Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Elit bar •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Elit bar VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 16, 2018 5:57 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 11, 2017 10:25 pm
Következő oldal

Revithan & Andariel


Úgy érzem, hogy kijár az elnézést kérés, mert egyáltalán nem volt illendő az, ahogy viselkedtem Revithannal. Nem volt elég, hogy betörtem a lakására, de még a viselkedésem is hagyott némi kivetni valót maga után. Mégis, most nagyon úgy tűnik, hogy a férfi ezt már annyira nem is bánja, sőt… mintha még örülne is neki, hogy akkor ott voltam.
- Ez igazán kedves gondolat, bár nem tudom, hogy miért jelent örömet számodra a jelenlétem. – billentem oldalra a fejem egy pillanatra, miközben a férfi arcát tanulmányozom. Különös, hogy eddig még nem találkoztunk egy ilyen eseményen se, könnyebb dolgom lett volna itt a közelébe férkőzni és feltenni neki azokat a kérdéseket, amikre kíváncsi voltam, a betörést megspórolhattuk volna. De most már mindegy. A lényeg az, hogy ismét találkoztunk, és reméljük, hogy ez a mai nap egy kicsit pozitívabban alakul majd, mint a múltkori. Most szimpatikusabbnak is látom, mint akkor, de ez bizonyára azért van, mert én is normális vagyok vele szemben. Sokszor azt kapja az ember, amit ad… vagy éppen jelen pillanatban a bukott angyal.
- Én is hasonlóan érzem. – bár nem volt kedvem megjelenni, most már nem bánom, hogy itt vagyok, és talán ez az este folyamán se fog megváltozni. A táncnak is eljön az ideje, így kezem a férfi kezébe helyezem, miközben a nevem is elhangzik. Ideje valóban, hogy bemutatkozzam, a múltkor az se történt meg. Mily illetlen is voltam.
- Andariel. Az emberek között a Jade-et használom, de jobban örülnék, hogyha az igazi nevemen szólítanál. – remélhetőleg ez nem nagy kérés, ő is bizonyára jobban kedveli a Revithant, mint a Johnnyt, de persze tévedhetek. Én büszke vagyok arra, aki vagyok, és amennyire csak lehetséges, távol akarom tudni magamtól az embereket. Ez persze így nem túl egyszerű, hogy közöttük élek, de legalább az emberi álnevemet ne kelljen egy fajtárs társaságában használnom. A tánctérre érve kezeimmel lágyan átkarolom a férfi nyakát, miközben folytatom vele a beszélgetést, most már egy kicsit talán kellemesebb hangulatban.
- Én haragtartó vagyok. – ismerem be, pedig az örök élet rám is jellemző. Ahogy viszont tovább beszél, úgy vonom fel kissé a szemöldököm. Valóban nem kaptam választ, de ő…
- Te mit szerettél volna? – ő se kapta meg? Mondja csak ki, hogy mire utal, mert bár ötleteim vannak, nem szeretek találgatni, mert sajnos akkor benne van, hogy tévedek, azt pedig nem szeretnék. A kedves bókra lágy mosoly jelenik meg az ajkamon, miközben kissé közelebb húzódom a másikhoz.
- Még a végén azt hiszem, hogy el akarsz csábítani, Revithan. – nem lennék meglepődve. Én se vagyok szent, a Bujaságnak hála veszítettem el szárnyaimat, és a mai napig az övé vagyok. Az övé, de mégse csak az övé, ahogy ő se lehet soha csak az enyém. Nem vetem tehát meg mások társaságát, de ez a bukott angyal jelenleg még nem tart ott, hogy kiérdemeljen, mégis, játszani szeretek, még akkor is, hogyha ez sokszor a másik fél számára nem is oly kellemes.

