Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Démoni képességek •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Démoni képességek VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 8:24 pm
Következő oldal


Démoni képességek
Bővebb kifejtés, iránymutatás

1. Halhatatlanság  
Egy démon természetes úton nem halhat meg. Nem betegednek meg és nem öregszik sem a pokoli, sem a megszállt porhüvelyük. Ha testük súlyosan megsérül, de nem angyalpengétől, elhagyhatják azt és visszatérhetnek a Pokolba, vagy kereshetnek másik porhüvelyt. Az angyalpenge halálos sérülést okozva megöli a démont!


2. Alkukötés
Egy démon úgy növelheti a hatalmát, ha embereket keres fel és a lelkükért alkukat köt. Az ember egy kívánságát teljesítik lelkéért cserébe, amelyet 10 (de alku szerint akár kevesebb, vagy több) éven belül begyűjtenek. Ekkor a halandó meghal ilyen, vagy olyan módon. Lehet természetes, vagy erőszakos halála, a démontól függ.


3. Emberfeletti erő
Minden démon erősebb az embernél és egy erőszinten vannak az angyalokkal. A pokolban született démonok fizikai ereje nagyobb, mint a porhüvellyel rendelkező démonoké.


4. Telekinézis
Tárgyak mozgatása akarattal. Minél erősebb a démon, annál nagyobb tárgyakat képes mozgatni.


5. Megszállás
A száműzötteken kívül minden démon képes embereket megszállni.
Minél gyengébb a démon, annál többet kell a megszállásért dolgoznia, illetve mentálisan annál könnyebb célpontot kell keresnie.
Például: Egy rangnélküli, frissen létrejött démonnak szinte lehetetlen egy lelkileg kiegyensúlyozott, boldog és erős akaratú ember teste felett átvenni az uralmat. Testébe költözhet, ám irányítani nem fogja tudni. A gyenge démonok először labilis, depressziós, mentálisan nem egészséges, öngyilkosság határán lévő embereket néznek ki maguknak, mert azok felett könnyen átveszik az uralmat. Ha kiszemelnek valakit, de érezhetően nem tudják megszállni, általában tesznek azért, hogy végül az ember összeroppanjon és uralkodhassanak felettük. (Például beleköltöznek és idegesítik, képességeikkel félelemben tartják, stb.)
Az erősebb démonok már egy normális kedélyállapotú emberen is át tudják venni az uralmat, ám még így is vannak olyan ritka kivételek, mikor egy igen erős démont elnyom az emberi fél (Lsd Drake Wallenberg aka Mammon).
A megszállt emberekben a démon egy különleges pecséttel elnyomható, illetve ördögűzéssel kiűzhető a testből (minél erősebb egy démon, annál nehezebb kiűzni.). Minél tovább él a „parazita” a testben, az emberi lélek annál jobban megnyomorodik mellette, míg végül visszafordíthatatlanul a Pokolra kárhoztatik.


6. Mágikus, okkult tudás
A mágia rendkívül sokoldalú és erős dolog. Egyedül nagyon nehéz kitanulni (habár nem lehetetlen), ezért a démonok általában mestert keresnek maguknak, akivel aztán kialkudva a tanulás módját, megtanulják kezelni erejüket. A mágia elsajátítása három szintre osztható:

Kezdő, Haladó és Profi


A kezdő szinten lévő démonok képesek:
- Gyenge átkokat, szerencsétlenséget tenni halandóakra: Bájitalok
- Tárgyakat gyenge tulajdonságokkal felruházni, pl. egy kardra tett bűbáj, amely akkor aktiválódik, ha a pengét előhúzzák hüvelyéből, két percen át lángol maximum, utána kialszik és a varázs megszűnik, vagy démont távol tartó medálokat csinálhatnak.

A haladó szinten lévő démonok képesek:
Az előző szinten lévő képességeket erősebben használni, plusz:
- Betegségeket terjeszteni,
- Közepes szintű elementáris mágiát használni. Tüzet, vizet, levegőt és földet manipulálni. Ezen a szinten tudnak a démonok földrengést okozni, hogy a démoncsapdákból kikerüljenek, lakás tüzeket okozhatnak, vagy csökkenthetik, növelhetik a víznyomást, annak tisztaságát.
- A Pokolból, Mennyből, vagy más síkból egy lényt, démont, vagy angyalt megidézni. (Intelligens lényekből, mint például az angyalok, vagy démonok, csak egy idézhető, az is hosszas szertartással, és akkor sem biztos, hogy a hívott válaszolni fog és megjelenik).
A megidézhető pokolbéli lények: Imp, Pokolkutya

A profi szinten lévő démonok képesek:
Az előző két szinten lévő képességeket erősebben használni, plusz:
- Tükörmágiát alkalmazni. A tükrön át varázslattal az általunk gondolt személyre pillanthatunk rá.
- Démonokat kiűzni a megszállt, emberi testből. Ez pokolban született démonokon nyilván nem működik.
- Rúnák, csapdák, pecsétek készítése.


A mágia kezdőszintjét regisztrációkor a rangjuk határozza meg az alábbiak szerint:

KezdőHaladóProfi
Rangnélküli
Főbűn
Tanácsadó
Választott
Lovas
Ark-démon


Kérjük, a karakterlap képesség részénél tüntessétek fel, hogy kezdő, haladó, vagy profi szinten van a karakter a rangja szerint.

Szintet lépni a Bónuszrendszer erősebb jutalmaival lehetséges (Ördög kegyelme, Ördög áldása jutalmak).


7. Energiák
Bizonyos démonok egyfajta erővel, „energiával” rendelkeznek. Ilyenek például a főbűnök, akik ezen hatalmak által erősítenek egy-egy érzést az emberben: haragot, kapzsiságot, lustaságot, stb.
A saját testes démonok energiája változatos lehet, ha kaptak Lucifertől. A Lovasoknak meg van határozva: viszály keltés, harc keltés, betegség és éhezés terjesztése, halál. Egyesek más ajándékot kaptak Lucifertől. Kéjt, pusztítást, a negatív érzéseknek széles a skálája.
Az egyszerű démonok is rendelkeznek némi energiával, amelyekkel az emberi lelket fertőzhetik, elősegíthetik az elkárhozásukat. Minél idősebb és tapasztaltabb egy démon, illetve minél magasabban áll a ranglétrán, annál hatékonyabban tudja bevetni a képességét.

Fontos, hogy ezek az energiák csak azokra hatnak, akik hajlanak azoknak a befogadására.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2