Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Irish pub •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 805 • Credit:

Megmosolygom a pokoli galambpostás gondolatát.
-Nekem az is jó, ha valamelyik pokolebeddel üzensz. - fűzöm hozzá széles mosollyal, hisz jól tudom Mammon él-hal értük. Úgy gyűjti őket, mint más a postai felnyalós matricát.
-Wie viele Hunde hast du, Bruder? (Hány kutyád van, testvér?) - érdeklődöm mennyire gyarapodott alapból nem kis számú tenyészete, mert biztosra veszem, hogy szerzett be még párat.
Erről hogyhogy nem tud senki? Kérdésén egy fél pillanatig magam is eltűnődöm.
-Nos talán, mert nem különösebben furcsa az ilyesmi... - valójában nekem sem lenne az. Mióta mindannyian az emberek közt tengetjük napjainkat, szinte mindennaposak a mennyei-pokoli találkák. Már ha csak magamból indulok ki is sokszor előfordul, hogy angyali társaságban találom magam. Raguel. Stamiel. Ophelia. Mégsem ért eddig olyan vád, hogy tollasokkal cimborálok. Noha az én szándékaim nyilván mások, mint Háborújé.
-Démonok. A pletykásabb fajtából...- bár az információval kapcsolatban erősen megkérdőjelezhető a hitelesség, na de mindketten tudjuk: Die trockenen Blätter rascheln nicht, wenn der Wind nicht weht (Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél).
Amikor kedvenc szárnyasom szóba kerül csak gonoszul elvigyorodom, hiszen ő valóban különleges a számomra. Kétségtelenül más szemmel nézek rá, mint a többi tollaskára. Ophilia egy két lábon járó, élő könyvtár, akit szívesen kihasználnék.
-Na beszélni azt tud. Talán túl jól is... - nevetem el magam ismét. Szinte hallom édesen csengő angyali hangocskáját, miként agyzsibbasztó hosszúságú monológokat szaval. Hiszen én sem úsztam meg, hogy kedélyes beszélgetésbe elegyedjek vele. Na persze csak azután, hogy ájulásig kínoztam őt, ahogy a kis angyalpajtását is, akitől lakása címét kaptam. Nehezen találtuk a közös hangot, de panaszom nem lehet, végül is amit akartam nagyjából megtudtam. Biztos vagyok benne, még jó pár ínycsiklandozó titkot rejteget szőke kis buksija. De nem csak az én kíváncsiságomat kelti fel a szőke angyal tudása, az öcskös is szívesen bepillantás vetne elméje titkaiba.
-Tehetünk egy próbát...de nagy eredményre nem számítanék. - mondom kissé negatívan annak ellenére, hogy nem zárkózom el semmilyen kísérletezéstől.
-Az irattára nélkül...- keresem rá a legtalálóbb szót. - ...eléggé hasznavehetetlen. - húzom el a számat. Kivéve, ha valaki az elméleteire kíváncsi, mert abból akad neki bőven. Bár találgatni bárki tud, ez annyira nem poén. Jól emlékszem még az angyalka szavaira....ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy az csak féligazság volt, de azt elhiszem, hogy könyvtára nélkül kevesebb információ áll a birtokában. Hiszen nincsenek kéznél hőn szeretett pergamenjei és könyvecskéi, hogy rájuk kukkanthasson, ha valami épp nem ugrik be. Ez elég kellemetlen, főként, hogy most a Mennyek kapui is zárva vannak. Még értük sem tud menni.
Nem titkolom, hogy neheztelek a Főncire. Sértődöttségem némi meglepetést és pimasz vigyort vált ki az öcskösből.
-Hm...tulajdonképpen igen. - vágom rá teljesen őszintén. Bár inkább úgy fogalmaznék, már ha lennének érzéseim, hogy csalódott vagyok. Konkrét, meghatározott feladattal teremtett minket, hogy hűen szolgájuk őt, erre fel gondol egyet mert kicsit unatkozik és hátat fordít az egész Pokolnak, beleértve nekünk is. Pfff.
-Megrendült kissé a tiszteletem iránta. Azt hittem felelősségteljesebb... - rántom meg a vállaimat ismét és kiiszom az utolsó nagy kortyot is a poharamból. Ami tény az tény. Dobott egy puszit és elment nyaralni, szabadon hagyva a trónját. Ezek után olyan meglepő volna, hogy egyesek a helyére ácsingoznak? Egyáltalán nem csodálkozom. Azok a démonok, akik titkon mindig is a bukását várták, felfigyeltek a kínálkozó lehetőségre. Ha a pletykák igazak, akkor Háború is. Ami engem illet nem vágyom a helyére, szívesebben bosszantom, tépázom idegeit. Legalábbis eddig még nem ébredtek bennem a trón megszerzésére irányuló gondolatok.
New York, New York. Facsarok még vagy kettőt testvérem nem létező szívén. Piszkálódásomra jó tanácsként figyelmembe ajánlja, hogy élvezzek ki minden ott töltött pillanatot, mert rövidesen vége lesz a "jó világnak".
-Igen. Igen. Tudom. - bólogatok, nem feledkeztem el a vadászokkal kötött egyezségről, de nem úgy tűnik, mintha ez a tény engem annyira zavarna. Sőt, talán még élvezném is, ha felkerülnék arra a bizonyos listára.
Helyeslően bólintok Mammon szavaira. Az emberi elme túl élénk. Hajlamos a túlkapásokra és az a rengeteg dráma...
-Bosszantó jellemvonásuk, de egyben olykor gyengeségük is. - jegyzem meg.
-Álmában? - nevetek fel ismét jókedvűen, amikor azt hiszi, hogy álommanóként tennék látogatást Natalie tudatalattijában. Nem Mammon az egyetlen, aki szívesen kúszik be mások álmaiba, magam is hódolok olykor ennek a hóbortnak, de eszemben sincs a vadászkislánynál is elsütni ezt a poént. Az efféle álomjárta élményeket valaki egészen másnak tartogatom.
-Machst du Witze? Unter vier Augen (Viccelsz? Szemtől szembe.) - fogom meg a whiskeys üveget és töltöm meg ismét poharamat.
-Ne aggódj, nem teszek semmi olyat, ami borítaná ezt a csinos kis megállapodást. - teszem vissza az üveget az asztalra és húzom magam elé italom.
