Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Vidámpark •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 5:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


É
rdekes fószerbe botlok a szalma labirintus előtt, jobbára szórakoztatna az ilyen dolog, de most inkább méreggel tölt el, hogy ilyen vissza szólogatós egyént fogok ki. Mégis együtt lépünk be a játéktérre és indulunk meg az útvesztőben, hogy elkapjuk a megsebesített démont, aki nem is olyan régen szökött meg tőlem. Belial szavaira csupán bólintok, az emberek elcsökevényesedtek, nem ilyenek voltak régen. Most torz önmaguk, meghalni nem tudó lélekkel rendelkező porhüvelyek, mintha hatalmat kaptak volna, mióta a kapukat bezárták. De mindegy is, most fontosabb dolgom van. A vércseppekkel övezett út elvonja a figyelmem, de azt meghallom, hogy férfi mellettem mit dünnyög.
-Aha, de csak addig lesz ilyen fürge, amíg meg nem szabadítom az egyik lábától.-kuncogok fel hamisan, majd a következő sarkon be is érjük áldozatomat, aki a földön elnyúlva fekszik, már épp indulnék, hogy nyakon csípjem, de Belial hangja megállít, két oldalt a szalmabálákon angyalcsapda lett felfestve.
-Rohadék!-sziszegem az épp felkelő pokolszülöttének. Aki pillanatokon belül ádáz vigyorral a képén iszkol el előlem. Idegesen kiáltok fel és már azon agyalok, hogy felpattanok a bálák tetejére, mikor szemem sarkából észreveszem Belial milyen könnyen lép át a nekem készült akadályon.
-Hogyne számítana, felismerted a csapdát, erre az orrom előtt sétálsz át rajta. Az fix, hogy nem vagy angyal, sem nephilim...-kezdek bele a válaszba, ahogy gyanakodva figyelem, mert tudtomra adja, hogy Ő bizony ember sem lehet. Mégis közli, hogy segítene nekem, ugyan gyanakodva figyelem egy hosszabb pillanatig, de végül szépen kérem, hogy tegyen kárt a csapdában. Nagy csodálatomra nem is kell sokáig várnom, mert Belial zokszó nélkül teszi meg. Egy pillanatnyi időre torpanok meg csupán miután mindkét oldalon megrongálja a rúnát, aztán határozottan lépek át a helyen.
-Köszönöm!-motyogom ahogy mellé érek, karon ragadom a férfit, majd arra az útra lépek amerre a kis görény távozott, de most már fokozott figyelmet fordítok az oldal falakra is. Bár, gondolom kétszer nem süti el ugyan azt a poént.
-Te figyelj csak, muszáj kipróbálnom valamit, de ne sértődj meg oké?-állok meg egy jelentősen kivilágított részen és magam felé fordítom.
-Add a tenyered kérlek!-tartom a sajátomat, hogy oda lesz kedves ráhelyezni az övét, majd előkapom angyalpengémet és ha nem rántja el a kezét, akkor finoman megkarcolom a hüvelykujja alatti húsosabb részt, míg vére ki nem buggyan.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 24, 2020 3:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
A kis kellemetlenség és némi szóváltást követően úgy alakul, hogy együtt lépünk be a szalmalabirintusba. Hamar kiderül számomra, hogy ugyanazt a démont kergetjük, de ezt az aprócska tényt inkább megtartom magamnak. Hiszen elég nyilvánvaló, hogy más-más okból eredtünk a férfi nyomába. Engem élve érdekel, Ő valószínűleg holtan látná szívesebben. Az is világossá válik, hogy a kislány nem a halandó világ szülötte, fentről bukott le - a jelek szerint kapitányomnak hála, vagy legalábbis erős közreműködő szerepe lehetett benne, ha a kis barna így orrol rá. Csak a baj van velünk. Szavaiból ítélve a démonok nála alapból nem örvendenek nagy népszerűségnek. Csak a gond? Nahát, ezt most hallom először. Fogalmazódik meg bennem egy kimondatlan gúnyos gondolat. Mégis felelőtlenül szállást kínál a számomra, noha én nem vágok rá élből igent. Lehet már csak azért is élnem kéne a lehetőséggel, hogy megnézhessen bájos pofáját, derűs mosolya hogyan vált ijedt rémületté, amikor rájön egy pokolszerzetet hívott otthonába. Jó móka volna.
-Meglehet...manapság, nem sok mindenért lehet az ember hálás... - ismerem el, szavaim talán inkább egy másik kor emberére lennének igazak. Elvétve pillantok az előttünk futó ösvényre és szemlélem a kövér vércseppeket, amit kapitányom maga mögött hagyott. Kérdésére, hogy hiszek-e a tollasokban? egy elég semmitmondó válasz csúszik ki a számom, ami semmilyen szinten nem tükrözi véleményem, puszta feltevésen és szóbeszéden alapszik. Észrevételére bólintok, ám nem érkezem kifejteni, mert feltűnik előttünk a keresett démon.
-Milyen fürge...- jegyzem meg hangot is adva a gondolatomnak. A hátrahagyott vérfoltok alapján nem feltételeztem volna, hogy ilyen gyors mozgásra képes. Szinte meglep kapitányom állóképessége. Pár kanyart követően viszont sikerül beérnünk őt. A démonpajtás a földön hever, ami két dolgot jelenthet: vagy felélte minden energiáját és kimerülve érte a földet, vagy egy csúnya trükk része. Hamar kiderül, hogy az utóbbiról van szó. Figyelmeztetem a lányt óvatosan közeledjen felé, mert a köztük húzódó rövid szakasz nemvárt meglepetéseket rejt. Felfedezem ugyanis, hogy az utunkat kísérő két szalmafalon angyalt fogva tartó rúnákat festettek fel. És mivel a kicsike bár bukott, de mégis csak angyalnak számít, könnyedén fennakadhat benne.
