Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Vidámpark •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Vidámpark VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1080
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 27, 2020 2:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Vidámpark YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Vidámpark SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Vidámpark 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Vidámpark XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Vidámpark Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1144
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 27, 2020 2:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
A szökevényt beérjük. A férfi újra farkasszemet nézhet a bukott nővel, aki idáig hajtotta őt, akár egy űzött vadat. Épp harcra kerülne sor, mikor egy óvatlan lépés folytán démonparancsnokom lezuhan a szalmarakás tetejéről és az ösvény hideg talaján landol. És ha nem volna ez épp elég kínos, még az elcsent égi fegyver is a combjába áll. Hát hogy lehet valaki ekkora nyomorult? Dörzsölöm halántékomat idegesen, miután egy pillantást vetek a földön szétterülő jajgató démonomra. Az arcomon jól látszik, nem vagyok lenyűgözve a látottaktól. A bukott lány is elég nevetségesnek találja a helyzetet, meg is lep kissé, hogy az alvilági mutatványát látva nem tör ki kényszeredett nevetésben. Pár szót így is intéz a balfék pokolfattynak, aki csak mérgesen fújtat felé, miközben esetlenül újra talpra áll. A démon gyorsan összeszedi magát, bizonyítani akar Lordjának, bár eddig megmozdulása csak csalódást okoz. Újra a nő felé int, hívogató mozdulattal sürgeti támadásra. Nem is kell sokat várni, hogy a bukott megtegye az első lépést. A férfi durván lefejeli, mikor a lány megpróbálja visszaszerezni fegyverét. A dulakodásban Asaliah megsérül, és az égi fém érintése őt is fájdalmas sikoltásra készteti. Dühödten veti oda barátságtalan szavait, mikor következő megmozdulása az alvilág sérült combját éri. A penge vágta láb elevenjébe talpal, mire a démonpajtás fájdalommal telve üvölt fel, majd gyűlölködve veti pillantását támadója felé, aztán egy övön aluli rúgás érkezik az angyalnő részéről, mire a parancsnok guvadt szemekkel, elakadt lélegzettel görnyed előre átérezve a földi világ minden fájdalmát. Közben a tőr ismét gazdája birtokába kerül.
-Te kis.... - sziszegi fogai közül, de nehézkes számára a pillanatnyi beszéd, így gondolata kifejtésében csak eddig jut. Szemei már vérben forognak, miközben egyik kezével erősen ráfog a sajgó golyóira és lassan igyekszik felegyenesedni, miközben élesen fújja ki a levegőt. Lába közt lassan csillapodnak a kínok, de figyelme közben lankad, a rá vadászó szárnytalan nő pedig nem rest kihasználni óvatlanságát. Egy jól irányzott lökéssel mozdítja ki az alvilágit egyensúlyából, aki immáron sokadjára terül el a csapáson. Még fel sem fogja igazán, hogy ismét vízszintesbe került, Asaliah már fölötte áll és szívébe mártja az angyalpengét. A parancsnok újra lélegzetvisszafojtva nyekken, szavai gombócként akadnak el a torkán, miközben szája beszédre mozdul, de egy nyöszörgésen kívül mást nem hallani. Néhány pillanattal később görcsösen rándul össze, majd teste elernyed, feje oldalra billen és távozik belőle az élet. Mélyen sóhajtok fel fogadva a tény, hogy légióvezetőm alul maradt egy szárnyatlan kislánnyal szemben. Bízom benne, hogy a többi légiókapitányom azért nem tunyult így el az elmúlt években, mióta fent kényszerülnek élni.
-Hát úgy látom elérted, amit akartál. - vigyorodom el a felém pillantó fáradt angyalt figyelve.
-Bevallom azt hittem tovább fog tartani, de hát a küzdelmek ilyenek. - rántom meg a vállamat. Nem tűnök túl letörnek elvesztett démonom miatt. Bár látom szemeiben a gyanakvást, teste védekezésre feszül, mégsem teszek semmit, amiből azt gondolná, rátámadnék.
-Azt hiszem ideje mennünk. - vetem fel a gondolatot, lassan lejár az időnk. Persze nem sürgetem, hagyom szusszanni őt, de amint összeszedte magát a kijárat felé vesszük az irányt.
-Úristen, mi....mi történt? - rémül meg az öreg, amikor kilépve a szalmalabirintus kapuján meglátja a sebzett nőt.
-Odabent megtámadtak minket. Egy őrült alak késsel támadt ránk... - hazudom, majd hozzáteszem, hogy nehezen sikerült legyűrnünk, a merénylő hullája nem sokkal a negyedik kanyar után találják. Néhány ott dolgozó munkás azonnal berohan a bálásba, hogy megkeresse az említett tetemet, míg az öreg elindul szólni a vidámpark főnökségének. Asaliahra pillantok, mindketten tudjuk, most kell eltűnnünk innét. Így hát nem várjuk meg, míg elkezdenek faggatózni, mi is történt odabent pontosan, búcsút intve egymásnak, ki ki elindul a maga útján. Érdekes este volt a mai...