-Az első ark letépné a tökeim, ha bekavarnék a nagy tervbe. - vigyorodom el, mert hát mindketten tudjuk milyen kis heves néha. Könnyen előkerül az ostora vagy lendül az ökle, ha valami nincs kedvére.
-És kisöcsénkről tudsz valamit? - érdeklődöm, hisz róla még régebben hallottam bármit is, mint Abaddonról.
-Elég nagy szívás az élet neki mostanság. - húzom el a számat. Nem sok sikerélmény érheti újabban. Nem igen halnak a népek.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 23, 2020 6:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Ich schicke dir eine hölle Taube(majd küldök egy pokol galambot előtte).- elmosolyodott, már a gondolat, hogy van ilyen galamb, az is mosolyt csalt az ajkára. Vicces látvány lenne, hogy azok vinnék az üzeneteket a démonoknak.
- Erről hogyhogy nem tud senki.- kissé csalódottan sóhajtott fel. Azt gondolta, hogy valakinek csak feltűnt már, hogy háború sokat legyeskedik az angyalok körül. De Belial reakciója arra enged következtetni, hogy ez így volt. Vagy mindenki vak, vagy Háború ügyesen leplezi a nyomait.
- Komolyan?- most Mammonon volt a sor, hogy meglepetten visszakérdezzen. Bár kissé visszafogottabb volt, mint Belial, de ez a hír igen csak meglepte. Hogy Háború akarja lecserélni Lucifert, inkább ez volt az érdekes hír, nem az, amit Mammon mondott.
- Kik beszélik ezt?- inkább volt érdeklődő a hangja mint kíváncsi.- Bár van benne valami, ha tényleg inkább az angyalok felé hajlik, nem ostobaság, hogy meg akarja szerezni magának Lucifer trónját, onnan könnyedén békét köthetne. Hm… azt hiszem nem ártana, hogy ránézzünk a körmére a kedves mostoha öcskösnek.- bár Belial se volt vérszerinti testvére, de ketten maradtak az eredeti négyesből, őket még teremtették, nem szerezték a rangot. Ha valakit, akkor a viszály lovasát fivérének tekintette. Leginkább annak a fajtának, akit nem mindig mutatsz be az összejöveteleken, de attól még a testvére.
- Akkor van egy közös ismerősünk.- megengedett magának egy félmosolyt. Belial mosolya pedig arra enged következtetni, hogy ők ketten nem beszélgettek el olyan kellemesen, ahogy Mammonnal tette.
- Az nem kifejezés, hogy mennyire sok. Szívesen szert tettem volna rá, de ahhoz túlságosan jól elbeszélgettünk. Nem lett volna illendő, ha abban a helyzetben erőszakhoz folyamodok. De most, hogy szobakerült, mi a véleményed arról, hogy wir gehen und sehen, was sein hübscher Kopf verbirgt(megyünk és megnézzük, mit rejt az a csinos feje). Tudnánk haszonsítani a tudását, minden bizonnyal tud valamit a Magról, ami miatt a vadászok szövetségre léptek Luciferrel. Ezt a magot akarják felhasználni Amara ellen, ha megtalálták. Az Abadonnal való kapcsolata pedig nem hiszem, hogy csupán üzleti lenne.- avatja be testvérét a maggal kapcsolatos részletekbe, ha nem lenne tisztában velük.
- Es kann ein Familienmerkmal sein(lehet, hogy családi vonás).- felhajtott még egy pohár vodkát.
- Nocsak, csak nem érzékenyen érintett, hogy elment? Ezt nem néztem volna ki belőled bátyám.- pimaszul rávigyorog Belialra, nem nézte volna ki belőle, hogy ez ennyire szíven ütötte, hogy apuci elhagyta a gyerekeit, mint valami rossz filmben, és az idősebb testvér még mindig neheztelt ezért.
De a piszkálodást Mammon is visszakapta New York képében, amire megvolt a Pestis válasza is egy beintés képében.
- Élvezd ki, még teheted, minden démon tiltva van vagy lesz, ez az alku. Ebbe te is beletartozol kedves Belial.- bök egyet Mammon is, előbb vagy utóbb Belial is felkerül Mammon mellé a listára.
- Nonszensz kis apróság az egész. Sokkal jobban boldogulnának, ha megszabadulnának az érzéseiktől. Helyette ragaszkodnak hozzájuk, azt hiszik, hogy valami ostoba filmben vannak, ahol különleges erőt kapnak tőlük, vagy hasonló ostobaság.- fintorgott és közben még egyet szívott a cigijében majd elnyomta a hamutálban.
- Van benne pár érdekes részlet, ezt elismerem, de összeségénben nem túl izgalmas. Oh, és ha lehet, egy darabig ne piszkáld őket, az üzenetemet leszámítva természetesen. Jelenleg hasznos a szövetség, nem lenne túl nyereséges, ha felbomlana, mert te is meglátogatod az álmában… egyébként is, az az én trükköm, találj ki mást.- mondta mosolyogva, és reméli, hogy a testvére kreatív lesz, és nem másol más füzetéből, csalódás lenne nagyon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 628 • Credit:

Szavain jót derülök. Még, hogy a nyakamra járna. Megnézném azt. Ettől függetlenül, ha akar jöhet. Mindig van egy pár üveg jóféle whiskey vagy vodka a spájzban.
-Nem bánom. - vonom meg a vállaimat halvány mosollyal.
-Csak szólj előtte, van pár hely, ahol megfordulok. - utalok arra, hogy nem cövekeltem le egyetlen városban. Több lakást fenntartok magamnak. Bár azt hiszem New York most egy időre kiesik.
Ládabeszámolója közben érdekes dolgot oszt meg velem.
-Komolyan? - kérdezek meglepetten. Hitetlenkedve hallgatom szavait. Háború és az angyalok??? Mi a fene!!!
-Érdekes, amit mondasz... - nézek komoran magam elé, majd poharamból kortyolok egy nagyot. Idejét sem tudom már, mikor láttam vagy hallottam bármit is Abaddonról. Nem igazán kerestük egymás társaságát sem most, sem korábban. Azt hiszem ő az az öcsém, akit a legkevésbé ismerek. 
-A rossz nyelvek szerint a trón felé kacsingat. - sóhajtok fel a plafon felé emelve tekintetem. Lassan kifújom a füstöt és nézem, ahogy kígyózva száll felfelé.
