Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Irish pub •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Irish pub VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 25, 2021 9:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 16, 2021 3:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Athan & Belphegor

tumblr_inline_nqzeolFxff1s2djns_500.gifv
TValóban érdekes eset ez az Athan, vajon meddig lesz ilyen semmilyen? Jóformán csak szavaimat ismétli, így arra nem is reagálok, jobban érdekel az, amit a pincér csávóra mond. Fel is vonom a szemöldököm.
-Na nem mondod, hogy a pasikra buksz?!-pillantok rá érdeklődőn és felkönyökölök az asztal lapjára. Egyre érdekesebb ez az este. Aztán mintha humorizálna, elvigyorodom.
-Ha ez a szíved vágya, keresek plusz körítést is. Csak bökj rá valakire.-mosolyom hamiskás lesz, majd apró kuncogás szökik ki belőlem.
-Egy idő után már fel sem tűnik az íze majd.-kacsintok Athanra. Ha eleget iszik az ember akkor már mindegy mi gurul le a torkán. Mikor meglátom a mosolyt csak felszaladnak szemöldökeim.
-Ne parancsra csináld már. Ez olyan semmilyen...-közlöm vele unottan és a poharamért nyúlok.
-Igen, valóban nincs nálam angyalpenge... De akkor... Mesélj csak, pontosan milyen félvér vagy te?-hajolok ismét közelebb hozzá, miközben egyet szívok a cigimből.
-Hé! Most leszóltál? Mi bajod az emberekkel?-szisszenek fel és oldalra döntöm a fejem, hogy arcát tanulmányozzam. Miért olyan nagy baj, ha emberekkel piálgatok? Elárulom hogy egyszer nyolcan feküdtek ki mellettem, Ő pedig annyit mond rá, hogy nem rossz. Ismét nevethetnékem támad, de most visszafogom magam.
-Ez a kísérő. Sima gyümölcslé, de a rövid jobban csúszik vele.-tolom felé az egyik poharat. Felajánlom, hogy biliárdozhatnánk egyet míg szabad az asztal, de Athan közli, hogy nem ismeri a játékot.
-Megtaníthatlak ha érdekel. De ha nem, akkor itt is maradhatunk.-szívok még egy utolsó slukkot, majd elnyomom a hamusban a csikket. Ki kéne kicsit kupálni ezt a fazont, bár azzal is tisztában kellene legyek, hogy mire számíthatok tőle.
-Na jó, mesélj egy kicsit magadról inkább, szeretnék többet tudni rólad.-újabb pohár tartalma kerül a gyomromba, kényelmesen hátra dőlök és várom mivel is kápráztat el.

Órákkal és még pár felessel később, már tudtam, hogy mi Athan. Megígértem neki, hogy megőrzöm a titkát és nem beszélek róla senkinek. Ez a tudás csak az én elmémet gazdagítja és gazdát sosem cserél majd. A pubot együtt hagyjuk el, a leviatán elkísér egy darabon, aztán a következő viszontlátásig elválnak útjaink.//Köszönöm a játékot Smile //
reveal your secrets

Athan


Irish pub Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 03, 2021 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextParty time

