Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Mezzanine Club •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Mezzanine Club VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 08, 2020 12:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 13, 2020 10:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Will you catchif I fall?
Michael & Sophia
──────────── ────────────
« taggeld; @Michael • Szószám; ide • Zene; https://www.youtube.com/watch?v=LWsM5CAsafs »
Egy újabb kör ital marta végig a torkomat.
- Azt… azt nem értem, hogy miért pont engem küldött? Hisz ki vagyok én? Még nagyobb a szégyenem Mózesnél – csuklottam, visszatartott könnyeimtől. Próbáltam John kedvéért jobb kedvet erőltetni magamra.
- Tudja, hogy mi vár rám, ha feljelent… vagy ha te teszed meg – halál. – Akkor miért? Miért biztos benne ennyire Nagyapa, hogy nem fognak megölni engem, csak mert ő küldött?
Szerettem volna megérteni, ám akárhányszor belemélyedtem ebbe, hogy vajon mit miért lép úgy, ahogy, egyre inkább elvesztettem a fonalat. Kiismerhetetlen, de világéletében az volt.
- Te ezt nem értheted égiként… így akkor szólítja egy halandó leány a nagyapját, ha szeretetét óhajtja kifejezni – Neki talán nem jelent ez semmit, nekem annál többet. Próbáltam a kedvére tenni, mégis tudtam, mi lesz a sorsom. A kettő közt vergődtem folyamatosan, mint a partra vetett hal.
A szárazon a hal elpusztul, míg a vízben van élete. De én legfeljebb az undok kétéltűekhez, ha tartozhatnék, ha már hasonlatot keresek. Ez az. Béka. Egy csúf békának még jó vagyok. Kár, hogy belőlem az életben soha nem lesz „királylány”. Ez a béka nem változik át.
- Én jobban örülnék, ha most nem lennék itt. Ha Atyámnak nem kéne engem szégyellnie – És itt angyali ősömre gondoltam. – Reménykedem, hogy a bácsikám meg fog hallgatni, de… de félek, hogy túl naiv vagyok és csak hiú az ábrándom erről.
Hogy egyszer végre megfelelhetek Istennek valamiben. Legalább egyben, egyszer legye így.
- Nincs. A fiúkat hoztam kicsit bulizni, hadd pihenjék ki az utat. Az őrömmel New Yorkból érkeztünk el idáig – feleltem, fejemet ingatva.
Zachriel, Forthan és Zebulon ki tudja, merre lézengtek a clubban, de amíg jól érzik magukat, értük nem aggódom. „Lelkükre” kötöttem, hogy ne balhézzanak, nem akarok feltűnést. Forthan a csapat esze, Zeb az ereje, Zachriel meg… „húgom”. Hát kösz. Pont ettől tartottam, hogy komolyabban fogunk egymáshoz kötődni, erre tessék.
- A hallottak alapján szerintem annak örülne a legjobban, ha elé se tolnám a képem. - De nem merek Istennek nemet mondani. – Szörnyű lehetett elvesztenie, akit annyira szeretett. Épp ettől féltem az őrangyalomat is. Bár hazamehetnétek.
Akkor nem kéne a mi emberi nyűgjeinkkel foglalkozniuk, és pláne velünk bemocskolniuk magukat.
John kedves lény. – Miért kérded, van-e szállásom?
Ugye nem akar egy nephilimet bujtatva baj vonni a fejére? Tudjuk, mi jár annak, aki… bele se merek gondolni.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 12, 2020 4:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To: Sophia

Nagyot húztam az italomba, ahogy megállapítja a nyilvánvalót. Nem titkoltam előtte, nem szoktam főleg, ha elkezd az alkohol egyre jobban hatni. Csupán kifejezéstelen arccal biccentek, hogy igazad van. Igaz ennyiből nem kellett volna rájönnie, de lehet, hogy gyors a felfogása.
Ahogy halad tovább a beszélgetés, csendben hallgatom és levonom a következtetéseimet. A nagybátyja és az apja is egy tiszt lehet. Szégyen, hogy mennyire le tudnak süllyedni. Én meg békésen itt beszélek ezzel a nephilimmel. Igaz már megtűröm őket, nem ők a legnagyobb baj jelenleg. Lehet, hogy a kis faluban, ahol ők bujkálnak azt hiszik én nem tudok róluk. Ó, dehogynem, nincs olyan lapátnyi föld, amiről ne tudnék a városom körül. De hadd bujkáljanak, megtehetik.