-Legalábbis valami effélét beszélnek...- teszem hozzá, majd újra az öcskösre pillantok. Ha ez igaz, biztosra vehetjük, nem azért teszi, hogy megnézze, Lucifer kényelmesen ül-e rajta.
-Ophilia??!! - sunyi vigyor költözik ismét a képemre az ismerősen csengő női név hallatán. Mindig jó kedvem támad, ha szóba kerül a kis tollaska. Az a sok csodás közös élmény...
-Jól ismerem a kicsikét, volt szerencsém vele találkozni. - jegyzem meg sejtelmes vigyorral, miközben feldereng előttem első találkozásunk. Kétségtelen, hogy én jobban élveztem az együtt töltött időt, mint ő.
-Sok tudás van abban a csinos kis fejecskéjében. - mesélem tényszerűen, cseppet sem célom méltatni érdemeit, de ami igaz az igaz. Csak gondolatban teszem hozzá, hogy szívesen belekukkantanék abba az szőke kobakjába.
-Azt viszont nem tudom, hogy Háborúval milyen kapcsolatban áll. - teszem hozzá.
Ismét csak egyetérteni tudok Mammon szavaival. Lucifer túl "jóra" alkotott minket. Lehet nem így akarta, de ahogy a mondás is tartja: "Späte Reue ist Hundegedanke" ("Késő bánat, ebgondolat").
-És pont úgy hátrahagyott minket, mint Isten a tollaskáit. - szívok még egy utolsó slukkot a bagómból, majd a hamutál oldalán elnyomom a csikket. Ránk unt, szabadságra vágott és felcuccolt a halandókhoz.
-Egy büdös szó nélkül lelépett. - morgolódom, s közben félig üres poharamat magamhoz véve ismét kényelembe helyezem magam a székemben. Még csak nem is leplezem, hogy még mindig neheztelek ezért a főnökre. Amit Raguellel tettem elég merész húzás volt. Lucifer rokoni kötései miatt számítottam rá, hogy nem hagyja szó nélkül és esetleg megbüntet. Ezért kis időre a háttérbe húzódtam, várva, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Amikor visszatértem volna értesültem arról, hogy a Főnök elhagyott minket és az emberi világban vakációzik. Aztán beütött a szar és hirtelen szüksége lett ránk. Ez így nem volt mókás, ezért lélekben hatalmasat beintve neki léptem le újra. Ezzel rendesen levertem nála a biztosítékot, hiszen köztudottan apuci nem szereti az engedetlenséget...
Mammont kitiltották New Yorkból. Ha ez nem lenne elég szar érzés neki, én még teszek rá egy nagy lapáttal. Nem is én lennék, ha nem feszegetném tovább a határt. Nagylelkűen felajánlom, hogy hozok neki valami emléket - apró testvéri figyelmesség - ha már ő nem jöhet. Erre egy úrinőt megszégyenítő kecsességgel emeli felém a kezét és mutatja az emberi világ egyik egyezményes jelét. Értem a célzását.
-Meglátom mit tehetek. - válaszolom pimaszul. Az üzenetét pedig amit a vadászlánynak szán tekintheti elintézettnek is. Ismerek pár hatásos trükköt, ami meghozza a kívánt eredményt.
Érdeklődve figyelek, mikor megosztja információit a kislányról.
-Oh, így már érhető miért pikkel így rád. - az emberek sokkal komolyabban veszik ezt a testvériség dolgot, mint mi. Amikor Mammon azt is elmondja, hogy Natalie jóvoltából még egy golyó is homlokon csókolta, pedig a vadászvezérkölyök képében tetszelgett, jókedvűen felnevetek. Talán túl jókedvűen is, mert egy pillanatra felénk irányul minden tekintet.
-Érdekes jelenségnek tűnik ez a Natalie...- jegyzem meg, miközben egyre nagyobb kedvet érzek, hogy személyes ismeretséget kössek vele. Nevetés közben azért nem hagyom figyelmen kívül mondandója további részét sem. Nem árt ha tudom, mire kell figyelnem.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 5:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Szerencsémre a jó végén álltam.- sokat sejtetően elmosolyodott, nem kellett még szaladnia és mosni a szemeit, vagy az össze ragadt haját mosnia. S talán ez igaz, talán nem, de nem is igazán fontos. Csupán testvérek közti beszélgetés, semmi egyéb.
- Tröstlich(megnyugató). Máskülönben kénytelen lennék a nyakadra járni és a te készleteidet fogyasztani.- fenyegetésnek talán megteszi, bár nem hiszi, hogy Belial tart a lakásán italt, nem lenne az alkoholnak ideje szellőznie se. Bár abban se biztos, hogy van külön hely, ahol Belial lakik. Addig nem hívja át magához Mammon, még erről nem győződött meg, a végén még a nyakán ragadna, és hiába testvérek, attól még nincs szüksége lakótársra.
- Rabságból ki, rabságba be.- elhúzta a bal ajkának sarkát, és egy biccentet egyet féloldalasan, majd egy nagyobbat szívott a cigijéből.
- Amit kifejezetten furának, érdekesnek találtam, hogy ott volt a jelenlegi Háború is, és nem azért, hogy engem kiengedjen. Azt hiszem ellenkezőleg, esetleg ha mégis kijutnék, akkor vissza is tegyen, vagy megakadályozza, hogy elhagyjam a helyszínt. Felettébb gyanús a viselkedése. Valamilyen szálak is fűzik egy Ophilia nevű angyalhoz.- hagyta, hogy az információt megrágja Belial, addig is leküldte a második vodkáját, és újfent jelzet a pincérnőnek, és amint jött újra tölteni, elkérte az üveget is. Egyszerűbb így.
-  Das ist wahrheit(ez az igazság). Úgy fest, hogy pont ugyan abba a hibába esett, mint az apja, a saját képére alkotott minket, csak apró hiba csúszott a számításaiba, jobban sikerültünk, mint azt várta.- elvigyorodott és lepöckölte a hamut a cigi végéről, majd újra beleszívott, és még egy felest megívott, majd kifújta a füstöt.
- Ha más nem is, de az biztos az volt.- ezzel egyet kellett értenie, ha valamije jó volt Lucifernek, az a képzelő ereje a kínzások terén.