@Belphegor & the snake  


Úgy néz ki, igencsak csacsogó egyeddel áldotta meg az a szerencse, amiről beszél. Lehetséges, hogy hiába a vadászok közötti „edződés”, a ládában eltöltött sok-sok év azért mégiscsak mély nyomott hagyott, egykori, közvetlen életvitelén. Szót értett ő már akkor is mindenféle entitással, de ha valaki évszázadokig inkább csak hallgat, hiába vannak körülötte – ahogy akkor is ott voltak heten, majd többen – megszokottá válik a csend és a figyelés. Pedig, amit lát, az fényévekkel jobb, mint amit akkor látott, még ha, igen, most kissé talán, elsőnek szokatlan és taszító viselkedéssel párosul az, ahogy reagál rá. Pedig, semmit se tett, csak inni akar, no ez az, amit annyira nem tud egyelőre megemészteni. Nincs szüksége úgy rá, mint az embereknek, tehát akkor, felesleges?
- Gondolom igen hamar jövök rá, mennyire szerencse – ez inkább száraz tény, mintsem remény, miközben már az üveg is elébük kerül, illatra ez se kellemesebb, mint az eddig. Hosszú éjjele lesz.
- Hát az tényleg az, nem mondom, hogy kirúgnám magam mellől – néz utána, hogy tény ami tény, valóban nem utolsó, ahogy kinéz és ha nem is a „zsánere”, az ókorban bőven jutott mindenkire egy kedves arcú egyén, legyen az nő vagy férfi, vagy saját maga, mert őt sem éppen túl kemény vonásokkal áldotta meg az anyja, de cserébe, hatalmas étvággyal. Ezzel igazából körbe is írta, hogy ő mindenre is nyitott, csak ezek szerint, erre a szeszre nem. Ivott annak idején bort, sört is, de azok teljesen mások, más ízzel.
- Kísérőt? A pincér mellé? Érdekes este lenne – mintha a humor szikrája villanna meg, de valóban arra érti, hogy az előbb látott és tárgyalt valaki mellé kerítene valakit. – Az italnak is más íze lesz később? Kötve hiszem – rázza meg a fejét, de azért, hogy ne legyen ismét téma, egy aprót ismét kortyol belőle. Nem, nem hiszi, hogy ehhez hozzá fog szokni. A poharat letéve pillant vissza rá, majd sóhajt egyet, arra, hogy savanyú. Tény, hogy más, nem olyan, mint volt, de hogy bús lenne… Nem, az már bőven nem jellemzi. A tekintetébe fúrva a sajátjait, végül engednek arcizmai és megjelenik az a várva várt mosoly.
- Elengedtem magam – nem merev háttal ül, de mégse úgy, ahogy ő érti. Oké, az már félsiker és jó társaságra vall, hogy itt van még mindig, ül és beszél, egyelőre ennyi telik tőle. A vadászok között más, ott közvetlen, kíváncsi és… de az sok ideig fárasztó, itt kicsit önmaga lehet és tessék, az sem jó. Lehet, hogy az óceán fenekére kellene mennie, ott biztos nem ül le senki mellé. De a mosoly marad.
- Nem hangoztatom olyan hangosan, te kérdezted és mivel nem látok az ujjaid között mást, csak azt a bűzös rudat, angyalpenge helyett… - persze, azt rejtett helyről is előhúzhatná, de a démonnő jelleme valahogy nem ezt sugallta. – De amúgy nem jó ötlet. Tudom, hogy mások ezért kibeleznének. Te pedig emberekkel iszol, szóval hol a probléma? – vonja meg a vállát és egy aprót szintén kortyol, majd érdeklődve néz felé. – Nyolc, aki nem bírta ezt? Hmm.. nem is rossz – figyeli, mik kerülnek az asztalra, aztán végképp elveszti a fonalat. – Ebből mi lesz? – bök a gyümölcslére, majd kezét letéve pillant felé. Oké, hosszú lesz az este és már most leakadt. És végül, a probléma, amely szabadulása óta elkíséri. Hogy nincs mindennel képben.
- Én olyat nem tudok, mármint, nem tudom hogyan kell.


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 06, 2020 3:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Athan & Belphegor

tumblr_inline_nqzeolFxff1s2djns_500.gifv
Tényleg érdekes fazonokkal lehet errefelé találkozni. Itt van példának okáért most ez a pasas... Olyan érdektelen és savanyú képet vág, hogy az már felér egy becsületsértéssel. Na ne már... Én kommunikálni akarok! Tiszta pukkancs... Bár miután asztalához lépek csupán egyetlen menekülési útvonala lehet, feláll és elhagyja az ivót. Mégsem teszi meg. Ez már fél siker ugyebár. Viszont minden szavában érzem, hogy kézzel lábban tiltakozna a társaságom ellen. Apró mosolyt ejtek meg felé, aztán vállat vonok. Szokás vagy sem, ő most inni fog velem, ha akarja ha nem!
-Aha! Szerencse, de majd rá jössz.-bólogatok serényen, aztán a pultost elhívva a törzshelyéről újabb kört rendelek, na meg az üveget is mellé, miután elmegy a srác csak eztán fordulok vissza Athanhoz.
-Ja, cuki... Nem látod milyen helyes pofija van? Mint egy nagyra nőtt gyereknek. Mondjuk nekem nem, de másnak tutira a zsánere lehet.-vonok vállat, miközben kezembe veszem az újabb poharat és a fintorgó fiúnak is oda lökök egy újabbat.
-Ha hozzá szoksz jobb lesz. De ha szeretnéd kérek mellé kísérőt.-vizslatom arcát és komisz mosoly ül meg ajkam szegletében. Bólintok a helyzet felismerésére.
-Igen, búval b@szott... Olyan savanyú vagy. Ez nem tetszik. Szóval, kérlek... Legalább valami mosolyt....-az asztalra tenyerelve hajolok közelebb hozzá és mélyen a szemeibe nézek.
-Legyél már jó társaság! Engedd el magad!-súgom neki, aztán hátra dőlök és csendbe maradok kicsit, addig megiszok még egy felest és előhalászom a cigimet is. Felé is kínálom, de a visszautasítást követően csak magam elé teszem az asztalra.
-Szóval félvér...-reagálok végül kérdésemre adott válaszára.
-Szerinted jó ötlet ezt itt a démonok között hangoztatni? Nem mindenki olyan elnéző, mint mondjuk én. Na de oda se neki, majd nem írjuk ki a fejünk fölé.-szívok bele a cigimbe, kicsit benn tartom a füstöt, aztán nem sokkal később kifújom. Kérdésére megemelkedik a szemöldököm.
-Simán iszok idegenekkel amúgy. A vicces, hogy kevés az olyan fazon, aki bírja is a strapát. Az emberek között nagy bulit szoktam belőle csapni. Akadt már olyan eset, mikor nyolcan dőltek ki mellőlem.-vonogatom a vállam, hiszen semmiség, én még csak el sem kezdtem jól érezni magam, azok meg már dőltek az asztal alá. Meg kapjuk az üveget is eztán, majd még kérek két nagyobb poharat és egy kis gyümölcslevet, majd utána könnyebben iszik ez a legény.
-Hogy jobban teljen az idő, ne csak itt gubbasszunk... Van kedved billiárdozni egyet?-bökök fejemmel a játék asztal felé, miközben ajkaim közé helyezem a cigit ismét, hogy beleszívjak. Az asztal éppen üresen áll, így hát esélyünk lenne oda sétálni és játékot kezdeni. Én már felpattannék, de úgy vagyok vele, hogy megvárom Athan reakcióját.

