Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Credit              VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1101
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 20, 2016 3:48 pm
Következő oldalCredit


Frissítés: 2020.10.10.


A világot a Dominion (Bukott angyalok), másrészt  SPN (Odaát) ihlette. Oldalunk a XXI. században játszódik, egy apokaliptikus világban. Raiden az oldal kódjait, PS munkákat (segítségül hívva a Deviantartot, Googlet), és a videót készítette. Az új világleírás és a leviatánok alapötlete is az ő érdeme. A démonok, Pokol, ex-világleírás, valamint a technológia leírását egykori adminunk, Ashtaroth alkotta. Az angyalok, Mennyország, leviatánok, a gyakori kérdések, városok, vadászok, rúnák, bestiárium leírása és a mini reagok (2018.03.05.), jutalomrendszer ILYEN formája/ötlete (2018.06.08.) Cassael érdeme. A kanonok leírásaiért, kalandötleteink zöméért és a bestiárium (2019.04.21.) egy részének megírásáért Ophiliának tartozunk köszönettel.
Előző admin gárdából marlene a vadász családok alapját állította nekünk össze, amit még egyszer köszönünk!  
Külön köszönet a félvérek kidolgozásához két ex userünknek, akik a nevüket nem szerették volna itt feltüntetni.

A bájital rendszerünk (2020.04.25) leírásait a Harry Potter wiki és saját ötletek alapján dolgozta ki nektek Cassael. Külön köszönet a keverési esélyek és némely bájital összeállításában való segítségért Abaddonnak és Ophiliának!

Az oldal non profit, így semmilyen anyagi javakhoz az admingárda nem jut hozzá, csupán a szórakozás a cél. Minden admin közös megállapodással végzi a munkáját.
Taglista alap ötlete először Magyarországon a már sajnos nem aktív immortalis-osculum oldalán volt látható. Azóta elterjedt az oldalakon, de szeretnénk kreditben kiemelni, hogy az ötlet onnan származik, a kód pedig Raiden érdeme. 
A postbodynál található fenti kép már az oldal kezdete óta jelen van nálunk! (2016. szeptember 07.)
A chat kép megformázása (2017. május 19.) először itt volt látható, az ötlet más oldalakon is feltűnik már, de az alapötlete winnie-től származik. A privát üzenetben megjelenő avatar képet WINNIE és RAIDEN együtt találták ki, KÉRJÜK tiszteletben tartani, és beleegyezésünket kérni az elviteléhez.

Keresett képek alap képei a horrorgalery/tumblr oldalról származnak. A képességeket illetően a wikipédia(szuperhősök) található leírásokat sorakoztattuk fel.

Profil megoldásunk (2020.06.30) került megformázásra, ami teljesen mértékben a kitaláló/oldal tulajdonát képezi.

Keresett nyilvántartó 2019.09.13-án került ilyen megformázásra, amely lehetővé teszi a Play by alanyok képeinek megjelenését.
A főoldalon található kanon, keresett részünk helyzete 2020.03.25-én került megalkotásra oldalunkon. Kérjük hogy legyetek figyelemmel erre, semmilyen formában nem szeretnénk ezt viszont látni más oldalon!

A statisztika (hónap bárdjai) kódjában található kép 2019.07.23.-án formázta meg Raiden a Dominium oldalára.
2020.10.10.-én pedig újabb átgondolásban került ki a Hell Or Heaven oldalra, amelyben szerepel (kattintás) htmldogon (Everything HTML, CSS, and JavaScript,the most common languages used in making web pages.) kód részlete.
Kizárólag a Dominium/Raiden tulajdonát képezi, ugyanis még nem találkoztuk ehhez hasonló megoldással más oldalaknál. Kérünk titeket tartsátok tiszteletben az oldalt és a készítőt is.Valamint elengethetetlen megemlíteni francia barátainkat, akik annyira jó fejek voltak, hogy segítettek a főoldalon lévő statban, új tag avatárjában! Ezt a kódot francia alap fórum oldalán találta nekem, és fordította le, ez a kód náluk is feltűnik, de a megformázás Raiden érdeme. 
Special thanks to the fantastic  •• HARLAN TIKAANI •• from the-hundred staff who helped me with the newest avatar. Merci beaucoup!

Hatalmas köszönet az oldalon található chat kódért Milouze14nek. Alap scrip minden joga őt illeti, Raiden csupán az oldalhoz igazította. (2020.06.30.)

Az egyedi szöveg áttűnését, a t.panus nyilvános kód megosztó oldalán található, ami menüsávként lett posztolva, de Raiden alakítottá át ilyenné. A Recent Topics (utolsó hozzászólások részt) egyedi kódja, hogy feltüntessük az avatár képét, hivatalos szerver oldalunk található ELŐSZÖRI ilyen jellegű/kinézetű nyilvános MEGFORMÁZÁSÁT Magyarországon, (2018.03.02) viszont Raiden készítette. A megformázást és kinézetet szeretném feltüntetni ezzel, nem a kód ötletét, hiszen nyíltan elérhető az adott oldalon.


Néhol előfordulhat; káromkodás, szexuális, véres tartalmak, amiért az oldal nem vállal felelősséget.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5