Meglepődik, mikor megálljt parancsolok, majd csodálkozása dühbe csap át, amikor maga is felfedezi a szalmaoldalban díszelgő apró akadályt. A tollasnő haragja csak tovább nő, mikor a démon felkel és vigyorogva közli, kelepcébe csalta. Élve könnyen szerzett előnyével gyorsan igyekszik is tovább. Elgondolkodva nézem távolodó, bicegő alakját, miközben mindenféle nehézség ellenére átsétálok a csapdán. Hogy hogy nem ismert fel? Vajon direkt nem adta jelét, nehogy lebuktasson? Míg ezen tűnődöm egy kérdés érkezik felém. Mi vagyok én? Egy szemtelen vigyor kúszik végig arcomon, ami ahogy jön, úgy el is tűnik, ahogy felé fordítom a fejem. Nyilván nem tervezem felfedni valódi mivoltom és megosztani vele az általa gyűlölt és megvetett démonfajba tartozom.
-Számít az bármit is? - kérdezek vissza, enyhén sugallva azért, hogy több lehetek egyszerű halandónál. Így is marad néhány opció. Segítségemet ajánlom, mire gyanakvó pillantásokat kapok, de végül elfogadja segítő szándékom.
-Nincs különösebb okom rá, hogy hátráltassalak... - válaszlom, miközben beleparkolok a szalmásba a festett jelnél és kitépek belőle egy nagyobb darabot, majd még egyet tönkre téve a rúnát. Ugyanezt megteszem a másik oldalt is, így a csapda mágiája megtörik és az angyalnő könnyedén hagyhatja el kelepcéjét. ~annak ellenére sem, hogy épp szövetséges kapitányom vesztét akarok. Teszem hozzá még gondolatban. Voltaképpen megnézném ennek a macska-egér játéknak a végkimenetelét. Nyilván nem hagynám, hogy a kislány a démon halálát okozza, de nem rontanám el a játékát sem, hogy megkíséreljen elégtételt venni rajta.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 19, 2020 4:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


E
z a pasas mocskosul fel tudja küldeni az agyam. Háh! Még vissza szól... Ki ez? Vállat vonok szavaira, még hogy úri hölgyek... Kérlek! Mivel szerencsésen mindketten bejutunk az útvesztőbe, ha már így alakult, akkor bizony beszélgetni kezdek csórikámmal, amúgy is utálom ha hangtalanok az útjaim. Kérdez felelekbe megyünk át, megtudom, hogy van barátnője és azt is, hogy dolga volt erre, így benézett ide is. Elárulom kis titkomat is, megmutatva neki a vércseppeket az úton előttünk. Megsebeztem egy démont!
-Aha, buktam... Szó szerint. Bár egy kalap alá vehetem az összes démont... Csak a baj van velük!-húzom el a számat ahogy haladunk az úton. Szavait hallgatva elmorfondírozom...
-Szerintem nincs igazad... Nem hálálkodnak az emberek. Valamiért a rossz jobban vonzza őket.-közlöm saját álláspontomat ahogy az úton elhullajtott vércseppeket figyelem. Sűrűsödnek. Komisz vigyorra húzódik pofim és megsürgetem Belialt, hogy kicsit húzzon bele, már nem lehet messze a mocsok aki előlem menekül.
-Nos, gondolkodj csak, az ajánlat áll.-kacsintok rá és újabb kérdés szalad ki a számon, érdekel, hogy hisz-e az angyalokban.
-Hmm, ezzel még nem mondtad el a saját véleményed, hogy te hiszel-e? Mert a szóbeszéd az bármiről szólhat, nem de bár?-vonom össze szemöldököm kissé mielőtt megpillantanám az üldözöttet. Utána is eredünk, itt az ideje pontot tenni a végére. Hallom Belial lépteit magam mögött, így megnyugodva lépek a más szaladó után, sietősre veszem a dolgom ahogy befordul egy újabb sarkon, azt a fürge mindenét... Ravaszul mosolygok, míg kergetőzünk, aztán egy újabb kanyart véve a földön fekve találjuk.
-No lám, elfáradt a drága!-mutogatok a démonra miközben pillantásom Belialon nyugtatom. Karba font kezekkel indulnék a kiterült felé, de Belial szavai megakasztanak.
-Tessék?-kérdezek vissza és ekkor látom meg a mellettem húzódó bála falon a csapdát. R*hadék démon! Üldözöttem feltápászkodik a földről és vigyorogva közli, hogy ő is vadászatba kezdett. Dühös pillantással méregetem és idegesen kiáltok fel ahogy ismét megindul. Toppantok egyet a lábammal, majd gondolkozni kezdek, Belial vajon honnan tudta, hogy gáz van? Nem engedett tovább menni, egyértelműen ismerheti a csapda jelét, viszont az is kerekre nyitott szemeket eredményez nálam, hogy gond nélkül sétál át azon a részen.
-Mi vagy te?-lehelem a kérdést ahogy átér a csapda részen, nem is tudom, hogy hallja-e?! Mégis hajlandó lenne nekem segíteni. Miért? Egyre furcsább a sztori, bizonytalanul tekintek körbe, kellene egy másik járatot keresnem.
-Annak ellenére is segítenél, hogy olyan bosszantó voltam az elején?-kérdezek rá gyanakodva és végig szemlélem a csapdát... Nem gondoltam volna, hogy ennyire keményen akar játszani a drágám, de legyen, akkor bekeményítünk.