reveal your secrets

Athan


Irish pub Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 03, 2020 11:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextParty time

@Belphegor & the snake  


Elszólta magát, hogy ez dögunalom, mert most, hogy valami éri, meg hirtelen meglepett meg minden baja akad szinte. Nem, nem ivott pertut vele és ez lehet kicsit kizökkentette és arra készteti, hogy na, akkor majd újrapróbálva megtegye. Hát nem azért jött, hogy kipróbálja, jelenlegi mivolta mennyire és hogyan bírja az alkoholt, ez tény. Sőt, nagyon nem, és tessék, aki ilyen helyre jön, számoljon vele, hogy nem marad szomjas. Lehet, hogy elsőre megszeppentnek tűnik, nem is tagadná egy percig sem, azonban hamar összekapja magát, hogy nem, nem ő a nyúl, aki sosem mert ilyesmit. Az első pohár tartalma hamarosan el is tűnik, tessék, már nem hiheti illetlennek.
- Nem, valóban nem szokás. Csak... innom sem – még mindig marja a torkát az ital, egyelőre a második poharat csak megfogja, noha az arcán nagyon is látszik, hogy ő totálisan komolyan gondolta, hogy versenyezni fognak. Remek. Előre neki adja az érmet és akkor vége is? És akkor biztosan nem kerül kellemetlen helyzetbe, már ha eléri. Fogalma sincs, mi a mérték, mióta szabad, nos, jobb dolga is akadt, mint a céltalan ivás. Bár azt könyvekből és amúgy is tudta, hogy az alkohol sokszor volt a megtört ember gyógyírje, mégsem azon dolgozott, hogy az első ilyen helyen támassza a pultot és sóhajtozzon azon, ami elmúlt. Értelmetlen időpocsékolás.
- A szerencse? Kíváncsi vagyok rá – kötve hiszi, hogy az ő szerencséje valóban így mosolyog rá, de egye fene, nem kezd most vitába a nővel, ahhoz az idegei kisimultak. - Cuki? - vonja fel a szemöldökét és már bámul is az érkező srácra. Nos, neki a „cuki” kifejezés nemigen szerepel a szótárában, ez tény, nem kerít neki nagyobb jelentést, mint ami. Újabb poharakat tesz le, miközben ő még a másodikat sem itta ki. Tény, hogy a nőszemély makacs, és míg kikéri az üveget, amelynek hallatán megborzong, inkább kiissza azt a poharat, mielőtt szóvá teszi. Semmi kedve ma hadakozni, de az égő érzés még mindig nem kellemesebb. El is tolja a kiüresedett pohárkát és a támlának dőlve állja a pillantást. Az, hogy puhány, már majdnem sértő kifejezés, majdnem mordul is rá, de mivel megitta, nem mondhatja rá, a fenséges mivoltát meg most aztán félre kell tenni, amúgy is mindig félreteszi, már-már hiányoznak azok az idők neki, ahol nem kellett visszafogni. De szusszan csak végül.
- Vagy úgy. Szabad szellem – nem mintha ő nem így lenne vele, sőt, szóval valahol megérti, ha valamit tudni akar, megteszi, odamegy, ha valakit ismerni, megkörnyékezi. Ez már csak ilyen. - Búval... baszott? Hogy mi? Miért? - nemigen káromkodik, szinte hallani, hogy idegenül cseng ajkain a szó, miközben fújtat egyet, hogy ő aztán nem. Egyszerűen csak bambult, tekintete mindig ilyen, lehet a láda lenyomata, hogy törést hagyott benne, amely így mutatkozik és ő nem is tud róla. Fogalma sincs, nem most fogja ezt keresni magában, csak lágya rázza meg a fejét, ahogy a pohárért nyúl, ha már kínálják. Kelletlen ez, maga sem tudja, miért megy bele. Lehet tényleg az unalom az oka.
- Nem, itt most vagyok először – emeli meg és aprót kortyol először, majd aztán a többi, de így, két részletben még rosszabb, mint eddig. Aprót köhintve teszi le a poharat és megrázza a fejét. Eddig semmi, csak a borzalmas íz.
- Félvér – és ezzel nem hazudott sokat, csak azt nem nyomja be mellé, mi minek a másik fele. Nem fontos, nemigen vágyik most felhajtásra, viszont emberként nehezebben maradna meg. Necces. - Öhm nem, én ilyet se csinálok – az illata sem a legkellemesebb, bár noha a pipa és a dohány ismert dolog, valahogy ez sem volt finnyás orrának való sosem. - Minden idegent leitatsz?