zene: nincs || üzenet: Köszönöm a játékot!  Cool  ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Vidámpark VeZBn48
Vidámpark 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
118
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 26, 2020 11:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


C
sendben hallgatom a démon szavait és csak mosolygok rajta. Vajon milyen idős lehet? Kicsit olyan, mintha látnám magam előtt a régi csapatot... Amikor még egy egész voltunk. Fontosabbik kérdésem megválaszolja, a kérdésem telitalálat lesz, a lány is bizalmát élvezi. Jó neki, hogy ilyet megélhetett. A bálásban sok a kanyar, a kereszteződés, de egyszer csak a nyomok megszűnnek, gondolatom, hogy a szalma tetején folytassuk a kutatást, csodával határos módon bejön. Üldözöttem ott próbál tovább menekülni, de amint Belial is a fal tetején van megindulok utána és egy perc alatt szerelem le. Mellé érve hamar szó váltás alakul ki közöttünk és nem sokkal ez után a bálák összeroskadnak súlyunk alatt. A földetérés nem a legkellemesebb, de jobban megúszom, mint a démon. Mégsem mozdulok rögtön, az érdekel, hogy vajon Belial tartja-e a szavát és hagyja, hogy elintézzem a dolgomat, nem fog rögtön bele avatkozni.... Nem mozdul amit bizakodó jelnek veszek, mivel fegyvertelen lettem, így jobb híján egy nagyobb követ veszek fel a földről és azt indítom meg a démon felé mikor megadja a kezdés lehetőségét. Ám csak hamar ismét földre kerül és nem az én hibámból. Nem sokon múlik, hogy felröhögjek rajta. Ezt a balf@szt! Lehajtom fejemet, hogy még mosolyom is elrejtsem előlük, ennél kicsit többet vártam volna. Az égi penge újabb sebet ejt rajta, kénytelen vagyok eltakarni a szemem.
-B@szki! A fegyvert nem magunk ellen fordítjuk.-ingatom meg a fejem kéretlen tanácsomat hangoztatva. És én csak egy bukott vagyok. Mély levegőt veszek ahogy feltápászkodik és kitépi combjába ékelődött fegyveremet. Megfordul a fejemben, hogy közöljem, nem ilyen tanulatlan tuskónak a kezébe való, de inkább nem teszek több megjegyzést. Gyűlölködő pillantását látva rántok egyet vállaimon, végül megindulok felé, ügyesen kerülve pengével vágó kezét talpammal sérült combjába lépek, kaján vigyorral fogok rá kezére és próbálom kifordítani ujjai közül a pengét, természetesen nem sikerül elsőre, egy jól irányzott fejelés lesz a jussom a próbálkozásomért. Kicsit meg is szédülök, de a démon kezét nem engedem el, hiába fordítja mellkasom felé a fegyvert. Szemeimben tűz csillan egyetlen másodpercre elfeledem mennyire sebezhető vagyok.... S talán ennyi elég is a démonnak, hogy felém nyomja saját játékszeremet. Vigyorom csak szélesedik ahogy a penge hegye átüti felsőm anyagát.
-Te kis b*zeráns! Hogy én mennyire ki nem állhatom a fajtádat!-sziszegem fájdalmasan ahogy bőrömet sérti az égi fém, még talán fel is kiáltok, ám rá támasztok másik kezemmel is és erőlködve tolom el magamtól, térdem szélsebesen emelkedik ágyéka felé, övön aluli húzás, de kompenzálnom kell valahol az erőfölényét... Akkor már játsszak aljas módon, ha már démonról van szó. Míg fájó pontjába találok, sikerül vissza szereznem a fegyvert, egy erőteljesebb lökéssel, tökeit szorongatva borul el a földön, nem várakoztatom sokat, szinte rögtön fölé kerülök és határozott mozdulattal vágom az angyalpengét szívébe.
-Az ügy lezárult démon!-préselem ki végül magamból a szavakat ahogy csavarok még egyet a pengén. Majd kirántva belőle felsőjébe törlöm szurok színű vérét, hogy megtisztítsam fegyveremet, végül felállva a helyére csúsztatom azt. Elszántan pillantok ez után Belialra, várva, hogy akkor most mozdul, vagy sem. Kezemet készenlétben tartom, ha kell rögtön cselekedhessek, de ha jobban bele gondolok... ha nem adnék neki egy falatnyi bizalmat, el sem tettem volna a pengét, mégis megtettem. Homlokom felé libben a kezem, az apró izzadság gyöngyöket söpröm le onnan, régen ez a kis közjáték meg sem kottyant volna, de most... Erősen szuszogok és mellkasom is fájdalmasan lüktet ahol megsértett a nyomorékja.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Vidámpark YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Vidámpark SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Vidámpark 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Vidámpark XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Vidámpark Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1144
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 26, 2020 11:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Elég sokat kérdez ez a lány. Kicsit Belphegoromra emlékeztet. Jegyzem meg magamnak egy szolid mosollyal, mikor már a sokadik bizalmasabb kérdést szegezi nekem, bár egyiket sem találom igazán túl személyesnek ahhoz, hogy ne válaszolnék rá valamit. A démonok is a bizalom. Sóhajtok egy nagyot, tekintetem egy pillanatra az égre emelem, majd egy ördögi vigyor kúszik végig arcomon.
-Igen, akad. Aki olyan régóta él, mint én...de legalábbis évezredeket tudhat maga mögött, az értékeli és megbecsüli azokat, akik kitartanak mellette és nem okoznak csalódást. - felelem. Az együtt töltött idő és a közös élmények azok, amik bizalmat keltnek még bennünk is egyesek iránt. A kivételesek iránt. De kevesek érik el ezt a szintet és igen hosszú időnek kell eltelnie, hogy kialakuljon efféle kötelék. Legalábbis én nem osztogatom könnyen a bizalmat. A szárnyaszegett nőszemély tovább kíváncsiskodik, miközben a vérnyomokat követve haladunk a szalmaösvényen.
