Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Boston - Az erdő mélyén •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 21, 2016 6:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raguel & Theo

Happy birthday to me!

Mosolyodtam el, ahogy elkezdett csúszkálni a jégen, kicsit megtörte a komoly hangulatot, ami végigkísérte az eddigi beszélgetésünket. Azonban le nem tudtam venni a szemeimet a hatalmas szárnyairól, olyan hatalmasak voltak. Fel is merült bennem pár újabb kérdés, amiket nem tudom, feltegyek e. Milyen érzés lehetnek azok a hátadon? Milyen lehet velük repülni? Kíváncsi vagyok vajon.. Áhh ezek most nem fontosak, koncentráljunk inkább a tényleg lényeges dolgokra.. de ha mégis?
- Öm, nem is tudom, hogy kérdezzem ezt meg. Öm, szóval én egy fél angyal vagyok... mi is kapunk olyan öm tudod... szárnyakat? - teszem fel a kérdést dadogva, szünetekkel a szárnyaira mutatva. Nem tudom, hogy valami teljesen baromságot kérdezek e, ezért félve teszem fel a kérdést.
Örülök, hogy nem kellett megtudnom apámról valami olyat, amit nem képzeltem volna róla, hogy legalább ennyire ismertem őt, hogy tényleg egy olyan csodálatos angyal volt, mint amilyen apa. Bár az igazi oka bukásának sokkal jobban szíven ütött, mintha valami rosszat tudtam volna meg róla. Hisz bármilyen szörnyűséget tett volna nem változott volna róla a véleményem, mint apáról, hisz abban nagyon jó volt. Nem szerettem volna, őt kevésbé csak mer a rég múltjában tett valamit, csak mert nem volt jó angyalnak. De ez, hogy apám feladta a szárnyait, az erejét, feladta az egész mennyei dolgot, hogy halandóként leélje az életét anyánkkal. Ez hatalmas lelkifurdalást okozott azokért a dolgokért, ahogy néha viselkedtem vele, még ha csak egy kölyök is voltam. Persze nem gondolom komolyan, hogy jobb lett volna valami rosszat megtudni róla, de már így is annyira hiányzott. És most tudván, hogy születésemkor elveszítette azt, akiért minden feladott, de ő mégsem tört meg, hanem talpra állt és felnevelt miket, ettől csak még jobban fáj hiánya. Hogy ezt sosem köszönhetem már meg neki. Lehet, hogy szárnyait elvesztette, de ő nem bukott el, ő mindig is egy angyal maradt, akinek hatalmas ereje és szíve volt.  
- El tudod hinni, hogy én az ő fia vagyok? Kész katasztrófa tudok lenni, csak körül kell nézned. - mondok ennyit elnevetve, a rengeteg jégre mutatva, de komolyan. Hogy lett egy olyan angyalnak, mint ő volt, egy olyan fia, mint én? Nem igazán vagyok jó semmiben, közel sem vagyok olyan jó "ember", mint ő volt és akkora akaraterőm sincs, mint neki volt. Nem tudom mégis, hogy sikerültem így félre, minden esetre büszke vagyok, hogy apámnak szólíthattam.
Eztán felvilágosít arról, hogy bármennyire hatalmas erejű angyal is ő, ugyan úgy segít bárkinek, aki arra rászorul. Azért jó tudni, hogy a mennyben nem az erő határozza meg a dolgok fontosságát. Valahogy úgy képzeltem, hogy az arkangyalok csak utasítják a többi angyalt és fontosabb dolgokat tartják szem előtt. Majd elmondja, hogy ő igazából csak lelkének kivetülése és igazából démonok fogáságban van.
- Tudok esetleg valahogy segíteni kiszabadulni? Valakinek szólni? - kérdezem elszántan kissé aggódó tekintettel. Bármennyire is próbálta mosolya mögé rejteni, ekkor már láttam a megviseltséget a szemében. Egy nagyon kedves és gondoskodó lánynak tűnik, a gondolat, hogy ő fogságban van és szenved, rossz érzéssel töltött el, mindenképp segíteni akartam neki valahogy. Csak eztán jutott el az agyamig mi is volt az utolsó mondata. Marchosias! Hát ez volt annak a szörnyetegnek a neve.
- Marchosias a nyomomban van? Mégis mit akar még tőlem? - a kérdések feltétele után már kattan is az agyam. - A képességem miatt keres, igaz? De mit akar vele? - kérdezem nyugodt hangon kíváncsian. Nem hiszem el, hogy ennyi mindent elvett tőlem és még többre vágyik. De a helyzet az, hogy nem félek tőle, lehet kéne, de túlságosan forr bennem bosszúvágy ahhoz, hogy megfélemlítsen. Túl sokszor szerepelt már a rémálmaimban, amitől a félelmem iránta színtiszta gyűlöletté alakult.
- Rendben. - feleltem csak ezt az erőm megállítására, ez az, amire most koncentrálnom kell. Nem szeretnék elbújni, szemtől-szembe szeretnék állni azzal a rohadékkal, de előtte meg kell tanulnom kontrollálni a képességemet vagy semmi esélyem. Leültem mellé, behunytam a szemem és próbáltam kiüríteni elmémből azt a sok dolgot, ami benne kavargott, majd bólintottam.

