Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Sobek VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 3:23 pm
Következő oldal


Sobek
Szabad
Rang • Második leviatán
Play by • Colin O'Donoghue? Változtatható
Kora • 4-5000 év (+láda)
Karakter információA leviatánok dicső korában, vagyis az Egyiptomi dinasztiák idején Sobek istenségként, az istenek őrzőjeként híresültél el. Bár a hatalomvágyad éppen olyan terjedelmes volt, mint a testvéreidé, ám te az ő érdekeiket is szem előtt tartottad, így ha bárminemű problémába kerültek, az egyhamar elsajáított harci tudásodat sosem félted latba vetni. Te voltál és még most is te vagy a kis családotok egyfajta nagytesója.

Persze nem csupán ebben teljesedtél ki annak idején. Megismertél egy halandó egyiptomi nőt, s noha alapvetően nem közösködtetek az emberekkel, neki valahogy sikerült elcsavarnia a fejedet a bölcsességével, az íráshoz és az építészethez való kiváló érzékével, tehetségével. Az istenek közé emelted, ő Seshat néven híresült el. Megesküdtél neki, hogy az anyád révén örökéletűvé fogod tenni, démonná, csakhogy miután Pokolra került, elveszítetted vele a kapcsolatodat.
Talán éppen neki állítottál emléket, mikor a tőle elsajátított építész tudásoddal megalkottad Tindhólmur épületét? Nem tudni, és ha így is van, nem osztottad meg senkivel.

Ahogyan azt sem, hogy te az anyátokat sem szívesen tetted el láb alól, elvégre ő volt az egyetlen biztos pont, ígéret Seshat felé, az ő halálával pedig elvesztettél minden fogódzkodót. Persze a nem sokkal később bekövetkező ládába zárásotok sem segített sokat rajtad, s most, hogy kikerültetek, csakugyan ott vagy, ahol a part szakad. Vajon tovább kutatod Seshatot, bízva abban, hogy démonná lett? Vagy pont azért dolgozol Amara keze alá, mert tőle reméled a nő visszahozását és örök létét?
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2