Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Főutca •
reveal your secrets

Keandra


Főutca  - Page 2 Tumblr_inline_o49jkb8OKs1qlt39u_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Főutca  - Page 2 Bcedb43dd5dd61707c6439c0e4f4d98fa360ccba

and THE FUCKIN' ALLIANCE:
⌜ Raz ⌝
Főutca  - Page 2 4ba57d3ddcc3faea54f0d6300632dc8606e00335

⌜Danielle ⌝
Főutca  - Page 2 E8c99da49fb78c3b5038c29f56a2cdab824d5236
☩ Reagok :
9
☩ Rang :
ex-katona
☩ Play by :
A. Palicki
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Hello, it's me
I was wondering if after all these years you'd like to meet
────────────── ──────────────
@Adexael - ohhello - I hope that you're not well


Nem tudja, melyik a rosszabb. A tömeg siránkozása, a lökdösődés, vagy a szag, amit ezek magukból árasztanak. Már rég nincsenek kiélezett érzékei, és nem is finnyás úgy igazán, de ilyen közelségből már más a helyzet, ráadásul amikor valaki állandóan belemászik a magánszférájába, az kétség kívül próbára teszi a türelmét. Az önfegyelme mondhatni olyan mértékben kezd szétmállni, hogy már visszafelé kell számolnia magában, s ha azokat a gondolatokat, amik borús kis fejében éppen cikáznak, a stressz hatására mégis elkezdené megvalósítani... Nos, lehet, hogy nem jutna be a falak közé, de legalább újra csend és nyugalom volna körülötte.
Emlékeztetnie kell magát, hiszen közel már a cél, egy rohadt kapu, ennyi, nem több. Egyébként út közben vette fel egy San Francisco felől nyomuló nagyobb horda, s bár nem túlzottan vágyott NY-ba, ugyanakkor jobb híján, saját épsége érdekében egyszerűen nem volt más választása. Persze egyáltalán nem bízik benne, hogy ez a "csodaváros" sokáig kitart majd... De mégis, hová mehetne? A tervei úgy dőltek össze, mint a vihar elé kerülő építmények. Az átokcsapás szépen elintézte, hogy a birkák egy karámba kerüljenek, de az már koránt sem tetszik neki, hogy ő maga is közöttük szerepel...

Az emberek nyugtalansága lassan fejetlenségbe torkollik. Hátrébb végre aztán történik valami érdemleges is: dühödt kiabálással fűszerezett lökdösődés bontakozik ki. Keandra reflexből fordul, hogy lássa is a showt, és ezzel itt el is bassza a dolgot, ugyanis a nagydarab melák, aki épp rendezi a helyzetet, sajnos kétezer éve is pont így nézett ki. - Nyugalom emberek! - mormogja azon a végtelenül bunkó hangján, miközben mindkét felet nyomatékosan megragadja a grabancánál.
Ó, hát te nagyon hiányoztál, Balthazar...
Keát kissé... hmmm... leveri a víz, ugyanis az említett szárnyas nem igazán... hmmm... jó pajtása volt. Uhh. Na jó, nagyon nem. Persze Keandra egyáltalán nem tehet róla, ha valaki nem képes elfogadni a vereséget!
Meg azt, ha utána az orra alá dörgölik párszor.
Ah, bassza meg!
Szóval Balthazar itt van, Keandra meg lapít, ahogy észleli a tagba szakadt fószert. Amilyen gyorsan tud, hátat is fordít, és még inkább be akar kerülni.
Közben hallja, hogy B. rendre inti a társaságot, és utat kér.
Még jobban baszd meg! Nyissátok már ki ezt a nyomorult, szájbabasz-
A hatalmas kapu hangos nyikordulással épp ebben a pillanatban jelzi a bebocsátást, s épp jókor, mert a nő már azon agyal, vajon mennyi idő kellene neki, hogy az angyalpengét feltűnés nélkül elővegye, megpördüljön és beledöfje a seggfej angyalba, de a válasz végül rohadtul nem tetszik neki, ezért hát elkezd óvatosan előre tolakodni, beljebb és beljebb, feljebb a tömegben, de természetesen még egy sebesült lajhár is hevesebb tempót diktálna, mint ezek...
Összeszorított fogakkal átkozza a napot, amikor megfosztották az erejétől, mert ha meglenne, most nem kellene attól tartania, hogy szétverik az állkapcsát, hanem ő lenne az, aki bizony szétrúgná a melák fejét. De persze, perszee sunnyognia kell, alattomosan egy ember fedezékéből lopni hátra egy pillantást... És Balthazar bizony jön befelé, és nagyon úgy néz ki, mintha célja is volna, ez pedig azt jelenti, hogy el kell vesznie a szeme elől, fel kell szívódnia.
Ó, hogy...
Tovább siklik, egyre előrébb, mégis irányt vált közben, az utca balja felé manőverez, már keresi a lehetőséget, hová illanhatna.