//Bocsánat a sok várakozásért. Tudom, hogy nem a legjobb reag, de vissza kell rázódnom a karakterbe…//Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 29, 2016 7:44 pm
Következő oldal


Megérkezett a nő mellé és első pillantásra úgy tűnt, hogy a lány egészen más hangulatában jelent meg aznap este, mint korábban nála. Sosem volt haragtartó típus. Úgy gondolta, hogy a sértődöttség és az ellenszenv, meg a tartós ellenérzések mások felé nem túl kifizetődőek főleg, hogy annak, aki csak azért került a földre mert szórakozni vágyott, könnyedén meg tudta semmisíteni az összes szórakozását. Visszakanyarodva a témához, alaposan szemügyre vette a ruhát, amit viselt, s láthatóan fontos ember volt, fontos cég élén, és hivatalból jelent meg itt, nem azért mert valamelyik pasit kísérte, aki ezzel bezsebelhet egy rakás elismerést.
- Fátylat rá, én úgy könyveltem el, hogy örülhetek, mert legalább egy darabig betévedtél és megtiszteltél a jelenléteddel. Az, hogy nem tartottál velem, egy másik dolog, de nem mindenkinek azonos az ízlése szórakozás terén… -
Vonta meg kissé a vállát ezzel jelezve, hogy nem táplál semmilyen negatív érzelmet a korábbi estével kapcsolatban, sőt örült is hogy a nő legalább megjelent nála. Igaz ez furcsán hangozhat, hiszen ki örülne, hogy egy betörő érkezik és meglátogatja az éjszaka közepén, de ez a furcsa érzés talán csak emberekre igaz, hisz ő és a nő, gyakorlatilag az örökké valóságig élnek, s idelenn az olyasmik mint a pénz és a hatalom, meg a földi dolgok nem jelentenek semmit. Emellett persze azt is érdemes megemlíteni, hogy végeredményben a lány nem is lopni érkezett a házba, csak kérdéseket feltenni, amikre megkapta a válaszát ilyen vagy olyan módon.
- Nem nagyon járok ilyen eseményekre, csak akkor ha szükségesnek érzem, vagy az én cégem szervezi, vagy netán valakinek megígérem… vagy az összes együtt, de történetesen ma este különösen örülök hogy eljöttem… -
Felvéve a szemkontaktust egy szelíd mosoly kíséretében folytatja a csevegést.
- Akkor ne kéresd magad… kedves… -
Itt kíváncsian várt egy pillanatot, hogy a nő bemutatkozhasson a nevén, hisz nem adódott alkalmuk igazából beszélgetni egymással rendesen, hisz ő rámenősen akarta a válaszait, Revi pedig nem akart válaszolni legutóbb.
Ha válaszol, ha nem, Revi odatartotta az egyik karját, hogy belekarolhasson, s ha ezt megtette, akkor elindultak a tánctér felé, s ott mindkét kezét a lány derekára helyezte, s a lassú szám alatt, táncolni kezdtek.
- Ha valaki örökéletű, nem nagyon érdemes haragtartónak lenni… előbb utóbb elüldöz maga mellől mindenkit… pláne ha még van egy negatív természete is… -
Utalt arra, hogy miért nem haragszik a nőre, majd folytatta.
- Emellett miért haragudnék rád… meglátogattál, és nem kaptad meg amit szerettél volna, és én sem amit én akartam… Ezzel egálban vagyunk… és később még a meccset is végignéztem a neten… -
Vigyorgott rá, miközben lassú szám alatt kellemesen folytatták a táncot.
- Amúgy kellemes a parfümöd… és gyönyörű vagy.. de ezt már mondtam.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 09, 2016 8:08 am
Következő oldal