- Nos, azt hiszem, az illető orra helyére egy szamárnak a nemzőszervét tudnám elképzelni, és olyan kínokat, amik nem csak a Pokolban, de az ellenkező oldalon is legendának számítanának.- ezt tudja elképzelni, de hogy meg is fog ez történni, arra nem sok esélyt látott, aki egy arkot megölt, annak egy másik se jelent majd túl nagy gondot, még ha az Lucifer is.
- Huh, ne is mond. Csak mondják és mondják, károgják, hogy bűnös lelkek vagyunk, majd eljön a megtisztulás, és nekünk végünk, utána örökké szenvedünk, blablabla.- lemondóan legyintett egyet.
- S azóta is várnak, szerintem igazán fel se tűnik, ha egy angyal hiányzik a létszámból. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hála ennek az egész Amara ügynek.- ha másért nem lehetnek hálásak, ezért már igen, minden figyelem a Sötétségre irányult, és a démonok pedig úgy intézhetik az ügyeiket, ahogy szeretnék.
- A ládából való szabadulásom után futottam bele. Úgy gondolta, hogy ezzel nagy szolgálatot fog tenni a Világnak.- elmosolyodott és utána elnevette magát.- Tévedett.- vigyorgott, majd megvonta a vállát és megivott még egy vodkát.- Gondoltam jó lesz majd otthonra, unalom elűzésnek tökéletes.- és arra se volt rossz, hogy kísérletezzen rajta, de erről nem kellett tudnia Belialnak, erről senkinek se kellett tudnia, ez csak Mammon és az angyalka közös titka marad.
- Khm…- kecsesen és nőiesen emelte fel a kezét, ökölbe szorította a kézfejét, és a középső ujját kitartotta.- Erre egy gyűrűt talán.- majd leengedte a kezét, és folytatta a bagózást, apró, halvány mosollyal az ajkán.
- Danke.- hálásan rámosolygott a testvérére, Mammon nem lép a városba, és mivel címet se kapott, ahová levelet küldhetne, így ilyen módszerekhez kell folyamodnia.
- Én is ebben reménykedek. Minden bizonnyal mélyen fogja érinteni.- előre iszik a medvebőrére, de ha jól gondolja, akkor mély nyomott hagyott a nőben, friss még az a nyom, csak emlékeztetni kell arra, hogy ki járt nála.
- Wallenbergen keresztül. Amolyan fogadott testvére, vagy ahhoz hasonló. Együtt nőttek fel, és lettek vadászok, azt mondanám, hogy vagy a bal vagy a jobb keze Wallenbergnek. Miután kiszabadultam a ládából, felkerestem a hölgyet és megnéztem, hogy miket is álmodott, ha pedig már ott voltam, kissé alakítottam az eseményeket. Olyan jól sikerült, hogy hiába voltam Wallenberg alakjában, természetesen fejbelőtt.- elkuncogta magát az emlék miatt.- Utána már a saját alakomban folytattam vele egy kisebb beszélgetést. Nem igazán volt kooperáló kedvében, a szokásos maszlagokat hajtogatta, mint minden ember, jó győz, megfizetek, és a többi és a többi. Meg folyton a halott félangyal exét emlegette, kereste, unalmas volt, de a lelkét nem adta volna el érte. Sőt, valamiért angyaltollak hulltak az álmában. Nem kizárt, hogy valaki figyel rá.- nemtörődöm módon vonta meg a vállait, és cigizett, ivott tovább.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 7:07 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 700 • Credit:

Jót szórakozom a kis szópárbajunkon. Régen játszottunk már effélét. Meglehet, kicsit hiányzott is ez. Mikor jó tanáccsal lát el, csak sejtelmes mosollyal kérdezek vissza: Tapasztalatból beszélsz?
Ami a félelmeit illeti...nos nem állítom, hogy alaptalanok lennének, hiszen sok minden kitelik tőlem, és lehet, hogy még kicsivel annál is több, de azért még én is túlzásnak tartanék minden pialelőhelyet megsemmisíteni. Nem őrültem meg. Akkor én hova járnék iszogatni?
-Du musst dir keine Sorgen machen (nem kell aggódnod), lesz utánpótlás. - hangzik a számból egyfajta ígéretként. Jelenleg nincs rá okom és - nem is hinném, hogy nagyon lesz - hogy így elbánjak az öcskössel és hagyjam porzó torokkal, még ha tudom, hogy valójában nem valami nagy iszákos. Megpróbálom elképzelni milyen lehetett neki egy tollaspajtással összezárva annyi éven keresztül. És nem irigylem. Jó velük a móka, de ha árnyékként követnek, az már nem akkora buli.
-Ez mondjuk igaz. - bólintok egyetértően, hiszen a "vadászlak" után rögtön a ládába került, és nem volt ideje új porhüvelyt szerezni. Szerencséjére a bezártság nem korlátozta, hogy magának alkosson egy újat.
-Okkal tartott tőle, elvégre kijutottál... Képzelem milyen fejet vághattak a tollasok, amikor a pajtásuk mellett az öcskös is kilógott abból a dobozból.
-Tulajdonképpen...- fújom ki a füstöt, miközben a cigaretta hamuját a hamutálba szórom. -...csak magát hibáztathatja, ha nem tetszik neki, amit teszünk. Elvégre ő alkotott ilyennek. - vonom meg a vállaimat nemtörődöm módon, miközben tudom, ha a teljes felelősséget nem is tolhatom át a Főncire, azért szavaimban van igazság. Különben sem mondta soha, hogy az arkangyalok piszkálása tiltott dolog. Honnan kellett volna tudnom?
Jó ideje furdalt a kíváncsiság, hogyan reagált Lucifer, amikor fény derült kis húzásomra. Noha, tudtam, hogy nem volt boldog. Szenteltvíz, nyúzás, sózás, skorpiók, kecskevalag és egyéb finomságok. Ez igen. Elégedett, alattomos vigyor telepszik az arcomra. Ha csak a fele igaz annak, amit most itt kisöcsém elmondott is kiadós bünti várt volna rám, ha nem pattanok meg időben otthonról. De nem is várhatok mást, a hír friss volt, a dühe pedig elég nagy.
-Bámulatos a Főnök kreativitása. - nyilatkozom elismerően. Bár kérdés, hogy személyesen, saját kezűleg húzta volna le rólam a bőrt vagy valamelyik kezének passzolta volna át ez a nemes feladatot? Mert azért nem mindegy.