Nos, Balthazar valóban okkal halad át a kapun öles lépteivel: egy színárnyalat és egy hozzá kapcsolódó termet szemet szúrt neki. Látja az egyelőre jó negyven méterre emberek között kígyóként tekergő női sziluettet, hát a kíváncsisága és az előérzete arra sarkallja, hogy kövesse. Nem tolakszik, nincs oka rá: komótosan, de annál magabiztosan halad. Termete elől aki csak tud, így is kitér, hiszen az embernek olyan érzése támad a közelében, hogy jobb nem útját állni a robusztus gépezetnek...  
Balthazar komor ábrázata alatt izgatottság fortyog: megismeri a nyurga testet, hiszen annyiszor szét akarta már porlasztani... Kedvére volna, ha bukott kis testét porrá törhetné. Ó de még mennyire, hogy kedvére lenne...


reveal your secrets

Hell or Heaven


Főutca  - Page 2 VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 12, 2020 5:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 02, 2020 4:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Itty bitty snake
Mintha egy kisgyerekkel beszélgetnék. Megadóan sóhajtok. Ebből ma már nem lesz semmi úgyse, majd kimagyarázom magam valahogy. Amúgy meg csak azt hiszi, hogy csak ő lát. Itt mindenki mindenhonnan figyel tehát bárki olyan nézheti most ezt a kis közjátékot, akinek nem kéne.
- A fejvadász lényegében mások helyett öl. Pénzért. – írom le röviden a lényeget… igazából gyakorlatilag ennek ennyi a lényege. Pénzért ölök, mert más lusta bemocskolni a kezét. Engem hidegen hagy, ők meg boldogok…és fizetnek.
- Vadász vagy és nem halottál még azokról, akik kb a boszorkányokkal egy szinten vannak ha utálatról van szó? Érdekes. Azt hittem a csapból is mi folyunk. – megrántom a vállamat. Azt képzeltem, hogy mindig ez a téma, a démonok és egyéb szarságok mellett persze.
- Jól van na ne kapd úgy fel a fizet. Azoknak odafent nem hiszek! Messziről jött ember pedig azt mond, amit akar. Fő az elővigyázatosság. – nem kerek vele valami amúgy. Nyakamat rá, hogy van valami turpisság a dologban!
- Ez csak só, majd amikor az ellenséged vére fröccsen a szemedbe akkor jogos a felháborodás! – amikor úgy festesz, mint egy sétáló mészárszék… hmmm milyen rég buliztam már egy jót! Kéne valami szaftos kis háború újra! Viszket a tenyerem már, hogy újra bevethessem magam! Ehelyett kártevőírtónak álltam. Milyen fasza karrier! Ez a kis ugribugri újonc sem tudja még milyen is a dicső vadászok élete igazából!
- Nem jut eszembe semmi. Nem szoktam szórakozni. -a kocsmázás és kártyázás nem tartozik ebbe a kategóriába.
- Mi az, amit már rég ki akartál próbálni mióta itt vagy? – remélem nem palacsinta sütés lesz a válasz. Ha már pénzem nem lesz ma, legalább valami őrültséget csináljak!

