Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 12, 2017 7:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Michael

A szokásos helyemen ülök, a szokásos időben, de most nem vagyok egyedül. Egy kis vidám, lökött rottweiler kísért el engem ide. Meglepődtem mikor Faye megengedte, hogy velem maradhat. Azt hittem, hogy majd valami hatalmas beszédet kell tartanom és megint veszekedni fogunk. De e helyett… Úgy láttam, mintha az ő szívét is elrabolta volna ez a kis bolhás. Majd szépen kiképzem őt. Ha már a rendőrségnél dolgozom kihasználom az előnyöket. A rottweilereket szeretik a rendőrök. Okos kutyák és veszélyesek. Segítséget fogok kérni tőlük, hogy igazi házőrző válhasson belőle.
-Balu merre vagy?-Felállok a földről, hogy megkeressem ezt a kis ördögöt, aki képes pillanatok alatt eltűnni. Ide most hoztam először, így minden új neki, mindent fel kell fedeznie.
-Balu! Gyere ide!... Merre kóborolsz te kis rosszcsont?-A tető másik oldalára érve meg is találom a kis lököttet. Éppen valamit rágcsál nagy erővel. Közelebbről is szemügyre veszem. Szerencsére csak valami fa darab az. Vigyorogva guggolok le mellé és simizem meg a buksiját, majd ölembe veszem őt és visszasétálok a helyemre, ahol előveszek neki egy kis finomságot.
-Nézd mit hoztam neked!-Azzal elő is halász a finom kis falatokat, amiket én készítettem neki. Először csak egy kis darabot kap, hogy lássam ízlik e neki, bár sejtéseim szerint seperc alatt befalná az egész adagot. Amióta befogadtam őt is hízott jó pár kilót, de jól áll neki.
Ahogy látom nagyon is ízlik neki, amit készítettem a számára. Oda is adom a maradékot, majd magamnak egy szendvicset veszek elő, miközben a lenyugvó napot szemlélem a falon túl.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 12, 2017 4:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Romos ház - Page 2 ZRGIjD0
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2