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 02, 2020 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Athan & Belphegor

tumblr_inline_nqzeolFxff1s2djns_500.gifv
Érdekes egy fazon, meg kell hagyni, a felé emelt pia talán felkelti az érdeklődését, de ő nem iszik bele saját poharába. Hát legyen, akkor megkörnyékezem. Viszem is felé a két felelses poharat, és ahogy asztalához érek, már szóra is nyitom a számat. Ám a fiú túl pukkancsnak tűnik, mintha meglepetésként érné, hogy oda szambáztam hozzá. De már nem számít, mert itt vagyok.
-Nem kérted, de ne utasítsd vissza!-vigyorodom el, majd megemelem szemöldököm kissé kihívóan. Meg is említem, hogy versenyezhetnénk az ivást tekintve, imádom ezt a játékot, mert olyan nehezen tudok becsiccsenteni. A srác elárulja utánam a nevét is, melyre csupán biccentek. Athan. Még az én nevem érdekes? Ne röhögtessünk már.
-Nos Athan, szerény véleményem, hogy rád mosolygott a szerencse. A kedvet, majd meghozom én, a piát meg az a cuki pultosfiú. Figyeld csak.-már lendül is a kezem az újabb kör miatt, ami csak hamar elénk kerül. Út közben azt is megsúgom a pultos srácnak, hogy jobban járunk ha pár üveget inkább ide hoz az asztalhoz.
-Csak egy feles. Ne legyél puhány!-ingatom a fejem ahogy ledobom magam az egyik székre és magam elé veszem az újabb poharakat. Azt azért megvárom, hogy Athan a másodikat is megigya, csak ekkor emelem számhoz a következő poharat. De mielőtt ledönteném torkomon az italt, mélyen a szemeibe nézek.
-Azért ültem ide, mert ehhez van kedvem. Amit meg akarok, azért teszek. Na meg... Ne ülj itt nekem egyedül. Olyan búval b@szott képed van!-közlöm szemtelen vigyorral, aztán benyakalom az alkoholt. Felé tolom a poharat és démoni vigyorral jelzem, hogy ismét ő jön.
-Nem sűrűn jársz erre, gondolom. Még sosem láttalak errefelé.-na nem mintha én minden nap itt ücsörögnék, de valahogy érzem, hogy vele még egyáltalán nem találkoztam.
-Mi vagy te?-kérdezek rá, miközben előhalászok egy cigit és lazán rágyújtok az ujjam végén csiholt tűzből.
-Kérsz? Vagy nem dohányzol?-nyújtom felé a Black Silver dobozt és ha szeretne ki tudja szolgálni magát, nem fogom az ujjára csapni a dobozt.

reveal your secrets

Athan


Irish pub Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 01, 2020 12:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextParty time