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Athan


Főutca  - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 11, 2020 10:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Big city life
────────────── ──────────────
@Agnes Lawson - 493 - wtf is girl
Lehetne azt mondani, hogy teljesen beletrafált a dologba a dobozzal, és szégyellje magát, mert nem szép dolog ilyen csúnyaságot felemlegetni, azonban nem lehet itt ezt most felróni, hiszen, nem azt a felét sértegeti épp, visszakúszik tudatalattijába a rossz emlék, arcára pedig meglepett pislogás költözik ki, mert na, meg kell lepődni, ő nem eléggé szocializálódott egyén ugyebár. Szokja még, tanulja még, kicsit merev.
- Nem. A szabadban, többnyire. Miért? - William bájos értetlensége még jól is áll neki, egészen ügyesen elsajátította már, pedig aligha volt korábban, a hely előtt pontosabban, hogy ilyesmit műveljen. Nem mintha fontos lenne a múlt, a jelen eléggé mozgalma az elmúlt századok után, így aligha fog most nosztalgiázni.
- Csak én látlak most, nem kell aggódni – ejt meg egy apró mosolyt, de azért körbepillant, valóban nincsenek erre figyelő szemek. Tény, ő is tilosban jár, nem mintha amúgy érdekelné, William felét pedig talán igen, csak épp totál nincs képben szinten nézelődik. Valaha ilyenek lehettek a turisták is, csak őket mondjuk nem fenyegette nagyon senki főlövéssel. Vállat von arra, hogy választhat, melyik a rosszabb kategória, neki ez aztán teljességgel mindegy, neki mi rossz és mi nem, ameddig nem saját magát kergetik a puskával. Az kifejezetten kellemetlen lenne.
- Árnyék... jó lenne – bólogat a dologra, aztán nagy szemeket mereszt rá. Fejvadász. Hát akkor jó, hogy nincs itt keresnivalója, nemhogy erre, lehet nagyon máshol sem kellene mutatkoznia, ennek azonban már mindegy. Lebuktatta, vagy feltartotta, a megszólalására még szégyenlős pillantást is vet rá, de odabent veszettül vigyorog gondolatban. Mik vannak! - És mit? Piszok mindenhol van, talán halottakat kell eltüntetned? Sose láttam még fejvadászt – billenti kissé, úgy figyeli, mint valami különlegességet nézne, nem egy embert, aki csak olyat vállal, amit más nem. Nem is voltak komolyan a kérdései, próbálja William lelkesedésébe beleilleszteni, választ úgy sem kap majd rá. Megrázza lágyan a fejét, ahogy visszakérdez, mondjuk nem is akart komolyan tesztelni, ha lenne valami, talán már meg is érezte volna
- Én sem. Akkor nem lehetnénk itt! Leteszte... - mondaná tovább, de kap egy adag sót az arcába. A szájában még csak-csak elfér az íz, bár nem kellemes, a szeme, a bal, amelybe belement, már jóval bosszantóbb. Felmordul, de a szeméhez kap csak, bőre nem ég és sistereg, semmije sem, csak könnyezni kezd, ahogy sűrűn pislogva próbálja kiszedni azt onnan.
- Komolyan! Legalább ne a szemembe dobálózzál, felőlem jöhet... Leteszteltek, mint akartam mondani, mindenre és átmentem. Egy csapat vadász. Te meg jössz és megvakítasz – dörzsöli át megint, majd hunyorogva nyitja ki és mered felé. Paranoia, az. Mert tény és való, nem hiába van az, ha alapja is van. Csak erről ugye nem beszélünk. Lelegyinti, hogy mennyire automatikus, inkább nézzen először, mert mondjuk mások lehet nem köszönik meg és kitépik egyszer a torkát. Lehet arra pályázik?
- A francokat nem – szusszan egy nagyot és elengedi. Aztán persze, csak megfogja. Hogy mi? - Érdekeset? Milyet? Ha tényleg az, van kedvem – bólint, mint akinek úgyis mindegy. És valóban. De mi lehet érdekes neki?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 29, 2020 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Itty bitty snake
Most tényleg magyarázzam el neki mi a szitu? Miért kellene egyáltalán neki elmondanom mi van? Mégis itt áll az utamban és én nem taposom bokán, hogy ugyan hagyjon már menni.
- Mi van egy dobozban éltél eddig? – szusszanok dühösen és véglegesen lerántom a kendőt mert melegem lett.
- Na idefigyelj én ezen a részen nem is lehetnék. HA valaki meglát itt tuti fejbe lőnek de lehet hogy csak felhurcolnak azokhoz a mamlaszokhoz. Rád bízom melyik a rosszabb. – én az A verziót választanám. Sose állnék le szócsatázni egy vadásszal, aki a piperkőcök közé tartozik.
- Persze, hogy másnak adom ki magam, vagyis inkább senkinek, sajnos nem tudok árnyékká változni. – még mielőtt megkérdezné a nagy boci szemeivel, hogy akkor mégis mi a jó büdös francot keresek itt megadóan hozzá teszem.
- Fejvadász vagyok. Elvégzem a piszkos munkát más helyett. Ennyi. Most épp dolgoztam… volna ha nem tartasz fel! – mormogom dühösen. Már úgy is mindegy. Zaklatottan nevetek fel a dühtől.
- Engem aztán sózhatsz, borsozhatsz, locsolhatsz bármi, nem fogok elfüstölni. Na és te? – zsebembe nyúlok, mintha csak a kendőt tenném helyre de helyette ujjaimmal felcsippentek egy adag sót, ami még maradt nem régről és most eszembe jutott. Milyen jó ötlet is ez most. Gyorsan arcon dobom vele a srácot.
- Olyan jó ötletet adtál, gondoltam kipróbálom! – lélegzetvisszafojtva figyelem történik e valami. Nem várok tőle nagy eredményt de azért mégis érdekes. Én lennék a legjobban meglepődve ha démon lenne ez a kis cukipofa.
- Egyszerű paranoia. Nem szeretem ha váratlanul összefutok valakivel. – ez esetben szó szerint.
- Automatikusan fogtam rád a kést, mert már vadászüzemben voltam. – megvonom a vállamat. Igen van egy kapcsoló, ami ha átbillen olyan leszek mint a zsákmányára leső gepárd. De miért? Nem minden vadász működik így?
- Neeem, dehogyis. – de valószínűleg most nem beszélgetnénk itt. Francnak ugrik ki ilyen váratlanul a sarkon.
- Na ha már így elbuktam ezt a melót, van kedved valami érdekeset csinálni? – kérdezem egy kicsit visszafogva a bunkóságot, ami kezdett előtörni belőlem. Végülis egész cuki pofija van.