-Ha velem kapcsolatban efféle gondolatai támadtak, vajon mit tartogathat annak, aki elvette arkhúga életét? - teszem fel a kérdés amolyan költői jelleggel. Hiszen Amarának köszönhető, hogy Raguel már nincs közöttünk.
-Jobb az úgy, ha hallgat, legalább nem ismételgeti ugyanazt papagájként, míg görcsöt nem kap a nyelvecskéje......"jönnek a testvéreim, megmentenek és megfizetsz mindenért".... - sóhajtok fel az arkkal töltött 25 év unalmasabb pillanataira visszagondolva. Mint egy beakadt régi lemez, ami mindig ugyanazt az unalmas nótát játssza.
-Esküszöm, ez a mániájuk, hogy majd valaki megmenti őket. - fújtatok egyet. Raguelnek is ark létére 25 évet kellett várnia, mire valamelyik égi testvér meghallotta a segélyhívást és megemelte magát, hogy pár tolltársával együtt elinduljon a kislány kiszabadítására. És mire mentek ezzel? Jött a Sötétség és megszabadította őt az élettől. Bezzeg ha a biztonságos pincémbe maradt volna.....
-Egyébként nem is tudtam, hogy van egy néma angyalkád. Hol szerezted? - érdeklődöm újra mélyet szívva a bagómból. Bár tisztában vagyok azzal, hogy Mammon tiltólistára került, és a vadászokkal kötött egyezség miatt a városhatár közelébe se mehet, ennek ellenére feldobom neki, hogy elkísérhetne New Yorkba, ugyanis akad pár sürgős elintéznivalóm ott, ami nem tűrhet halasztást. Eredetileg magáncélú látogatásnak indult, de a nap folyamán pár munkateendő is hozzácsapódott. Ez kicsit megnyújtja az időt, amit ott terveztem tölteni, de sebaj. Unatkozni biztosan nem fogok.
-Hát jóóóó...akkor majd hozok neked valami szuvenírt. Nem tudom, esetleg valami extra kérés??? - heccelem kicsit, mert látom rajta, hogy szívesen jönne, de most nem teheti. Szar ügy. Természetes, ösztönszerű nálunk az, hogy mindig azt csináljuk, amit nem lehet. Biztos nem lehet könnyű neki erőt venni magán és szót fogadni.
-In Ordnung, Bruder. - nevetek fel, amikor megkér, hogy egy kis személyre szabott üzenettel kedveskedjek az egyik vadászismerősének. Miért is ne?
-Bizonyára ez a Natalie értékelni fogja ezt a kis figyelmességet. - gondolom közben végig az elmegyógy-gyújtogatós tervet. Úgyis készültem üzenetet hagyni az épület falán. Egy sorral több vagy kevesebb már nem sokat számít.
-Erzähl mir! Woher kennst du sie? (Mesélj, honnan ismered őt?) - kérdezek rá, hiszen nem kizárt, hogy vele kell majd találkoznom az ottlétem alatt. És ha így van, akkor jól jöhet egy-két infó a vadászlánykáról.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 21, 2020 5:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Csak ne célozz a szemre.- nem is lenne annál kellemetlenebb, ha valami nem odaillő jutna a szemébe szerencsétlen nővérnek. Bár nem tudja, hogy ez most miért jutott eszébe, nincs is semmilyen nővér.
- Inkább attól, hogy nem lesz honnan beszereznem az utánpótlást.- hitetlenkedve forgatta a szemeit. Kinézi Belialból, hogy tényleg valami ostobaság miatt szét akar verni minden bárt.
- Legalább végre van benne valami.- rávigyorgott Belialra. Legalább valami bejutott abba a kemény fejébe, és ott is maradt. Ezt már lehet haladásnak is hívni. Nem mintha nem lenne tisztában a testvére szellemiképességeivel, de a személyisége miatt, valahogy ezeket csalogatja ki Mammonból. Ránézésre senki se mondaná meg, hogy az egyik lovas lenne.
- Miattam ne hagyd abba. Csak szólj jó előre, és beszerzek annyi alkoholt, amennyit csak tudok.- s mivel csak akkor iszik, ha vendége van, az pedig ritkán fordul elő, így nem kell attól tartania, hogy kifogyna az alkoholból. S ha már testvére hátradőlt, Mammon is így tesz. Bal lábát átteszi a jobbon, kezében a poharával és így figyeli fivérét.
- Es wäre in dämonischer Form schwierig gewesen(démoni formában nehéz lett volna). Időre volt szükségem, hogy megalkossam az új testemet, természetesen utána volt némi kakaskodás kettönk közt. Amivel semmi gond nem lett volna, csupán azzal, hogy nem akart elmaradni, mindig a nyomomban volt. Attól félhetett, hogy sikerül kijutnom.- ami így is lett, csak sajnos Cassaelnek is… és eredetileg Cassaelt akarták kihozni.
- De egy jó apa meg tud bocsájtani.- apró félmosolyra húzódott az ajka. Luciferre nem igazán volt ez jellemző, de hát mindenki változhat, talán elnézi Belial apróbb botlását.
- Rossz szokás, ezzel kell együtt élnünk.- sóhajtott Mammon is.
- Emlegetett némi szenteltvízben fürösztést, illetve leönti a torkodon, élve nyúzást, majd besózza a húsodat, a bőrödbe skorpiókat és ecetet önt, majd visszaadja rád a bőr kezeslábast. Levágja az arcodat és megeteti veled, a helyére pedig egy kecske valagát rakja. Ehhez hasonló apróságokat.- bár az utolsót Mammon találta ki, de ha ez igaz lenne, akkor azt mindenképpen szeretné látni.
- Az enyém is csendes. Igaz, én kivágtam a nyelvét, ha akarna se tudna már beszélni.- jobban belegondolva, jobb lett volna, ha meghagyja, így legalább nem úgy tűnik, hogy Mammon magában beszél. Késő bánat.