– Igen, tudom, hogy mi vagy. Nem a nephilimek a legnagyobb probléma az angyalok számára. Ennél sokkal komolyabb dolgokról is szó van. Szóval reméljük az említett harcos nem fog széttépni csak mert nephilim vagy. A városban is van bőven belőletek. Meg a városon kívül is. Régen kérdés nélkül elpusztítottak volna titeket, de ma már ez máshogyan van. Egy fokkal különb a felfogás.
Próbálom nyugtatni. Nem mintha szeretném a fajtáját, de még talán én se sújtanék le egyre csak azért, mert hozott egy üzenetet.
De a következő szavára egy pillanatra lefagyok. Isten? Isten szólt ehhez a féllényhez, hozzám meg nem? Annyiszor kértem, hogy szóljon. Annyiszor könyörögtem egyetlen jelért, hogy nem vagyunk egyedül, de nem állt velem szóba. Előbb Phanuel, most ez a nő, Nadine, ki ráadásul még nephilim is. Mindenkivel hamarabb beszélsz, Elohim, mint a tulajdon elsőszülötteddel?
- Ezt inkább nem hangoztatnám itt. És te… Nagyapusnak hívod istent? Ne szórakozz velem, kicsit több tisztelettel beszélj róla. Ráadásul hogyha ezen a vonalon indulsz el ő az apád is. Ő Mindenek Atyja. – Fejemet csóválom és az általános elfoglaltságomat teszem. Iszok. Az otthon megivott mennyiség és az itteni kezd egyre jobban hatni. Majd meghallok egy egész jó számot, és táncolni lesz kedvem. Persze egy darabig elnyomom ezt a vágyat. Ahogyan azt az ismeretlen ösztönt is, ami az alkoholtól felébred bennem
- És mondd csak, van hol aludnod a városban? Elég késő van, a nagybátyád lehet ekkor már nem igazán örülne látogatóknak. Főleg ha magasabb rangú.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 23, 2020 1:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Will you catchif I fall?
Michael & Sophia
──────────── ────────────
« taggeld; @valaki • Szószám; ide • Zene; ide »
A Johnnal való találkozás talán eddig a legjobb a napban. Na, jó, egész héten. Az ital kezdett hatni, éreztem a zsibbadást kezemben. Szóval, az ital csalta őt ide. De inni se szokott csak úgy az ember, egymagában meg pláne nem. Jó, eredetileg én se egyedül jöttem, de ezúttal rábeszéltem a fiúkat, hogy nyugodtan menjenek, érezzék jól magukat. Úgyis sokáig lesznek még a földön, velem ellentétben.
- Oh. Maga nem földi – állapítottam meg a nyilvánvalót. Földiként alap hogy ezeket ismerjük, csak a természetfelettiek nem ismerhetik ezt a szokást. Nincs is rá túlzottan szükségük. – Nadine.
Nem mertem egyelőre elárulni, hogy kiféle vagyok. Haladó, csak… nekem egyenes az utam a pokolba, legyek bármennyire is szentéletű. Az angyalok is csak az apám miatt tűrnek meg.
- Az megesik… én meg rádöbbentem, hogy így is, úgyis bántani fogom azt, akit a legkevésbé szeretnék, pusztán azért, mert az vagyok, ami – Zachriel. Vajon szándékosan kerüli a témát? Persze, most még talán nem is időszerű annyira, de… mennyi évem lehet még hátra? Azt se tudom, meddig élhet egy átlagos nephilim.
- Onnan, hogy az olyanokat, mint én… senki se szereti. Nem is értem, minek születhetünk meg egyáltalán – Talán az ital beszélt belőlem. Talán az elfojtás. Sosem álltam valami jól az önbizalom terén, és szégyelltem a szárnyaimat is. Zachék most bizonyára azt mondanák, hogy egy barom vagyok, amiért ezt gondolom. De nézzük csak, kinek használok azzal, hogy vagyok? Apának biztos nem.
Mindkét faj, amiből vétettem, megvetően néz rám, ha kiderül, hogy egyikhez se tartozom igazán.
Aztán arról kérdez, milyen Ő.