-Igen, ő az egyikük. - bólintok kérdésére, mikor a páromnak fogadott démonnőre terelődik ismét a szó. A vérfoltok, amit idáig követtünk egyszeriben megszűnnek, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve a szalmabálákra mászunk, hogy onnan derítsük fel a terepet. Az ötlet jónak bizonyul, mert sebzett kapitányom is a rakás tetején keresztül remél egérutat találni üldözője elől. Egy kisebb szócsata bontakozik ki a bálák tetején, majd az angyali fegyver démonparancsnokom kezei közé kerül előnyt szerezve a vérére szomjazó tollaslánnyal szembe. A férfi fenyegetőzése közben nem kerüli el figyelmét Lordja jelenléte sem, ami látható örömet csal az arcára. Ám ha segítséget remél a kislány lenyomásában, rám hiába apellál. Nem azért vagyok itt, hogy harcába segédkezzek. Amúgy sem lenne túl fair küzdelem, én pedig ezekben szeretem a tiszta játszmákat. Bár a legtöbb démont nem érdeklik az efféle apróságok.
Asaliah rám sandít, de én még csak meg sem mozdulok. Egyértelműen jelzem mindkettőjük fel, nem kívánok harcuk aktív résztvevője lenni, megelégszem azzal, hogy az oldalvonalról nézzem végig, melyikük marad a végén talpon. A kapitány érzi eljött az idő, hogy bizonyítsa rátermettségét és kivívja Viszály elismerését, ezért elszánt tekintettel néz ellenfelére, erősen megmarkolja az elkobozott angyalpengét, majd int a lány felé, megadva neki a kezdés lehetőségét. Ám váratlan fordulat következik. Helyzet, amikor a lelkesedés ostobasággal párosul.
-Gyere, te kis szárnytalan...mutasd meg mit bíííííííííííííííí...ááááááááá - vetné oda öntelt vigyorral, nagyképűen, de ahogy hátrább lép elmozdul talpa alól a bála és kikerül cipője alól a talaj, egyensúlya meginog és képtelen helyre billenteni, így egy elég szánalmas zuhanásnak lehetünk szemtanú. Édes Pokol, segíts meg! Fogom a fejem a kiábrándító jelenet láttán. Hogy az életbe lett ebből légióparancsnok??? Bénázását csak tovább súlyosbítja, hogy a nyomorult földet érésekor még meg is sebzi magát a kölcsönzött tollas fegyverrel. Érdeklődve lépek előre és pillantok le az ösvényre, ahol jajgató démonom hever, combjából kiálló angyaltőrrel.
-Remélem nem ezzel akartál lenyűgözni. - vetem oda szemforgatva, mert bár nem mondom ki, de ez végtelenül szánalmat keltő produkció volt. A démonfajzat dühösen rántja ki combjából a fémet és nehézkesen áll lábra jelezve, hogy a kis közjáték ellenére nem áll szándékában harc nélkül megadni magát a bukott némbernek. Talán most még eltökéltebben és gyűlölettel telve néz farkas szemet a nővel. Asaliah-t okolj, azért is hogy előbb olyan csúnyán beégett a Lordja előtt.
zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Vidámpark VeZBn48
Vidámpark 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
118
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 21, 2020 6:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


É
rdekel a dolog, hogy vajon mikor is fog majd hátba támadni, mikor fogja megunni, hogy szórakozom a beosztott démonával. Szavainak mégis hiszek, az üldözött ezek szerint nem az Ő parancsait követte. Apró biccentéssel fogadom a tényt, ez most akkor nekem egy zsákutca. Bár valahol jó jelnek veszem, hogy nem lett egy újabb démon listázva számomra, akit hidegre kellene, hogy tegyek. A bizalomról szóló beszélgetésünk is felfed pár apróságot, mondandóján mégis csak elámulok egyetlen röpke pillanatra.
-Szóval neked akad olyan ismeretséged démon körökben, akiben megbízol?-kérdezek rá érdeklődve, azért ez nem egy minden napi téma, fúrja az oldalam a kíváncsiság, örülnék ha választ kapnék a kérdésemre is.
-Esetleg... mesélnél róla egy kicsit? Vagy talán... Azt mondtad az elején, hogy van valakid. Őt illeti a bizalmad?-teszem fel egészen halkan a kérdéseimet, míg nem az elágazásnál észre veszem, hogy a vérfoltok megszűntek létezni. De nem agyalok sokat, Belial segítségét kérem, hogy feljuthassak a bálák tetejére, onnan szándékozok körbe nézni, meg is pillantom a démont, így lehasalva a bálákra nyújtom le a kezem a férfinek, hogy csatlakozzon hozzám. Miután mindketten a szalmafal tetején vagyunk végre megindulok a démon után, nem adok lehetőséget az újbóli menekülésre, előrántom az égifémet és határozottan hajítom a menekülő irányába. A penge a derekába áll bele, üvöltése messzire hallatszik, pajkos kis vigyor a válasz részemről a jelenetre, pár hosszabb lépéssel mellé érek és leguggolok hozzá, hogy kiránthassam belőle a fegyverem.