- Okát se tudom, hogy miért.- elkomolyodott egy pillanatra, majd elnevette magát.- Kleinlich(kicsinyesek). S szívesen mennék, de egy darabig még betartom a szabályokat és a Mazikeenel kötött alkumat. De ha megérkeztél a városba, kérlek, a nevemben is okozz egy kis káoszt. Oh, és ha véletlen találnál pár vadászt, s valahogy úgy esne, hogy megölnéd őket, vésd bele az egyikbe; Remélem szépek az álmaid Natalie. De a te neveddel írd alá, akkor is érteni fogja.- vigyorgott és arról nem volt szó, hogy más nem okozhat egy kis zűrt a nevében. Mammon pedig mindent tagad, ha kérdőre vonnák, hiszen csak a testvérével iszogattak, és mesélt arról, hogy mik történtek az elmúlt hetekben. Magánakció volt csupán Belial részéről.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 21, 2020 4:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 378 • Credit:

Öcsém szavain jót mulatok, miközben nagyokat kortyolgatok italomból.
-Elég ha én élvezem, nem igaz? - felelem pelenkás poénjára. Abban egyetértünk, hogy igazi áldás, hogy ennyi pia ellenére sincs semmilyen bajunk. Egy bámulatos képességeink közül. Az öcskös aggodalmán jót mosolygok. Egy szétvert bár, és már rögtön azt hiszi, hogy küldetésszerűen mindet szétverném.
-Csak nem félsz, hogy nem lesz hol iszogatnod? - gúnyolódom kicsit. Még hogy bakancslista?
-Bevallom, nincs szükségem listára, fejben tartom az ilyesmit. - felelem hátradőlve a székben, fél karommal a támlát támasztva, halvány mosollyal a képemen. Másik kezemben poharamat tartom, körkörös mozdulatokkal lögybölve benne italom. Játszadozok.
-Na de...ha megmondod melyik a kedvenc ivóhelyed, talán észben tartom és elkerülöm. - teszem hozzá galád vigyorral, mintha valóban minden bárt le akarnék zúzni.
-Nem mondod hogy a négy éve alatt egyszer sem kaptad el egy kis kopasztásra? - emelem fel a szemöldököm csodálkozva, mikor a ládában töltött élményeiről mesél. Megemlíti közben a leviatánokat is. Megtudom, hogy ősi lények, és vannak bennük lehetőségek.
-Hm...lehet benne valami. - próbálom fél pillanatra beleképzelni magam a Főnök helyzetébe. És akkor még nem is tudja, milyen galádságokat műveltem a kislánnyal. Láncon tartottam, átokkal vakítottam el szeme világát és még a szárnyai végét is megvagdostam, nehogy elrepüljön a kisdrága. Azt hiszem ha sor kerül rá, hogy valamikor Lucifer szeme elé kerüljek, ezekről nem teszek majd említést.
-Kellemetlen, hogy a  Fönci mennyire kötődik még a régi családjához. - sóhajtok.
-Komolyan? Mesélj, miket mondott? - dőlök előre kíváncsian várva a részleteket. Bárkit kérdeztem eddig milyen visszhangja volt a tettemnek, vagy mellébeszélt vagy nem igen akart nyilatkozni.
-Egyébként nem sokat, Raguel csendes madárka volt, ha beszélt sem sok használt vettem....bár nem is az infószerzés miatt zártam a pincébe. - vonom meg a vállaimat. Csak egy kis viszályt akartam kelteni, de hiába szórakoztam átlagos tollcsomókkal, a Mennyország rá se hederített. Ezért volt szükség egy merészebb lépésre. Bár Uriel elrablását is számításba vettem. Végül a kis Raguelre esett a választásom, hiszen a Harmónia mégiscsak szálka a Káosz szemében. Persze ennek is megvoltak a buktatói, Lucifernél egy igen nagy fekete pont. A hibáim és a következményeik, erről Mammon öcsém is tudna mit mesélni.
-Hallottam, hogy eléggé pikkelnek rád újabban. - forgatom meg a szemeimet.
-Milyen kár, pedig jöhettél volna velem. - szerintem simán be tudtam volna csempészni magammal. - Hamarosan New Yorkba megyek, van ott egy kis elintéznivalóm. - mesélem, miközben mélyet szívok a bagómból.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 20, 2020 6:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Ich bin sicher, er liebt es, Windeln zu wechseln, mehr als er(biztos vagyok benne, hogy jobban szereted a pelenkacserét, mint ő).- mondta vigyorogva.
- Főleg, ha azok a helyek még italt is szolgálnak fel, igaz?- kérdezte mosolyogva. Bár igaza van Belialnak, hiszen a kocsmákban lehet megtudni a legfontosabb híreket, a kocsmákban és a kupikban. Minden száll ott fut össze, minden újdonság megfordul a szajhák ágyaiban, vagy a kocsmák pultján.
- A kiszáradás ellen pedig küzdeni kell.- mosolyogva forgatta a szemeit.- Kész szerencse, hogy a májunk nem tud tönkre menni. Neked egy pár átültetésre biztos szükséged lett volna.- tényleg szerencse, hogy a démonokra ezek nem hatnak, vagy éppen a másnaposság. Bár az lehet mégis, Mammon nem tudja, még sose volt az, lehet ez az egyik képessége, bármennyit ihat, nem lesz másnapos.
- Remélem nincs egy bakancs listád, amin az szerepel, hogy minden bárt tönkreverj. A végén még nem tudnék hova eljárni, hogy megtudjam az új pletykákat. Vagy alkohol utánpótlásért.- még ha nem is volt akkora italos, ha esetleg vendégül lát valakit, legyen mivel megkínálni.
- Mit ártott nektek az a szerencsétlen hely? Oder war es nur ein Hochzeitstanz(Vagy csupán násztánc volt)?- kérdezte sejtelmes mosollyal az ajkán. Ismerte már a testvérét, és sikerült Mazet is megismernie már, ha ki nem is, de valamennyire meg.
- Valahogy el lehetett viselni, ártani nem igazán tudott nekem, igaz, én se neki. Maximum be tudott volna szívni, ha nagyon akarja, de biztos megfeküdtem volna a tüdejét.- ez most felkeltette a kíváncsiságát, ha füst alakjában van, akkor, ha valaki beszívja, mi lesz?
- Ősi lények, mondhatni idősebbek, mint mi magunk. S igen csak figyelemreméltó az erejük is. Nem rossz szövetséges alapanyagok.- tényleg ideje lenne már, hogy felkeresse azt, amelyikkel beszélgetett.