reveal your secrets

Raguel


Boston - Az erdő mélyén - Page 3 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 17, 2016 11:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Theodore & Raguel
Nem akartam ennyire leterhelni a fiút, de kénytelen voltam rá. Ha most mindent megért, könnyebben élheti tovább életét, talán megérti, hogy mekkora veszélyben is van jelenleg. Muszáj minél előbb minél több dolgot elmondanom neki, mert ki tudja, hogy őreim mikor veszik észre, hogy lélekben már megint messze járok. Végül Theo jól összefoglalja a dolgokat, aprókat bólogatok a szavai nyomán. Rengeteg kérdése merül fel a dologgal kapcsolatban és ezen nem csodálkozom, most épp olyan, mint egy ma született bárány és az  új kapura pislog éppen. Halvány mosollyal figyeltem, ahogy ismét hanyatt esett a jégen, de szerencsére nem történt baja. Zavarán csak halkan elkuncogom magam. Aranyos, ahogy próbálja összekapni magát, gyorsan terel is egy kérdéssel. Most, hogy már tudom, nem fél tőlem, nyugodtabban megyek közelebb hozzá. Elrugaszkodom, aztán mintha csak korcsolya lenne a lábamon, ide-oda csúszkálok jó kedvűen a jégpáncélon, ami elég viccesen nézhet ki, hiszen mezítláb vagyok. Jól esik egy kicsit végre ismét szertelennek és szabadnak lenni. Szinte körbe siklok Theo körül, szárnyaimmal és kezeimmel egyensúlyozva. Kissé úgy érzem magam, mintha fekete hattyút játszanék. Az ötlet tetszik, így is képzelem magam. Régen játszottam, vagy vidultam már, most rám fér, még akkor is, ha egy nephilim emiatt hülyének néz.
Mély levegőt veszek, hogy első kérdéseire a válaszhoz összegyűjtsem a gondolatokat, végül csak megállok és rá nézve bólintok egyet.
- Ismertem az apádat. Minden olyan angyallal találkozom.. illetve találkoztam, amelyeknek szükségük volt iránymutatásra, akik még választhattak a bukás és feladatkörük közül. Nem csak a rosszá vált angyalok buknak ki a Mennyből, Theo. Apád jó angyal volt. Igazi harcos, aki szerette az embereket és becsületes szívvel védte az angyalokat. Tudod, nálunk tilos halandókba, vagy démonokba szerelmesedni, tilos a munkánkat "otthagyni" valaki másért. Noha jó ember volt és a szeretet, amelyet érzett, tiszta volt, a szárnyától meg kellett fosztania Sarielnek. Ő választotta a szerelmet a munkája helyett. Akkor is megbukik egy angyal, ha sajátjai ellen fordul, segít a démonoknak.. igazából még nagyon sok oka lehet. – magyarázom. Tudnia kell, hogy az apjának az egyetlen bűne az volt, hogy szeretett valakit és emiatt képes volt feláldozni munkáját és vele szárnyait. A kérdésére, hogy még is miért foglalkozom vele, ismét kellett pár másodperc, hogy összeszedjem magamban a választ. Nagy sóhajjal ültem le törökülésbe a jégre és ujjammal láthatatlan, hullámos vonalakat, karikákat kezdtem el rá rajzolni.
- Nem csak az angyaloknak, de az embereknek is szoktam segíteni, ha szükség van rám. Én... én ezért élek. Erre születtem. Ezt szeretem csinálni és boldoggá tesz, ha segíthetek valakinek, legyen az Isten, egy testvérem, egy nephilim, vagy halandó. – mondom, majd rá pillantok, kissé keserédes mosollyal.
- Ráadásul amikor hallottam a történeted, mindenképpen segíteni akartam. Én... valójában nem itt vagyok, Theo. Ez csak a lelkem kivetülése. Én még most is fogoly vagyok egy közeli szigeten, démonok közt. Tőlük hallottam rólad és arról, hogy egy Marchosias nevű démon van a nyomodban. – mondom komolyan rá pillantva.
- Úgy hogy sajnos nincs túl sok időm. Bármelyik pillanatban észrevehetik a démonok, hogy testemen kívül tartózkodom és akkor felkeltenek. Szóval mi lenne, ha rá koncentrálnánk arra, hogy megállítsuk a képességed? – kérdezem bizakodó mosollyal.
- Gyere, ülj le elém kérlek. - kértem, s ha megtette, halkan sóhajtottam és rá mosolyogtam biztatóan.
- Nem lesz könnyű megtanulnod, sok gyakorlás kell, de a cél egyelőre az, hogy megállítsd, hogy elbújhass a démon elől. Hunyd be a szemed és csináld, amit mondok. Bólints, ha készen állsz. – mondom és várom, hogy jelezzen, vagy kérdezzen, ha még sem.