- Hát… hatalmas. Mármint… magas rangú. Őt szinte mindenki tiszteli, és nagy becsben tartja. Egy igazi katonai vezető. Valószínűleg hasonlít apura, de csak feltételezem, még sosem találkoztam vele személyesen. Azt mondják, a szerelme halála óta még zordabb, mint volt. Ő egy angyal. És nem tudom, hogy álljak hozzá. Amit hallottam, az alapján messziről el kéne kerülnöm, és talán várnom, hogy megnyugodjon. Nem biztos, hogy örülne egy unokahúgnak, aki emlékezteti, hogy a tesójának minden megvan, ami neki nem lehet. Nem akarom feldühíteni. Azt se akarom, hogy utána meg apának essen miattam. Tessék, megint nem bírom tartani a számat. Már tudja, hogy mi lehetek.
Elárultam, hogy miféle vagyok. Ez aztán a csodálatos bemutatása magamnak. Vajon Jónás is ugyanígy érezhetett, amikor Ninivébe kellett volna mennie, ehelyett mindenféle kifogás keresett, csak ne kelljen szembenéznie a feladatával? Én is hasonlóan festhetek most?
- Nagyapus azt mondta, hogy vigyek el neki egy üzenetet, de nem tudom megtenni. Mi van, ha nem hisz nekem? Mi van, ha egyenest nyársra tűz? – adtam ki magamból a félelmeimet, és szinte biztos voltam benne, hogy ez már az újabb kör vodka hatása.  
Magamtól nem tártam volna fel ennyi mindent az életemről egy vadidegennek. Johnnak.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 23, 2020 12:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To: Sophia

Olcsó sörre és hígítóra emlékeztető szagok keveredtek a kis clubban az emberek izzadtságszagával. Elsőnek eléggé csavarta az6 orrom a tömeg szaga, de végül befáradtam az épületbe. Egész jó estének indult, éppen betöltöttem a szervezetembe az indításnak megfelelő alkoholmennyiséget, készen voltam a magányos alkoholizmusból a szociális tevékenységek felé nyitni, de természetesen elkezd mellettem siránkozni valaki. Az érzelemmentesség és az enyhe frusztráltság különleges keveredésével az arcomon néztem rá, majd egy beszélgetés vette kezdetét. Nos igen, talán ezt is el kell kezdeni valakinek. Csendben hallgatom a szavait. Első látásra érdekes embernek tűnik ez a nő.
Mikor odaért a szavainak folyása, hogy nem érti az illemet, csak biccentek.
– Teljesen átérzem, én nekem is furcsa a bemutatkozás, de azt mondták, hogy ezt kell tenni. De igazán furcsa szokás – apró félmosolyt alakítok az általam nem sokat használt mimikai izmokkal több-kevesebb sikerrel. – Viszont, ha valaki bemutatkozik illik viszonzásként elárulni a nevünket, nemde?
Eléggé passzív agresszív módon tudatom vele, hogy ő megfeledkezett a bemutatkozásról, de éppen családi problémái vannak, szóval nem hibáztatom. Családi gondok nálam is vannak, teljesen megértem a gondolatait, nyilván most mindenféle dolgok kavarognak a fejében. Bizonyára félelmetes ember lehet a nagybátyja, néhány ember ostobábban bánik a rokonaival mint mi a testvéreinkkel, főleg hogy a fajtájuk kihaló félben van. Ilyenkor az embereknek össze kellene tartani, de még a saját vérükkel is képtelenek békében lenni. Néha – remélem Atyám nem sújt majd le rám evégett – megértem Gabriel nézeteit, csak a módszereit nem.
Mikor megkérdezi, mi hozott a bárba, csupán megemelem a poharam, jelezve, hogy a poharat kitöltő folyadék az egyik legnagyobb indok, majd hozzáfűzöm:
– Olyan nőbe szerettem bele, akibe nem lett volna szabad soha. De megtettem, megbíztam benne és ő elárult – hiszen röviden ez történt. Faye azzal, hogy démonná vált elárult engem, hátba szúrt. Egy újabb pohár tartalmát húzom le.
– Miből gondolod, hogy a bácsikád nem fog kedvelni téged? Milyen ember ő? – próbálok lélekbúvár lenni. Hátha ahogy belegondol milyen a nagybátyja és nem fog félni, mert lehet nem olyan vészes az a férfi.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 1:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Will you catchif I fall?
