek fel, miközben vagy fél métert tol hátra a lökés ereje. Végül lazán dobom el oldalra a megállított sütőt, és Aliyah-ra.
-Tudom, hogy én kezdtem, de elég a labdázásból.
Aztán felvont szemöldökkel hallgatom. Szinte már kedvem van olvasni a gondolataiban, de ellen tudok állni a kísértésnek. Egyenlőre.
-Meglehet. Amúgy, tudod ugye, hogy ettől nem lesz jobb? Én is mindig ezt csinálom, és hosszú távon sosem segít.
Felemelem azért az ökleim én is. Olyankor a legjobb szájon vágni valakit, amikor be nem áll neki, szóval nem akarok felkészületlen lenni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 30, 2017 10:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rafael & Aliyah
Nem elég két erős kar ahhoz, hogy valaki erős harcos legyen. Erős elmére és erős szívre is szükség van.


Szavai enyhe sokkban részesítenek. Nehéz nem észrevenni? Pedig igyekszem. Próbálom leplezni, amennyire csak lehet. Régen meg sem kottyant, ám most... Ennyire mélyen érintett volna a dolog? Még a pofonok és rúgások sem segítenek? Úgy érzem, minden egyes ütést, csonttörést és egyebet megérdemlek. Gyógyír ez az önemésztésem okozta sebekre, de még nem elég. Ennek ellenére nem ronthatok neki ész nélkül, elveszítve megmaradt higgadtságom. Nem engedhetem, hogy befolyásoljon, akár látszik rajtam, akár nem. Ez is csak egy seb, semmi több.
Megindulok felé, csakhogy mikor meglátom szárnyait, már nem tudok megálljt parancsolni testemnek. Lendületem egyenesen a sötét tollaknak repít, mik elnyelik még ép öklöm, nem sokkal később csúzliként lőve ki engem a távolba, céltalan. Ha ez nem lenne elég, egy sütő is érkezik utánam, rozsdaszín alakjával üldözve, utolérve, amint lehelyezem lábaim, próbálva fékezni magam. A földön elterülve állok meg, rajtam az egykoron főzéshez használt tárggyal.
Az újabb piszkálódást hallva elmosolyodom. Nem hiszem, hogy használna ilyesmit. Most nem. Semmiképp, még akkor sem, ha érdekelné, mi zajlik elmémben. Nem válaszolok a cukkolásra, helyette pihegek még egy keveset, de mikor meghallom kérdését, megfeszülnek izmaim. Fáradt vagyok, ugyanakkor már akkor is az voltam, mikor megérkeztem. Ez nem változtat semmin. Ha kell, addig küzdök, míg öntudatlan a porba nem hullok. Szavakkal nem reagálok, helyette a rám nehezedő sütőn lökök egyet teljes erőmből, felé taszítva azt nagy sebességgel. Amíg azzal foglalkozik én felpattanok, igazítok egyet ruhámon és közelebb sétálok.
- Nem hiszem, hogy használnád... A telepátiát. Az imént a telekinézis miatt is elnézést kértél - közlöm vele álláspontomat - Ha viszont mégis, úgysem tudnék ellene mit tenni.
Ujjaim megmozgatom kissé. Ökleim mindegyike képes most már normálisan funkcionálni. Magam elé emelem őket, mély levegőt veszek és várok. Készen állok a folytatásra, ha nincs ellenvetése ez ügyben.
 Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 30, 2017 8:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


-Nehéz nem észrevenni.
Csupán egy árnyalattal vagyok hangosabb a szellő lágy suttogásánál, ám miközben a szavak elhagyják ajkaim, azért magamban elismerem, hogy az egyértelmű személyes problémái, és az én piszkálásom ellenére egészen jól állja a sarat továbbra is.
Figyelem, ahogy felém rohan, látszólag mozdulatlanul, ám előre megfeszített izmokkal. Ahogy elrugaszkodik a talajtól, én lejjebb ereszkedem egy kicsit, és törzsem enyhén oldalt fordítva jelenítem meg megint a szárnyaim, az ő és az ökle útjába állítva az egyiket, hogy aztán amint becsapódik a nő, úgy lőjön ki tollas végtagom, mint egy elszabadult katapult. Bár egyértelmű, hogy ki a kő ebben az analógiában, azért biztos ami biztos utána dobom a rozsdás ipari olajsütőt is, hogy legyen értelme a támadásomnak, hisz egy angyalt levetni egy szakadékba nagyjából annyi értelme van, mint egy vakondot élve eltemetni. Kétlem, hogy eltalálnám vele, mást azonban nem teszek, csak figyelem, és közben megint eltüntetem a szárnyaim.
-Mondjuk a telepátia sokat segít.
Nem, nem olvasok a gondolataiban egyébként, de érdekes, hogy amikor felhívom a figyelmem erre a képességre, mindenki izgatottá válik, és kapkodni kezd. Valahol meg tudom érteni, miért reagálnak így, még akkor is, ha én sosem élhettem át, milyen az, ha nem tudom pontosan, hogy valaki belelát a fejembe.
-Szólj, ha kifáradtál.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2