-Neked hála ez meg fog majd történni... De te azt már nem éled meg!-suttogom amint kézfejébe állítom a tőrt, ismét felüvölt nekem pedig egyre jobban tetszik a játék. Csakhogy a szalmabálák eddig bírták, mint a hegyomlás, szakad be alattunk az a rész ahol ketten vagyunk, igyekszem tompítani az esésen, én szerencsére kisebb-nagyobb karcolásokkal meg is úszom a dolgot, a démonnak viszont az egyik térde kifordul, kezében maradt a fegyverem, így jobb híján most mégis ő van előnyben, hiába érte nagyobb sérülés. Elhúzom a számat, de azért kétségbe nem esek szerencsére, felpattanok a földről és farkas szemet nézek vele mire kinyitja száját.
-Oké, felfogtam, bár nem mondani, hanem csinálni kell. Ha jobban bele gondolsz, egyenlőre csak te vérzel, nem én.-mutatok rá a tényekre, a véres köpet eltörpül a körülötte gyűlő egyre nagyobb vértócsa mellett. Gyorsabban mérem fel a helyzetet, mint általában szoktam, ha arra építek, hogy most vállalhatóan gyorsabb vagyok, mint ő, akkor ismét előnyt kovácsolhatok a magam részére. Démonunk viszont felismeri a velem érkezett másikat, Lordnak szólítja, mire Belial felé kapom a fejem. Pillantásomban megannyi kérdés bujkál, egy pillanatra talán az is kiül az arcomra, hogy akkor most nekem kaszáltak ha a nagyfiú is beszáll a buliba. De azt mondta nincs oka bántani engem... Most mégsincs ingerem a hátamat mutatni neki. Cikázik a tekintetem a két démon között, vajon merjek lépni, vagy várjam meg, hogy valamelyikük nyisson felém?
-Ráér a családias összeborulás... Nekünk most dolgunk van, ha nem gond!-kapok fel egy nagyobb kavicsot a földről és indítom meg üldözöttem felé, miközben tekintetemmel szuggerálom Belialt, valami jelet várok tőle, legalább abban, hogy Ő most kimarad még ebből a buliból. Cink lenne rögtön laposra taposva lennem, ha kettejükkel állok ki. A pengémet viszont mindenképpen vissza kell szerezzem, minél előbb!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Vidámpark YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Vidámpark SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Vidámpark 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Vidámpark XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Vidámpark Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1144
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 06, 2020 7:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Démonságom ténye felszínre kerül és érezhetően megváltozik a légkör is. Nincs okom rá, hogy titkolózzak vagy hogy félre vezessem őt, így őszintén felek kérdéseire. Bevallom, hogy jól ismerem a démont, akit oly eltökélten üldöz, azt is vállalom, hogy az alvilági nekem dolgozik, viszont az említett csatába nem én küldtem, akkor saját szakállára dolgozott, így a lány szárnyvesztéséhez közvetve sincs közöm, legalábbis ami Somme-t illeti.  
-Vagy mástól kapott megbízást vagy saját érdekei vitték oda. - válaszolom, bár ha választani kellene, akkor inkább a második eshetőségre tennék. Amikor feltűnik egy démon, vele egy időben felbukkan a bizalmatlanság is. A bizalmi kérdést körüljárva, mint már oly sokszor újra megállapítást nyer, hogy a démonokban nem lehet bízni, a démonok nem bíznak senkiben, talán még magukban sem. Mondanám, hogy rosszindulatú sztereotípia, de hát ez pontosan így van.
-Igen ez többnyire igaz is. De azért akadnak üdítő kivételek, akikbe érdemes bizalmat fektetni. - felelem egyfajta nyitottságot tanúsítva felé, és komolyan is gondolom szavaimat. Vak, feltétlen bizalomról persze ebben az esetben sincs szó. Erre csak azok vetemednek, akikből kiszorult az életösztön vagy eleve nem is volt. Időközben az ösvény egyik elágazásához érünk, de a vérfoltok itt véget is érnek. Az angyalnő némi töprengést követően arra jut, hogy felmászik a bálákból emelt falakra és annak tetejéről kémleli körbe a terepet remélve, hogy onnan majd felfedez néhány további jelet, ami a pokolfajzat nyomára vezet. Egyedül viszont nehézkes a mászás, így felsegítem őt a bálák tetejére. Rendkívül gyorsan kiszúrja a távolabb bujkáló démonpajtást, aki szintén a szalmás fal tetején iszkol. El kell ismerni ravasz húzás volt, ezt a menekülőutat választani. Nagy bánatára a szárnyaszegett sem most jött le a falvédőről.
-Ez gyors volt. - jegyzem meg egy sunyi mosollyal. A kezét nyújtja felém, sürget, hogy kövessem őt a szalmafalra. Gyorsan megállapítom, hogy ez az építmény nem valami stabil, talpam alatt érzem ingatagságát, súlyom alatt talán cipőm néhány centit be is süpped a száraz fűkockába. Hamar a démon után megyünk. Asaliah nem habozik, mihelyst elég tiszta előtte a célpont, előrántja pengéjét és egy jól irányzott mozdulattal elhajítja azt. Tőre pontosan a pokolfatty derekába áll, mire fájdalmas üvöltés tör elő belőle. A férfi térdre rogy, majdnem le is csúszik a szalmásról, majd remegő kézzel indul meg keze csípője fölé azzal a szándékkal, hogy kirántsa a testébe ékelődött, feltehetően égben kovácsolt fémet, ám a tollaslány megelőzi. -Leszarom. - sziszegi fogai közt egyenesen a kislány vigyorába, aki kicsit sem palástolja ellenszenvét az alvilági iránt.