- 564 szó -
x
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 16, 2016 5:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raguel & Theo

Happy birthday to me!

- Nos, igen, ez egy kicsit sok egyszerre. Szóval, ami itt történik mind az én művem, egy nephilim vagyok, akinek az apja egy angyal volt, akit viszont Balthazar-nak, hívtak, míg a mennyben szolgált. Phuuu... - soroltam fel az új információkat, amit megtudtam kilétem és mi létemről, rendesen bele is fájdult a fejem. Nehezemre esik elhinni, hogy ez az egész tényleg valódi, hogy minden megfagy, ami csak a közelemben van, remélem, tudom majd kontrollálni. Egyelőre elég ijesztő a gondolat, hogy akár szeretteim közelében is megtörténhet. Mi van, ha valami kárt teszek bennük? Emlékszek, hogy az a férfi Balthazar-nak szólította apánkat és most megint hallom a nevet, nem vagyok hülye, összeraktam a dolgokat, de ezt akkor sem lesz egyszerű megemésztenem. Az elmúlt húsz évben mondhatni hazugságban éltem le az életem, nem ismertem anyámat, úgy tűnik apámat sem, de még saját magam is totál homály volt előttem. Apánk mindent eltitkolt előlünk, de miért? Mi oka volt rá? Meg akart minket óvni valamitől? Hmm... Igen valószínűleg ezért tette, bizonyára nem Mr. M volt az egyetlen személy, aki rá fente a fogát. De ha elmondta volna, talán segíthettünk volna neki és talán még most is élne. Az a sok titkos útja, a folytonos költözés és esti meséi, hirtelen mind értelmet nyert. Várj, az esti meséi! Sokat mesélt angyalokról, akik fentről néznek le ránk. Legtöbbször mesélt egy Balty nevezetű angyalról, aki harcolt a sötétség ellen és, aki mindig vigyázni fog rám. Ő volt az? Tehát az mind az ő életének történetei voltak? Egyik pillanatról a másikra minden összeállt a fejemben, apám mindenbe beavatott engem a meséin keresztül. Fel volt készülve rá, hogy talán nem lesz mellettem, mikor eljön ez a pillanat. Ezeket átgondolva egy könnycsepp folyt le az arcomon, ami azon nyomban jéggé dermedt és a földre zuhant.
- Köszönöm szépen! Igen, nagyon jó ember volt. Szóval ismerted? Mit csinált, amiért ilyen sokan üldözték? Miért bukott el egyáltalán? Ha te is azt mondod, hogy jó volt, akkor miért veszítette el szárnyait? Úgy tudtam a gonosszá vált angyalokat tiltják ki a mennyből. - jó érzéssel tölt el, ahogy apámról beszél, hogy ő is úgy emlékszik rá, ahogy én, egy önzetlen és odaadó férfiként, de felmerül a kérdés bennem, hogy akkor miért bukott el, szóval rögtön rá is kérdezek. Nem tudok elképzelni róla semmiféle szörnyűséget.
Ezt követően beavatott az arkangyalok kilétébe és betöltött szerepükbe, amiket nagyjából ismertem, de azért voltak hiányosságok. Apám, még ha egy angyal is volt, nem tömködte belénk ezt a sok bibliai tudást. Inkább fektette a hangsúlyt arra, amit az tanított, a szeretetre. Hogy ne féljük kimutatni, hiszen ez a legerőteljesebb dolog, ami csak létezik. Valamint ne ítéljünk első ránézésre bárki, bármi, bárhonnan is származzon, mindenkiben megvan a fény, amíg azt el nem veszik tőle.
- Várj, Raguel? Szóval te... ááh! - említi meg az utolsó arkangyal nevét, amire ráeszmélek, hogy ugyan az, ahogyan bemutatkozott, de amikor kinyitja, hatalmas szárnyait újra megrezzenek és elcsúszok. - Jól vagyok, jól vagyok! Ezt már abba kéne hagynom. - hihetetlen, hogy ennyire ijedős vagyok. Gondolná az ember, hogy egy olyan családban, amiben élek hozzá szoktam ehhez, ugyanis folyton ijesztgetnek, de úgy tűnik mégsem. Pattanok is fel rögtön, kicsit zavarba is jöttem, hisz ki esik el kétszer egymás után. - Szóval te egy arkangyal vagy? Ez megtiszteltetés, de mégis miért segítesz egy olyan valakin, mint én? - meglepett arccal teszem fel a kérdést, úgy gondoltam az arkangyaloknak mindig van valami fontosabb teendőjük, mint hogy embereken segítsenek. Vagyis nephilim, ezt még meg kell szoknom. Minden esetre, hogy egy ilyen hatalmas erejű, ahogy ő mondta Isten barátja rám szánta az idejét, az több mint megtisztelő.  
A jég azonban még mindig nem állt el, már sokat leadott erejéből, de még mindig terjed. Érzelmeim ekkorra már alig vannak hatással rá, de nem tudom, hogyan kéne megállítani. - Egyszerűen nem tudom, mit tegyek, hogy végre abbamaradjon. - ökölbe szorítom a kezem, becsukom a szemem próbálok koncentrálni, de semmi hatása. - Nem megy. - ekkor nézek rá, várva, hogy hátha van valamiféle tanácsa, amivel át tudom venni az irányítást az erőm felett.
reveal your secrets

