Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Elyon VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:08 am
Következő oldal


Elyon
Szabad
Rang • Szerafim
Play by • Christian Bale(változtatható)
Kora • Unknown
Karakter információMichael elhivatott angyala vagy. Mindened az emberek, ezért lettetek teremtve. Évszázadokon keresztül azért harcoltál, hogy megvédd őket, hogy fajuk tiszta maradhasson a démonokkal szemben. Megvetsz mindenkit, ki nem így gondolkozik. Kissé fanatista is vagy - a kelleténél talán jobban.
Az elmúlt évtizedek megedzettek téged. Már nem számít számodra, hogy angyal, vagy démon-e ki veled szemben áll, ha épp az embereknek akar ártani. San Francisco polgára lettél. Van egy kis házikód, ahol nyugalomra térhetsz. Már-már emberré is válhattál volna, ha nincs ott Michael, ki néha emlékeztessen, ez nem így van.

Az utóbbi időkben kivetted a részed a harcokból. Gabriel katonáit úgy irtod, mintha csapnivaló bogarak lennének. De azért nem áll távol tőled, hogy olykor beosonj a városukba és borsot törj csínyeiddel az orruk alá. Ugyan már, ennyi szórakozás neked is kijár. Még ha komoly harcosok is vagytok, egy kis jókedv nem árt. Az egyensúlyt fenn kell tartani, hogy ép elmével túlvészeljétek még a rátok váró éveket. Realista vagy - még ha emiatt olykor pesszimistának is hisznek - tudod, hogy a rátok váró harc és feladat nem lesz piskóta. Na de sütnél hasonlót a drága Nagynéninek?

Fogad csikorgatva fogadtad el a tényt, hogy szövetséget kötött a város New Yorkkal. Habár az emberek a mindeneid, az ottani fafejűeket nehezen tudod elviselni. Talán ez lehet az oka hogy az első küldöttséggel el sem mentél.
Viszont az utóbbi időben kezded átgondolni a helyzetet. Rá kell jönnöd, hogy az embereknek nincs jövőjük, ha nem fognak össze. Bármennyire is belehasad a nem létező szíved, tudod, hogy nem foghatod mindig a kezüket. Nem harcolhatsz velük. Viszont megtaníthatod nekik, hogy miként harcoljanak a természetfeletti ellen.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2