Outfit l © l Music

reveal your secrets

Athan


Főutca  - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Big city life
────────────── ──────────────
@Agnes Lawson - 648 - wtf is girl
Hogy mennyire hálás, arról tudnának vitatkozni. Nagyon és hevesen, szinte villámokat szórva. Hogy van-e értelme? A bensője kívánja, akarja azt a vitát, szaggatni, tépni? Egy pillanatra csak, csak egy kicsit, még ujjbegyei is belebizseregnek. Oké, talán tényleg vele bánt kegyesen a sors, nagyon kegyesen és nem nagyon kellett foglalkoznia olyanokkal, mint ez a némber és mindenki amúgy ritka kedves és türelmes volt vele. Vagy mi. Fogalma sincs mi baja a nőnek, talán túl sok benne az energia, futhatna, vagy ütheti a falat is, felőle bármi, csak ne pattogjon. Mert ő amúgy nem azt teszi. William kicsit más arcát is megmutatja, előszedi, hát nem lehet mindig aranyos, nem, az meg már túl erőltetett. Fogalma sincs, de most ki lett zökkentve, persze, hogy mást engedett ki. Végül egy hatalmas szusszanást, lehet sziszegésnek is nevezni, csak távozzon a mérges felhő.
- Hát amelyikbe lehet, abba bele, igen. Értem én, hogy utolsó szó, de ilyen nem létezik – főleg a sértett kígyónak, most lehetne dobálózni a korral meg a tapasztalattal, de ő csak a huszonéves ficsúrt látja, aki pattog, jogosan, a torkát markolászta előbb azokkal az ujjakkal, amiket felemel. Lehet megint azt tenné, az ő keze is mozdul, majdnem elüti a nő kezeit, de végül az ő ujjai csak rándulnak egyet, megállnak ennyinél. Ahha! Meglepte. Tuti meglepte. Még egy apró kaján vigyor is sikerül, majdhogynem a mellkasát dülleszti, de nem, nem, csak a vigyor és el is tűnik. Nem, nem mutatkozik nagyképűnek, sem semmi.
- Aha, annak. A füled is be van kötve? - talán ő beszél ókori dialektussal? Néha megeshet, de ezeknek csak fura déli, északi vagy fene tudja honnan való akcentusnak tűnhet, ahogy forgatja a szavakat, már szép és tiszta, nem olyan recsegős, mint mikor kimászott a ládából. Sőt, már tud olyan szlengeket is, amiket nem kéne, mert aki túlélőset játszott a világban, annak a szájára az akkori divat nem mászhat. A gettó meg már mindenhova érvényes lassan.
És ahogy lenyugszik egy pillanatra, ő úgy önti rá az olajat és lobban fel újra. Oké, lehet ezt ki kellett volna hagyni, azonban a forrófejű kezdőhöz pont illik. Arca keménységet sugároz, elhatározottságot, hogy ő tényleg figyel erre, minden apró jelre. Akármire. Pedig tényleg nem érti a nőt, viszont semmit nem érez belőle, csak egy ember. De ennyi mikor volt elég, hiszen ő is csak játszik és bujdosik.
- Akár. Sosem lehet tudni, mindenhol ott vannak – szűkíti össze tekintetét, a nő pedig lerántja a kendőt. Meglepi egy pillanatra, ő mást várt. Mármint nem férfiarcot, hanem egy baromi ronda heget, nyúlszájat, harci tetoválásokat, akármit. De ez csak egy arc. Száj, ott, puha bőr.
- Minek hordod azt a vacakot? Nem vagy rusnya – még bókol is! Biztos nem olyan rablóharamia, mint azokban a fura pisztolyharcos regényekben, hát akkor meg minek. Rejtegetni akar valamit, ez tény, de minek? Mármint itt nehezebb, tele van minden vadászokkal, felesleges. Fejét enyhén oldalra billenti, szavaira úgy vizsgálja az arcot, mint valami bíró.
