Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Titkos alagutak VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 09, 2020 3:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 09, 2020 11:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Isten

Ó, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan sikerül kiérnünk a felszínre, hálát adtam az Úrnak, amiért elénk küldte ezt a Tom nevű fickót, akiről mellesleg kiderült, hogy egész jó arc. Egy picit ferde szemmel nézek a biztonságisra, mert nem igazán örülök annak, hogy élből mehetek is a nagybátyám elé. Ennyire azért még nem álltam készen erre a találkozásra. Az alagutas túra után minimum szerettem volna lezuhanyozni, enni valami értelmeset, és vagy hat órát átaludni úgy rendesen, estére meg a fiúkat elereszteni kicsit bulizni, hadd szórakozzanak.
Igazuk van, rég éreztük jól magunkat, csak úgy önfeledten, nem törődve a világ négy sarkával. Nekem még az emberi szükségleteimre is gondolni kellett, nem feledhettem el, hogy én csak félig voltam angyal.
- Nagyon szépen köszönjük a segítséget, maga nélkül lehet, napokig bolyongtunk volna – eresztettem az őr felé egy hálás mosolyt, aztán m elindultunk rögtön lejelentkezni. nem is ment olyan vészesen, egy kicsit voltak csak ránk zabosak, hogy ha eszünk van, akkor a főbejáraton jövünk, és minél előbb irány az új szállásunk, és legyünk szívesek illatozóbbá varázsolni magunkat. Kac-kac, azért itt valamivel több humoruk volt az embereknek, vagy csak mi fogtuk ki őket jó napjukban?
Ki tudja. A lényeg, hogy egyelőre a feladat első fele teljesítve. A nehezével ráérek azután foglalkozni, hogy szalonképes állapotba rittyentjük magunkat.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 09, 2020 10:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Sophia
Szívesen mondanék pár jó szót a mentális traccspartijuk kapcsán, de akkor magamra vonnám a figyelmüket, mi több, lebuknék. Angyalnak gondolnának engem is. Úgyhogy csendben menetelek előre, olykor összeérnek a pengék egy zeneszólam erejéig a kezemben. Útba igazítom őket, némi információval ellátva Michael kapcsán, amire csak egyetlen szót kapok válaszul. Ez nem az a szó, amit én mondanék rá, de nyilván Sophia másképpen gondolja. Hiszen csak egy butuska és csacska lány. Azért némi felelősségtudat szorult belé, ha már elvergődtek idáig és hajlandó Michael elé állni. Valójában nem az üzenet az érdekes ebben, persze azt is fontosnak tartom. Kérdés hogy a drága fiam ebből felfog-e bármit is majd? Komótosan kiérünk a napfényre, amikor Sophia-ék is megjelennek mellettem, akkor húz el előttünk egy őrjárat. Páran közülük felénk tekintgetnek, látják hogy a még újonc zöldfülű -aki én volnék- beengedett pár ismeretlen figurát. Ó, legalább hírét viszik neki! Így nagyon megerőltetniük sem kell magukat.
- Azt hiszem hogy várni fognak titeket!
Biccentek az elvonuló menet irányába a fejemmel, aztán a díszes kompániámhoz fordulok.
- Hát, örültem a szerencsének, sok sikert a továbbiakban és a viszont látásra!
Mindezt egy szuszra elhadartam. A fegyvereiket most nem kapják vissza, le fogom adni a megőrzőbe. Viszont nem mehetek velük tovább egy tapodtat sem, nem hagyhatom el a helyem. Még ha egyszer megtettem, többször nem fogom a mai napon.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Isten

Remek. És most pozitív értelemben gondoltam erre a szóra, ez csodálatos, hogy nemsoká kiérünk innen, akkor talán a fiúk agya is helyre rázódik, biztos a lenti nem éppen rózsaillatú levegő van ránk ilyen nyomasztó hatással, a sötétséget akkor még nem is említettem. Mármint úgy sötétég, hogy félhomályban lassúztunk.