Raguel


Boston - Az erdő mélyén - Page 3 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 16, 2016 3:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Theodore & Raguel
Sajnáltam a fiút. Éreztem lelkének minden hullámát, láttam tiszta auráját. Zaklatott volt, zavart, értetlen és félt. Nagyon félt. Mikor észre vett, engem is valami látomásnak, hallucinációnak gondolt, el is esett. Kissé aggodalmasan figyelem, beverte-e a fejét, de mikor felül, megnyugszom. Lehet, azt hiszi, valaki bedrogozta? Logikus volna, hogy ebbe a hitbe akarná magát rángatni. Amikor a képességről kérdez, csak elmosolyodva emelem meg behajlított kezeim tenyérrel felfelé, mindegy jelezve a környezetünkben lévő jeget.
- Szerintem elég egyértelmű. – mosolygom tovább barátságosan, bár csak haloványan, mert azért ez a dolog még is csak egy komoly ügy, nem lehetek szórakozott. Az életéről van szó, s arról, hogyan fog hozzáállni később az élethez. Mikor rá kérdezek, hogy senki sem mesélt neki erről, csak kérdéseket kapok vissza, ami megadja a választ. Még azt sem tudja, mit jelent az, hogy nephilim, nem hogy mi a fene történik vele. Kicsit ráncolni kezdem a homlokom és nyugodtan megállva figyelem őt tovább. Habár ez csak ez asztrális kivetülés, érzem a jégpáncél hidegét a lábam alatt. Nem olyan erősen, mint a valóságban, inkább olyan, mint mikor valami hideg dolog fölé emeled a kezed. Érzed, ahogy kiengedi magából hőmérsékletét. Elmeséli azt is, hogy mi történt bátyjával és apjával hat éve. Kétség sem fér hozzá, hogy a szörnyeteg, amiről mesél, egy démon volt. Még hozzá Marchosias. Halkan sóhajtok egyet és kissé szomorkásan, együtt érzően pillantok rá, míg végül bemutatkozik.
- A nevem Raguel. Sajnálom, ami Balthazarral történt. Nagyon jó … „ember” volt. Részvétem. – mondom kedvesen, kicsit meg akadva, mert majdnem angyalt mondtam, de végül is mindegy. Így is úgy is megkell tudnia az igazat.
- A nephilim egy fajt jelöl. Általában bukott, vagy megbukó angyalok és emberek gyermekei. – adom meg neki a választ a kérdésére, majd rá pillantok kissé komoly, de még mindig mosolygós arccal.
- Nehéz lesz ezt neked feldolgozni, mert egész életed úgy élted, hogy nem tudtál arról, mi vagy. Noha A Háború után születtél 5 évvel, azt azért nem kell bizonygatnom, hogy angyalok és démonok léteznek. Ugye..? – kissé elbizonytalanodom. Olyan, mintha a fiú még sose hallott volna rólunk, hol ott Gabrielék rengeteg embernek vették életét és szorították városokba az embereket.
Úgy érzem, hogy jobb lesz talán, ha úgy kezelem a helyzetet, mintha nem tudná, hiszen a démont is „szörnyként” emlegeti.. Noha ezért nem okolhatom. A démonok eddig csak a sötétben lapultak, ugyan úgy csendben, mint eddig, míg az angyalok a felszínre törve, magukat felfedve gyilkoltak… akár csak a démonok. A gondolat is megkeserít és valahogy ennek a gondolatnak a nyomán eszembe jut, hogy talán még sem démon végzett az apjával.
Nem, nem szabad arra gondolnom, hogy másik angyal volt. A démonok egy maguk közül valóról beszéltek. Hinnem kell a testvéreimben.
- Nem tudom, mennyire vagy otthon a… bibliában és a keresztény dolgokban, mennyire ismered az ark angyalokat…Hét plusz egy. Az első Michael, az emberek védelmezője, Isten hite és akarata. A második Lucifer, gondolom őt nem kell bemutatnom. A harmadik Gabriel, a közvetítő, Isten hőse. A negyedik Rafael, a gyógyító, ő hozza Isten fényét a földre. A ötödik Uriel, az emberi tudás angyala, Isten fényének, vagy tüzének is szokták nevezni. Az hatodik Ramiél, a remény angyala, Isten villáma. A hetedik Sariel, a gyógyítás és halál az ő dolga. Isten akarata, vagy Isten parancsa. – vezetem fel, miközben ismét a jégcsapokkal kezdek játszani. Egy-egy testvéremnél egy-egy ilyen csodás jégtőrt érintek meg, fel-alá járkálva.
- És az utolsó arkangyalt Raguelnek hívják. – mondom rá pillantva, megállva a mozdulatban. Ekkor megjelennek fekete szárnyaim is, bár nem a valóságos alakjukban, mert az úgy elég elkeserítő lenne. Nem, teljes pompájukban mutatom meg őket, ép, fekete tollakkal. Lassan tárom ki őket, már egy darab is magasabb, mint maga a fiú vagy én
- Ő a harmónia és a pártatlanság angyala… és Isten barátjának szokták néha hívni. – ezután elcsendesedem egy kicsit és visszább húzom a szárnyaim. Hagyom, hogy leülepedjen neki a dolog, hogy reagálhasson, kérdezhessen, vagy épp megint azt higgye rólam, hogy hallucinál.