Michael & Sophia
──────────── ────────────
« taggeld; @valaki • Szószám; ide • Zene; ide »
Nem érdekelt, ki lát és ki nem ilyen állapotban, csak az, hogy hasson végre az ital, szálljon a fejembe, mielőtt én szállnék el. Na, jó, azóta valamicskét fejlődtem repülés terén, igaz, még mindig ki kell tenni a figyelmeztető táblát, ha én kanyarodni készülök, mert különben garantáltan leviszek egy lámpaoszlopot. Volt már rá példa, és nem, nem vicces, a lámpa kapcsolásának van jobb módja is, mint telibe neki taccsolni.
Belül teljesen el voltam veszve. Még sose csináltam olyat, amilyet tenni készültem, azt se tudtam, mi ilyenkor az esetleges protokoll, hogyan kell ténylegesen „angyalnak”, azaz Isten küldöttjének lenni. Ha már megbíztak, jól akartam végrehajtani, a saját mércémhez képest jól. A pultos próbált segíteni, de kedvessége ide, vagy oda, ez nem olyasmi, amit így ripsz-ropsz, fél órában megtanul az ember, és ráébredni arra, hogy mennyi mindenből maradtam ki apai oldalról felér egy pokolbéli borzalommal.
Túl sok a hibafaktor, hogy rosszul mondom, hogy nem jól nézek a címzettre, és a többi. Megijedtem. De ember, ki nem tenné ezt, ha egyszer csak közölnék vele egy nap, hogy na, jelenj meg a valaha élő legnagyobb arkangyal előtt?
- Öhm… - Az idegen megszólított, és Johnként mutatkozott be. Jó, legalább ezt a kört letudtuk, nem ő az, mármint nem a bácsikám. A zsepivel gyorsan megpróbáltam eltüntetni a félig-meddig koktélok okozta kirohanásom nyomát.
- Csak félek a bácsikámtól. Találkoznom kéne vele, de nem merek a szeme elé járulni. Nem tudom, hogy kell egy ilyen… hozzá hasonló valakivel beszélni. Félek, hogy nem fog kedvelni – vallottam be az idegennek. Zach most valószínűleg jól leoltana, hogy miért vagyok ilyen felelőtlen, hogy ilyesmit kiadok egy idegennek, mert akárki lehet, de most mondta amúgy is, hogy nem akárki, hanem John. Akkor meg?
- Valahogy ez a protokoll-dolog kimaradt az életemből, könyvtáros vagyok, nem illemszakértő – fejtegettem tovább a gondomat. Hát, ja, csak az életem a tét, mi más bajom lehet?
Ha eddig nem, na, most volt halálfélelmem. – És maga, hogyhogy itt? Mi csalta ebbe a clubba?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 11, 2020 12:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To: Sophia

Hosszú idők óta az első. Még számomra is meglepő, hogy elhagyom a tornyom komoly indok nélkül. Viszont ez a helyzet más volt. A tükröm előtt álltam, és illúziót varázsoltam az arcomra. Elfedtem az igazi kinézetem, hiszen túlságosan ismert az arcom. Kellemetlen lenne, ha valami angyal megismerne, egyből mindenki rám figyelne. Így egyszerűbb ellenni. Sokkal kényelmesebb lemenni egy bárba, emberek közé. Hogy miért mozdulok ki? Magam sem tudom, talán reménykedek, hogy a tömeg kicsit feldobja a hangulatom. Elfeledteti a fájdalmat, amit Faye hagyott maga után. Ez lehet a legfőbb oka.
Az általam kiszemelt bárhoz érve dobtam le a csuklyám és egy teljesen másik arcba nézett bele a pultos, mint aki vagyok. Szőke haj, karakteres 20 év körüli arc, némi borostával. Olyan sokan nem emlékeznek már a fiatal Keresztelő János arcára, pláne nem szőkén és szakáll nélkül. Tökéletes álca és csak alig kellett az emlékeimben visszamenni. Tökéletes álca.
A kabátom alatt kettő pengém lapul, amikkel vész esetén kell csak kezdenem valamit, de addig is a pénzt lecsapom az asztalra és valami borzalmas ízű vodkát kezdek el inni.
- Egész csinos kis bár – dicsérem meg a helyet, de a csapos, aki egyben a tulaj csak lekezelően odavetette, hogy ez nem bár, hanem club. Akkor el is döntöttem, hogy nem leszek kedves.