-Rohadj el! - elfojtott hangon nyöszörgi, mikor az angyalpenge szabályosan kiszakad derekából - Asaliah segítő kezének hála. A férfi megpróbál feltápászkodni, de a fém újra testét éri az angyalnő újabb csapására. Kézfején keresztül szegeződik a szalmakocka tetejére, újabb kínnal teli ordítás kíséretében. A következő pillanatban viszont megmozdul az ingatag szalmafal, kettőjük súlya alatt szabályosan összerogy és mindketten a földön kötnek ki a gazdarabok között. A démon egyik térde kifordul, mégis ép lábára támaszkodva felegyenesedik. Kezében még mindig ott van az átkozott tollasfegyver. Összeszorított foggal húzza ki marka közepéből és tartja maga elé védekezőleg.
-Kicsinállak te sz*ka! - véres nyálat köp maga mellé és felkészül a végső összecsapásra. Ekkor pillant meg engem és éri el a felismerés.
-Lordom, hát ideértél. - örül meg jelenlétemnek, ebben a percben még nem sejti, hogy a kezdeti gondolat, hogy kimentsem menet közben elillant és helyette inkább csendes nézelődőként vennék részt a bála-bunyóban.
zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Vidámpark VeZBn48
Vidámpark 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
118
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 03, 2020 8:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


B
osszantó gondolat, én együtt egy démonnal egy másik nyomában. Ebbe aztán jól bele ugrottam! Belial nem kertel, tudatja velem, hogy az üldözöttem hívta Őt ide. Egyből szememet forgatnám, de végül mégsem teszem meg.
-A Somme-i csata... 1916-ban...-felelek neki vállat vonva, ominózus eset sajnos és azóta igazán a ranglétra alján vagyunk. Belial válasza meglep, így kissé összeráncolódik a homlokom is.
-Nem te küldted? Akkor meg mit keresett ott?-kérdezek rá egyszerűen, nem értem ezt az egészet.
-Jogos, ti nem bíztok meg senkiben, talán még magatokban sem.-belátom igaza van, hülye feltételezést volt, hogy bízna bennem. Ahogy a vércseppeket követjük ismét egy kereszteződéshez érünk, ám itt már nincs több nyom, hogy merre tovább. Gyorsan számításba veszem az opciókat, végül úgy döntök, hogy a bála fal tetejére fogok felmászni és onnan nézek körbe! Ebben viszont a démon segítségét kérem, aki mindezt nem tagadja meg tőlem. Lejjebb hajol hogy vállába kapaszkodhassak, majd ahogy lábamat összekulcsolt kezeire helyezem könnyedén tol fel a bálák tetejére.
-Köszönöm!-pillantok le rá, hálásabban, mint kellene. Felállva körbe nézek, hátha meglátom azt a bitang démont.
-Ott a szemétláda!-mutatok a sejtéseimnek megfelelően jobbra, csak hogy a démon már nem a bálásban, hanem a báláson járja az utat.
-Gyere fel.-hasalok el a bálán és kezemet nyújtom felé, ha gondolja csatlakozhat hozzám. Ha megfogja a kezem, úgy felhúzom magamhoz. Felállva a démon után indulok és kezemmel sürgetem Belialt, hogy jöjjön Ő is. Tőrömet ismét előrántva egy jól irányzott dobással derék tájon találom el a démont, aki ordítva rogy térdre az angyalpenge égető hatására. Komisz vigyorral szaporázom meg lépteimet és ahogy utol érem leguggolok mellé.
-Mondtam már utállak?-kérdezek rá vigyorogva amint kirántom derekából a fegyverem. Azt azért megvárom, hogy Belial beérjen minket, pengém ekkor csap le ismét a démonra, kézfejébe állítom az égi fémet, így csalva elő belőle ismét számomra édesen csengő hangokat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Vidámpark YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Vidámpark SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Vidámpark 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Vidámpark XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Vidámpark Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1144
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 8:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Látom rajta, nem dobja fel a gondolat, hogy esélyesen egy démon oldalán barangol a szalma labirintus közepén egy másik pokolfajzatot kutatva. De kettőnk között nem én voltam az, aki hajthatatlanul ragaszkodott a közös sétához. Ő csapott le azonnal a lehetőségre, amikor a vénember azt javasolta, szegődjön mellém. Annyira el volt foglalva, hogy gyűlölt démonját a bálásba kövesse, hogy minden másról megfeledkezett. Így csak saját magát hibáztathatja emiatt. Nem kellene, de segítek neki kijutni a kapitányom által állított kelepcéből a fogva tartás rúnáinak megtörésével. A sérült démonpajtás egér utat nyer, legalábbis egy időre. Utána indulnánk, de egy perc erejéig még maradunk. Asaliah a kézfejemért nyúl azzal a szándékkal, hogy a kezében lévő pengével sebezzen és véremet fakassza. A legjobb bizonyosság bőröm alól kiserkenő szurokszínű vér, egyértelművé teszi származásom. Nem közönséges fegyver az, amivel megvág. Érzem a fém égető nyomát. Égben kovácsoltál, mennyei penge. Számtalanszor okozott már rajtam sebesülést, érintése nem ismertlen. Biztosítom az angyalnőt, démoni mivoltom ellenére nem áll szándékomban bántani őt mindaddig, míg ő okot nem ad rá. Hitetlenkedése és gyanakvása egyáltalán nem okoz meglepetést, elvégre egy démon szájából hangoznak el a szavak.