   Revithan & Andariel


Az idő ezen a helyen is gyorsan telik, mert bár érkezésemkor úgy gondoltam, hogy nem fogom jól érezni magam, azért ahogy telnek a percek, egyre kellemesebben érzem magam. A társaság jó, akik az asztalom közelébe kerülnek, így az unalmas időtöltésnek vége, az a húsz perc pedig egy pillanat alatt illan el. Revithan érkezésére automatikusan pillantok fel rá, majd amikor belekezd a beszédbe, mosolyom szépen lassan kiszélesedik. Így utólag visszagondolva tényleg elég érdekes egy találkozás volt, és talán a ruházatomat is kissé túlgondoltam, de hát nem akartam feltűnést kelteni, ahogy azt se akartam, hogy tudja, ki lehetek én. A mostani öltözetemből már látszik, hogy nem éppen egy tolvaj volnék, van vagyonom, nem is kevés, de ezt nem kellett akkor tudnia, ahogy semmi mást se rólam. De most… most talán adhatunk egy újabb esélyt az ismerkedésnek.
- Bár meg nem történtté nem tehetem azt az estét, de beismerni még beismerhetem, hogy kicsit túl hirtelen voltam, sajnálom Johnny. – a természetemmel jár ez a hirtelen viselkedés. Mindenesetre most direkt emberi nevén hívom, ilyen helyen biztonságosabb így, mintha igazi nevén szólítanám őt. Revithan… mennyivel jobban illik hozzá, mint ez az emberi név.
- Engem is meglep, hogy még nem találkoztunk ezeken az eseményeken, ugyanis elég sűrűn részt veszek rajtuk. Már csak a cégem miatt is fontos itt lennem. – utalok arra, hogy nem csak egy egyszerű kísérő vagyok ám itt, nem csak egy csinos test és pofi az össz, amit fel tudok mutatni, de erre talán majd idővel fény derül. A koccintást viszonzom, majd a martini utolsó kortyai is elfogynak ennek  hála, majd miután az üres pohár az asztalra kerül, jobb kezem finoman belehelyezem a férfiéba. Az asztalról felkelve lépek mellé, majd fejem picit oldalra billentve nézek bele szemeibe. Sokkal kedvesebb vagyok most, mint amilyen azon a bizonyos estén voltam, talán ma kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.
- Csak akkor, ha az úrnak sincs ellenvetése. – kezem egyelőre még nem veszem ki az övéből, ha szeretne, a táncparkettre tud tehát kísérni, de amikor úgy érzem, hogy csak ő hall, ismét megszólalok.
- Azt hittem, hogy haragszol rám a múltkori után, meglepett, hogy mégis keresed a társaságomat. – nem köszönt volna oda és küldött volna nekem italt, ha nem akart volna velem beszélni, ha nem lenne kíváncsi rám. Ennyire felkeltettem volna az érdeklődését? Nem mintha bánnám, jobb, mintha ellenségeskedni akarna, ez valahogy sokkal kellemesebb időtöltés így.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 04, 2016 12:34 am
Következő oldal


Anda & Revi

Élethosszából és élettapasztalataiból adódóan nem szokott semmit személyesre venni, megsértődni vagy miegyéb. Egyrészt nem azért jött a földre, hogy haragudjon emberekre, meg nem is azért, hogy állandóan pöröljön valakivel. Emellett még érdekesnek is találta, hogy a nő nem akart csatlakozni hozzá szórakozásában, inkább elment.
Mikor a srác visszaér és megosztja vele a csinos hölgy üzenetét, egy mosolyt küldve bólintott felé.
Körübelül húsz perc elteltével, elérkezettnek látta az időt, hogy felkeresse bájos hölgy ismerősét, ezért elbúcsúzott a társaságtól, s körbe nézve a teremben kiszúrta őt, s lassú, magabiztos léptekkel elindult felé.
Tudta, hogy lopva már felé pillantgatott az elmúlt percekben, mivel a kis besúgó társaság folyamatosan informálta őt, így nem kellett neki is nézelődnie. Pár másodperccel később megérkezett a nő mellé, és így szólt.
- Milyen kellemes meglepetés, egy ilyen csinos lánnyal találkozni. Olyan érzésem van, mintha mi egy speciális estéről ismernénk egymást… ahol volt testhez feszülős bőrruha, meg pezsgő, meg egy nagy tévé kikapcsolva… -
Támaszkodik meg, s mosolyogva folytatja.
- Nem hittem volna, hogy érdekelnek az ehhez hasonló események… -
Emelte koccintásra a poharát a nő felé. Ha koccintottak, jobbját a nő felé tartja s így szól.
- Úgy hallottam, van egy lány, aki szeretné ha táncba vinném ma este… -
Enged meg egy szelíd mosolyt, s várja a válaszát.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 03, 2016 11:07 pm
Következő oldal