@Belphegor & the snake  


Kettőt koppint az asztal lapján, de csak a körme hegyével, nehogy valaki azt hihesse, ő most ide vár valamit vagy valakit. Lehunyt szemekkel méri fel megint és gyorsan a terepet, tapogatózik és engedi el ismét, hiszen nem is várt mást, mint azokat az energiákat, amelyeket el-elkapott. Mondhatni, önként sétált bele az oroszlán barlangjába, akár a szájába is, mindamellett mivel békés létforma, nemigen lehet rá senkinek sem szava, a balhés jelzőt sosem birtokolta, mindig kivárta a pillanatot, hogy valami történjen és akkor csatlakozott bele. De semmi, ujjain a pohár nedvessége, azt simítja szét bőrén, mintha tényleg ő lenne az a vendég, aki nagyon élvezi a bulikat, semmiféle társulást. És valóban, neki kicsit még minden már, bár a középkorban is voltak ivók, sőt mi több, néha az élet központja, a hangulat messze nincs ott, mint a poros, kissé dohos asztalok mellett ülni és bámulni, hogy épp ki tér be. Nem sokat időzött eme helyeken, ahhoz túl kényes volt az ízlése és lehet most is épp ez a probléma, nem tudta, tudja levetkőzni, ténylegesen. Apró sóhajt hallat, ahogy ismét körbepillant, úgy szúrja ki azért, amely nem a falra, nem másra, hanem rá szegeződik, találkoznak a tekintetek és megemelkedik a pohár. Csak egy pillanat, ahogy kissé értetlen arccal követi a tósztot, amit felé intéz, csupán egy suta biccentés telik tőle, de nem iszik a sörből, csak felé  nyúlva fogja meg a poharat és emeli meg kissé, úgy, ahogy az előbb ő. Hamar koccan is az asztallapon ismét, ujjai lecsusszannak a pohárról és már járatná is figyelmét tovább, ha nem venné észre, hogy a második köre után el is indul felé. Nem riad meg, feljebb tornázza magát a széken és kérdő pillantással követi, ahogy átvág az asztalok, vagy épp ivók között és egyenest ahhoz az asztalhoz sétál, ahol ő ücsörög. Mégsem olyan láthatatlan, ahogy hitte.
- Hello – bukik ki belőle kicsit szerencsétlen, mintha berezelt volna a hirtelen távolságtól. Kezét húzza el, hogy a pohárnak, amit egyszerűen tol arrébb, legyen helye, majd a két, jóval kisebb és az előbb látott poharaknak. Oké, kicsit elveszett.
- Hiszen én nem is... - kérte. Miért kérte volna, ez nem olyan. Ez csak az, hogy így is lehet ismerkedni, ő pedig ezt nagyon nem tette manapság, csak New York arcait ismerte meg, aztán semmi új. Igen, ingerszegény ez és mégsem, mert mindig volt valami, azonban mindegy, mert most csak megrázza a fejét, mint aki most ébredt csak fel. Noha, az alkohol sosem volt kifejezett kedvence, az tény, hogy most olyan merevnek tűnhet, mint William-ként szokott, amikor valami „kellemetlen” éri.
- Köszi – fog rá az egyik pohárkára, majd vállat von. - Fogalmam sincs, de majd jön a kedv, nem? - egy apró mosolyt ejt meg, aztán persze, a név. Itt nem lehet az ember, még ha az arc egyforma is, ez eléggé messze van mindentől. Nem lehet mindig minden, viszont, nem is most fog teregetni. Mindegy. - Belphegor. Érdekes név. Az enyém Athan – nemigen jelent semmit a név, talán, nem fontos. Noha a versenyzés szóra igencsak érdekesen pillant felé, esze ágában nem volt és lesz talán ilyesmit művelni, mégis úgy tűnik, hogy a másik ezt nem hagyja. Ajkaihoz emeli az italt, majd ledönti, amit szinte azonnal meg is bán. Arca fintorba torzul, kezét letéve engedi el a poharat és kellemetlen szájízzel nyammog.
- Ehh.. hát ez... elég érdekes... - és hát le van maradva, de egyelőre mégis az idegen felé pillant. - Mert egyedül jöttem ide. Ehhez volt kedvem. Te miért ülsz le idegenekhez?

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 18, 2020 3:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Athan & Belphegor

tumblr_inline_nqzeolFxff1s2djns_500.gifv
Sok! Elegem van, ki kell engednem a gőzt... Egyszerűen nem férnek a fejembe a dolgok. Azt akarom, hogy minden kicsit nyugodtabb legyen, hogy ez az egész maradjon abba... Legalább egy hétre! Torkig vagyok a saját hülyeségeimtől. Mély levegő, kifúj, cigit vesz... Míg házon kívül vagyok nem érhet nyomás, legalábbis ezt hiszem én. Mégis kicsit nyugodtabban bontom fel a Black Silvert és gyújtom meg az első szálat amit kihúzok a dobozból. Rövidnadrág szandál és egy enyhén dekoltált blúz feszít rajtam sötét színben. Bár ezt nem hiszem, hogy este bárki is megnézné. Lassú léptekkel haladon New Orleans utcáin miközben folyamatosan pöfékelek. Esküszöm lassan olyan leszek, mint egy gyárkémény, de nem igazán érdekel. Már távolról kiszúrom a Pub-ot és gonoszkás vigyor ül ki ajkaimra. Oké, ma iszunk! Igazából már rég otthon kellene lennem, miután Armaita-val találkoztam NY-ban... Belial azt sem tudta hogy elmentem... Na teljesen mindegy, már városon belül vagyok, ha keres meg fog találni, egy idő után. Vagy nem! De egyszer hazaérek. Betérve az ivóba rögtön megcsap a csapolt sör illata, még az ajtóból kipöccintem a csikkemet, majd határozott lépésekkel indulok a pult felé, hogy kikérjem kezdésnek a négy felest, majd tekintetem körbe hordozom a helységben, többen beszélgetnek párban, csoportosan. Aztán felfigyelek egy fura figurára aki egy félre eső asztalnál egyedül ücsörög. Ha felém pillant megemelem az első feleses poharat és ha esetleg viszonozza a gesztust, legurítom torkomon az alkoholt, majd nem sokkal később a másodikat is, aztán a maradék kettővel elindulok az idegen felé.
-Hali.-vigyorgok rá, ahogy odaérek az asztalához, leteszem elé a két felest, eltolom a sörös poharat ha már nem fogja és fejemmel biccentek.
-Le vagy maradva! A tiéd.-utalok a felesekre és kihívó pillantással illetem ez ügyben.
-Belphegor vagyok. Van kedved kicsit szórakozni?-foglalom el az egyik széket és érdeklődve pislogok, remélve, hogy a válasza igen lesz.
-Versenyezzünk, ki bírja tovább az alkoholt.-villannak meg szemeim és már emelem is kezemet, hogy kikérjem a következő kört.
-Miért ülsz itt magányosan?-kérdezek rá míg várjuk a piát.