-Igen, ő hívott ide. - ismerem el, ahogy azt is, hogy a tollasnő prédája az én szolgálatomban áll, nekem dolgozik. Nem vagyok gondolatolvasó, de ahogy rám néz és értetlenül méreget, szokatlannak találhatja viselkedésemet. Valószínűleg nem ilyesmihez szokott és ahogy mondandójából leszűrtem, elég vad gyűlölettel viseltetik a fajtám iránt, főként a bálásban bolyongó légióvezetőm iránt. A lány mesélni kezd, miközben egy fehér anyagot nyújt felém sebem kötözésére. Elmondja, hogy egy csatában sodorta őket össze a balszerencse. Démonomnak hála kudarcot vallottak és buktak.
-Parancsmegtagadás. - gondolkodom el rajta, közben Asaliah kérdésekkel bombáz. Ismerősen hangzó történt, egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő az akire gondolok. Dexter pajtás egyik beosztottja.
-Attól függ mikor történt ez. - pillantok rá, nem zárom ki, hogy közöm lehetett hozzá, hiszen a legtöbb háborút én idézem elő emberek közt szított kibékíthetetlen ellentétekkel.
-Az biztos, hogy nem küldtem. Az efféle feladatokra mást bízok meg...vagy ha elég érdekes, magam jelenek meg. - felelem, miközben az ösvényen hagyott sötét vérfoltokat figyelem. Utolsó kérdését megmosolygom. Bízok benne?
-Természetesen nem. A bizalom luxus. Főleg démonkörökben. - válaszolom figyelmemet újra neki szentelve.
-Nem erről van szó. Pusztán érdekel valami, és ezért nem áll szándékomban akadályozni a kis bosszúdban. - adok egyszerű feleletet. A vérnyomok a következő kereszteződéshez érve eltűnnek. Ha egy angyalt követnénk, könnyen gondolhatnánk azt, hogy szárnyat bontott és elrepült, de mivel egy démon nyomában vagyunk, ez aligha lehetséges. A kis bukottnak támad egy ötlete, felmászna a bálafalak tetejére. Ám nem elég magas, hogy ezt egyedül kivitelezze, így a segítségemet kéri.
-Miért is ne. - kulcsolom össze a kezem és hajolok lentebb, hogy belém kapaszkodhasson. Egy pillanat alatt felsegítem és a szalmakötegek tetején találhatja magát.
-Látsz valamit? - érdeklődöm, amennyiben felért és alaposan körbenézett.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Vidámpark VeZBn48
Vidámpark 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
118
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 3:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


I
lyen egyszerűen nincs, egy démont követek egy másik démonnal. Fortyogok belül, hogy lehettem ennyire naiv. Tudhattam volna, ezek bármire képesek hogy ellehetetlenítsenek. Belial fekete vére a bizonyíték miután átsétált a csapdán a szemem láttára. Az angyali vonalat kizárva, minden nyűg nélkül helyezi kezét az enyémre és hagyja megsebezni magát. Azt sem veszi zokon, hogy ezt angyalpengével teszem, egy kisebb szisszenésen kívül nem adja jelét még rosszallásnak sem. Nem értem Őt. Felfedezésemet megerősíti, majd közli, hogy nem akar bántani. Ennek ellenére még mindig gyanakodva pislogok rá. Vajon valóban hihetek neki? Mi van ha ezek ketten összeszövetkeztek ellenem? Seperc itt hagyhatom a fogamat, senki sem keresne. Gondolataimat lassan szavakba is öntöm.
-Tehát ismered és még neked is dolgozik? Most komolyan higgyem el, hogy nem akarsz bántani? Ennyire hülyének tűnök tán? Az esélyek nyilván nektek kedveznek... Ő hívott ide, vagy te küldted őt?-húzom ki magam és oldalra billentem a buksimat, úgy tanulmányozom a férfit. Ő mégis azt mondja nem akar szabotálni, hiába ajánlom fel neki a lehetőséget, nem él vele. Megváltoztak volna a démonok, vagy csak Ő túl normális?
-Szóval akár feltételezhetem azt is, hogy kárörvendeni jöttél?-ráncolom szemöldököm miközben nyomába lépek, hogy ismét a vérpettyezett úton haladjunk. Zsebembe túrok és egy fehér szatén zsebkendőt húzok elő belőle és Belial felé nyújtom.
-Még mindig vérzel. Az angyalpenge okozta seb nem gyógyul hamar. Tessék, ezzel bekötheted.-nyújtom meg lépteimet és mellé sétálva elé emelem a keszkenőt. Kérdésére csak eztán felelek.
-A csatában... ahol legutoljára együtt voltunk a csapattal... A halandót olyan szinten bűnbe csalta, hogy végül a Főnököm úgy döntött, nem éri meg segíteni az embereknek. Így mivel hallgattunk a parancsra, végül mindannyian szárnyaszegettek lettünk.-elégítem ki a tudásvágyát röviden. Egy pillanatra elnémulok és mélyet sóhajtok.
