Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Elyon VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1058
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:08 am
Következő oldal


Elyon
Szabad
Rang • Szerafim
Play by • Christian Bale(változtatható)
Kora • Unknown
Karakter információMichael elhivatott angyala vagy. Mindened az emberek, ezért lettetek teremtve. Évszázadokon keresztül azért harcoltál, hogy megvédd őket, hogy fajuk tiszta maradhasson a démonokkal szemben. Megvetsz mindenkit, ki nem így gondolkozik. Kissé fanatista is vagy - a kelleténél talán jobban.
Az elmúlt 27 év megedzett téged. Már nem számít számodra, hogy angyal, vagy démon-e ki veled szemben áll, ha épp az embereknek akar ártani. San Francisco polgára lettél. Van egy kis házikód, ahol nyugalomra térhetsz. Már-már emberré is válhattál volna, ha nincs ott Michael, ki néha emlékeztessen, ez nem így van.

Az utóbbi időkben kivetted a részed a harcokból. Gabriel katonáit úgy irtod, mintha csapnivaló bogarak lennének. De azért nem áll távol tőled, hogy olykor beosonj a városukba és borsot törj csínyeiddel az orruk alá. Ugyan már, ennyi szórakozás neked is kijár. Még ha komoly harcosok is vagytok, egy kis jókedv nem árt. Az egyensúlyt fenn kell tartani, hogy ép elmével túlvészeljétek még a rátok váró éveket. Realista vagy - még ha emiatt olykor pesszimistának is hisznek - tudod, hogy a rátok váró harc és feladat nem lesz piskóta. Na de sütnél hasonlót a drága Nagynéninek?

Fogad csikorgatva fogadtad el a tényt, hogy szövetséget kötött a város New Yorkkal. Habár az emberek a mindeneid, az ottani fafejűeket nehezen tudod elviselni. Talán ez lehet az oka hogy az első küldöttséggel el sem mentél.
Viszont az utóbbi időben kezded átgondolni a helyzetet. Rá kell jönnöd, hogy az embereknek nincs jövőjük, ha nem fognak össze. Bármennyire is belehasad a nem létező szíved, tudod, hogy nem foghatod mindig a kezüket. Nem harcolhatsz velük. Viszont megtaníthatod nekik, hogy miként harcoljanak a természetfeletti ellen.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6