-Kérlek szépen, ha tudod, megbontanád a jeleket?-végül is egy próbát megér, ha nemet mond akkor keresek másik utat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 10:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
-Ohh, hát ez van. -  szavaimat egy könnyelmű vállvonás kíséri. Szomorú igazság.
-De úgy látom a lovagok mellett a finom úri hölgyek is kivesztek a világból. Milyen kár... - szólok vissza és nem vagyok rest egy pimasz vigyort mellékelni mellé. A szerencse rám mosolyog, de csak félig. Egy pár távozik a szalmásból, így megnyerem a belépés jogát. Na végre! Üröm az örömben, hogy a nagyszájú nőszemély lesz a kísérőm a szalmaőr zseniális ötletének hála. Talán egy fél percig, ha bosszankodok emiatt, aztán inkább kapitányom előkerítésére gondolok. A kislány kapva kap a kínálkozó lehetőségen, valamiért nagyon be akar oda jutni. Karomra csimpaszkodik, türelmetlenül várja, hogy bemehessünk. Közben megismerjük a házirendet, de amint belépünk és elég távolra sétálunk a bejárattól elereszt. Egy gyors bemutatkozást követően kapcsolati státuszomról érdeklődik, mire igenlően bólintok kérdésére. Ígéret fűz egy démonnőhöz.
-Biztosan... - ismétlem halkan gondolata első szavát, miközben figyelmemet fürkészve vezetem végig az ösvény mellett, két oldalt tornyosuló szalmafalakon. Mi közbe ennek a szerencséhez? Tűnődöm, miközben elárul egy titkot is, azután igazolta, kíváncsi természet. Egy démon miatt érkezett. Nofene! Csak nem ugyanazért a pokolfattyúért vagyunk itt? Merül fel bennem a gondolat. Kétkedve hallgatom mondandóját, miközben azon jár az agyam, hol hallottam már a nevét? Mert, hogy ismerősen cseng, egészen biztos. A lány megerősíti, hogy egy valódi, alvilági szökevény nyomában eredt, személyes okokból.
-Csúnyát buktál miatta...? - szalad ki a számon a kérdés. Szavai árulkodóak, és talán emiatt kicsit gyanakvóan nézek rá. Vagy nagyon durva tévképzetes és valamelyik közeli zárt intézmény gyógykezelt lakója, aki kisurrant kicsit levegőzni, vagy ez a kislány a felhők fölül bukott le. Bukottak. Hirtelen beugrik az angyalpajtás, akivel a helyek között bujkáltam egy ideig Lucifer haragja elől. Egészen addig a napig, míg a Főnök személyes meghívója a kezembe nem akadt. Véres hajtincsek Belphegortól egy apró papírdobozba. Elég erőteljes jelzésértékkel bírt az ördög invitálása, nem futhattam tovább. Kénytelen voltam, ha fogcsikorgatva is, de tiszteletemet tenni az igen hosszúra nyúlt, meneküléssel telt hónapok/évek után, hogy számot adjak tetteimről és megkapjam méltónak vélt büntetésemet arkhúga elrablásáért. Azóta se láttam Dextert. Viszont emlékszem, ahogy szárnyaszegett társairól mesélt, a csapatáról, akikkel együtt vesztette szárnyait. Köztük az előttem álló nőről is, már ha a megérzésem nem csal. Biztosra veszem, hogy ő is Dexter egyik katonája. Aztán egy költői kérdés hagyja el a kis barna száját, legalábbis én annak veszem, mégis fűzök hozzá egy megjegyzést. Miért kell rosszba vinni az embereket?
-Hm, talán ha beüt a szar széria és minden elromlik körülöttük, jobban értékelik a jót, ami velük történik. Szerencsésnek érzik magukat és hálával fordulnak az égiek felé. - felelem teljes meggyőződéssel, miközben a hátrahagyott vércseppet figyelem. Egyre sűrűbben szórják be az előttünk lévő utat. Ennél a pontnál valószínűleg megpihent. Végigvezetve tekintetemet az előttünk álló és a már megtett ösvényen, egy pillanatra aggodalmasan vonom össze szemöldököm. Túl sok a vér. Súlyos sebet kaphatott. Figyelmemet kísérőtársam újra magára vonja. Meddig maradnék?
-Ezen még nem volt időm gondolkodni. - válaszolom, lépteit beérve még egy szállás felajánlást is kapok, majd egy érdekes mondat hangzik el tőle. Hiszek-e az angyalokban?
-Ha démonok köztünk járnak, akkor valószínűleg az angyalok is. Nem igaz? - kérdezek vissza, miközben balra vesszük a kanyart. Új csapásra lépünk, feltűnik egy alak a távolban. Messze van, de jól látható így is esetlen mozgásán, súlyos sebet kapott. A földön elszórt vérpecsétek is hozzá vezetnek. A lány számára hamar érkezik a felismerés, ez bizony az ő démona. Idegesen szisszen fel, előkapja fegyverét és sietősre véve lépteit indul meg felé. Én pedig követem őt, sürgető szavai nélkül is. A démonpajtás viszont jelenlétünkre megijed, erőt véve magán futásba kezd és eltűnik a következő fordulónál. Utána eredünk. Ahhoz képest, mennyi vért vesztett, elég fürge. Ez a tény halvány mosolyt csal arcomra. Hosszú percekig kergetőzünk a szalmásba, mire sikerül utolérni. Mikor rátalálunk a földön fekszik arccal lefelé.
-Mi a... - csodálkozom el, és határozottan valami sunyiskodást érzékelek. Gyanakodva nézek körbe, és fel is fedezek egy angyalcsapdát a bálafalak két oldalán.
