Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• St. George Rave Club •
reveal your secrets

CherryPie


St. George Rave Club - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 19, 2016 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Mazikeen & Darius
idézet idézet idézet idézet


Bántott engem, nem értettem mit akar tőle, pénzt vagy valami jutalmat.  Szemem elváltozott feketére, a fájdalom égettet.
- Áruló vagy! - Mondom, hiszen érzem rajta, hogy félig ki is ő valojában. Démon egy férfér, vagy is pokolban született az apja, s ő elárulja a hercegnőt, akit szolgálnia kellett.
- Apád nem tanított jómodort, én egy királynő vagyok!- üvöltöm az arcban, majd előveszi az angyal pendét és felsérti bőrömet. Nem érdekel mit tervezz velem, én akkor is hűséges leszek  hozzá. Lucifer és én egyek vagyunk, én velem jött a felszínre én nekem adatott meg az a megtiszteltetés, hogy le vághattam a szárnyait, hogy velem osztozott bánatában, és az új holnap reményében, amit az a város akkoriban nyújtott nekünk. Bárcsak a földön nem lett volna káosz, s nem kellett volna otthagyni az ottani életünket, és nem kellett volna újra a pokolba kényszerednem, ahol valjuk be nem olyan jó lenne, hiszen elég meleg van!
- Lucifer megtalál, és megöl én meg másik testben térek vissza, és véget vetek az életednek! - Szorítom össze a fogaim és sziszegek.


Megforgattam a szemem, nem tudom látta e a többi nőt, és férfit midn gyönyörűek, hogy az emberek szeressenek, s akarjanak minekt. Kérdéseket szögezz nekem, de én csak mosolygok és arcon köpöm őt.
hangos nevetésbe kezdek, már várom a pofont, vagy egy kést a szívembe.
- Majd egy ilyen kutyának köpök nem? - mondom, és rángatozni kezdek hátha kiszabadulok. Lucifer nem fogja jó szemmel nézni, ha szeretett Lordját éppen másik testbe kényszerülne, nem szeretné hogy másba legyek, ezt a testet szeretem, s Lucfer is
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 13, 2016 10:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2MaziKeen & Darius
❝ Let's roll ❞
A terv működik. A démonok fájdalmas kiáltások közepette rohannak kifelé, ahol a csapdába rohannak. A terem lassan kiürül, csak én meg a nő maradunk, aki szinte rám ordít. Szépséges arcát most kicsit elcsúfítja a víz, amely szinte savként marja a bőrét. A fotelbe ültetem, majd nagy nem sokára a tűzoltó rendszer magától leállt. Ugyan a szerkezetekből a plafonon még csöpögött kissé a víz, de ez már nem volt feltűnő. A benti csendben hallatszódott, ahogy oda kint Lucas a dolgát végezte: démoni ordítások hangja szűrődött be kintről, ahogy a Pokolba tartottak. Azok, akiknek Lucifer által adományozott teste volt, a fejüktől voltak kénytelenek megválni. A nőre nézek, ahogy szinte dühös macskaként fújtat rám.
Egy kis mosollyal döntöm hátra és húzom elő a kardom, majd teszem hegyét a mellkasához, a szívéhez, egy picit felsértve bőrét indul meg egy kövér vércsepp lefelé, dús keblei közé.
- Gondolom akkor is felismersz egy angyalpengét, ha kissé át van alakítva, ugye? - kérdezem kis mosollyal, s várom, hogy realizálódjon benne, hogy jobb, ha nem mocorog, mert nem a Pokolba fog kerülni, hanem a nagy semmibe, holtan.
- Pontosan tudom, ki vagy. Mazikeen. - ejtem ki úgy a nevét, mintha csak ízlelgetném, pár másodpercig figyelem, aztán leveszem vízcseppes szemüvegem és végig nézek rajta.
- Bocsi, de emellett nem tudok elmenni. Lucifer teremtette a tested nem? Elég kanos lehetett akkor... - mondom egy szinte elismerős bólintással.
- Gondolom nem örülne se te, se ő, ha elveszítenéd ezt a bögyös testet, szóval mi lenne, ha nem kellene bedurvulnom és magadtól mesélnél arról, hogy még is miféle rendezvényt szerveztél itt éppen? Miféle háborúra szervezkedtek, hm cicus? - kérdezem, továbbra is őt figyelve. A kinti hangok lassan elülnek, tehát Lucas végzett az utolsó démonnal is.

reveal your secrets

CherryPie


St. George Rave Club - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
112
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 12, 2016 4:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Mazikeen & Darius
idézet idézet idézet idézet