- Mentéségre szóljon, a legtöbben úgy reagáltak volna, mint Lucifer. De egyébként megtudtál valami hasznosat a kis kedvencedtől a pincéből? Vagy csak úgy heccből tarottad? Madárka a kalitkában? Bár azért lehet, hogy kicsit túlreagálta Lucifer, még a Pokolban is ritka káromkodások hangzottak el. Nem beszélve arról, hogy miket igért meg, ha az ujjai közzé kerülsz.- szenteltvízben fürdetés volt kezdésnek, a többibe jobb nem is belegondolni.
- Ne is mond. Békekötés a New Yorki vadászokkal, hogy segítsenek Amaraval szemben. Aminek az egyik feltétele az volt, hogy nem léphetek be a városba és békén kell hagynom az ottani vadászokat. Egyszer okozol az egyiknek egy rossz éjszakát, és ígéred meg, hogy pokollá teszed mindegyikük életét, és máris tiltólistás vagy.- megjátszott felháborodással a hangjában fogatta a szemeit.
- Bitte sehr(szívesen).- majd lehajtotta a vodkáját.- Egész iható.- intett a pincérnőnek, majd a poharára bökött, jelezve, hogy jöhet még.- Esetleg nem tudsz valamit a másik oldalról? Hogy mire is készülhetnek a tollas barátaink?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 10:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 406 • Credit:

A kocsma zord arcú vendégei, akikről szinte ordít, hogy vérbeli zsiványok - kitartó figyelemmel kísérik az úriembernek kirittyentett kisöcsémet, az érkezése pillanatától a helyfoglalásáig. Bár tekintetük semmi jót nem sugall, emellett Mammon alapos szemrevételezését követően valószínűleg azt is felmérik, mennyit szakíthatnának róla, ha úgy döntenének megkísérelnék kizsebelni őt....de nem tesznek egyelőre semmit, az érdeklődésük is hamar lankad és újra az előttük lévő italra koncentrálódik, vagy egy újabb körre.
-Sei deswegen nicht bekümmert, mein Bruder (emiatt ne aggódj, testvér), az új dokinőm kézben tartja a dolgokat. - felelem vidáman véve az öregemberes poénját. Csak a tisztánlátás végett kérdezek rá, melyik szétvert italozóról beszél, elvégre sokat ismerek a városban, ha nem is mindet. Bár van egy sejtésem melyik nevét fogja mondani.
-Hát nézd, én fontosnak tartom a helyismeretet. - és igen, ennek a kocsmavilág is a szerves része. Vallom, hogy egy démon tudjon kiigazodni abban a városban, ahol balhét akar kavarni. Nem mellesleg köztudott, hogy a legtöbb csetepaté az ivópontoknál fordul elő.
-Hogy alkoholista lennék? Nem jobban, mint egy átlag démon. - hajtom fel az utolsó kortyot is a poharam aljából, hogy aztán az üveget felkapva töltsek bele újra.
-A Dark Horse...na ja...ahhoz tényleg közöm volt. - ismerem el, bár az érdem nem csupán az enyém. Ez Mazikeen közreműködése nélkül nem jöhetett volna össze.
-Igen, ketten amortizáltuk le a helyet. - bólintok értesüléseire, miközben vodkát rendel. A ládával kapcsolatos híresztelések is igaznak bizonyulnak, de amikor elmeséli, hogy a ládabörtönében egy angyali társasága is akad, felnevetek. Ezt a részletet valahogy elfelejtették megemlíteni amikor a sztorit mesélték.
-Négy évig a dobozban egy angyallal...nem semmi. - hangomban kiérzik egyfajta elismerés.
-Leviatánok? Azok meg mik? - nézek rá meglepetten, felvont szemöldökkel, fogalmam sincs miről beszél. De ha tippelnem kéne, pusztán a hangzás alapján, valami gyorsan növő, egzotikus, indaszerű ládakóróra gondolnék.
Amikor viszont rákérdez, hogy velem mi történt, csak tovább nevetek.
-Hát ja, elég dühös volt a Főnci, mikor utoljára láttam...és nem javítottam a helyzeten az engedetlenségemmel sem. Nem díjazta, hogy leléptem... - amikor utoljára láttam épp kitudódott, hogy szeretett arktollas húgocskáját a pincében rejtegetem és sanyargatom negyed évszázada. Ha azok a bosszantó szárnyasok nem találnak rá.....De muszáj volt kihasználnom, hogy az égi öreg lelécelt és kisebb zűrzavar adódott odafent. Én pedig olyan régóta vágytam Harmónia kizárólagos társaságára, hát itt volt az alkalom.
-Meguntam a bujkálást. Amúgy meg jelenleg vannak fontosabb dolgai a Főnöknek annál, hogy olyan apróságokkal foglalkozzon, mint a múltbéli hibáim. - vonom meg a vállam sunyi vigyorral, miközben a cigiért nyúlok.
-Danke. - kiveszek belőle én is egy szálat és rágyújtok.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 1:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Ostoba kis emberek, kik körbevették, vizslató tekintettel figyelték a démon, mintha lenne bármilyen esélyük is arra, hogy kirabolják, vagy éppen arra, hogy ha megkockáztatják, akkor élve távozzanak. Pont annyi az esély rá, mint arra, hogy Belial elfelejti megemlíteni a korkülönbséget, semmi.
- Remélem, hogy azért az ajzószerek szedését nem viszed túlzásba, még megártana a vén ketyegődnek.- legalább a vénemberes viccekkel vissza tud vágni. S milyen ostobák mindketten, évezredeket ha nem többet éltek, és mint két taknyos, úgy próbálják ugratni a másikat.
- Kleinstadt(kisváros).- mondta mosolyogva és időközben helyet foglalt az asztalnál.- Ilyen sokban megfordulsz? Még a végén alkoholistának gondollak, de a Dark Horse volt az, és azt is rebesgették, hogy egy bizonyos démonhölgy volt veled, aki nem is olyan rég, szerény személyemet is megkereste.- sejtelmesen rámosolygott testvérére, kár, hogy ez csak azután történt meg, hogy Mazikeenel találkozott, lett volna még mit bele füznie a beszélgetésükbe, de így is igen csak jól alakultak a dolgok.
- Ein Wodka… egy vodkát.- újfent megforgatta a szemeit, de legalább csinos volt, ha okos nem, ezt a számlájára lehet írni, és a hajának színét is, emiatt még egy félmosolyt is kapott Mammontól.