reveal your secrets

Athan


Irish pub Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 17, 2020 11:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextParty time

@Belphegor & the snake  


Nyílik az ajtó, és kellemesen hűs levegő tódul be rajta, szinte felüdülés az, ahogy hirtelen szökik a már kissé felmelegedett, állott levegőbe és forgatja meg azt. De nem több, mint egy pillanat, ahogy jön, úgy illan is el, mintha ott sem lett volna, az ajtó pedig már csukódik is be, ahogy a következő vendégjelölt beérkezik rajta és a pult felé sétál. Ő már egy ideje egy üres asztalhoz költözött, poharában a sörnek nevezhető ital pihen, de szaga sem győzte még arról, hogy ebből ő inni akar. Az üveg felületén lustán csorognak le a páracseppek, néhányat érdeklődve követ, kedve lenne erejével táncoltatni őket, de a figyelem nem hiányzik, ki tudja itt ki a mágiára érzékenyebb, hiszen, ez nem az emberek városa. Egy ideje minden útja erre vezet, nem keres kihalt világokat és zöld mezőket, eltűnik, majd felbukkan itt, ismert utakat jár be, mintha mindig is erre vitte az útja és közben nagyon sosem. Nem emlékszik, kezdenek a városok képei összemosódnak fejében, mert számára mindegyik egyforma. Érti ő a szisztémát, nem a legnagyobb és legerősebb épület köré és a folyók, termékeny talajok mellé építkeznek, csak vannak, terjeszkednek, vagyis terjeszkedtek, mert már csak azt művelik, ami maradt. Nem mintha egyelőre ez akkora dolog lenne, a nagy része még így is ismeretlen számára, mert hát, elég idejét veszi el a vadászélet, nem mintha panaszkodna, most már kevésbé tudnák meglepni, vagy épp ő okozná azt, ha arra kerülne a sor. De szándékai mondhatni ártatlanok, csak terepfelmér, ismerkedik, a kapcsolatok fontosak, ezt ő is tudja nagyon jól, megérzésére hagyatkozott, hogy most itt van szüksége a sétára. Aztán, lesz, ami lesz. Egyre jobban érezhető, hogy néha a spontán dolgok is bájosak, bár mindig imádott mindent eltervezni, azóta ő is változott, nem is kicsit, változhat kicsit a felfogás is, amely előre hajtja a mindennapokban. Bár a hirtelen és kellemetlen meglepetéseket továbbra sem szívleli és türelme sem végtelen, így, ücsörögve valóban az.
Egy alak kunyerálja el tőle az egyik széket, ahogy mellé lép, elsőre azt hiszi, csatlakozni akar, szavaira sem figyel, elkalandozott gondolataiból felocsúdva intett lazán csak egyet, hogy tessék és már ott sem volt. Mindegy. Akkor erről ennyit. Nem mintha mestere lenne a mulatásnak, egy kicsit berozsdásodott, ebben igazat ad az időnek és a módszerek is mások. Majd belejön vagy sem, mindenesetre, addig megfigyelni pont tökéletes az idő. Meglepően „békés” a hely maga is, vért várt volna vagy bármit, egyelőre azonban semmi ilyesmi nem történik. Sóhajt egyet, ujjait a nedves pohár felületére simítva húzza közelebb magához. Kicsit már átvette a hely melegét, ahogy megemeli, az illat úgy fokozódik. Belekortyolva önti le torkán a kesernyés aromát, emlékezteti a régi, nagyon régen főzött fajtákhoz és mégsem, ez nem olyan sűrű, nem olyan erjedt, inkább az, amit vízzel öntöttek fel. Ízre is fanyarabb, úgy néz ki, elfelejtették, hogy ezt erősebbre és testesebbre illene, vagy csak szimplán, ez az ízlés. Még egy korty, majd nyammogva teszi le a poharat és a habot törli le az ajkairól.
- Dögunalmas – jegyzi meg magának, ahogy hátradől a széken és valóban. Ő már csak azzal kitűnik, hogy úgy ül itt, mint az elsőbálozók, akik nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Vagy valami olyasmi. De hosszú még a nap, bőven akadhat bármi. Vagy bárki.

reveal your secrets

Hell or Heaven


Irish pub VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 7:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Mammon


Irish pub Giphy.gif?cid=ecf05e47c2cf13674614af23fe6127fd7698690dd12eb543&rid=giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
234
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


