Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Samandriel •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Samandriel  VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1058
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:06 am
Következő oldal


Samandriel
Szabad
Rang • Őrangyal
Play by • David Boreanaz (változtatható)
Kora • 600 év
Karakter információÉvszázadok óta vigyázod az emberek álmát. Atyád erre teremtett téged, egyszer sem esett meg, hogy megingott volna a hited, vagy túl kicsinyesnek tartottad volna a feladatot. De hát miért is tartottad volna, amikor a legkedveltebb teremtményeire vigyázhattál? Emberöltőket töltöttél a Földön, volt hogy felvetted a halandók formáját, elvegyültél közöttük. Kedvenc trükköd egyike volt, hogy közel kerültél az emberekhez, barátjuk, bizalmasuk lettél. S hogy miért tartottad ezt szükségesnek?
Mert így jobban tudtál rájuk vigyázni. Mert tudtad, hogy olykor a szavak többet érnek, a meggyőzés ereje. Persze nem egyszer esett meg veled, hogy harcokba kellett bocsátkoznod egy-egy aljas démonnal, nehogy megkísértse az embereket, kikre épp vigyáznod kellett. Sose akartál harcos angyal lenni, mégis az alapvető fogásokat megtanultad az évszázadok során.
Mindig is vigyáztál arra, hogy sose kerülj túl közel a rövid életűekhez. Tiszteletben tartottad Atyád törvényeit és tudod is, hogy mily büntetést von ez maga után. De hát miért is beszélünk erről? Hiszen te sose tartoztál azok közé, akik kíváncsiságának engedve túlságosan is beleolvadt a halandó világba.

Miután Isten elhagyta a Mennyeket, ugyan elgondolkoztál, mégis úgy döntöttél, hogy folytatod a feladatod. Nem álltál be sem Michael, sem Gabriel csapatai mögé. Mindig is inkább Sariel, vagy Ramiél pártját fogtad. Meglehet, hogy ezért is döntöttél úgy, hogy inkább New Yorkban töltöd az időd. Atyádtól kapott utolsó feladatod utódai még mindig élnek. Hiszel abban, hogy vissza fog térni, annak ellenére is, hogy a Sötétség felbukkant. Hinni akarsz benne, hogy nem tudta elmédet bekebelezni a sötét füst, mely a városra borult.
A városban maradsz, a vadászoknak segítesz, de vigyázol, hogy ne menj olyan helyre, ahol könnyen lebukhatnál. A városba érkező testvéreid számára is segítséget nyújtasz, mindaddig, amíg az embereket nem bántják, de vigyázzon az a démon, ki szembe találja veled magát. Annak bizony még most sem fogsz kegyelmezni.

//Nem szabnánk meg, hogy kinek is lennél pontosan a védőangyala. Szerencsénkre sok karakterünk garázdálkodik a városba, kik talán nem is tudják, hogy épp te vigyázol rájuk. ^^
Pb természetesen cserélhető, akár a város is, ha szimpatikusabb neked San Francisco. OMG //
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 47 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 39 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6