-De mi van akkor, ha te küldted oda a démont? Mi van akkor, ha magad is ott voltál? Ha most is csak játszol velem? Itt sétálsz mellettem, könnyedén okozhatnék akár én gondot neked, attól, hogy te nem akarsz ártani nekem. Bízol bennem?-pillantok fel rá nagy kerek szemekkel. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi történik most. Az út hamarosan egy kereszteződésbe torkollik, a vércseppek viszont megszűnnek.
-Ez szórakozik velem...-morranok fel ám csak hamar rájövök, hogy merre mehetett a démon.
-Jobbra kellene mennünk. Bár igazán kíváncsi vagyok, hogy hogyan állította el a vérzést.-tűnődöm hangosan, majd gondolok egyet és a férfire pillantok.
-Segítenél feljutni a bálák tetejére? Tarthatnál bakot.-kulcsolom össze a kezeimet és billegni kezdek a sarkaimon, miközben egy halovány mosoly fut végig ajkamon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Vidámpark YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Vidámpark SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Vidámpark 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Vidámpark XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Vidámpark Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1144
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 05, 2020 9:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Látom a szemeiben, gyanakvás ébred benne. Nem mondja ki, mégis démonnak gondol, hiszen angyal aligha lehetek. Könnyedén átsétáltam azon csapdán, ami őt megtorpanásra késztetett. Előhúzza a tőrét, amitől bizonyosságot remél. Hagyom, finom nőies kezébe vegye az enyémet és fegyverével megsebezzen engem. Egy szemtelen mondat is kicsúszik a számon sunyi vigyorral kísérve, egyértelműen látszik rajtam, számomra játék ez az egész. Sejtem, hogy nem közönséges fém, amivel kézfejembe vág, de csak akkor igazolódik feltevésem, mikor megérzem a hűvös égi penge kellemetlen, ismerős érintését. Halkan szisszenek, egy fél pillanatra elhúzom a szám is, miközben kiserken fekete vérem, ami egyértelművé teszi a Pokol szülötte vagyok. Kicsit sem zavar, hogy rájött, személyemben egy démon mellé szegődött önként. Szurokszínű vérem látványa mintha kisebb riadalmat váltana ki belőle, idegessé és tanakvóvá válik, de én nyugodt maradok, lassan eresztem le kezem és hagyom, hogy sötét vérem végig folyjon ujjaimon, és kövér vércseppekként hulljon lábam mellé a földre.
-Így van. - bólintok szavaira.
-Ha ártani akarnék neked, már megtehettem volna, de nincs okom bántani téged. - tárom szét a karjaimat. Szavaimat megnyugtatásként szánom, utalva rá démon vagyok ugyan, de nem kell félnie mellettem. Hogy elhiszi vagy sem ez rajta áll, mennyire ad egy pokolfajzat szavának. De eddig nem léptem fel ellene, és nem is szándékozom.
-Igen, ismerem...nekem dolgozik. - vallom be, nem először látom az általa üldözött démonpajtást. Simán állíthatnám az ellenkezőjét is, de nem látom okát, hogy félrevezessem. Ha a kapitányommal újra szembe kerülünk és az felismer, úgy azonnal kiderülne az igazság: ismeretségben állunk. A kis szárnyaszegett eltökéltségét látva kezd átformálódni bennem az előbbi gondolat. Lehet mégis hagynom kéne, hogy élet-halál harcot vívjon a démonommal. Ha kapitányomat még egy ereje és szárnyavesztett tollcsomó is képes térdre kényszeríteni, úgy talán jobb is ha elpusztul.
-Nem akarlak szabotálni. Egyszerűen csak érdekel ki nyeri majd ezt a csatát. - válaszolom, majd követve a földön hátrahagyott sötét vérfoltokat haladok tovább az ösvényen.
-Elárulod, mivel bosszantott így fel, hogy a halálát kívánod? - teszem fel a kérdést vállam felett hátra pillantva. Emlékszem még a lány előbbi szavaira, kapitányom hozzá segítette őt bukásához, ezért neheztel rá. Érdekel, mivel járult hozzá a démon, hogy az angyalnő szárnyait veszítse.
-Már ha nem titok. - teszem hozzá.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Vidámpark VeZBn48
Vidámpark 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
118
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 11:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  NextBelial & Asaliah


H
hogyan lehetséges ez? Belial felfedezte a csapdát, majd zokszó nélkül át is sétál rajta, hogy aztán segítségét ajánlja fel azért, hogy magam is tovább haladhassak szökevényem után. Mivel biztosra megyek, hogy nincs benne angyali vonal, majd közli is velem burkoltan, hogy nem is halandó, a C verzió lép érvénybe, miszerint akkor Ő egy.... démoni valaki lenne... Az egyik "rokonát" üldözzük együtt... Ez valahol merész elképzelés.
-Szóval a fogócska érdekel. Érdekes...-hümmögök párat ahogy tovább sétálunk arra amerre áldozatom és egyben sebzett játékszerem távozott. Ám egy világosabb részen megállok. Túlságosan bosszantja a csőrök, hogy mi lehet a férfi, így tenyerem nyújtom neki, arra ösztönözve, hogy helyezze rá a sajátját.