   Revithan & Andariel


Nem érzem elveszettnek magam, úgy hiszem, hogy hamar lesz társaságom, már csak azt kellene eldöntenem, hogy ki mellé szegődjek ezen az estén. Nincs kedvem mindenkivel beszélgetni, a szociális Andarielt ma otthon hagytam. Maradok pár órát, majd lelépek, addig pedig megtalál az, aki szeretne… illetve az is, aki kevésbé.
Meglep a fiatal férfi érkezése, túl hirtelen jelent meg, nem számítottam rá, de ahogy megszólal, már tudom, hogy nem az én társaságomra vágyik, hanem valaki küldte, valaki, akivel nem is olyan rég találkoztam. Egy bukott angyal számára néhány hét nem mondható hosszú időnek – kivéve, ha Rosierről van szó -, így  égkék tekintetem a társaság felé emelem. Nem kellene meglepődnöm azon, hogy Revithant itt látom, bár eddig még nem volt alkalmunk itt találkozni. Elveszem az italt, ha már nekem küldte – bár a pezsgőmből még akad néhány korty  -, és finoman emelve azt fel, biccentek a férfinak. Elszúrtam az első találkozásunkat, ezzel én is tökéletesen tisztában vagyok, volt időm átgondolni mindazt, ami történt, nem indítottam túl jól, talán ideje lenne jóvá tennem. Végtére is, ő már megtette az első lépést, elérkezett az ideje annak, hogy én is lépjek.
- Kérem mondja meg a barátjának, hogy köszönöm az italt, és ha lenne kedve az este folyamán, szívesen táncolnék vele egyet. – modern kort élünk, most már egy nő is felkérhet táncolni egy férfit, nincs abban semmi meglepő se, így elmosolyodva engedem el a focistát, majd végül helyet foglalok az egyik asztalnál. A pezsgő maradéka elfogy, a martini viszont egyelőre még várat magára. Az alkoholt én is megérzem, mégha lassabban is, így jobb lesz, ha odafigyelek a mértékre. Eredetileg nem terveztem sokáig maradni, ahogy táncolni se, de Revithan megjelenésével minden megváltozott, nem bánnám, ha tudnék beszélgetni vele, talán még kellemesen csalódhatok. Szóval Johnny-nak hívják az emberek világában, apró információ, de jó lesz elraktároznom. Nem tudom, hogy mikor szándékozik csatlakozni hozzám, de addig se maradok egyedül, időről időre beszélgetésekbe elegyedek, akadnak páran, akik az asztalomhoz ülnek, régi és új ismerősök is, de én azért alkalmanként lopva a bukott angyal felé tekintek, kíváncsian várva a megfelelő időt.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 03, 2016 9:38 pm
Következő oldal


Anda & Revi

A város általában hemzseg az olyan rendezvényektől, melyekre a gazdag és befolyásos személyek szívesen mennek, ámbár ezek között is kiemelkedő helyet kap az Elit Bar, ahol általában olyan rendezvényeket tartottak, melyeken a gazdagok kiélhették egymással szembeni versenyszellemüket, és elmesélhették egymásnak milyen új kocsit, új nőt, vagy új házat szereztek maguknak. Természetesen az ilyen eseményekről Johnny Rocks, alias Reviathan sem hiányozhatott, bár ő nem igazán volt oda a pénisz méregetős versenyekért, hisz ezek kilencven százalékát a 200 év alatt gyűjtött vagyonával seperc alatt megnyerte.
Az olyan kihívás, amelyen valaki biztos győztesként indul, nem kihívás, s ő kimondottan utálta az olyan dolgokat amiket instantban megnyer. Ettől függetlenül azonban akadt pár olyan ismerőse, s üzlettársa, akikkel szíves örömest vitatott meg dolgokat, így megjelent ezeket az estélyeken. Az estély célja, témája, vagy szervezője teljesen lényegtelen volt, hisz a szmoking és a jó kiállás mindenhova illett. Felöltve tehát a legjobb stílusát elindult, hogy résztvegyen az estélyen.
Megérkezvén ki is szúrta a társaságot, akik Martinis pohárral a kezükben integettek neki, egyikük egy világbajnok golfozó, két NFL focista és egy rakás random másik ember, akikről nem tudott semmit.
Míg eljutott az asztalig egy rakás emberrel kezetfogott és váltott pár szót, hogy lefussa a szokásos formaságokat, így a 2 perces sétálból majdnem 20 teljes perc lett, de nem sietett sehova.
Ezek után letelepedett a társasághoz, és két órán keresztül beszélgettek mindenféle általános dologról, fociról, nőkről, autókról… miegyebekről.
Majd az egyik olyan pillanatban, mikor pont egyikük egy italért indult volna, Revi megpillantotta a bejárat közelében nézelődő nőt, akiben felismerte a pár héttel korábbi betörőjét.
Az egyik focista már amúgy is italért indult, így Revi megkérte.
- Ha már úgy is a pulthoz indulsz, a csinos hölgynek ott kékben, vigyél egy martinit, majd mond pontosan ezt… „Így sokkal csinosabb, mint macskanőnek öltözve… ” Érteni fogja. -
A srác csak bólintott, majd elindult a pult felé, s 10 perc múlva visszafelé jövet a nő mellé lépett, s átnyújtotta neki az italt.
- A barátom, Johnny, küldi magának az italt, és azt üzeni sokkal csinosabb így, mint macskanőnek öltözve… -
Ezzel szó nélkül elindult az asztal felé, ahol Revi egy barátságos mosoly keretébe integetett egy sort a nő felé, majd visszaült a helyére, s tovább élvezte a társaságot.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 03, 2016 12:02 pm
Következő oldal