- Értem, no, ez esetben, beszélek majd vele erről – nyeltem egy nagyot. Lesz némi beszélgetni valóm a bácsikámmal, és amiket hallottam az őrtől, nagyon nem jó hírek. Mi lesz, ha élből elhajt a sóhivatalba cukrot hámozni? Ez nehezebb lesz, mint amilyennek eleve tűnt. Másfelől viszont sajnáltam, mert angyalként, aki a Mennyben nem szembesült az emberi érzelmek kuszaságával, most rettenetesen rossz lehetett ez neki, a naiv oldalam azonnal rohant volna segíteni, de azért még nem akartam a halálomba rohanni. Amit terjesztettek róla, elég erős információ volt ahhoz, hogy visszatartson. Végtére is ő Michael, egy arkangyal, Isten nagy hadvezére.
Ergo, nem egy olyan személy, akit ölelgetni kéne, meg pátyolgatni, nem hinném, hogy vevő lenne erre, pláne nem egy ilyentől, mint én. Egek, a rinyálásom kezd erősen Mózesére hajazni, amikor kifogásokat keresett Istennel szemben, hogy miért nem alkalmas a felajánlott melóra. Le kell erről szoknom, de mégis kételkedem abban, hogy bármi értelme is lenne annak, amit teszek.
- Szegény – csúszott ki a számon. Zach szólt volna, de rögtön csendre intettem, pusztán tekintettel, s némi fejingatással. Majd később megbeszéljük ezt is. Egyelőre zúgott a fejem a sok új információtól, helyre akartam rakni odabent, amit kellett.
- Sophie, nem hinném, hogy neked akarna ugrani. Nem ártottál neki semmit – Ahogy a kijárat fényét megpillantottuk, egyre inkább összeszűkül a gyomrom, lehet, a folyamatos stressztől, aminek kitettem a szervezetem. Angyali társaságban hajlamossá váltam elfelejteni az emberi szükségleteim, hiszen én csak félig voltam angyal, és erre néha úgy fest, nem árt, ha emlékeztetem magam.
Itt vagyok erre én. És gondolj bármit, te butus, nem hiszem, hogy Isten alkalmatlannak tartana, különben nem kért volna meg rá, hogy ezt átadd.
Zach, végre visszatértél.
Már nem tudom, hogy másképp próbáljalak téged is visszarángatni a magabiztos oldaladhoz. Megígértem apádnak is, hogy vigyázok rád, meg neked is. Ha ehhez szükséges, akkor még hülyét is csinálok magamból, hugi…
Hopsz. Ez minden, csak az nem, amire számítottam. Meglepetten fordultam meg, kérdő rá nézve, ő meg behúzott nyakkal várta a letolást.
Nem tudtam ezt hova tenni, sose hívott még így. Nem igazán értettem az ilyen családi dolgokhoz.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 9:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Sophia
Azért van aki ráncba szedje őket. Csak bólintok a nevek sorolgatására, pontosan tudom kit hogy hívnak és hallom a hülyeségeiket is. Persze embernek gondolnak. Gyorsan le kell intenem Sophia-t.
- Ebben az esetben nem velem kell ezt tudatnod. A bácsikád az, aki ilyenkor bárkiért is küldet.
Egy ember, aki itt vezetgeti őket az alagútban, biztosan nincs olyan poszton vagy rangon, hogy értük küldessen. Lehet hogy ezt ő is átgondolta volna, ha ezek hagynák. De láthatóan Zachriel meg van bolondulva.
- Mostanában nem önmaga. Mármint eddig is zord volt és távolságtartó. A tekintetével ölni tudna. De amióta a város vezetője, Faye Cartelle meghalt, ő még inkább zord.
Nem mondhatom azt hogy nem halt meg és démonná változott, hiszen az emberek zöme nem tudja ezt, még itt sem a városon belül. Ugyanakkor Michael sosem volt közvetlen senkivel. Talán csak a saját testvéreivel és a nővel. Valószínűleg már mindenkinek feltűnt hogy néhány perce csak egyenesen haladunk. Nemsokára a sötét luk végén feltűnik a fény is. A zseblámpám fényén kívül.
- Mindjárt kiérünk. Kérjetek ideiglenes tartózkodási engedélyt Yashamiel irodájában. Ez fontos, különben úton útfélen belétek kötnek. Nem nagy ördöngösség, csak lejelentkeztek, hogy kik vagytok és miért jöttetek. Megmondjátok ki engedett be titeket, és kapni fogtok. Az iroda itt van nem messze a kijárattól keletre, a fal közelében. Sok őr jár ki be ott, nem lehet eltéveszteni.