- 643 szó -
x
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 16, 2016 2:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raguel & Theo

Happy birthday to me!

Már mélyen befutottam az erdőbe, amikor arra jutottam, hogy ideje lenne megállni, hisz nem volt mi elől futni, valami bennem volt, ami ezt okozza, ami csak még jobban rám hozta a frászt. Amíg futtában szinte csak egy vonalban volt megfagyva minden, viszont ahogy megálltam a jég csak egyre növekedett és növekedett körülöttem. Közelemben egyre csak vastagodott a jégpáncél, két fa között még egy jég fal is húzódott, távolodva pedig csak egyre terjedt, mint egy megállíthatatlan jégfolyam. Amit még észrevettem, hogy habár messze mínuszokban lehetett a hőmérséklet, én nem fáztam és ez is arra engedett következtetni, hogy csak hallucinálok. Meg is magyarázná azt az ismeretlen érzés, ami nem fájt, de még is olyan furcsa volt. Próbáltam megnyugtatni magam becsukott szemmel. - Nyugi Theo, nyugi, ez mind nem valóságos, csak hallucinálsz. Csak nyugodj meg. Minden rendben lesz. - mondogattam ki többször is ezt hangosan, hogy próbáljam elnyomni a szer hatását. Nem tudom mit adtak be nekem vagy, hogy ki tehette, de azt biztos, hogy kinyomozom és ellátom a baját. Én nem vagyok narkós és nem is olyan társaságot építtettem magam köré, akik ilyen szerekkel élnének, ha pedig viccnek szánta ezt valamelyikőjük, akkor ha-ha, nem vicces.
Egyszerre egy hangot hallok meg a közelemben, amire hirtelen kinyitom a szemem, ijedtemben megrezzenek és elcsúszok a jégen. Fejemet fogva ülök fel újra és pillantom meg a lányt, aki selymes hangon próbál megnyugtatni, de olyanokat is mond, ami nem igazán volt tiszta számomra. Talán őt is csak hallucinálom? Az agyam már egy személyt alkotott, hogy megnyugtassa magát? Viszont még sosem láttam ezt a lányt, akkor mégis, hogyan képzelném őt ide a semmiből?
- Azon vagyok, hogy megnyugodjak, de a frászt hozzák rám ezek a hallucinációk. Teremtőerő? Miféle képességről beszélsz? - úgy voltam vele, hogy bele megyek a játékba. Hallucinálom vagy sem, úgy tűnt azért van itt, hogy segítsen és arra nagyon nagy szükségem van jelen helyzetemben. Amikor próbálok felállni és letenyerelek, csak akkor döbbenek rá, hogy a jég nagyon is valódi. Tisztán érzem a tenyerem alatt a hűvöset és, hogy mennyire csúszós. Teljesen össze vagyok zavarodva, akkor ez mind valódi lenne? De az nem lehet! Ettől csak még jobban bepánikolok.
- Mi köze van ehhez apámnak? Nephilim? Ezt a szót már hallottam. - először nem értettem miért hozza fel apámat, már hat éve, hogy meghalt, mégis, hogy tudott volna felkészíteni erre és egyáltalán mire? De mikor kiejtette a száján azt a szót, nephilim... újra bevillant az-az este. Amikor az a szörnyeteg oda jött hozzám, miután végzett apámmal és valahogy átvette az irányítás bátyám felett. Ezeket az emlékeket mélyen elzártam, de most felszínre törtek. Jég! Azon az estén is jég borított mindent körülöttem, mikor láttam, ahogy bátyám végez apámmal. Az utolsó szó, amit hozzám fűzött az a férfi pedig az volt, hogy nephilim. Csak ültem ott némán úgy két percig a földet bámulva, amikor ezek a gondolatok lezajlottak a fejemben. Teljesen elterelték a figyelmemet a pánikról, úgy tűnt kicsit enyhül a jég és szemem izzása is halványul.  
- Hat éve valamiféle szörnyeteg megölte apámat és bátyámat a szemem láttára, az ő utolsó szava volt ez, nephilim. Mégis mi az? Mit jelent? - ekkor már állok fel és nézek rá, majd felteszem kérdéseimet nyugodtan, de hanglejtésemben érződik a düh. Szemem újra erőteljesen felizzik, és a jég is újra erőre kapott,  képtelen voltam irányítani, de már nem a félelem és pánik vezérli, sokkal inkább a düh, harag, amit a visszatérő emlékek váltottak ki belőlem.
- A nevem Theo, te ki vagy? - mindenképp tudni akarom, hogy ki ő, hogy hívják. Nem tudok visszaemlékezni a férfi nevére, de olyasmi rémlik, hogy M betűvel kezdődött. Ha pedig kiderül, hogy ő az, akkor... öm, fogalmam sincs, mit fogok csinálni.reveal your secrets