-Hééé, állj! Ne menj tovább. Van itt valami.... - szólok a lányhoz. Ha nem hallgat a szavamra, a következő lépése pont a csapdába vezet. Bár ötletem sincs, miért nem hagyom, hogy vakon sétáljon a kelepcébe. Annyira az ösvényen hagyott vérfoltokat néztük, hogy a szalmafalakról elfeledkeztünk. A démon vigyorogva kel fel a földről, közli az angyalfogó tényét, akár benne áll a lány, akár nem. Felnevet, majd gyorsan tovább fut.
-Hát ez rém kellemetlen. - ingatom meg a fejem, mert a bukott lány csak akkor követheti a démoncimbit, ha előbb sikerül elhárítania az előtte lévő akadályt. Nem tudom minek gondol, talán embernek? Vagy fel sem merült benne, hogy több lennék puszta halandónál? Démonnak valószínűleg nem, különben nem sétálgatna ilyen kedélyesen mellettem. Könnyűszerrel sétálok át a csapdán, rám ugyanis nincs hatással. Ahogy egy földire se lenne.
-Segítsek talán? - érdeklődöm hajlandóságot mutatva. Nem jófejségből, inkább a játék kedvéért.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 07, 2020 8:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


-H
át elmész te a jó b*dös f@szba öregem! Ezért halnak ki a férfi egyedek, mert azt hiszik ők sz@rták a spanyol viaszt, aztán mégsem.-sziszegem fogaim között, mikor közli, hogy a lovagiasság elveszett a lovagokkal együtt... Szúrós szemmel méregetem, míg egy pár ki nem jön a bálásból. Még szép, hogy bevállalom, hogy bemegyek a pasassal, fonódok is a karjára, mint annak a rendje, akkor is, ha megfeszül érintésem alatt, egyértelmű jelét adva, hogy nincs ínyére a dolog. De hát kapok a lehetőségen, nem szabad elszalasztanom, ki tudja mikor juthatnék be utána. A szabályokat ismertetik, majd végül be is léphetünk. Kicsivel odébb eleresztem és kérdésekkel kezdem bombázni. Megtudom, hogy mi szél hozta erre, a neve is napvilágot lát miután bemutatkozom.
-Belial... Mi tagadás érdekes neved van.-hümmögök egyet, majd vidoran veszem következő kérdését. Sejtelmes pillantással nézek előbb körbe, majd vissza rá.
-Igen, mondhatjuk, hogy kíváncsi jellem vagyok. Ha ez megnyugtat.-vonok vállat nem törődöm módon, lényegében véve elég sokszor érdekel, hogy ki mit, miért és hogyan csinál. Ez szolgálja azt is, hogy még mindig életben vagyok bukottként. Barátnős kérdésemre csupán bólint, elvigyorodom, de nem szegi kedvemet.
-Biztos vagyok benne, hogy szerencsés lány.-helyeslően bólogatok, aztán úgy döntök, hogy elárulom titkomat, hogy én miért is vagyok itt. Biztosít afelől, hogy köztünk marad amit most elmondok, így suttogva közlöm vele, hogy megsebeztem egy démont, azt ugyan nem árulom el, hogy mivel, de amint a földre tekint észre veheti, hogy nem kamuzok, vérrel pettyezett útra léptünk, így forró nyomon haladhatunk a célom felé. Visszakérdez, mire olyan arcot vágok, hogy jobb ha hisz nekem!
-Aha, Pokolból szabadultat. Tudod csúnyát buktam miatta annak idején, ideje hogy megtoroljam, eljött az idő számára.-válik sötétté a pofim ahogy a villám átzúg az égen egy pillanatra mindent fényárba borítva ezzel. Belialt magammal hívva a mókába, indulok előre és a véres nyomokat követem.
-Nem értem miért kell az embereket rosszba vinni, bár aki fogékony rá, az vesszen csak a Pokolba. Csak így a munkánk körülbelül nullát is ér.-jegyzem meg mellékesen, amolyan töltelék információként. Egy pillanatra ismét megállok a nyomokat nézve mintha elfáradt volna az üldözöttem. Lassabban halad, több vércsepp van egy helyen. A sötét foltok lassan isszák be magukat a földbe, elég frissnek tűnnek, nem lehet már messze. Kanyarog az út és szinte alig látni egy-egy bent kószálót. Szerény véleményem, hogy hamarosan elérjük a célomat.
-Meddig kívánsz itt maradni? Ha gondolod estére el tudlak szállásolni, ha nem bánja a barátnőd.-lassítok lépteimen, bevárom a férfit, hogy mellém érve felpillanthassak rá.
-Te hiszel az angyalokban?-kérdezek rá miközben a következő elágazásnál balra fordulok épp abban a pillanatban, mikor az egyenesből a túloldalon elfordul a foglyom.
-Megvan a r*hadék!-sziszegem és előkapva megszerzett angyali fegyverem nyújtom meg lépteimet. Nem szaladok, csupán a távot kívánom csökkenteni.
-Gyere, ne maradj le!-pillantok hátra és szabad kezemmel intek Belialnak, hogy igyekezzen.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 29, 2020 1:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Nem ért túl nagy meglepetésként kapitányom segélykérése. A nyomai egy vidámparkhoz vezettek, ami már első látásra is egész jó rejtekhelynek tűnik. Bár a park szórakoztató elemeinek java része rozsdarágta, sérült és használaton kívüli, mégis akad nem egy olyan eleme, amiben a halandó idetérve örömét lelheti és kikapcsolódhat. Példának okán a szalmalabirintus, aminek bejárata előtt pár méterre ácsorgok. Úgy terveztem idejövök, megnézem mi a helyzet, majd távozom, de hamar rájövök, nem végzek itt ilyen hamar. Nem elég, hogy várakoznom kell és kerülni a balhékat, míg felszabadul pár hely és én is egyike lehetek a szalmásban bolyongóknak, még egy fiatal fruska is megpróbál beelőzni. Nem is állom meg szó nélkül és egy rövid mondattal küldöm a hátam mögé, mire természetesen még ő háborodik fel és a középkorban oly népszerű előzékenységgel jön. A lóf*szt a lovagiasságba. Nekem itt dolgom van.