Csak érjünk ki, mert kezd fájni a fejem tőlük. Hogy tudnak ennyit beszélni? Sophia még oké, de a többi? És mi lelte Zachrielt? Mitől lett ennyire bugris?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 9:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Isten

- Ha a ruhámra gondolt, azt majd Zach állja, uram – pillantottam szúrósan hátra a jómadárra, akinek a vigyort még mindig nem törölhette le semmi a képéről. Hogy irigyeltem érte, hogy szinte mindig ilyen jól tudta figyelmen kívül hagyni a valóságot, ebben kivételesen igazat adtam neki, rám fért volna már, hogy jól érezzem magam, de első a munka, utána a szórakozás.
- Hallottátok, fiúk! – bólintottam megerősítve az úriembert. A két plusz „emberünk” megadóan maguk elé emelték kezüket.
- Meg ne egyél bennünket, kisasszony, nem gondoltuk, hogy így felkapod a vizet. – Nem tudtam eldönteni, hogy lecsapjam-e őket, vagy mit tegyek. A magukét már úgyis megkapták, én meg tovább minek ragozzam? Van egy „apjuk”, ő tudtommal nevelte őket a kilakoltatási, ha onnantól nem képesek őrizni a jó hírét, az már nem az én hibám, és nem az én felelősségem.
- Hát, szerintem jó ideig maradunk, elég régen nem telepedtünk le huzamosabb ideig egy helyen, és a kisasszony már nagyon unja a változatosságot – piszkált Zach.
- ZACHRIEL! Befejezted? Komolyan, néha egy frissen született csecsemő érettebben viselkedik nálatok – fakadtam ki egy csöppet. Legalább most az egyszer tartaná a hivatalos formalitást.
Vettem, vettem, drágám, csak látom, hogy rémült vagy, na!
De ezzel nem segítesz, nem tudhatod, hogy…
Ember. Ez biztos.
Komolyan?
Igen. De neked van erre főleg képességed, pont most nem kéne elhanyagolnod. Különben hogy találod meg a bácsikád?
Ez igaz. Na jó, ha átjutottunk, akkor elmehetünk bulizni, fiúk, ez nektek is szól!
Hurrá! Végre valami jó a sok meló mellett.
- Sophia Nadine Haynes, a fiúk pedig Zachriel, igen, az a lökött, a kettősünk pedig Forthan és Zebulon – mutattam be a srácokat is, ha már megtudtuk az őr nevét. Jó, tudjuk, kit keressünk majd a fegyvereikért. A sötétség matti elővigyázatosságot teljes mértékben megértettem. – Esetleg ha bármiben tudunk segíteni a lakosságnak, akár az építkezéseknél, csak küldessen értünk és megyünk.
Zach az elágazásnál kivételesen segítőkésznek mutatkozott, óvatosan átlendített, mielőtt még a trutymóban végzem. Ő így is gyorsan eltüntette magáról a sárnyomokat, amik az én kis hadműveletemnek hála kerültek rá. Aztán rákérdezett, meddig maradunk. Jó kérdés, még valakinek hasonló tüneményes ötletei akadnak?
- Ameddig a bácsikájával egymásra nem unnak – humorizált megint az őrangyalom. Csodás.
- A kedves társam arra óhajtott célozni, hogy ameddig a bácsikám szívesen lát engem és kíséretem, és nézze el, hogy ilyen idiótán viselkedik, majd megpróbálom megnevelni, mielőtt szégyent hoz a nevemre – szerettem Zachet, de ez most már túlzás, miért nem bírják ki még egy kicsit?
Fent annyit mulatozunk, ami belefér a kereteinkbe, angyalként igazán lehetne több türelmük, elvégre jószerivel halhatatlanok, vagy mi.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 8:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Sophia
Felhorkanok a hölgy megjegyzésére, amit a többieknek címez. Aztán sorra veszem őket, meglepően együttműködőek. Az angyalpengéket elveszem tőlük.
- Egyik felét garantálni tudom, a másikat nem. Tudjátok a Sötétség hatalmas pusztítást végzett itt is, így az embereink félnek, sok helyen kopácsolás és építkezés hangjai árasztják el az utcát és a környéket. A saját érdeketekben sem tanácsolom, hogy ilyen kretén módon viselkedjetek odaát!
Kezemmel és mutatóujjammal a férfi kíséretre bökök. Azután elindulok előre, magamhoz édesgetve a fegyvereiket.