Össze kellett hívnom néhány démont, ugyan is vannak akik elkanászodtak. Lucifer úgy gondolja meg kell regulázni őket, s mivel nem másodikat hanem engem küldött hát ez cickókat jelent. Igyekeztem mindent kitenni. Revi után már semmi más nem jöhetett közbe, csak az amivel megbiztak. Szóltam az egyik talpnyalónak, hogy gyöjtse össze az embereket. Ilyenkor királynőnek érzem magam, sőt az is vagyok, ha úgy vesszük. A leghatalmasabb Démon királynő.  Mindig hatalmas akartam lenni, és megadatott nekem. Az emberek is erre vágynak hatalomra, de vannak, akik túlságosan is azt akarnak. Én mindent megkaptam, amit az emberek akarnak egy életben. Jó test és hatalom, semmi más nem számíthat.Helyszín rave klubban, ami azelőtt színház volt. Csendes hely, így nappal, éjszaka minden féle jött ment jönn ide.  Nem volt nehézkibérelni, főleg, hogy a csávónak nem volt már élet kicsiny kis testében, de nem megöltük, hanem elfoglalta egyik barátom a kis testét. Nekem is jó, hiszen már New Yorkban is terjeszkednek a démonok így legalább.
KIálltam a szinpadra, elötte megigazítottam amit kellett. Mindenki engem figyelt. Elégedett voltam a tekintetekkel, elégedett hiszen imádom a figyelmet, imádom, amikor csak én vagyok a középpontban.
- Démonok! Haza térés szólít titeket, Lucifer azt akarja, hogy a közelében legyetek. A háború szele itt van. Otthon kell lennetek!- Mondom, majd akkor hirtelen víz kezd el esni. Marja a bőröm a szemem mindenem, nem látok. Halom a sikításokat, a jaj veszékeléseket, de csepent sem érdekelnek ők, csak az fg érdekelni, hogy Lucifer mérges lesz. Egy besugó van köztünk valaki elárulta a helyünket egy vagy több vadásznak. Mocskos emberek, felcsapnak vadásznak aztán azt hiszik, hogy istent játszhatnak. Futni kezdek, menekülni, hogy ne essen bajom, de elkaptam.
Földön vagyok, nyakamat szorítja egy erős férfi. Kapkodok a levegő után, és nem értem, hogy mi történik.
- Engedj el, NEM TUDOD KI VAGYOK!!! - síkítok szinte az arcába.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 05, 2016 4:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2MaziKeen & Darius
❝ ...... ❞
A vadászat nem egyszerű. Hosszú és nehéz munka, sok türelmet igényel, főleg, ha az ember információt próbál kiszedni a másikból. Démonok jelentek meg New Yorkban. Eddig is voltak itt, de közel sem ennyien, s tudtam, hogy ez valaminek az előszele. Valami történik, vagy történni fog. Bele telt egy kis időbe, mire elkaptam egy ilyen csirkefogót. Még több időbe, míg kiszedtem belőle, hogy mi az Isten nyila folyik itt. És mint kiderült, egy nagyágyú van a városban: Lucifer jobb keze. Hogy miért van itt, azt egyelőre Ő se tudta, de igen pontosan körbe írta nekem: Szép nő nagy bögyökkel. Néhány szem só után azért hajlandó volt kicsit részletesebben leírni őt nekem, így már könnyebben megfogom találni. Elmondása szerint egy csomó ilyen kis rohadékot hívott össze az egyik   rave klubban, ami azelőtt színház volt.
Hát úgy gondoltam, meg hívatom magamat erre a bulira én is. Szóval miután kinyírtam a fickót, nagyon el kellett gondolkodnom, hogy mi is legyen. Először is, egy falkányi démon közé fogok belépni, szóval kell majd némi védelem. A kishalakkal semmi gond nem lesz. A nagyobbal már annál inkább. Fel kell készülnöm a mágiára, meg arra, hogy valószínűleg nem egy nagyra vágyó vadászból csinált már szőnyeget a lakásába. Ők erősebbek, nekem okosabbnak kell lennem. A földhivatalból megszereztem a hely alaprajzát, és neki kezdtem tervezgetni, persze nem egyedül, az  kurva sok meló lett volna. Lucas is segített, bár sokszor morogtunk egymásra, ez nálunk megszokott. A nagy estén ő elment, hogy a tűzoltó rendszernek a vizét felszentelje, addig én megtisztítottam a bejáratokat. Bentről már hallatszott a hangos zene, s elgondolkodtam, vajon hány ember és hány démon lesz majd oda bent. Az egyik közterület fenntartó raktárból vagy négy zsáknyi sót hoztunk el. Körbe szórtuk vele az épületet, lyukat csak a bejáratnál hagytunk, ahol Lucas felrajzolt egy ördög csapdát. A démonoknak csak egy kijárata van jelenleg: s az ezen keresztül vezet. Lucassal együtt léptünk be és vegyültünk el kicsit a tömegben, Szemeink azt a nőt keresték és nem volt nehéz megtalálni: elismerően biccentettem a szépségére, féltesómnak még az állát is fel kellett kaparni. Ó igen, erről a híresek a testes démonok. Anélkül csavarják el a fejed, hogy akarnák. Biccentettem a férfinek mellettem, mire az felemelte az öngyújtót  az egyik érzékelő alatt és meggyújtva azt beindította a tűzoltórendszert. Amint a víz ömleni kezdett, a zene megszűnt, helyette itt-ott sikoltások, kiáltások és sistergések jelezték a démonok fájdalmát a szentelt vízre. A tömeg elindult kifelé, s míg Lucas velük tartott, én nem vettem le a szemem a célpontról. Nem engedve a sodrásnak tartottam felé, s mikor már elmenne mellettem, nyakánál megragadva tartom vissza és lököm a padlóra. Oda kint Lucas már aktiválta is a kapuban az ördög csapdát, s míg az emberek átszaladnak rajta, a démonok úgy akadnak bele, mint halak a hálóba. Ezeket aztán módszeresen kezdte kiűzni a testükből, én pedig addig a démon nővel foglalkoztam oda bent.
- Helló szívi. Beszélgessünk! - néztem rá, majd felkapva a karjánál fogva az egyik fotelbe ültettem, míg a szentelt víz továbbra is továbbra is esett.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2