-A lovagiasság? Az a lovagokkal együtt kiveszett. - rántom meg a vállam nemtörődően. Látom nem tetszik neki a dolog, a száját is elhúzza, főleg, amikor egy család váratlanul besorol mögém. Aztán a szerencse rám mosolyog, egy pár távozik az útvesztőből, ami egyet jelent: most már bemehetek én is. Az öreg viszont elrontja az örömem egyetlen mondatával. Húú, b*szki! Ez nem igazán jó ötlet... Már ellenkezésre nyitnám a szám, de a kislány kapva kap az alkalmon és a karomra csüngve vidáman közli az öreggel, még jó, hogy jön. Mi a szar? Gyorstalpalót kapunk a szabályokból, majd szabaddá válik az út előttünk, hogy felfedezzük a szalmást. Oldalvást pillantok a kezembe kapaszkodó nőre. Na jó, miért ne, legfeljebb az egyik kanyarban elhagyom véletlen. Alig teszünk néhány métert az ösvényen, az első forduló után eltűnik mögülünk a bejárat, pár lépéssel ezután pedig megállunk egy kérdés erejéig.
-A környéken volt dolgom. Aztán megláttam ezt a bálást és gondoltam kipróbálom. - válaszolom figyelve, ahogy ujjai végigfutnak a karomon, az izmaimat böködi ujjbegyével és dicséretnek hangzó megállapításokat tesz.
-A nevem Belial. - mutatkozok be én is, miközben újra elkapja a kezem. Felmerül azért bennem, hogy valami átlagos halandó nevet nyögjek be az enyém helyett, de aztán ez a gondolat félúton elmarad.
-Mondd Asaliah, te mindig ilyen közvetlen és kíváncsi vagy? - tudakolom, mire következő kérdésére csak igenlően bólintok. Igen van. Vagyis, akár nevezhetjük így is. A kislányra aztán rájön egy kisebb őszinteségi roham és úgy érzi, meg kell velem osztania egy titkot, azzal az apró feltétellel, hogy ez köztünk marad.
-Persze, nem mondom el senkinek. - ígérem meg. És ahogy a földre pillant, úgy én is odavezetem pillantásomat. Meg is látom a csapáson elszórtan végigfutó vérfoltokat. "Megsebeztem egy démont" suttogja a lány és mintha némi büszke elégedettséget is vélnék felfedezni a hangjában.  
-Egy démont? - kérdezek vissza gyanakvóan, mintha nem hinnék neki. Pedig tudom, hogy nem beszél félre, ebben a labirintusban démon bujkál.
-Olyan pokolból szabadultat? - fűzőm következő kérdésem csak, hogy megbizonyosodjak, a fajtámra gondol és nem valami fura emberi szlenget használva próbál utalni valami egészen másra. Bár gyanítom nem csak képletesen értve említette a démont. Egy másodpercre felmerül bennem, a vérpecsétek, amit az illető maga mögött hagyott...mekkora esélye van annak, hogy kapitányom sérüléseinek foltjai? Vajon ugyanazt a démont keressük, Ő és én? Ki ez a lány? Tűnődöm magamban, miközben hatalmasat dörren az ég, és méretes villám szeli át az eget, előrejelezve, hogy itt bizony még vihar is lehet. Lelkesen indul meg és hív magával, keressük meg közösen a szökevényt.
-Rendben, megkeresem veled. - bólintok rá és utána indulok.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 18, 2020 10:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


P
ont a Vidámparkba kellett bevennie magát ennek a nyomorultnak... Csupán ingatom a fejem ahogy a véres nyomokat követem, egy fa vaskos ágán várakozom, míg ránk talál az éj, az égen viharfelhők gyülekeznek, a szalma labirintus pedig csak rám vár, ahol áldozatom bújik meg halálos fegyverem elől. Éppen elhatározásra jutok, hogy akkor követem, mire egy fószert is oda esz a fene. De nem zavartatom magam, céltudatosan indulok a bejárat felé, hogy az idegent megkerülve gyorsan bejussak, de a játékfelügyelő is felfigyel az állítólagos tolakodásra.
-Ugyan menj már... manapság a lovagiasság kiveszett a férfiakból?-horkanok fel ahogy lekislányoz... Mégis minek néz ez engem? Puffogva veszem tudomásul, hogy az öregember is hátra lépésre ösztönöz. Összefonom mellkasom előtt karjaimat, majd elhúzom a számat ahogy meglátom a családot.
-Ezt ugye nem gondoljátok komolyan?-kérdezek rá morcosan, felvont szemöldökkel. Épp ekkor jön ki egy párocska, így a pasas megnyeri a belépés jogát. Ilyen nincsen. Széttárom karjaimat, de szerencsére a halandó is ekkor szólal meg. Talán bemehetnék.
-Még jó, hogy megyek.-húzom ki magam, majd egy határozott mozdulattal karolok bele a szemétládába, hogy együtt léphessük át a bejáratot.
-Ha már pár jött ki, pár menjen be.-búgom szemérmetlenül neki, felpislogva markáns arcába. Még azt is merném mondani, hogy rendesen bejön a profilja. Egy kis szabályzat kerül elő, unott pofival hallgatom végig, majd mikor befejezi játékmester a szövegpartit, végre beléphetünk. Pár méter után mégis megállítom csórikámat.