- Gyertek! Ha dolgotok végeztétek és menni akartok, akkor a fegyvereiteket visszakapjátok. Keressetek engem ez ügyben. A nevem Tom Weston.
Végre megejtjük a bemutatkozást is, de azért haladjunk. Úgyhogy nem állok meg kézfogásra, meg ilyenekre. Most van időm meglesni, történt-e bármi is odakint a bejáratnál. Üres. Szóval nem.
- A lazításhoz biztosan kapni fogtok szállást, mert a vendégeknek jár és szoktak adni. De javaslom még nektek a Golden Gate Színházat, vagy a Mezzanine Clubot.
Fordulunk egyet, jobbra, ahogy egy elágazáshoz érünk.
- Óvatosan, nehogy beleessetek a trutyiba!
Jobbnak látom szólni nekik, noha egyiküknek sem árthat a fekália, meg az egyebek, ráadásul hamar meg tudják magukat tisztítani, de akkor is. Elvégre a vendégeink.
- Meddig maradtok?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 06, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Isten

Szúrós szemekkel pillantottam a röhögcsélő fiúkra. Tényleg unatkozhatnak, ha ezt nevetségesek tartják. Hála legyen az Úrnak ezért az úriemberért, hm, micsoda szófordulat, de tényleg jól esik a figyelmessége.
- Elnézést, úgy gondoltuk, ráfér már a hölgyre némi lazítás – A félhomályban lazítás címen képen dobtam Zachet egy kis földről szedett földgolyóval. Na ezt is jól megaszondtam… de attól még jól esett a bosszú.
- Nesze, te kukoricacímeres ökör. Te állod a ruhám tisztíttatásának árát, mert én így nem megyek a bácsikám színe elé – förmedtem rá.
- Jó, na, nyugi! Most már legalább nem parázol ok nélkül.
- De, hogy visszapenderítenek miattatok – forgattam a szemem. Vigyáznom kell ezzel is, a végén még így marad. Férfiak!
Vigasztalt a tudat, hogy a motozást nem úszták meg, míg én igen, ezen kivételesen jól szórakoztam. Kölcsön kenyér visszajár.
- Még megfontolom az ajánlatát – nevettem, kicsit kínomban is. Mentem volna tovább. Szerencsére csak egy-egy angyalpenge, nem sok volt náluk, de azt azonnal leadattam velük.
- Nem fogtok randalírozni, én békét szeretnék végre, nyugalmat, kaját, és egy rendes napot átaludni – adtam a zsémbes, úri kisasszonyt, annak ellenére, hogy a körülmények nagyon nem voltak megfelelőek ilyesmi mondatok számára. Hol lehet békét és nyugalmat találni egy ismeretlen sötét alagútban, egy vadidegen biztonsági őrrel a nyakunkon?
Istenem segíts meg, mi jöhet még? Aztán ezerszer elátkoztam magam gondolatban, mert ilyet sose szabad feltenni, még mentális úton sem, mert mind tudjuk, hogy mik a következményei: holt biztos, hogy valami még rosszabb esemény zúdul ránk.
Kérdéses, hogy mikor és hol.
Nálam egy darab fegyvert se találna, és nem csodálnám, ha elgondolkodna, hogy emellett a három idiot mellett hogy maradhattam még életben. Ez az ötven millió dolláros kérdés.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 06, 2020 6:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Sophia
Figyelem a forgolódásukat, tanakodásukat, a fejem zeng a hangjuktól, aztán az egyik az ölébe veszi a hölgyet, mondván az egyetlen fegyver itt ő maga, azzal átnyújtja nekem.
- Elhiszem. Mindig a nők a titkos fegyverek, de ha nem bánod, inkább nem hoznám, mert nemrég egy hölgyet cipeltem és sérv van a gerincemben!
Eszemben sincs cipelni. Szórakozzanak mással. Nem is nyújtom a kezem érte, de ő mintha meg sem hallotta volna, elengedi.
- Ó, jaj!
Egy hangos puffanás, közben én hátrébb lépek, ne a lábfejemre essen. Aztán szánakozón pillantok le rá.
- Jól vagy?
A kezemet nyújtom neki, felsegíteném, aztán ráförmedek a többi semmirekellő alakra.
- Hogy lehettek ennyire felelőtlenek?