- Khm… lényegében akkor tudod, hogy mi is történt. Nein, leider nicht(nem, sajnos nem). Bezártak egy ledába, pontosabban Ménész ládájába, egy Cassael nevű angyallal egyetemben. De nincs akkora okom panaszkodni, egy kissé szürke ugyan, de érdekes hely volt, és még egy új testet is összetudtam gyúrni, ráadásnak még a leviatánokkal is sikerült megismerkednem. Veled mi történt? Meglep, hogy előjöttél, azok után, amit Luciferrel tettél, ha megtalál… szobafogság lesz a legkevesebb, amit kapni fogsz.- mondta vigyorogva, és elővette a cigaretta tárcáját, letette az asztalra, kivett belőle egy szálat, és rágyújtott. Manapság már nem igazán sért törvényt azzal, ha zárt helyen szívja.
- Szolgáld ki magad, talán még bírja a tüdőd.- tolta elé a cigit.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Irish pub - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Irish pub - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Irish pub - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Irish pub - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 12:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
Zene: nincs • szószám: 311 • Credit:

Széles vigyor nyúlik el a képemen, amikor meglátom az öcsköst. Hát idemerészkedett, annak ellenére, hogy ez nem éppen az ő közege. Persze hívhattam volna, valami nívósabb helyre, elvégre én mindenhol otthonosan mozgok, de hirtelen ötlet volt, hogy találkozóra hívjam és ez a hely meg útba esett.
Hosszított sötét kabát, öltöny, kalap és sétabot. Tipikus Mammon. Nem csalódtam. Amint beteszi a lábát a pubba, a rongyos viseletű italozóknak rögtön szemet szúr kirívó megjelenése., ami főként a kalap és a bot miatt van. Nem lepődnék meg, ha néhányan a kifosztását fontolgatnák félig üres whiskeyspoharaik felett. Öcsém arckifejezésén jót derülök, ahogy szemeit forgatja szavaim hallatán. Elhanyagolható a teremtésünk közti idő, lényegében csak percekről van szó, mégis előszeretettel hangsúlyozom ki elsőbbségemet.
-Bírom még...nagyon is. - felelem, majd kicsit megemelkedik a szemöldököm.
-Nohát, milyen gyorsan terjednek errefelé a hírek. - állapítom meg színlelt csodálkozással, miközben egy percig sem tagadom, hogy esetleg közöm lehet efféle gaztetthez. Bár szétverni egy bárt, lássuk be nem nagy dolog. Bárki ilyesmire vetemedhet, ha éppen úgy kívánja kedve, hiszen New Orleansban temérdek számban lelhetők fel a különféle italozók, az elitebb bároktól a pincepiáldákig.
-Megeshet...de melyik bárról is van szó? - érdeklődöm, mert olyat azért nem vállalok fel, amit nem én tettem. Ami viszont igen, azt teljes vállszélességgel. Alig, hogy letelepszik a szembeeső székre a kis formás vörös már az asztalunknál is terem, hogy felvegye az új vendég italátrendelését.
-Mesélj testvér, jó ideje nem láttalak. Mi történt veled mostanság? Az még megvan, hogy összerúgta a port két szárnyassal, és ezt a porhüvelye bánta. Az is, hogy utána a vadászkölyök, Wollen-Wallenborg-berg testében húzta meg magát, de hogy azután mi történt, passz. Bár szóbeszédek terjengtek démonkörökben arról, hogy szorult helyzetbe került és emlegettek valami ládát is. De nem igazán tudtam eldönteni, mennyire adjak hitelt ezeknek a szóbeszédeknek.
-Azt beszélik, hogy bezártak egy ládába...mondd, hogy ez valami vicc. - kortyolok bele közben az italomba. Nehéz elképzelnem, hogy az öcsköst bedobozolták.  

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Irish pub - Page 3 Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
218
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 5:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Hiába a le élt évek, még mindig meg lehet lepni egy démont is, pont úgy, ahogy most Mammot is. Szinte bárki mástól várt volna üzenetet, meghívást, de bátyjától nem. Bátyjától… nincs olyan sok eltérés kettejük közt, de Belial szereti felhánytorgatni ezt az apró tényt, hogy Lucifer előbb hívta életre, mint Mammont. De ha valakit testvérének tarthat, akkor az Belial volt, az eredeti négyesből már csak ketten maradtak, Halál és Háború is oda, a helyüket két másik démon vette át, és úgy fest, hogy az egyikükkel még lesznek gondok. De ráér még ezzel foglalkozni, ideje megejteni egy testvéri találkozást, Mazikeen után egy újabb rangos démon kereste fel, talán nem véletlen, bár ahogy ismeri Belialt… nem hiszi, hogy a kettőnek lenne köze egymáshoz.
Természetesen öltönyben fog megjelenni, hogy máshogy? Kiegészülve hosszú, fekete kabáttal, kalappal és a sétapálcáját se fogja otthon hagyni, meg adja a módját, hiába, nem csak az emberek, de a démonok se választhatják meg a családjukat.
- Warum überraschst du mich nicht(miért nem lep meg)?- nézett végig a pub bejáratán. Nem gondolta, hogy egy elegánsabb helyen fognak találkozni, sőt, talán kissé még csalódott is lenne, ha ez így történt volna. Valahogy ez a hely jobban illik fivére természetéhez, mert aki még Lucifert is szereti idegesíteni, az csak is az Írek közt érezheti magát otthon, vagy a bárjukban.
Belépve tekintetét körbe hordozza a vendégeken, nem igazán nyűgözték le Mammont, de nem is miattuk volt itt. S keresnie se kell, tudja, hogy melyik asztalhoz kell lépnie. De a köszöntés miatt csak forgatta a szemeit.
- Nem különben édes bátyám. De nem vagy véletlenül már im Ruhestand(nyugdíjas)? Kiengednek ilyenkor is, nem félnek, hogy nem bírja az éjszakát a vén ketyegőd?- kérdezte mosolyogva és közben levette a kabátját, és felakasztotta egy fogasra, a kalapját pedig lerakta az asztalra, majd Mammon is helyet foglalt.
- Meglepett az üzeneted kedves bátyám, ahogy egy másik hír is, hogy valakik szétvertek egy másik bárt, esetleg nem volt véletlen közöd hozzá?- bár feleslegesnek érzi a kérdést, szinte biztos a válaszban.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7