Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Cartelle raktár •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 13, 2017 2:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


-Igen, nem, és nem. - Hangom nyugodt, és halk, túl halk ahhoz, hogy bevisszhangozza a raktár félhomályát, miközben kilépek a viszonylagos fénybe. arcom kivehető, bár így is megannyi árnyék táncol rajta, s az apró fény is tükröződik szemeben, mely mentes mindenféle démoni "ragyogástól", és úgy tekint a fiatal nőre, akár bármely más férfié ezen a földön. Nem szeretem felhívni a mások figyelmét démonságomra, aki ennyit művészkedett, csak tudja, kit vár.
-Én vagyok Loki igen, és nem, nincs választásom ha valaki ilyen intenzitással idéz meg, végül nem, egy ilyen szép nőnek sosem kell könyör...
Eddig a pontig hangom nyugodt volt, és egyenletes, ám ahogy lassú, kimért léptekkel közeledek felé, egyszerre képtelen vagyok megtorpanni, mint aki egy üvegfallal találja szembe magát. Bár a fal nem a legjobb szó, hisz nagyon jól tudom, hogy hátrafelé sem tudok lépni. Lenézek, majd felfelé meglepetten, de amikor nem érzem egyik irányban sem a csapdát, már nem is leplezem csodálkozásom, és a vállam felett oldalra tekintek.
-Oké, ez új...nem túl szép rám nézve, de érdekes az tuti.
Felsóhajtok. Ezek után vagy egy olyan érzésem, hogy a kezében lévő üvegben sem whiskey van, na nem mintha jobbra számítottam volna. Az igazat megvallva, a helyében lehet ennél is több óvintézkedésre adoma fejem, mondjuk egy őr az ajtóban, aki misebor gőzös lángszóróval várja az utasításait, és leginkább magamra vagyok mérges. A padlót, és a plafont figyeltem, de a fal....sosem gondoltam volna, hogy valakinek ez az eszébe jutna. Újra magamra erőltetek egy magabiztos mosolyt, és megpróbálom menteni ami menthető az arculatomból az előbbi kis malőr után.
-Felkeltette az érdeklődésem. Megtudhatnám, kicsoda ön, és mit szeretne tőlem?
Valahonnan haloványan ismerős az arca, bár ebben a sötétségben még a fejlett érzékszerveimmel is legalább egy tucat nőt fel tudnék sorolni, akire emlékeztet így kapásból. Valamelyest leszűkíti a kört, hogy egyikük sem halandó. Ám még ezzel együtt is lassan vonom le a szinte helyes következtetést. Szégyen vagy sem, odalent nem igazán találtam okot arra, hogy foglalkozzak az emberek politikájával, így a legjobb nyom a helység neve, ahova idéztek, és persze a hatalom a név mögött. Agyam gyorsan kattog, így a kérdésem után pusztán pár másodperccel teszem hozzá.
-Ez a polgármester egyik raktára nem igaz? Ez esetben ha nem tévedek, Miss Cartelle-hez van szerencsém, vagy megengedi esetleg, hogy Amber-nek szólítsam?
Barna haj, barna szem, fiatalos arc. Ő kell, hogy legyen az. De mit akarhat tőlem a jelenlegi polgármester húga?Akármi is az igazság, kíváncsian várom. Az igazat megvallva szinte még hálás is lehetek neki, rég óta szerettem volna már benézni ide, csak eddig elvitte az időmet a munka, főleg amióta Ashtaroth félvállról veszi a munkát.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 13, 2017 2:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


;;Loki

Rezignált arccal mondom ki a zárszót és táskámat felkapva elsőként robogok ki a teremből. Nem érdekel, hogy mit gondolnak, elegem van a hasznavehetetlen, éhes keselyűkből mára.A tanács ma a szokásosnál is idegesítőbb és haszontalanabb dolgokkal foglalkozott és talán még sosem utáltam ennyire abban a nyomorult székben ülni, mint most. Egyenesen az irodámba megyek, ahol egy kisebb csomag vár. Végre sikerült beszerezni az utolsó hozzávalókat is.
Amire készülök, talán őrültség, de ez az utolsó lehetőségem, hogy kiderítsem, ki gyilkolta meg az apámat. Muszáj tudnom, mi történt, hogy felelősök megkapják a jussukat, és eltakaríthassam a szemetet a város vezetőségéből. Mert biztos vagyok benne, hogy köztük kell keresnem a gyilkost. Ez nem is kérdés.