-Mondd csak, te miért jöttél ide egyedül?-lépek hozzá egészen közel és ujjaimat végig futtatom a karján, bicepszére ráfogva kissé belémélyesztem ujjbegyeimet.
-Ó! Van mit a tejbe apríts. Gyúrsz esetleg?-váltok flörtölős hangnembe, majd tovább indulok, ellépve mellette, majd visszapillantok rá vállam felett.
-Egyébként Asaliah vagyok, téged hogy hívnak?-nyúlok vissza kezéért és ha sikerül akkor magammal húzom.
-Van barátnőd?-pillantok szemeibe, majd a földre mutatok.
-Elárulhatom a titkomat? De nem mondhatod el senkinek.-a vércseppek nyomán haladok és közben ádáz vigyor kerül bájos arcomra.
-Megsebeztem egy démont, most Őt követem.-suttogom a szavakat s ekkor egy villám szeli át az égboltot, nem sokkal később recsegve dörren egyet az ég.
-Ez érdekes lesz. Gyere velem, keressük meg együtt a kis komisz elszökött jószágomat.-ajánlom fel egy kacsintás közepette.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 23, 2020 8:09 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
A szalmalabirintus bejárata előtt ácsorgok, aminek egyik eldugott szegletében kapitányom, Marabas rejtőzik egy bukott elől. Fogalmam sincs mibe keveredhetett már megint, de mivel hű szövetségesem hosszú évezredek óta, így kénytelen vagyok kihúzni a seggét a szarból. De azt hiszem ez lesz az utolsó ilyen alkalom, legközelebb maga intézi. Szívesen bemennék bámészkodás helyett, hogy összeszedjem azt a szerencsétlent és minél gyorsabban hazamehessünk, de meg kell várnom, míg valaki kijön, hogy én bemehessek. Ugyanis limitált a létszám, aki egyszerre bent lehet, ezt egy tábla is jelzi. És alig láthatóan de egy vénember is üldögél a sarokban, aki a kaput figyeli. Nagyszerű. Legszívesebben hallgatnék belső démonomra és magasról tojnám le a szabályzatot, fognám magam és bemennék, de most nem kelthetek feltűnést. Marabas külön kérte a diszkréciót, így mély sóhajok közt veszem tudomásul, hogy egyelőre marad a várakozás. Kijöhetne már végre valaki. Váratlanul egy női hang szól hozzám erősen utalva rá, hogy rossz helyen állok. Felvonom szemöldököm és mielőtt bármit mondhatnék pofátlanul elém tulakszik, majd démont kiáltva ordibálni kezd befelé. Mi a fene? Gyanúsan kezdem méregetni a nőt. És már csak a viselkedése okán felötlik bennem a gondolat, mi van ha ez az a bukott, aki kapitányom nyakába liheg? Mégsem tűnődök rajta egy pillanatnál tovább. Lehet, csak egy türelmetlen halandó.
-Figyelj kislány, várd ki a sorodat! - nyögöm oda és hüvelyujjammal a hátam mögé mutatott, hogy ott a sor vége, vonszolja szépen vissza magát, mert én be nem engedem őt magam előtt. Az öreg a zajongásra felsegíti magát kényelmes karosszékéből és vánszorogva sétál a bejárat elé. Hunyorgó tekintettel méreget minket, majd feltolja orrára a szemüveget és újra minket néz.
-Kérem kisasszony! Türelem, mindenki bemehet a bálásba! Kérem álljon vissza a sorba. - emeli a kezét maga mellé, miközben egy pillantást vet ellenőrzésképp karórájára. Ha a nő visszaállna hátrább kerülne, mint az előbb, ugyanis míg hangját a szalmásba eresztette démont csalogatva onnét, beállt mögém egy nyolcfős család - apa, anya, nagyapa és öt különböző méretű gyerek. Telnek a percek, kicsit már kezd idegbe hozni a szűnni nem akaró gyerekzsivaj. Ekkor egy párocska libben ki a labirintusból, ami azt jelenti, hogy két hely felszabadult, szabad a pálya.
-Na végre. - bukik ki belőlem. Az öreg kiszúrja a hónom alatt szorongatott csomagot, és erős utalást tesz rá, hogy azt talán nem kéne magammal vinnem, de nekem eszemben sincs hátrahagyni. A csomag jön velem. Rám hagyja. Viszont mivel már csak én, a kislány és a népes pereputty várakozik egy kis bálajárásra, felvetődik a gondolat a tatába, hogy a dulakodós nőszemély, talán bejöhetne velem együtt, hiszen az előbb ketten jöttek ki. Hogy mi?
-Talán a kis hölgy is bemehetne. - pillant a nőre és int felé, aki előtt ott a lehetőség velem jön be, vagy kint marad. Ha úgy dönt velem tart, úgy az idős férfi még felolvassa a házirendet és az egyéb tudnivalókat, mielőtt beengedne minket. Ha nem, úgy csak nekem szegezi az ismertetőt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 21, 2020 10:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


A
mennyire utálom a démonokat, annyira szeretem a kergetőzést is velük. Az a csata sok mindenkinek fájdalmas emlékeket adott, köztük nekem is. Nem sokkal azután veszítettem el szárnyaimat, de a démon arcát emlékeimbe véstem és megfogadtam, hogy bármi áron, de megölöm. Hetekig fogságban tartottam, kínoztam, ki akartam szedni belőle minden infót. Miatta buktunk el?! Aztán megszökött, talán hagytam is, mert vagyok ilyen szemtelen. Hagytam, mert tudni akartam, hogy segítségért kiált-e... De titkon követtem minden lépését, s dühöm egyre csak nőtt iránta. Aztán űztem tovább, nehogy egy perc nyugta is legyen. Marabas attól függetlenül is elég erős volt, hogy én bukott lennék, de egy-két csellel igen is át lehetett húzni a számításait. Sosem rejtettem véka alá, mennyire is gyűlölöm őt... Most pedig egészen a vidámparkig űztem. Kívülről figyeltem az eseményeket, ahogy bevetette magát a labirintusba.