   Revithan & Andariel


Semmi kedvem sincs ehhez az estéhez, túl hosszúnak és unalmasnak ígérkezik, de ott kell lennem. A meghívás nekem is szólt, ahogy rajtam kívül más gazdag cégvezetőknek is a városban, így ha nem jelenek meg, az rossz fényt vethetne rám. Kár, hogy jelen pillanatban egyedül kell részt vennem ezen az estén, de pár órát ki fogok bírni. Jópofizok majd azoknak, akiknek kell, aztán szépen felszívódom. Régen még élveztem ezeket az estéket, de most túl sok minden kavarog ahhoz a fejemben, hogy csakis a cégem jövőjére tudjak koncentrálni és új „barátokat” szerezni, de majd felveszem a maszkom és úgy teszek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Az előkészületek természetesen most is hosszadalmasak voltak, mert ki kellett választanom a tökéletes ruha összeállítást, amely most egy tengerkék színű, egyberészes ruhából, fekete magassarkú cipőből és fekete kistáskából áll, a drága ékszerek pedig nem maradhattak el. Egy vastag nyaklánc lóg a nyakamban, ahogy hozzájuk passzoló fülbevalókat is viselek, arcomra pedig a ruhám színéhez passzoló smink került. Hajam most összefogtam, így még elegánsabb, komolyabb kisugárzást keltek, mert nem tagadhatom, hogy testem túl fiatalnak néz ki ahhoz, amit eddig már elértem. Nem öregszem, de képes vagyok tenni azért – hála a modern kornak -, hogy idősebbnek és érettebbnek tűnjek.
A taxim pontosan a pub előtt tesz ki, így miután fizetek, meg is indulok a bejárat felé. Meghívó nélkül nem engednek be ide senkit, így menet közben nyitom ki a kezemben lévő táskát, melyből előkerül egy boríték, benne pedig a meghívómmal. Az ajtóban álló biztonsági őr vet rá pár pillantást, majd utána beenged a hatalmas helyiségbe. Drága, előkelő helyről van szó, de számomra már nem jelent újdonságot, sokszor voltam már itt, többen ismernek, de mindig látok olyanokat, akiket eddig még nem. A műmosoly már fel is kerül arcomra, így nézek körbe a termen, majd amikor az egyik pincér mellém ér, egy pezsgős poharat emelek le a tálcájáról. Ahogy nézem, akad tánctér is, ahol kellemes, lassú zene szól, mintha valami bálon lennénk. Ki is felel ezért az egészért? Látszik, hogy csak futólag néztem át a meghívót. Mindegy. Egy apró korty az édes nedűből, majd lassan megindulok a teremben, így kezdem el felmérni az itt lévőket. Kellene találnom valakit, akivel legalább egy kis időre le tudom foglalni magam, de vajon ki legyen az? Egy idősebb bankáron akad meg a tekintetem, de aztán hamar folytatom a keresést, nincs kedvem megint a magánéleti dolgait hallgatni. Egy fiatalabb társaság bár felém tekint, hiszen korban hozzájuk passzoló nő vagyok - legalábbis kinézetre -, de egyszerűen a tudtukra adom, hogy most nem érek rá, így fordulok el a másik irányba. Nézzük, ki van még itt.

Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2