Raguel


Boston - Az erdő mélyén - Page 3 20zpnk7
☩ Történetem :
☩ Reagok :
108
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 13, 2016 1:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Theodore & Raguel
Azt hiszem, talán aludtam, vagy legalább is bóbiskoltam, mikor meghallottam a hangokat. A démonok szavai mindig felkeltettek, mert a velük közös emlékek azonnal felkészítettek az elkövetkező fájdalmakra. Most azonban nem azért vannak itt. Ezek csak őrök, akik unalmukban kártyáznak, és közben beszélgetnek. Sajnos a téma elejéről lemaradtam, de így is sokat tudhatok meg.
- Marchosiasnak..?
- Aham. Elvileg mostanában gyűjt be még egyet, elérte a kort.
- Bezzeg a rohadt szárnyasok tudnak szaporodni. Nekünk meg ezzel a kevéske emberrel kell beérni…
Ebből már is tudtam, hogy egy nephilimről van szó, aki éppen befogja tölteni a második X-et. Az nem jó dolog, ha a démonok képességekkel rendelkező gyermekek birtokába jutnak. Szavaikból azt veszem ki, talán nem is ő az első..?
- Ez elvileg Balthazar magva. Külön dics, hogy elkaphatja.
A név hallatán megemelem kissé fejemet. Látni ugyan nem látok szemeimmel, még akkor se, ha a kötés ne lenne rajtam, de az angyalt ismerem és ez felkeltette érdeklődésemet. Ügyeltem arra, hogy ne csörrenjenek meg láncaim, melyeknél fogva fel vagyok lógatva, de kicsit kelletlenül mocorogtam. Kedveltem a férfit, mert bukása ellenére mindig jó szívű és erős maradt.
- Tényleg? És mikor?
- Elvileg nem sokára. A kölyök Bostonban, vagy a környékén van, azt hiszem.
Megrémítettek a hallottak. Noha mindig sajnálom, mikor egy angyal, küldetése helyett önzőn, saját szívét követve lebukik egy szerelemért közülünk, általuk nemzett gyermekeik szememben ártatlanok, kik csak a körülmények áldozatai. Nem akartam, hogy bántódása essen ennek a nephilimnek, azt pedig főleg nem, hogy a démonok rá tegyék a kezüket. Visszahajtottam a fejemet és koncentráltam. Nem szoktam használni a kivetülést, mikor a démonok itt vannak mellettem, mert megszakíthatják, ha észreveszik, de most muszáj kockáztatnom.
Egy pillanat múlva már a város egyik sötét utcáján álltam. Rajtam a szokásos fehér ruhám virított a sötétben, lábaimon még csak cipő sem volt. Szárnyam nem látszódott, ahogy a sebek sem, melyek borítottak. Kék szemeimmel körbe fürkésztem és vártam egy érzésre. Jól ismerem a nephilimeket, s mindig megriadnak először, mikor képességük megmutatkozik. A lelkében beállt negatív változást érzékelni fogom, és már érzem is. Irányába kapom a fejemet és rájövök, hogy nem az utcákon kell keresnem. Sietve indulok utána, követve az érzékeimet, mikor arra leszek figyelmes, hogy a környezet egyre hidegebb, bizonyos dolgokon, tárgyakon, füvön jégvirágok tanyáznak, míg a meleg el nem olvasztja őket. Az erdő sötétjébe tartottam, s ha akarnám se tudnám eltéveszteni a célt, mert vastag jég követte a gyermek útját. Végül úgy tűnt, megállt, mert a környező fákon és füvön sokkal több jégcsap és jégpáncél volt, mint az eddig látottakon. Megálltam az egyik fa mögött és óvatosan ki kukucskáltam mögüle. Nem tartottam attól, hogy a nephilim meghall, lábaim alatt ugyan is nem tört meg a jégvirágos fű, sem avar.
