Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• The Darkness || Amara •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


The Darkness || Amara 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 11:07 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Woooooooow!
Hatalmas öröm, hogy végre megérkeztél! Na jó! Hol kezdjem?
Először: Pofi.Csodálatos arcot választottál ennek a karakternek! Nem győzök gyönyörködni benned, annak ellenére, hogy a szemeidben ott lapul az, amitől mindenki félhet.
Másodszor: Those gifs! Nagyon szépen feldíszítetted a karakterlapodat, ez volt a második, amin ámultam.
Harmadszor: Az előtörténet. Teljesen levettél a lábamról, főleg a szóhasználatoddal és a kifejezéseiddel! Öröm lesz olvasni a játékokat, mert hogy bízom abban, rengeteg lesz, tesókád is itt van, úgy hogy a rivalizálás is kezdődhet!
Ennek útjába már nem is állok, foglald le a gyönyörű arcodat és irány játszani!


[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Amara


The Darkness || Amara SZMvs5t
☩ Történetem :
☩ Reagok :
42
☩ Rang :
The Darkness
☩ Play by :
Lyndsy Fonseca
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 13, 2017 10:36 pm
Következő oldal


I will be the end
Kanon
Kortalan


Amara, the Darkness
Karakter információ
Család - Fivérem (Isten) az egyetlen.

Porhüvelyem neve - Magam teremtettem.

Melyik oldalon állsz? - Gabriel vagy Mihály? Ha két porszem összeütközik az univerzumban, sem érdekel jobban.

Városod - Mindenütt ott vagyok.

Vélemény az emberekről? - Nem érdekelnének különösebben, ha fivérem nem éppen miattuk fordult volna el tőlem.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lyndsy Fonseca
Staff
A Sötétség
Elsők egyike
Cassie


Karakter képességeinek leírása
[You must be registered and logged in to see this image.]Isteni képességekkel rendelkezem. Egyensúlyozom a fényt, elhozom a sötétséget. A teremtés nem az én asztalom, de akár egy kósza gondolatom okán is földrészeket pusztíthatok.
Minden történet rejthet titkokat
[You must be registered and logged in to see this image.]Minden olyan egyszerű volt a legelején. Léteztünk, te és én, Fény és Sötétség, egyenlően, testvérekként… Soha többre nem lett volna szükségem, hiszen kiegyenlítettük a mérleget, még ha ellentétei is voltunk a hatalmas univerzumban egymásnak. Nem vágytam másra a társaságodon kívül, megelégedtem a sötétség nyújtotta magánnyal, a megnyugtató ürességgel, amely óvó anyaként ölelt minket körbe. Persze effajta, felettünk létező és bíráskodó hatalom sosem volt. Talán éppen ezért gondoltad, büntetlenül kiemelkedhetsz mellőlem, egoizmusodat táplálandó megteremtve ezt a szánalomra méltó, rabszolgáidtól hemzsegő világot, amely már a kezdetektől fogva pusztulásra volt ítélve.
Nem tetszett, cseppet sem, figyelmed egésze erre a jelentéktelen univerzumfoszlányra összpontosult, szereteted teljével dédelgetve primitív élőlényeidet, meg a szárnyas furcsaságokat, akiket elsőkként teremtettél szolgáidul, még ha segítő kezeidnek is kiáltottad ki őket.
Eleinte türelmes voltam, megvetendő viselkedésed felett igyekeztem szemet hunyni, és kíváncsisággal figyelni, mi minden manifesztálódik a valódból. S természetesen reméltem mindeközben, ha végre elkészül „remekműved”, végre eltalálsz hozzám ismét, vissza. De nem tetted, ragyogtál helyette a dicsfényben, melyet ostoba lényeid sugároztak feléd, mintha megfeledkeztél volna arról, testvéred is létezik.

Elöntött a haragvás, higgadtságom tombolásba csapott át, és eltökéltem, önhittségedből más úton ragadlak ki. Féltékeny voltam, ez kétségtelen, talán kissé irigy is, benned megvolt a lehetőség a teremtésre, de leginkább csalódott, amiért a kezdetektől kihagytál a lehetőségből. Minden dühöm összpontosult tehát bennem, és többé nem érdekelt, mivé óhajtod ezt a világot, mit kívánsz elérni vele, egy cél hajtott már csak; a pusztítás. Tönkre akartam tenni mindent, amiért megdolgoztál, levakarni önelégült mosolyodat humanoid formát öltött valódról, bármit latba vetettem, hogy felnyíljon szemed, és emlékezz rá, ki is vagy valójában.
Igyekezetem viszont egészen másként csapódott le benned, meglehet, akkorra már túlontúl eltöltötte elmédet a dicsvágy, ugyanis a legtöbb, amire képes voltál, hogy higgadtságra kérlelj. Nem úgy persze, mint fivér a nővérét, egyenlő az egyenlőt, hanem mint az új, becses világ istene zabolázatlan kishúgát. Nem értél el többet ezzel, mint a dühöm táplálását...
Ezek után végképp nem láttam egyéb kiutat az egykori fivérem visszanyeréséhez, mint ennek a cirkusznak a megsemmisítését, de mielőtt belelendülhettem volna teremtésed eltörlésébe, igazán megleptél.
Felkerestél engem, én pedig reméltem, végre kiegyenlítődünk ismét, közös nevezőre juthatunk, ám a te szándékaid ezekkel az elgondolásokkal egy pillanat erejéig sem közösködtek. Ó, dehogy… A koszos, elkorcsosult szárnyasaiddal karöltve tőrbe csaltál helyette, hogy elzárhass az univerzum egy kéntől bűzlő, sivár pontjába. Cseppet sem érdekelt, mit gondolok, miért tettem azt, amit, egyszerűen a szőnyeg alá söpörtél, mint bosszantó porszemet a padlón, méghozzá örökre.

Eónok teltek el mindez óta, léteztem az általad formált börtönben, kitartóan vártam teljes magányomban, hátha egyszer kiengedsz, bocsánatot kérsz, és visszafogadsz testvéredül, azonban ez a nap soha nem jött el. Mégis úgy alakult, valami nagy és hatalmas megbolygatta a teremtett világod rendjét, a formáiban leírhatatlan ketrecet újra és újra megrázta valami nyers és kíméletlen, mindezt addig, amíg egy alkalommal megtört kikezdhetetlen védelme.
Megvallom, eleinte nem mertem kinyúlni, féltem, csúf tréfát űzöl velem, vagy talán már nem is létezel, de sokáig már nem bírtam a bezártságot, mikor ott köszöntött a szabadság lehetősége. Hosszú, kíméletlenül hosszú idő után végre hátrahagyhattam az ürességet, és valami olyanba csöppentem, amelyre egyáltalán nem számítottam volna.

Nem érzem már a jelenlétedet, mégis tudom, létezel még, csupán valamilyen érthetetlen oknál fogva rejtőzöl. Köze lenne ahhoz, a kitüntetett figyelmedet élvező bolygó most az elpusztulás mezsgyéjén lavíroz? Nem különösebben érdekelnek indokaid, sem a teremtményeid kisstílű csatározása, megtalálni óhajtalak egyedül, hogy végre válaszokat kaphassak, és bosszúmat vegyem igazságtalan büntetésed okán. Értelemszerűen, ha ehhez az kell, teremtésedet csorbítsam, örömmel hozzáteszek a megsemmisülésük felgyorsításához.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
5