- Mégis másnak adod ki magad a kendőben. Mintha azt akarnád, más ne lássa és jegyezze meg az arcod. Szóval nem, teljesen nem megnyugtató, de elfogadom – engedi el a dolgot, mármint, hogy azt magyarázza, mennyire nyugodt meg. Ha azt nézi, mindeddig az volt, felőle akár lehet a Sátán is álruhában, a kisvadász a gyanakvó és most a kíváncsi. A röhögés meg már csak hab a tortán. Körbetekint, hol a vicc? Nem, nem nevet, pislog csak, értetlenkedik és ennyi. Remek. Még jobb.
- Kész? - mi kész? Ő, az agya? Ne húzza fel megint... - Vannak jelei, ez tény. Nincs nálam semmi, szentelt víz sem, hogy meglocsoljalak és az sem etikus, hogy ahhoz az oszlophoz kösselek vallatni – még ha erő van is a kezében, találna rá módot. De nem, nem teszi ilyet, csak sértett, puffog. Legalább egy bocsánat, vagy valami.
- De tényleg. Ha nem hazudsz, mi volt ez az előbbi? Minek hittél, ha csak egy ácsorgóra így reagálsz, ha fegyver lett volna nálam, felkoncolsz?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 12:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
To the funniest Snake@
- Hálás köszönet! – hogy ez mennyire kezd az agyamra menni. Te jóóó ég! Köszönöm Istenem, hogy nincs egy pasim, akivel minden reggel ugyan ezt a játszmát kéne leboxolni a fürdőszobaajtóban. Szúrós kis megjegyzésére csak egy gúnyos fintor a válasz, amit ő nem láthat hála a kendőnek. Szikrázó szemekkel nézek fel rá. Elnézést kérek de én a munkámat végezném… Széttárom a karomat jelezve kész feladtam, nem tudok mit kezdeni a hisztiáradattal. Legyen neki igaza.
- Ezt nem hiszem el! Te tényleg minden szavamba belekötsz? Nincs jobb hobbid apukám? – pulzusom az egekbe szökik és fogcsikorgatva vágom hozzá haragomat. Épp emelném a karjaimat, hogy mellkasánál fogva arrébb taszítsam, mikor közli, hogy vadásznak készül. Megáll a mozdulat félúton. Karjaim lezuhannak a testem mellé.
- Vadásznak? – talán kicsit kicsúszik az elfojtott kuncogás a szó mellett. Ó manapság mindenki hős akar lenni… a BÁZIS. Ki is ráz a hideg a szó hallatán. Persze mert milyen menő a bandához tartozni… mint egy faja kis család, akiben mindenki szuperhős… keserű íz önti el a számat, kedvem lenne köpni egyet. Jön egy sugallat…talán ez csak egy buta álom. Idegeim szálanként lazulnak el, de ahogy a fiú közelebb lép azonnal megfeszülnek. Rám zúdítja újra a sok kuszaságot, ami a fejében van, mire én csak elkerekedett szemekkel tudok reagálni. Hogy mi van?!
- Mivaaaan? Én angyal? DÉMON?! – szétnyitom számat, mintha kiabálni akarnék de hang nem jön ki rajta csak bambulok rá összeráncol szemöldökkel. Dacosan lerántom a kendőt arcomról felfedve a most már kipirult arcomat és pengevékonyra szorított ajkaimat.
- Így jobb? Megnyugszik a kicsi lelked, ha azt mondom neeem eszem ágában sincs átvágni?! Miért is akarnám magamat másnak kiadni? – hangom színpadiassá válik. Aztán elröhögöm magam. Olyan hirtelen tör fel belőlem a nevetés és olyan jóízű, mintha a legjobb viccet mesélte volna el az előbb. Tenyeremet a homlokomra szorítva egy a nevetéstől kicsordult könnycseppel a szemem sarkában nézek fel megint a srácra.
- Ez kész...- köhintek párat és még kacarászok is kicsit.
- Mégis mivel akarnád bizonyítani hogy nem hazudok... - vigyorgom a szememet törölgetve.
reveal your secrets

