Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Credit              VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
914
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 20, 2016 3:48 pm
Következő oldalCredit


Frissítés: 2020.04.25.


A világot a Dominion (Bukott angyalok), másrészt  SPN (Odaát) ihlette. Oldalunk a XXI. században játszódik, egy apokaliptikus világban. Raiden az oldal kódjait, PS munkákat (segítségül hívva a Deviantartot, Googlet), és a videót készítette. Az új világleírás és a leviatánok alapötlete is az ő érdeme. A démonok, Pokol, ex-világleírás, valamint a technológia leírását egykori adminunk, Ashtaroth alkotta. Az angyalok, Mennyország, leviatánok, a gyakori kérdések, városok, vadászok, rúnák, bestiárium leírása és a mini reagok (2018.03.05.), jutalomrendszer ILYEN formája/ötlete (2018.06.08.) Cassael érdeme. A kanonok leírásaiért, kalandötleteink zöméért és a bestiárium (2019.04.21.) egy részének megírásáért Ophiliának tartozunk köszönettel.
Előző admin gárdából marlene a vadász családok alapját állította nekünk össze, amit még egyszer köszönünk!  
Külön köszönet a félvérek kidolgozásához két ex userünknek, akik a nevüket nem szerették volna itt feltüntetni.

A bájital rendszerünk (2020.04.25) leírásait a Harry Potter wiki és saját ötletek alapján dolgozta ki nektek Cassael. Külön köszönet a keverési esélyek és némely bájital összeállításában való segítségért Abaddonnak és Ophiliának!

Az oldal non profit, így semmilyen anyagi javakhoz az admingárda nem jut hozzá, csupán a szórakozás a cél. Minden admin közös megállapodással végzi a munkáját.
Taglista alap ötlete először Magyarországon a már sajnos nem aktív immortalis-osculum oldalán volt látható. Azóta elterjedt az oldalakon, de szeretnénk kreditben kiemelni, hogy az ötlet onnan származik, a kód pedig Raiden érdeme. 
A postbodynál található fenti kép már az oldal kezdete óta jelen van nálunk! (2016. szeptember 07.)
A chat kép megformázása (2017. május 19.) először itt volt látható, az ötlet más oldalakon is feltűnik már, de az alapötlete winnie-től származik. A privát üzenetben megjelenő avatar képet WINNIE és RAIDEN együtt találták ki, KÉRJÜK tiszteletben tartani, és beleegyezésünket kérni az elviteléhez.

Keresett képek alap képei a horrorgalery/tumblr oldalról származnak. A képességeket illetően a wikipédia(szuperhősök) található leírásokat sorakoztattuk fel.

Keresett nyilvántartó 2019.09.13-án került ilyen megformázásra, amely lehetővé teszi a Play by alanyok képeinek megjelenését.
A főoldalon található kanon, keresett részünk helyzete 2020.03.25-én került megalkotásra oldalunkon. Kérjük hogy legyetek figyelemmel erre, semmilyen formában nem szeretnénk ezt viszont látni más oldalon!

Valamint elengethetetlen megemlíteni francia barátainkat, akik annyira jó fejek voltak, hogy segítettek a főoldalon lévő statban, új tag avatárjában! Ezt a kódot francia alap fórum oldalán találta nekem, és fordította le, ez a kód náluk is feltűnik, de a megformázás Raiden érdeme. 
Special thanks to the fantastic  •• HARLAN TIKAANI •• from the-hundred staff who helped me with the newest avatar. Merci beaucoup!

Az egyedi szöveg áttűnését, a t.panus nyilvános kód megosztó oldalán található, ami menüsávként lett posztolva, de Raiden alakítottá át ilyenné. A Recent Topics (utolsó hozzászólások részt) egyedi kódja, hogy feltüntessük az avatár képét, hivatalos szerver oldalunk található ELŐSZÖRI ilyen jellegű/kinézetű nyilvános MEGFORMÁZÁSÁT Magyarországon, (2018.03.02) viszont Raiden készítette. A megformázást és kinézetet szeretném feltüntetni ezzel, nem a kód ötletét, hiszen nyíltan elérhető az adott oldalon.


Néhol előfordulhat; káromkodás, szexuális, véres tartalmak, amiért az oldal nem vállal felelősséget.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/6
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
14
Bukott Angyal
6
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
7