Még jó hogy nem az én hibám. Megmondtam, nem cipelem, akkor mit erősködik? Amint Sophia felállt, a ruháját kezdem el porolni, közben magyarázok.
- Én a te helyedben be nem jöttem volna egy ilyen sötét alagútba ezekkel a tökfilkókkal. Vagy ha mégis, akkor hátul loholnék mögöttük és megvárnám amíg felfalja őket egy krokodil.
Szúrós tekintettel méregetem a fickókat, majd amikor mindenki készen áll és a hölgy sem a ruhájával, meg az előbbi esésével foglalkozik, kihúzom magam.
- Én bizony egy tapodtad sem megyek, amíg nem ellenőrizlek titeket. Te! Mutasd, mid van!
Bökök az egyik Gabriel párti angyalra, aztán odalépek hozzá és megmotozom, ha tetszik neki, ha nem. Szándékomban áll a többieket is, libasorban.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 04, 2020 7:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Isten

Minden rendben lesz, kisasszony, nem kell félni. Nem véletlenül bízta ránk a bácsikája ezt a feladatot, épségben bejut.
Az egy dolog… de ha nem tűnt volna fel, a fajtámat sehol se látják szívesen.
Akkor majd kegyedet is angyalként mutatjuk be.
- Igen. Mind azok vagyunk – felelt helyettem Zach.
- Mondom, hogy én voltam ilyen idióta, és rábeszéltem őket – Mit nem lehet ezen érteni? A hiba az hiba. – Sajnálom.
- Fegyvert? Tőlem… - A fiúk összenéztek, aztán rám, és ajjaj, már kezdtem sejteni, hogy mit akartak.
- Ne…m nem gondoljátok komolyan, ugye?
- Dehogynem - bólogattak az őreim.
- Csak elbír, elvégre biztonsági őr, maximum kiborul a szarkazmusodtól – vigyorgott most már Zach is, és mire megnyikkanhattam volna, már volt talaj, nincs talaj a lábam alatt. Ezért még számolunk. Nagyjából sejtettem, mit akarhatnak, elvégre nem igen voltunk felfegyverkezve, legalábbis nem tudtam róla, hogy a többiek mit tudtak, mi volt a birtokukban. Nem kérdezősködtem, akkor abban a pillanatban, Gabrieltől eljövet nem voltam abban a pozícióban, hogy megengedjek magamnak egy feleselést.
Még a végén panaszkodik apucinak.
- Jól van, vállalom.
- Higgye el, uram, elég nagy fegyver tud lenni ő önmagában is, szóval átadjuk, ha ez a feltétele – és már röpültem is, igaz, nem szárnyakon, kivételesen, itt erre nincs annyi lehetőség.
Szegény őr, és szegény én, erre még én se számítottam, na, csak legyünk ezen túl, és megkapják a magukét.
Édes Uram! Muszáj volt velük verned engem? Remélem, jól szórakozol, a már műsort adnak a fiúk. Ne félj, átadom az üzeneted!
Gabriel, ha egyszer netalán újra összefutnánk, akkor garantáltan bemószerolom nála az embereit.
Hogy foghattak össze így ellenem ezek a disznófülűek? Úgy látszik, a férfiak az angyaloknál se különbek.
Nézd a jó oldalát, drágám, legalább felvidulhatnál egy kicsit.
Mész a…!
Hova?
Szerencséd, hogy szeretlek, és bánt eleget az élet nélkülem is.

Ha mázlim van, az őr nem veszi ezt nyílt szándékú sértegetésnek, de ha még elég lovagias is, akkor ezt az idióta kíséretem szemére is veti, hogy micsoda faragatlanság ez.
Ha odaérünk a városba, rendesen, első dolgom lesz bulizni vinni őket, mert gyanítom, hogy unatkoznak, és nem szeretnék többet az unalmuk célpontjává válni. Még hogy én fegyver? Kikérem magamnak.
Naná, hogy az vagy, Nanniem. Nem tudom, hogy csináltad, hogy az urunk is melléd állt, de ez fegyvernek felfogható simán.
Befejezte mindenki, főleg te, Zach? Kiszórakoztátok magatokat? Örülhettek, ha ezért nem nyír ki mondjuk engem de azonnal. Én vagyok az egyetlen halandó közülünk. Bent ráértek marhulni, szűk kereteken belül.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 04, 2020 6:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Sophia
Az egyik a hátsó sorból alaposan rámförmed, amire összerezzenek, aztán én kérem ki magamnak.
