Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Délkeleti Régió - Palota •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Délkeleti Régió - Palota VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1021
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 1:19 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 23, 2016 12:04 pm
Következő oldalAbbadon & Olisha


Épp elég régen volt már az ideje annak, hogy átléptem saját területem határait és az egyik, nem éppen kedves herceg régiójába látogattam el. Már nem is emlékeztem, hogy pontosan mikor is volt és kit is tiszteltem meg jelenlétemmel, és mivel mindig is egy kifejezetten őszinte démon voltam; most sem fűlött hozzá a fogam, hogy beiktassak egy ilyen látogatást. Ám nem ellenkezhettem nagyon, hiszen maga a harmadik herceg, Abbadon hívatott magához, és mivel nem is olyan régen megfogadtam, hogy nem akasztom össze a bajszom nálam magasabb rangban álló személyekkel, inkább szó nélkül indultam neki az útnak. Két alantasabb démont választottam magamnak útitársul, akik - habár először nagyon nem akartak jönni -, az én fenyegetésem és a harmadik démonherceg nevének említésére már kitörő örömmel szegődtek mellém. Az, hogy a félelemtől remegtek közben, nem nagyon számított, hiszen igazán visszafogtam magamat; nem öltem meg hatalmas kínzások után azokat, akik az idegeimre mentek vagy éppen nem ugrottak már az első szavamra is. Már egy ideje így ment, s nem is most akartam ezen változtatni. Talán az az átkozott, úri démon tehetett arról, hogy ilyen lettem; hiszen mióta tartósabban a nyakamra jár, nem hagyva nyugtot nekem, szinte már olyan érzésem volt, hogy két érzés, két én viaskodik bennem. A negyedik herceg által támogatott és éltetett, az, amelyik nem olyan kegyetlen, s az Aeshmának köszönhetően annyiszor tomboló vadabbik énem - amelyik végül is mindig győzedelmeskedik, még így is, hogy olyannyira visszafogom magamat. Ezekkel az irritáló gondolatokkal vártam Abbadonra, miután a tróntermébe vezettek. Sosem volt erősségem a türelem, de próbáltam nem felhúzni magam ezen, és inkább végigvezettem tekintetem a hatalmas helyiségen. Nem volt olyannyira zord, mint az enyém, ám szívélyesnek sem lehetett volna nevezni. Minden összevetve, tökéletesen illett a férfihez, akit éppen meglátogattam. S aki éppen ebben a szentnek egyáltalán nem nevezhető pillanatban nyitott be, olyan arccal, mintha nem is várakoztatott volna meg arcátlan módon. Egy pillanatig csak fagyos tekintettel figyelmet lépteit, elnyomva magamban a bosszúságot és haragot, amit okozott, csak azután szólaltam meg.
- Tisztában vagy azzal, hogy milyen vagyok, ennek ellenére képes voltál megvárakoztatni, Abbadon. Merész - egy halvány, pár másodperces, gonoszkás vigyor jelenik meg ajkamon, ami azonnal el is tűnik, ahogy lassacskán közelebb sétálok. A két démonom szorosan mögöttem, gyáva módjára kapkodják ide-oda buta fejüket. - Ennek ellenére most eltekintek ettől a botlástól, és azonnal a dolgok közepébe vágnék; mit akarsz tőlem, amiért még a bátorságot is vedd, hogy magadhoz hívass?  

--- §§ 396 szó  §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 07, 2016 8:23 pm
Következő oldal


Olisha & Abbadon
* No one gives us the right...we take it. *

Pokol. Mindenkinek szinte ugyanaz jut az eszébe, ha ezt a szót emlegetik: a félelem, a sok emberáldozat, a lelkek kínzása, a megfáradt lelkek, akik rendszerint úgy keringenek lent, mintha agyatlan zombik lennének. Egyeseknek ez talán elrettentő példa lehet, ezért is ijesztgetik annyit a gyerekeket különböző dajkamesékkel az emberek nehogy idejussanak, nekem személy szerint pedig felüdülés. Az én számomra kész paradicsom ez a környezet. Elhagyatott, romba dőlt világ, ahol már látszólag eluralkodott a káosz. Démonok sokasága lesi minden egyes parancsomat, hogy kiszolgálják igényeimet s olykor még egy-egy lélekkel is megajándékoznak, vagy csak szereznek egy játékszert, amit rendszerint elég gyorsan el is használok. Errefelé ilyen az élet és ez így is van jól.
Megráztam a fejem, amikor megláttam, ahogy az egyik alsóbb beosztású démon egy embert ráncigál rabláncon a cellák felé. Egy elég eldugott szárnyában voltam jelenleg, ahol már nem sokan járnak részben az miatt, mert nem igen van szükségünk plusz ketrecekre, részben pedig azért, mert eléggé távol eső helyre esik ez a szárny – én mindezek ellenére szeretek ezen a részen sétálni, mert nem zavarnak annyian meg elmélkedésemben, amit nagyritkán szoktam.
Felhorkanok, amikor az ügyeletes szervezőm jelenik meg a folyosó túlsó végén. Céltudatosan felém tart egy mappával a kezében. Én rosszallón nézem, amint az emberek egyik találmányát használja, én velük ellentétben próbálok az ilyesmi haszontalan dolgoktól elzárkózni – természetesen csak akkor, ha az lehetséges.
- Uram, beszélhetnénk? – Kérdezi leplezett alázattal a hangjában.
- Nem, éppen sietek – folytattam belé a szót és intettem, hogy minél gyorsabban tűnjön a közelemből.
A hosszú folyosó boltíve alatt kibámultam a kies tájra. Pont engem jelképezett, olyan volt, mint én: üres és érzelemmentes, ha kell hidegvérű gyilkos és diktátor. Szeretem rendben tartani a démonaim, de nem félek egyetlen drasztikus lépést sem megtenni. Ha arra van szükség, szívesen mutatom ki fogam fehérjét.
- Uram, fontos dolog lenne – mondta utánam koslatva a démon.
- Biztos vagyok benne, de most késésben vagyok – feleltem és lépteimen gyorsítottam. Nem szerettem megvárakoztatni a vendégeimet, de sajnos képtelen voltam, amiért szidtam is magam rendesen.
A folyosó végén jobbra fordultam s elhaladtam a régi trónterem ajtaja előtt. Fénykorában még tündöklött, most már csupán néhány asztal áll a terem közepén és várja, hogy kezdjenek valamit vele. Két ajtóval arrébb a könyvtár található, ahol természetesen csak porosodnak a könyvek. Nem sokkal később egy hosszú folyosó vezetett a főépületbe. Lekanyarodtam és egyenesen a főépület tróntermébe tartottam...


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/4
Angyal
2
Démon
15
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
7
Nephilim
6