Athan


Főutca  - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 14, 2019 10:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Big city life
────────────── ──────────────
@Agnes Lawson - 572 - wtf is girl
Legalább nem kell futni utána. Remek. Fújtat egyet, lenyomja saját torkán a kígyót, le ő, mert már törhetne a nyaka is, nem szabad. Meg amúgy is, mit hisztériázik – mármint ezt még mindig magának. Bár tudja, a láda nem csak arra volt „jó”, hogy őket tartsa távol a világról, hanem fordítva is, ezáltal elszokva minden olyan interakciótól, ami létezik. Ez lehet jó és rossz is, és mivel mondhatni kényelemben volt egészen idáig, senki nem cseszegette nagyon, hát kiskirályi vénája ezt nem tűrhette. Vagyis tűrnie kéne, de minek. Oké, oké. Kezelhető, amit művel, és ő is kézben tartja a dolgokat is. Ez a világnak is örvendetes, mégis, azért jó, ha a fehérnép tudja, hogy azért még a jámbor emberi álca sem tűr mindent. És most már szemtől szemben állnak, nincs mese, nincs kitérő. Ha mozdul, úgy mozdul ő is, mintha csak táncolni akarna, de nem, csak torlasz marad és haragos tekintet. Megvakarja a nyakát ott, ahol még szinte érzi kicsit az ujjait és kezét leejti. Nem, nem viszonozza a szorongatást.
- Nem, nem, nem. Neked se legyen kellemesebb! - már csak azért sem felfogás. Kedve lenne vigyorogni hozzá, de kényelmesebb még tartani az arcát úgy, haragosan, ahogy eddig. Valóban, lehet hagyta volna menni, de olyannyira megzavarta és felkavarta, hogy nem tudja elengedni, nem akarja. Meglepve tekint mégis, amikor azt mondja, nem első eset. Aha. Tök jó, legalább már ezt tudja, hogy van egy valaki, aki torokra megy, aki látja, jobb, ha fel is készül. De ha nem látja, akár akkor is. Szemeit forgatja meg, kezeit leengedve. Remek.
- Meg az utolsó sem, gondolom – jegyzi meg kissé fanyarul, végül is, mindenkinek megvan a maga hóbortja, ki régi képeslapokat gyűjt, ki cipőket, ki torkokat markolászik. Még így, csonkán is széles a felhozatal. A kendő viszont zavaró, ő látná az arcát már, jobban, mint abban a pillanatban.
- Vadászok? Nem, ez hülyeség – már rázza is a fejét. - Én annak készülök, látom őket a bázison és egy sem akarta kitekerni a nyakam – csak fenyegették vele, oktató jelleggel, de az más, más kontextus ugyebár. Nem is kell idekeverni. - Itt csak a te őrületedről volt szó és amúgy sem láttalak sosem a környéken, vagy a bázison így azt sem hiszem, hogy tényleg az lennél. Könnyű mondani! - manapság bármit, bár nem érez belőle áradó mágiát, így úgy néz ki vagy nagyon ügyes vagy tényleg ember, akiben semmi plusz nincs az erős markon kívül. Nő létére. Ez valahol tök jó, csak ne rajta élezze a karmát.
Aztán mintha elengedné a dolgot, kicsit változik. Talán fáradt, talán nem érdekli a dolog. De ő maga közelebb lép hozzá, de még mindig tartva azt, hogy ne azonnal tudja elkapni, ha megint támadni akar. Arca most komoly, ő csak a szemeit látja és a tartását, abból szűri le, hogy most épp nem olyan merev.
- Lehet, hogy tökre át akarsz vágni és közben valami feketeszemű vagy, vagy angyal, vagy akármi és itt sunnyogsz, arcodon azzal a vacakkal. Lehet, hogy kezdő vagyok, de nem hülye. Vedd le azt a vacakot, bár nincs nálam semmi, amivel okosabb lehetek arról, hogy tényleg az vagy, aki, de megoldom! - másnem elszavalja a démonűzőt, az egy elég biztos pont, az angyalra meg talál valamit. De nem tágít, csak figyeli, fürkésző tekintete nem engedi el egy pillanatra sem. Valami akkor sem oké, és ezt most nem a természetfeletti mondja – aki kikéri a vadász mivoltát, tökre abszurd -, hanem a zsigerei, csak egy kósza megérzés.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 10, 2019 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Are we dreaming?@
Megállok. Hátamon érzem a felháborodott fiú tekintetét. Feszültség szikraszag terjeng a levegőben. Villám cikázik köztünk láthatatlanul. Szerencsémre újabb pukkancsba futottam. Mindiig megtalálom az ilyeneket. Sosem tudom elkerülni az önérzetes pasikat. Beáll az utamba. Ajkaimat vékony csíkba szorítom Magamban cifrát káromkodom. Érdekes , hogy nem szokott még hozzá az elmebeteg alakokhoz. Pedig itt él. Tudhatná, hogy az ilyen „őrülteket”, mint én hagyni kell magukban és akkor elvannak a saját kis világukban.
- Ahj… békénhagynál?! – feltart és ha sokáig húzza az időmet a felesleges szócsépléssel ki találom vágni a nyelvét. Csak mondja és mondja. Mutogat, magyaráz, sérteget.
- Nem az lenne az első eset. – dünnyögöm a kendő alatt. Beszédemtől pára csapódik a vastag anyagra benedvesítve azt és ajkaimat. A karórámra pillantok. Ez a régimódi szerkezet új értelmet nyert ebben a világban.
- A vadászok már csak ilyenek. Meggondolatlanul törnek mások életére. Nem is értem miért mászkálhatnak ezek az őrültek szabadlábon. – puffogom felháborodottan és elég meggondolatlanul. A méred elöntötte az agyamat ezért nem gondoltam végig mit is mondok neki. Élesen villan tekintetem, találkozik az ő dühöngő tekintetével. Egy szempillantásig egymásnak feszül mindkettőnk haragja és a következő pillanatban értelmét veszti minden. Vagyis ami a veszekedést illeti. Veszekszünk egy vad idegennel a semmin, mint két gyerek a játékautón. A hirtelen váltás miatt vállam elernyed. Tekintetemből a dac szertefoszlik. Vajon igazából csak egy álomban vagyok? Lehet, hogy ez egy álom és ezért ilyen abszurd az egész azóta mióta kiléptem otthonról. Igyekszem újra felvenni a veszekedés fonalát felkutatni az értelmét annak, amit tette és amit most teszünk, de nem sikerül. A kérdés pedig egyre beljebb kúszik az agyamban. Álmodok vagy ébren vagyok? Ha ez egy álom, akkor cseppet sem hat furán ha rákérdezek álom e vagy valóság. Ha valóág, akkor csak egy újabb dolog, amiért bolondnak nézzen a srác. Nem kérdezem meg, csak nézem őt ő meg engem ugyanazzal a kisfiús daccal, amivel az előbb.
-