-Milyen gyermeki tett... Pedig csak egy bukott vagyok.-ingatom a fejem és hagyom, hogy ránk sötétedjen az éjszaka, onnan csak holtan fog távozni. Leugrom a fáról, a égbolton sötét fellegek kezdenek gyülekezni, tökéletes időzítés, kedves vihar! Legalább a tömeg hamar eloszlik majd. A labirintus felé haladva meglátok egy alakot aki nemrég állt meg a bejáratnál. Furcsán méregetem, majd kihúzom magam és határozott léptekkel indulok meg felé.
-Bocs, de ha nem mész be, megteszed, hogy odébb állsz?-kérdezek rá hanyagul, miközben igyekszem belépni a bejáraton. Nem tudom ki a fószer, de most nekem ott bent dolgom van. Ha odébb áll akkor bizony elindulok, céltudatosan haladok a vérfoltokkal kövezett úton.
-Démon, démon ki a házból...-vigyorgok magam elé komiszan miközben egyre közelebb érek hozzá. Nagy ötlet volt az angyalpengével megsebezni, nehezen gyógyul és vérzik is rendesen. Pazar ötleteim vannak!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 20, 2020 6:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Nashville-ben töltött hetek után Barbas kapitány nyomába eredtünk volna, ám egy váratlan hír átírta terveimet. Egy másik kapitányom, Marabas, akinek légiója a felszínre kerülés után azonnal szétszéledt, Lordja segítségét kérte. New York városából érkezik a sürgető üzenet, amiből megtudom, hogy fogságból szökött és egy bukott vadászik rá. Kicsit értetlenül veszem sorait. Erős kapitányom, hogy nem képes elbánni egy bukottal? Ezek az Isten kegyeiből kiesett tollashátúak képességeik egy részét is leveszítik, sehogy sem áll össze a dolog. Nem kellene, hogy gondot okozzon. Ám nem tűnődöm sokáig a miérteken. Meghagyom a démonomnak, hogy saját szavaival mondja el, mit bénázik egy bukottal. Úgy döntök még az éjjel a vadásztanyára utazom és megnézem, miről van szó. Addig Belphegorra és Jezabelre bízom Barbas felkutatását és miután ismertetem feladatukat, útnak is indulok.
A következő napon még pirkadat előtt érkezem NY-ba. Maze bravúros kis egyezségének köszönhetően felállított "csodás" bejelentkező rendszeren keresztül újra Mastemahként azonosítanak, mivel korábbi látogatásom alkalmával ezt a nevet találtam benyögni a vadászpajtásoknak. Meg sem kell szólalnom, újra a második ark szerepébe kerülök. Voltaképpen ez csak addig számít, míg áthaladok az ellenőrzőponton. Utam elsőként egy félreeső romkocsmába vezet, ahol a délelőtti órák ellenére meglehetősen nagy tömeg van. Belépve az italozóba bormámoros hangulat fogad. Nem időzöm sokat, rögtön a pultoshoz lépek és meglobogtatom előtte kapitányom üzenetét, mire egy perc türelmemet kérve hirtelen eltűnik a függöny mögött. Várok egy keveset, mire újra előkerül a kezében már egy doboz is van, amit Marabas bízott rá megőrzésre, mielőtt elnyelte volna a föld. Átveszem tőle a csomagot, amihez a démonpajtás egy újabb üzenetet mellékelt. Arra kér ne nyissam ki, és megadja találkozónk helyét is. Miben sántikálsz drága barátom? Mosolyodom el és félbe hajtva a papírost a zsebembe gyűröm, majd a megjelölt cím felé veszem az irányt. Még útba ejtek pár helyet, így már esteledik, amikor oda érkezem. Némi meglepettséggel fogadom, hogy a megnevezett utca-házszám alatt egy vidámpark áll. Előkotrom a kabátom zsebébe süllyesztett papírdarabot és látom nincs tévedés, jó helyen járok. A rozsdás kapukon túl jókedvű embertömeg mulat. Bár a park játékainak többségét már elette az idő. A tér közepén egy körhinta forog, jobbról pedig egy céldobónál próbálkozik pár lelkes gyerek. A levegőben fűszeres húsillat és valami gusztustalanul édes elegye terjeng. Nem is kell sokáig keresni a szagok forrását. Egy hotdog és egy vattacukor árus van a közelben, ami előtt hosszú, kígyózó sorok állnak. Egy ideig csak nézelődöm, felderítem a terepet, majd lassú léptekkel a céldobóhoz közeledem.
-Marabast keresem. Állítólag itt találni. - mondok csak ennyit a pult mögött álló férfinak, aki fejével a bódéja mögötti szalmalabirintus felé bök. Szóval ott bujkálsz valahol. A csomaggal a hónom alatt a szalmabálákhoz lépek, de nem megyek be azonnal. Hosszú perceket töltök gondolataimmal a bejárata előtt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Hell or Heaven


Vidámpark - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 21, 2019 5:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 18, 2019 7:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


We can make this world more fun!