- S akkor lepődünk meg, ha az a fohász válaszra is találna.- elmormolnák a szavakat, várva a semmit, és végül megjelenne előttük az, akit szólítottak. Lenne meglepődés, az biztos, de azért megmosolyogtató helyzet lenne.
- Pontosan. Ez az egész nincs fény a sötétség nélkül is visszafelé, ez csak egy kitaláció csupán. A teremtéshez szükség volt, az élethez, de utána már megvannak nélküle. Csak a szikra, ami beindít mindent, semmi több. De erről meggyőzni egy angyalt, szinte lehetetlen. Kifejezetten szánalmas, hogy az évezredek során, mit leéltek, nem képesek a változásra, csak mondják és mondják a bemagolt szavakat.- az a kevés szánalom, amit képes érezni, az mind az angyaloknak szól. Szánalmasak, hogy beragadtak egy körforgásba, ahonnan nem látják a kiútat és nem is keresik, amikor pedig végre alkalmuk nyílt arra, hogy kilépjenek belőle, vagy inkább amikor kiszakították őket, egymás torkának estek. S ők lennének azok, kik óvnák az emberiséget.
- Wie Kakerlaken(mint a csótányok). De még a csótány sok mindent túlél, addig az emberek törékenyek. De elismerem, ha a szükség úgy hozza, könnyedén áldozzák fel a társaikat a saját érdekükben. Ebben eléggé hasonlítanak a mi fajtánkra, és ezt vehetik bóknak.- elismerően mondta ki a szavakat. Ebben tényleg ügyesek voltak az emberek, megérdemlik a dicséretet, még ha nem is akarják beismerni, sok tekintetben inkább a démonokra hasonlítanak, mintsem a másik oldal szárnyas tagjaikra.
- Ahogy az emberek mondanák; mi kaptuk meg a menő szülőt.- egyet kell értenie a testvérével, Lucifer nem volt olyan vaskalapos, mint Isten, kevés erényei közül ez volt az egyik. Nem fogta olyan szorosan a gyeplőt, mint ahogy az apja tette.
- Pontosan, és még az eredmény is hasonló lehet, sokak agyontaposva. S majd valaki mosolyogva sétál a pulthoz, hogy fizessen.- mondta egy félmosollyal az ajkán, s csak az a kérdés, hogy ki lesz majd az, aki fizethet.
- Ja, zumindest in meinem Fall(igen, legalábbis az én esetemben). Társként kezelem őket, cserébe pedig megkapom a hűségüket. Inkább vegyenek körbe pokolkutyák, mintsem démonok. A vadászokkal szemben pedig kifejezetten hatásosabbak, elvégre a szemeik számára láthatatlanok. Képzeld el a helyzetet, egy vadász fegyvert fog rád.- felemelte jobbját és pisztolyt formált az ujjaiból.- S neked elég egy apró, de annál fontosabb mozdulatot tenned, a vadász karja pedig hasonlóan jár, mint annak a szerencsétlennek, akit Chase megfosztott a sajátjától. Ellenben, ha egy démon lenne veled, ha még segíteni is akarna, nem hiszem, hogy elég gyors lenne a reakció ideje. Nem említve azt az apró tényt, hogy látható.- nem volt éppen egy elhanyagolható apróság a láthatóság, és félelemkeltésre is egészen jól használható. Köröskörül csak az ebek morgását hallani, Mammonnak zene, de egy vadász számára maga a rettegés, a halál.
Nem tetszik Mammonnak az, ahová az egész tartott. Hogy egy ostoba ember arra vetemedjen, hogy ártson az ebeknek. Kezet merjen emelni rájuk, és még dicsekedjen is vele, annak ellenére, ahogy kinéz, a helyében azoknak, kiknek van egy kis esze, inkább bujkálnának és a sebeiket nyalogatnák.
- Es hält nur deinen Bauch(csak bírja a gyomrod).- kétség sem fér hozzá, hogy bírni fogja Belial gyomra a látványt, de azért talán nem árt a figyelmeztetés.
Megfeszült Mammon állkapcsa, szemei sarka meg-megremegtek az idegtől, minden egyes szó, amit kiköptek az emberek, csak egy újabb darab fa volt a tűzre, ami elfogja őket emészteni. Ha Wallenberg szenvedése legendássá fog válni a Pokolban, akkor ezt a két alantas férget a Mennyországban is emlegetni fogják majd, be fogja járni a teremtés minden zugát az, amit Mammon tenni fog velük.
Mielőtt válaszolna a testvérének, lehunyta a szemeit, kifújta a levegőt és nyugalmat erőltetett magára, s mikor ismét felnyíltak a szemhéjai, eltűnt belőlük a düh, átvette a helyét az üresség, arcára is kiült a nyugalom. Csupán álca volt, egy réteg, mi elfedte azt, ami most a Pestisben bujkált.
-Haben Sie noch Fragen(Még kérdezned kell)?- nem várt választ, felállt, felvette a kabátját, magához vette a sétapálcáját, megütögette a combját, jelezve Chasenek, hogy kövesse, és elindult a sintér után, előbb vele intézi el a dolgait, de a kereskedőt se felejti el, oh, de mennyire, hogy nem felejti el. Minden ügyfelének a nevét kiszedi belőle.