reveal your secrets

Athan


Főutca  - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 01, 2019 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Big city life
────────────── ──────────────
@Agnes Lawson - 669 - wtf is girl
Azért akkor is nonszensz. Ő itt tök békés, de tényleg, még ablakot sem dobott be, hogy megnézze, milyen ívben hullanak az üvegszilánkok vagy valami, lopni sem lop úgy, ahogy azt talán fajtájától illene és talán már-már túl idillikusan békés ez az egész. Egyszerű napokat él meg, még magának is szokatlan és mégis, régi ismerősként fogadja a dolgot, hogy manapság kevesebb az inger, nincsenek csatározó hadseregek földekért vagy épp másképp folyik a munka maga is, ahogy a tömeg is szerényebb. Persze, talán más városokban nem ennyire idillikus a dolog és kellemes a közeg, nem volt még ideje sem alkalma, főleg nem indíttatása arra, hogy mindent jól megnézzen és kitapasztaljon, azonban azt már tudja, hogy itt nemigen kellene bármi olyanra számítania, amely miatt foghatná a fejét vagy épp maga mögé kellene néznie. Démonok, angyalok mindenhol vannak, vagy épp félvérek, a nagy számok törvénye alapján is, no meg hova mennének máshova, nincs mindenkinek szüksége valami messzi tájon való remeteségre, mégis, szépen meghúzódnak, nem történik arról az oldalról se semmi. Furcsa, de egész megszokható.
Ezért bátrabb ő is kint a nyílt terepen, vagy épp ráérősebb, nem is sejti, hogy egyesek dühkezelési problémái mennyire és hogyan vetülnek ki a szerencsétlen járókelőkre. Ezért is volt inkább egy erős gyomros az, ahogy letámadva ébredt rá, hogy néha itt is vannak történések, csak eddig nem vele és nem figyelt rá. Nem él álomvilágban, nem hiszi, hogy azért, mert ő most a vadászok között tanul, feddhetetlen és nem érhet senki sem hozzá, később sem érzi azt, hogy nagyon nagy különbséget ér a léte, mégis, azért lehetne egy határ. És persze ne felejtsük el, hogy nem egyszerű eset, nem lehet csak mindent úgy, ahogy, még ha valódi dolgait beletömködi a titok zsebébe. Az ösztönök azonban mások, egy pillanatra majdnem felébredt és védte magát, de megmaradt annál, amit mutatni akart, a rökönyödés és sokk mivolta pedig teljesen érthető lenne, ha az a másik logikusan gondolkodna. De nem, nem, ő csak otthagyja, mintha tényleg csak válluk koccant volna össze, hátra sem néz, hogy na, kiköpött-e már valamit, vagy esetleg legalább tenne úgy, mint aki sajnálná. Érthető, hogy sokakban az elmúlt évek és a lények eléggé furcsa ösztönöket és túlélést váltott ki, és azt is megérti, hogy senkiben nem bízik csak úgy senki, mégis... ez sértett kígyólelkének sok volt.
Köhint párat, legfőképp azért, hogy hangjának megmaradjon az ereje, vagy épp ne tűnjön úgy, mint akinek kellene a szirup, mert a végén elveszíti azt. Aprót dörzsöl a pontra, ahogy menet közben nem tágít attól, hogy azért is beolvas neki. Hát bumm, akkor megint nekitámad, de legalább lesz ideje védekezni, mert már nem lepné meg. Hiába obégat, elsőnek talán meg se hallja. Tök természetesen megy előre, mit számít ez az egész. Lehet tényleg ő fújta fel, és belül még talán el is engedné, de itt most a fiú fejével kell gondolkodnia, így marad a hevesség, még ha csak szavakban is.
- Igen, valóban az a lényeg, de tényleg...! - megáll ő is, ahogy a nő is végre. Na, nem süket! Már haladás. Azonban nem néz felé, csak hátát és szőke tincseit bámulhatja vádló, villámló tekintetével. Nem tudja, hogy a sok-sok évszázad alatt arca mennyire vehető komolyan továbbra is, de elviekben igen. Gyakorlatilag...
- Nem mintha amúgy bárki nyakát el kellene törnöd – mordul rá, ezt biztosan Zagar-tól leste el, amikor valamivel felbosszantja, talán azt is, ahogy homlokát ráncolja, miközben ő újra megindul, hogy elé kerülhessen. Kartávot hagy, sőt, kicsit többet is, de elállja az útját, nem engedi.
- Nem érted, valóban? Hát akkor tényleg baj van itt – mutogat saját homlokára, még köröz is párat. - Lehet, hogy a világnak majdnem vége, de az még mindig nem divat, hogy mindenki nyakára rászorítasz, aki épp eléd kerül. Talán valaki eltöri egyszer a csinos kis ujjaidat! - fenyeget, valóban ropogtatta volna őket, görbére, most azonban nem moccan, csak figyeli. Meg persze készen áll, nincs nála sok fegyver, talán csak egy kés, de ha kell, ott vannak az öklei. Már püfölte párszor a zsákot, kezd ráérezni, főleg, ha a némber nem finomkodik.
- Minimum ilyenkor a bocsánat...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 30, 2019 4:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
To my little snake@
Az utcán az emberek manapság már nem kedvtelésből mászkálnak. Aki itt nyüzsög annak valami halaszthatatlan dolga akad. Sötét ügyletek, munka… meg is értem? KI akarna ebben a lepusztult városban randevúzni, andalogni a szerelmével vagy játszótérre menni a gyerekével. Vajon nekem mim volt? Volt-e férjem, gyerekem? Szerelmem? És ha volt hol lehetnek mos? Élnek e vagy meghaltak? Ritkán gondolok ilyenekre. Elkeserít. Még úgy is, hogy tulajdonképpen nem vágynék rinyáló gyerekre és féltékenykedő pasira. Meg hát a munkám nem egy életbiztosítás. Folyton attól rettegni mikor lövik tarkón a férjemet munkába menet. Kinek kellene ez a feszkó?
Egymásnak ütközünk a sráccal, mint két mozdony. Tündőnkből egyszerre szökik ki talán minden levegő.
Ujjaim vaspántokként ragadják meg torkát. Kész lennék itt helyben kiszorítani a szuszt belőle. Átkozott reflexek, átkozott agymenés. Tekintetünk találkozik. Az enyémben indokolatlan düh, elszántság az övében igencsak indokolt meglepettség, döbbenet. Pár másodperc, nem több, de meghatározza mindkettőnk hátralevő napját. Ő a nyakát szorongatva indul útjára majd miután eleeresztem és azon fog agyalni ki a franc volt és miért fojtogatta, ha már lopni nem lopott tőle semmit. Aztán vállrándít és csak annyit mond: egy újabb elmebeteg.
Eleresztem. Szélsebesen hagyom faképnél még mielőtt jobban megnézhetné arcomat, amit már nem is fed olyan jól a kendő. Már jónéhány lépésnyire eltávolodok tőle mikor hallom sértett pampogását. Torka kaparós a szorítástól, hangja bizonytalan, de hangos. A kis pukkancs. Én ugyan fülem botját sem vagyok hajlandó mozdítani. De csak nem hagyja abba. Utánam jön. Mit akar már? Nekem dolgom van. Sürgős! Nem érek rá sértett kisfiúk lelkét ápolgatni.
- Nem törtem el a nyakad? Igaz? – torpanok meg de nem fordulok felé. Kezem ökölbe szorul. – Nem értem mit pattogsz!
-
reveal your secrets