Kyara & Joseph
──────────── ────────────
Ez nem fél. Miért nem? Miért - nem - fél? Felháborítónak és bosszantónak tartom! Erőt és energiát fektettem bele ebbe az kis ijesztésbe, erre meg fogja magát és táncpartnernek kéri fel a rángatózó, csilingelő, csörömpölő hintákat, mintha olyan természetes enne számára, hogy a tárgyak maguktól is meg tudnak mozdulni. Botrány! Még csak nem is sikított, nem menekült fejvesztve, nem ugrott odébb, de annyit nem mondott, hogy JAJ!, mert ennyit azért illett volna, ha már... áh mindegy. Vállamról a kalapácsot leemelve fordítom nagy fejét a föld felé és támaszkodom meg a nyelén, Edmundot pedig hónom alá szorítva figyelem némán, ahogy ugrándozik a nőszemély körbe - körbe, tekeredik, mint a kígyó, hallgatom ronda viháncolását, arcom meg eközben undorba és mély megvetésbe torzul. Felső ajkamat vicsorba húzom, hogy fehéres szemfogam kilátszódjon, orrnyergemen a bőr sűrű ráncokba gyűrődik, bal szemem annyira hunyorog, hogy az már kacsintásnak is elmenne és csak nézem, nézem, hogy mit művel ez az illetéktelen területháborító.
'Nem tudom. Te miért vagy fejjel lefelé?' - egyenesedem ki, fosztom meg magam a támaszkodás kényelmétől és amennyire csak tudok, elhajolok bal oldali irányba, megpróbálok én is fejjel felé kerülni a világban, de ennek a testnek is vannak korlátai és már olyan mélyen hajolok, hogy kezdem azt érezni, hogy jobb oldalamon a bőr, az izmok, az inak és az eleven hús kezdenek elszakadni és ketté fogok törni, mint egy szára faág a gyerek térdén. Rendben, ennyi elég volt a perspektíva váltásból, ideje visszazökkenni a jól bevált nézőpontokhoz! Egy elégedett morgás kíséretében egyenesedem ki újra és tántorodom meg kissé, kalapácsom viszont a talpamon tart, nem hagy cserben. El ne felejtsem megköszönni neki lelkes szolgálatát. Csípőmet megtornáztatva és megdörgölve támogatom a testemet, hogy a kellemetlen fájdalom minél hamarabb múljon el, mindeközben végig szemmel kísérem, ahogy a némber lassú táncba kezd az utolsó versenyzővel is. Mit csinálja, hogyha a lovat szedném le a helyéről? A kiskocsit nem adnám oda, mindig is én akartam vezetni, amióta kiszemeltem magamnak, de eddig nem éreztem a mardosó vágyat, hogy leszedjem a vasrúdjáról és elfurikázzak vele, most már viszont annál inkább.
'Mit keresel itt?' - bukik ki belőlem végül a kérdés, kicsit sem törekedve arra, hogy illemtudó és udvarias legyek, kiváltképp egy hölggyel szemben, hiszen betört oda, amit én kisajátítottam, illetéktelenül behatolt és még sorolhatnám a birtokháborítás különféle szinonimáit hosszasan. Az ég egyre haragosabban szórja villámait és dörgése sokszor a fülnek is kellemetlenné válik, az eső pedig már nem csak szitál és szemereg, hanem valósággal zuhog, mintha valaki megnyitotta volna a kerti csapot és a slag végét egy hangyabolyba dugta volna. Szemfedőm teljesen átázva tapad arcomhoz, ahogy minden ruhadarabomból facsarni lehetne a vizet, cipőimben pedig árvízkészültséget hirdettek meg. Edmund meg... hát Edmund rondább lett, mint eddig volt. Ingerülten, türelmetlenül sóhajtva, bár inkább morogva és dörmögve sétálok a körhintához és kalapácsomat húzom magam után a homokkal borított földön. Éles sercegés, mintha smirglipapírral simogatnák a falat, követi a kalapács útját, egészen addig, amíg föl nem lépek a kopott deszkákkal kikalapált padlózatra és immáron fedéllel a fejem fölött meg nem állok kedvenc piros autóm mellett, amibe bizonyára nem férnék bele és a lábaim a nyakamban lenének, térdeim a homlokomat ütögetnék és nem látnék igazán semmit, de a ráfestett ronda sárgás lángnyelvek mindig elbűvöltek valamiért. Hát a némber? Abbahagyta már? Nem. Egyetlen gyors pillantást vetek az ismeretlenre és visszafordulok az áhított jármű felé, Edmundot a kormány mögé ültetem és gyermeki lelkesedéssel forgatom helyette a kormányt jobbra vagy balra, attól függően, hogy merre kíván az úr menni. Jó sofőr lennék, az már szent! A kutya cérnából készült örökké mosolygó szája, mintha most még szélesebb lenne, mintha boldog lenne végre és örülne, hogy valaki érti mit szeretne és segít neki a céljait megvalósítani. Sosem láttam még kutyát vezetni, lehet, hogy Edmund az első kutya, aki volán mögé ült - persze segítséggel - és ellavíroz a rengetegben. Én az ő helyében igazán boldog lennék, majd kiugranék a bőrömből! Víztől lucskos és nehéz fejét szeretettel eltelve megpaskolom, amitől a játék egyensúlyát veszíti és elborul az ülésen és csak hever élettelenül.
'Jaaaj! Segítség, karambol lesz, jaaaaj! Elájult a sofőr!' - vékonyítom el a hangomat, hogy valamennyire hasonlítson arra, mintha tényleg pánik hangulat lenne, de egy újabb mennydörgés elnyomja mindezt és nem vagyok benne biztos, hogy az egyetlen lélegző személy hallott volna bármit is a katasztrófából.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2