Mivel ez csak egy kivetített test, így csak akkor vagyok képes interakcióba lépni dolgokkal, ha arra rákoncentrálok. Amúgy inkább olyan lennék, mint egy jelenés, mely átmegy bármin és mindenen, ha akar. Csendesen veszem szemügyre a fiút, aki láthatóan összezavarodottan és szinte pánikba van esve. Ebből valahogy arra következtetek, talán az apja nem világosította fel őt arról, kicsoda és hogy ő micsoda, vagy mi fog történni vele, ha eljön ez a pillanat. De hol van Balthazár..? Halkan sóhajtottam. Hogy volna jobb megjelenni..? Emberként? Angyalként? Mitől nyugodna meg? Végül inkább úgy döntök, hogy először inkább „átlagos” lányként jelenek meg előtte. Bár mi átlagos egy cipő nélküli, lengén öltözött leányban, igaz? Nem baj. Nem fordítok több energiát arra, hogy küllememen változtassak, mert így is sokat használok fel erre. Aztán rájövök, ahogy felvezetem magamban a beszélgetést, hogy talán még se a legjobb ötlet „emberként” kezdeni, mert nincs időm játékokra. Ezt a fiút démonok keresik, s ha meglelik, az nagy gondot jelent majd mind a kettőnknek. Látom, hogyan szenved az ismeretlentől való félelmében, így most már lassan elő lépek a törzs mellé.
- Csodálatos teremtőerővel rendelkezel. De ha nem nyugszol meg, nem fog elmúlni. Uralkodnod kell magadon ahhoz, hogy a képességen is uralkodhass. – mondom halkan, s egyelőre nem megyek közelebb, nem akarok fenyegetést jelenteni számára. Kék szemeimmel szemügyre veszem a jeget, felemelve a kezem hozzá is érek az egyik lelógó jégcsaphoz. Ezután oldalt lépek, két egymáshoz közel álló fához, amelyek közt szinte falként összenőtt a jég.
- Atyád nem készített fel erre? Pedig minden nephilim életében meghatározó az a nap, mikor megjelenik képessége. – folytatom nyugodt, szinte csilingelő, gyengéd hangomon, amely még a legszomorúbb szíveket is képes volt a mennyekben némi fénnyel megtölteni. Végig simítok a jégfalon, majd arrébb lépek, hogy elhagyva a fát ismét rá nézhessek az izzó kék szemű fiúra.
- Mi a neved? – kérdezem egy barátságos mosollyal, továbbra is tartva a távolságot. Nem akarom, hogy összetévesszen valami közönséges démonnal és előlem is szaladni kezdjen. Nem volna jó, ha más módszerekkel kellene megállítanom és meggyőznöm, mert az mások figyelmét is felhívná.

- 780 szó -
x
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 13, 2016 6:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raguel & Theo

Happy birthday to me!