Már vagy a 6. vodkán vagyok túl, de még semmi bajom, köszönhetően az angyali szervezetemnek, mikor egy lány ül le mellém, majd egyszer csak el kezd sírni. Addig rá se hederítettem, de egy idő után a szipogás, majd a „Francba” szó mantrázása felhívta a figyelmem annyira, hogy halkan felmordultam, és felé fordulva kérdeztem meg az alap állapotomhoz mért legkedvesebben.
- Abbahagynád ezt? Mi történt? – nem ismerem, egy teljesen idegen, de egyszerűen késztetést éreztem, hogy megkérdezzem. Már eléggé zavaró volt, hogy csak itt sír, én nem azért jöttem ide, hogy körbe zárjanak könnytócsákkal. A pincérnek intek, hogy hozzon még egyet az előzőből a hölgynek. Elég csak intenem, tudja, hogy mit akarok.
- John vagyok, mi a te neved?
A hangomban lehet érzelmet keres, de én csak leheletnyit tudok beleölni, hogy ne érezze úgy, hogy egy szoborral beszél.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 02, 2020 6:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Michael

San Francisco. Hát itt vagyok. Elértem félig a célomat, eljutottam egyik ellenséges nagybátyám karmaiból a másikba. Csodálatos. Szeretnék meghalni… annyira mégse. De legalábbis kikapcsolni mindenképpen. Ráébredtem, hogy azt se tudom, ki a bánatos nyavalyát kéne keresnem, hogy néz ki Michael bácsikám. És ebben is én voltam az igazi gyökérgyöngy tollseprű, mert nem kértem meg Gabrielt, hogy mutassa meg nekem az arcát legalább. Hogy ismerjem így fel, ha szembe találkoznék vele?
Ez a bár tökéletes lesz, hogy némileg elverjem itt a félretett pénzem egy kis kikapcsolódásra. Szó szerint. Na, igen, a Zach ügy is ott volt még a képben, mert őszintén? Szeretném, ha néha szabadságot hagyna nekem. Ha nem akarna mindentől megvédeni, és egy hamis burokba zárni, hogy azt érezzem, biztonságban vagyok.
És még ez a nyálas, túl szókimondó és igazságot tartalmazó zene se javít semmit a hangulatomon. Úgy két pohár magasságában már kezd zsibbadni az agyam, a könnyeimet is eleresztem.
- Mi a baj, kislány? – próbálkozik az egyik felszolgáló, egy zsebivel is „gazdagabb” leszek.
- Semmi… minden… nem tudom. – És tényleg így van. Félek. Rettenetesen félek, hogy mindent elrontok, és akkor végképp elvesztem azt, akit szeretek. De hogy szeretem? Barátilag, testvérileg, vagy? Bár tudnám a választ. Arra a harmadik opcióra gondolni se merek. Azóta jár ez a fejemben, hogy egy félig-meddig kedves ismerős rácélzott, mintha egy pár lennénk. Legalábbis a pillantása elég árulkodó volt, ahogy ránk tekintett.
Pedig csak egy nyavalyás ölelés volt a részemről, egy bátorítás, hogy jól csinálja, ami a dolga. Viszonozni akartam, hogy úgy aggódott értem, hogy vigyázott rám, amióta csak ismerem, ő az, akire komolyan ki mertem mondani, hogy szeretem. És ez mit jelent? Hogy meg is halnék, ha tudom, hogy azzal az ő létét hosszabbítom meg, akárcsak egy másodperccel, az is elég.
- Francba… francba… - szipogtam, mint valami kisgyerek, akit rosszalkodáson kaptak.


Zene
reveal your secrets

Hell or Heaven


Mezzanine Club VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 04, 2019 6:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 1:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


"HOME COMING"
Szószám; 499 nettó • Zene; Can u hear me? »
A lány társasága meglepően kellemesnek bizonyult számára. Közelt sem számított rá, hogy ilyen könnyen párbeszédbe elegyednek majd sőt még együtt is fognak inni. Sokkal inkább számított egy könnyű lepattintásra mint a kialakult helyzet.
- Elszomorító ha képes volt a saját lányát kirakni. - próbál együttérzést színlelni bár az emberi szokások távol álltak tőle. A lehető legtávolabb és ez sokszor hozta kellemetlen helyzetbe már hosszú élete során. Nem mintha nem az lenne a fő célja, hogy az összes meghaljon és lehetőleg a legtöbb az Ő keze által.