- Tudtommal a gumicukor még nem ölt meg senkit!
Utána érdeklődve figyelem a kialakult közjátékot, és bár jelét nem adom, de hallom mit magyaráznak itt össze vissza. A végén aztán a csapat egyetlen női tagja szólal meg ismét.
- Ó, ti mind angyalok vagytok?
Mert hát Michael bácsikájáról esett szó. Lemondó sóhajjal rakom el a zacskót, úgy tűnik senki sem kért belőle.
- Nem értem miért nem a főbejáratot használtátok, de kössünk üzletet! Odaadjátok nekem a fegyvereiteket, cserébe beviszlek titeket a városba, itt az alagúton keresztül.
Kíváncsi vagyok ki akarja azt visszakapni. Úgy vélem fair ajánlat, mert ha bevinném őket tökig felfegyverkezve és megtámadnak, vagy megölnek valakit odabent, akkor az az én saram volna. És ezt még én sem tudhatom előre, mert Gabriel angyalai nagyon feszültnek tűnnek. Én pedig nem azért segítenék nekik, hogy aztán odabent randalírozzanak.
- Ha nem, úgy elsétálok és még ha ki is találtok magatoktól, odakint az őrök nem fognak tárt karokkal fogadni titeket.
Blöfföltem, van ez így. Ők azt úgysem tudják hogy én volnék a kinti őr, aki ráadásul elhagyta a posztját. Remélem nem vette senki észre még. Szoktak lenni őrjáratok, de ez most nem az a pillanat hogy megbizonyosodhassak róla. Amúgy nagyon nem értem Sophia félelmét, valaki tán olyasmit híresztel Michael-ről? Igazából olyan lett, mint egy növény. Vegetál és siratja az eltűnt szerelmét. Talán tőlük kicsit felvillanyozódik!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 1:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to: Isten


Ne, ne, ne, ne, ne… Zach keze akaratlanul is megtalálta az én szabad kacsómat a félhomályban, miközben a két kísérőm eltakart minket. Sajnos akkora helyünk nem volt, hogy a szárnyaikkal tegyék, ezért kezükkel próbáltak védőláncot alkotni.
- Zach, most mi lesz? Ő megharagszik rám, ha nem jutunk el az üzenettel – fogtam suttogóra. Gabriel bácsikám üzenete másodlagos, az Úré előbbre való. A pokolra vezető út is jóakarattal van kikövezve. Khm, ebből én is tanulhatnék végre, hogy a saját pokolbéli lakosztályomat ásom még inkább, minél jobban beleártom magam ebbe a brother-fightba.
Fura egy csapatot alkothattunk a minket elkapó őr szemében.
- Ha csak egy ujjal is ártani merészel a kis hölgyek, azt alaposan megbánja! – El ne szólják magukat! Zach közben magához húzott védelmezőn.
- Semmi baj, Nanniem, megvédünk. Azért vagyunk itt.
- Félek – motyogtam. Minden porcikám reszketett. Mi van, ha vadászba ütköztünk?
- Az… az én ötletem volt. Nem akartam, hogy bajba kerüljenek miattam, mert… - Zach lefogta a számat, gondolatban pedig elég sok csúnyát mondtam rá.
Khm, ezúttal igenis bekapcsolom a képességemet, mielőtt még megöleted magad, drágám! Az apád kitépi egyenként az összes tollam, ha bajod esik, remélem, erre még emlékszel.
Én úgy emlékszem, megnyúzni akart és nem megtépni.
Részletkérdés.
Befejezted?
Igen. Csak gondoltam, szólok.
Mi is halljuk, ne zavarjon…
KIT ÉRDEKEL!

A kis mentálpárbaj után végre megszólalhattam.
- Michael… - mondjam ki, hogy bácsikám? Végülis as, ha úgy veszem. – bácsikámhoz tartok, némi fontos üzenettel. Kettővel konkrétan, és elnézést, én nem bírtam magammal, ha valakit, hát engem vonjon felelősségre, ne őket, ők csak segíteni akartak, tudja, szakmai ártalom…
Próbáltam kivágni magunkat a csávából.
- Köszönöm, kihagyom, előbb valami normálisat ennék, de nem itt – céloztam erre a poshadt, nem kimondottan étkezéshez alkalmas alagútra.    
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2