@Volgan: Egyszer magamhoz terek vissza megyek aztan megkeresem az osszeset aki megzavart szex kozbe @Azura: xD Talán maradt még pár vadász @Volgan: Ha nem oket akkor a fonokuket amiert rank kuldte oket @Azura: A vadászok főfőnöke Drake. Lehet találtál magadnak új életcélt. Megölni Drake-et, amiért ránk küldte az embereit és nem lett szex @Volgan: Mindjart irok is neki egy pm et hogy mekkora egy fasz xD
Gyermekem megszólalt (játéktéren belül, épp a konyhában diskurálunk, még jó, hogy az anyja nem hallja x,D): "- A prostituált az ugyanaz, mint a prosti? - érdeklődtem, a két szemöldökömet összevonva egymással." - Trixie DeckerStar
Jó látni, amikor Papi, meg Mami szereti egymást a gyerekért ^^
[You must be registered and logged in to see this link.] : aztán ne csodálkozz, ha a hátadba állítja egy hétvégén a pengét [You must be registered and logged in to see this link.] : azt már múlthéten megtette. elvertem érte a kis seggét [You must be registered and logged in to see this link.] : úgy látom nem végzett jó munkát [You must be registered and logged in to see this link.] : tovább kell tanítanom [You must be registered and logged in to see this link.] : apuék szeretnek, meg egymást is szeretik, de ez már ilyen felnőtt szeretet [You must be registered and logged in to see this link.] : ez már egy rideg, kihűlt szeretet [You must be registered and logged in to see this link.] : olyan rideg mint anyád szíve [You must be registered and logged in to see this link.] : nekem a rolex órára, rákötötte a tornyot is [You must be registered and logged in to see this link.] : úgy akasztja majd a nyakamba [You must be registered and logged in to see this link.] : és löklek bele a vulkánba [You must be registered and logged in to see this link.] : nehogy kimássz onnan is
@Calypso : pedig olyan kis megrontani való vagy @Athan : MEph is ezt írta xDDD Athan : pedig nem érintetlen XD Calypso : Athan, lehet ahol Meph akar érinteni ott még az vagy Athan : és ha ott se??? Rassilon : Csak nem Cass? Athan : dehogy is XD Calypso : kevésbé fogsz sikítani
Mammon user: bár az a Cass Mammon páros elég röhejes, a jó értelemben xD valahogy olyanok mint két megnyomorult egy nagyon csúnya szakítás után akik Drake személyében az alkohollal mérgezett gyerekük láthatási jogán vitatkoznak állandóan Detroit stílusban
Cass user: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD úrég ez a megfogalmazás XDDDDD
Mammon user: De igaz
Cass user: egyébként tényleg xDD hát de ezt jobban összefoglalni...
Khmm... mert kischaten is zajlanak az események: "Alex: Niraaaa, szia! Nira: Halihó! Dom: Nira, te gyönyörűség! Üdv itt Lilith: Hogy rákaptatok a friss húsra... xD Alex: Mi csak szívélyes fogadóbizottság vagyunk Raiden: Gyertek csak pi pi pi xDD vagy ahogyan a matematikus mondja a 3,14 xD Lilith: Ne Raiden *user visít a nevetéstől és teljesen kiégett* Raiden: Én ilye kis mókás rajmundó vagyok lilluska xD Alex: Tihamér (@Phanuel ) megirigyelné a sziporkázásodat xD És ez nagy szó!"
Gabriel : na de komolyra fordítva a szót: atyánk szólt hozzám, hozzátok meg nem, bibibii Razz [19:14:49] Umbra Viatores : ha hangokat hallasz az a démoni megszállottság jele nem istené XD [19:16:19] Gabriel : pedig tuti ő volt, ilyen ködös üzneteket csak ő tud küldeni [19:16:32] Gabriel : meg megfelelő mennyiségű pia, de mostanában nem ittam xd [19:17:19] Umbra Viatores : mit mondot? [19:17:37] Gabriel : azt én se nagyon értettem :'D [19:17:52] Gabriel : kb azt, hogy emlékezz ki vagy, mint mufasza szimbádnak xD [19:18:34] Gabriel : https://www.youtube.com/watch?v=OA1zOPa2L1g [19:18:43] Gabriel : csak hogy biztosan értsd Very Happy [19:19:48] Gabriel : omg, hát így megnézve ez tényleg nagyon találó :'D
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán! 2016.09.07-én nyitottunk, és azóta is sok újítással, fajokkal bővültünk. Oldalunk apokaliptikus világban játszódik 2021-ben. A jelenlegi állapotokat az oldal hirdetőfalán (Generalitiesben) találod. Leírásainkat adminjaink alkották, de alapul vettek pár ismert sorozatot is, mint pl: Supernatural. Mielőtt regisztrálsz, kérünk tekintsd meg a Kanon illetve a Keresettjeink listáját. Kettő admin van jelen az oldalon, de kérünk, hogy főfiókra írd a hozzánk intézett kérdéseid. PM linket megtalálod a Generalitiesben. Sok szeretettel várunk ebben az őrült világban!