-Nem jósolok, de így is nevezhetjük ha gondolod.-pillantok fel vigyorgó arcába miközben előkapom angyalpengém, hogy vérét fakasszam s ezáltal kiderüljön a turpisság. Látja a pengét és hogy mire készülök, mégsem húzza el a kezét, pedig bennem már megfogalmazódik a gondolat, hogy tudom miféle... Mégsem állok meg a mozdulatban, finoman sebzem meg a tenyerét, a fém nyomán hamar kibuggyan.... fekete vére, szinte azonnal elveszem kezem az övé alól. Pillantásom tekintetét keresi és szaporán kapkodom a levegőt egy rövid ideig. Baszd meg... egy démon... Egy rohadék alvilági... segített... Szórakozott velem. Ez egyértelmű... Zakatoló gondolataimtól szinte alig hallom a kérdését. Kicsivel később látszik csak rajtam, hogy elért az adás.
-Te segítettél... és démon vagy...-hangom hitetlenre vált és két lépést hátrálok tőle, bár nem azért, mert félnék.
-I... Ismered netán azt a tagot?-mutatok a hátam mögé a vérpettyes útra.
-Ha szabotálni óhajtasz akkor most kellene megtenned, mert én ha utolérem neki vége van.-jelentem ki határozottan. Mondjuk jelenleg ezzel az alakkal nincs gondom, hiába derült ki róla, hogy ő is pokoli teremtés... Így még azt is meg merem tenni, hogy angyalpengém eltegyem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Vidámpark YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Vidámpark SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Vidámpark 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Vidámpark XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Vidámpark Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1144
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


Játék a vidámparkban
Asaliah & Belial
zSNV8NX.gif
Nem tölt el túl nagy boldogság, hogy a szalmajárásban kéretlenül társamul szegődik a kis barna, de gyorsan túl teszem magam és elfogadom a tényt, hogy a következő órában társasággal barangolom be a helyet. A kezdeti ellenérzés hamar elmúlik, mikor világossá válik számomra, hogy ugyanazt a személyt keressük. Bár szándékaink egyértelműen mások. Asaliah revansot venne rajta valami múltbéli sérelemért. Azzal a szándékkal érkeztem ide, hogy kihúzom a kapitányom seggét a sz*rból, mégis úgy döntök, hagyom még kicsit benne ülni. Talán jó lesz tanulóleckének. Érdekel, mire jut bosszúhadjáratában ez a szárnyaszegett nőszemély. Eldöntöm, hogy nem gördítek elé túl sok akadályt. Hagyom, hogy ráakadjon a démonára, talán akkor sem avatkoznék közbe, ha gyepálni kezdené, de az is nyilvánvaló, azt viszont nem engedem, hogy az életét vegye. A sötét vérfoltokat követve a labirintus belsejében rövidesen utunkba akad az az alávaló pokolfajzat. Jó látni, hogy az évek és a rutin még megvan benne. Leleményes húzás. Figyelem a falakon elrejtett, szinte észrevétlen rúnákat, ami azonnal csapdába fogja az angyalt. Pedig pont egy láblevágást emlegetett, azt hiszem ezzel kicsit várnia kell. Hiába figyelmeztetem, intő szavam már nem ér el hozzá időben, a rúnák felvillannak és a nő kelepcébe kerül. Szorult helyzetét méltatlankodással fogadja és dühösen tartja szemmel a távolodó démoni alakot. De haragja egy másodperc alatt döbbenetbe vált, mikor minden nehézség nélkül sétálok keresztül az akadályon. Megmozdulásom gyanakvást ébreszt benne és többet árul el rólam, mintha bármit mondanék. Rögtön levágja, nem vagyok egyszerű halandó.
-Elismerem, nincs bennem semmi mennyei. - törlöm le a szalmabála falaira mázolt rúnát, miközben a lány kizárja az angyali és angyali félvér vonalat. Látom szemeiben ki nem mondott kérdését, amit nem tudok nem mosollyal díjazni.
-Ha kíváncsi vagy, miért segítek...nos, érdekel ez a kis angyal-démon fogócska. - osztom meg és nem is titkolom, hogy egyértelmű szórakozást látok ebben. A démonpajtásnak időközben hűlt helye, csak a fekvőhelyén hátrahagyott vértócsa és a távozása közben elszórt vércseppek utalnak arra, hogy nem rég még körükben volt. Miután sikeresen tönkre vágtam az ördögfajzat csapdáját, a lány visszanyeri szabadságát, amiért egy halk köszönömöt kapok. Mielőtt tovább indulnánk Asaliahnak kísérletezni támad kedve és arra kér nyújtsam felé a tenyerem.
-Remélem, nem jósolni akarsz. - szemtelenül vigyorodom el, de ahogy kéri, úgy elé tartom kezem. Anélkül is tudom mire készül, hogy látnám előkapni a fegyverét. Meg akar sebezni, hogy vérem meséljen rólam, mi is vagyok. Sebet ejt rajtam, mire felszisszenek. Az ismerős égető érzésből rögtön tudom, a kislány tőrét égi fémből kovácsoltál. Szurokszínű vérem kibuggyan bőröm alól, ami egyértelmű bizonyosságot ad arra, amit már úgyis tud. Sem ember, sem angyal, sem nefilim nem lehetek. Így maradt a félvér és a démon. Vajon melyik lehetőségnek örülne jobban?
-Nos, mi az ítélet? - kérdezem rá emelve tekintetemet.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7