- Na igen. Az a fránya remény. - forgatja szemeit. Soha nem bízott semmit a véletlenre és holmi reményekre. Mindenért tett ahogy azért is, hogy minél előbb viszont láthassa Atyját. Ezért bármit képes lenne megtenni. Nem véletlenül tapad már annyi vér kezeihez. Érdeklődést színlelve hallgatja végig a lány kirakásának történetét. Majdnem olyan drasztikus megoldás volt apjától eme húzás mint a miénktől az, hogy szó nélkül távozott.
- Pedig a maga korában szerintem nem meglepő, hogy ilyen életmódot akart élni. Magam sem vetem meg egyiket sem és fiatalabb koromban se vetettem meg. Viszont aránylag korán belecsöppentem a katona életbe. Talán ez az oka annak, hogy engem nem raktak ki hazulról. - születése óta katona volt. Parancsokat követett és ugrott minden szóra mert azt hitte ezzel elnyeri a megbecsülést. Végül pedig a Földön landolt. Emberek között kell élnie, egy levegőt kell velük szívnia és ha feladatai és céljai úgy kívánják vegyülnie is kell velük. Mint a jelen helyzetben. Gabriel híveit keresi és kutatja az egész Földön. Közeleg a sötétség és készen kell állni. Bár ezt az embereknek nem kell tudni. Az csak plusz pont ha hamarabb kihalnak.
- Ilyen flancos nevet egy italnak. - jegyzi meg mikor partnere kikérte a következő italt. Meg kellett hagyni volt huzat ugyanis hamarabb elfogyasztott egy üveg sört mint Ő két ujjnyi whiskyt. Amint pohara üresen landolt a pulton már jelezte is, hogy kéri a következőt.
- Hát. Fogalmazzunk úgy, hogy korábbi bajtársak akik bizonyos dolgokért nem kedvelnek már. - kortyol bele a friss italába miközben megkapja a választ arra is, hogy miért ez a foglalkozása.
- Meglepő, hogy valaki szereti ezt csinálni. Én azt hittem ez amolyan kényszer munka. - vonja össze szemöldökét értetlenkedve hiszen tényleg nem értette, hogy ebben mit lehet szeretni. Bár neki jó és ez a lényeg. Még mielőtt távoztak volna a pulttól kért még egy italt így mindkét kezében díszelgett egy- egy pohár miközben lelkesen követte a vetkőzni készülő hölgyeményt.
- Örvendek Eyla. - enged meg magának egy művigyort, ami lehet sokkal inkább hasonlított vicsorgásra. - Én pedig… - hirtelen nem jutott eszébe egy értelmes emberi név sem. A Gadrielt mégsem mondhatta hiszen azzal egyből elárulta volna at, hogy mi is Ő. Azért, hogy ne legyen nagyon gyanús, hogy elakadt a bemutatkozás köhögést színlelt.
- Ezer bocsánat. Azt hiszem félrenyeltem. - magyarázza ki a helyzetből magát, ami azért elég kínosra sikeredett. - Alexander vagyok, de hívjon csak Alexnak. - tálalja az éppen első nevet, ami eszébe jutott.
- Ez szerintem tökéletes lesz. - biccent fejével a legközelebb lévő helyiséghez, ami teljesen üresnek tűnt. A lányt előre engedte majd fél perccel később követte őt és helyet is foglalt.


« taggeld; @Eyla • Komment: remélem tetszik  »
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 19, 2019 11:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Gadriel & Eyla
Reag címe Reag címe zene  • Credit:
- Ha szebben akarjuk fogalmazni, akkor igen. - Felelem a kérdésére, majd az úr is elmondja, hogy őt és a testvéreit elhagyta az apja, de még reménykednek.
- A remény hal meg utoljára. - Böffentek be valami választ, majd egy olyan kérdést kapok, amire egy részt nem számítottam, más részt ez azért kicsit személyesebb dolog. Valamint a vissza emlékezés is kicsit rosszul esik, de azért, hogy mégis azért mondjak valami ezért most is csak a fél igazságot mondom el.