//666 szó lol! //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 12:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Wir seh'n uns wieder, lieber Bruder
Mammon & Belial
-Da bin ich ganz Ihrer Meinung. (Ebben teljesen egyetértünk). - helyeslek öcsém szavaira. A lélek nem a magunkfajta elvetemült pokollakóknak való. Már a gondolatra, hogy Mammon egymás felé fordítsa tenyerét és Amara felé mormoljon egy imát szélesre nyújtja mosolyom. Az egyik legképtelenebb dolog, amit el tudok képzelni, démont ima közben látni. Na de...
-Harte Zeiten, schwierige Entscheidungen. (Nehéz idők, nehéz döntések) - vonom meg kicsit a vállamat. - ...még egy pokolszökevény is rákényszerülhet olykor egy fohászra. - nevetem el magam. Bár egyértelműen nem magamra gondolok. Hamarabb csapnám le tőből a kezem, minthogy ilyet tegyek.
-Hát nézd, végül is a tengerek mélyén is van élet...pedig ott totál vakon vannak..- vigyorogva fűzöm hozzá Mammon Amarás gondolataihoz. Egyébként nem hiszem, hogy feltétlenül totális és mindent megsemmisítő pusztulás kell, hogy kövesse, ha a Sötét nagyasszony kicsit berántja a sötételőt. Bár ki tudja, mik a Sötétség szándékai.
Ha mégis lehúzza rolót, nyilván lennének bőven, akik nehezen viselnék az árnykorszakot, biztosan sokan bele is pusztulnának a fényhiányba, de a szívósabbja megtanulna alkalmazkodni az új körülményekhez.
-Eléggé elcseszett népség az emberiség, de nagy előnye, hogy egész figyelemreméltó túlélő ösztönnel bír. - teszem hozzá. Ezer pofára zuhanás után ezeregyjére is képes talpra állni.
-Így belegondolva, úgy vélem, Luciferrel jobban jártunk. - jegyzem meg sunyi vigyorral. Legalábbis én biztos, Isti nem tűnik olyan lazának, mint a Főnci, hogy eltűrje a hülyeségeimet.
Annak ellenére, hogy a halandók világába lettünk száműzve ki tudja mennyi időre, mégsem lankadt az érdeklődés a Pokol ura cím iránt. Sunyiban még mindig megy a trónra kacsingatás.
-Ha egyszer kinyílnak a kapuk, nagy lesz majd a tolongás Lucifer "koronájáért", mint fekete napokon a nagyboltokban az akciós termékekért. - képzelem el a szituációt, amit meg is mosolygok. 
Megkérdőjelezhetetlen hűség. Egy dolog, amire csak nagyon kevesen képesek.
-Értem... - tűnődöm el a szavain hátamat döntve a szék támlájának, közben karjaimat  keresztbe fonom mellkasom előtt, jobb térdemet pedig az asztal szélének támasztva döntöm hátrább a székemet és billegek.
-Aber es funktionert, wenn das Vertrauen "bedingungslos" ist, nicht wahr?
(De ez csak akkor működik, ha "feltétel nélküli" a bizalom is, nem igaz?) - kérdezek vissza nem vitatva öcsém szavait a pokolebek elköteleződő képességével kapcsolatban. Ehhez azért kell egy szintű nyitottság is, ami bennem egyértelműen nincs meg. Bizalmatlan vagyok. Nem is csodálkozom, hogy a kutyáim olykor nehezen kezelhetőek. Nem kötődöm hozzájuk igazán, és ők sem hozzám. Bár nem hiszem, hogy bármihez is tudnék úgy ragaszkodni, mint Pestis az ebjeihez.
Fél füllel a pultnál folyó csevelyt hallgatva elcsípünk pár kellemetlen infót. Amikor elhangzik a félkarú férfi foglalkozása, Mammon kezei között a pohár hirtelen darabokra törik. Érzékeny pont az ilyesmi az öcskös számára, tekintve milyen rajongással viseltetik a pokoli ebek iránt. Ironikus, hogy tőlünk alig pár méterre pont egy nagyüzemi kutyagyilkos üldögél és iszogat. Az öcskös visszafojtott dühvel figyeli az alakot - ritkán látni ilyennek - miközben azt tervezi, hogyan okozzon kellemetlen perceket neki.
-Ich werde dich dafür bezahlen! (Erre befizetek!) - veszem magamhoz poharam, megemelem és kortyolok egyet az italomból.
És ha azt gondolnánk nincs ennél bosszantóbb...
A sintér mellé lép egy foghíjas, kócos figura, első tippre valami csőlakónak gondolnám, de hamar kiderül róla, hogy egy Kaufmann (kereskedő). Bekényelmesedik a férfi mellé, kér magának egy lélekerősítőt, és közben arról faggatja, mikor várható az új pokolkutyafog és -bőr szállítmány. Nem elég, hogy az Abdecker leöli az ebeket, még a fogukat is kiveri és meg is nyúzza őket, hogy némi pénz fejében odaadja a kereskedőnek, aki nagyobb pénzeket szakítva adja tovább az erre érdeklődőknek. Arról már tudok, hogy bizonyos körökben van igény a dögök fogaira, de hogy a bőrük minek? A sintér feltápászkodik a pult mellől és nehézkesen, de a dolgára indul.
-Folgen wir ihm? (Követjük őt?) - kérdezem. Itt az alkalom, hogy mi is szedelőzködjünk és utána eredjünk.

zene: nincs || szószám: 601 || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2