Leülök az asztalomhoz és a levélkést használva kinyitom a dobozt. Szárított füvek és egy réz tálka pihen a dobozban, amelynek az aljába egy speciális rúnát véstek. Az íróasztal egyik fiókjából előkerülnek a könyvek, amelyeket Könyvtáros Eddietől kaptam még néhány hete. Akkor még egészen reménytelennek tűnt, hogy bármit is kideríthetek, de szerencsére Eddie újra bebizonyította, hogy zseniális kutató. Egyetlen névvel kopogtattam be hozzá egy borongós délutánon, és két héttel később már kész terv volt a kezemben. Most, hogy már minden apróság összegyűlt, és ezerszer is elismételtem a rituálé menetét, úgy érzem, készen állok, amennyire lehetséges. Sosem volt még dolgom élő(?) démonnal, ami eddig egyáltalán nem zavart, de most úgy érzem magam, mint egy elsőbálozó kiskamasz. Túl sok a sötét folt, és annyi minden sülhet el rosszul! Ettől az egész egy totális őrületnek tűnik. Többször megfordult a fejemben az elmúlt hetekben, hogy segítséget kérek Michaeltől, de végül mindig elvetettem ezt a lehetőséget.  Nem csak azért, mert tudom, hogy ellenezné, hogy megidézzek egy démont, hanem azért is, mert azt is tudom, hogy meg is próbálná akadályozni. Így is nagy titkolózást és sok szervezést igényelt, hogy összegyűjtsem a ritka és nehezen hozzáférhető füveket, anélkül, hogy túl sokat árulnék el bárkinek a tervem részleteiről.

...

Már éjfél is elmúlt, de még mindig a dolgozószobámban ülök és várom, hogy elcsendesedjen körülöttem minden. A nagy papírdobozt bámulom, amibe a délután folyamán nagyjából tucatszor túrtam bele és ellenőriztem újra meg újra egy-egy hozzávaló meglétét. Hajnali negyed kettőt mutat az óra, amikor behívom a strázsát, aki az ajtó előtt posztol és kiadom az utasításokat.  Fél órával később érkezünk az apám régi raktárához, ahol ma főleg régi kacatok porosodnak. Kiveszem az őr kezéből a dobozt a raktár ajtajánál és  meghagyom, hogy csakis akkor léphet be ő vagy bárki, ha hívom. Jó fél órába telik, mire mindent kipakolok, fölrajzolom a raktár padlójára a könyvben talált rúnaszerűséget, és összekeverem a szárított növényeket. Van itt ördögfüge levél, viszályvirágpor, bolondító beléndek meg még pár olyasmi, amiről eddig életemben nem is hallottam. Újra ellenőrzöm a raktár ablaktalan falára felrajzolt csapdát. Ezen, és a szentelt vízen kívül nincs egyéb biztosításom, úgyhogy nem fér bele a tévedés. Egyre idegesebb vagyok, és iszonyúan frusztrál az is, hogy néma csöndet csak a cipőim sarkának koppanása zavarja meg. Meggyújtom a szárított növénymixet, amitől először köhögni kezdek,  annyira kaparja a torkomat a belélegzett füstje. Szerencse, hogy idéző szöveg elég rövid, mert a latin úgy tűnik, nem az erősségem. A biztonság kedvéért angol nyelven is felolvasom a szöveget, újra és újra a démon nevét ismételgetve, mert jobb ötletem nincs. Pedig egyre  hülyébben érzem magam a szentelt vizes üveget szorongatva. - Loki!... most könyörögnöm kellene? számítana egyáltalán? - az utolsó szavakat már csak magamnak morgom, aztán csalódottan az asztalra hajítom a varázskönyvet.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 13, 2017 2:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


alkalmas kép és/vagy szöveg kerül ide majd egyszer.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6