Athan


Főutca  - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 27, 2019 10:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


Big city life
────────────── ──────────────
@Agnes Lawson - 505 - wtf is girl
Hunyorogva számolja az ép ablaktáblákat és hogy vajon milyen magasan is pihenhetnek, milyen lenne felsétálni és csak kitekinteni, de talán mindig is túl földhöz kötött volt, lévén, anyjának szerencsére nem volt elég kreativitása ahhoz, hogy szárnyakat is adományozzon nekik, ami jobb is, mert csak abból is probléma lett volna. A modern kor talán a jogdíjakra hivatkozna, így nem újdonság, hogy talán ebben az új korban a gyengeség mellett felfedezheti, hogy biztosan van egy iszonya, a ládán kívül, amely elkapja, ha magát a huszonsokadik emeli ablakba képzeli, amint épp a tájat kémleli. Hülyeség. Fejét is rázza meg a dologra, mert nonszensz, hogy ennyire csúszkál a dolgok között, talán már kicsit meg is ijesztve valahol magát, hogy ennyire végletekbe csak odabent volt képes elmenni és kisodródni az eredeti pályáról. Biztosan ennek a maradéka, ha eddig nem volt ideje, a városban akad bőven, a nagyképű kijelentése az elején, miszerint nem vesztett sokat fejben a börtönlét után, talán kicsit erejét is veszti. Mert hiába adta elő, vagy próbálja, egyszeriben ahogy megközelíti, annál jobban jönnek elő az új, idegen és annál zavaróbb tényezők, mint a szorongás és szélsőséges gondolatok bármelyike. Szinte viszket tőle, felkúszik gerincén, hogy annyira nem biztosak mégsem a lábai és még mindig azon kapja magát néha, hogy totálisan lemenve alfába arról biztosítgatja magát, hogy minden a valóság-e, vagy csak holmi játék.
Nagy sóhajjal ereszti ki a gőzt, továbbra sem haladva semerre, mered előre az épületre, mint aki csodálkozik és nem épp belülről rágja a száját finoman saját elméje kuszaságára. Bizonyára az is benne van a pakliban, hogy jobban kimeríti minden, mint képzelte, olyankor pedig akaratlanul sodródik arra az emberibb vonalra, amit igyekszik eladni. Fogalma sincs már, hogy a fenébe keveredett ide az ablaktábláról, és hogy akaratlan szorítja magához jobban a kis ellátmányát, nem is figyelve arra, akik még erre élnek és lézengenek, mert nekik sem jobban érdekesebb egy bámészkodó, mint a saját dolguk.
Aztán megérzi az ütközést, ez rázza ki merengéséből, elméjéből, amiben pakolászott és fejét a gázoló felé fordítaná, de mire bármit is tenne, az olyan hévvel kapja el, mintha ő ment volna neki és hatalmas erővel. Felnyikkan, kiáltana, de ujjak szorulnak torkára és csak képtelen hangot hallat, a motyója a földön köt ki, ő meg csapódik a kőfalnak és csak mereszti a szemeit a... nőre?! Jobban meglepi, mint kellene, szitkozódik a szorítás közben és lökné lefele, fejtené lefele az ujjakat. Mondhatni, totál kedves gesztus, illene bokán is rúgnia, talán el is éri, talán nem, aztán az ujjak eltűnnek, belőle pedig kiszakad a hörgés és az előbbi területre fog rá. Komolyan. Mi baja a világnak a torkával? És minden magyarázat nélkül fordít neki hátat, ő pedig legértetlenebb fejével pislog utána egy sóhaj erejéig. Aztán persze összeszedi a tökeit, vagy inkább visszafogja a dögöt és ellöki magát a faltól, de nem, elsődleges ötletét, miszerint hasonló agresszióval válaszol, elveti.
- Már megbocsáss de... ereszti le a kezét és utána trappol. - Ez mégis mi a franc volt?! Eszednél vagy? - a kendő ténye is furcsa dolog, meg úgy minden, de saját sértettsége még jobban. Mit képzelnek egyesek...
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2