- Boldog szülinapooot!!! - rontottak be nagybátyámék az ajtómon hajnali háromkor kisebb tűzijátékot lőve a levegőbe. Mit ne mondjak, kissé őrült családban éltem az elmúlt hat évemet, de ettől csak még jobban imádom őket.
- ÁÁáááh! - riadtam fel álmomból, üvöltve az ijedtségtől, nem tudtam hol vagyok, mi történik, sikerült a frászt hozniuk rám, de gondolom ez is volt a céljuk. Takartam be magam, míg a tűzijáték ki nem aludt, majd előbújtam és az órára tekintettem.
- Hajnali három óra. - mondtam csak ennyit álmosan és újra magamra húztam a takarót. Eszem ágában nem volt ilyen korán kikeli, fáradt voltam, aludni akartam.  
- Igen, az-az a szülinapod. Pattanj ki az ágyból, kapj össze pár holmit és nyomás, hamarosan indul a gépünk Bostonba. Tessék, itt a jegyed. - rántottá le rólam a takarót a nagybátyám, majd tartotta felém a jegyet.
- Micsoda? Ez komoly? - erre már ültem fel és szemügyre vettem a jegyet, hogy tényleg igazi e, hisz tőle bármi kitelik. De meglepetésemre tényleg igazi volt. A nagybátyáméknak van ott egy eszméletlen nyaralójuk, ezért minden nyarat ott töltöttünk, de most ez kimaradt, szóval nagyon örültem neki, hogy a szülinapomat tölthetem ott. Van pár nagyon jó haverom ott, akikkel a nyarak alatt ismerkedtem, szóval király lesz velük együtt megtartani a szülinapi bulimat. Így hát ugrottam is ki az ágyból villám gyorsan összeszedni a holmimat az útra. Egyik pillanatban még a pihe puha ágyamban, a másikban egy Bostonba tartó repülőgépen aludtam. Nem is ébredtem fel, még akkor sem mikor leszállt a gép, a stewardess rázta meg a vállam, hogy ideje elhagynom a repülőt. Ezt még megbánod Lexi. Ugyanis ő ült mellettem, felébreszthetett volna, hogy elkerüljem azt a kellemetlen pillanatot, mikor az összes utas elhagyta a gépet te pedig fejhallgatóval a fejeden horkolsz tovább. Amikor oda értünk a házban már teljesen parti hangulat volt az összes barátommal, mindenféle kaja, pia. Jól esett, hogy ennyit készültek, de azért egy zuhany nem esett volna rosszul, mielőtt belevágunk a napba. Nagyon jól éreztem magam egész nap, voltunk a tónál is csobbanni egyet, életem egyik legjobb szülinapja volt az biztos. Eljött az este, már mindenki adott ajándékot, amire tényleg nem volt szükség, hiszen ez az egész nap egy nagy ajándék volt, de a nagybátyám még tartogatott valamit.
- Theo, nem szeretlek felkavarni ezzel, de megígértem, hogy átadom neked, ha eljön az idő, szóval tessék. Ez a dobozt apád adta nekem, azon az estén mikor elindult, hogy megtaláljon. Megígértette velem, hogy ha nem élné túl oda adom neked, amikor betöltötted a húszat. - nyújtotta felém a rejtélyes dobozt, amit apám szánt nekem. Kavarogtak bennem az érzelmek, eszembe juttatta az időket mikor még vele és a bátyámmal ünnepeltünk. Vegyes érzelmekkel vettem el a dobozt, tudván, hogy apámtól van melegséggel öntötte el a szívem, de ugyanakkor féltem is, hogy mi lehet benne. Kinyitottam.
- Egy kulcs? De mégis mit nyi... ááááááh!!! - mondtam meglepetten, majd hasított belém valami furcsa érzés, amire elejtettem a dobozt és a hasamhoz kaptam. A furcsa benne az volt, hogy nem fájt, valami teljesen idegen érzés volt, amit sohasem tapasztaltam.
- Theo, Theo.. jól vagy? - kérdezte nagybátyám aggódó tekintettel. De a helyzet az, hogy én magam sem tudtam erre a választ.
- Igeen, egy pillanat! - mondtam ennyit nyögdécselve, majd azonnal a fürdőbe rohantam és magamra zártam az ajtót. Ekkorra már az egész testemet átjárta ez az idegen érzés. A mosdókagylóra támaszkodva álltam a tükör előtt, csakúgy folyt a víz rólam. Amikor kinyitottam a szemem, azt kéken izzani láttam, rémülten hátrataszítottam magam, majd újra belenéztem a tükörbe, pislogtam, dörzsöltem, de nem maradt abba. Nem értettem mégis mi történik, mi ez? Valaki belerakott valamit az italomba? Csak a közeli barátaim vannak itt, az nem lehet. Mégis mi történik velem? Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy a tükrön elkezdett jég képződni, majd körülnéztem és körülöttem mindent elkezdett beborítani a jég. - Mégis mi a fene történik? - üvöltöttem magamban, majd kinyitottam az ablakot és kimásztam. Szaladtam, ahogy csak bírtam, a talpam alatt a fű úgy tördelt, mintha üvegszilánkokon lépkednék végig. Ahol jártam, mindent jéggé dermedt. Nem tudtam mi elől szaladok vagy, hogy merre, csak szükségem volt egy kis friss levegőre. Ekkor már majdnem biztos voltam benne, hogy valamivel belőttek és hallucinálok.Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2