- Mert nem tudtam mértéket tartani se buliból, se piálásból, és egyszer részegen vissza pofáztam neki, amit ma már bánok. - Mondom, és valóban bánom azt a vissza pofázást. Ha tehetném, vissza mennék, hogy megakadályozzam, bár ettől még bukott lennék. De nemcsak azt változtatnám meg. Lyrát is megmenteném. Mind a ketten rendelünk egy italt, és a férfi szerint a sör nem illik hozzám, s ettől elkerekedik a szemem.
- Akkor a kövi legyen egy Pink Dream. - Mondom a csaposnak, majd lehúzom a maradék sört a torkomon. Közben kiderül, hogy nem vár senkit, nem keres senkit, csak él itt két a számára nem kívánatos személy, akikkel nem szeretne össze futni, amit mondjuk megértek.
- Egy ex a múltból? Vagy egy rokon? Esetleg mind kettő? - Kérdek vissza, hogy kicsit aktiváljam magam a beszélgetésben. Majd a munkám kerül szóba, ami a vetkőzős táncolás, és fel ajánlom neki, hogy kap bemutatót egy külön szobában. Amiben úgy fest, hogy ő is benne van. A férfinek megint sikerül meglepnie egy kérdéssel.
- Mert szeretem csinálni, s mert tetszik. - Felelem, majd fel veszem a másik italomat a pultról, és megindulok a szobák felé, közben hátra lesek, hogy a férfi követ e. Ha követ, út közben még hozzá szólok.
- Egyébként a nevem Eyla, Eyla Black. - Mutatkozom be, ami csak most történik meg, hiába na kicsit szórakozott vagyok.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 17, 2019 3:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


"HOME COMING"
Szószám; 335 nettó • Zene; Can u hear me? »
Beletelt egy kis időbe, de sikerült elvonatkoztatnia a ténytől, hogy emberek között van. Gyilkos vágyait is sikerült a lehető legjobban elnyomni magában. De azért abban nem volt biztos, hogy ha belekötne most valamelyik akkor azt nem szabdalná apró, szabályos kockákra.
- Kirakott? - pislog rá meglepődötten hiszen nem látszott a lányon, hogy ily szomorú múlttal van megáldva. - Engem és testvéreimet pedig elhagyott apánk. Bár még él bennünk a remény, hogy egy napon észhez tér és visszajön. - vonja meg vállait, próbálja leplezni a benne kavargó düh és szomorúság egyvelegét melyet Atyja hiánya okoz benne.
- S mi volt az a bizonyos eget rengető bűn amiért apád így döntött? - kérdez rá bár legbelül tudta, hogy ez elég érzékeny téma lehet számára így valószínűleg rendes választ sem fog kapni majd.
A pultnál bámészkodva megkapta italát és meghívta újdonsült partnerét is, aki valami furcsa nevű italt rendelt, de végül csak egy üveg sört kapott.
- Egy ilyen kifinomult hölgy miért pont sört iszik? Nem illik magához. - pislog rá meglepődötten hiszen leginkább férfiak italaként ismerte a sört és azok között látta elterjedve kiknek nincs vagyona megfizetni a drágább italokat. - A következő valami nőiesebb ital lesz. - mondta szinte parancsolóan miközben elborzadva követte figyelemmel ahogy issza azt a keserű lőrét.
- Oh. Nem keresek senkit. A múltamból pár nem kívánatos személy ebben a városban él ha jól vagyok informálva és semmi kedvem összefutni velük. Nem balhézni jöttem ma ide. - vonja meg vállait miközben elereszt egy kaján vigyort is. Bár meglepte, hogy a nő ennyire szemfüles volt és kiszúrta ahogyan a tömeget vizsgálja mégsem volt igaza abban amit gondolt a helyzetről.
- Ohhóó szóval azt a vetkőzős táncot csinálja? - mondja miközben szája széle perverz vigyorra húzódna mégsem engedni kiteljesedni azt hiszen mit gondolhatna róla. Bár tény pont arra kellene neki amit éppen tenni akar.
- Semmi jónak nem vagyok az elrontója. - kacsint rá a lányra majd kéri a következő italát mert hát ezt nem lehet kelló kíséret mellett élvezni.
- S miért pont sztriptíztáncos? - kérdezi érdeklődve hiszen soha nem gondolta volna, hogy ez a nő a testével keresi meg a kenyérre valót.« taggeld; @Eyla • Komment: remélem tetszik  »
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2